Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Šalnė
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 01 20, 12:36)
gal gali man kas patarti,kur galima privaciai lialiaus nuotrauka padaryti,kad reiketu tik uz echoskopija moketi?(vilniuje)    mano vyras uzsieni ir labai nori nuotraukytes,o mano poliklinikoj to nedaro verysad.gif  gal kas patars ir kiek tai kainuoja? wub.gif
*

Privaciai matyt daro visur ir papildomai tai nekainuoja, o pats tyrimas nuo kokiu 50lt iki 100lt, vaisingumo klinikoj apie 60lt kainuoja ir nuotraukytes tikrai daro, pabandyk paskambint ten mirksiukas.gif
*Madmozela*
aciu thumbup.gif
Isila
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 18, 19:02)
o as dariausi poliklinikoj echo. 18 savaite, paprasiau nuotraukos, tai atsake kad dar per anksti, nieko nesimato  verysad.gif  jie ten ka popieriu taupo?
kai vel reiks darytis echo - darysiuos privaciai, noriu leliuko foto tureti
*

matosi matosi. Man darė 18 sav, tai matosi nosis ir išsižiojusi burna lotuliukas.gif wub.gif
Norima
Aš privačiai lankausi, tai nuotraukų iš visų echo turiu, nuo pat puslytės pradinės wub.gif Beja, 16 savaitę darytos nuotraukos labai geros, matosi ir rankytės, ir kojytės, ir akiduobės, ir aplamai visas lelius, o velesnėse nuotraukose jau lelius netelpa visas, tik dalis nuotraukytėj būna 4u.gif
Daivuška
As taip pat turiu 2.gif nuotraukyciu: 5sav; 12sav. ir 16sav. labai dziaugiuosi i jas ziuredama ir labai laukiu pirmo musu susitikimo balandzio men. wub.gif wub.gif wub.gif
eimė
Man darė genetikos centre 19sav. Matosi laaaabai riesta nosytė ax.gif Ui kaip noriu greičiau susitikti su savo riestanosiuku ax.gif
Adile
Centro poliklinikoj pati apziura nemokama,jei planine, uz nuotrauka reikia moketi atskirai - 30lt. Tik dabar atseit kazkas ten sugede, tai tik menesio begyje sutaisys...
Mes savo pirma pypli fotkinom ir filmavom patys. Gydytoja kol ekrane viska matavo, rode ir aiskino, vyras su musu fotiku prifotkino kalna thumbup.gif Tikrai kokybiskos nuotraukeles musu leliaus gavosi. Tada irgi kazkas sugede buvo, nebutu nuotrauku padare.
Siracusa
turiu 3 wub.gif vienoj visas kūnelis, dar mažiukės visai, kitoj veidukas 37sav, o man pačioj gražiausioj - pėdute 18 savaičiu wub.gif nu bet jau toookia nereali fotkė yahoo.gif tokia miniatiūrinė pėdutė, ir visi mikroskopiniai pirščiukai matosi thumbup.gif
Ingaaa
As irgi turiu , dare genetikos centre , 29 berods savaiciu , nuotraukyte daryta profiliu tai matosi nosies forma ir kai gime tikrai tokia pati nosyte buvo bigsmile.gif
Mes dar ir i cd paprasem kad irasytu tongue.gif
Manaska
[quote=Siracusa,2006 01 23, 01:25]
turiu 3 wub.gif

as irgi turiu kolkas 3-15sav,22,5sav. ir 26sav..liuks nuotraukytes thumbup.gif pas gydytoja kovo 9,tai papildysim dar viena foto savo kolekcija thumbup.gif wub.gif
kregzde
Mes irgi turime tris nuotraukytes 4u.gif
kristute.u
Sveikutes, ir kur jums tas nuotraukeles daro? O jus prasot ar siaip padaro? Savo vyresneles turiu dvi, o jauneles ne vienos nepadare, o as zinoma ir nepaprasiau blush2.gif . Dabar labai gailiuosi, mazosios nuotrauku albumas toks, lyg be pradzios.
indrutee
QUOTE(kristute.u @ 2006 03 03, 23:30)
Sveikutes, ir kur jums tas nuotraukeles daro? O jus prasot ar siaip padaro? Savo vyresneles turiu dvi, o jauneles ne vienos nepadare, o as zinoma ir nepaprasiau  blush2.gif . Dabar labai gailiuosi, mazosios nuotrauku albumas toks, lyg be pradzios.
*

