serialas "Valgiaraštis" tęsiasi! pagrindinius vaidmenis atlieka visos iki vienos čia dalyvaujančios merginos, taigi tik nuo kiekvienos iš mūsų priklauso, ar serialas baigsis hepiendu  o kad pirmąkart užklydusioms būtų aiškiau, tai šioje temelėje rašome savo valgiaraščius. tai mums padeda nepersivalgyti ir sužinoti sveikų ir skanių idėjų, naujų receptų. dauguma mūsų stengiamės maitintis sveikiau, todėl dalinamės informacija ir diskutuojame apie sveikesnius produktus, patiekalus. vienos mūsų jau patenkintos savo svoriu, kitos dar lieknėjame. lieknėti stengiamės sveikai, be badmiriavimo ir alinančių mažo kaloringumo ar vienprodukčių dietų. geriau lėčiau, bet visam laikui norime atsikratyti nereikalingo viršsvorio. stengiamės viena kitą palaikyti ir padrąsinti senesnes mūsų "valgiaraščio" serijas galima rasti čia: 3 serija4 serija5 serija6 serija7 serija8 serija9 serijao štai ČIA galima rasti (ne tik mūsų skyrelio merginų) lengvus, sveikus, mažesnio kaloringumo receptėlius merginos, radau straipsnelį daug puikių patarimų, tai aš jums vis po gabaliuką pamėtysiu  100 PATARIMŲ NORINČIOMS SULIEKNĖTI
Dabar galiu pakeisti tik vieną valgymo įprotį. Ką turėčiau daryti? 1. Palaipsniui prie savo raciono pridėkite 1 porciją* vaisių ar daržovių. Kai prie jos priprasite, pridėkite dar vieną ir taip toliau, kol pasieksite 8 - 10 porcijų.
2. Kiekvienąkart, kai valgote, suvalgykite bent 2 vaisių ar daržovių porcijas
3. Jei nenorite XXL dydžio drabužių, nuspręskite nebevalgyti XXL dydžio porcijų 
4. Tegul valgymas tampa sąmoningu veiksmu. Kiekvienąkart kai valgote, įsidėkite maistą į lėkštę, atsisėskite ir mėgaukitės kiekvienu kąsneliu.
5. Pradėkite daugiau valgyti per pusryčius. Tai jums padės per visą dieną sunaudoti mažiau kalorijų.
6. Tegul per pietus ir vakarienę pusę jūsų lėkštėje esančio maisto sudaro daržovės ir/arba vaisiai. ___________
* 1 porcija vaisių arba daržovių - tai maždaug 1 vidutinio dydžio vaisius, 100 g šviežių ar virtų daržovių, 1 stiklinė vaisių ar daržovių sulčių, 100 g uogų
alexejka
2006 08 04, 10:42
vaj..vaj..ole grizo jau pasiilgom:) Man siandien iskrova: 470ml- fiji gerimas - 126.9 kcal kefiro 0.5l - 280 kcal 2 pakeliai po 1l pomidoru sulciu - 180+160 = 340 kcal bendrai: 746.9 kcal
meškutė_Nida
2006 08 04, 16:28
Sveika, Ole Pusryčiai: riekė "ajerų" duonos, 50g kalakutienos "zuikio" (300 kcal) Pietūs: 400g vištų kaklelių mėsos (500 kcal) Pavakariai: pomidorų/cukinijos salotos su citrininiu padažu (100 kcal) Vakarienė: užpiltinė avižinių dr. košė (su cinamonais ir dž.obuoliais), 200 ml pieno (250 kcal)
Pusryčiai---užpiltinė avižinių dr. košė (su cinamonais ir dž.obuoliais) užpilta vandeniu +žalioji arbata 136kcal užkanda ----sūrelis varškės + kava (juoda, be cukraus) 150kcal Pietūs ---krabų lazdelės 250g + pomidoras dideli+agurkas +žalioji arbata 400kcal Vakarienė --- prancūziška bandelė su grūdais  nežinau bet galvoju kad gal kokia + kava (juoda be cukraus) 150 kcal na ir per diena kokia 0,5l vandens išgerta na ir dar arbūzo žadu užvalgyti
chocollate
2006 08 04, 18:02
Sveikos PUSRYCIAI:kava su pienuku, activia jogurtas bliudukas juoduju serbentu, dziuveselis PIETUS:didziulis gabalas brokoliu apkepo ir penki krispai bei 8 g juodo juodo sokolado{lauktuves} PAVAKARIAI:sauja irisiuku VAKARIENE:nezinoma ir nutylima  penktadienis... BROKOLIU APKEPAS:skarda istepiau sviestuku, pabarsciau gausiais dziuvesiais, sudejau pavirtus brokolius{brokoliai sviezi}. Tada atskirai suplakaiu kiausinius,piena ,truputeli miltu{nors kita kart ju nedesiu} ir sia mase uzpyliau brokolius ir virsu apklojau surio riekelemis ir ikisua i orkaite.Skanumelis
Wild Flower
2006 08 04, 20:42
chocollate, dėkui už rūpestį  Pasistengsiu pasitaisyti, nes be galo noriu išsikapstyti iš tos ligos Va ir šiandieninis meniu.. Pusrytukai: skiltelėm pjaustytas apelsinas, užpiltas jogurtu Priešpiečiai: 0,5l baltymų kokteilio Pietūs: 2 laaabai dydeli gab. mikrobangėje kepto karšio, 1,5 rauginto ir 1 šv. agurkas Vakarienė(iš esmės tai turėjo būt pavakariai, bet laiko pritrūko : gab. "Draugystės" pyrago (~70gr.), Jacobs 2in1 Povakariai: nektarinas, porcija vanilinių ledų Ole, tave čia vadina dvasiniu guru ir minėjo, kad iš tavęs galiu laukti patarimų, pagalbos, todėl nors mes ir visiškai nepažįstamos, džiaugiuosi, kad pasirodei  Ir jei sąžiningai atliksi sau paskirtus namų darbus - perskaitysi viską - tuomet rasi ir mano istoriją.. Galbūt, tikiuosi, tada pažersi ir man keletą patarimų, kaip čia taisyklingai maitinantis, galutinai pasakyti  savo prakeiktai ligai
po_stalu
2006 08 04, 22:42
laba! Ole, sveika sugrizusi! taigi, atraportuoju : ryte : jogurtas keli saukstai makaronu vakaryksciu --- priespieciai kava su pienu mazulytis kruasanas --- pietai keturi úlker sausainiai (pietus velavo  ) gabaliukas bagetes kola light siltas maistas! (bendradarbes vyras atvilko mums pietus : orkaiteje kepta zuvis su svogunais, cesnakais, citrinom, obuoliais ir bulvemis. gardu neispasakytai, sukapojau viena didesne uz delna zuvyte, viena obuoli ir nemazai bulviu, jauciausi nerealiai soti ir nenorejau valgyti iki pat vakaro, net ledu atsisakiau (zygdarbis!:D) --- vakariene arbata bananas einu salsos sokt, tai turbut dar siandien koks mojito ar siaip kokteiliukas nusimato  gero vakaro, mergeliukes! p.s. sian pamaciau 68 ryte. bet po tu geruju dideliu petu kazin ar pagausiu ta skaiciuka, nebent issisoksiu sianakt
