Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Graži krūtinė
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
miegapele
Sveikos,

numeciau jau nemazai svorio tiesiog sumazinusi porcijas ir derindama maista, dar siek tiek kudinuos, krenta 2kg i menesi. Taciau kaip turejau D dydzio krutine, taip ir liko ta pati.

Tad pradejau dometis pratimais grynai krutinei, sakykit, per kiek laiko galeciau tiketis rezultato: C dydzio krutines???
šneider
Merginos, o gal kuri žino kaip padailinti vietą tarp krūtinės ir pažasties? Na nemoku paaiškinti, bet joje lyg riebalas susikaupęs.
Va taip atrodo doh.gif
user posted image
MaMaPiZaMa
Šitas vietas, aš irgi nežinau kaip tiksliai pavadinti biggrin.gif , man asmeniškai geriausiai veikia atsispaudimai, na, aišku, plius pratimai rankom. Tik su atsispaudimais bėda, ta, kad daug darant ir krūtinę biški mažina, bet geresnio būdo šitiem riebaliukam naikinti nesuradau g.gif
šneider
Ačiū nors tiek, galvosiu ką daryti, bet daryti butinai ką nors reikia, nes baisu žiūrėti doh.gif
Filaretus
Ojėj, aš net atskirą temą norėjau kurti šitiems riebaliukams prie pažasties. Pas mane jie dar baisiau atrodo, didžiausias gyvenimo kompleksas, jau nuo ankstyvos paauglystės nenešioju suknelių, palaidinių ant petnešėlių, nu negaliu žiūrėt tiesiog sad.gif Kalbėjausi su aerobikos trenere, sakė, kad iš šitų vietų sunkiausiai dingsta riebalai, geriausia atsispaudimus daryt. O su jais, deja, ir krūtinė mažėja, kuri pas mane ir taip maža, na bet aukočiau jau ją, kad tik šitų riebalų nebūtų sad.gif Gal žinot iš praktikos dar kažkokių pratimukų?
šneider
QUOTE(Filaretus @ 2011 12 12, 01:56)
Ojėj, aš net atskirą temą norėjau kurti šitiems riebaliukams prie pažasties. Pas mane jie dar baisiau atrodo, didžiausias gyvenimo kompleksas, jau nuo ankstyvos paauglystės nenešioju suknelių, palaidinių ant petnešėlių, nu negaliu žiūrėt tiesiog sad.gif
*

Jo, pas mane irgi nuo paauglystės tie riebaliukai čia yra. Jaučiu čia nelabai ką ir padarysiu, nes krūtinė ir taip jau pusantro dydžio sumažejusi nuo dietos pradžios doh.gif , vyras net linkęs susitaikyti su mano apvalumais, nei kad vaikščiočiau į liemenėlę vatos prisikišus lotuliukas.gif
Genardita
QUOTE(šneider @ 2011 12 12, 11:46)
Jo, pas mane irgi nuo paauglystės tie riebaliukai čia yra. Jaučiu čia nelabai ką ir padarysiu, nes krūtinė ir taip jau pusantro dydžio sumažejusi nuo dietos pradžios  doh.gif , vyras net linkęs susitaikyti su mano apvalumais, nei kad vaikščiočiau į liemenėlę vatos prisikišus  lotuliukas.gif
*

Aš irgi pastebėjau, kad dietinantis mažėja tas mūsų grožis... g.gif Gal reikėtų pratimų kokių daryti tuo metu...
Bet tai tinginys juk valdo biggrin.gif
CherLoyd
QUOTE(šneider @ 2011 12 12, 10:46)
Jo, pas mane irgi nuo paauglystės tie riebaliukai čia yra. Jaučiu čia nelabai ką ir padarysiu, nes krūtinė ir taip jau pusantro dydžio sumažejusi nuo dietos pradžios  doh.gif , vyras net linkęs susitaikyti su mano apvalumais, nei kad vaikščiočiau į liemenėlę vatos prisikišus  lotuliukas.gif
*

niekad negaleau pagalvoti, kad siose vietose riebaliukai kaupiasi ;/
šneider
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:51)
*

