mūsų labai dažnai sergančiai ligoniukei padėjo tik polypų ir anginos operacija. padarėm operaciją kai dukrytei buvo tik 3 m. ir esam labai patenkinti, baigėsi visos ligos, o prieš tai buvo neįmanoma normaliai gyventi.
Sveikutes merginos,
NEZINAU AR AS CIA REKLAMA PADARYSIU AR TIESIOG PAPASAKOSIU SAVO ISTORIJA mano suneliui bus 4 metukai turejau dydele bedele nuo mazumes nevalgiukas superinis tiesiog buvo nevalgiukas atrodydavo kad jis sventa dvasia gyveno vaje ko tik neismeginau as is vitaminu is visokiausiu hemoepatiniu ir netik poto vaziavau pas zolininke gana zinoma Rapceviciene girdziau arbateles rezultatas nulis jokio apetito jokio svorio o kraujo tyrimai puikus slapimo viskas normalu bet as juk namie bunu matau kad jis na nevalgo juolabiau sakyciau bent saldaini koki suvalgytuapetita mazina ne saldumynu jis visai nevalgo ir ka manot tos krizes laikais pasiule man produkcija AMWAY platinti galvoju gal viena kita lita uzsidirbsiu na ir o kai pati turi ir matai norisi nusipirkti nusipirkau sau vitaminu nes sirdies bure tabaluoja ir suneliui multivitaminu tiesiog pirkau seip kad truko iki izsakymo ir ai galvoju pasilepinsiu ir tikrai du menesius pavartojus pasrode poveikis tikrai jokio priepolio man nebuc\vo o sunelis grazu ziuret kaip siuo metu netgi valgo virta vistyte ir tirsiog net nuotaika man kita kai jis valgo kaip apleido mus ligeles . Vat mano istorija tai manau jei iseiciu nera ir viskas isbandyta pameginkit gal jum tiks jei nepazystat kas uzsiima amway tai parasykit az man galesiu padwt nes drauge uzsiima vis dar o as aptingau blush2.gif As kazkada dukrai tik sios firmos vitaminais hemoglobina pakeliau, gydytoja net netikejo, bet tai tiesa
Kiekvienam savo
Na o norint kad vaikai nesirgtų, reikia grūdint, sveikai maitint, na ir visą kitą
GYDUOLIS VITALIJUS kilęs iš Ukrainos - Jis žmogus per kurį Dievas tiesiogiai duoda išgijimą.
Seansai suderinti su Dieviškaisiais Visatos dėsniais. Naudojama suteikta Dievo dovana, kurią atsinešė gimdamas. Gyduolio Vitalijaus seansų metu nenaudojama: ekstrasensorika, bioenergetika, Reiki ir kiti žinomi netradiciniai metodai. SEANSŲ METU PER GYDUOLĮ VITALIJŲ DIEVAS TIESIOGIAI GYDO ŽMOGŲ VYKSTA ĮVAIRŪS PASVEIKIMAI - nuo alkoholizmo, onkologinių ligų, cukraligės, nevaisingumo, antsvorio, skydliaukės ir t.t. Taip pat vyksta įvairių negalavimų atstatymo seansai, kurių metu dingsta nugaros, galvos, kojų, raumenų, sąnarių skausmai, gripas, uždegimai, sinusitas, kraujotakos sutrikimai, širdies ligos ir kt. Priėmimai (konsultacijos, seansai) vyksta darbo dienomis nuo 10 val. -17 val. (reikalinga išankstinė registracija). Susirinkus grupei žmonių, Gyduolis Vitalijus atvyktų ir į Jūsų miestą. Asmenybės sąmoningumo ugdymo centras K. Kalinausko 2b, Vilnius Tel. 862059500; 862081800 El.p. gyduolis@gmail.com KRITINIU ATVEJU N E M O K A M A P A G A L B A SUTEIKIAMA IŠKART - PER ATSTUMĄ SKAMBINT tel. 8 6 2 0 8 1 8 0 0 www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt QUOTE(lina-kameja @ 2006 07 19, 18:12) Sandrag ar ne geriau tada paskiepyti nuo gripo? -1 antibiotiku kursas per metus. ar tau patinka visas ligas gydyt su antibiotikais - del visa ko, kad jau neduog dieve komplikaciju nebutu. aisku kai i darza reik vaika isgrust, nera juk kada terliotis. Nu negalejau neparasyt atsakymo i sita posta. Matyt tamstai nesirgo rimtai vaikas niekados. Matyt Jums lieka tik isivaizduoti, kaip mamos svajoja apsieiti kaskarta be antibiotiku, bet kai padaromas rentgenas vaikui po 4 savaiciu nesibaigiancio kosulio (esant liaudiskam gydymui) ir pasakoma, kad jam komplikavosi i bronchita, ir jei neduosi jam antibiotiko jis tures plauciu uzdegima, o jei ji gydyti LIAUDISKAIS METODAIS tai galima ir palaidoti vaika... Faina ane??? O kai vaikui puliuoja viskas nosyje, kai ant akiu infekcija leidziasi i plaucius... na vienzo... truksta zodziu, toks ispudis, kad is menulio iskritusi mieloji esi. Kas liecia tema, tai jungiuosi i serganciuju buri. Pradejom nuo spalio lankyti darzeli, dabar mum 2.10 m, lankom savaite, 3 sergam, lankom 2 sav, vel 3-4 sergam... ir svarbiausia, kad jau 2 kartus gerem antibiotikus. LOR sako kad yra adenoidai, siulo operuotis, bet as nenoriu ir tiesa pasakius kol kas nematau reikalo pasverus visus uz ir pries. Labai rimtu pasekmiu gali buti. vaikas kvepuoja jei tik snargliais neuzsikisus nosis, paknarkia naktim retai, tik kai serga... ausys ttt normoje. Nematau prasmes rizikuoti. Rytoj einame pas privatu LOR'a. Noreciau kad patvirtintu/paneigtu adenoidu dgz.
