Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: istorija, nulėmusi dukrytės vardą
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
kristulka
Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad tai buvo pirmas ilgai ir labai lauktas vaikelis. Dukrytė pati rado laika kada pas mus ateit, ir tai buvo išties puikus laikas. Nėštumas buvo pakankamai lengvas, jauciausi gerai, ir nekantraudama laukiau tos lemtingos dienos- Birželio pirmosios. 7 mėn buvo paskirtas ultra garsas, vaziavom kartu su vyru pasižiūreti savo jau ugtelejusi vaikeli, smagu buvo žiurėti i laimingas vyro akis, kaip gydytoja rodydavo musu mažylės kojytes ir rankytes.Takart gydytoja apziūrinejo mane ilgiau nei paprastai, ir pasakė kag vienam sone yra pasmukusi placenta, patare daugiau ilsetis, ir jei pasirodys nors lašelis kraujo, tuoj pat važiuoti i ligoninę. Viskas tuom ir pasibaigė. Per daug neėmiau i galva, nes gydytoja pasakė, kad dar viskas gali susitvarkyt. Atėjo Birželio pirmoji.Vizitas pas gydytoja. Apžiurėjes pasakė kad kaklelis suminkštėjes, bet vaikelio dar teks palakt ir susitarem susitikt po 2 dienų. Na tiesa sakant to ir tikejausi, nes jokių simtomų kaip ir nejauciau. Dar ta pačią dieną sedejau lauke ant suoliuko, glosčiau savo pilveli ir sakiau : nagi nukryte, aš tau ir lovelę paklojau....buvo kazkur 6 valanda vakaro. Pavalgiusi vakariene nutariau šiek tiek prigulti. Lyg pradejau snaust, tik pajutau per kojas nubėganti kažka šilto... Šoktelėjau iš lovos lyg ir apsidžiaugusi, jog nubėgo vandenys, nubėgau greit i vonia. O Dieve !!! tik ne tai!! ten buvo ne vandenys, o grynas kraujas. Nežinau kaip, bet man dar užteko blaivaus proto paskambinti daktarui, o jo reakcija dar labiau išgasdino. Paskambinus vyrui, po 2 min išvydau ji tarpduryje su klaikiai išsigandusiom akim. Man buvo be galo baisu.... žinau kad tik važiuodama i ligoninę nieko negalejau blaiviai mastyt, tik meldžiausi... meldžiau Dieva neatimti jos iš manes... Gydytojas pasitiko mane jau lauke, mačiau kad ir jis nerimauja. Greitai mane apziūrėjes priimamajame riktelejo seselėm kad ruoštu operacijai. Viskas vyko kaip sapne. Jokių emocijų, baimės, galva tuščia tuščia... šokas buvo išties didelis. Aš jau operacinėj.Matau tik daug žmonių baltais chalatais lakstančių, anesteziologo akis, žiūrinčias iš viršaus surinku dar kaip kateteri istato ir viskas.....atidaviau save ir dukrele i jų rankas...Prabundu ir jaučiu dideli skausma pilvo apacioje ir salti, nuo kurio net purtausi,girdžiu vyro ir daktaro balsus ir tarp ju isiterpianti mazo vaikelio kreksėjima. Galva tokia sunki, o aš taip noriu ja pamatyti...dukryte, šaukiu mintimis nes zodzio ištart negaliu. Daktaras kažko paklausė pamates kad judinu galva, siaip ne taip sugebėjau ištart "skauda". Gydytojas tuoj pat liepe seselem suleist nuskausminamus. Staiga jaučiu kaip vyras pabučiuoja man kakta ir sako pašnibždom i ausį " labai graži dukrytė". Šyptelnu puse lupų , o širdyje taip gera gera.... po keliolikos minučiu seselė padeda šalia manes mano angeleli ir padeda pamaitinti, žiūriu i dukrytę didelem akim ir negaliu istart ne zodzio... ji išties labai graži...Kita dieną vyras paklause koki varda duosim mažylei, nors varijantų buvo daugiau, ilgai nesvarstydama tariau VILTĖ. Viltis gyventi, viltis būti, viltis tureti tave- mano brangi dukryte
Špoka
Kazko asara ispaude beskaitant smile.gif
Auk Vilte, laiminga, sveikute ir didute wub.gif
Daivapach
user posted image kaip grazu!!!!

