Wild Flower
2006 11 02, 20:02
O šiandien buvo taaaip Pusrytukai: indelis obuolių tyrelės (190g) Pietūs: namie gaminta pica su vištiena (fu, kaip neskanu  ) Pavakariai: vid. žaliųjų vynuogių kekė Vakarienė: vaisių salotos (obuolys, bananas ir mandarinas, užpilti persikiniu jogurtu), porcija vanilinių ledų desertui Povakariai: jei labai norėsiu, leisiu sau sukramsnoti obuoliukų porą..
Mano šiandiena: Pusryčiai: jogurtas Activia (140 kcal). Priešpiečiai: puodas kavos su pienu 50/50 ir keli avižiniai sausainiai, 25 gr juodo šokolado (400 kcal). Pietūs: vištienos maltinis, įdarytas grybais, bulvių košė, virti burokėliai (450 kcal). Pavakariai: apie puslitrį slyvų sulčių (350 kcal). Vakarienė: riekelė ruginės duonos, 2 apelsinai, 1 mažas gabaliukas keptos žuvies (200 kcal). Viso: 1540 kcal Skaičiavimuose patirties neturiu, tiksliai paskaičiavau tik jogurto kcal, nes parašyta ant įpakavimo. Jei kas ryškiai ne taip - pataisykite
Ketvirtadienis Pusryciai - pora jogurto indeliu (220) Pries pietus - 5 dziovintos slyvos (100) Pietus - Grikiu kose (1/2 puodeliu nevirtu) su dviem v.s. sviesto (300+200) Vakariene sveciuose- 2 trikampiukai picos (labai plono ir traskaus niam niam niam pagrindo, vegetariskos), sauso raudono vyno puse taures (max duociau 700) Naktipieciai - arbata su sojos pienu ~1/4puodelio (20) Viso 1540cal Picai labai skani ideja... skaldyti migdolai kartu su kitomis darzovemis.... toks niam traskus akcentas Miaška, o kodel dabar pradejai kvarsinti save cal skaiciavimais?
labas rytas nu va meginau susiskaiciuoti kalorijas vakar nieko neiseina man su tais skaiciavimais vakar diena pusryciai-2 kietai virti kiausiniai su majonezu puodelis arbatos su 2 saukst.cukraus riekele rugelio duonos atejus i darba puodelis juodos kavos su 2š. cukraus 11 val.obuolys nedickas pietus 2 orkaitej keptos bulves su lupena(apteptos aliejum kepant) delno dydzio kiaulienos ispjovos gabalelis su suriu keptas orkaitej, kopustu salotos (su aliejum speju) arbatos puodelis be cukraus 16 val. obuoliukas vakariene po treniruotes tuno salotos:skardinele tuno aliejuje, pekino kopusto, marinuotas agurkas, 5 alyvuoges, puse svoguno, puses citrinos sultys, puse riekeles rugelio duonos arbata su sauksteliu medaus(atsisakau cukraus i arbata
Zivilka
2006 11 03, 08:55
mano vakarykstis: pusryciai kukuruzu dribsniai su pienu priespieciai sok. saldainio puse (neskanus buvo) pietus buroklapiu sriubos skystimo keli saukstai, gabaliukas apkepto marinuoto karpio (koks 100 g) pavakariai saldainis, sauja anakardziu riesutu, kriause vakariene vistienos uzpiltukas su saukstu majonezo nu kaloriju sorry nemoku suskaiciuoti
QUOTE(Micha @ 2006 11 03, 06:25) Miaška, o kodel dabar pradejai kvarsinti save cal skaiciavimais?  Pastebėjau, kad kai kurios merginos pateikia meniu su kcal, ir man pačiai labai patogu, kai noriu ką nors savo racione panaudoti - iš karto matau, kaloringas ar nelabai tas daiktas. Na ir žiema atėjo - žiemą visada storėju, tai įdomu pasiskaičiuoti, kiek gi suvartoju kcal.
Vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, activia indelis. Darbe - b. kava, bananas.
