QUOTE(Bajm @ 2006 02 01, 14:33) sportas daro jei ne stebuklus, tai beveik stebuklus svarbu rasti bendrą kalbą su treneriu ir daug valios sportuojant savo kailiu įsitikinau natūralu ir sveika santykinai pigu Kuom tas sportas padėjo? Sustangrino krūtis, padidino ar sumažino?
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 01, 16:42) Kuom tas sportas padėjo? Sustangrino krūtis, padidino ar sumažino?  sustangrino ir šiek tiek padidino krūtinė tapo iškilesnė, labiau išlindusi į priekį
Girinukė
2006 02 21, 19:45
Gerai kai treneriai pasoneje, o ką daryti kai jų nėra?
petarda
2006 02 22, 13:35
Atsispaudimus daryk. Pradžioj išeis kokie 5, po poros savaičių - jau 10. Reikia daryti kelis kartus po 5-10 (kiek pavyks). Tik reik teisingai daryt, užpakalį pakelt. Ir rankos sutvirtėja, ir krūtinei sveika. Idealiausia - vieną užėjimą ryte, ir vieną vakare. Man tai kita bėda - visa krūtinė dryžuota net nuo strijų. Šiek tiek padėjo masažas, kremas, bet vis tiek po vaikų kai išsileido, tai kaip balionėliai kabo, o kadangi oda sutrūkinėjusi (strijos), tai pratimais jos nepaimsi... Priešinasi  ...
Taigi, apibendrinant. Krutinei padailinti pratimai: 1) salto duso proceduros; 2) istiesus rankas pries save spausti delnus; 3) atsispaudimai; (man tai neimanoma, nes neistengiu atsiplesti nuo zemes ne karto) 4) implantai  (tikiuosi po 5 metus istengsiu juos ipirkti...)
QUOTE(Lali @ 2006 02 25, 21:39) ..... 4) implantai  (tikiuosi po 5 metus istengsiu juos ipirkti...) Na o dar po 7-10 metų gausi vėl juos keisti O aš pasidailinau krūtinę su masažais ir kremais, na dabar ji visai nieko
sonatukas1
2006 02 25, 22:32
Sveikutes, as naujoke. O as kazkur skaiciau, kad vo vaikucio jokios sporto sales nepades tik silikonas. ka as ir norejau pasidaryti, kol nenuejau i sugihara konsultacijai.... bet pasiziuriu i veidrodi kas dien, ir prisimenu savo krutine pries dukryte.... net, nezinau, gal ir isdrisiu iskesti tas operacijas, nes kompleksas begalinis. turiu ir tuos priklijuojamus lipsnius silikoninius lemenukus, bet jie tragiski, nes krutine nutysusi tai jie ir prilipe nutysta kartu su krutine. turiu ir liemeneles kuriose yra silikonai, tiesa pasakius krutine graziai atrodo, bet kai nusiimu, arba ilendu imaudymosi kostiumeli....
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 25, 23:32) .... turiu ir tuos priklijuojamus lipsnius silikoninius lemenukus ir liemeneles kuriose yra silikonai.... Kur ir už kiek juos galima įsigyti?
Anastacia
2006 02 26, 10:05
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 25, 21:58) Na o dar po 7-10 metų gausi vėl juos keisti O aš pasidailinau krūtinę su masažais ir kremais, na dabar ji visai nieko  TAI KAM TAU LIEMENUKAS SU SILIKONU?
QUOTE(Anastacia @ 2006 02 26, 11:05) TAI KAM TAU LIEMENUKAS SU SILIKONU?  Aš kaip ir kiekviena moteris noriu didelių krūtų (mano tik 2 dydis)
sonatukas1
2006 02 26, 13:20
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 25, 22:00) Kur ir už kiek juos galima įsigyti? as pirkau londone, nes cia ir gyvenu, mokejau 25 litus uz tuos priklijuojamus, o kur lemenuke kur yra silikono, tai uz ji mokejau irgi 25 litus, turiu visokiu spalvu, bet krutine atrodo tikrai naturaliai didele. o priklijuojamu tirai nepatariu pirkti, nebent jeigu krutine stati, nenutysusi, tada juos galima deveti po maikute kur nugara nuoga, kad nelistu jokios sleikos.