aukite sveikos, dideles ir labai labai grazios!!! 4u.gif
gudrene
Apsiverkiau kaip mažas vaikas soske.gif Kaip gražiai Jūs Mamos mokam parašyti
Aukit sveikos, gražios ir laimingos birthday.gif
Finna
Labai grazus vardas Vilte thumbup.gif
Laimes kuo dideliausios jusu seimai 4u.gif
SilRa
matyt tavo dukruzes angelas sargas laiku suspejo bigsmile.gif
didziausi sveikinimai ir linkejimai visai jusu seimynai 4u.gif
Aurike
Net ašaros papsėt pradėjo rolleyes.gif Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi mirksiukas.gif Aukit didelės ir sveikos 4u.gif
Zuikiosaulute
Graži istorija. Kažkaip net susigraudinau ax.gif Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai thumbup.gif
Aiva.
as irgi appsiverkiau... kaip gerai, kad viskas laimingai baigesi. aukit stiprios 4u.gif
Latia
Šauniai parašyta istorija, tikrai susigraudinau, ir savo gimdymą prisiminiau, nors visiškai nepanašus buvo. Viltyte, auk sveika ir graži mergaitė!!!
aschenputtel
Jau buvau issigandusi del nelaimingos pabaigos,na ir moka mamyte graziai aprasyti ir visu sirdeles suvirpinti
LiVo
Mane taip pat labai sujaudino tavo istorija, linkiu Jūsų Viltei daug laimės, gražaus gyvenimo.
kristulka
aciu visom uz palinkejimus 4u.gif tikiuosi tas angelelis mus dar globos ilgai ilgai rolleyes.gif
Soni
balionėlis Viltei nuo Ignučio 4u.gif . Aukit sveikutės ir gražutės smile.gif
Indre_G.
susigraudinau ir as....sekmes visokeriopos...
Laurite
Daug dziaugsmu Viltei 4u.gif .
Bertute
smile.gif aukit sveikos ir laimingo, o tas angeliukas tegul visuomet jus saugo group.gif
storaboba
labai jausminga 4u.gif
Dasha
oj as irgi apsiblioviau kaip mazas vaikas 4u.gif sekmes jums dideliausios wub.gif
rena
user posted image

Aukite diduciai ir sveikuciai wub.gif 4u.gif
*Lina*
wub.gif labai gražu,net ašaros pradėjo skruosu rėdėt skaitant wub.gif aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
mama_ieva
Aprasojo ir man akytes beskaitant...
grazi Jusu istorija, o svarbiausia, kad pabaiga dar grazesne wub.gif
Aukit sveikutes ir grazutes 4u.gif
opyte
QUOTE(kristulka @ 2006 06 23, 11:10)
Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad tai buvo pirmas ilgai ir labai lauktas vaikelis. Dukrytė pati rado laika kada pas mus ateit,  ir tai buvo išties puikus laikas. Nėštumas buvo pakankamai lengvas, jauciausi gerai, ir nekantraudama laukiau tos lemtingos dienos- Birželio pirmosios. 7 mėn buvo paskirtas ultra garsas, vaziavom kartu su vyru pasižiūreti savo jau ugtelejusi vaikeli, smagu buvo žiurėti i laimingas vyro akis, kaip gydytoja rodydavo musu mažylės kojytes ir rankytes.Takart gydytoja apziūrinejo mane ilgiau nei paprastai, ir pasakė kag vienam sone yra pasmukusi placenta, patare daugiau ilsetis, ir jei pasirodys nors lašelis kraujo, tuoj pat važiuoti i ligoninę. Viskas tuom ir pasibaigė. Per daug neėmiau i galva, nes gydytoja pasakė, kad dar viskas gali susitvarkyt. Atėjo Birželio pirmoji.Vizitas pas gydytoja. Apžiurėjes pasakė kad kaklelis suminkštėjes, bet vaikelio dar teks palakt ir susitarem susitikt po 2 dienų. Na tiesa sakant to ir tikejausi, nes jokių simtomų kaip ir nejauciau. Dar ta pačią dieną sedejau lauke ant suoliuko, glosčiau savo pilveli ir sakiau : nagi nukryte, aš tau ir lovelę paklojau....buvo kazkur 6 valanda vakaro. Pavalgiusi vakariene nutariau šiek tiek prigulti. Lyg pradejau snaust, tik pajutau per kojas nubėganti kažka šilto... Šoktelėjau iš lovos lyg ir apsidžiaugusi, jog nubėgo vandenys, nubėgau greit i vonia. O Dieve !!! tik ne tai!! ten buvo ne vandenys, o grynas kraujas. Nežinau kaip, bet man dar užteko