Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Serga ir serga...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jalka
propolio aliejus? vaistinese ieskot?ir as griebiuosi visko kad tik randu doh.gif nesirgom praktiskai iki darzelio...kaip isejom 2 metuku,balandi,tai iki dabar 5 kartais antibiotiku,vos ne dukart i menesi doh.gif
mėnulis
QUOTE(jalka @ 2010 11 04, 14:38)
propolio aliejus? vaistinese ieskot?ir as griebiuosi visko kad tik randu doh.gif nesirgom praktiskai iki darzelio...kaip isejom 2 metuku,balandi,tai iki dabar 5 kartais antibiotiku,vos ne dukart i menesi doh.gif
*

taip, temos pradzioje parasyta apie ji. anotacijoj raso, kad vienas stipresniu naturaliu antibiotiku, tai as pries einant i nosyte po lasiuka, kad neprisikvepuotu bacilu, pirstus karciu laku patepu, kad i burna nekistu. labai tikiuosi, kad nesusirgs. ai, dar vitamina d duodu kudikio lasiuku, nes skaiciau, kad turi itakos sergamumui virusinems ligoms. mokslininkai neseniai atrado smile.gif siaip nesirges mano vaikas beveik, bet darzas yra darzas. ten visi vieni nuo kitu. eina ten 3 diena, tai dar neaisku kaip cia toliau
ritinukas
Dėl propolio aliejuko- bent jau mano gydytojas tai kategoriškai prieš, nes sutepam aliejuku nosyje esančius plaukelius kurie yra apsauga nuo ivairiu virusiukų- tai gaunasi kad mes atlaisvinam virusui kelę tiesiai į plaučius
mėnulis
QUOTE(ritinukas @ 2010 11 04, 22:10)
Dėl propolio aliejuko- bent jau mano gydytojas tai kategoriškai prieš, nes sutepam aliejuku nosyje esančius plaukelius kurie yra apsauga nuo ivairiu virusiukų- tai gaunasi kad mes atlaisvinam virusui kelę tiesiai į plaučius
*

tikeciau jais, jeigu pasiulytu ka nors geresnio. dauguma tradiciniu gydytoju taip ziuri i liaudiska medicina. siaip kai nustoja veikti antibakteriskai propolis, tie nosies plaukeliai matyt atsistoja. beto ar istyre, kiek ju ilasinus atsigula g.gif
nuvedziau sunu i darzeli ir maciau kaip aukletoja ta pacia servetele vale akytes verkianciam vaikui ir kitam snargliuojanciam nosyte. taigi nereik toli ieskoti is kur ligos. jauciu, paprasysiu, kad taip nedarytu...nes stovejau apsalus. siaip girdejau, kad ir valgyti nemokancius vaikus daug kur maitina su tuo paciu saukstu. niekas ten tuose darzeliuose nesicackina...
jalka
darzeliuose tikrai nesicackina ir sakyk nesakes-tik priesu patapsi doh.gif
vaiku daug,nelabai imanoma vienai aukletojai suziuret doh.gif
yra kaip yra-deja..
mes 16 operuojam adenoidus...LOR doh.gif sake galetume laukti iki 3 metu,bet kolektyvo lankyti negali... doh.gif sake uzteks kad snargliuojantis pastoves salia-ir maniske susirgs..
adenoidai dideli ,tad operuosim,ir tikesim kad ligos baigsis ir po kiek laiko galesim keliaut i darzeli....
Gied
QUOTE(jalka @ 2010 11 05, 15:42)
vaiku daug,nelabai imanoma vienai aukletojai suziuret  doh.gif
yra kaip yra-deja..
mes 16 operuojam adenoidus...LOR  doh.gif sake galetume laukti iki 3 metu,bet kolektyvo lankyti negali... doh.gif sake uzteks kad snargliuojantis pastoves salia-ir maniske susirgs..
adenoidai dideli ,tad operuosim,ir tikesim kad ligos baigsis ir po kiek laiko galesim keliaut i darzeli....
*

pas ka operuosites jei nepaslaptis?
ritinukas
Ar yra mamyčių kurių vaikučiai lanko Pingviniukų grupę?
2jolitka
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 02, 16:52)
Dar visu mamu kur vaikai sakote labai labai serga darzelyje, geriate kordicepsus ir pan. noriu uzklausti
kiek laiko kai jie buvo kudikiai ar vaikai, zindete juos krutimi?
Vykdau tokia mini apklausa. Kiek pastebejau labai turi rysi su dideliu vaiku sergamumu veliau. g.gif  4u.gif