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 26, 14:20) as pirkau londone, nes cia ir gyvenu, mokejau 25 litus uz tuos priklijuojamus, o kur lemenuke kur yra silikono, tai uz ji mokejau irgi 25 litus, turiu visokiu spalvu, bet krutine atrodo tikrai naturaliai didele. o priklijuojamu tirai nepatariu pirkti, nebent jeigu krutine stati, nenutysusi, tada juos galima deveti po maikute kur nugara nuoga, kad nelistu jokios sleikos. Taip pigiai????? Ir aš noriuuuuu
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 26, 14:20) as pirkau londone, nes cia ir gyvenu, mokejau 25 litus uz tuos priklijuojamus, o kur lemenuke kur yra silikono, tai uz ji mokejau irgi 25 litus, turiu visokiu spalvu, bet krutine atrodo tikrai naturaliai didele. o priklijuojamu tirai nepatariu pirkti, nebent jeigu krutine stati, nenutysusi, tada juos galima deveti po maikute kur nugara nuoga, kad nelistu jokios sleikos. Manau, kad jei krutine stati ir nenutysusi tai ir be jokiu priklijuojamu juostu graziai atrodys po maikute... Nelabai suprantu tu juostu paskirties, jei jos nieko neprilaiko (nepakelia)
Bezdžionė
2006 02 27, 16:13
QUOTE(Lali @ 2006 02 25, 21:39) 3) atsispaudimai; (man tai neimanoma, nes neistengiu atsiplesti nuo zemes ne karto) Nebūtina iš karto nuo žemės  Galima nuo stalo (kojos ant žemės) ar šiaip panašaus aukščio kieto paviršiaus, sunkiau - nuo kėdės, jei norisi nuo žemės - galima sulenktomis sukryžiuotomis ir pakeltomis kojomis. Čia dirbs raumenys virš krūtų, bet pačios krūtys, deja, riebalinis audinys.
sonatukas1
2006 02 27, 19:57
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 26, 11:27) Taip pigiai????? Ir aš noriuuuuu  o koks tavo dydis  na klasimas nekuklus, bet tarp musu mergaiciu, tuos priklijuojamus viena karta uzsidejau, galeciau tau duot.
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 02 27, 20:57) o koks tavo dydis  na klasimas nekuklus, bet tarp musu mergaiciu, tuos priklijuojamus viena karta uzsidejau, galeciau tau duot. Tai priklauso nuo firmos, bet taip tai lyg tai 70B, nors perku ir 70A, kad ji atrodytų didesnė, t.y. sustumta į priekį. Na maža ji....
Sonatuk, kur tu pirkai? Keista,tokia maza kaina, galetum pamineti parduotuves pavad.? Nes kiek as zinau, paprasti bet brangus nuo 50- 100 lt ir daugiau,ziurint pagal firma
sonatukas1
2006 03 01, 15:07
QUOTE(Kita @ 2006 02 28, 13:17) Sonatuk, kur tu pirkai? Keista,tokia maza kaina, galetum pamineti parduotuves pavad.? Nes kiek as zinau, paprasti bet brangus nuo 50- 100 lt ir daugiau,ziurint pagal firma as londone pirkau, cia visko pilna tik paieskoti reikia. jei turite draugu cia. paprasykit kad nupirktu. tuos priklijuojamus radau vienoj pardoj bet ten jau buvo ispardavimas, viena karta uzsidejau grizusi namo ir iskarto nusiemiau nes vaizdas nepatiko, pardoj ju nepasimatuosi, na zinoti lipdukai Papildyta:QUOTE(Poli1 @ 2006 02 27, 18:01) Tai priklauso nuo firmos, bet taip tai lyg tai 70B, nors perku ir 70A, kad ji atrodytų didesnė, t.y. sustumta į priekį. Na maža ji....  pas mane nuo c persikele i b, bet tie priklijuojami yra c dydzio. bet man vistiek krutines neapgaubia, nezinau, jei galeciau kaip tai parduociau uz 20 lituku
norint turėti gražius papukus geriausia derinti šiuos dalykus:
1. sportas 2. victoria secret liemenukas
sonatukas1
2006 03 01, 15:23
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 27, 09:49) Manau, kad jei krutine stati ir nenutysusi tai ir be jokiu priklijuojamu juostu graziai atrodys po maikute... Nelabai suprantu tu juostu paskirties, jei jos nieko neprilaiko (nepakelia) tu ne taip supratai, nera priklijuojamu juostu.  zinai kai maikutes nugara buna nuoga? na ir matosi visas lemenukas ir visos ju sleikos, tai as ir sakau kad tie prilijuojami tokiu atveju gerai buna. o ka daryti jei krutine stati ir nenutysusi, bet maza?  tada norisi ja pasidinti? ar ne tiesa sakau? nors kaip kam?