PRIEŠPIEČIAI: kąsnelis rugelio, 2 riekutės montecampo sūrio, 1,5 krekerio, kepto Rimi.
PIETŪS: daržovių kugelio gabaliukas, 2 v.š. mar. burokėlių, 2 v.š. kopūstų salotų. Vėliau - banbonkė.
PAVAKARIAI: 2 sausainiai, 3 gab. chalvos, banbonkė, 2in1.
VAKARIENĖ: 1,5 samt. molūgų sriubos, salotos iš: salotų lapų, 2 pomidorų, kaimiško b. sūrio, 4 alyvuogių, riekelė duonos.
NAKTIPIEČIAI: svarainių arbata ir...pora saujų svarainių be sirupo - kažkodėl užsikabliavau...
«gėlytė»
2006 11 03, 09:37
Labas rytas, su prasidėjusia žiema  Deklaruojuosi ir aš, tsakant, vėl bandau po komandiruotės užsienyje pratintis prie normalaus lietuviško maisto, kurio be proooto pasiilgau  Tik čia kcal nepateiksiu, nes nelabai moku ir mėgstu užsiimti tais kalkuliavimais, juolab kad aš filologėTREČIADIENIS Pusryčiai - dubenėlis 3 grūdų dribsnių su pienu, mandarinas, pusė juodos duonos riekutės su 3 griežinėliais "Medžiotojų" sūrio Priešpiečiai - puodelis kapučino Pietūs - kefyras, keli v.š. daržovių (pomidorai, šp. pupelės) salotų su majonezu, svieste patroškintos marinuotos voveraitės su grietine ir virtom bulvėm Pavakariai - mandarinas Vakarienė - pusė naminės picos (ant picos papločio dėjau truputį majonezo/kečupo, paskui patroškintą jautienos/avienos faršo mišinį su apkeptais svogūnais, pievagrybiais ir ž.paprika ir apibarsčiau sūriu), 2 skardinės (po 0,5 l)nealkoholinio alaus +6 vnt. skysčių KETVIRTADIENIS Pusryčiai - dubenėlis 3 grūdų dribsnių su keliom razinom ir pienu Priešpiečiai - kriaušė Pietūs - jūros lydekos maltinukas su sezamais, 150 g burokėlių salotų, kefyras Pavakariai - 2 obuoliai Vakarienė - kefyras, 4 blynai su cukinija+a.š. grietinės +12 vnt. skysčių (įsk. kefyrą) P.S. Ar man tik taip jau kuris laikas atrodo, ar šio skyrelio siela Olė kažkur dingusi?  Pasiilgstu jos valgiaraščių... Gal kas žinot, kaip jai besiseka? Linkėjimai
Utiuitiutė
2006 11 03, 09:43
QUOTE(qqte @ 2006 11 03, 08:38) nu va meginau susiskaiciuoti kalorijas vakar nieko neiseina man su tais skaiciavimais Pagalbą rasi čia: Skaičiuojam kalorijas
QUOTE(Giliuke23 @ 2006 11 03, 10:37) ... P.S. Ar man tik taip jau kuris laikas atrodo, ar šio skyrelio siela Olė kažkur dingusi?  Pasiilgstu jos valgiaraščių... Gal kas žinot, kaip jai besiseka? Linkėjimai  Visos Oles pasiilgom - ir jos idėjų, ir valgiaraščių, ir be galo įdomu, kiek kg nukratė - juk ir sportuoti buvo pradėjusi...Turbūt darbais užsivertus ir rankos nedaeina iki mūsų
Wild Flower
2006 11 03, 10:07
QUOTE(Miaška @ 2006 11 02, 22:02) Vakarienė: riekelė ruginės duonos, 2 apelsinai, 1 mažas gabaliukas keptos žuvies (200 kcal). Man kažkodėl atrodo, kad vakarienei truputį per mažai priskaičiavai  Apelsinas vid. dydžio turi maždaug 50kcal, duonos riekė taip pat manau 100kcal laisvai turės, o dėl žuvies tai neaišku, kokio ji dydžio Bet galiu ir klysti..