po_stalu
2006 08 05, 23:16
Labvakar! Tuoj viena pradesiu valgiarashti rasyti  pusryciai begant: bananas --- priespieciai: kava su pienu ir sauksteliu cukraus, naminio pyrago gabalelis (ne as kepiau, nieko apie ji nezinau, bet is skonio jautesi, kad riebus) --- pietus: arbuzo 1.5 kg kava su pienu, be cukraus apelsinu sulciu 200 ml --- pavakariai: antras pyrago gabalas mc sundae ledai su karamele ir riesutais --- vietoj vakarienes: didelis obuolys
sveikos  aš jūsų irgi pasiilgau. didžiuosius darbus baigiau, bet dar turėjau truputį rūpestėlių, bet dabar jau viskas ok, tai pagaliau prisėdau ir perskaičiau visas neskaitytas žinutes. beje, mūsų smike siunčia visoms daug šiltų linkėjimų, ji dabar truputį atostogauja. QUOTE(Wild Flower @ 2006 08 04, 21:42) Galbūt, tikiuosi, tada pažersi ir man keletą patarimų, kaip čia taisyklingai maitinantis, galutinai pasakyti  savo prakeiktai ligai taigi Stirnaitė pajuokavo apie tą guru, ji šmaikštuolė pas mus  nei iš tolo aš į jokį guru nepanaši Wild Flower, tavo istoriją perskaičiau ir džiaugiuosi, kad tau pavyko nokautuoti baubą iš A raidės. tikiuosi, kad pavyks tau galutinai grįžti į vėžes. o dėl emocinio valgymo tai ne viena iš mūsų esam su juo susidūrusios ir aš pati anksčiau dažnai bandydavau liūdesį ar stresą suvalgyti ir dabar dažnai susinervinus pirma mintis būna šturmuoti šaldytuvą, bet laimei jau kažkokius stabdžius pavyko išsiugdyti. bandyk stebėti save - ar tie vakariniai persivalgymai tikrai yra be priežasties, ar greičiau liūdesio, nuobodulio pasekmė? štai ČIA neperseniausiai skaitytas straipsnis apie valgymo sutrikimus, gal rasi naudingų minčių man tik truputį neramu, ar šis skyrelis tikrai būtent tai, ko tau reikia. turiu omeny tai, bet nemaža dalis mūsų meta svorį, nemažai ir pašnekam apie tai - ar "neužkrėsim" tavęs noru vėl plonėt? labai tikiuosi, kad ne. laikysim kumščius už tave QUOTE(Wild Flower @ 2006 07 22, 11:34) Ir dar vienas klausimėlis. Koks maždaug jūsų valgiaraščio grafikas? Na, kokiu maždaug laiku valgote pusryčius, priešpiečius, pietus ir t.t.? Kokie laiko tarpai tarp valgymų? Ir kada apytiksliai valgote vėliausiai? aš valgau 5 kartus (pusryčiai, priešpiečiai, pietūs, pavakariai, vakarienė), tai išeina maždaug 3 valandų tarpai. vakarieniaujam paprastai 19 val., bet šiaip svarbu pavakarieniaut likus ne mažiau kaip kokioms 3 ( iš bėdos 2) val. iki miego, tai pelėdų vakarienė tikrai gali būt vėlesnė  QUOTE(po_stalu @ 2006 07 23, 14:07) noreciau 3 in 1 : ir maitintis sveikiau ( nes tada ir su oda, ir su sveikata maziau problemu kyla), ir svorio numesti, ir valgymo iprocius pakeisti, nes dabar valgau nereguliariai, prisiryju neprivalgau ir t.t. po_stalu (beje, labai smagus nick'as  primena man kaip vaiksytėj per šventes visokius mėgdavau šmurkštelt po stalu ir klausyt ką suaugusieji šneka noriu pagirt, kad tavo valgiaraščiuose jau atsirado suskirstymas - kada pusryčiai, kada pietūs ir pan., nes anksčiau tikrai nebuvo įmanoma susigaudyt. o įpročius bandyk keisti po vieną, nes visus iškart gali sunkiau būt. pvz. man pasirodė, kad dažnokai vakarienei ar pan. vietoj normalesnio maisto valgai desertą. kcal gal ir panašiai išeina, bet juk ne jose esmė. gal geriau pabandyk pradžiai vietoj pusės porcijos deserto suvalgyti ką nors maistingesnio - salotų, košės ar sriubos ar kažko panašaus, o jau tada paskanauk mažesne porcija deserto. aš jokiu būdu nesakau, kad desertų reikia atsisakyt, tikrai nieko blogo jais pasimėgauti retkarčiais ar kasdien (bet tada mažesnėm porcijom), bet gal geriau jais nekeisk normalaus maisto. jei būtent kaž-ko saldaus norisi, pasidaryk vaisių salotų - mėgstami vaisiai, neriebus jogurtas (jei trūksta saldumo, dar koks šaukštelis medaus), cinamonas. taigi vitaminų puokštė išeis  QUOTE(Miaška @ 2006 08 01, 09:00) Parekomenduokite ką nors sveikai kaloringo vakarienei  na, gal nebūtinai vakarienei, bet labai sveika ir kaloringa - riešutai. sukrimsk kasdien po saujelę vienų arba su jogurtu ar salotom. aš kai numesiu svorį, tai pirmiausiai padidinsiu riešutų kiekį savo racione  nes dabar tai maždaug tik po 5 kasdien sulesu QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 08 02, 20:01) Aš esu nepakartojama  meškute, be panikos. o kad nepakartojama, tai faktas, ir jumoro jausmą nepakartojamą turi; turbūt visi susipažinę su tavim taip pagalvoja, ir visai ne ta sarkastiška prasme, kurią čia sau taikei įmetu savo valgiaraštį: pusryčiai sėlenų dribsniai su pienu ir pusės banano griežinėliais priešpiečiai trešnės, pusė banano pietūs karštos vištienos salotos (krūtinėlės gabaliukus pamarinavau su citrinos sultim, tada šast lėkštėn šalia daržovių - salotų lapų, agurkų, pomidorų, porą alyvuogių. valgiau su sveikuolių riekele (1 puse). desertui - 2 datulės, 5 lazdyno riešutai pavakariaigabaliokas arbūzo, trešnės vakarienė grikių košė, stiklinė pieno ir dar gabaliukas šauniųjų PATARIMŲ LIEKNĖJANČIOMS:
Kaip galėčiau "sutaupyti" kalorijų? 7. Jei valgote restorane ar kavinėje, užsisakykite pusę porcijos (ypač jei dar žadate paskanauti deserto).
