Įkraunama...
Įkraunama...

Valakampiu namai

Sveiki,
Galbut kazkas gyvenate Elniakampio namuose?

Domina Valakampiu namai, taciau statytojas kaip suprantu tas pats, todel idomu kaip kokybe, ar neturejote problemu su rangovais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luti: 26 vasario 2014 - 19:18
Nusipirkome butą šiame projekte 2013 birželį, visus iškilusius smulkius defektus vystytojas operatyviai pašalino. Negalėtume pasakyti nieko bloga nei apie projektą, nei apie vystytoją. smile.gif
Atsakyti
Buvome per atvirų durų dieną šiame projekte, tai likome sužavėti projekto vieta ir terasomis, kito projekto kuris turėtų tokias terasas nebuvom matę.

Atsakyti
QUOTE(Eva1974 @ 2014 03 13, 21:30)
Nusipirkome butą šiame projekte 2013 birželį, visus iškilusius smulkius defektus vystytojas operatyviai pašalino. Negalėtume pasakyti nieko bloga nei apie projektą, nei apie vystytoją. smile.gif

neramina tai kad jau praejo pusantru metu, o praktiskai puse butu dar laisvi, del to ir ieskomes informacijos kas "netaip" smile.gif
Atsakyti
o kainos kokios? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2014 03 24, 22:21)
o kainos kokios? smile.gif  smile.gif  smile.gif

Na kaip valakampiuose - apie 7000 kv.m.
Atsakyti
na visu pirma man tai klasikinis pvz kaip maziausiam sklype galima italpinti didziuli nama, pakabinus ore 2-3aukstus. (nes uztatymo %-parametrai skaiciuojasi pagal 1mo auksto uztatymo plota). sijos ten ne del grozio, o del to kad kitaip nebutu gave statybos leidimo jie..

Buvome kazkada apziureti, kai projektas buvo dezutes stadijoje, nzn neitikino manes tos sijos, kazkaip nepatikimai , nejaukiai atrodo (tikiu kad is konstrukciju puses viskas ten oik paskaiciuota). bet biski baisoka net vaikscioti buvo salia...aisku viskas pripratimo reikalas.
didesne problema kritusi man i akis, kad butu isplanavimas , net ne isplanavimas (kuri gali pakeisti), o bendros pradines erdves nelabai fukcionaliai isdestytos, tad nelabai ten ka ir perdarysi..

trecia, berods ten siaure ar rytai i terasas, tai bus daug seselio -ieskojom daug saules.

o seip pati viecike, faina, toks lyg atskiras kaimukas butu, poilsio namai, man keistai-idomiai krito i akis tie sovietiniai daugiabutukai salia...ne blogaja prasme.

bet mes sia vieta apziurynejom seniai, ir ankstyva pavasary- buta dar sniego..todel del kaikuriu dalyku galiu ir klsti...