QUOTE(Wild Flower @ 2006 11 03, 11:07) Man kažkodėl atrodo, kad vakarienei truputį per mažai priskaičiavai  Apelsinas vid. dydžio turi maždaug 50kcal, duonos riekė taip pat manau 100kcal laisvai turės, o dėl žuvies tai neaišku, kokio ji dydžio Bet galiu ir klysti..  Skaičiuodama bandžiau primesti gramais: apelsinus padėjo valgyt dukra, duonos riekutė maža kvadratinė, o ne tokia abišalė  , na o žuvies savo ruožtu mažą gabaliuką iš dukros lėkštės nušvilpiau... Šiaip svarstyklių reikėtų, būtų tiksliau. Ačiū, kad taisai
Wild Flower
2006 11 03, 21:39
Nėr už ką, Miaška  Žiūrėk, netyčia dukrelės neapvalgyk O aš šiandieną maitinausi taip: Pusrytukai: indelis obuolių tyrelės su varške (190g) Pietūs: gab. varškės apkepo su obuoliais (niam..  ) Pavakariai: Jacobs 2in1 Vakarienė: dubenėlis pieniškos sriubos su grikiniais makaronais (pirmą kartą šiandien nusipirkau ir labai jau knietėjo išbandyt.. ) Naktipiečiai: 2 obuolaičiai Labanaktis
Penktaaadienis: Pusryčiai: jogurtas Activia (140) Priešpiečiai: bandelė su varške, kava su pienu 50/50 (340) Pietūs: vištienos maltinukas, bulvių košė, šv, kopūstai (430) Pavakariai: apelsinas (50) Vakarienė: 3 x 27 ml Miau vanilinių ledų, riekutė juodos duonos (240) Viso: 1200 kcalArba mažoka, arba prastai skaičiuoju...
Labas dienas,
penktadieninis niamniaraštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas. Darbe - Activia ir balta kava.
PRIEŠPIEČIAI: 0,5 Rugelio su tep. lydytu varškės produktu, riekelė Montecampo sūrio, 1 Rimi krekeris.
PIETŪS: gab. daržovių kugelio, 3 v.š. kopūstų salotų, 2,5 krekerio.
PAVAKARIAI: 2in1, 2 banbonkės, 4 langeliai juodo šoko.
VAKARIENĖ: 1,5 sam. sriubos su keliais makarais, ant 3 r. kaimiško sūrio iškeptas kaiušinis, pomidoras, 2 7 grūdų duonelės.
NAKTIPIEČIAI:kakavos puodelis, 2 r grūdų duonelės.
Gero savaitgalio!
meškutė_Nida
2006 11 04, 17:10
QUOTE(Wild Flower @ 2006 10 31, 22:21) Sveikutės  Tai štai, grįžtu pas jus Sveika sugrįžusi QUOTE(Miaška @ 2006 11 03, 09:16) Pastebėjau, kad kai kurios merginos pateikia meniu su kcal, Miaška, čia kažkuri prašė, kad skaičiuojančios parašytų ir kcal- tai ir rašom. Tavo paios labai gražūs valgiaraščiai (kol nefigūruoja "Meška šiaurėje"  )
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 11 04, 18:10) Tavo paios labai gražūs valgiaraščiai (kol nefigūruoja "Meška šiaurėje"  ) Ačiū  . O tos "Meškos šiaurėje" tai gėris, kol jų nedaug... Raportuoju šiandieną: Pusryčiai: dribsniai užpilti indeliu jogurto Activia (340). Pietūs: 3 mamos cepelinai su spirgais (600?  ), stiklas raudono vyno (130). Pavakariai: 1 persimonas (80?). Vakarienė: 2 pakeliai saulėgrąžų (360). Viso: 1510 kcal, tik abejoju dėl tų cepelinų ir persimono. Gal kas žinot, kaip ten yra?
meškutė_Nida
2006 11 04, 21:21
QUOTE(Miaška @ 2006 11 04, 21:16) Viso: 1510 kcal, tik abejoju dėl tų cepelinų ir persimono. Gal kas žinot, kaip ten yra? Aš žinau  Su persimonu viskas tvarkoj, o cepelinai gryni turi 600 kcal, be padažo. O padažui skaičiuok iš akies: 1 v.š.- maždaug 100 kcal...
