Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
solda
Sveikos,norejau paklausti,ar jums dare mazylio nuotrauka (jo pirma !) "echoskopu"?Nes mano ginekologe paskire sekanti vizita rugsejo 7d.,pasake,kad eisime paziureti,kaip ten "laikosi" vaikelis ir kai paklausiau,ar galima bus padaryti leliuko nuotrauka ji pasake,kad bus jau per velu,kad kudikis bus per didelis ir visas netilps i viena nuotrauka.O as taip svajojau apie jo nuotraukyte sad.gif .Taigi norejau jusu paklausti kelintam menesi jums dare nuotrauka,nes man bus 19 savaiciu per ta vizita.
nikvik
nei cia per velu nei ka... Tiesiog galima galva taskirai nufotografuori, kuna atskirai, kojyte, rankyte. Bet tas popierius brangus, nelabai valdiskose istaigose noriai tas nuotraukas dalyja, pasakyk kad susimokesi:)))
Papildyta @ [mergetime]1092267027[/mergetime]
As tai turiu abieju:)))
zanet
As dariausi echoskopija kazkur po 20 sav. ir dabar 32 sav. Abu kartus gavau nuotraukeles. Tik pirmoj matesi beveik visas mazylis, o sioj tik profilis su rankyte, rodancia "liuks".
FF
Man irgi padare be jokiu problemu, nors lankausi valdiskoj istaigoj biggrin.gif pirma mazdaug keturiolikos savaiciu, tai mazulis visas kuo puikiausiai matosi, o kita mazdaug 20 savaiciu, tai matosi leliuko galvyte ir rankyte, kur liux rodo biggrin.gif
Limcamca
32 savaiciu padare nuotrauka. Matosi galvyte ir kunelis.
Bomba
as turiu dvi foto- viena 5 savaiciu, kita 6 , pirmoje vaikiukas kaip aguonos grudelis, antroje kaip pupele thumbup.gif
Ambro
Kai echoskopavo Krikscioniskuose - fotke padare be problemu. O vat Kauno Klinikose... turejom issiprasyt rolleyes.gif Bet vis tiek gavom clap.gif
Letaa
Turim 7 sav taskelis , 12 sav burbuliukas ir miela veiduka 35 savaiteliu clap.gif
Zemfira
Man echo dare 19 savaite, nuotraukytes negavau sad.gif sad.gif sad.gif nes valdiskoj istaigoj buvau sad.gif ruosiuosi eiti i privatu kabineta, ten tai tikrai turi duoti!!!!
Ode
Man dare visai i pabaiga - kazhkur 37-38 sav. Labai puikios nuotraukytes gavosi smile.gif
mažulka
Man viena ginekologė sakė, kad gražiausios nuotraukos yra apie 20 nėštumo savaitę, tai tau vadinasi pamelavo. g.gif Valdiškose įstaigose nelabai noriai tas nuoraukas dalina, tik saviems kaip sakant. O tu pasakyk, kad susimokėsi, tai manau, tada problemų nekils. wink.gif
IddI
Man pirmąjį echoskopą darė 5 savitę, paskui kažkur 9-10 savaitę, o dabar po savitėlės esim, kartu su vyru "skaičiuoti pirštukus" clap_1.gif Taip gydytoja sakė.
Tai dabar abu laukiam nesulaukiam clap.gif
Dovute
Man Mazyly dare echo, bet del nuotraukytes, tai nepasiule, o as issiciojus is to susijaudinimo ir nepaprasiau, o ten kazin daro ir duoda?
Nata
Man dare nuotraukele 12 sav.
neraj
mums padare 15 savaiciu nuotraukyte rolleyes.gif
$
QUOTE (Dovute @ 2004 08 13, 15:41)
Man Mazyly dare echo, bet del nuotraukytes, tai nepasiule, o as issiciojus is to susijaudinimo ir nepaprasiau, o ten kazin daro ir duoda?

kai darysi sekanti echo,paprašyk gydytojos,kad duotų,nemanau,kad neduos.
daistuke
As jau turiu tris savo maziuko nuotraukytes. Na vienoje tiesa jis dar tik taskiukas smile.gif Vaikstau i Mazyli ir visas tris foto gydytojas pats man net neprasius padare.
Malinka
Gal kuri nors girdejote apie naujus echoskopus, kurie rodo 3D formatu, gal zinote kur tokie randasi, fainai butu tureti tokia 2.gif nuotraukyte rolleyes.gif