čia turbūt paveldima, mes mano mažajai jau dabar prie pažastų tokie burbuliukai išsišokę g.gif turės ir ji važgšiukė tokią problemą doh.gif
linete33
QUOTE(monika @ ,,,,,2011 08 06, 16:11)
Didesnes nesamones dar neskaiciau,kad nuo sporto krutine tystu;-))) tiesiog ten riebalinis audinys,ir jokie pratimai nei padidins nei sumazins tos krutines,ir jau tikrai nenutiskins:-) jau kokia forma genetiskai yra,tokia ir liks,nebent pasikoreguosit silikonu ir panasiai.
*

na va cia ir nesutiksiu,as ir krutinei jokiu pratimu nebedarau,kai pakalbejau su mergina,kuri intensyviai juos dare,o dabar ir krutines neliko,ji nenutyso,o tiesiog dingo doh.gif kai savo akimis pamaciau,meciau is karto,kad ir ka treneris besakytu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 23:51)
*

oi mergaites,net apsiciupijau tas pazastis,ne nera unsure.gif tikrai ir kur tik tie riebalai nesugalvoja kauptis doh.gif
krista08
QUOTE(šneider @ 2011 10 21, 23:23)
Merginos, o gal kuri žino kaip padailinti vietą tarp krūtinės ir pažasties? Na nemoku paaiškinti, bet joje lyg riebalas susikaupęs.
Va taip atrodo  doh.gif
user posted image
*

Siulau pasidometi Tracy Anderson programa. Siek tiek sporto ir tikrai turetu pradingti tie lasinukai ties pazastimis 4u.gif
šneider
Ačiukas, jau susiradau pratimus gražiom rankoms thumbup.gif Jei tinginys neapims, įdėsiu palyginimui foto kai pagražėsiu wink.gif
krista08
QUOTE(šneider @ 2012 02 08, 16:53)
Ačiukas, jau susiradau pratimus gražiom rankoms  thumbup.gif Jei tinginys neapims, įdėsiu palyginimui foto kai pagražėsiu wink.gif
*

Gal galit pasidalinti tais pratimukais su mumis? 4u.gif
šneider
aš per yoube susiraau praimus. vėlau galėsiu nurodą įmesti wink.gif
burbulai2
Uztruko tas veliau lotuliukas.gif
krista08
Kiekvienas laika savaip matuojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šneider
doh.gif doh.gif doh.gif visai pamiršau blush2.gif
http://www.youtube.com/watch?v=-t4inswC6cw
krista08
QUOTE(šneider @ 2012 02 29, 10:40)

Aha, sotus alkano neuzjaucia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
MaMaPiZaMa
QUOTE(šneider @ 2012 02 29, 10:40)

thumbup.gif
Iš tos pačios trenerės- Tracy Anerson- man labai patinka pratimai rankom be svorių, siaubas kaip rankas pakačialina lotuliukas.gif
http://www.youtube.com/watch?v=4dQOBbLnk7o...feature=related
rittusia
Prasau patarimo.Kokio svorio reiktu pirkti hanteliukus,krutinei grazinti ax.gif ?
krista08
QUOTE(rittusia @ 2012 03 01, 00:48)
Prasau patarimo.Kokio svorio reiktu pirkti hanteliukus,krutinei grazinti ax.gif ?
*

As sportuoju su 1 kg svareliais, ir manau, kad pakanka tokio svorio. 4u.gif Nebent Jus diiiideeeliuuu muskulu norit lotuliukas.gif
rittusia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 01, 09:31)
As sportuoju su 1 kg svareliais, ir manau, kad pakanka tokio svorio.  4u.gif Nebent Jus diiiideeeliuuu muskulu norit  lotuliukas.gif
*