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 11 04, 22:21) Aš žinau  Su persimonu viskas tvarkoj, o cepelinai gryni turi 600 kcal, be padažo. O padažui skaičiuok iš akies: 1 v.š.- maždaug 100 kcal... Dėkui, vadinas suvartojau kokiom 300 kcal daugiau...
Naktine Fėja
2006 11 05, 16:06
labutukas griztu i seima  kompas buvo suluzes, dabar naujas jau stovi, tai skelbsim niamnius vakar iskrova, tai nieko idomaus 4 stiklines lieso kefyro su naturaliom bakterijom, 2 indeliai po 180g besukrio persikinio\passion fruit jogurto, 170g abrikosinio skyr(a lia varskes kremas 0,5% riebumo), 2 puodeliai juodos ir vienas ciut liesu pienu balintos kavos. is viso = 720kcal siandieninis niamnius bus vakare, bo niekaip nenusprendziu ko noresiu vakarieniei
«gėlytė»
2006 11 06, 08:09
Inečiuk, sveika sugrįžus Na, kadangi mano 5dienį skelbtas meniu čion kažkodėl nepateko nulūžus ryšiui, skelbiu darkart: PENKTADIENIS: Pusryčiai - 5,5 v.š. 'Skanėja" dribsnių su 2,5 proc. pienu, gab. Salantų pyrago (čia toks tipo batonas be priedų, bet man laaabai skanu, ypač šviežias) Priešpiečiai - sumuštinis (Salantų pyrago riekelė+sviesto gab.+keli kumpio griež.) Pietūs - 1,5 samčio barščių, virtų bulvių cepelinas su šaukštu daržovių padažo Pavakariai - obuolys Vakarienė - 1/2 k. rūkytos skumbrės, gabaliukas juodos duonos, mažas indelis Maximos burokėlių salotų su majonezu, 0,5 l "Leduko" alaus ŠEŠTADIENIS: Pusryčiai - vanduo su citrina, aviž.dribsnių košė su gab. sviesto,3dž.slyvom, razinom ir pienu, persimonas Priešpiečiai - sumuštinis (Salantų pyrago riekelė+paštetas+pomidoras), kriaušė Pietūs - 2 samčiai vištienos-daržovių sriubos, pusė Salantų pyrago riekelės, virta vištienos šlaunelė (be odos) Pavakariai - kapučino su pienu, persimonas, 2 šok. gabaliukai Vakarienė - 2x0,5 l "Leduko" alaus, mažas jautienos kepsniukas, 3-4 v.š. ryžių-krabų lazd. mišrainės, pusė agurko, riekė duonos su paštetu, vėliau pilna lėkštė tos pačios mišrainės, 1 sviestinis sausainisSEKMADIENIS: (labai stresuota diena buvo, gal ne viską pamenu, bet iš meniu matyti, kad su stresu bandžiau kovoti maistu  ) Pusryčiai - vanduo su citrina, 3 m. pieniškos dešrelės, pusė duonos riekutės su sviestu, pusė agurko, 6 sviestiniai sausainiai Priešpiečiai - (nebuvo) Pietūs - 2 samčiai vištienos-daržovių sriubos, pusė duonos riekelės, virta višt. šlaunelė (be odos) Pavakariai - kriaušė Vakarienė - 1 silkės filė su virtom bulvėm ir keliais v.š. mišrainės (žirneliai+svogūnas+majonezas), pusė duonos riekelės, kefyro puodelis, 3 gab. šokolado, gal 6 ar 7 sviestiniai sausainiai, 0,5 l "Ekstra" alausP.S. Taip pat matosi, kad 6dienį ir 7dienį iš namų kojos nebuvau iškėlusi
Sveikutes mano vakar meniu pusryciai 1,5 karsto sumustinio su desra ir suriu priespieciai 2 obuoliai pietus 3 orkaitej kepti vistos sparneliai ir 3 keptos ten pat bulves(viskas be riebalu nes kepiau rankovej), lekstele kalafioru salotu kava su 2 sauksteliais cukraus (laaabai norejau) vakariene tuno salotos is puses indelio tuno aliejuje ir darzoviu persivalgius nesijauciau