ir mum problema kaip Nanuk,nuo rugsejo jau 4 antibiotiku kursai.
geriausia,kabutese, vakar viena tokia kaip Lina -kameja ,uzsipuole kad ner cia ko antibiotikais serti........ ir as sutinku kad tai blogis, taciau kas belieka daryt kai savaitenm kosti .laikosi temperatura virs 37,puliai is nosies ,is akyciu.KA DARYT???? taip gali sakyt tik tokie zmones kurie panasiu problemu neturejo!!!!! pasiskiepyti?,tai gerai,yra ta Pneumovakcina,bet skiepyt reikia pasveikusi vaika,o ka daryt jei jis nepasveiksta ar tik pasveikes po 3 dienu vel suserga?? Papildyta: ir dabar vel naujai susiges.. ka daryt?
Šiaip jau antibiotikai geriami/skiriami ne tada kai vaikas serga, o tada kai vaikas serga bakterine infekcija. Bakterinę arba virusinę (pastarosios antibai neveikia) infekciją rodo elementariausias kraujo tyrimas, o ne pūliuojančios akytės, temperatūra, dažnas sirgimas ir t.t. Be to, labai dažnai vaikai lankantys vaikų kolektyvus užsikrečia mikoplazmom arba chamidijom, kurias deja bet veikia ne visi antibiotikai ir jų gydymui paprastai skiriamas prailgintas antibiotikų kursas. Pagėrus ne tų, arba ne laiku antibiotikų, organizmas prie jų tiesiog pripras, ir tada kai kils tikrai bakterinė infekcija antibiotikai tiesiog nepadės. Taip pat dažnų ligų priežastis gali būti alergija, kurią vėlgi antibiotikai tik paskatins. Įvertinant visas tas rizikas, bent jau mes kai manom, kad reikia antibų arba gydytojai taip mano, paprastai padarom kraujo tyrimą, ir tada būna viskas aišku.
Oi, kiek čia ligų istorijų prisiskaičiau, kol visą temą peržvelgiau. O aš maniau, kad mano vaikas antibiotikais gyvas, nors per keturis metus dar kompensuojamųjų vaistų knygutės nė pusės neišnaudojom. Tačiau mano vaikas yra daugiausiai sergantis iš jo grupės, ir iš visų mūsų pažįstamų. Kol nelankėm darželio, sirgdavo porą kartų per metus. Pradėjom lankyti darželį, prasidėjo ligų maratonas. Jau esam sirgę 2 kartus plaučių uždegimu, gulėję reanimacijoj, sirgę bronchitais, faringitais, anginom, ausų uždegimais, 2 kartus rotavirusu. Rugsėjo mėn.darželį lankėm 9 dienas, spalį 6 dienas, lapkritį 5 dienas, gruodį 10 dienų. Kitą laiką sirgom. Kokių tik vaistų, papildų, vitaminų, druskų kambarių nesam išbandę... Dabar nusprendžiau susirasti gydytoją homeopatą.