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 01, 16:07) pas mane nuo c persikele i b, bet tie priklijuojami yra c dydzio. bet man vistiek krutines neapgaubia, nezinau, jei galeciau kaip tai parduociau uz 20 lituku  Noriu, bet kaip mes apsikeisim? QUOTE(Bajm @ 2006 03 01, 16:10) norint turėti gražius papukus geriausia derinti šiuos dalykus: victoria secret liemenukas Kas tai per daiktas?
sonatukas1
2006 03 01, 21:32
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 01, 15:27) Noriu, bet kaip mes apsikeisim? Kas tai per daiktas?  as irgi nelabai zinau. zinau kad yra kvepalai turbut ir apatinis trikotazas. bet labai brangus manyciau. as gyvenu kaune. o tu?
victoria secret liemenukai yra brangus, bet manau, kad yra pakaitalu ir pigesniu... na nezinau kokius forumiete turejo galvoje liemenukus, kuo jie ten ypatingi, bet visada gali rasti pigesne alternatyva
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 01, 22:32) Klaipėdoj, labai gražiam uostamiesty. Gal planuoji atvažiuot? O tai man kažkaip artimiausiu laiku nenusimato kelionė į Kauną
sonatukas1
2006 03 06, 11:07
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 02, 18:14) Klaipėdoj, labai gražiam uostamiesty. Gal planuoji atvažiuot? O tai man kažkaip artimiausiu laiku nenusimato kelionė į Kauną   zinok as Klaipedoj esu buvusi tik tris kartus per savo 24 metelius
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 06, 12:07)  zinok as Klaipedoj esu buvusi tik tris kartus per savo 24 metelius  Pati proga apsilankyti  O šiaip jei tu važiuosi į Klaipėdą arba aš į Kauną, tai susirašykim ir mes tada apsikeisim "lauknešėliais", tik žiū niekam daugiau neįsiūlyk
sonatukas1
2006 03 06, 22:18
QUOTE(Poli1 @ 2006 03 06, 17:02) Pati proga apsilankyti  O šiaip jei tu važiuosi į Klaipėdą arba aš į Kauną, tai susirašykim ir mes tada apsikeisim "lauknešėliais", tik žiū niekam daugiau neįsiūlyk  ok
 Ar apie šituos snekat? Cia Lenkijoj pardoj internetu jie kainuoja 17,90 uz 4 vnt.
sonatukas1
2006 03 07, 16:58
QUOTE(Nerytė @ 2006 03 07, 14:51)  Ar apie šituos snekat? Cia Lenkijoj pardoj internetu jie kainuoja 17,90 uz 4 vnt.  as tai ne apie situos. as kalbejau apie tuos kur per top shopa reklamuoja. tokie silikoniniai priklijuojami. nemanau kad sitie pakeltu krutine, jei ji nutysusi, nors gal.... biski  idomu butu isbandyti, bet atrodo labai silpni. o krutine matosi ir naturaliai stati
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 07, 17:58) as tai ne apie situos. as kalbejau apie tuos kur per top shopa reklamuoja. tokie silikoniniai priklijuojami. nemanau kad sitie pakeltu krutine, jei ji nutysusi, nors gal.... biski  idomu butu isbandyti, bet atrodo labai silpni. o krutine matosi ir naturaliai stati  As irgi nemanau, kad jie kanos pakelia... ka gali pakelti tokios gumytes?
aš laukiu nesulaukiu vasaros, nes mano krūtinė ryškiai pagražėjo nuo sporto kad net pirksiu naują maudomą, nes dabartinis šiek tiek per mažas
Suskelsiu anekdotą visai į temą... Stovi moteris prieš veidrodį ir sako savo vyrui:"ar tu nemanai, kad mano krūtinė per maža? Kažin ką reikėtų padaryti, kad ji padidėtų...?" Vyras atsako:" O tu jas su tualetiniu popieriumi į dieną po kelis kartus patrink... ir padidės..." Moteris:"Kvailiuk, tu iš tiesų manai, kad tualetinis popierius čia gali padėti?" Vyras:"Nu.. šikna, žiurėk, kaip per 10 metų išdidėjo..."
MentiRosa
2006 03 28, 13:09
QUOTE(Bajm @ 2006 03 16, 11:09) aš laukiu nesulaukiu vasaros, nes mano krūtinė ryškiai pagražėjo nuo sporto kad net pirksiu naują maudomą, nes dabartinis šiek tiek per mažas  As tai bijau,kad nuo sporto jinai sumazes  tai ka as tada darysiu  o pagrazejo tai sustangrejo,kiek laiko tu jau sportuoji?