O aplamai ar per daznas echoskopavimas nekenkia 2.gif g.gif
nirmeda
del dazno echoskopavimo irgi ivairios gydytojos ivairiai kalba. as girdejau kad tarpas pakartotinam echoskopui turetu buti bent pora savaiciu..
man nuotraukos nepadare sad.gif o as ir nepaklausiau umn.gif kazkodel
šviesa
QUOTE (Malinka @ 2004 10 03, 18:24)
Gal kuri nors girdejote apie naujus echoskopus, kurie rodo 3D formatu, gal zinote kur tokie randasi, fainai butu tureti tokia 2.gif nuotraukyte rolleyes.gif

O aplamai ar per daznas echoskopavimas nekenkia 2.gif g.gif

Toks yra santariskiu konsultacinej pol., genetikos centre. Dar ten trimate echo, man per visa nestuma tik 2 kart dare, nes as nepageidavau dazniau. Ten geros kokybes ir sako, kad tada mazesnio bangu intensyvumo reikia, kad isgautu vaizda.
Nuotraukyte nera labai ryski, nes pro vandenis gi. Bet man buvo keista ziureti i veiduka vaikelio, kurio dar neturi ...O dabar jau turiu!
Ode
Chia, JAV, tai neklause duoda keleta nuotrauku per kiekviena tyrima. Jei atsineshi video kasete, tai net ir i ja irasho.
Kiek skaichiau apie zhala, tai nera irodyta, kad dazhni tyrimai ultragarsu gali pakenkti vaikeliui. Tiesa, kazhkokios smulkios organizacijos bando tai sieti su velesnemis klausos, kalbos ir per mazho svorio problemomis. Didzhiosios organizacijos to nepatvirtina. Tachiau Amerikos Medicinos Asociacija griezhtai nerekomenduoja daryti shiu tyrimu be reikalo, t.y. be medicinines priezhasties: tik norint suzhinoti vaiko lyti, pasitikslint amzhiu ir pan. Jie motyvuoja tuo, kad jei galima, reiketu vengti papildomos rizikos ir ishlaidu. Juk kai pagalvoji, tai ultragarsas yra labai stiprios garsines bangos, ir jos siunchiamos mums i pilva, ir vaikelis vienu ar kitu budu yra ju itakojamas.
erikaina
labukas,o as turiu 4 nuotraukytes biggrin.gif pirma tai toks taskiukas nes buvo 6sav.,po to 8sav.,tai jau toje matesi galvute ir kunelis biggrin.gif po to kita 20sav,tai toje labai akytes nosyte matosi,kunelis ir kojyte biggrin.gif ,ir dabar va visai nesenai pasidariau pimpaliuko nuotrauka biggrin.gif ,20sav nuotraukyte isireminau ir padejau prie visu nuotrauku wink.gif
lengvute
pasiūlyt tai tikrai niekur nepasiūlė, o ir paprašius visur sakė, kad nėra kaip dry.gif
Jo-ma-Jo
Savoj poliklinikoj vis popieriaus neturedavo nono.gif , bet krikscioniskuose padare be jokiu klausimu, tik beda kad jau nebetilpom i kadra, tai turim galvytes ir kiausineliu atskiras foto clap_1.gif
LINCE
Man gydytojas KMUK padarė ,kai paperašiau ir dar pasistengė pagaut gražesnę pozą smile.gif Tačiau perspėjo ,jog jei norėsim saugot ,tai reikia atsišviest ,nes po poros trijų metų pagels. smile.gif
Ode
Jo jo, ir ash girdejau, kad geriau atsishviest tas nuotraukeles. Ir jokiu budu nekisht i tuos albumus, kur uzhsiklijuoja celofanas - ish karto susigadins (jei ta lipni medzhiaga su rugshtim).
Ruta_H
QUOTE (Ode @ 2004 10 04, 10:16)
Jo jo, ir ash girdejau, kad geriau atsishviest tas nuotraukeles. Ir jokiu budu nekisht i tuos albumus, kur uzhsiklijuoja celofanas - ish karto susigadins (jei ta lipni medzhiaga su rugshtim).

Hm, as tai negirdejau, bet reikes atsisviest. Mano kazkokios jos labai ant glezno popieriaus.

