Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumo savaitės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
bride
QUOTE(Uogiene @ 2011 09 21, 19:45)
labutis
siek tiek ne i tema, bet pirmuju nestumo pozymiu tema neseniai uzdaryta, naujos atidaryt nenoriu, tik man idomus vienas klausimas. Tos, kurios jau laukiates, pameginkite prisiminti, kai pastojote ir ta menesi aisku nesulaukete savo mmm, ar ir PMS kaipo tokio nebuvo? Ar imanoma pastoti per ovuliacija ir artejant menesinems jausti PMS?
jauciu dideli edruma, noriu valgyti bet ka, kaip per PMS...o iki menesiniu dar  savaite..tiap kad gali buti PMS... nesinoretu sad.gif
*

Tas PMS sąlyginis dalykas... tą ciklą kai pastojau net nežinau, ar jutau ar nejutau PMS, tiesiog tai buvo eilinis ciklas ir tiek, niekuo neišsiskyrė mano savijauta, tik kad nesulaukiau mėnesinių. Pamenu, net ir strėnas pamaudė kaip kad būdavo prieš mmm
Manau, ,,ėdrumas" nėra nei būtinas PMS, nei nėštumo požymis ax.gif Taip kad kantrybės mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(AsLuka @ 2011 06 16, 16:14)
labas, ar galima butu nustatyti kuria butent diena pastojau? nz nuo ko verysad.gif  su vyru paskutine diana mmm. turejau  santikiu o paskui su vyru  buvo 1-dieni 2-dieni o su meiluziu buvau 3-dieni verysad.gif tai dabar nz ar galetu daktare nustatyt kuria butent diena pastojau.. doh.gif
*

Čia tikrai - tik DNR tyrimai padės lotuliukas.gif
angeltop
visiskai sutinku,.. kiek kartu as jau maniau kad laukiuos... kiek pinigu testams ismeciau, vis tikedamasi kad jau. ir simptomai buvo tokie kad atrode jau,,, bet po viso to budavo tik didelis nusivylimas.... ir si karta vel visi simptomai pasirode, issiputus pilvo apacia,lengvas maudimas ir dilgciojimas, skausmingos ir papilnejusios krutys, ir as vel pagalvojau kad jau, bet bojojau vel apsigauti,.. tai va likus 1 diena iki menstruaciju nebeiskenciau ir nusipirkau 2 nestumo testus, is kart gryzus juos pasidariau, abu teigiami, negalejau patiketi, net nezinau dziaugtis ar ne, labai keista po tiek nesekmingu bandymu... visdar negaliu patiketi, turbut reiks dar kokius 5 testus pasidaryti kad isitikinciau.
esu labai laiminga bet kartu ir labai bijau nes pries 2 metus tokiu paciu metu ivyko persileidimas 8 savaitej sad.gif((
Clotilde#1
Nebepirk tu testu, jei "cieli" du aiskiai teigiami. Teigiamas testas nemeluoja. Sveikinu 4u.gif (Ir maziau galvok apie praeita nestuma)
aureka
QUOTE(angeltop @ 2011 10 02, 20:26)
visiskai sutinku,.. kiek kartu as jau maniau kad laukiuos... kiek pinigu testams ismeciau, vis tikedamasi kad jau. ir simptomai buvo tokie kad atrode jau,,, bet po viso to budavo tik didelis nusivylimas.... ir si karta vel visi simptomai pasirode, issiputus pilvo apacia,lengvas maudimas ir dilgciojimas, skausmingos ir papilnejusios krutys, ir as vel pagalvojau kad jau, bet bojojau vel apsigauti,.. tai va likus 1 diena iki menstruaciju nebeiskenciau ir nusipirkau 2 nestumo testus, is kart gryzus juos pasidariau, abu teigiami, negalejau patiketi, net nezinau dziaugtis ar ne, labai keista po tiek nesekmingu bandymu... visdar negaliu patiketi, turbut reiks dar kokius 5 testus pasidaryti kad isitikinciau.
esu labai laiminga bet kartu ir labai bijau nes pries 2 metus tokiu paciu metu ivyko persileidimas 8 savaitej sad.gif((
*