*

maitinau iki 1metu10men,sirgo labai mazai,kai pradejo eit idarzeli-eme daug sirgt:rugseji buvom5dienas,spali3dienas
jalka
QUOTE(Gied @ 2010 11 05, 15:59)
pas ka operuosites jei nepaslaptis?
*

ne paslaptis..kauno apskrities ligoninej pas gydytoja v.kavaliauskiene
man ji maloni gera gydytoja...nor daugelis renkasi sauli,skyriaus vedeja...bet mes pas ja lankemes mums ji patiko...
liepa1
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 02, 16:52)
Dar visu mamu kur vaikai sakote labai labai serga darzelyje, geriate kordicepsus ir pan. noriu uzklausti
kiek laiko kai jie buvo kudikiai ar vaikai, zindete juos krutimi?
Vykdau tokia mini apklausa. Kiek pastebejau labai turi rysi su dideliu vaiku sergamumu veliau. g.gif  4u.gif

*

Žindžiau lygiai iki 3 m. biggrin.gif darželį lanko nuo rugsėjo, sirgo 1 kartą sloga, nelankė 3 d. bet dar savaitgalis buvo tame tarpe. Geriam Citrosepta, bet tik neseniai pradėjom, o apskritai grupėje mažai taip sergančių, kad 2 d. lanko dvi savaites namuose smile.gif
uoga X3
QUOTE(jalka @ 2010 11 05, 14:42)
vaiku daug,nelabai imanoma vienai aukletojai suziuret  doh.gif
yra kaip yra-deja..
mes 16 operuojam adenoidus...LOR  doh.gif sake galetume laukti iki 3 metu,bet kolektyvo lankyti negali... doh.gif sake uzteks kad snargliuojantis pastoves salia-ir maniske susirgs..
*

Turetu jei nepasibaigt, tai bent jau stipriai sumazet ligu.
Mano vaikiukui pernai isoperavo, nes budavo taip 2-3dienas i darzeli nueina, atveda koki sloguojanti ar kosejanti ir viskas, pora savaiciu i darzeli nebeinam doh.gif Tik nesenai apsirgo vel. Vyras kazkuria diena nuveze i darzeli, sako , kad mate, kaip viena mama atvede ziauriai kosejanti ir sloguojanti vaikiuka. Labai pykstu ant tokiu tevu. Tipo mano vaikas serga, man i darba reik, tai lai darzelyje aukletojos rupinasi. O, kad dar 20vaiku gali uzkrest ir kitiems tevams i darbus reik, tai niekam neidomu doh.gif
Menuli, maitinau iki pusantru metu vaikiuka, pernai sugerem Rybomunil vakcina geriama smile.gif
mėnulis
nu va, kad ir kokiu atsargumo priem emiausi, mano niekada gyvenime nesirges vaikas, po pirmuju 3 d. darzelyje susirgo doh.gif negana to liga parnese ir kitam vaikui... gal per mazai intensyviai priemoniu emiausi. serga jau trecia diena. kaip gaila. bet ko tiketis, kai ten nosi visiems valo ta pacia nosine.
Gied
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 08, 17:58)
nu va, kad ir kokiu atsargumo priem emiausi, mano niekada gyvenime nesirges vaikas, po pirmuju 3 d. darzelyje susirgo doh.gif negana to liga parnese ir kitam vaikui... gal per mazai intensyviai priemoniu emiausi. serga jau trecia diena. kaip gaila. bet ko tiketis, kai ten nosi visiems valo ta pacia nosine.
*