8. Kai opietaujate ar vakarienaujate ne namie, pasidalinkite desertu su draugu 
9. Naudokite mažesnes lėkštes
10. Turite matyti, ką valgote, todėl nevalgykite iš maišelio ar stiklainio, bet iš lėkštės.
11. Pirmiausia suvalgykite mažiau kcal turinčio maisto. Pradėkite nuop salotų, daržovių, sultinių, tik po to valgykite mėsą ar krakmolingas daržoves - iki to laiko jau būsite sotesni ir pasitenkinsite mažesne kaloringesnio maisto porcija
12. Pakeiskite nenugriebtą pieną 1% pienu. Taip per metus sutaupysite nemažai kcal.
13. Per dieną išgerkite ne daugiau kaip 1 stiklinę sulčių
14. Geriau kalorijas suvalgyti nei išgerti, todėl teikite pirmenybę šviežiems vaisiams, o ne jų sultims.
15. Rašykite mitybos dienoraštį. Jis gali padaryti stebuklus.
16. Vadovaukitės kinų patarle: "Valgykite tol, kol būsite 80% sot8s"
17. Vietoj majonezo naudokite garstyčias.
18. Valgykite daugiau sriubų. Neriebios sriubos puikiai pasotina ir neturi daug kalorijų.
19. Sumažinkite arba nebegerkite kaloringų gėrimų - saldintų arbatų, limonado ir pan. Jei negalite gybenti be kokakolos, gerkite Cola Light ( čia amerikonams skirtas straipsnis, mes gal dar nesam kokakolaholikų tauta  ) 20. Neškitės į darbą priešpiečius
21. Kai valgote, atsisėskite.
22. Skieskite sultis vandeniu.
23. Tegul didžiąją dalį jūsų priešpiečių sudaro daržovės
24. Valgykite namie
25. Tegul alkoholio vartojimas apsiriboja tik savaitgaliais
po_stalu
2006 08 07, 00:08
Hola! aciu, Ole, uz patarimus, pati bandau mazinti bulkutes ir kt nesamones, nes nei man jas valgyti nepatinka, nei joms mano valgomoms  , tik per pietus del karscio norisi ko nors lengvo, nepirksiu gi is supermarketo riebalais prisisemusiu ryziu ar kt (kavinese meniu irgi panasus, netgi vegeratishkame patiekalai prisiseme riebalu, fu), is namu neshtis irgi nepatogu (nes vakare pasigaminusi rytojui daugiau nei psue cia pat suniamniociau, ryte gaila minuciu, kurios gali buti skirtos miegui), tai lieka arba sumustinukai, arba arbuzelis (kuri mielai kapoju), arba jogurtai ir pan. Sausainiai cia is kai alkis staigiai ir nelaiku uzpuola, bet bandau juos jogurtais ar vaisiais keisti. o vakarienes negaminu, nes vakarais koju nepavelku, ka cia dar apie maista galvoti, per pietus nusiperku turguje vaisiu ir juos kapoju  (tik kodel, mieloji po_stalu, to valgiarashtyje nesimato? :  ) taigi, siandien labai bloga diena, visa persalus, nejauciu skonio ir sotumo jausmo, gerkle skauda, tai toks kreivai valgiarashtis ir gavosi (nu speju, kad kcal padauginau  ) pusryciai (12 val) 200 apelsinu sulciu, makaronai su lengvu padazu --- nuo pietu nesamone prasideda, valgymo intervalai neaiskus sumustinis su suriu (puse bagetes, pomidoru pasta, suris) snickers (300 kcal) truputi veliau didelis obuolys 200 ml apelsinu sulciu veliau 2 indeliai (300 g) ryziu su pienu ir cinamonu kava su pienu becukre surio torto gabalelis (ne maskarpones, ten labiau trapios teslos pagrindas ir suslegta varske)su braske ir ananasais velyvai vakarienei gaminau sriubyte gerklei nuraminti (sultinio kubeliai, du gabaliukai desrytes, bishkelis saldytu sparag. pupeliu ir brokoliu, sauja ryziu, kubelis saldytu krapu, bazilikas, slakelis baltojo vyno, cesnakas) turbut dar reikia karstos arbatukes uzgerti.. mirstu, apchi. p.s. ir kaip as cia pamirshau pamineti, kad pries sriubyte mane sugunde sauja cipsu ir sauglegrazu, kuriu siaip tikrai nemegstu..
labas rytas  QUOTE(po_stalu @ 2006 08 07, 01:08) aciu, Ole, uz patarimus, pati bandau mazinti bulkutes ir kt nesamones, nes nei man jas valgyti nepatinka, nei joms mano valgomoms  visa persalus, nejauciu skonio ir sotumo jausmo, gerkle skauda pries sriubyte mane sugunde sauja cipsu ir sauglegrazu, kuriu siaip tikrai nemegstu.. jumoristė tu, po_stalu gal tau bandelių karštinė? (pasakė Karlsonas atimdamas iš Mažylio bandeles. reiks pas tave atsiųsti Karlsoną  ) sveik greičiau, o saulėgrąžų nebijok, jos labai labai sveika (riešutai, sėklos ir grūdai - visokio gėrio šaltinis), tik norint sulieknėt geriau pasitenkint ne sauja, o saujele, ar žiupsneliu. o aš šiandien džiaugiuosi, kad nuo manęs pabėgo jubiliejinis kilogramas
QUOTE(olé @ 2006 08 07, 07:37) o aš šiandien džiaugiuosi, kad nuo manęs pabėgo jubiliejinis kilogramas  Ole - šaunuole, sveikinu perkopus 70/60 ribą! O aš mėginu prisiminti sekmadienį.. Pusryčiai: "Mūsų" grūdėta varškė su mėlynėmis. Priešpiečiai: ~30 gr juodo šokolado. Pietūs: spagečiai su padažu ("Uncle Bens" + pievagrybiai + faršas). Pavakariai: nepilnas pakelis saulėgrąžų. Vakarienė: ~2 kg arbūzo.
QUOTE(Miaška @ 2006 08 07, 09:09) sveikinu perkopus 70/60 ribą! ačiū  čia dar gabaliukas iš "100 PATARIMŲ NORINTIEMS SULIEKNĖTI":
Kaip suvalgyti daugiau daržovių?
* Vietoj kokakolos gerkite pomidorų ar kitų daržovių sultis
* Pagardinkite daržoves - morkas pašlakstykite klevo sirupu ( manau, mes galime naudoti medutį) , o šparagines pupeles pabarstykite žiupsneliu kapotų riešutų.
* Sumaišykite trijų rūšių pupeles su lengvu padažu - šios salotos sveikos ir skanios.
* Nepamirškite, kad daržovių sriuba taip pat įeina į jūsų suvartojamų daržovių porcijų kiekį.
* Valgykite daugiau špinatų - dėkite jų į salotas, lengvus sumuštinius, sriubas, makaronų patiekalus.
* Jei neturite laiko, pirkite daržoves, kurios jau paruoštos - nuplautos ir supjaustytos.
* Jeigu tikrai negalite pakęsti daržovių, valgykite daugiau vaisių, ypač ryškiaspalvių (pvz. apelsinų, mangų, melionų).