Atrodo, kad as cia parasiau biggrin.gif Ir paskutinis sakinys toks pat unsure.gif
Isia
kiek vedu ir ieškau kaip apskaičiuoti neštumo savaites, man netinka, arba aš kažko nesuprantu. Pas daktarus važiuoju tik antradieni. Bet kaip iš tikro skaičiuojasi neštumas?
Mano mm paskutiniu pirma diena yra rugsėjo 10. Bet mes pradėjom planuoti tiksliai nuo spalio 1. Ir mums pasisekė greičiausiai iš pirmų kelių kartų per nepilną savaitę. Tad pagal internetines nėštumo skaičiuokles man niekaip negalėtų būti 7 savaitės, jei apvaisinimo data vedu spalio 1... blush2.gif
taip įdomu ką daktare pasakys...
menulio mergaite
nusprendziau parasyti cia, nes daugiau negaliu su niekieno apie tai paklausti..pas ginekologe buvau lapkricio 9 d. ir ji pasake kad esu 7-8 savaites nescia, nors as kazkodel manau kad tada buvau apie 12 savaiciu jau...nes menesines buvo 08.13 o paskui apie 08 23 siek tiek kraujavo kelias dienas...siaip ar taip daktare apskaiciavo kad gimdymas bus apie geguzes 20 d. tai netgi ir pagal tai turejo tada buti apie 12 savaiciu, o ne 7-8...ar daktare gali taip klysti? :/
Žydinti
menulio mergaite, jei skaičiuot nuo rimtų mėnesinių datos (ką panašu ir darė gydytoja, nes gimdymo data atitinka), tai tada kai buvai pas ją, nuo apvaisinimo buvo praėję 7-8 savaitės (ką ir turėjo mintyje gyd), bet nėštumo laikas buvo 10 savaičių (nes nėštumas skaičiuojamas nuo paskutinių mėnesinių, o ne nuo realaus pastojimo).

šiaip nebloga skaičiuoklė savaitėm yra Čia

nepamirškit, kad visos skaičiuoklės skaičiuoja standartiniam 28 d. ciklui, ir jei ciklas nereguliarus ar labai ilgas, bus paklaida wink.gif
Jennifer
QUOTE(Joaaana @ 2011 07 01, 20:30)

Manau ši skaičiuoklė pati geriausia, nes tikrai išsamiai viską prašoma užpildyti, ne tik paskutinių menstruacijų pirmąją dieną, neatsižvelgiant į ciklo ilgį bei ovuliacijos vietą jame. Ar tik pastojimo datą, kurios pačiai nelabai įmanoma nustatyti, nebent tai vyko tik vieną dieną per mėnesį, bet ir tokiu atveju, neaišku kada kiaušinėlis apsivaisino. ax.gif
astabil
O man turetu buti pagal mm 8sav,o ehoskopas rodo 5sav ir 4dienas.Gyd sako: nu lygtais gyvas,bet negaliu tiksliai pasakyt...Tai dabar su nerimu lauksiu dvi sav,tada vel ziures. doh.gif
felija
Labai idomu kada galejau pastoti. ar galejau pastoti po santykiu savaite pries iki ovuliacijos? 4u.gif kiek gyvibinga spera? turejom santykius ir pries pat ovuliacija, net idomu ar galejau pastot pries savaite iki ovuliacijos? 4u.gif
Braske3
QUOTE(felija @ 2012 01 05, 08:52)
Labai idomu kada galejau pastoti.  ar galejau pastoti po santykiu savaite pries iki ovuliacijos?  4u.gif kiek gyvibinga spera? turejom santykius ir pries pat ovuliacija, net idomu ar galejau pastot pries savaite iki ovuliacijos?  4u.gif
*