QUOTE(ežiuolė @ 2010 01 17, 22:06) Oi, kiek čia ligų istorijų prisiskaičiau, kol visą temą peržvelgiau. O aš maniau, kad mano vaikas antibiotikais gyvas, nors per keturis metus dar kompensuojamųjų vaistų knygutės nė pusės neišnaudojom. Tačiau mano vaikas yra daugiausiai sergantis iš jo grupės, ir iš visų mūsų pažįstamų. Kol nelankėm darželio, sirgdavo porą kartų per metus. Pradėjom lankyti darželį, prasidėjo ligų maratonas. Jau esam sirgę 2 kartus plaučių uždegimu, gulėję reanimacijoj, sirgę bronchitais, faringitais, anginom, ausų uždegimais, 2 kartus rotavirusu. Rugsėjo mėn.darželį lankėm 9 dienas, spalį 6 dienas, lapkritį 5 dienas, gruodį 10 dienų. Kitą laiką sirgom. Kokių tik vaistų, papildų, vitaminų, druskų kambarių nesam išbandę... Dabar nusprendžiau susirasti gydytoją homeopatą. Visiskai nera imuniteto... Dar mazai vadinasi isbandet... QUOTE(ežiuolė @ 2010 01 17, 22:06) Oi, kiek čia ligų istorijų prisiskaičiau, kol visą temą peržvelgiau. O aš maniau, kad mano vaikas antibiotikais gyvas, nors per keturis metus dar kompensuojamųjų vaistų knygutės nė pusės neišnaudojom. Tačiau mano vaikas yra daugiausiai sergantis iš jo grupės, ir iš visų mūsų pažįstamų. Kol nelankėm darželio, sirgdavo porą kartų per metus. Pradėjom lankyti darželį, prasidėjo ligų maratonas. Jau esam sirgę 2 kartus plaučių uždegimu, gulėję reanimacijoj, sirgę bronchitais, faringitais, anginom, ausų uždegimais, 2 kartus rotavirusu. Rugsėjo mėn.darželį lankėm 9 dienas, spalį 6 dienas, lapkritį 5 dienas, gruodį 10 dienų. Kitą laiką sirgom. Kokių tik vaistų, papildų, vitaminų, druskų kambarių nesam išbandę... Dabar nusprendžiau susirasti gydytoją homeopatą. Turi praeiti, kaip sako žmonės, tas amžius ir apstos. QUOTE(pukpuk @ 2010 01 07, 14:19) Nu negalejau neparasyt atsakymo i sita posta. Matyt tamstai nesirgo rimtai vaikas niekados. Mano vyresneliui jau paskirta operacija ir nusprendem operuot, nes tikrai vaikas labai kankinasi, nes turi dar ir alergini rinita, tai visos persalimo ligos lipte limpa. Jau turbut daugiau nei 3men tai sloga, tai kosulys. Larigitai, bronchita ir t.t. O vaistukai jau nepadeda, adenoidai nemazeja. Matyt Jums lieka tik isivaizduoti, kaip mamos svajoja apsieiti kaskarta be antibiotiku, bet kai padaromas rentgenas vaikui po 4 savaiciu nesibaigiancio kosulio (esant liaudiskam gydymui) ir pasakoma, kad jam komplikavosi i bronchita, ir jei neduosi jam antibiotiko jis tures plauciu uzdegima, o jei ji gydyti LIAUDISKAIS METODAIS tai galima ir palaidoti vaika... Faina ane??? O kai vaikui puliuoja viskas nosyje, kai ant akiu infekcija leidziasi i plaucius... na vienzo... truksta zodziu, toks ispudis, kad is menulio iskritusi mieloji esi. Kas liecia tema, tai jungiuosi i serganciuju buri. Pradejom nuo spalio lankyti darzeli, dabar mum 2.10 m, lankom savaite, 3 sergam, lankom 2 sav, vel 3-4 sergam... ir svarbiausia, kad jau 2 kartus gerem antibiotikus. LOR sako kad yra adenoidai, siulo operuotis, bet as nenoriu ir tiesa pasakius kol kas nematau reikalo pasverus visus uz ir pries. Labai rimtu pasekmiu gali buti. vaikas kvepuoja jei tik snargliais neuzsikisus nosis, paknarkia naktim retai, tik kai serga... ausys ttt normoje. Nematau prasmes rizikuoti. Rytoj einame pas privatu LOR'a. Noreciau kad patvirtintu/paneigtu adenoidu dgz. QUOTE(pukpuk @ 2010 01 07, 15:19) Kas liecia tema, tai jungiuosi i serganciuju buri. Pradejom nuo spalio lankyti darzeli, dabar mum 2.10 m, lankom savaite, 3 sergam, lankom 2 sav, vel 3-4 sergam... ir svarbiausia, kad jau 2 kartus gerem antibiotikus. LOR sako kad yra adenoidai, siulo operuotis, bet as nenoriu ir tiesa pasakius kol kas nematau reikalo pasverus visus uz ir pries. Labai rimtu pasekmiu gali buti. vaikas kvepuoja jei tik snargliais neuzsikisus nosis, paknarkia naktim retai, tik kai serga... ausys ttt normoje. Nematau prasmes rizikuoti. Rytoj einame pas privatu LOR'a. Noreciau kad patvirtintu/paneigtu adenoidu dgz. kaip Jums sekesi pas privatu Lor'a ? Ka patare del adenoidu ? Kurio laispsnio adenoidai pas Jusu vaikuti ? Pas mano 3metu mergaite II laipsnio adenoidai+ tonzilitas. serga nuolat - darzelio praktiskai nelankome (pradejome nuo rugsejo)
musu mazoji neisnesiotuke taip pat tikras ligoniukas, sergam ir sergam... labai silpnaus imuniteto. Laukiam nesulaukiam vasaros... I menesi karta tikrai sergam, tai kosuliai, slogos, bronchitas.. Ir i lauka mazai jau vedu nes ir namuose sugebam susirgti, jau ziurim labai, bet vis.. Dabar pradejau duoti kudikiams skirtus molers zuvu taukus, bet kad jie labai jau nemalonus, sunkiai eina suduot...