kad net nereikia, kad viena nosine nosi valytu, dazniausiai pakanka, kad toj pacioj patalpoj, koseja, sloguoja, silpnesniam vaikui tik tiek ir uztenka doh.gif
jalka
problema opi,zinant kad darbdaviai snairai ziuri i mamas daznai imancias biuleteni...o jei vaiko nera kur palikti-tai ir veda tol kol vaikas nesukrasciuoja doh.gif doh.gif doh.gif
pas mus isvis vienoj grupej skralatina siaucia,kitoj vejaraupiai..
rastai ant duru sukabinti...as tai uzdaryciau karantinui darzely..bet deja kabo tik rasteliai ispejantys apie ligas doh.gif gerai,kad siuo metu nelankom darzelio doh.gif
mėnulis
vos parasiau, kad vaikai serga, pasto dezute plysta nuo kordicepso reklamu. ziuriu ju yra ivairiu kainu, ta prasme reik is kazkur uzsisakyti, bet ir Lietuvoje vaistinese matau yra...Labai jau kuo ten skiriasi http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...hword=Cordyceps

ir dar vienas yra ten pat kazkoks. siaip jau nervina pastoviai visi, atvyksta gydytoja i namus, tai ji savo kazkoki nauja gera Umcalora, anot kitos - vel kita reik pirkt, o cia dar naujove kordicepsas ohmy.gif
jalka
umcaloras yra naturalus antibiotikas,padeda prie kosuliu,bronchitu lig g.gif
kordicepta planuoju ismeginti,bet as zadu pirkti FOHOW ORAL LIQUID
(IMPERATORIŠKAS KORDICEPSAS,
ELEKSYRAS FENIKSAS
daug visko isbandyta..nelabai kas pasiteisino,pabandysiu ir sita stebukla..gal visgi pades g.gif
veiducka
mes lankom darziuka antri metai, bet visdar daugiau sergam nei i darziuka einam, visos ligos prasidejo kai pradejom lankyt darziuka, pati baisiausia liga astma, tik ruduo ir kosulys. vasara nejom nes pati namuos sedejau, o dabar nuo rugsejo jau 4 karta sergam verysad.gif
Lotyna
Maniskis pradejo lankyt darziuka 4 m. Lankem puse metu, nes isvykom is LT .. Tai per ta laika nebuvo nei karto susirges ..
MP maitinau iki 7,5 men. ax.gif
jalka
tai vat musu seimos daktare ir rekomenduoja darzeli nuo 4 -5 metuku
kai jau susiformaves imunitetas..
bet kai nera galimybes buti namuose,renkiesi darzeli doh.gif doh.gif doh.gif
o skirtumas tarp 2 mecio ir 4-mecio ar 5 mecio-akivaizdus turbut
elenuxus
is pradziu mazoji sirgdavo kas pora savaiciu, po pusmecio adaptavosi ir apsiribodavom slogyte, kartais kosuliu.Matyt is manes paveldejo kasmetine angina, tai irgi teko pavargt.Dabar jau geras pusmetis neserga, kartais sunegaluoja, bet iki ligos dar nedaeina 4u.gif Tikiuos kuo toliau, tuo reciau sirgs...tik ta ju grupe vieni sirgaliukai, kitose kazkaip maziau vaikai serga, pati aukletoja sake... g.gif
Darza teko pradeti lankyti anksti - 1m.ir 4men.pradejom pratintis, kad rudeniui atejus jau butu issisirgus ir pripratus prie tu darzeliniu bacilu.
Dabar tik nuo rugsejo 1d.leido uzsirasyt...tai matyt vargsim su suneliu kol ipras...bus biuletenis po biuletenio... doh.gif
Kaspisija
sveikos visos,pasidalinsim ir mes savo patirtim,
mazius nuo 2men. sirgo tai gerklytes uzdegimas,tai laringitas,tai bronchitai visokie.nebezinojom kur detis. 1,5 metuku gydytoja pasiule Ribomunyl miltuku. tpiu tpiu tpiu dingo visos ligos,i darzeli pradejom eiti, nesirgo nei karto.jau antra partija Ribomunyl duodu ir esame patenkinti. nors girdejau,kad ne visiems padeda g.gif
Sara33
Sveikos, cia visos apie persalimo ligas bedavoja. O gal kam teko susidurti su mazomis puslytemis ant delniuku ir pirstuku. Na, tokios smulkios, lyg vandeningos. As pati is vaikystes atsimenu, vaikai darzelyje tokiu puslyciu turedavo, ypac ant pirstuku apie nagucius. Panasu i alergines, bet tokioje vietoje g.gif
elenuxus
ne, tokiu puslyciu nesu maciusi... blink.gif
dainele232146
na o mums su darzeliu buna tokia bedute, kadangi eidamas daznai suserga tada gaunasi taip kad pora savaiciu namie buna , o kai pradeda eiti i darzeli trecia diena visda suviduriuoja... doh.gif ir taip keleta dienu, o po to matyt jau adaptuojasi prie darzelio maisto, na ir cia jau visi metai kaip taisykle...kosmaras kai susitvarko viduriai tada vel kosulys puola ir taip kaip uzburtas ratas....
liepa1
QUOTE(dainele232146 @ 2010 11 17, 18:31)
na o mums su darzeliu buna tokia bedute, kadangi eidamas daznai suserga tada gaunasi taip kad pora savaiciu namie buna , o kai pradeda eiti i darzeli trecia diena visda suviduriuoja... doh.gif ir taip keleta dienu, o po to matyt jau adaptuojasi prie darzelio maisto, na ir cia jau visi metai kaip taisykle...kosmaras kai susitvarko viduriai tada vel kosulys puola  ir taip kaip uzburtas ratas....
*

