Germante
2006 06 22, 13:03
Sveikos, dietininkes Ar pastebejot, kaip sunkiai krenta paskutiniai kg.? Kai pvz. didziaja dali virssvorio numeti ir belieka tie keli nelemti kg., kurie tikrai leciausiai krenta ir prisilaikyti reikia kazkaip griezciau. Mano 17 nukrito, o su likusiais 6 vargstu jau antra savaite. Nenoriu aisku, visu 6 per dvi savaites numesti, bet nors po puse kg. per savaite... O dabar stovi vietoje, nors tu ka... Gal kam irgi taip buvo? Pasidalinkit patirtimi. Ka tokiu atveju daret? As is to nusivylimo net sokolado didesne plytele siandien suvalgiau nei iprasta... Gelbekit!!!  Is to nusivylimo, net klaida pavadinime iveliau
QUOTE(Germante @ 2006 06 22, 14:03) Is to nusivylimo, net klaida pavadinime iveliau  Tai kad kreta jie is tikrųjų, o ne krenta.  Manau, kad taip yra del to, kad organizmas apsipranta su mazesniu kiekiu maisto isgyventi, kunui visam kam reikia vis maziau kaloriju, nes mase mazesne ir dar gal ir medziagu apykaita suleteja.  Bet mane irgi juodai uzknisa, tik man liko dvigubai daugiau nei tau numesti.  O kaip tu numetei ir kaip zadi islaikyti ta svori, t. y. uztvirtinti?
Zinau sita jausma  sustoja ir nei is vietos, nors atrodo, kad ir maista ziuri ir sportuoji. Man ir taip paciai  uzsiciklino 63 ir viskas. Na bet dabar emiausi drastiskesniu budu, nes matyt jau organizmas cia uzsigulejo tai reikia isjudinti manau  Jau 4 diena laikausi japoniskos, tai ziuriu siandiena , kad jau 2 kiliuku nera  + dar sportuoti pradejau 4-5 kartus i savaite. Vistiek as ji nugalesiu, nepasiduok ir tu
Germante
2006 06 22, 14:14
QUOTE(toli @ 2006 06 22, 12:42) Tai kad kreta jie is tikrųjų, o ne krenta.  Manau, kad taip yra del to, kad organizmas apsipranta su mazesniu kiekiu maisto isgyventi, kunui visam kam reikia vis maziau kaloriju, nes mase mazesne ir dar gal ir medziagu apykaita suleteja.  Bet mane irgi juodai uzknisa, tik man liko dvigubai daugiau nei tau numesti.  O kaip tu numetei ir kaip zadi islaikyti ta svori, t. y. uztvirtinti?  Tai tuos 6 kg jei numesciau, tai neblogai butu, bet siaip idealiausia butu dar 9 kg. numesti (pasidariau liniuote). O kaip numeciau tai cia labai ilga istorija. Bet ne dietos pagalba. Tiesiog visiskai pakeiciau mitybos iprocius ir gyvenimo buda. Aciu uz palaikyma, merginos
a, per kiek laiko tie 17 kg pabego?
Germante
2006 06 24, 22:23
Nuo nauju metu pradejau ir birzelio pradzioj 17 - os kg. jau nebebuvo...
Oho  , o ati ka darei, kokios dietos laikeisi?
meškutė_Nida
2006 10 10, 16:36
O tai ar turi kas nors kokių nors naudingų patarimų, kaip tuos paskutinius kg nukratyt? Man, žinoma, ddar toli, bet ateičiai, tsakant...
Vitulka
2006 10 10, 17:22
Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 17:22) Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka  O iš patirties-prasideda daugiadienės ir 1-2 kg vėl viršun užkreta Šiaip jei tik viena diena ,bet nuo dūšios  poto vieną-dvi dienas svoris stovi vietoj ir trečioj vėl krenta
Estrella...