blaivaus proto paskambinti daktarui, o jo reakcija dar labiau išgasdino. Paskambinus vyrui, po 2 min išvydau ji tarpduryje su klaikiai išsigandusiom akim. Man buvo be galo baisu.... žinau kad tik važiuodama i ligoninę nieko negalejau blaiviai mastyt, tik meldžiausi... meldžiau Dieva neatimti jos iš manes... Gydytojas pasitiko mane jau lauke, mačiau kad ir jis nerimauja. Greitai mane apziūrėjes priimamajame riktelejo seselėm kad ruoštu operacijai. Viskas vyko kaip sapne. Jokių emocijų, baimės, galva tuščia tuščia... šokas buvo išties didelis. Aš jau operacinėj.Matau tik daug  žmonių baltais chalatais lakstančių, anesteziologo akis, žiūrinčias iš viršaus  surinku dar kaip kateteri istato ir viskas.....atidaviau save ir dukrele i jų rankas...Prabundu ir jaučiu dideli skausma pilvo apacioje ir salti, nuo kurio net purtausi,girdžiu vyro ir daktaro balsus ir tarp ju isiterpianti mazo vaikelio kreksėjima. Galva tokia sunki, o aš taip noriu ja pamatyti...dukryte, šaukiu mintimis nes zodzio ištart negaliu. Daktaras kažko paklausė pamates kad  judinu galva, siaip ne taip sugebėjau ištart "skauda". Gydytojas tuoj pat liepe seselem suleist nuskausminamus. Staiga jaučiu kaip vyras pabučiuoja man kakta ir sako pašnibždom i ausį " labai graži dukrytė". Šyptelnu puse lupų , o širdyje taip gera gera.... po keliolikos minučiu seselė padeda šalia manes mano angeleli ir padeda pamaitinti, žiūriu i dukrytę didelem akim ir negaliu istart ne zodzio... ji išties labai graži...Kita dieną vyras paklause koki varda duosim mažylei, nors varijantų buvo daugiau, ilgai nesvarstydama tariau VILTĖ. Viltis gyventi, viltis būti, viltis tureti tave- mano brangi dukryte
*

aš irgi apsižliumbiau beskaitydama, labaui garžu
braske24
net asara istrysko beskaitant tavo istorija, bet gerai, kad viskas laimingai baigesi tai yra smile.gif svarbiausia
_Vita_
Isivaizduoju kokia baisi tokio gimdymo pradzia, bet kai pabaiga grazi ir laiminga, tada viskas, kas nemalonu pasimirshta. Sekmes auginant Vilte!
Mėlynakės-mama
Ir as apsiašarojau wub.gif . SEKMES mirksiukas.gif
Birbiziukas
niu kaip gražu wub.gif
Semigallia
Ir mane sugraudino ši istorija verysad.gif
Ačiū Dievui, viskas baigėsi laimingai bigsmile.gif
chriss
Labai jau grazi istorija wub.gif Sekmes jums ir sveikatos 4u.gif
GudriLapė
gražu 4u.gif
JoLaur
Aukit sveikos ir laimingos su Viltimi ir Meile 4u.gif
kristulka
aciu smile.gif
net nepastebejau kad mano istorija i virsu islindo rolleyes.gif
ingere
cray.gif cray.gif cray.gif Labai jaudinanti istorija....Džiugu, kad viskas gerai baigėsi wub.gif
werute007
4u.gif idomi istorija ,
miglutio
beskaitant net siurpuliukai po kuna palakste. Tikrai labai dziaugiuos laiminga pabaiga, nes buvau ir issigandus net blink.gif Sekmes ir sveikateles jums 4u.gif
vi78
grazus vardas mirksiukas.gif .sveikinu 4u.gif augite sveikos
Urtytė_mergytė
Labai graži istorija wub.gif Ir mane sugraudino ta vieta, kur šaukei dukrytę mintimis, nes negalėjai ištarti nė žodžio wub.gif
Vardas irgi labai gražus wub.gif
Vaidagan
wow
Papildyta:
wow
arbatine_saldainine
Dieve, ka reik isgyventi tuo metu kai per kojas bega kraujas ir tokia siaubinga nezinomybe sad.gif
pandre
Sveikatytes jums kuo daugiausiai....grazu kai vardas ateina kartu su gimimu wub.gif
Mamyte.Linute
Apsiasarojau... cray.gif sveikatytes mamytei ir mazajai mergytei. 4u.gif
grazvidiene
Labai grazus vardas 4u.gif grazi istorija
zibute0203
nebegaliu ramiai skaityti tokių istorijų, ašaros taip ir tvenkiasi. Svarbiausiai, gera pabaiga, sveikinu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.