as turiu nemazai nuotraukyciu. Mano daktare kieviena syki kai echo daro, tai ir nuotraukyte duoda, net prasyt nereikia
Turiu dukrytės ir būsimo mažylio
Turiu dvi
as gavau 18sav kai dariau echo, o daugiau nedare foto
va ir as pasigirsiu turiu viena nuotraukyte
O as pirmojo sunelio turiu video , kaip pilvelyje pirstuka ciulpe, ir sukinejosi, uzpakaliuka parode
o as ka tik gryzau is ekoskopo ir be nuotraukyciu
turiu ir pirmojo sunelio ir sito mazylio nuotraukyte.beje drauge rode savo vaikucio nuotraukyte,jai nestumas jau ant galo,toje nuotraukyteje taip aiskiai matesi vaikelio veidukas,nosyte akytes burnyte ir dar pirstuka isikises i burnyte,oi kokia jaudinanti nuotraukyte,laukiu ir as savo mazyti kada vel pamatysiu,tada jau turetu matytis kudikelio lytis
Man visada padaro nuotraukyte kai su echo ziuri,Ir pirmos mazyles turiu, ir sio pipiriuko.Dar nesimato kas toks, ar tokia, bet nuotraukyte tai jau superine turiu.Kol matavo tai spurdejo, davesi po pilveli, tik staiga aprimo, uzsikele rankytes po galva ir "uzmigo", tai taip ir nufotkino
kaunietes gal galit parasyt kur kaune gavot nuotraukytes ir kiek mokejot, poliklinikoj kurioj lankaus nedaro
i az prasau, aciukas! QUOTE(Prrreciouss @ 2010 05 08, 12:32) kaunietes gal galit parasyt kur kaune gavot nuotraukytes ir kiek mokejot, poliklinikoj kurioj lankaus nedaro i az prasau, aciukas! krikscioniskuose GN. nuotraukyte kainuoja 5 lt. na zinoma, echo jei nori tai turi ateiti su siuntimu, jei pas juos nesilankai
as turiu savo leliuko pirmaja nuotraukele 11 savaiciu, o antra 15 savaiciu
Man siandien antra karta echo dare - ziurejo sprando raukslyte. Nuotraukeles dave abu kartus
turiu viena nuotraukyte ir tai vargais negalais gavau
Na as per kiekviena apsilankyma nuotraukyciu darau
jau turiu 4 skirtingu laiku privaciai einu, tai 4 nuotraukytes, man rodos apie 80-100lt. kainuoja. Brangoka, bet manau verta paskutini kart apie 30sav. dariau, tai lelytes veiduka fotkino, tai taip graziai gavos, viskas aiskiai matos, burnyte, akytes, nosyte, sakom i teti panasi Tikrai manau verta nepagailet pinigeliu ir toki grazu prisiminima turet
Man nuotraukytė padarė kai buvau 12sav. Kai jau ėjau po 30 sav. tai sakė kad vaikelis jau į nuotrauką netelpa
Hm.... mes turime dvi nuotraukytes, pirma dareme kai buvo 12sav., o kita kai 21sav. Labai noreciau db dar vienos nuotrauytes, jau noriu pamatyti savo zirniuka
Pirmą nuotraukytę gavau 8 sav., o kita - 12 sav. Ėjau privačiai, bet mokėjau gydytojai tik už apžiūrą - atskirai už foto nereikėjo
As nuotraukyte gavau tik paprasius, jau buvo 22 savaite, tai buvo ne pirmas tyrimas echoskopu, bet anksciau niekas nesiule
Jau turiu keturias nuotraukytes,kiekviena karta darant duoda ir nuotraukyte.
Taip padrė kai buvo pilvukui 10 savaičių ,o kitą gavom kai buvo 16 savaitėlių. Nes sako jau po to nebetelpa visas vaikutis į nuotraukytes echoskopo
man tai kiekviena karta darant gydytoja pati pasiulydavo, nors dariausi pas 3 gydytojas skirtingas
Papildyta: QUOTE(ligiukss @ 2010 08 01, 16:52) Taip padrė kai buvo pilvukui 10 savaičių ,o kitą gavom kai buvo 16 savaitėlių. Nes sako jau po to nebetelpa visas vaikutis į nuotraukytes echoskopo kai nebetelpa, tai tada padaro nuotraukyte veiduko tik Turiu tik viena nuotraukyte bet tokia ryski ir aisku kas kur ir kaip Viena turiu tik del to kad ejau viena kart, nes kaip daktare pasake kad tik nuo 18sav eiti tai tada ir ejau
Turim nuotraukyčių iš kiekvienos echo apžiūros. Ypač labai graži 26 sav. kai buvo, tokia lyg ir besišypsanti, rankutę užsidėjus ant žanduko, lyg slėptųsi. Dabar atrinkus tris gražiausias suklijavau į "Mažo vaikelio didelę knygą". Galės mažoji pasižiūrėti ir pasiskaityti kai paaugs.