2006 10 11, 08:24
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 18:22) Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka  Man apsivalgymo dienos nepadeda, tik dar labiau viską sugadina  kas padeda,tai iškrovos dienos  svoris tiiiiiikrai išsijudina,tik svarbu po iškrovos ne pulti viską iš eilės kirsti,nes svoris vėl sugrįž  reikia dar vieną dienelę prisilaikyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 15:22) Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka  Sita dalyka ir man treneris sake, kad reikia padaryti apsiryjimo diena, o kita diena iki 12 nieko nevalgyti, bet kazkaip ziuriu mano organizmas nelabai bijo  As nuo sausio men numeciau 16kg., bet paskutini menesi svoris stovi, nors viska darau kaip ir anksciau
man labiausiai rupi tas "nevalgykite iki 12 po apsivalgymo dienos" jei as keliuosi 10 ar 11 val ryte tai iki keliu man tada i virtuve neit? gal zinot kuri kiek val nuo prabudimo nevalgyt ir is viso koks tikslas?
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 11, 12:31) man labiausiai rupi tas "nevalgykite iki 12 po apsivalgymo dienos" jei as keliuosi 10 ar 11 val ryte tai iki keliu man tada i virtuve neit? Gali eit kiek nori tik nevalgyt  Nu gi ne kasdien taip ,o kartą per pora savaičių ar daugiau kas sugeba,manau,nieko tokio neatsitiks,kad dienelę ir be pusryčių pabūsi.Na čia ,kurios grieštai laikosi ir nebekrenta svoris,bet tamsta maitini,gimtadienio stalą nušluoji ir papildomas apsiryjimas nerekomenduotinas
taigi man tik rupi kiek val po apsirijimo nevalgyti, suprantu, tai kuri 8 ar 7 keliasi viskas isku, o ka miegalems daryt?  ir jei kita diena vel skaiciuoji kolorijas, koks tikslas tuos pusrycius praleist, tipo, kad skrandis pailsetu? nu kaip man tas mano parasas patikt pradeda
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 11, 13:06) taigi man tik rupi kiek val po apsirijimo nevalgyti, suprantu, tai kuri 8 ar 7 keliasi viskas isku, o ka miegalems daryt? Pvz aš 1-2 dienas užėdu,o trečioj normaliai 1500 kcal,o dėl pusryčių kiekvienos asmeninis reikalas.  Aš visai jų nevalgau,bet taip nepatartina ir jokiuose pasauliniuose skaitaluose taip nelabai ar rasi,bet aš atradau,kad man taip tinka,kg rieda ir valio
Virdzinija
2006 10 12, 00:14
QUOTE(Cezarija @ 2006 10 10, 21:52) O iš patirties-prasideda daugiadienės taip ir įsivaizduoju prie šaldytuvo apsigyvenusią
QUOTE(Virdzinija @ 2006 10 12, 00:14) taip ir įsivaizduoju prie šaldytuvo apsigyvenusią 
Vilmoshka
2006 12 20, 17:08
Finišas visada sunkiausias Žinau tą jausmą kai tieeeek mažai lieka... O valios jau nėra  Bet vis tiek linkiu sėkmės visoms metančioms (ir sau pačiai)
dziulka
2007 05 10, 21:50
kas tiesa ,tas tiesa. Kuo maziau kg tuo sunkiau ju atsikratyt...
