Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paskutiniai kilogramai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Germante
Sveikos, dietininkes 4u.gif

Ar pastebejot, kaip sunkiai krenta paskutiniai kg.? Kai pvz. didziaja dali virssvorio numeti ir belieka tie keli nelemti kg., kurie tikrai leciausiai krenta ir prisilaikyti reikia kazkaip griezciau. Mano 17 nukrito, o su likusiais 6 vargstu jau antra savaite. Nenoriu aisku, visu 6 per dvi savaites numesti, bet nors po puse kg. per savaite... O dabar stovi vietoje, nors tu ka... Gal kam irgi taip buvo? Pasidalinkit patirtimi. Ka tokiu atveju daret? As is to nusivylimo net sokolado didesne plytele siandien suvalgiau nei iprasta...

Gelbekit!!! verysad.gif

Is to nusivylimo, net klaida pavadinime iveliau blush2.gif

Toli
QUOTE(Germante @ 2006 06 22, 14:03)
Is to nusivylimo, net klaida pavadinime iveliau  blush2.gif
*

Tai kad kreta jie is tikrųjų, o ne krenta. rolleyes.gif Manau, kad taip yra del to, kad organizmas apsipranta su mazesniu kiekiu maisto isgyventi, kunui visam kam reikia vis maziau kaloriju, nes mase mazesne ir dar gal ir medziagu apykaita suleteja. g.gif Bet mane irgi juodai uzknisa, tik man liko dvigubai daugiau nei tau numesti. gun_rifle.gif O kaip tu numetei ir kaip zadi islaikyti ta svori, t. y. uztvirtinti? rolleyes.gif
Adorė
Zinau sita jausma doh.gif sustoja ir nei is vietos, nors atrodo, kad ir maista ziuri ir sportuoji. Man ir taip paciai schmoll.gif uzsiciklino 63 ir viskas. Na bet dabar emiausi drastiskesniu budu, nes matyt jau organizmas cia uzsigulejo tai reikia isjudinti manau biggrin.gif Jau 4 diena laikausi japoniskos, tai ziuriu siandiena , kad jau 2 kiliuku nera bigsmile.gif + dar sportuoti pradejau 4-5 kartus i savaite. Vistiek as ji nugalesiu, nepasiduok ir tu mirksiukas.gif
Germante
QUOTE(toli @ 2006 06 22, 12:42)
Tai kad kreta jie is tikrųjų, o ne krenta.  rolleyes.gif Manau, kad taip yra del to, kad organizmas apsipranta su mazesniu kiekiu maisto isgyventi, kunui visam kam reikia vis maziau kaloriju, nes mase mazesne ir dar gal ir medziagu apykaita suleteja.  g.gif Bet mane irgi juodai uzknisa, tik man liko dvigubai daugiau nei tau numesti.  gun_rifle.gif O kaip tu numetei ir kaip zadi islaikyti ta svori, t. y. uztvirtinti?  rolleyes.gif
*

Tai tuos 6 kg jei numesciau, tai neblogai butu, bet siaip idealiausia butu dar 9 kg. numesti (pasidariau liniuote).
O kaip numeciau tai cia labai ilga istorija. Bet ne dietos pagalba. Tiesiog visiskai pakeiciau mitybos iprocius ir gyvenimo buda.

Aciu uz palaikyma, merginos 4u.gif
Kita
a, per kiek laiko tie 17 kg pabego?
Germante
Nuo nauju metu pradejau ir birzelio pradzioj 17 - os kg. jau nebebuvo...
Kita
Oho blink.gif , o ati ka darei, kokios dietos laikeisi?
meškutė_Nida
O tai ar turi kas nors kokių nors naudingų patarimų, kaip tuos paskutinius kg nukratyt? Man, žinoma, ddar toli, bet ateičiai, tsakant... cool.gif
Vitulka
Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka 4u.gif
Ancė
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 17:22)
Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka 4u.gif
*

O iš patirties-prasideda daugiadienės ir 1-2 kg vėl viršun užkreta cool.gif
Šiaip jei tik viena diena ,bet nuo dūšios unsure.gif poto vieną-dvi dienas svoris stovi vietoj ir trečioj vėl krenta biggrin.gif
Estrella...
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 18:22)
*