meškutė_Nida
2006 11 06, 12:20
Na ką, neprisiduodavau Valgiaraščiui, neliko kontrolės- kg ridi ridi ridi atgal užriedėjo Todėl, norit ar nenorit- aš vėl su jumis (nes juk pirmadienis- puiki diena pradžiai  ) Priešpusryčiai: stiklinė vandens su 1 vit.C tablete bei 1 a.š. medaus (50 kcal) Pusryčiai: košė iš pakelio, 200 ml lieso pieno (230) Priešpiečiai: braškių sriuba (300g atšildytų užšaldytų braškių, 100 ml pieno, 1 a.š. cukraus- 255) Pietūs: kopūstų sriuba, 2 sumuštiniai iš 50g j. duonos, 120g kalakutienos vyniotinio (440) Pavakariai: kava su pienu (40) Vakarienė: 300g pomidorų salotų su nat.jogurtu, 25g kvietinės duonos (230) VISO: 1245 kcal
Zivilka
2006 11 06, 13:35
sestadienis
pusryciai kukuruzu dribsniai su pienu, kava, gabaliukas surio pygago (riebus gyvate)
pietus jautienos čili (pupeles, paprika, Cili pipirai,, pomidorai, jautienos farsas, pom. padazas)
pavakariai alaus bokalas krepsinio rungtynese Zalgiris-Neptunas
vakariene vistienos uzpiltinis su saukstu majonezo, sauja pop korno
sekmadienis
pusryciai cili likuciai, kava sok. saldainis
pietus bare: 4 rukyti sonkauliukai virti, darzoviu salotu kalnas, zirniai su spirguciais, bet ne lasiniu o kumpiuko, mazas alaus.
vakariene baravykai su svogunais ir aliejumi
-Linda-
2006 11 06, 16:04
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 11 06, 12:20) Priešpiečiai: braškių sriuba (300g atšildytų užšaldytų braškių, 100 ml pieno, 1 a.š. cukraus- 255) kodėl tiek daug kcal?  braškės apie 100, cukrus 40, lieka praktiškai 100.  pienas riebus kaimiškas gal, ar kaip, meškut?  nes aš perku 1,5 proc.pieną, ten 55/100g.
meškutė_Nida
2006 11 06, 16:19
QUOTE(-Linda- @ 2006 11 06, 16:04) kodėl tiek daug kcal?  braškės apie 100, cukrus 40, lieka praktiškai 100.  pienas riebus kaimiškas gal, ar kaip, meškut?  nes aš perku 1,5 proc.pieną, ten 55/100g.  Niekur neradau braškių kcal, man pasakė, kad 55 kcal/100g, aš ir patikėjau...  O pienas 1%, 39 kcal...
-Linda-
2006 11 06, 16:24
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 11 06, 16:19)  Niekur neradau braškių kcal, man pasakė, kad 55 kcal/100g, aš ir patikėjau...  O pienas 1%, 39 kcal... aš perku šaldytas lenkiškas braškes, ant pakelio parašyta 28kcal/100g. Man skaniausias tas skystis, kur aptirpę uogos paskleidžia, mmm
Šiandiena: Pusryčiai: jogurtas "Activia" (140). Priešpiečiai: ruginė bandelė, kava su pienu 50/50 (340). Pietūs: puodelis liesų barščių su grietine, lietinis su mėsa, stiklinė kriaušių sulčių (580). Pavakariai: šokolado 25 gr (140). Vakarienė: saulėgrąžų 1 pakelis, apelsinas (230). Viso: 1430 kcal. Ačiū Hestijai už info, sunku man su tomis kalorijomis...  Bet įdomu Ir vėl nusipirkau "Meškų šiaurėje"...