QUOTE(Sally @ 2006 03 28, 14:09) As tai bijau,kad nuo sporto jinai sumazes  tai ka as tada darysiu  o pagrazejo tai sustangrejo,kiek laiko tu jau sportuoji? tikrai padidėjo - bet ji pas mane mažytė - per krūtinę 83 cm, po krūtine 77 cm sportuoju nuo spalio treneris labai aiškiai suprato, kad noriu didesnės krūtinės - daug aiškinti nereikėjo  (pasakiau kad noriu pasididnti viršutinę kūno dalį  ) žinoma padidėjo ne tiek krūtinė, kiek pati krūtinė ląsta nu bet savijauta gera ir diedas pastebėjo ir ant rūbų šiek tiek jaučiasi
MentiRosa
2006 03 28, 16:42
QUOTE(Bajm @ 2006 03 28, 16:51) tikrai padidėjo - bet ji pas mane mažytė - per krūtinę 83 cm, po krūtine 77 cm sportuoju nuo spalio treneris labai aiškiai suprato, kad noriu didesnės krūtinės - daug aiškinti nereikėjo  (pasakiau kad noriu pasididnti viršutinę kūno dalį  ) žinoma padidėjo ne tiek krūtinė, kiek pati krūtinė ląsta nu bet savijauta gera ir diedas pastebėjo ir ant rūbų šiek tiek jaučiasi  Oho koks supratingas treneris,kiek skaiciau tavo postus tai labai geranoriskai padeda,o as tai noriu, kad kojos lieknesnes butu ir pilvas dingtu  bet bijau,kad papuku neliks,ir taip nelabai dideli  bet gal ir man pasiseks su treneriu
QUOTE(Sally @ 2006 03 28, 17:42)  Oho koks supratingas treneris,kiek skaiciau tavo postus tai labai geranoriskai padeda,o as tai noriu, kad kojos lieknesnes butu ir pilvas dingtu  bet bijau,kad papuku neliks,ir taip nelabai dideli  bet gal ir man pasiseks su treneriu  jo, būtinai tada eik į treniruoklius, nes nuo aerobikos mano draugei krūtinė sumažėjo nuo D iki B dydžio, o pilvukas vis tiek šiek tiek liko šiaip treniruokliai ypatingai nelieknina, bet STANGRINA, TVIRTINA KŪNĄ ir jokie riebalai ant kūno neliūliuoja
MentiRosa
2006 03 29, 12:15
QUOTE(Bajm @ 2006 03 29, 08:18) jo, būtinai tada eik į treniruoklius, nes nuo aerobikos mano draugei krūtinė sumažėjo nuo D iki B dydžio, o pilvukas vis tiek šiek tiek liko šiaip treniruokliai ypatingai nelieknina, bet STANGRINA, TVIRTINA KŪNĄ ir jokie riebalai ant kūno neliūliuoja  Oj su aerobika tai man sunkoka butu,nespeciau as kartu su visais  nu gal biski ir lasinukai nuo pilvo nukris ir su treniruokliu pagalba  o jei dar mytiba reguliuot manau bus rezultatas
QUOTE(Sally @ 2006 03 29, 13:15) Oj su aerobika tai man sunkoka butu,nespeciau as kartu su visais  nu gal biski ir lasinukai nuo pilvo nukris ir su treniruokliu pagalba  o jei dar mytiba reguliuot manau bus rezultatas  žinoma, kad rezultatai bus tik reikės kantrybės ir nuoširdaus darbo
Greitu laiku ir aš eisiu į treniruoklių salę, tik pirmiausia bandysim savininką įkalbėt padaryt nuolaidą, nes jis jau labai nori, kad mes pas jį ateitume
QUOTE(Sally @ 2006 03 29, 13:15) nu gal biski ir lasinukai nuo pilvo nukris ir su treniruokliu pagalba  o jei dar mytiba reguliuot manau bus rezultatas  jei nori kad krūtinė nesumažėtų, bet ketini laikyti dietos būtinai pasitark su treneriu taip ir pasakyk, kad nori numesti svorio, ypač pilvo ar kitų vietų srityse, bet bijai kad krūtinė nesumažėtų
MentiRosa
2006 03 31, 16:47
QUOTE(Bajm @ 2006 03 31, 10:01) jei nori kad krūtinė nesumažėtų, bet ketini laikyti dietos būtinai pasitark su treneriu taip ir pasakyk, kad nori numesti svorio, ypač pilvo ar kitų vietų srityse, bet bijai kad krūtinė nesumažėtų aciu uz patarima
kipshiuke
2006 04 11, 01:42
As tai kol kas negaliu i sale eit, sportuoju namie. Tai visoms kuno vietoms galiu pratimukus daryt, nu, bet kai ateina eile krutinei, nu negaliu, nors tu ka  . O verkiant sustangrint reikia, nes nedidele, bet po antro leliaus maitinimo, visai pamazejo ir suglebo..Patarkit, Mielosios, ka cia sugalvot namie? I sale eisiu tik rudeni..