Ir i video man neirase, nors viena drauge patare atsinest kasete sad.gif - priklauso nuo aparaturos, gali jie ar ne.

O zinokit, jei galeciau ir buciau 100% tikra, kad tikrai tas nepakenks, tai ziureciau ir ziureciau as i ta ekrana per dienas naktis. Ir sirdutes plakimo klausyciau - nepakartojamas jausmas, kiekviena karta kai prisimenu, taip ir surasoja akys.
gutukas
lankiausi Mažylyje,gydytoja pati padarydavo nuotraukėles.jų turiu keturias-pirma 3 savaičių,antra 9 sav.,trečia ir ketvirta 15 sav.(vienoj guli ant nugarytės, o kitoj jau apsivertęs ant pilvuko). wub.gif wub.gif wub.gif
dar darė 36 savaitę, bet nuotraukytės nedavė, nes darė ne mano gydytoja.

nežinojau kad jos išblunka.reikia atsišviesti.
ačiū už informaciją. clap_1.gif
Almuka
hmm, idomu, mane siunte i mazyli, sake eiti 8-9 sav, nes gali buti dvyniai, tada ir pasakys. o kurie cia is mazylio blogieciai, kur nuotraukeliu neduoda? ir dar norejau paklausti, jums pirmomis savaitemis per pilveli echoskopavo?
Brooke
Mes pirmą kartą kai darėmės, tiesiog pamiršom paprašyt, o antrą kartą dėl kažkokio gedimo negalėjo padaryt nuotraukytės mums, tai taip ir likom nefotografuotos savo pirmuosiuose "namučiuose" biggrin.gif Na bet po to greitai atsigriebėm - jau bene kitą dieną po gimimo į ligoninę buvo atneštas fotoaparatas, kuris mus papaveikslavo už visą nėštumą biggrin.gif Beje, savo, pilvotos, nuotraukas irgi tik dvi turiu, ir tos, gal 4 mėnesy darytos, nors, nėštumo pradžioj galvojau, kad daug fotografuosiuos, kad atsiminimas būtų po to vaikui, bet kažkaip nebuvo to laiko unsure.gif
ievuxsas
o as turiu 11sav ir 16 abiejose labai sauniai visas kunelis matosi biggrin.gif
rucike
Genetikos centre darė 19 sav. Gavau 4 nuotraukas, kur matosi visas lelius įvairiom pozom ir su visais 'pribumbasais' biggrin.gif
ketti
Del tu nuotrauku valstybinese poliklinikose tikrai problematiska, nes ultragarsas paprastai daromas 18-20 sav., o tada jau visas vaikelis netelpa i ekrana ir reikia dalimis fotkinti. Butent del sios priezasties kai man buvo 13 sav. as pati savarankiskai vaziavau i Antaklanio moteru klinikas ir privaciai tyriausi ultragarsu. Buvau nustebinta malonaus personalo, o kad su vyru nesusipestume del nuotraukos, tai net dvi padare biggrin.gif Beje, apie 13 sav. vaikelis geriausiai matosi: visas telpa ir gana ryskus. Siaip as manau, kad tikrai verta pasidaryti nuotraukyte, nes paskui ir mamytei ir veikeliui bus didelis prisiminimas po daugelio metu:) Taip, kad nestuke.gif bukit aktyvesnes ir reikalaukit nuotrauku, o jei poliklinika atsisakys daryti, tai nepagailekit 40 Lt (bent jau as tiek mokejau) ir pasidarykit fotke privaciam kabinete!
Lali
Man echoskopu tyrimus dare 8 savaite, tada isprasiau nuotraukos ... Bet jau nelabai norejo duoti ta nuotrauka Lukiskese daktare Cyriene, kai antra karta dare echoskopu tyrima, tai net vaikelio man neparode... Ka jau sakyti apie nuotrauka... schmoll.gif
puff
Man dare Genetikos centre. Vaikelis isikniaubė kazkur sone ir nenorejo fotografuotis. Matesi tik nosis ir kumstelis. Nelabai as tu nuotrauku ir norejau. Vis delto tai kisimasis i labai intymia sriti, paprastai tik is smalsumo ar del smagumo.
bitutek
Man nenorėjo daryti, sakė, kad nuotraukos daromos, nebent kas vaikeliui negerai yra. Bet aš gražiai išprašiau smile.gif Matosi galvytė ir stuburas.
tulpe
Maniske sau kumsti droze ramiai tai gydytojai labai patiko net musu neklausus atspaude mus foto tai ir turim kaip mazoji nyksti drozia biggrin.gif garbingai albume iklijuota pirmoji nuotrauka rolleyes.gif
BooMe
mes savo stebuklely pamatėm penkiolikos savaitėlių wub.gif istikro labai džiaugiuosi kad taip vėlai nes visas leliukas buvo labai puikiai matyti biggrin.gif pamacius mažiuką spurduliuką pilvelyje jausmas tiesiog neapsakomas wub.gif wub.gif wub.gif
LUNARIA
man echo ir su pirmu ir su antru dare dauguma kartu privaciai,o ten net neklausia reikia nuotraukos ar ne, duoda ir net ne viena tongue.gif su pirmu 32 sav. dariausi poliklinikoje-labai noriejau nuotraukos,bet...tokios paslaugos neteikiamos doh.gif
Hmmm...
Man darė echoskopu nuotrauką Santariškėse, genetikos centre, kai buvo 18 sav, tai net neklausę nuotraukytę davė, ten visas vaikutis iš šono kuo puikiausiai matosi biggrin.gif thumbup.gif
O poliklinikoj, apie 32 savaitę, tai net neprašiau, nes pagalvojau, kad vaikutis jau "į kadrą" nebetelpa doh.gif
Nereali
mes irgi jau turim 2 nuotraukas: viena 9 (toks mazas "meskiukas" kojas-rankas i sonus issketes(-usi) biggrin.gif )o kita vakar padare 11,5 savaiciu (tai jau labai jau didelis(-e) pasirode man )