seip uz ta kaina, pasiziurekite ir kitu objektu/namu/projektu uz ta kaina, tuo metu uz 650-700 pardavynejo visa kotedziuka pasaku g. (toki ruda matosi salia kelio) su savo zeme..tiesa greitai pardave, todel reikia stebeti. mes radome alternatyva gerokai pigiau, ir mano akimis dar geresneje vietoje.
Atsakyti
Aš tai dar paabejočiau dėl visiškai plokčio stogo mūsų klimato sąlygomis, juolab, kad ant jo įrengtos terasos. Turbūt gyventojams žiemą nelabai norėsis laipiot ant to stogo su kastuvais kaskart pasnigus, o gali tekti g.gif Stogas yra stogas, tai ne terasa ant žemės...Dar labai atkreipkite dėmesį į stogo-terasos hodroizoliaciją, kad netektų gyventi drėskančiom lubom ar sienom.
O ir pati terasa bus naudojama tik saulėtom- nelietingom šiltom dienom, t.y. naudojama retai. Nebent yra galimybė pasidaryt normalius, nuo lietaus ir kitų kritulių apsaugančius stogus...
Atsakyti
Sveiki,
ikeliu nuoroda i realius vaizdus is vietos, kur pastatytas namas
http://postimg.org/gallery/1efa9etvo/
Kaip ir dauguma, mus sudomino butai, del terasu pusyne. Taigi susisiekeme su agente apziurai, deja apziureti nepavyko, nes pralaukus 30min, paskambino kad teks laukti dar 15-20min. Savarankiskai apziureje aplinka ir nama, nusprendem, kad jis beveik valandos laukimo nevertas.
Taigi ispudziai is isores:
NAMAS
idomus projektas, ideja grazi. Bet pirmoje nuotraukoje matosi, kad projektas iki siol neuzbaigtas, nesutvirtintas smelio slaitas, ketvirtoj nuotraukoj, kur nufotografuoti balkonai, rudziu spalva matosi nutekejimai palei siena, kurie byloja apie nesandaruma, nutekejimas neaisku is virsutines perdangos ar nuo pat stogo- nuo terasos, bet faktas yra. Deja del agentes labai ilgo velavimo nepavyko paziureti is vidaus, bet pamastymui apie terasas ir isejima i jas, plokscias stogas siais laikais- medziagomis jokia beda, bet virs terasos duru nera jokio stogelio, gerai jei perdangos kokybiskai padarytos, nes lietaus Lietuvoj uztektinai ir sniego yra, bet paziurejus i nutekejimus po balkonu, mmm kyla dideles abejones del kokybes siuo klausimu, o juk visas butas po terasa. Nors paskutines ziemos Lietuvoj galima sakyti be sniego, bet visgi uzsnigus terasa ir atidarinejant duris, virs kuriu nera jokio stogo, kai laptai iskart po apacia i buta, kur turetu sukristi sniegas? O juk terasoj galima kepti kepsnius tiek vasara, tiek ziema, ar tiesiog grozetis gamta, juk tai pusynas. Jei darytis dengta stogu isejima patiems ir kokybiskai tektu keisti visa isejimo i terasa konstrukcija. Is paziuros maziausiai puse butu neparduota. Pirmame aukste, kur taip pat terasos, is keturiu, trys butai plikom sienom. Terasose elementarios durys i buta, o teritorija nepatverta.
APLINKA
Aplink trys seni daugiabuciai vienas is kuriu buvo labiau panasus i lusnyna- medinis, nutriuses pailgas dviaukstis namas, aplink betvarke ir t.t. ir tai vos uz 100metru (prie to namo nesiartinom-nufotografuotas is tolo), visu perimetru vos uz 50m. kiti trys daugiabuciai, arciausiai nuosavas namas vos uz 1m., kitas neaptvertas namas su pasilinksminimo pavesine uz 50m. ir t.t. Zodziu namas apstatytas senais namais ir daugiabuciais, teritorija is esmes neaptverta, vos nedidelis lopinelis is vienos puses-nesijaucia jokios pusyno erdves, jaukumo ir saugumo.
STATYTOJAS
Dar pamastymui, savo varda vertinancios statybu imones pateikia pavadinima, vardas skelbiamas ir pardavimo tinklapiuose, siame neskelbiama. Paieskojau- sio projekto statytojas, 2011m. bankrotavusi imone UAB "Valakampiu statyba" stai duomenys:
http://rekvizitai.vz..._statyba/bylos/
ir bylos
http://eteismai.lt/i...akampiu-statyba
ir tai tik tos bylos, kurios buvo skelbtos viešai, ir siuo metu, klausimas, kiek dar buvo bylu, kiek jau pasibaigusiu ir kiek dar bus.
Namas baigtas statyti 2012m. o imonei bankroto byla iskelta jau 2011-07-21. Kas yra ir bus atsakingas uz namo prieziura ir broku taisyma, garantija.
KONTAKTAI
imone KONFORTAS, UAB FNTV
http://rekvizitai.vz...uridinis-asmuo/
https://www.facebook...f=page_internal

Tiek informacijos, kiek man pavyko surinkti apie si objekta, tad bukime atidus ir itin atsakingai rinkimes busta, pasistenkime aklai netiketi reklama ir nepamirskime dalintis tikrove atitinkancia informacija.

Teisingu Jums pirkiniu
Asta
Atsakyti
QUOTE(darkandwarm @ 2015 03 12, 19:43)
Sveiki,
ikeliu nuoroda i realius vaizdus is vietos, kur pastatytas namas
http://postimg.org/gallery/1efa9etvo/

Dėkui, darkdawn. Skambinausi agentei 4-tą kartą. Neatsiliepia ir neperskambina. O visa kita sustojo į vietas. Realios nuotrauko parodė, kad jokio jaukumo ten nėra. Na, bet likę įsikūrusieji turi nedaug kaimynų hihihi.gif Pasidžiaukime už juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emma Goldman: 10 rugsėjo 2015 - 14:11