* Visada turėkite šaldytuve mėgstamų šaldytų daržovių. sumaišykite kelias rūšis, pašildykite mikrobangų krosnelėje ir valgykite su lengvu padažu.
man visai nieko kai kurie patarimai (nors patarimas pirkti paruoštas daržoves gal nelabai, juk nuplovus ir susmulkinus reikia iškart valgyt arba gamint, nes vitaminų po truputį mažėja ilgiau palaikius. na bet žiauriai neturint laiko, gal geriau tokios nei jokių, bet aš tada šaldytas naudoju), o 3 rūšių pupelių salotas kažkada bandžiau daryti, tik ne šaltas, o karštas - ėmiau 3 dalis šparaginių pupelių (jos mažiau kaloringos) ir po 1 dalį raudonųjų ir sojos pupelių, bet visai būtų įdomu ir šaltas salotas panašias pasidaryt.
chocollate
2006 08 07, 17:17
Labas visoms ole ar dar pameni mane, a? Tai va mano savaitgalio ir siandieninis valgiarasciai: Sestadienisziaurus pms SekmadienisPUSRYCIAI:avizu koses bliudelis kava su pienu PIETUS:troskinta mesyte su morkom ir svieziom bulvikem{ mesyte apvoliojama miltuose, apkepama kelias minutes, tada metama i greitpuodi ipylama stikline vandens ir baigiant troskintis sudedamos morkos bei bulves ir imetamas maziukas gabalelis sviesto}, desertui daug pagalveliu VAKARIENE:didziule sauja svieziu lazdyno riesutu PIRMADIENIS: PUSRYCIAI:vanilinis varskes surelis{cia ats be glaisto}, kava su pienu ir sauja gervuogiu PIETUS:keptas eserys su svieziai agurkais, kokie 10 lazdyno riesutu PAVAKARIAI:5konditeriniai sausainiai VAKARIENE:bliudelis vysniu, miltuose apvoliotos sviestuke keptos sparagines pupeles, riekele duonos
Pirmadienis: Pusryčiai: maža riekelė juodos duonos su sviestu ir lapu rūkytos nugarinės. Priešpiečiai: ~30 gr juodo šokolado, puspuodelis balintos kavos. Pietūs: varškės apkepas (minus razinos) su grietine. Pavakariai: ~ gr šakočio. Vakarienė: tas pats, kas pusryčiams. Naktipiečiai: virtuvėje šypsosi arbūzas
po_stalu
2006 08 08, 00:37
Laba! Ole, su jubiliejiniu! jau netoli tikslo  siandien dar ir su balsu problemos, puse nakties prasivarciau lovoje, tai neissimiegopjimas kerta per valgyma pusryciai: bananas priespieciai: kava su pienu becukre priespietai:4 úlker sausainiai pietai: jogurtas keptos bulvytes (is vegeratiskos kavines, tai atseit labai sveikos  ) su jogurtiniu padazu ir krapais ramuneliu arbata du kasniai surio pyrago pavakariai: bananas vienas sausainis kava su pienu sucukre puse saukstelaicio vakariene: vel bananas shavarma su lavashu ir daug darzoviu Cia su tuo surio pyragu gerai ishejo:) atvariau i kavinuke ramuneliu arbatos uzsisakyt, vos prasvoksciu su savo uzkimusia gerkle,zmoniu daug, tai neisgirde vietoj ramuneliu arbatos (infusión de manzanilla) uzsake obuoliu pyrago (tarta de manzanas). tai kadangi jo neturejo, dave surio pyrago. tai jo ir paragavau, likusi bendradarbems sumaitinau. lai storeja, o man kas
meškutė_Nida
2006 08 08, 09:44
Sveikos Viskas, supykau ant savęs. Nusipirkau gražų ryškų sąsiuvinį ir dabar registruoju ten kiekvieną kąsnį  Dviguba kontrolė, tsakant- ir sau, ir jums Taigi, vakar diena: Pusryčiai: 2 nedideli kiaušiniai, 40g "ajerų"duonos, kava su pienu (290 kcal) Priešpiečiai: 2 avižiniai crispai (80) Pietūs: balandėlis su kalakutienos faršu, 150g virtų bulvių (310) Pavakariai: 400g agurkų (40), kava su pienu (50) Vakarienė: užpiltinė košė, 200ml pieno (250) Valanda po vakarienės: 3 avižiniai crispai (120)
Griaustinė
2006 08 08, 10:35
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 08 08, 11:19) Sveika prisijungusi, Ratatanke  Iškart, po mandagumų, klausiu: ką vakar valgei?  pusryčiams-vaisinė arbata be nieko pietums- 150 g jūros ešerio, 200 g cukinijos, truputį svogūno ir petražolių, keptų ant arbatinio šaukštelio rapsų aliejaus. vakarienei- kivių trejybė (3 kiviai) per dieną išgėriau du litrus negazuoto mineralinio šiandien dar nevalgiau-tuoj valgysiu greifruktą. Aš NEGALIU valgyt pieno, miltinių produktų, saldumynų, rūkyto maisto, cukraus, medaus, galiu valgyt tik dviejų rūšių kruopas-avižas ir miežius, trijų rūšių žuvį, vištieną, kalakutieną, beveik visus vaisius ir daržoves Valgau rotacijos principu-maistą pakartoju tik kas penktą dieną ačiū už priėmimą
meškutė_Nida
2006 08 08, 10:39
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 08, 10:35) 1. pusryčiams-vaisinė arbata be nieko 2. Aš NEGALIU valgyt ... 1.  Pusryčiai būtini 2. Kodėl negali? Religija neleidžia?
Meškute Nida o tu ne per smarkiai ant savęs supykai man rodos vakar net 1200 kcal nesusidarė  (atydžiai neskaičiavau bet permetus akim lyg ir mažoka) Ratatanke bet tu praktiškai nieko nevalgei vakar  tu čia ką badauji
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 08 08, 11:39) 1.  Pusryčiai būtini Pritariu šiam teiginiui visomis keturiomis! Nežinau, kaip ten dėl svorio kritimo, bet virškinimui man labai padėjo. Turiu lėtinį gastritą jau daugiau kaip 20 metų, irgi nevalgydavau pusryčių. Prisiverčiau, pradėjau pamažu - tai medaus šaukštelis vandens stiklinėje, tai jogurto keli šaukštai, per ilgą laiką įpratau. Po pusryčių skrandis lengviau ir pietus priima
na Ratatanke biškį leidau sau paskaičiuoti kiek tu vakar kcal suvartojai, tai sakyčiau tikrai mažai - manau kad iki 600 kcal.....jaučiu gausi čia barti tuoj nuo skyrelio senbuvių  nes čia į sveiką lieknėjimą tikrai nepanašu
Griaustinė
2006 08 08, 10:51
aš čia pas Tulčiną taip, ne religija neleidžia, o ji valgiaraštį man pareguliuoja... p.s.pusryčių nevalgiau, nes prieš žarnyno valymą valgyt negalima.