QUOTE(kipshiuke @ 2006 04 11, 02:42) As tai kol kas negaliu i sale eit, sportuoju namie. Tai visoms kuno vietoms galiu pratimukus daryt, nu, bet kai ateina eile krutinei, nu negaliu, nors tu ka  . O verkiant sustangrint reikia, nes nedidele, bet po antro leliaus maitinimo, visai pamazejo ir suglebo..Patarkit, Mielosios, ka cia sugalvot namie? I sale eisiu tik rudeni.. paimk plastikinį butelį su vandeniu į abi rankas (vertikaliai) atsigulk ant lovos taip, kad galva būtų netoli krašto pakelk butelį virš krūtinės laikydama abiejose rankose (vertikaliai) ir leisk žemyn butelį už galvos po to atgal svarbu - butelį laikyti virš krūtinės ir leisti žemyn už galvos, grįžti - iki krūtinės ir po to vėl atgal nežinau ar gerai paaiškinau
kipshiuke
2006 04 11, 10:34
QUOTE(Bajm @ 2006 04 11, 07:51) paimk plastikinį butelį su vandeniu į abi rankas (vertikaliai) atsigulk ant lovos taip, kad galva būtų netoli krašto pakelk butelį virš krūtinės laikydama abiejose rankose (vertikaliai) ir leisk žemyn butelį už galvos po to atgal svarbu - butelį laikyti virš krūtinės ir leisti žemyn už galvos, grįžti - iki krūtinės ir po to vėl atgal nežinau ar gerai paaiškinau  Tai cia tas vadinamas puloveris, ane? Zinau sita, ir su hanteliukais kartais darau, bet jau taip sunku prisiverst. Apskritai, po kiek laiko saziningai tokius pratimukus darant galima tiketis rezultato? Gal sakau zinant butu geras stimulas sportuot? Nes raumenuku krutines tai kaip ir nelabai turiu. Yra ir bicepsas, ir tricepsas, ir peciai, ir apatine dalis nieko, bet va, su krutine ne kas..
QUOTE(kipshiuke @ 2006 04 11, 11:34) Tai cia tas vadinamas puloveris, ane? taip rezultatai - manau po 3-4 mėnesių bet kaip ir kiekvienos raumenų grupės - taip ir krūtinės tonusą reikia palaikyti reguliariais pratimais
Kazkaip neradau nieko konkretaus tuo klausimu,tai nutariau uzvesti sia tema...  Gal kas zinot kokiu geru pratimuku krutinei sumazinti?  Sportuot bandau namie.Krutines dydis D,negaliu pakesti...  Kai pamatau kokiu graziu liemenuku yra mazesnem krutinem,tai norisi nusisaut....  Gal kas patars ka gero?
as turiu ta pacia beda  striukes nesusisega...palaidinukes kabo... zinau kad krutine krenta kartu su svoriu...  reikia daugiau demesio skirti virsutinei kuno daliai. BF turetu padet. as tai tyngiu
Bėgioti reikia po pamaitinimo, kai krūtys būna ištuštintos. Liemenėlė būtina. Jei maitinimo su bėgiojimu derinti nepavyksta, siūlau greitą ėjimą.
pasiimk hantelius i rankas ir bandyk pritraukinet prie krutines.Rankos turi buti sulenktos per alkunes.
nicorrette
2006 05 04, 17:02
QUOTE(ireba @ 2006 04 13, 08:23) Kazkaip neradau nieko konkretaus tuo klausimu,tai nutariau uzvesti sia tema...  Gal kas zinot kokiu geru pratimuku krutinei sumazinti?  Sportuot bandau namie.Krutines dydis D,negaliu pakesti...  Kai pamatau kokiu graziu liemenuku yra mazesnem krutinem,tai norisi nusisaut....  Gal kas patars ka gero?  o koks svoris? paprastai viskas būna proporcinaga  mažėjant svoriui, mažėja ir krūtinė, visų pirma svoris ir krenta nuo pečių, krūtinės, kas daugumai labai nepatinka mano dydis E  va, čia tai tragedija  ir santykinai liemuo plonas (na, tokia smėlio laikrodžio figūra), tai tas dar labiau išryškina krūtinės dydį o kai buvai gerokai apkūdus buvo C, taip kad išeitis viena - mažint svorį
|
|