Oi ne ne,muskulu nenoriu schmoll.gif .Aciu uz informacija.Zvalgysiuos tokiu kaip Jus parasete 4u.gif .
krista08
QUOTE(rittusia @ 2012 03 01, 17:04)
Oi ne ne,muskulu nenoriu schmoll.gif .Aciu uz informacija.Zvalgysiuos tokiu kaip Jus parasete 4u.gif .
*

Pirmiausia prasau i mane kreiptis tu 4u.gif Tokiu svareliu pilnos pardes, as savuosius maximoj pirkau, mokejau 8 lt uz viena 4u.gif rolleyes.gif
Gytis`
Faktiskai, tai galite pirkti ir sunkesnius, o dar geresnis variantas butu surenkami svoriai. Galesite ir kitiems pratimams panaudoti. Paprasciausiai tokiai raumenu grupei, kaip krutine, tas 1 kg, nieko labai sunkaus. Arba apskritai galite daryti atsipaudimus, tai nereiks nieko pirkti. Jei sunku padaryti normalius, darykite nuo keliu.
Priaugti raumenu, ne taip paprasta ir tai yra ilgas procesas, o ypac moterims, nes pas jus testasterono kiekis kraujyje yra mazesnis.
rittusia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 01, 22:43)
Pirmiausia prasau i mane kreiptis tu  4u.gif Tokiu svareliu pilnos pardes, as savuosius maximoj pirkau, mokejau 8 lt uz viena  4u.gif  rolleyes.gif
*

Aciukas smile.gif Begsiu rytoj i Maxsimke ieskoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 02, 01:07)
Faktiskai, tai galite pirkti ir sunkesnius, o dar geresnis variantas butu surenkami svoriai. Galesite ir kitiems pratimams panaudoti. Paprasciausiai tokiai raumenu grupei, kaip krutine, tas 1 kg, nieko labai sunkaus. Arba apskritai galite daryti atsipaudimus, tai nereiks nieko pirkti. Jei sunku padaryti normalius, darykite nuo keliu.
Priaugti raumenu, ne taip paprasta ir tai yra ilgas procesas, o ypac moterims, nes pas jus testasterono kiekis kraujyje yra mazesnis.
*

Sutinku su Jumis,Bet gi zinote,pradejau sportuoti ax.gif ,tai dabar gi visko norisi ir daug biggrin.gif . Nepamaisys,O ir dukra uzkreciau sportu,tai jeigu ne as,tai jinai gales pakiloti smile.gif
krista08
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 02, 01:07)
*

Gytis 4u.gif O kaip daromi tie atsispaudimai nuo keliu? g.gif Gal galima issamiau mums cia moterytems rolleyes.gif
burbulai2
Na paprastai ne ant pedu remiesi,o ant keliu tik ziurekit,kad nugara tiesi butu. As tokius dariau kai nepajegiau paprastu daryt ax.gif
Gytis`
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 02, 10:54)
Na paprastai ne ant pedu remiesi,o ant keliu tik ziurekit,kad nugara tiesi butu. As tokius dariau kai nepajegiau paprastu daryt ax.gif
*

Taip. O jei ir tokie sunkus, tai galite paprasyti jog kas nors padetu kylant i virsu, o zemyn leiskites pacios, leciau nei iprastai.
krista08
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 02, 10:59)
Taip. O jei ir tokie sunkus, tai galite paprasyti jog kas nors padetu kylant i virsu, o zemyn leiskites pacios, leciau nei iprastai.
*

burbulai2, Gytis 4u.gif Dabar jau supratau apie kokius pratimus eina kalba bigsmile.gif Reikes pabandyti siandien rolleyes.gif o vat kad kas padetu tai neturiu ko paprasyti schmoll.gif
rittusia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 02, 11:34)
burbulai2, Gytis  4u.gif Dabar jau supratau apie kokius pratimus eina kalba  bigsmile.gif Reikes pabandyti siandien  rolleyes.gif  o vat kad kas padetu tai neturiu ko paprasyti  schmoll.gif
*