Sunku paskaiciuot kada tiksliai ta ovuliacija, bet teoriskai sperma gyvybinga iki 5 dienu. Jei santykiavot ir savaite pries jau tai galejo tai nutikti bet kuria diena tam tarpe:)
Bridz :)
hm.. as irgi susiduriau su problema,paskutines mm buvo rugsejo 4-5 dienomis, bet pagal si laikotarpi neatitinka nestumo savaites, pati gydytoja sake taip, nors ji mane ramino, kad ,,gal veliau uzkibo,, , pagal tuos nestumo kalendorius jau turetu eiti 21 savaite, nors gydytoja ultragarsa kai dare ir pagal savo popierelius ziurejo tai siai dienai yra 18 su truputeliu
agnieska203
sveikos, as irgi prie jusu prisijungsiu. pirmadieni buvau pas gine. cia nestumo kalendorius rodo 8 savaites, nuo rytojaus prasideda 9 - pagal paskutines mm dienas. o gydytojas sake, ksad yra 6 savaites. echo nedare bet apminke ir pagal didi sake, kad 6. tai nezinau ar tiketi situo nestumo kalendoriumi, ar skaityti atgal savaites... blink.gif
gerdute50
labas rytas,
as irgi su tom savaitem nieko nesuprantu,vis kas kart pas gydytoja nuejus klausiu kiek man savaiciu .ir nemanau ,kad gydytojas gali pasakyti kuriu diena tu pastojai,ar ne taip?
agnieska203
tas tai tikrai faktas nes pvz as net pati nzn kuria tikslai diena astojau blush2.gif bet man neaisku tai, kad visos skaiciuokles rodo nestuma nuo paskutines mm dienos, man tada butu 9 sav, o gydytojas pasake kad yra 6 sav... tai nzn ka dabar manyti...
Braske3
QUOTE(astabil @ 2012 01 04, 10:28)
O man turetu buti pagal mm 8sav,o ehoskopas rodo 5sav ir 4dienas.Gyd sako: nu lygtais gyvas,bet negaliu tiksliai pasakyt...Tai dabar su nerimu lauksiu dvi sav,tada vel ziures. doh.gif
*

Laikykis, viskas bus gerai! 4u.gif
rubi899
QUOTE(Braske3 @ 2012 02 09, 14:55)
Laikykis, viskas bus gerai! 4u.gif
*

taip 4u.gif

user posted image
felija
Ar zinot sako pastojimo diena, gal kaip galima apskaiciuot? ax.gif ax.gif
pudrine
QUOTE(felija @ 2012 03 03, 23:00)
Ar zinot sako pastojimo diena, gal kaip galima apskaiciuot?  ax.gif  ax.gif
*

Manau tikslios dienos apskaiciuoti neymanoma jei pati tiksliai nezinai kada tai ivyko g.gif
Snargla
Sveiki!
Norejau pasiteirauti kiek savaiciu galetu buti mano nestumas:Pirmutine maskutiniu menesiniu diena buvo kovo24d.,balandzio 15 diena testas buvo neigiamas ir po dvieju savaiciu Geguzes 1 diena testas jau teigiamas!Pagal tai sprendziu kad turetu but 4 savaites,bet pagal paskutines menesines 7 savaites?Didelis skirtumas!Pas gydytoja dar nesilankiau,bet esu uzsirasiusi!Aciu 4u.gif
fruityke
laba diena mamytes, as cia labai sviezia ka tik suzinojau kad laukiuosi mazylio. labai geda pripazinti bet iki tol kol suzinojau kad laukiuosi buvau labai nepavyzdinga, vakareliai, alkoholis cigaretes ir..... narkotikai....(nedaznai savaitgaliais, mazdaug apie menesi) Gal kas nors mane galetu nuraminti kol ateis vizitas pas gydytoja?nes labai pergyvenu ir noriu kad maziukui mano butu viskas gerai.

labai dekoju Jums !!!!!
vai2te0528
QUOTE(fruityke @ 2012 05 23, 10:25)
laba diena mamytes, as cia labai sviezia ka tik suzinojau kad laukiuosi mazylio. labai geda pripazinti bet iki tol kol suzinojau kad laukiuosi buvau labai nepavyzdinga, vakareliai, alkoholis cigaretes ir..... narkotikai....(nedaznai savaitgaliais, mazdaug apie menesi) Gal kas nors mane galetu nuraminti kol ateis vizitas pas gydytoja?nes labai pergyvenu ir noriu kad maziukui mano butu viskas gerai.

labai dekoju Jums !!!!!
*

Viskas bus gerai 4u.gif
Forinta
QUOTE(fruityke @ 2012 05 23, 09:25)

labai dekoju Jums !!!!!
*

Turėtų viskas būt gerai, bet būtinai apie tai pasisakykite ginekologei. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.