meškutė_Nida
2006 08 08, 10:51
QUOTE(Arinva @ 2006 08 08, 10:45) Meškute Nida o tu ne per smarkiai ant savęs supykai man rodos vakar net 1200 kcal nesusidarė Susidarė  2 savaites medikai leidžia gyvent su 1200, o paskui, savaime suprantama, didinsiu
alexejka
2006 08 08, 11:00
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 08 08, 11:51) Susidarė  2 savaites medikai leidžia gyvent su 1200, o paskui, savaime suprantama, didinsiu  Oj merginos labas dienas:) Nu gerai pavyko mano iskrova penktadieni issilaikiau iki galo vakar meniu: pusryciai: dripsniai su pienu priespieciai: 4 saldainiai sokoladiniai+3in1 pietus: 6 puseles nedeles su pastetu agurku ir salotu lapais pavakariai: pora trapuciu vakariene: 2 nedideles idarytos paprikos su ryziais
QUOTE(Stirnaitė @ 2006 08 08, 14:53) Na, kaip suprantu, mes čia ir susirinkom išmokti ir stengtis sveikai maitintis ir šiaip įdomu kodėl valgyt galima tik du kartus per dieną, taigi vidurių užkietėjimai garantuoti plius organizmas po kelių savaičių jau ir plius 200 kcal pradės kaupti tai gi čia badavimas na jei turi tokią valią tai tau tos Tulčinos nereikia susiimtum ir ne tokiom drastiškom priemonėm, sėkmingai numestum tuos išsvajotus 50 kg
meškutė_Nida
2006 08 08, 15:41
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 08, 14:46) vėl reikės mokėt už testą ir valymus... vėl valią padės palaikyti sumokėti pinigai Tai tu- Tulčinos klientė? Esam kažkada minus10 analizavę jos valgiaraščius- dienai prirašytos 450-600 kcal, maximum iki 700...Ar pajėgsi visą gyvenimą (ne metus, deja) gyventi tokiu nykiu rėžimu?
aistuzele
2006 08 08, 16:33
Man taipogi Tulcinos sudarytas meniu beproto skurdus, juk tiek koloriju sunaudojus galima ir i kapus nueiti  Tarkim as savamoksle plius SM deka koloriju skaiciavimo ir maisto derinimo per 6 men numeciau 20 kg, taip pat ir apimtys sumazejo, per juosmeni 20 cm, per klubus 17 cm. Ir uz tai niekam nemokejau. Del siu savo pasiekimu galiu tik labai padekoti nedietininkems, o sveikos mitybos propoguotojoms  Dar karta aciu uz jusu meniu ir uz tai, kad ismoket skaiciuoti kalorijas
Griaustinė
2006 08 08, 16:41
Ach, merginos-pirmą kartą dietos laikiausi 11-os metų, daugiausiai per 6 mėn. buvau numetusi 35 kg, čia aišku dėl MB..., o šiaip kartą per metus dešimt numetu, dvidešimt priaugu... Esu baisi praktikė... O šįkart susimokėjau pinigus ir su paskutine viltimi nuėjau pas specialistą - jomajo gi turiu vieną kartą susitvarkyt, ar ne?  Jei šitas nepadės-mažinsiu skrandį, o dar sekantis etapas kapai konkrečiai...nuo storumo... Kaip minėjau pusryčių nevalgau tik prieš valymus. Šiandien suvalgiau pusryčiams diiidelį greifruktą, pietums - dvi kalakutienos dešreles su agurkais, o vakarienei bus avižų košė. Juk aš nebadauju-o mano valia...ech pinigėliais paremta...
aistuzele
2006 08 08, 16:47
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 08, 14:41) Ach, merginos-pirmą kartą dietos laikiausi 11-os metų, daugiausiai per 6 mėn. buvau numetusi 35 kg, čia aišku dėl MB..., o šiaip kartą per metus dešimt numetu, dvidešimt priaugu... Esu baisi praktikė... O šįkart susimokėjau pinigus ir su paskutine viltimi nuėjau pas specialistą - jomajo gi turiu vieną kartą susitvarkyt, ar ne?  Jei šitas nepadės-mažinsiu skrandį, o dar sekantis etapas kapai konkrečiai...nuo storumo... Kaip minėjau pusryčių nevalgau tik prieš valymus. Šiandien suvalgiau pusryčiams diiidelį greifruktą, pietums - dvi kalakutienos dešreles su agurkais, o vakarienei bus avižų košė. Juk aš nebadauju-o mano valia...ech pinigėliais paremta... Visu pirma tai kiekvienos pasirinkimas, vien uz tai tave reikia sveikinti, kad susigriebei ir ryzaisi kazka keisti savo gyvenime  Kita, tai, kad zmogaus organizmas labai idomus ir nedurnas  Pradzioje svoris tikrai kris del tiek tavo suvartojamu kaloriju, bet po to jis priprast prie tiek kiek tu jam suteiki, ir svoris prades stot i vieta. Bet visgi, linkiu tau dideles sekmes
Stirnaitė
2006 08 08, 16:47
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 08, 17:41) dar sekantis etapas kapai konkrečiai...nuo storumo... čia tik juodas jumoras, ar juoda desperacija prasimuša? Nes iš šono tai kažkaip skaudžiai atrodo... Nežinau, kaip tavo vietoje elgčiausi pati, bet (lengva sakyti, kai pačios tai neliečia- nepyk) manau, kad protingiau būtų pasirinkti nuosaikesnį metodą- paskaityk Olės valgiaraščius, receptukus- gal kažką prisitaikysi ir sau skanaus ir nekaloringo. Ir, kaip sako Aistužėlė,- kuo didžiausios sėkmės tau  Svarbiausia- žinok, kad TU TAI GALI ! Estrellą pasirodžiusią susekiau
Labux, Vakarykštis mane meniu: pusryčiai:Duonos riekė su k.r. skumbre ir 0,5 pomidoro pietūs: pupelių sriuba, 0,5 porcijos kepsnio su daržovėmis vakarienė: vištienos filės kepta be riebalų, su meksikietiškom daržovėm ir ryžiais po pusvalandžio pusė riekės 5 grūdų duonos apteptos daržoviniu varškės sūreliu ir sauja žemės riešutų svogūnų apvalkale Šiandiena: pusryčiai riekė baltos duonos ir be riebalų keptas kiaušinis, kava su cukrum priešpiečiai: kava su saldikliu, 0,5gab. apelsininio vaflio pietūs: 0,5 porcijos šaltibarščių su bulvėm, įdaryta vištos šlaunelė su daržovėm Pavakariai: 3in 1 Vakarienė: virtos šv. bulvytės su pievagrybiais grietininiame padaže, paskanintais lieso kepinto šalto rūkymo kumpelio gabaliukais... ir dar eisiu vakare į svečius... Chmmm. kažin kaip man ten seksis
QUOTE(Stirnaitė @ 2006 08 08, 17:10) tokių dar neaptikau  yra yra  prie sveriamų visokių ten riešutukų, pistacijų na šiandiena pusryčiai---3 džiuvėsėliai + obuolių uogienė ( su labai labai mažai cukraus) 295kcal užkanda --- plytelė šokolado 22kcal pietūs---cukinija įdaryta kepta orkaitėj folijoj ( ryžiai+lešiai+sūris+briuselio kopūstai+brokoliai) + pomidorų padažo šaukštas 300kcal užkanda --- plytelė šokolado 22kcal vakarienė --- 3 agurkai + avižinė duonelė + šalto rūkymo šoninės gabaliukas (20g) + 40g virtos vištienos krūtinėlės 500kcal  biškį daugoka vakarienei reiks susiimti ir ryt pasistengti sumažinti bet šiandien dar einu skalbinių kalną išlyginti, biškį sudeginsiu ir nuo 18 val nei kasnio į burną  čia kad ne klaidint ir klaidingai neviliot tai mano meniu plytelė šokolado tai 1 gabaliukas padalintas per pusę po 4 g maždaug
Stirnaitė
2006 08 08, 17:34
net nežinau, rašyt- nerašyt, nes labai nukrypus nuo doros kelio esu Šiandien. 8.00- juodkavės becukrės puodeliukas. 11.00- obuolys vienas. 13.00- juodkavė ir 3 šok.sald. su likeriu, ir stoparikas brenduko 16.oo- šeši finkrispai, apmozoti "Mūsų" varškiniu tepamu sūreliu su žalėsiais, ir puodelis vandenuko. 18.00- sauja vynuogių. nu be ryšio, o dar vakaras namuose ir vakarienės vaikams ruošimas nusimato...