Na cia pacioj pradzioj sunkiau,o kai raumenukai sustipres,tai ir pagalbos nereikes rolleyes.gif .Eiliuotai man cia gavosi hihihi.gif
krista08
QUOTE(rittusia @ 2012 03 02, 12:26)
Na cia pacioj pradzioj sunkiau,o kai raumenukai sustipres,tai ir pagalbos nereikes rolleyes.gif .Eiliuotai man cia gavosi  hihihi.gif
*

Teks man is pat pradziu be niekieno pagalbos kankintis doh.gif Na nieko, istversiu - grozis reikalauja auku hihihi.gif
borjomi
gal jau visos ir perskaite, bet informuoju 4u.gif
šneider
QUOTE(borjomi @ 2012 03 02, 15:21)
gal jau visos ir perskaite, bet informuoju  4u.gif
*

Ačiū, labai naudinga info 4u.gif
rittusia
QUOTE(borjomi @ 2012 03 02, 15:21)
gal jau visos ir perskaite, bet informuoju  4u.gif
*

Aciu uz informacija.Ijungsiu ir siuos pratimus i savo repertuara.
p.s. . Siandie nulekiau i Maxima ieskoti hanteliuku,bet neradau.Net pas pardaveja paklausiau,sake kad nera sporto prekiu pas juos verysad.gif .Gal reik didesniuose prekybos centruose pasiziureti.
krista08
QUOTE(rittusia @ 2012 03 02, 20:37)
Aciu uz informacija.Ijungsiu ir siuos pratimus i savo repertuara.
p.s. . Siandie nulekiau i Maxima ieskoti hanteliuku,bet neradau.Net pas pardaveja paklausiau,sake kad nera sporto prekiu pas juos verysad.gif .Gal reik  didesniuose prekybos centruose pasiziureti.
*

Pas mus miestuke 2x maximoj yra mazas toks skyrelis, kurio anksciau nepastebedavau hihihi.gif pabandyk didesnej maxej paieskoti, tikrai rasi rolleyes.gif 4u.gif
rittusia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 02, 22:45)
Pas mus miestuke 2x maximoj yra mazas toks skyrelis, kurio anksciau nepastebedavau  hihihi.gif pabandyk didesnej maxej paieskoti, tikrai rasi  rolleyes.gif  4u.gif
*

Nu jo,reiks varyti i kita Maxsimke,nors kurioje buvau tai 2xx g.gif .Eisiu i 3xxx smile.gif
Artasaulyte
Keista, bet as kaip tik siandien vieno x maximoj radau hanteliukus po 1 kg, kaina 9 Lt smile.gif
Ir tiesa, noriu paklausti po kiek atsispaudim darote??? Na, kad ir pamacyti, ir nepersistengti smile.gif
rittusia
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 18:03)
Keista, bet as kaip tik siandien vieno x maximoj radau hanteliukus po 1 kg, kaina 9 Lt smile.gif
Ir tiesa, noriu paklausti po kiek atsispaudim darote??? Na, kad ir pamacyti, ir nepersistengti smile.gif
*

Nu va,o man su hanteliukais nesiseka,toje Maximoje kur buvau nera,o iki kitos dar nedaejau verysad.gif .Dukra man ir sake kad i butelius vandens prisipilk ir sportuok,bet ir buteliu kaip tycia siuo metu neber namie.Turiu tik 5L.buteli,ale gi su tokiu nepasportuosi verysad.gif .
As tai atsistoju prie sienos ir nuo sienos atsispaudineju 25 kartus smile.gif .Gulint negaliu,nes buvo ranka per alkune pragrezta,o kai uzgijo pilnai neissitiese dabar verysad.gif .Tai atsispaudimus nuo zemes man sunkiau daryti,nes ne vienoda apkrova gaunasi ant ranku smile.gif .
Artasaulyte
Vaje, na, su pragrezta ranka, tai aisku, gerai, kad isvis gali sportuoti-smagu smile.gif As kazkaip nuo keliu du kartus po 30 padarau g.gif But vasara, sakyc i butelius smelio prisipilt, jis gi sunkesnis uz vandeni, bet kur cia dabar to smelio rasi, susalusi nebent kapot kur kieme lotuliukas.gif
rittusia
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 20:35)
Vaje, na, su pragrezta ranka, tai aisku, gerai, kad isvis gali sportuoti-smagu smile.gif
*