as iki 16sav jau turiu 5nuotraukeles ir net nereikejo presyti gyd pati padare thumbup.gif ir tikiuosi kad dar padarys keleta nestuke.gif
siluetas
Turim po vieną nuotraukytę iki gimimo tongue.gif Prašėm, kad darytų.
Beje, poliklininkoj paprastoj ne tik kad nuotraukų nedarė, bet net man leliuko ekrane neparodė - "vyras papasakos" blink.gif
dowilia
Mes darem . Turiu ris nuotraukytes is visu pusiu maziukas "nufotkintas". thumbup.gif
Manaska
thumbup.gif poryt turesim dar viena nuotraukyte...o kaip laukiu blush2.gif ax.gif
Jau ir didele mano lelyte turetu buti nestuke.gif wub.gif
Indrulis
o mums pirmaja echo poliklinikoje dare kai buvo 19 sav-ir nuotraukyte Karoliniskiu pol. dave-tai isireminau ir stovi matomiausioje kambario vietoje thumbup.gif
Vilsen
Sveikos,
Mes ir gi turime nuotraukytes,jos yra trys ir visos irėmintos stovi miegamajam,darėm karoliniškių poliklinikoj,daugiau kaip prieš 2metus blush2.gif ,o draugė dabar nešcia 28sav ir sako šeškinėj nuotraukyčiu nebedaro,tai net nustebau ir nepatikėjau
nataliux
Oi kaip faina tos nuotraukeles!
Ir as uzsimaniau ax.gif
Norejau paklausti, ar nesvarbu kiek savaiciu, bet kada gali padaryti? nes man dabar 28sav, o pas daktare eisiu 30sav. ar nebus per velu? g.gif
laiminga_mamyte
mes ir turim nuotraukytę vieną.Kolkas vieną,bet žadam dar nueit privačiai,kad galėtume pasidaryti 3D fotkių. Mūsų mažiukas nuotraukytėj rankytėmis bandė užsidengti veiduką lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliux @ 2006 03 08, 11:20)
Oi kaip faina tos nuotraukeles!
Ir as uzsimaniau  ax.gif
Norejau paklausti, ar nesvarbu kiek savaiciu, bet kada gali padaryti? nes man dabar 28sav, o pas daktare eisiu 30sav. ar nebus per velu?  g.gif
*

aišku,kad ne per vėlu.Dabar jau lelka didesnis,tai nufotkins dalimis,nors man kai darė nuotraukytę,buvo nepilnai dvidešimt savaičių,tai jau visas netilpo į kadrą rolleyes.gif
O kai tau jau žymiai daugiau laiko,tai privačiai jeigu darysies ir dar su 3D,tai labai gražios nuotraukytės turėtų gautis
Nikota
Mes irgi turime 8 savaičių nuotraukytę ax.gif Parnešiau tėveliui parodyti, nes jis į apžiūras su manimi neina blush2.gif

Gal dar vėliau paprašysiu kai bus didesnis bigsmile.gif
laiminga_mamyte
QUOTE(Nikota @ 2006 03 09, 07:47)
Mes irgi turime 8 savaičių nuotraukytę  ax.gif  Parnešiau tėveliui parodyti, nes jis į apžiūras su manimi neina  blush2.gif