Wild Flower
2006 11 06, 21:16
Savaitgalio geriau neviešinsiu  Sakykit, ar jums irgi sunkiau maitintis protingai savaitgaliais?  Mano protas tikrai atostogoms tomis dienomis išeina Et, svarbiausia, kad užteko valios šiandien vėl stovėt doros kely  Tik tiek bėgt visur reikėjo, kad užkandžiams laiko neliko.. Žodžiu, pristatau pirmadienį Pusrytukai: persikinė Activia (nuo Miaškos nusižiūrėjau ) Pietūs: grybų-cukinijos apkepas Vakarienė: dub. varškės, sumaišytos su trupučiu jogurto, Jacobs 2in1 Povakariai: 2 obuoliukai, svarainių arbatytė
«gėlytė»
2006 11 07, 07:41
PIRMADIENIS Pusryčiai - vanduo su c., kava su liesu pienu ir 1/2 a.š. cukraus, šviežia bandelė su varške Priešpiečiai - "Danone" natūralaus jogurto indelis Pietūs - jūros lydekų kepsnys su užtarkuotu sūriu ir keliais pomidorais, 2 a.š. saldžiarūgščio padažo, keli v.š. grikių, vėliau 1/3 bandelės su varške prie arbatos Pavakariai - persimonas Vakarienė - 100 g liesos varškės, sumaišytos su persikiniu "Ūpu" (kiekio nžn), kriaušė Wild Flower, pas mane irgi savaitgaliais būna mitybos pravalas  Gal todėl, kad visą dieną namie maluosi, gal dėl to, kad šalta ir norisi skrandukui šilumos, nežinau... Ir dar - kaip tu darei tą grybų-cukinijos apkepą?
Zivilka
2006 11 07, 09:24
man vakar žoras buvo užėjęs:
pusryciai: balta duona su pastetu
priepieciai apie 100 g salotu silke pataluose
pietus raugintu kopustu sriubos skystimas, samtis, puse silkes file, kanas pomidoru salotu su grietine
pavakariai dziuvesis maziukas
vakariene rukyta nototenija su majonezu ir svogunais (salotos tokios) daug, saukstas ryziu, saukstas kinietiskai pagamintos kiaulienos, saukstas varskes su uogiene
Vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, Activia su figom; darbe - b. kava ir obuolys.
PRIEŠPIEČIAI: rugelio riekė su tep. lyd. sūriu, riekutė Montecampo, riekutė proginio sūrio, 2 Rimi krekeriai (ale krispai su sėklom tik sunkesni).
PIETŪS: 2 v.š. troškintos jautienos be padažo, 2 pomodorai, 3 v.š. baltos mišronkės.
PAVAKARIAI: 2 banbonkės, 2in1, vėliau: rugelis, 2 sūrio riekutės, 1 r. Montecampo, krekeris.
VAKARIENĖ: 1,5 kreminės šilbaravikių sriubos, 2 kepto heko, 1 v.š. raugintų kopūstų su aliejuku ir svogūnu, 1 gab. mėsytės. Vėliau: 4 gab. šoko su pūstais ryžiais.
NAKTIPIEČIAI: puodelis šilto pieno.
Blogai, ypač su kiekiais...
Labas rytas mano vakar diena pusryciai: kokie 6 saukstai grikiu koses su a.š. sviesto arbata su 0,5 a.š. medaus priešpiečiai: 2 obuoliai daug arbatos be cukraus pietus: 0,5 litro pomidorinės ryžiu sriubos virtos vištienos krutinėlės sultinyje pavakariams: puodelis expresso kavos su 1 gab. cukraus vakarienei paknebinejau vistienos salotu su jogurto padazu ir daug darzoviu ir fermentinio surio traskuciais bei 0,5 riekeles paskrudintos sumustiniu duonos bet nelabai apetito buvo tai pakapsciau pora gabaliuku vistienos surio agurko ir liko salotos  bijau imti per mazai valgyti, jau jauciu kad skrandis susitrauke kaip jums atrodo toks meniu pakankamas???