Sveikos mamytes
Sveikutes!
Mano vaikinukas irgi labai daznai sirgo, antibiotikus vartojom vos ne kas trecia savaite. Sirgom viskuo- ir sloga, ir laringitais ( vos ne kas savaite priepoliai), ir bronhitais, bet labiausiai ismuse is veziu 2 plauciu uzdegimai per 1.5 men Atradau labai gera gydytoja homeopata, kuris paskyre mano suneliui vaistuku kursa. Iz zinokit - padejo!!! Ir dabar jei jau ir suserga- tai liga praeina labai lengvai. Pavyksta isgydyt vaika be vaistu, pasikliaujant liaudies medicina. Nuvedziau pas ta gyd ir dukryte, nors ji serga nedaznai, bet yra labai isterisko budo, tai ir jai vaistuku parinko, dave daug vertingu patarymu. Tai mamytes noriu patart is savo patirties- ieskokit budu sustiprint vaikuciams imuniteta. Kreipkites pas homeopatus, zolininkus. Bukit sveiki!
Mano vyresnėlis neišrankus - imdavo visas ligas, kurios tik pasitaikydavo kely...
Antibiotikai, liga, antibai, liga ir taip be galo be krašto... Alternatyvių gydymo būdų pradėjau ieškot per vėlai, už ką save graužiu. Apsilankėm pas homeopatą, žirniukų kursą vaikas praėjo. Peršalimus gydyti stengiausi tik Influcid ir Umckalor homeopatiniais lašais. Rudeniop rimtai susigiriebėm - kasdien žuvų taukai (Miolerio be priedų), Vitaminas c prolong su geležimi vaikams, mano gaminti vitaminai iš medaus, citrinos ir spanguolių sulčių, šaukštelis medaus su bičių duonele. Sausį šventėme metus be antibiotikų. Nors jau maniškiui 5 metai, kaip sako daktarai "išauga" iš ligų. Bet aš laurus atiduodu homeopatijai. QUOTE(idommi @ 2010 02 19, 18:07) Mano vyresnėlis neišrankus - imdavo visas ligas, kurios tik pasitaikydavo kely... Antibiotikai, liga, antibai, liga ir taip be galo be krašto... Alternatyvių gydymo būdų pradėjau ieškot per vėlai, už ką save graužiu. Apsilankėm pas homeopatą, žirniukų kursą vaikas praėjo. Peršalimus gydyti stengiausi tik Influcid ir Umckalor homeopatiniais lašais. Rudeniop rimtai susigiriebėm - kasdien žuvų taukai (Miolerio be priedų), Vitaminas c prolong su geležimi vaikams, mano gaminti vitaminai iš medaus, citrinos ir spanguolių sulčių, šaukštelis medaus su bičių duonele. Sausį šventėme metus be antibiotikų. Nors jau maniškiui 5 metai, kaip sako daktarai "išauga" iš ligų. Bet aš laurus atiduodu homeopatijai. Mano vyresnysis irgi daznai sirgo mazesnis budamas. Bet kaip ir paraset- apie 5 metus ligos baigesi ( bent jau didzioji dauguma) dabar ir sloga be komplikaciju i bronchita praeina, ir kosuliai obstrukciniu bronchitu nesukelia. Taigi daug tiesos pasakyme, kad vaikai isauga ligas QUOTE(pukpuk @ 2010 01 07, 04:19) LOR sako kad yra adenoidai, siulo operuotis, bet as nenoriu ir tiesa pasakius kol kas nematau reikalo pasverus visus uz ir pries. labas,mamules,...negalejau "susitureti"nepasidalinus savo pastebejimas,del adenoidu.musu maziausiai 3,5 ir mes jau "zinom" kada adenoidus operuosimes... bet rasau ne del operacijos,o noriu pasakyti,kad iki jau ketvirtas men.mes geriame homeopatinius lasus"Lymphomyosot".sake,kad operacijos neisvengsim,bet va ligu tai kol kas pavyko isvengti.iki vaistu naudojimo ir gal dar gera men.juos begeriant sirgom po pora kartu i men.dabar jau trecias men. jokiu ligu,tiksliau atrodo,kad liga lyg jau ir "cia pat"/sukoseja,lyg pasniurkcioja/,bet nieko daugiau... mums juos paskyre santariskiu loras.