Gal dar vėliau paprašysiu kai bus didesnis  bigsmile.gif
*

O kodėl neina? Ai,nu jeigu aštuonios savaitės,tai gal dar ne taip aišku ten viskas.Va,kai bus nėštumo viduriukas,tai būtinai nueikit dviese.Mano vyras kai nuėjom tai ant kėdės nusėdėt negalėjo lotuliukas.gif Labai aiškiai viskas matės,tai jis kone prilipęs prie ekrano buvo biggrin.gif
Olaiva
As siandien is konsultacijos po apziuros parsinesiau nuotraukyte. labai smagu kad it tokio mazuliuko tureti ax.gif lotuliukas.gif
innguta
o kaip jus manot ar 6 sav. nuotraukyte darys? gal dar neverta, vistiek nieko nesimatys.. g.gif
Nikota
QUOTE(innguta @ 2006 03 10, 13:35)
o kaip jus manot ar 6 sav. nuotraukyte darys? gal dar neverta, vistiek nieko nesimatys.. g.gif
*

Man darė echo kaip buvo 6 savaitės, bet dar toks taškelis 2 mm dydžio ..Nuotraukos tai neėmiau..Palukiau kol bus didesnis žirniukas ax.gif
laiminga_mamyte
QUOTE(innguta @ 2006 03 10, 12:35)
*

matysi tik žirniuką dar.tai įdomumo kaip ir nelabai bus. Na,aišku,vistiek įdomu,bet įdomiau,kai jau pats lelka visas matos,kai gali įžiūrėt kojytes,rankytes,veiduką ir visa kita.. Nuotrauką padaryt gali bet kokiu metu,kad ir šešių savaičių,bet kad įdomumas tikrai bus vėliau.
Manaska
Mes jau turim keturias nuotraukytes ax.gif wub.gif
lalka
wub.gif
na,as dariausi,londone,dvi foto-pirma:12sav.(tai matesi visas),o antra:22sav.(sunku buvo iziureti bendra vaizda),o daugiau dar nedare.
nors ir valdisko istaigoj dariau,bet teko uz viena foto moketi £4-20lt.
kaunietuke
mes dareme kai buvome 3men.nestumas.kai gime mergyte iklijavome i jos knyga ta echoskopine nuotraukyte.labai fantastiskai atrodo
Estrella...
Visada kai darydavo ekoskopiją ,paprašydavau ir nuotraukytės rolleyes.gif jų turiu ,net 6 thumbup.gif
Chanson
neprasiau, o man ir nesiule nieks schmoll.gif Neturiu. Musu pirma nuotraukyte - 5 min. po gimimo wub.gif
rasiote
kiek buvau echoskopijoj tai niekada net neuzsimine schmoll.gif
reikes paprasyt butinai kita karta.. tik ar valdiskoj istaigoj darys ..
** Svaja**
mes darem 5sav,9sav,ir 14 sav wub.gif wub.gif ,visada as pati prasydavau tada daro thumbup.gif thumbup.gif .na jau galim ir albuma pirkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
laiminga_mamyte
QUOTE(rasiote @ 2006 03 18, 18:37)
kiek buvau echoskopijoj tai niekada net neuzsimine  schmoll.gif
reikes paprasyt butinai kita karta.. tik ar valdiskoj istaigoj darys ..
*

Aišku darys,tik paprašyk.Aš iš valdiškos nuotraukikę ir turiu mirksiukas.gif
rasiote
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 18, 21:34)
Aišku darys,tik paprašyk.Aš iš valdiškos nuotraukikę ir turiu  mirksiukas.gif
*

Butinai reikes paprasyt smile.gif
juanita
kol vaika galejo nufotografuot visa, tai vaikas nepozavo,
tai tada noredami atsigriept genetikos centre ir nufilmavom ir dar 3d veiduko foto gavom thumbup.gif
pulina
Mes pirmą kartą matėmės per ekoskopą 15sav. Vyras viską nufilmavo, tai iš tos laimės net nuotraukos nepaprašėm (o pati nedavė verysad.gif ). Bet būtų gerai ir nuotraukikė.
Raganiute
Mes neturime nuotraukytės, o nieks ir nesiūlė.. dabar truputį graužiuos
pulina
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 19, 20:58)
Mes neturime nuotraukytės, o nieks ir nesiūlė.. dabar truputį graužiuos
*