Utiuitiutė
2007 12 19, 08:01
Dar turit savaitę paskutiniųjų kratymui šiemet
kas tiesa tai tiesa man liko 3-4 kg numest iki norimo rezultato ir kaip sustojo tai sustojo tas svoris krist
rasa289
2008 07 22, 14:13
Jau kas tiesa tas tiesa , man kokiu poros kilogramu likutis liko iki finiso bet svoris niekur nejuda , bandziau ir apsiryti nieko nepadeda, o drastisku priemoniu imtis nenoriu
pepilota
2008 07 23, 12:10
QUOTE(Vitulka @ 2006 10 10, 19:22) Reikia apsivalgymo dienos, tada organizmas kažkaip išsigąsta ir pradeda vėl svoris krist. Čia aš tą esu skaičius, ne patirtis šneka  As tai is patirties zinau, kad tai veikia  man tai apsivalgymo dienos - pats geriausias dalykas norint isjudint svori QUOTE(Šelma @ 2006 10 11, 14:31) man labiausiai rupi tas "nevalgykite iki 12 po apsivalgymo dienos" jei as keliuosi 10 ar 11 val ryte tai iki keliu man tada i virtuve neit? gal zinot kuri kiek val nuo prabudimo nevalgyt ir is viso koks tikslas? As tokiu atveju pirma karta valgyciau kokia 15val. Tiesa sakant as tikslo nelabai suprantu, bet is patirties zinau, kad jei po apsivalgymo dienos anksti pradedu valgyt, vel laukia rijimo diena. Kazkoks kablys atsiranda. Bet jei atsikelus apie 8val. pavalgau pirma karta apie kokia 13val., diena praeina idealiai. Apie 13val. gaunasi pusryciai - pietus, koks uzkandis ir vakariene. Ir dar labai svarbu vakare gana anksti baigti valgyt. Aoie kokia 18val. man tai tikrai labai veikia Bet, jei jau svoris ilgai nejuda, tiesiog metu visas dietas ir kcal skaiciavimus is galvos. Koki pora sav. maitinuosi taip, tarsi svorio numesti nereiketu. Tiesiog stangiuosi islaikyti esama. O po tu poros sav. ar net menesio vel imuosi visko tarsi is naujo. ir jau pirmom dienom svoris sekmingai juda zemyn Sekmes visoms  As savo tiksla jau beveik pasiekiau
QUOTE(pepilota @ 2008 07 23, 13:10) As tai is patirties zinau, kad tai veikia  man tai apsivalgymo dienos - pats geriausias dalykas norint isjudint svori As tokiu atveju pirma karta valgyciau kokia 15val. Tiesa sakant as tikslo nelabai suprantu, bet is patirties zinau, kad jei po apsivalgymo dienos anksti pradedu valgyt, vel laukia rijimo diena. Kazkoks kablys atsiranda. Bet jei atsikelus apie 8val. pavalgau pirma karta apie kokia 13val., diena praeina idealiai. Apie 13val. gaunasi pusryciai - pietus, koks uzkandis ir vakariene. Ir dar labai svarbu vakare gana anksti baigti valgyt. Aoie kokia 18val. man tai tikrai labai veikia Bet, jei jau svoris ilgai nejuda, tiesiog metu visas dietas ir kcal skaiciavimus is galvos. Koki pora sav. maitinuosi taip, tarsi svorio numesti nereiketu. Tiesiog stangiuosi islaikyti esama. O po tu poros sav. ar net menesio vel imuosi visko tarsi is naujo. ir jau pirmom dienom svoris sekmingai juda zemyn Sekmes visoms  As savo tiksla jau beveik pasiekiau   ir man toks metodas padeda
lialytia
2008 07 28, 13:25
QUOTE(pepilota @ 2008 07 23, 13:10) As tai is patirties zinau, kad tai veikia  man tai apsivalgymo dienos - pats geriausias dalykas norint isjudint svori As tokiu atveju pirma karta valgyciau kokia 15val. Tiesa sakant as tikslo nelabai suprantu, bet is patirties zinau, kad jei po apsivalgymo dienos anksti pradedu valgyt, vel laukia rijimo diena. Kazkoks kablys atsiranda. Bet jei atsikelus apie 8val. pavalgau pirma karta apie kokia 13val., diena praeina idealiai. Apie 13val. gaunasi pusryciai - pietus, koks uzkandis ir vakariene. Ir dar labai svarbu vakare gana anksti baigti valgyt. Aoie kokia 18val. man tai tikrai labai veikia Bet, jei jau svoris ilgai nejuda, tiesiog metu visas dietas ir kcal skaiciavimus is galvos. Koki pora sav. maitinuosi taip, tarsi svorio numesti nereiketu. Tiesiog stangiuosi islaikyti esama. O po tu poros sav. ar net menesio vel imuosi visko tarsi is naujo. ir jau pirmom dienom svoris sekmingai juda zemyn Sekmes visoms  As savo tiksla jau beveik pasiekiau  labai tesingai pasakyta  reikes ir man tokios taktikos imtis
Nute_Bitute
2008 09 16, 22:26
paskutiniai kg sunkiausiai krenta, nes vis krentant svoriui proporcingai motyvacija mažėja  ypač jei svoris metamas ilgai ir didelis..
Belwesta
2010 10 06, 09:00
|
|