Labai jautrus žarnynas tikriausiai
elenuxus
Mes ememes visu budu stiprinti imuniteta, bandykit ir jus.Duodam mazylei medaus, biciu ziedadulkiu, citrosepta, imunoprofena davem, vitaminu vaikams.Aisku ne viska urmu 4u.gif Atrodo kazkiek padeda, kovoja su bacilom, iki galo nesuserga, issikapsto jau ax.gif
mėnulis
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 18, 11:27)
Mes ememes visu budu stiprinti imuniteta, bandykit ir jus.Duodam mazylei medaus, biciu ziedadulkiu, citrosepta, imunoprofena davem, vitaminu vaikams.Aisku ne viska urmu  4u.gif Atrodo kazkiek padeda, kovoja su bacilom, iki galo nesuserga, issikapsto jau  ax.gif
*

skaiciau, kad tai ne citroseptas padeda nuo bakteriju ir virusu, o konservantas, su kuriuo isgaunamas tos greipfrutu kauliuku sultys! yra cia forume tema apie citrosepta. ten nuorodos duotos. baisu duoti kazkoki neistirta agresyvu konservanta. isreklamuotas sis vitaminas...bet tik tiek.
liepa1
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 18, 14:41)
skaiciau, kad tai ne citroseptas padeda nuo bakteriju ir virusu, o konservantas, su kuriuo isgaunamas tos greipfrutu kauliuku sultys! yra cia forume tema apie citrosepta. ten nuorodos duotos. baisu duoti kazkoki neistirta agresyvu konservanta. isreklamuotas sis vitaminas...bet tik tiek.
*