Tiesa, paskutinė nuotraukytė buvo daryta 31 sav. tai jau sunkiai įžiūrima - mažutės tilpo tik veidukas ir tai ne visas, putli jau visa, tad nelabai ir eina ką suprasti
man echo dare 23 savaiciu ir gavau labai grazias nuotraukytes.Visas vaikelis labai gerai matesi.
Žinoma, kad darėmės nuotraukytes
Turiu jau gal 10, gal ir daugiau (kartais ginė kelias duodavo, jei lialius "pozuodavo" Pirmoji daryta 7 sav., paskutinioji berods 36 sav.
Turim ir mes nuotraukytę
Aš gavau ir pirma nuotraukyte kai man buvo 7 sav.tai dabar pirmadieni eisiu pas gine tai nezinau kaip cia bus toliau gausiu ar ne
Turime ir mes nuotraukyčių
Pirma nuotraukyte padare, kai mazyliui buvo 10 savaiteliu
pirma nuotraukytę padarė mums 8 savaitėlių t.y. pries kelias dienas
Turim jau dvi nuotraukytes
Vilniuj pas genetikus padarė net neprašius penkias nuotraukytes, o per antrą echo Klaipėdoj nė neužsiminė apie tai...
Man dare echoskopija praejusia savaite
sveikos, na o as turiu nuotraukytes kai mums 4savaites ir 4 dienos, tada dar 8savaites ir 1 diena, ir 17-18 savaiciu, dabar laukiu nesulaukiu 32sav, kai dar viena mazyles nuotraukyte turesim
as turiu 4 nuotraukytes
Skaiciau, kad leliukui tas eho sukelia toki garsa kaip nusileidziantis lektuvas, kai kurie leliukai per eho bando ausytes net uzsidengti
o man visa nestuma kas menesi apziura echoskopu buvo, tai visas nuotraukytes ir turiu
oho, kiek daug čia visos nuotraukyčių turi, o mes tik vieną kartą matėmės per tv, kai buvo 18 sav, tai tik tą nuotraukytę ir turim
Mes ir turime keleta nuotraukyciu, o dabar jau padaro, bet gydytoja sau tik i byla, nes jau kudikis per didelis nuotraukytei
Mano leliukui dat tik 14 savaiciu, o nuotrauku turime gal irgi 14
turiu dvi nuotraukytes...
vieną lygiai 8 savaičių, tai ten tik kaip pupelė tesimato... o kitą turim lygiai 12 savaičių, tai visai kitas reikalas
Labutis
QUOTE(meskute Labutis Gali nei trupucio nesukti galvos, nes jau dabar visi mokslininkai sutaria, kad nerasta jokios zalos, kad echiskopas darytu kudikiui. Aisku gal nera gerai,jei daraisi kas savaite,bet 2-4 kartai per nestuma yra visiskai nepavojingi! Paieskok info internete apie tai, ten paaiskina kaip tas echoskopas veikia, kad tai tik garso bangos ir jos visai nepavojingos kudikiui. As dariausi viena 9 savaiciu (ir nuotraukyte turiu) ir dabar 12 savaiciu antra turejau, tai neapsakomas skirtumas, koks jau didelis lelius
Su pirmu LT nei poliklinikoj, nei privaciai nesiule nuotraukyciu, teko paciai prasyti
Su antru Airijoj kaskart iduoda nuotraukytes net neprasius
Nuotraukytes dariau
sveikos;) gal kas zino kelintom mazdaug savaitem turi daryti ekoshopa? man jau 32 sav, paskutini karta dare kai buvo 17sav ir tai buvo antras kartas. Ar daznai ji daro jau nestumo gale? Dar nezinau lyties, o taip idomu;)
|