Paskaiciau ir pasiguodžiau ,kad ne mano vienos tokia ligašė
O dėl antibiotikų, tai man ramiau kai duodu, nes tokiam amziuj ant plaučių gali greitai viskas kristi ir tada jau jokios žolytės nepadės. Guodžiuos, kad vasara ne už kalnu - močiutės priaugins vaisių, palakstys basom po žolę - atsigaus QUOTE(olia12 @ 2010 03 26, 14:09) Paskaiciau ir pasiguodžiau ,kad ne mano vienos tokia ligašė O dėl antibiotikų, tai man ramiau kai duodu, nes tokiam amziuj ant plaučių gali greitai viskas kristi ir tada jau jokios žolytės nepadės. Guodžiuos, kad vasara ne už kalnu - močiutės priaugins vaisių, palakstys basom po žolę - atsigaus Mano buvo panašus požiūris. Ir daktarų aklai klausydavau.. Taip ir įsisukom į tą užburtą ratą liga-antibiotikai-liga-antibiotikai.. O kai susirgo abiejų pusių plaučių uždegimu, jau ir paprasti antibiotikai nebeveikė dėl per dažno jų vartojimo. Su antruoju mažiuku neeksperimentuoju, nelaukiu "išsvajotųjų 5tųjų metų" kada baigs sirgti. Negaliu atsidžiaugti, kad mažasis švarus - dar jų negavęs ir tikiu stebuklinga arbatėlių ir homeopatijos galia.
Mano maziuke labai sirgdavo iki siu metu. Visko bandem. Ir grudinom vasara, bet po grudinimu is kart susirgdavo:). Siemet ligos savaime baigesi. Ji priesmokyklinuke. Net gripu nesirgo, nors visa seima iskrite buvom. Nenukabinkit nosyciu. Vaikuciai turi susidraugaut su ligomis. Paskui jas tiesiog isauga.
Sveikatytes jums ir jusu vaikiukams.
paskaitau as ir vis tikiuosi, kad ir mums pasibaigs iki penkiu metuku...mano vyresnis serga,serga,serga....pasveiksta ir vel serga,serga....anginos be galo, visos pulingos, tonzilitai ir bronchitai, per menesi bent karta antibiotiku kursas, nebezinau ko grebtis
QUOTE(still_magic @ 2010 04 14, 14:37) paskaitau as ir vis tikiuosi, kad ir mums pasibaigs iki penkiu metuku...mano vyresnis serga,serga,serga....pasveiksta ir vel serga,serga....anginos be galo, visos pulingos, tonzilitai ir bronchitai, per menesi bent karta antibiotiku kursas, nebezinau ko grebtis O nedaro kraujo tyrimo patvirtinimui virusas ar bakterija? Nes dažnai būna, kad tų antibų net nereikia, o skiria 'apsidraudimui'. O kokias homeopatines priemones bandėt? QUOTE(still_magic @ 2010 04 14, 13:37) paskaitau as ir vis tikiuosi, kad ir mums pasibaigs iki penkiu metuku...mano vyresnis serga,serga,serga....pasveiksta ir vel serga,serga....anginos be galo, visos pulingos, tonzilitai ir bronchitai, per menesi bent karta antibiotiku kursas, nebezinau ko grebtis Operuokit angina koki geguzes menesi ir pasibaigs visos ligos, sakau is patirties dvieju paaugusiu vaiku, kurie analogiskai sirgo kas menesi ir analogiskai gaudavo antibiotikus QUOTE(idommi @ 2010 04 14, 15:04) O nedaro kraujo tyrimo patvirtinimui virusas ar bakterija? Nes dažnai būna, kad tų antibų net nereikia, o skiria 'apsidraudimui'. O kokias homeopatines priemones bandėt? ne, dazniausiai daktare nedaro kraujo tyrimo, dare tik vasara, kai du kart prasirgo lakuniniu tonzilitu, sirgo po 3 savaites Papildyta: QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 14, 15:14) Operuokit angina koki geguzes menesi ir pasibaigs visos ligos, sakau is patirties dvieju paaugusiu vaiku, kurie analogiskai sirgo kas menesi ir analogiskai gaudavo antibiotikus Zinokit apie tai jau senokai galvoju, daktare nori siusti i santariskes pas LOR'us, sako jei ten patars tada operuokit, o pati ji pries QUOTE(still_magic @ 2010 04 14, 15:26) Zinokit apie tai jau senokai galvoju, daktare nori siusti i santariskes pas LOR'us, sako jei ten patars tada operuokit, o pati ji pries O kodel ji pries? Lai duoda siuntima i Santariskes Kitas dalykas, vienam mano vaikui ne angina operuota, bet apkirptos anginos virsunes, to irgi pakako, kad neliktu bacilyno ir visu ligu.