Antram padarysit nuotraukikių biggrin.gif Mes dukros irgi neturime, tada net kalbos nebuvo apie nuotraukas... Nors būtų įdomu palygint, ar kuo nors skiriasi blink.gif
rasiote
Nu va buvau pas daktarę šiandien ir sakė, jog nebedarys echoskopijos jeigu jokių problemų neiškils.. verysad.gif taip išeina, kad nebepasidarysiu aš nuotraukytės.. sad.gif
nikitaL
Turiu dukrytės nuotraukytę kai nėštumas buvo 18 savaičių.O kai dabar laukiuosi tai turiu bent dvi nuotraukytes,viena kai buvo vos 11 savaičių ,ir dabar ,kai man 21 savaitė.Žinoma dabar jau didelis vaikelis ti nufotogravo kaip su rankyte smakriuką krapšto bigsmile.gif
Prisikvepinusi
Kokios grazios tos nuotraukytes man 4u.gif wub.gif
aliinna
Man teko nestumo metu buti ir gimdyti Anglijoj, tai tas nuotraukytes gali nusipirk kiekviena kart atejus i echoskopija. Maniskis nebuvo klusnus ir pozuot atsisake nuo kokiu 23 sav, bet daktare matydama kad labai noriu nuotraukyciu kokias penkias igrudo.sunui dabar jau beveik metai, bet kai pasiziuriu i pirma nuotraukyte daryta 12 sav, ir nosyte atrodo tokia pat ir veidelis. fantastika! bigsmile.gif
Vaidavb
Sveikos merginos bigsmile.gif bukit gerutes ir idekit tas pirmasias nuotraukytes i cia (foruma) 4u.gif As dar lyg ir nesilaukiu, bet labai to noriu ir man labai smalsu pamatyti tuos mazus stebukliukus 4u.gif
Keiti
Mes turim 12 ir 18 sav. foto. Būtinai mamytės paprašykit ir pasakykit, kad susimokėsit - padarys ir valdiškoje įstaigoje. Aš labai norėjau 3D foto, bet nežinojau, kur Kaune daro.
Taide
Kai 20-ą savaitę tyrė echoskopu, vyras negalėjo kartu eiti, tai aš paprašiau gydytojos, kad padarytų nuotraukytę. Ji maloniai sutiko ir nieko mokėti nereikėjo. Labai džiaugėsi tėtukas vakare, pirmąkart pamatęs sūnelį.
katuksss
Mane pirma karta tyre echoskopu 7 sacaiciu, ir siandien 11savaiciu, bet gydytoja sake kad pagal echoskopu parodymus ir vaikucio dydi tai jam turetu buti 12 savaiciu rolleyes.gif maciau kaip graziai jis rankytes judino... thumbup.gif ir abu kartu nuotraukytes dave, nors toj pirmoj jis tik demele, bet man ir ta nuotraukyte laabai brangi wub.gif
o antrojoj taip graziai ant nugarytes guli rankyte iskeles tongue.gif
indrutee
QUOTE(katuksss @ 2006 03 29, 11:08)
Mane pirma karta tyre echoskopu 7 sacaiciu, ir siandien 11savaiciu, bet gydytoja sake kad pagal echoskopu parodymus ir vaikucio dydi tai jam turetu buti 12 savaiciu  rolleyes.gif  maciau kaip graziai jis rankytes judino...  thumbup.gif ir abu kartu nuotraukytes dave, nors toj pirmoj jis tik demele, bet man ir ta nuotraukyte laabai brangi  wub.gif
o antrojoj taip graziai ant nugarytes guli rankyte iskeles  tongue.gif
*

man ir visos nuotraukytes yra grazios ir labai brangios o ju turiu 5 thumbup.gif
** Svaja**
turiu visas 4 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau manau albuma galiu pirkti tongue.gif

turiu demyte-5sav wub.gif ,leliuka 9sav wub.gif ,vaikiuka -13sav wub.gif .ir dabartini -16sav wub.gif wub.gif .
V&A
kaip faina tos nuotraukytes wub.gif
o man nedave per pirma echoskopija.jauciu reiks lekt dar po savaites ir jau reikalaut doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.