Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

Trumpas Pantogar aprašymas:

Šis vaistinis preparatas vartojamas dėl neaiškių priežasčių prasidėjusiam difuziniam plaukų slinkimui, degeneraciniams plaukų sandaros pokyčiams (plaukai pažeisti, ploni, neelastingi, trapūs, negyvybingi, neryškūs, bespalviai), saulės šviesos ar ultravioletinių spindulių sukeltas plaukų pažeidimams, plaukų žilimo profilaktikai, nagų augimo sutrikimams: trapumas, skilinėjimas, neelastingumas.


Pantogar kapsulės yra geriamasis preparatas plaukams ir nagams stiprinti. Jame yra stiprinamųjų plaukų ir nagų medžiagų: kalcio D-pantotenato ir aminorūgšries L--cistino. Be to, preparate yra svarbiausios plaukų sudedamosios dalies baltymo keratino.

Ankstesnė tema

Toliau bendraujame apie šį preparatą smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 11 kovo 2014 - 23:21
QUOTE(jbm @ 2014 03 10, 16:47)
Geras biznis: prikiši į želatino apvalkalą bet kokių žolių, kurios nepakenks, ir pardavinėji kaip panacėją  biggrin.gif  Svarbu, kad kaina būtų "teisinga". Kitaip gi nieks tuo stebuklu nepatikės  biggrin.gif



Kaip gerai, kad turime specialistę, kuri gali mus pakonsultuoti apie Pantogar sudedamasias dalis ir paaiškinti kuri būtent iš sudedamųjų dalių yra žolė ir kodėl šis preparatas nėra veiksmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2014 03 12, 00:06)
Kaip gerai, kad turime specialistę, kuri gali mus pakonsultuoti apie Pantogar sudedamasias dalis ir paaiškinti kuri būtent iš sudedamųjų dalių yra žolė ir kodėl šis preparatas nėra veiksmingas ax.gif

Man nereikia būti specialiste, kad suskaičiuočiau: per 50 ankstesnės temos puslapių neigiamų atsiliepimų ir patirčių buvo gerokai daugiau, nei teigiamų. Ir tie teigiami atsiliepimai buvo parašyti tų pačių žmonių. Nesunku numanyti, kad tiesiogiai suinteresuotų preparato pardavimų augimu. Pavartojus bet kurį kalcio preparatą efektas bus toks pat, o gal ir geresnis. Placebo efektas yra daugybę kartų ištirtas. Galima iš miltų pagaminti stebuklingų preparatų lieknėjimui, odos būklės gerinimui, plaukų slinkimui mažinti ir augimui skatinti, net libido padidinti. Iš nieko. Žinodama stiprų placebo efektyvumą parašiau apie "bet kokias žoles". Lygiai taip jų vietoje gali būti ir "smėlis", "kreida", "sacharinas". Bet kas. Kiek tai (ne)veikia, priklauso nuo išankstinės nuostatos. Jei tiki, kad tas stebuklas veikia (o kaipgi kitaip - už bemaž 100 Lt?), tai kurį laiką ir veikia.
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 03 12, 13:01)


Prajuokinot biggrin.gif prie ko čia kalcis? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 03 12, 14:01)
*Man nereikia būti specialiste, kad suskaičiuočiau: per 50 ankstesnės temos puslapių neigiamų atsiliepimų ir patirčių buvo gerokai daugiau, nei teigiamų.

* Ir tie teigiami atsiliepimai buvo parašyti tų pačių žmonių. Nesunku numanyti, kad tiesiogiai suinteresuotų preparato pardavimų augimu.

* Pavartojus bet kurį kalcio preparatą efektas bus toks pat, o gal ir geresnis.

* Placebo efektas yra daugybę kartų ištirtas.

* Kiek tai (ne)veikia, priklauso nuo išankstinės nuostatos. Jei tiki, kad tas stebuklas veikia (o kaipgi kitaip - už bemaž 100 Lt?), tai kurį laiką ir veikia.