Ranka jau senai sugijo,nes buvo tai pries 22 metus,bet pasekmes liko,nors ir i specialias mankstas vaiksciojau tais laikais.Matyt kazka uzkabino,ir liko dovanele visam gyvenimui unsure.gif .
p.s. Jeeee as jau haneliuota assa.gif
klaipediete
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 20:35)
As kazkaip nuo keliu du kartus po 30 padarau  g.gif
*

ohoho blink.gif aš nuo kelių 15 padarau pradžioj treniruotės ir 15 gale treniruotės, daugiau nesigauna! 'slabakė' žiūriu aš lotuliukas.gif
burbulai2
As apie 10 pilnukas dien ir man uztenka. Darkabu prisitrukus ir kaip cia kazkas minejo darau tuos prtimus kur priesais delnus suglaudi sulenkus y sonus rankas sulaikai kvepavima ir ploji delnais,sitas ziauriai padeda,cia is BodyFlex 4u.gif
rittusia
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 04, 08:49)
As apie 10 pilnukas dien ir man uztenka. Darkabu prisitrukus ir kaip cia kazkas minejo darau tuos prtimus kur priesais delnus suglaudi sulenkus y sonus rankas sulaikai kvepavima ir ploji delnais,sitas ziauriai padeda,cia is BodyFlex 4u.gif
*

Nelabai supratau kaip si pratima atlikt g.gif .Cia gal panasiai,kai pakeli rankas krutines aukstyje,alkunes i sona,suglaudi delnus ir spaudai smile.gif ?Tik cia dar reikia sulaikyti kvepavima ir ploti rolleyes.gif .
Artasaulyte
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 04, 07:49)
*

Aga, ir as nelabai supratau, kaip cia reiktu smile.gif ???
O del tu 2X30 tai as mat esu baigus policijos akademija blush2.gif Uztai teko per gyvenima pasportuot daugiau ar maziau, gal tai turi itakos smile.gif Bet va po vakar pratimeliu rankoms, tai jauciu jauciu raumenukus smile.gif
krista08
Kazkada dar studiju laikais moke mus bodyflex, reikes jauciu atgaminti keleta pratimuku, nes pamenu, kad labai veiksminga buvo rolleyes.gif
rittusia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 04, 20:17)
Kazkada dar studiju laikais moke mus bodyflex, reikes jauciu atgaminti keleta pratimuku, nes pamenu, kad labai veiksminga buvo  rolleyes.gif
*

Kas tai per pratimai bigsmile.gif ?Pasidalink 4u.gif Laaabai idomu suzinoti rolleyes.gif
krista08
QUOTE(rittusia @ 2012 03 04, 21:09)
Kas tai per pratimai bigsmile.gif ?Pasidalink 4u.gif Laaabai idomu suzinoti rolleyes.gif
*

Atsimenu, kad ten labai svarbu kvepavimas, bet kaip tiksliai viska daryti, tai primirsus, reikes jauciu pagooglint ir atgaivint 4u.gif
rittusia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 05, 10:40)
Atsimenu, kad ten labai svarbu kvepavimas, bet kaip tiksliai viska daryti, tai primirsus, reikes jauciu pagooglint ir atgaivint  4u.gif
*

Kai issiaiskinsite,parasykite mirksiukas.gif
burbulai2
Yra super mamose tema bodyFlex tik neatsimenu kur. Dariau as anksciau juos.Kvepavimas svarbiausia.Krutinei tas labai efektyvus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.