labuka, mamukai
o manasis dičkis niekaip negali ilgiau nei savaitę eiti i darželį, is karto pradeda koseti, sloguoti, kartais nekoso, bet pakyla temperatura, be antibiotiku neissiverciam...keisciausia, kad kol buna namuose, ar kitur tik ne darzelyje jokiu ligu nebuna...ir taip jau du metai, gerai, kad seneliai dar padeda priziureti sergantį, prapulciau kitaip QUOTE(sena pažįstama @ 2010 04 14, 15:45) O kodel ji pries? Lai duoda siuntima i Santariskes Kitas dalykas, vienam mano vaikui ne angina operuota, bet apkirptos anginos virsunes, to irgi pakako, kad neliktu bacilyno ir visu ligu. Aciu uz patarima QUOTE(sri lanka @ 2010 03 01, 22:30) labas,mamules,...negalejau "susitureti"nepasidalinus savo pastebejimas,del adenoidu.musu maziausiai 3,5 ir mes jau "zinom" kada adenoidus operuosimes... bet rasau ne del operacijos,o noriu pasakyti,kad iki jau ketvirtas men.mes geriame homeopatinius lasus"Lymphomyosot".sake,kad operacijos neisvengsim,bet va ligu tai kol kas pavyko isvengti.iki vaistu naudojimo ir gal dar gera men.juos begeriant sirgom po pora kartu i men.dabar jau trecias men. jokiu ligu,tiksliau atrodo,kad liga lyg jau ir "cia pat"/sukoseja,lyg pasniurkcioja/,bet nieko daugiau... mums juos paskyre santariskiu loras. pasikartosiu,bet tikrai patariu pasitartis su gydytoja ir pabandyti situos lasiukus... QUOTE(still_magic @ 2010 04 15, 08:42) Aciu uz patarima Pas mus buvo taip: 8 kartai anginos ir tiek pat kartu antibiotiku po 10 dienu
oi kaip as jus suorantu as jau sakiau kas cia mus uzkerejo, nebezinau jau i ka kreiptis.
didzke dabar 4,5m., mazoji 9men, kol nebuvo mazosios didzke nebuvo ligase, anksti pradejo eiti i darzeli sakiau nei serga ji nei ka, i metus sirgdavom koki 1 karta, o dabar..... abi pakaitom serga, suserga didzioji, pradeda issikapstyti didzke, tada prasideda mazosios na ir taip uzbirtas ratas paeinam i darzeli i menesi kokia savaite , kosim ir kosim, o paskutini karta angina buvo, kurios nesam niekada tureje anskciau, vaziuotume i sanatorija, bet mazikes nepaliksiu juk, o abeju veztis negali, nes priima tik nuo metu, na ateis tuoj vasara sakiau paleisiu as jas visai diena kieme, basas, sata ar nesalta nesrvarbu, tegul grudinas, ir dabar galvoju ka tik cia poapildomai kokiu vitaminu duoti.
merginos nepagalvokit nieko blogo nedarau jokios reklamos bet is savo patirties galiu pasakyti kad saviskes as pagydziau tik su amway vitaminais
Labas, ligoniukų mamytės. Kol nėjom į darželį, mergytė net nežinojo kas tai yra antibijotikai ir apskritai kokia stipresnė liga už slogą ar silpnutį kosulį. Prdėjo lankyti daržiuką ir ištisai serga. Dažnai siūlo gerti ventoliną, bet žinau, kad jis labai kenkia ligoniukų širdelėms
QUOTE(nerilyte @ 2010 05 31, 15:25) Labas, ligoniukų mamytės. Kol nėjom į darželį, mergytė net nežinojo kas tai yra antibijotikai ir apskritai kokia stipresnė liga už slogą ar silpnutį kosulį. Prdėjo lankyti daržiuką ir ištisai serga. Dažnai siūlo gerti ventoliną, bet žinau, kad jis labai kenkia ligoniukų širdelėms mano mažiui tai ventoliną purškia vis... bet purškimas turbūt mažiau kenkia, nei geriamas
sveikos mamytes!gal galit kas patart kaip gygyt vaika.susirgau pati bronchitu ir vaikas serga.abu gerem antibiotikus.bet vaikui prasidejo pulinga sloga.kaip galejo nepadet antibiotikai?!nezinau net ka daryt!ryt pas gydytoja neramu net eit!sakys gal susaldet vaika.