Na šiaip tai rašo, kad jis neturi konservantų, sunku čia kažkaip patikėti g.gif
dainele232146
QUOTE(liepa1 @ 2010 11 17, 18:47)
Labai jautrus žarnynas tikriausiai
*

karta daremes echoskopa del pilvelio skausmu, gydytojas sake, kad yra padideje limfmazgiai pilvuke ( iki tol net nemaniau , kad ju ten yra , kazkaip pazastys kirksnys... doh.gif ) po to seimos gydytoja pasake, kad tikriausiai nuo viruso jie padidejo, sako cia nieko baisaus, bet taip daznai jam ta pilveli maudzia, nezinau nei kur besikreipt, gydytoja vis sako virusiukas, turi isaugt....
mėnulis
QUOTE(liepa1 @ 2010 11 18, 17:05)
Na šiaip tai rašo, kad jis neturi konservantų, sunku čia kažkaip patikėti g.gif
*

http://www.terressentials.com/truthaboutgse.html jo kaip ir nera, bet jis naudojamas laugh.gif norint tai isgauti.
ritinukas
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 18, 17:44)
http://www.terressentials.com/truthaboutgse.html jo kaip ir nera, bet jis naudojamas  laugh.gif norint tai isgauti. amonio chloridas.
*

Turiu pažystamą vaistininkę, tai ji man irgi apie citroseptą atsiliepė blogai. Patarė kad geriau imunoprofina nei citrocepsa, butent dėl pilnai nežinomo jo veiksmingumo.
Gied
QUOTE(dainele232146 @ 2010 11 17, 18:31)
na o mums su darzeliu buna tokia bedute, kadangi eidamas daznai suserga tada gaunasi taip kad pora savaiciu namie buna , o kai pradeda eiti i darzeli trecia diena visda suviduriuoja... doh.gif ir taip keleta dienu, o po to matyt jau adaptuojasi prie darzelio maisto, na ir cia jau visi metai kaip taisykle...kosmaras kai susitvarko viduriai tada vel kosulys puola  ir taip kaip uzburtas ratas....
*

o negali buti tas viduriavimas nuo streso? na tiesiog vaikutis pakeicia aplinka ir truputi sustresuoja g.gif
elenuxus
QUOTE(mėnulis @ 2010 11 18, 14:41)
*

Nesigincyju...mums patare ji, sake kad padeda, tai ir bandem, nes vaika tikrai daznai sirgdavo.
giedred
sveikos mamytes,

sakykit mamytes, ar visos jus maitinote pacios vaikucius?
nes mano gydytoja vakar man issireiske, kad tik du menesius maitinau ir taip pasake , kad as ir kalta , kad mano mergyte taip serga .Dabar jai du su puse metuku iki dvieju metuku ir triju menesiu visai nesirgo, o dabar nuo rugsejo tris kartus jau gere antibijotikus.
Luttuke
QUOTE(giedred @ 2010 11 26, 12:17)
sveikos mamytes,

nes mano gydytoja vakar man issireiske, kad tik du menesius maitinau ir taip pasake , kad as ir kalta , kad mano mergyte taip serga .Dabar jai du su puse metuku iki dvieju metuku ir triju menesiu visai nesirgo, o dabar nuo rugsejo tris kartus jau gere antibijotikus.
*

O gal i darzeli eiti pradejo?

AS pati maitinu. Per 1,5 m. vaikas gere antiiotikus 2 kartus (visai mazam buvo slapimno taku infekcija, apie metukus angina). Rimtesne sloga yra turejes 2 kartus (vienas is ju siuo metu i pabaiga) ir dar pora kartu yra buvusi zarnyno infekcija). Ne tiek ir mazai, bet turint minti, kad vos gimes turejo stfilokoka zarnyne, veliau grybeli po antibiotiku ir siaip virskinimo sistema dar vis stipriai grybauja, tai ne taip ir blogai. Ligonineje esam buve 2 kartus, abu del apsidraudimo.
Buba
sveikos mamytes,

*

Nu kas per gydytoja???! blink.gif As saviski beveik iki 8 men. maitinau, o iki metu jis man dukart antibiotikus gere. Mat brolis is darzelio bacilu parneses buvo. Taigi tikrai nemanau, kad tik maitinime esme.
giedred
QUOTE(Luttuke @ 2010 11 26, 13:50)
O gal i darzeli eiti pradejo?