Man apsivalgymo dienos nepadeda, tik dar labiau viską sugadina verysad.gif kas padeda,tai iškrovos dienos thumbup.gif svoris tiiiiiikrai išsijudina,tik svarbu po iškrovos ne pulti viską iš eilės kirsti,nes svoris vėl sugrįž unsure.gif reikia dar vieną dienelę prisilaikyti ax.gif
emiru
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 15:22)
*

Sita dalyka ir man treneris sake, kad reikia padaryti apsiryjimo diena, o kita diena iki 12 nieko nevalgyti, bet kazkaip ziuriu mano organizmas nelabai bijo verysad.gif As nuo sausio men numeciau 16kg., bet paskutini menesi svoris stovi, nors viska darau kaip ir anksciau verysad.gif
Šelma
man labiausiai rupi tas "nevalgykite iki 12 po apsivalgymo dienos" jei as keliuosi 10 ar 11 val ryte tai iki keliu man tada i virtuve neit? gal zinot kuri kiek val nuo prabudimo nevalgyt ir is viso koks tikslas?
Ancė
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 11, 12:31)
man labiausiai rupi tas "nevalgykite iki 12 po apsivalgymo dienos" jei as keliuosi 10 ar 11 val ryte tai iki keliu man tada i virtuve neit?
*

Gali eit kiek nori tik nevalgyt biggrin.gif Nu gi ne kasdien taip ,o kartą per pora savaičių ar daugiau kas sugeba,manau,nieko tokio neatsitiks,kad dienelę ir be pusryčių pabūsi.Na čia ,kurios grieštai laikosi ir nebekrenta svoris,bet tamsta maitini,gimtadienio stalą nušluoji ir papildomas apsiryjimas nerekomenduotinas biggrin.gif
Šelma
taigi man tik rupi kiek val po apsirijimo nevalgyti, suprantu, tai kuri 8 ar 7 keliasi viskas isku, o ka miegalems daryt? g.gif ir jei kita diena vel skaiciuoji kolorijas, koks tikslas tuos pusrycius praleist, tipo, kad skrandis pailsetu? g.gif

nu kaip man tas mano parasas patikt pradeda thumbup.gif
Ancė
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 11, 13:06)
taigi man tik rupi kiek val po apsirijimo nevalgyti, suprantu, tai kuri 8 ar 7 keliasi viskas isku, o ka miegalems daryt? 
*

Pvz aš 1-2 dienas užėdu,o trečioj normaliai 1500 kcal,o dėl pusryčių kiekvienos asmeninis reikalas. mirksiukas.gif Aš visai jų nevalgau,bet taip nepatartina ir jokiuose pasauliniuose skaitaluose taip nelabai ar rasi,bet aš atradau,kad man taip tinka,kg rieda ir valio thumbup.gif
Virdzinija
QUOTE(Cezarija @ 2006 10 10, 21:52)
O iš patirties-prasideda daugiadienės
*

lotuliukas.gif thumbup.gif
taip ir įsivaizduoju prie šaldytuvo apsigyvenusią alc.gif
Ancė
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 12, 00:14)

taip ir įsivaizduoju prie šaldytuvo apsigyvenusią alc.gif
*

cool.gif
Vilmoshka
Finišas visada sunkiausias karsta.gif
Žinau tą jausmą kai tieeeek mažai lieka... O valios jau nėra ax.gif Bet vis tiek linkiu sėkmės visoms metančioms (ir sau pačiai) biggrin.gif
dziulka
kas tiesa ,tas tiesa. Kuo maziau kg tuo sunkiau ju atsikratyt...
Utiuitiutė
Dar turit savaitę paskutiniųjų kratymui šiemet biggrin.gif
varhay
kas tiesa tai tiesa man liko 3-4 kg numest iki norimo rezultato ir kaip sustojo tai sustojo tas svoris krist doh.gif
rasa289
Jau kas tiesa tas tiesa , man kokiu poros kilogramu likutis liko iki finiso bet svoris niekur nejuda , bandziau ir apsiryti nieko nepadeda, o drastisku priemoniu imtis nenoriu g.gif
pepilota
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 19:22)
*

As tai is patirties zinau, kad tai veikia thumbup.gif man tai apsivalgymo dienos - pats geriausias dalykas norint isjudint svori