Papildyta: gal man sinupreta duot?!vakar dar gerem fluditec.ar galima butu duot siandien sinupreta? QUOTE(Maida19 @ 2010 06 01, 11:33) sveikos mamytes!gal galit kas patart kaip gygyt vaika.susirgau pati bronchitu ir vaikas serga.abu gerem antibiotikus.bet vaikui prasidejo pulinga sloga.kaip galejo nepadet antibiotikai?!nezinau net ka daryt!ryt pas gydytoja neramu net eit!sakys gal susaldet vaika. Papildyta: gal man sinupreta duot?!vakar dar gerem fluditec.ar galima butu duot siandien sinupreta? tai aišku galima. QUOTE(doremifasolasi @ 2010 05 31, 16:26) Dėl purškiamo tai nežinau. O dėl geriamo tai net vaistininkė mums vaistinėje sakė, kad negerai, nes ventolinas praplečia bronchus ir pradeda spausti širdutę. Nuo to karto aš esu griežtai prieš ventoliną (geriamą) nebent kraštutiniu atveju QUOTE(Neringiux @ 2008 02 28, 09:23) As vedziau dukra i darzeli su cesnaku karoliais pas mus tas pats,vedziau sunu 3 men su cesnaku karoliais,nei karto nesusirgo,o kai pamirsau uzdeti,tuoj pat susirgo siaip vyresnelis bande lankyti darza nuo 1 metu 10 men, pradejo rugseji,bet ligos kaip ir daugeli-tragiskai puole,nuolat antibiotikai,tai samdziau aukle nuo 2 metu, tai i darza pradejo eiti 5 metu,tai zymiai maziau serga,nors aisku pasitaiko Papildyta: QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 14:45) QUOTE(Avocetė @ 2009 10 07, 16:08) na kosmaras,is kur tokios zinios medicinines? Nu o apie zala kaip sprendziate? jei vaikui duodami antibiotikai kai jis serga virusu,tai aisku naudos jokios is ju,o jei vaikui bakterinis uzdegimas,tai jei neigerti antibiotiku galima ir palaidoti vaikeli!!!! QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 06 13, 09:05) na kosmaras,is kur tokios zinios medicinines? Nu o apie zala kaip sprendziate? jei vaikui duodami antibiotikai kai jis serga virusu,tai aisku naudos jokios is ju,o jei vaikui bakterinis uzdegimas,tai jei neigerti antibiotiku galima ir palaidoti vaikeli!!!! blogai miegojosi kad košmarai sapnuojas? o kai sugėrus antibų dozę paleidžia vidurius ir sugadina visą virškinimo sistemą QUOTE(Avocetė @ 2010 06 13, 11:18) blogai miegojosi kad košmarai sapnuojas? o kai sugėrus antibų dozę paleidžia vidurius ir sugadina visą virškinimo sistemą Reiškia neteisingai parinkti antibiotikai QUOTE(Avocetė @ 2010 06 13, 11:18) blogai miegojosi kad košmarai sapnuojas? o kai sugėrus antibų dozę paleidžia vidurius ir sugadina visą virškinimo sistemą Painiojatės tarp simptominio gydymo(temperatūros, skausmo mažinimas ir pan.) ir vaisto šalutinių poveikių(jūsų minėtas viduriavimas vartojant antibiotikus).