AS pati maitinu. Per 1,5 m. vaikas gere antiiotikus 2 kartus (visai mazam buvo slapimno taku infekcija, apie metukus angina). Rimtesne sloga yra turejes 2 kartus (vienas is ju siuo metu i pabaiga) ir dar pora kartu yra buvusi zarnyno infekcija). Ne tiek ir mazai, bet turint minti, kad vos gimes turejo stfilokoka zarnyne, veliau grybeli po antibiotiku ir siaip virskinimo sistema dar vis stipriai grybauja,  tai ne taip ir blogai. Ligonineje esam buve 2 kartus, abu del apsidraudimo.
*

Su darzeliu irgi neiseina susieti, nes rugsejo pirma nuejo ir vakare susirko ausies uzdegimu verysad.gif nors pabuvom valanda tik.O be to mes su vaikais ir iki tol labai daug bendravom.Ir ivairiuose vaiku kambariuose ir draugu vaikai.Ir visa tai neturejo jokios reiksmes - nesirgo .
As gydytojai sakau , kad ji namie sededama per paskutini menesi gere du kartus antibijotikus, o paskutine savaite akies uzdegimas buvo. g.gif
tss
QUOTE(giedred @ 2010 11 26, 15:48)
As gydytojai sakau , kad ji namie sededama per paskutini menesi gere du kartus antibijotikus, o paskutine savaite akies uzdegimas buvo. g.gif
*

na tokioj situacijoj jus pati turetumet stabdyti ta antibiotiku davima, nes tas uzburtas ratas nesustos sad.gif mano mama yra pediatre, dirba KMUK, turi kazkiek valandu kliniku poliklinikoj, tai sako kiek daug vaiku ateina, ypac is rajonu, su keliais antibiotiku kursais, gydyti nugydyti. Sako is 10 atveju 9 antibiotikus nubraukiu. ir dar blogiausia, kad prastesnio lygio gydytojai kaip taisykle megsta skirti plataus spektro antibiotikus, su mintim 'gal pataikysim'. juk vien pavadinimas ko vertas anti-bio.. pries -gyvybe. kiek tam vaikucio organizmui reikia, kad jo naturali gynyba butu sunaikinta. g.gif
tss
QUOTE(Buba @ 2010 11 26, 15:28)
Nu kas per gydytoja???!  blink.gif  As saviski beveik iki 8 men. maitinau, o iki metu jis man dukart antibiotikus gere. Mat brolis is darzelio bacilu parneses buvo. Taigi tikrai nemanau, kad tik maitinime esme.
*

dazniausiai ligu maratonai prasideda vaikuciam kurie turi super tvarkingas ir rupestingas mamytes, kuriu namai yra sterili tvirtove, o nelabai priziureti mazyliai, is bendrabuciu ir pn, atlaiko visas ligas, tiesiog jie jau turi imuniteta, priprate prie visu bacilu smile.gif
kondr
QUOTE(tss @ 2011 01 20, 18:58)
dazniausiai ligu maratonai prasideda vaikuciam kurie turi super tvarkingas ir rupestingas mamytes, kuriu namai yra sterili tvirtove, o nelabai priziureti mazyliai, is bendrabuciu ir pn, atlaiko visas ligas, tiesiog jie jau turi imuniteta, priprate prie visu bacilu smile.gif
*

Va cia tai gryna teisybe drinks_cheers.gif aisku jei nesumaisom nelabai priziureta ir apleista vaika doh.gif

Papildyta:
QUOTE(ritinukas @ 2010 11 18, 18:53)
Turiu pažystamą vaistininkę, tai ji man irgi apie citroseptą atsiliepė blogai. Patarė kad geriau imunoprofina nei citrocepsa, butent dėl pilnai nežinomo jo veiksmingumo.
*

IMUNOTROFINA bent jau mano maziukui yra super, mano banditas uzgrudintas, namie puse dienos plikas duodas (+17 laipsniu bute), kasdien lauke 1-2val buna. Ziemai bijojau gripu, daviau imunotrofina, nepatikesis, suslogavom, tai po 3d slogos neliko. thumbup.gif
mėnulis
*