šiandiena pusryčiai---avižiniai dribsniai+sėlenos + jogurtas ---244kcal užkanda---duonelė su saulėgražom+lydytas sūrelis---115kcal pietūs---vištos sparnelis+ salotos( pekino kopūstas+agurkas+pomidoras+a.š majonezo) + 300ml vištienos buljonas su ryžiais + morkytėm+moliūgu ---545kcal užkanda---ryžių traputis+ obuolys---136kcal vakarienė---1/2 vištos sparnelio + tos pačios salotos kaip ir pietums tik be majonezo---199kcal viso:1239kcal
«gėlytė»
2006 11 08, 07:46
ANTRADIENIS: Pusryčiai - balinta kava su puse a.š. cukraus, darbe bandelė su varške Priešpiečiai - "Danone" natūralaus jogurto indelis Pietūs - bulvių plokštainis su kiaulės koja Delane (čenakinė), kefyro stiklinė Pavakariai - persimonas Vakarienė - 2 smt. daržovių sriubos, 2 gabaliukai (nemaži) prancūziško batono be nieko, puodelis persikinio "Ūpo", 0,5 l "Gin+Tonic' gėrimo (a la sidras gal  ) Be kavos 12 vnt. skysčių
vakar: pusryciai 1,5 kiausinio su majonezo ir krienu po sauksteli, puse riekeles rugelio, arbata su 0,5 a.š. medaus darbe juoda kava su 2 š. cukraus pietus 0,5 l pomidorines ryziu sriubytes pavakariai : 2 obuoliai ir hematogenas pries treniruote(labai intensyvia vakar apturejau sian pajudet sunku  vakariene 3 saukstai tuno salotu, graikiskos namie gamintos salotos(su mazai aliejaus ir surio ir keliais riesutais) šiandien pusryciam: 4 selenu duoneles(aptikau tokiu parduortuvej nu niam niam kaip skanu) apteptos varskes sureliu su agurkais ir krapais, puse pomidoro, nesaldinta arbata
Sveikos,
vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, activia, darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: obuolys.
PIETAI: cheminė sriubytė, 4 riekelės netikro zuikio, 3 v.š. baltos mišrainės, 1,5 pomidoro. Vėliau: balta arbata, torto m. gabaliukas.
PAVAKARIAI: 2 banbonkės, 2in1, rugelis su tep. v. sūriu, 1 r. b. sūrio, 1 r. liežuvio ir ausyčių vyniotinio.
VAKARIENĖ: 1,5 samt. šaltibarščių, 2 gab. keptų bulvių, 2 gab. kepto heko, 2 v.š. raug. kopūstų su aliejuku ir svogūnu.
NAKTIPIEČIAI: 1,5 obuolio.