* O tai jūs perskaitėte visas temas, kuriose kalbama apie Pantogar (Plaukų slinkimo, plaukų augimo skatinimo, plaukų vitaminų ir t.t.)? Nes man kaip tik atrodo, kad teigiamų yra gerokai daugiau.

* Teiginys visiškai nepagrįstas, tą pati galima pasakyti apie apie bet kurią, kuri daugiau nei kartą kažką parekomendavo.

* Deja, negaliu pakomentuoti, truksta žinių, o pati nesu išbandžiusi rolleyes.gif

* O Pantogar neištirtas? g.gif

* Taip pat yra įrodyta, kad placebas gali ir pakenkti, pabloginti būklę. Tai pasiskaičius jūsų komentarą, kai kurios gali supanikuoti ir slinkimas joms padidės, nors jų sudėtyje ne miltai ir ne smėlis, o tyrimais patikrintos medžiagos.

Beje, kai pirkau, buvau įsitikinusi, kad man padės Pantogar, bet deja, net placebo efektas nesuveikė.

Atsakyti
Man Pantogar tikrai apmazino plauku slinkima ir nagai idealus buvo, tik kad labai skrandziui netiko. Tai dabar vartoju trecia pakuote Oenobiol Fortifian vitaminu, skrandzio nedirgina, o efektas su Pantogaru panasus, tik siu vitaminu lt nera galimybes nusipirkti reikia uzsisakyti. Pabandykite ir pigiau iseina, tik aisku reikia sugerti tris pakuotes vitaminu.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif As jau gal puse metu naudoju pantogara. Mano plauku bukle zymiai pagerejo! Pagaaaaaliau! Taip pat naguciai daug greiciau auga ir zymiai stipresni! smile.gif
Atsakyti
Na va, ir as pagaliau isigijau Pantogar smile.gif Ziurinejausi akiju, kad pigiau nusipirkti, tai radau camelia vaistinej, bet reikia uzsisakyti internete, nes pacioj vaistinej buvo 20 lt brangiau smile.gif labai pradejo slinkti plaukai po nestumo, kuokstais tiesiog. Plauni galva - isslenka, tepi kauke - rankose kuokstas. Sukuoji issiplovus - vel kuokstas. Dziovini dziovintuvu - matai ant zemes kiek prikrite plauku... Manau cia jau labai daug. O dar pedu nagai pradejo iluzineti viduryje nago, tai labai tikiuosi kad ir viena ir kita problema man sios kapsules pades isspresti smile.gif
Atsakyti
Vartojau Pantogar 8 men ir...jokio teigiamo poveikio schmoll.gif
Atsakyti
Maitinančioms turbūt negalima?
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2014 07 01, 11:09)
Vartojau Pantogar 8 men ir...jokio teigiamo poveikio  schmoll.gif

as kol kas pirma pakuote prie pabaigos, bet nenustojo plauku slinkimas... Gal del to, kad po nestumo tiap turi buti, kad plaukai isslenka. Tik pastebejau prie ausu tokie plaukuciai atsikise, tai tik tiek, kad ten ir pastebejau poveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2014 07 02, 15:37)
as kol kas pirma pakuote prie pabaigos, bet nenustojo plauku slinkimas... Gal del to, kad po nestumo tiap turi buti, kad plaukai isslenka. Tik pastebejau prie ausu tokie plaukuciai atsikise, tai tik tiek, kad ten ir pastebejau poveiki smile.gif

Po gimdymo visoms slenka. Maniškiai irgi baisiai slinko, kirpėja įsiūlė net purškalo nuo slinkimo (http://www.feelunique.com/p/Goldwell-Inner-Effect-Hair-Active-Spray-125ml), naudojau jį, bet jokios naudos. Praėjo laiko tarpas ir plaukai vėl kaip buvę, stori, gražūs. Ir be jokių papildų. Manau dėl slinkimo po gimdymo reikia mažiausiai jaudintis.
Atsakyti