Netiesa. Mano atveju ne.
Buba
*

Kad ir kaip norėčiau save prie super tvarkingų priskirt, bet deja ax.gif Dabar kažkaip laikausi nuomonės, kad vaikai savo atsirgt visvien turės. O kai kartu auga darželį ar mokyklą lankantys broliai arc sesės, tai praktiškai neišvengsit visokių bacilų. Guodžia tik tai ,kad vaikai išauga visas tas problemas mirksiukas.gif
Luna888
sveikos mamytes,

*

Maitinau tik dvi savaites(deja ilgiau negalėjau)-sirgom du kartus ir apsiėjom be antibiotikų(vaikui 15mėn) .Gyd.pasakymas manau labai neetiškas.
sarafea
QUOTE(Buba @ 2011 04 01, 11:10)
Kad ir kaip norėčiau save prie super tvarkingų priskirt, bet deja   ax.gif  Dabar kažkaip laikausi nuomonės, kad vaikai savo atsirgt visvien turės. O kai kartu auga darželį ar mokyklą lankantys broliai arc sesės, tai praktiškai neišvengsit visokių  bacilų. Guodžia tik tai ,kad vaikai išauga visas tas problemas  mirksiukas.gif
*

butent kad broliai ir sesutes parnesa is darziu visokiu brudu,betn musu atveju taip yra.Visa ziema vaikai prasirgo,maniau jau pavasari bus geriau,bet ir vel zarnyno brudas parnestas,seimyna iskritus,ne tik vaikai verysad.gif Nesam nei pedantai nei nevalos,ir nera taip,kad neleisciau apsikapsty smelio dezei iki pajuodavimo.Ir as tik guodziuos,kad isaugs tie vaikuciai ir viskas bus geriau.as pati maza budama daug sirgau,uztai dabar ptu ptu ptu nebe tokia istizus.
Viliausmama
QUOTE(Buba @ 2011 04 01, 12:10)
Kad ir kaip norėčiau save prie super tvarkingų priskirt, bet deja  ax.gif  Dabar kažkaip laikausi nuomonės, kad vaikai savo atsirgt visvien turės. O kai kartu auga darželį ar mokyklą lankantys broliai arc sesės, tai praktiškai neišvengsit visokių  bacilų. Guodžia tik tai ,kad vaikai išauga visas tas problemas  :mirksiukas:
*

............ir priauga kitas problemas.Man daznai vyresni zmones primena-mazi vaikai-mazi vargai,dideli vaikai-dideli vargai biggrin.gif
Wild Pearl
*

Tikrai nesutikčiau su jumis schmoll.gif Daug vaikų serga tikrai ne dėl šių priežaščių....

Labai pritariu sarafea pasisakymui , nes mūsų situacija lygiai tokia pati... doh.gif unsure.gif Kaip bebūtų gaila o kai dar ne vienas vaikas namuose tai iš viso neliūdna gyventi biggrin.gif doh.gif
pina colada
na, ne visai sutikciau del super pedantisku mamyciu vaikiuku dazno sirgimo. nesu as is tu, kuri kassekunde rankas vaikui plauna, normaliomis salygimos gyvename. bet is slogu neissikapstome... nesergame praktiskai tik vasara, o visais kitais metu laikasi - 2-3 savaites sergame, savaite sveiki einame i darzeli. ir vel viskas is naujo. ir pora kartu is darzelio zarnyno bacilas parsinesusi buvo doh.gif Ir ligonineje gulejome su rotu ir dar kazkokiu nenustatytu biesu...
Ir i lauka einame, ir imuniteta stipriname su vitaminais, zuvu taukais, eziuole, t.t. atrodo, turetu buti gerai, bet tik iseinam i darzeli - pasaka is naujo... doh.gif
Kaip supratau - kol neisaugsim, nieko naujo nebus.
miracleforever
QUOTE(tss @ 2011 01 20, 19:58)
*

nu cia tai jau visiska nesamone parasyta
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.