ggte man tai atrodo kad mažokai pas tave kcal gaunasi  gal aš klystu senbuvės labiau gal paskaičiuos bet pietūs pas tave silpnoki
Utiuitiutė
2006 11 08, 13:57
QUOTE(Arinva @ 2006 11 08, 12:34) ggte man tai atrodo kad mažokai pas tave kcal gaunasi  gal aš klystu senbuvės labiau gal paskaičiuos bet pietūs pas tave silpnoki  Einam į kalorijų temą paskaičiuot, nes iš pirmo žvilgsnio ir man mažokai atrodo
Zivilka
2006 11 08, 14:30
mano vakarykstis:
pusryciai dvi riekeles batono su pastetu
pietus misko grybu sriuba, isrankiojus bulves - samtis, salotos: pomidorai, agurkai, pekinas, melynieji svogunai, feta, kepinti bakalzanai su aliejiniu uzpilu (cia kavineje)
vakariene omletas is triju kiausiniu su kalafijorais, zirneliai. omleta kepiau tipo dvien kartams, ale suedziau... apie kalorijas supracio neturiu
Wild Flower
2006 11 08, 21:40
Giliuke23, grybų apkepo su cukinija receptą jau įdėjau į Lengvo maisto receptų kampelį  Taip ir galvojau, kad ne man vienai savaitgalį sunku valgyt, vadovaujantis sveiku protu, bet pasistengsiu nugalėti šią silpnybę O dabar pristatau ir savo niamniaraščius. Vakar valgiau taip (gėėėda..  ): Pusrytukai: vyšninis Activia Pietūs: m. dub. silkės-virtų burokėlių salotų, virta bulvė, 2 ajerų duonos sumuštiniai su ferm. sūriu Pavakariai: 2 meduoliai, 2 šok. saldainiai Vakarienė: 2 ajerų duonos sumuštiniai su ferm. sūriu Povakariai: porcija vanilinių ledų Žodžiu, totalus pravalas.. Šiandien (jau geriau): Pusrytukai: Activia su džiov. figomis Priešpiečiai: bananas Pietūs: 2 kalakutienos-cukinijos maltinukai, kepti orkaitėje, virti burokėliai Vakarienė: dub. makaronų sriubos su sultiniu
Utiuitiutė
2006 11 08, 22:28
QUOTE Šiandien (jau geriau) Nu nežinau  Aš net 1000 kcal. nesuskaičiuoju tavo valgiarašty
Zivilka
2006 11 09, 08:59
mano vakarykstis:
pusryciai riekele batono su pastetu, gabaliukas pyrago, padaryto is varskes ir sausainiu
pietu nebuvo, keli saukstai zirneliu
pavakariai bananas, saldainis, truputis anakardzio riesutu
vakariene 3 zuvies pirsteliai, zirneliai. keik veliau keli saukstai jogurto, pora riekeliu rukytos mesikes.
sveikos na as toliau neskaiciuoju kaloriju ir bardakiskai maitinuosi vakar pusrytukai:4 selenu duoniukai aptepti varskes sureliu su augurkais ir krapais, puse pomidoro, nesaldinta arbata(valio valio beveik pavyko atsisakyti cukraus) priespieciai puse greipfukto pietus didele lekste salotu su lasisos verinuku ir prancuzisku padazu (delano picerijoj), pomidoru sultys pavakariai obuolys vakariene makdonalds surainis maza bulvyciu porcija ir vanilis kokteilis buvo visai neskanu tai daugiau taip nedarysiu pazadu
Vakarykštis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, Activia su figomis, darbe - b. kava, 1,5 Rimi krekerio.
PRIEŠPIEČIAI: 200 ml pasukų su 1,5 riekelės ruginės duonos.
PIETŪS: pupelių sriuba, silkės filiukas su lašeliu grietinės, apkepta bulve, svogūnais ir pomodorais.
PAVAKARIAI: 2in1, 2 banbonkės. Vėliau: 200ml pasukų su riekele duonos, 2 krekeriai.
VAKARIENĖ: 2 samt. pertrintos šilbaravikių sriubos, 2 krispais su 4 riekelės b. sūrio ir 4 gab. 20 proc. camember sūrio.
NAKTIPIEČIAI: 2 nedicki bobuoliai.
pusryčiai---musli+jogurtas ----387kcal pietūs---vištienos sultinys su ryžiais + virtas vištos sparnelis+salotos ( pekinas+pomidoras+agurkas su prieskoniais) ---600kcal pavakariai---varškės sūrelis+2 džiovinti bananai---219kcal vakarienė---makaronai kriauklės įdaryti kalakutienos faršu---184kcal viso: 1390kcal
šiandiena pusryčiai---avižiniai dribsniai+jogurtas---308kcal priešpiečiai---vynuogės---72kcal pietūs---dunojaus pyragas + marinuoti burokėliai---395kcal pavakariai---vynuogės+2 džiovinti bananai---205kcal vakarienė---makaronai su kalakutienos faršu + pusė agurko+pomidoras---322kcal viso: 1302kcal
SuperMama
2006 11 09, 19:45
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|