chocollate
2006 08 08, 18:50
Uoj ratatanke nesuvokiu kaip taip gyvent galima, bet tavo pasirinkimas...
Na stai ir mano dienele
PUSRYCIAIA:zalia arbata su medumi, bliudelis vysniu ir varskes desrele{tokia naujobine} PIETUS:keptos kepenels su virtom svieziom bulvem, pora sveiziu agurku su skaidriu padazu ir obuoliu sulciu stiklinaite PAVAKARIAI:trys obuoliai ir kokiu 10 lazdyno riesutu VAKARIENE:dabar kepa varskes apkepas su razinomis ir riesutais, kuris bus suvalgytas su grietines sauksteliu{ne oles deja...}, o jo belaukiant suvalgyta keletas vysniu is verdamos uogienes, bei meduoliukas nedidukas
Smagi mano dienelė buvo... Iš meniu matosi... Pusryčiai: 2 maži rugiaduonės sumuštiniai su rūkyta nugarine. Priešpiečiai: puodelis 3 in 1, ~30 gr juodo šokolado. Pietūs: maža pica su vištiena, stiklinė vynuogių sulčių. Pavakariai:~100 gr šakočio. Vakarienė (svečiuose): 2 stiklinaitės sangrijos, gabaliukas tortuko, 1 saldainis, keli gabaliukai džiugo sūrio, puodas becukrės melisos arbatos... Viskas lyg tai  , o jaučiuosi kaip dramblį prarijusi...
po_stalu
2006 08 08, 23:26
labvakar! raportuoju  ryte : jogurtelis priespietukai: puse bundiales (ji pati man i burna ishoko  ) kava su pienu becukre antipietukai: puse banano jogurtas pietukai: kola light keli saukstukai papajos (nei ji man dziovinta, nei sviezia nepraeina- isitikinau galutinai) obuolys laaabai skanaus surio mazdaug 150-200 g) pavakariai: obuolys nektarinas kava su pienu becukre vakariene: (prasidejo juoda nervatriopke, ent rankos drebejo, pirmakart man taip gyvenime atsitinka..) lazanija su tunu ir dviem pomidorais (200g x 150 kcal) jei nenusiraminsiu, eisiu ieskoti vyno
QUOTE(Stirnaitė @ 2006 08 08, 18:34) net nežinau, rašyt- nerašyt, nes labai nukrypus nuo doros kelio esu Šiandien. 8.00- juodkavės becukrės puodeliukas. 11.00- obuolys vienas. 13.00- juodkavė ir 3 šok.sald. su likeriu, ir stoparikas brenduko 16.oo- šeši finkrispai, apmozoti "Mūsų" varškiniu tepamu sūreliu su žalėsiais, ir puodelis vandenuko. 18.00- sauja vynuogių. nu be ryšio, o dar vakaras namuose ir vakarienės vaikams ruošimas nusimato...  nu nesupyk, kalbi apie kitas, kad mazokai valgo, bes pasiziurek ir i savo valgiarasti, nei pusryciu nei pietu nerasta....
Neferete*
2006 08 09, 08:31
Pateikiu savo vakaryksti meniu: Pusryciai: 4-iu grudu kose 100g. -320 cukraus sauk. -40 kava+ cuk. -40
Priesp.: dirbtine bulviu kose- 137
Pietus: Vistos ketvertis keptas grylije -300 2 pomidorai -40 2 riekute rugines duonos-170
Pavakarei: Varste su zele -157 Kava is aparato -100
Vakariene: Surys su pelesiu 50g -100 koldunai 100g. -250 1 sausainis -85
Viso:1739
Zinau kad dauk bet taip vakare valgit norisi siaubas kazkoks...