Ale nerealus dziaugsmas matyti savo kudikeli nestuke.gif
zika1
Na mamytes gal kuri zinot kur Siauliuose tas nuotraukeles daro smile.gif ,ir ar darys jeigu 29sav. jau mums,labai noriu tos nuotraukes,nes su pirmaja tai neturiu. ax.gif
ArTutė
Kai laukiausi pirmo, pirma echoskopa dare 22 sav. Vyras paprase, kad padarytu nuotrauka - ir padare. del to labai dziaugiames. thumbup.gif rodem visiems is eiles wub.gif
atute
Sveikos merginos, norejau paklausti gal kas zinot ar daro nuotraukytes Silainiu poliklinikoje? g.gif
Isila
QUOTE(atute @ 2006 01 17, 12:38)
Sveikos merginos, norejau paklausti gal kas zinot ar daro nuotraukytes Silainiu poliklinikoje? g.gif
*

sveika, tikrai daro. bet tuo aparatu, kuris 3-čiam aukšte yra. Aš turiu 18 sav ir 32sav savo mažulėlio foto. Bet tu prašyk, ka dpadarytų. neprašysi, nedarys. Aš tai kone reikalavau. Sakiau, kad eisiu privačiai tų tyrimų darytis, jei foto Šiliaunių poliklinokoj nedarys. Jie tikrai turi aparatą ir galimybes. Prašyk thumbup.gif
bulbul
o as dariausi poliklinikoj echo. 18 savaite, paprasiau nuotraukos, tai atsake kad dar per anksti, nieko nesimato verysad.gif jie ten ka popieriu taupo?
kai vel reiks darytis echo - darysiuos privaciai, noriu leliuko foto tureti
Rasytee
negali but kad 18 sav nieko nesimato....as turiu 16sav nuotrauka tai viskas ten gerai matosi
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
Na tikrai matosi net ir 5 sav. jau matosi smile.gif kas ekrane- tas ir nuotraukoj matyti.
*Madmozela*
gal gali man kas patarti,kur galima privaciai lialiaus nuotrauka padaryti,kad reiketu tik uz echoskopija moketi?(vilniuje) mano vyras uzsieni ir labai nori nuotraukytes,o mano poliklinikoj to nedaro verysad.gif gal kas patars ir kiek tai kainuoja? wub.gif
Šalnė
Turiu tris nuotraukytes thumbup.gif , viena daryta 5-ta nestuke.gif savaitele, tai ten toks juodas taskiukas matosi 5mm, o kitos dvi darytos 20-ta nestuke.gif savaite, tai visa grazuolyte flirt.gif matosi wub.gif , dare genetikos centre, labai kokybiskos foto ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.