QUOTE(Šelma @ 2006 10 11, 14:31)
man labiausiai rupi tas "nevalgykite iki 12 po apsivalgymo dienos" jei as keliuosi 10 ar 11 val ryte tai iki keliu man tada i virtuve neit? gal zinot kuri kiek val nuo prabudimo nevalgyt ir is viso koks tikslas?
*

As tokiu atveju pirma karta valgyciau kokia 15val. Tiesa sakant as tikslo nelabai suprantu, bet is patirties zinau, kad jei po apsivalgymo dienos anksti pradedu valgyt, vel laukia rijimo diena. Kazkoks kablys atsiranda. doh.gif

Bet jei atsikelus apie 8val. pavalgau pirma karta apie kokia 13val., diena praeina idealiai. Apie 13val. gaunasi pusryciai - pietus, koks uzkandis ir vakariene. Ir dar labai svarbu vakare gana anksti baigti valgyt. Aoie kokia 18val. man tai tikrai labai veikia thumbup.gif

Bet, jei jau svoris ilgai nejuda, tiesiog metu visas dietas ir kcal skaiciavimus is galvos. Koki pora sav. maitinuosi taip, tarsi svorio numesti nereiketu. Tiesiog stangiuosi islaikyti esama. O po tu poros sav. ar net menesio vel imuosi visko tarsi is naujo. ir jau pirmom dienom svoris sekmingai juda zemyn thumbup.gif

Sekmes visoms 4u.gif As savo tiksla jau beveik pasiekiau ax.gif
ūlkyte
QUOTE(pepilota @ 2008 07 23, 13:10)
As tai is patirties zinau, kad tai veikia thumbup.gif  man tai apsivalgymo dienos - pats geriausias dalykas norint isjudint svori
As tokiu atveju pirma karta valgyciau kokia 15val. Tiesa sakant as tikslo nelabai suprantu, bet is patirties  zinau, kad jei po apsivalgymo dienos anksti pradedu valgyt, vel laukia rijimo diena. Kazkoks kablys atsiranda. doh.gif

Bet jei atsikelus apie 8val. pavalgau pirma karta apie kokia 13val., diena praeina idealiai. Apie 13val. gaunasi pusryciai - pietus, koks uzkandis ir vakariene. Ir dar labai svarbu vakare gana anksti baigti valgyt. Aoie kokia 18val. man tai tikrai labai veikia thumbup.gif

Bet, jei jau svoris ilgai nejuda, tiesiog metu visas  dietas ir kcal skaiciavimus is galvos. Koki pora sav. maitinuosi taip, tarsi svorio numesti nereiketu. Tiesiog stangiuosi islaikyti esama. O po tu poros sav. ar net menesio vel imuosi visko tarsi is naujo. ir jau pirmom dienom svoris sekmingai juda zemyn thumbup.gif

Sekmes visoms 4u.gif  As savo tiksla jau beveik pasiekiau ax.gif
*

drinks_cheers.gif ir man toks metodas padeda thumbup.gif
lialytia
QUOTE(pepilota @ 2008 07 23, 13:10)
As tai is patirties zinau, kad tai veikia thumbup.gif  man tai apsivalgymo dienos - pats geriausias dalykas norint isjudint svori
As tokiu atveju pirma karta valgyciau kokia 15val. Tiesa sakant as tikslo nelabai suprantu, bet is patirties  zinau, kad jei po apsivalgymo dienos anksti pradedu valgyt, vel laukia rijimo diena. Kazkoks kablys atsiranda. doh.gif

Bet, jei jau svoris ilgai nejuda, tiesiog metu visas  dietas ir kcal skaiciavimus is galvos. Koki pora sav. maitinuosi taip, tarsi svorio numesti nereiketu. Tiesiog stangiuosi islaikyti esama. O po tu poros sav. ar net menesio vel imuosi visko tarsi is naujo. ir jau pirmom dienom svoris sekmingai juda zemyn thumbup.gif

Sekmes visoms 4u.gif  As savo tiksla jau beveik pasiekiau ax.gif
*

labai tesingai pasakyta thumbup.gif reikes ir man tokios taktikos imtis biggrin.gif
Nute_Bitute
paskutiniai kg sunkiausiai krenta, nes vis krentant svoriui proporcingai motyvacija mažėja doh.gif ypač jei svoris metamas ilgai ir didelis..
Belwesta
unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.