Mano mazoji iki darzelio metus isvis nesirgo, o iki tol - tik sloga. Pradejus lankyti darzeli kokius 2 men irgi nesirgo, ir daktare, ir aukletojos stebejosi ir ..."nuziurejo''. Susirgo ir iskart plauciu uzdegimas, o vadinasi - antibiotikai. Po to per metus turejom dar 3 plauciu uzdegimus (ir ligoninej pagulejom), paskiepijom pneumo vakcina, po jos sirgo 2 kartus bronchitais. Labiausiai liudino, kad darem musu nuomone viska, kad isvengti siu baisiu ligu. Viskas prasidedavo paprasta sloga, o po 3-4 dienu gydymo jau atsirasdvo plauciuose karkalu ir vel israsydavo antibiotiku. Dabar mus pagaliau nusiunte pas kita daktare, daktaru konsultante, kuri pasake, kad turi buti priezastis, kodel visos ligos (ir slogos, ir virusai, ir dantu dygimas) paliecia plaucius. Darys kazkokius tyrimus, ar neturim ten kazkokios tuberkuliozines bacilos (nepamenu tikslaus pavadinimo) ar dar ko nors. Daktare sako, kad ligas gali provokuoti ir kirmelytes (o mes nuo kudikystes ir uzmirsom profilaktiskai gerti tabletes). Vasara i darzeli neisim, o pries rudeni sugersim kazkokiu imuniteta stiprinanciu vitaminu kursa. Dabar kazkokia vilties kibirkstele nusvito, kad galbut, suradus priezasti, baigsis sie baisumai, nes nuo nuolatinio streso jau prazilau.
o jetus net nezinojau kad ventolinas toks kenkiantis, as pastioviai duodavau 10men. vaikui pakosejant,ir jiekas neispejo apie tai, viskas nebeduosiu isvis jo
QUOTE(renatuxaass @ 2010 06 25, 00:32) o jetus net nezinojau kad ventolinas toks kenkiantis, as pastioviai duodavau 10men. vaikui pakosejant,ir jiekas neispejo apie tai, viskas nebeduosiu isvis jo ventolinas ne prie visu kosuliu tinka,jis duodamas prie bronchitu kai kosulys sausas ir varginantis,mano mazius ji gerdavo kai budavo laringitai,bet jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau ,na naudojom saikingai tiek ventolina ,tiek adrenalina
Mano sunus tik pradejes eiti i darzeli praeita vasara irgi sirgo ir sirgo, gydytoja mums rekomendavo toki kaip geriama skiepa nuo persalimo ligu Ribomunyl, ten keliu menesiu kursas, po jo per metus tik 1 karta pas gydytoja teko apsilankyti pavasari, per vasara irgi sveikutis prabuvo.
Pasiteiraukite gydytoju, ji kaip tik apie rudeni reikia pradeti gerti. QUOTE(Rozyte23 @ 2010 08 25, 16:42) Mano sunus tik pradejes eiti i darzeli praeita vasara irgi sirgo ir sirgo, gydytoja mums rekomendavo toki kaip geriama skiepa nuo persalimo ligu Ribomunyl, ten keliu menesiu kursas, po jo per metus tik 1 karta pas gydytoja teko apsilankyti pavasari, per vasara irgi sveikutis prabuvo. Pasiteiraukite gydytoju, ji kaip tik apie rudeni reikia pradeti gerti. O mums jis nedavė lauktų rezultatų
atsiprašau jei truputį ne į temą, bet norėčiau paklausti.Sergu pūline angina daktarė sakė gerti antibiotikus "UNASYN" bet temperatūra laikosi ties 38,6-39,1 ir nežinau ar galima gerti vaistus nuo karščiavimo?Gal kas žino?
QUOTE(ivetuliuka @ 2010 09 01, 13:18) atsiprašau jei truputį ne į temą, bet norėčiau paklausti.Sergu pūline angina daktarė sakė gerti antibiotikus "UNASYN" bet temperatūra laikosi ties 38,6-39,1 ir nežinau ar galima gerti vaistus nuo karščiavimo?Gal kas žino? be abejo galima. kai pulinga angina tai tokia temperatura paprastai ir buna bent dvi dienas. mano vaikai irgi serga. didysis buvo sirgalius siaubingas. kai atsirado mazoji, tai eme sirgti nesustodami abu. Nuo pat pirmo menesio mazoji uzsikrete ir prasidejo. tada teko imtis priemoniu. Didzki pradejau grudinti, isvaziavom gyventi i pajuri. Tas kazkiek padejo, nes didzkis rimtai visa rudeni, ziema ir pavasari nesusirgo. Siek tiek pasloguodavo, paskosedavo ir tuo viskas pasibaigdavo. O mazoji sirgo tik slogom, bet gana daznai. Tiek kad ismokom susigydyt, temperaturos nebudavo, viskas paprastai. Nu bet atejo vasara ir prasidejo visokios zarnyno infekcijos. Greiciausiai nuo juros, gal nuo uztersto smelio, bet tiksliai nezinau. Tai vel uzsisurko karusele. Kiekvienas nuo birzelio vidurio iki rugsejo susirgo po 4 kartus. Bjauru tie visi vemimai, temperaturos, berimai. Kai kurios infekcijos net po du o gal ir tris kartus buvo. Vasarai baigiantis lyg ir tos zarnyno infekcijos baigiasi... Baisu, kad neprasidetu persalimo ligu karusele. |