labas rytas  "priduodu" savo valgiaraščius ir einu skaityt, ko prikalbėjot  pirmadieninis: pusryčiai sėlenų dribsniai su pienu ir mėlynėm priešpiečiai pora saujų trešnių, puodelis naminio jogurto pietūs orkaitėj kepta jūrų menkės filė su trupučiu pusriebės mocarelos (uždėjau baigdama kept, kad išsilydytų), keli šaukštai rudųjų ryžių, šv. daržovių salotos. desertui - 2 datulės ir 2 graikiški riešutai pavakariaigabaliokas arbūzo vakarienė 2 virti kiaušiniai, pusė grūdėtos duonos riekutės su sviesto pėdsakais, pomidoras vakarykštis: pusryčiai sėlenų dribsniai su pienu ir mėlynėm priešpiečiai pora saujų trešnių, nektarinas pietūs garinti kalakutienos krūtinėlės gabaliukai su daržovių troškiniu (šlakelis alyvuogių aliejaus, svogūnai, morkos, patisonai, pomidorai). desertui - 10 g juodojo šokolado, 2 graikiški riešutai pavakariaistiklinė lieso kefyro vakarienė 2 karšti sveikuoliški sumuštiniai (sveikuolių riekelė, pomidorų, alyvuogių ir pusriebės mocarelos griežinėliai)
Griaustinė
2006 08 09, 09:04
prisiduodu: pusryčiai - greifruktas pietūs - dvi kalakutienos dešrelės su keturių agurkų salotom su aliejum užkandis - trys agurkai vakarienė- košė iš 80 g sausų avižų dribsnių su šaukšteliu aliejaus. vat nemoku kalorijų susiskaiciuot kad jas kur
na va, perskaičiau viską. dar kartą labai ačiū visoms už sveikinimus ir gerus žodžius. be jūsų palaikymo gal ir nebūtų man pavykę arba bent jau tikrai būtų buvęs sunkiau chocollate, aišku, kad tave pamenu, smagu, kad grįžai  dar labai smagu matyt meškutę Nidą taip ryžtingai nusiteikusią  meškute, o kas ten per avižiniai crispai? susidomėjau QUOTE(po_stalu @ 2006 08 08, 01:37) atvariau i kavinuke ramuneliu arbatos uzsisakyt, vos prasvoksciu su savo uzkimusia gerkle,zmoniu daug, tai neisgirde vietoj ramuneliu arbatos (infusión de manzanilla) uzsake obuoliu pyrago (tarta de manzanas). po_stalu, man kaip tai žirafai tik dabar toptelėjo, kodėl vis sveikindamasi sakai hola ir kokioj šaly esi  QUOTE(Arinva @ 2006 08 08, 18:20) na šiandiena pusryčiai---3 džiuvėsėliai + obuolių uogienė ( su labai labai mažai cukraus) 295kcal užkanda --- plytelė šokolado 22kcal pietūs---cukinija įdaryta kepta orkaitėj folijoj ( ryžiai+lešiai+sūris+briuselio kopūstai+brokoliai) + pomidorų padažo šaukštas 300kcal užkanda --- plytelė šokolado 22kcal vakarienė --- 3 agurkai + avižinė duonelė + šalto rūkymo šoninės gabaliukas (20g) + 40g virtos vištienos krūtinėlės 500kcal  biškį daugoka vakarienei reiks susiimti ir ryt pasistengti sumažinti bet šiandien dar einu skalbinių kalną išlyginti, biškį sudeginsiu ir nuo 18 val nei kasnio į burną  Arinva, vakarienei atiteko beveik pusė tavo kalorijų bet per visą dieną net 1200 nesusidarė, tai jei mažinsi vakarienės kcal, tai pietų arba kurio nors kito valgymo padidink, ok?  QUOTE(Stirnaitė @ 2006 08 08, 18:34) net nežinau, rašyt- nerašyt, nes labai nukrypus nuo doros kelio esu 8.00- juodkavės becukrės puodeliukas. 11.00- obuolys vienas. 13.00- juodkavė ir 3 šok.sald. su likeriu, ir stoparikas brenduko 16.oo- šeši finkrispai, apmozoti "Mūsų" varškiniu tepamu sūreliu su žalėsiais, ir puodelis vandenuko. 18.00- sauja vynuogių. nu be ryšio, o dar vakaras namuose ir vakarienės vaikams ruošimas nusimato... Stirnaite, tikiuosi, kad bent vakarienei ką nors šilto suvalgei  o tai neramu, kad skrandukas nesustreikuotų nuo tokio lesimo QUOTE(GAJANA @ 2006 08 09, 08:17) nu nesupyk, kalbi apie kitas, kad mazokai valgo, bes pasiziurek ir i savo valgiarasti, nei pusryciu nei pietu nerasta.... GAJANA, nors ir pritariu tau, bet man visad keistokai atrodo kritika tų, kurios pačios neskelbia savo valgiaraščių, o tik pastabas kitoms. neįsižeisk, ok? priimk kaip kvietimą prisijungti QUOTE(GAJANA @ 2006 08 08, 08:13) ar tame paciame nektarine padaugeja kaloriju jam prinokus? man atrodo, kad kcal lentelėse nurodomos prinokusių vaisių kalorijos, na bet čia reiktų kokių nors labai gudrių specialistų klausti. o gal taip nesigilinkim, juk nektarinai labai skanūs, turi daug vitamino A ir C, tai ir krimskim sau į sveikatą QUOTE(Ilona78 @ 2006 08 09, 09:31) Pateikiu savo vakaryksti meniu: Pusryciai: 4-iu grudu kose 100g. -320 cukraus sauk. -40 kava+ cuk. -40 Priesp.: dirbtine bulviu kose- 137 Pietus: Vistos ketvertis keptas grylije -300 2 pomidorai -40 2 riekute rugines duonos-170 Pavakarei: Varste su zele -157 Kava is aparato -100 Vakariene: Surys su pelesiu 50g -100 koldunai 100g. -250 1 sausainis -85 Viso:1739 Zinau kad dauk bet taip vakare valgit norisi siaubas kazkoks... Ilona78, ar čia daug ar nedaug priklauso nuo to, kiek tau kcal reikia suvartot, kad svoris kristų, gal visai ir nedaug. siūlyčiau tau į savo valguiaraštį įtraukti daugiau daržovių pomidorams į kompaniją  ir vaisių dar. juose yra daug ląstelienos, tai skranduką pripildo, o palyginus kcal tiek daug neturi (su retom išimtim) kaip kitas maistas. o vakarienę kitąkart pradėk nuo lėkštės salotų arba neriebios sriubytės, tai ir sveika bus, ir sotumo jausmas greičiau ateis QUOTE(aistuzele @ 2006 08 08, 17:33) as savamoksle plius SM deka koloriju skaiciavimo ir maisto derinimo per 6 men numeciau 20 kg, taip pat ir apimtys sumazejo, per juosmeni 20 cm, per klubus 17 cm. šaunuolė! QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 08, 17:53) aš vistiek tikiuosi, kad man pavyks, ačiū už pamokymus ir palaikymus QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 08, 15:46) Visos dietos ir susilaikymai-užburtas ratas... REIKIA APSKRITAI KEISTI GYVENIMO BŪDĄ ir nustot ėst kaip gyvuliui, tik tada niekas neatšoks Ratatanke, aš irgi tikiu, kad tu gali sulieknėti, bet manau, kad ne tą būdą pasirinkai. tu pati žinai atsakymą, kaip geriausiai visam laikui galėtum numesti viršsvorį - tą atsakymą tavo žinutėj pažymėjau raudonomis raidėmis. ir nevadink savęs gyvuliu, tas savęs niekinimas tikrai nepadės metant svorį, mokykis save pamilti, tada ir emocinio valgymo problemas bus lengviau išspręsti. apie tuos žarnynų valytojus tai tikrai nieko gero nepasakysiu. mano asmenine nuomone, jie pelnosi norinčių sulieknėti naivumu. sunaudodama 400-700 kcal tu svorį tikrai numesi, ir labai daug, ir per trumpą laiko tarpą. bet tai yra žiaurus organizmo alinimas, taip gali pradėti slinkti plaukai, lūžinėt nagai, gali ir susirgti. negana to, kad per daug apribotos kalorijos, tai jie dar apriboja ir produktus. kad liepė nevalgyti rūkytų gaminių, cukraus ir panašiai - tai pagirtina. bet kuo nusikalto pienas ir medus (jei iki tol nebuvai jiems alergiška)?! arba leidžiamos tik 2 rūšių kruopos - kuo nusikalto pvz. grikiai? aš tave labai suprantu, nes pati buvau įkliuvus į tą užburtą ratą, dukart laikiausi per mažo kaloringumo dietos, ir viskas ką numesdavau, su kaupu sugrįždavo. kaltinau save dėl valios trūkumo, nes tada nežinojau, kad būtent tokia ir turi būti visų kvailų dietų pasekmė - kai organizmas gauna per mažai kcal, sulėtėja medžiagų apykaita. truputį padidinus kcal skaičių, netgi po dietos ėmus normaliai, nepersivalgant, maitintis, organizmas ima iškart kaupti atsargas ir svoris grįžta...
gerai Ole, paskelbsiu savo vakaryksti valgiarasti, o tu pakomentuok kas ne taip  pusryciai: grudeta varske, be jokiu priedu ir kava 2 in1 pietus: saltibarsciai ir jautienos troskinys su saldytomis darzovemis baltame padaze+ garnyras sv, darzoves ir bulves, bet ju mazai valgiau, nes pasirode, kad vakar virtos ir labai neskanios vakariene:jaucio liezuvio salotos cili (liezuvis, pomidoras, paprika, agurkas, kiausinis, alyvuoges, pekino kopustas ir majonezas) ir 2 alaus bokalai  per diena isviso 3 puodeliai 2in1
alexejka
2006 08 09, 11:39
vakar meniu: pusryciai: dripsniai su pienu, arbata priespieciai: 4 saldainiai sokoladiniai+kava pietus: 3 sumustiniai su pastetu+agurku+salota+kava pavakariai: neprisinemu vakariene: bliudelis pupeliu sriubos+2 nedideles idarytos paprikos+biski ryziu naktipieciai: surelis su razinomis +arbata, dar velaiu alaus nedidelis puodukas:)) +2 agurkai:) vakariene pas mane taip kaip vaivorykste:)) ko tik joje nera:) Taigi kadangi prisijungiau prie Meskutes-Nidos su 1200kcal tai skelbiu savo siandien plana: pusryciai: 2 jogurtai 141.25 kcal+arbata priespieciai: 1 oboliukas(80)+1traputis (36)+arbata-116 (rodos tiek) pietus: idaryta 1 paprika+2 pomidorai+1 riekele grudetos duonos primetu 400 kcal pavakariai: 2 oboliai, jei labai noresiu valgyti turiu traputi apie 200 kcal vakariene: 2 idarytos paprikos + 1pomidoras +2 lengvai rauginti agurkai vel apie 400 gaunas biski su virsum 1257.25
meškutė_Nida
2006 08 09, 11:41
QUOTE(olé @ 2006 08 09, 09:53) meškute, o kas ten per avižiniai crispai? susidomėjau "Fazer" firmos avižiniai crispai, tik dabar juos pamačiau lentynoj (nes anksčiau tiesiog čiupdavau savo Finn crispus ir nueidavau, o šįkart jie visi buvo išpirkti...)Nieko tokie, smagiai graužiasi, bet daugiau jų nepirksiu... Pusryčiai:daiginti rugiai su 150 ml jogurto, kava su pienu (250 kcal) Priešpiečiai: 50g razinų (150) Pietūs: 2 vakarykščiai balandėliai (400) Pavakariai: kava su pienu, 1 a.š. medaus (100) Vakarienė: pomidorų/aguročių salotos, 40g j.duonos (200)
Griaustinė
2006 08 09, 13:53
merginos, pas mane labai labai didelis svoris, užtai taip krenta... Nu nebadauju aš  - pvz.: pusryčiam trys nektarinai, pietum du šliosai silkės ir du pomidorai, o vakarienei svajoju apie brokolius Medaus brrr nemėgstu, pieno irgi, tai ir nesunku jų atsisakyt ... Nenoriu ataugt eėisiu iškart pas Tulčiną aiškintis kai taip pradės darytis...o ėst nebeteks visą likusį gyvenimą.Ačiū už kcal skaičiuoklę
meškutė_Nida
2006 08 09, 16:45
Šiandieną beveik baigiau, taip kad ir šiandieninis valgiaraštis:
Pusryčiai:omletas iš 2 kiaušinių, 25g j.duonos, 100 g žirnelių, kava su pienu (340 kcal) Priešpiečiai: kava su pienu, avižinis crispas (90 kcal) Pietūs: perlinių kr.sriuba, 25 g j.duonos (230 kcal) Pavakariai: kava su pienu, pomidorų salotos su nat.jogurtu, 25g j. duonos (200 kcal) Vakarienė: folijoj keptas 250g upėtakis (su morkom), 200 g bulvių (300 kcal)
-Linda-
2006 08 09, 17:58
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 09, 14:53) Nu nebadauju aš  - pvz.: pusryčiam trys nektarinai, pietum du šliosai silkės ir du pomidorai, o vakarienei svajoju apie brokolius Numirčiau tiek tevalgydama. Neįsižeisk.  Pažiūrėk, koks olės svoris buvo ir kaip / kiek ji maitinosi (ole, šaunuole  ), kiek kg numetė... Pavyzdys akivaizdus, kad reikia tik labai labai norėti, kad rezultatų reikia siekti ilgai ir sistemingai, kad reikia tikėti savimi ir save mylėti, savo organizmą, kuriam reikia visko, o ne ką nustatė ir apribojo oficialios medicinos tikrai negiriama klinika. Anyway, gyvenimas tavo ir tik tu darai jame sprendimus, kurie tau atrodo teisingi.Bet, kokie bebūtume tobuli, klystame.
Stirnaitė
2006 08 09, 18:18
mano šiandien. 8val- kava juoda becukrė, nektarinas ir keturkampis juodduonės, apteptos nat.jogurtu ir apdėtas varške. tarpe- 3 sald. su likeriu 11val- avižinė košė su vandeniu(1 pakiux) 13val- 3 finnkr., apdrėbti Mūsų varškiniu tepamu sūreliu, ir stiklinė vandens 16val- nektarinas, juodkavės puodelis ir Gardžios varškės "dešriukė" (toks įpakavimukas, tarsi pašteto) 18val- samtis burokėlių sriubos su trupučiu pieno, 7 valdiški koldūnai, pusė minimeliono, nedidukė ledų porcija. numatomi naktipiečiai- likusė pusė minimeliono. Na, gal dar kokį nektariną suraitysim
Kelintadienis čia šiandien...  Blogai jaučiuosi, kažkas ten manyje streikuoja, bet toliau visomis keturiomis stengiuosi maitintis. Pusryčiai: "Mūsų" grūdėta varškė su braškių uogiene. Priešpiečiai: ~30 gr juodo šokolado, puspuodelis balintos kavos. Pietūs: 2 apgailėtino dydžio žuvies maltinukai, 2 šaukštai ryžių. Pavakariai: ~50 gr šakočio, žalia arbota. Vakarienė: 3 kepti maximiniai vištos sparneliai (150 gr, čia su kaulais tiek  ), daniška duonelė, pertepta sviestu ir perklota geltonu sūriu. Naktipiečiai: prabangus arbūzo ketvirtis.
|
|