Taip darėm dvi pirmą 6sav, o kitą 16 sav.
Musu pirmoj nuotraukoj matosi tik taskiukas, nes testas nieko nerode o MM nebuvo, tai gydytoja padare echo
QUOTE(lialia99 @ 2010 10 24, 13:49) sveikos;) gal kas zino kelintom mazdaug savaitem turi daryti ekoshopa? man jau 32 sav, paskutini karta dare kai buvo 17sav ir tai buvo antras kartas. Ar daznai ji daro jau nestumo gale? Dar nezinau lyties, o taip idomu;) Jei neštumas sklandus ir nėra sveikatos bėdų tai jau turėtų daryti tik neštumo gale (arba jau ir nebedaryti).Taip kad gali būti ir nežiniukas iki pat pabaigos
Na turiu ir su pirmu sočiai foto
Net pažiūrėjau specialiai na tai 12 tai tikrai jau turiu iš šito antrojo nėštumo, nors echo daryta tik 3 kartus Papildyta: QUOTE(lialia99 @ 2010 10 24, 13:49) sveikos;) gal kas zino kelintom mazdaug savaitem turi daryti ekoshopa? man jau 32 sav, paskutini karta dare kai buvo 17sav ir tai buvo antras kartas. Ar daznai ji daro jau nestumo gale? Dar nezinau lyties, o taip idomu;) Na man genetikai jau 15sav ir 6d. nėštuma kai buvo pasakė, kad ir vėl berniukas O pabaigoj echo jau netikslūs būna nes pvz su pirmu nėštumu buvo tokia situacija apie 20sav., man gydytoja, kuri echoskopavo visus pilvinuko vidinius organus pasakė, kad KO GERO bus berniukas
As tai kiek dariausi echo, tai tiek ir turiu nuotraukyciu. Nereikejo net prasyti daktares-pati padarydavo kiekviena karta.
O del echo,tai jei poliklinikoj lankaisi, tai ten priklauso, berods, trys echo
As ejau privaciai echoskopo, nes mano gine nedaro nuotraukyciu. Buvo 19 savaite, tai paprasiau nuotraukytes ir pasakyti lyti, pasake, kad berniukas, padare 4 labai mazas nuotraukytes, is kuriu 3 nesuprasi, kas yra, o ketvirtoje aiskiai matosi, is ko nustate, kad berniukas. Ech, taip norejau grazios vaikucio nuotraukytes pilvuke, o gavau pimpaliuko nuotrauka...
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 12 11, 14:01) O pačios gražiausios nuotraukytės nuo 12 iki 14 savaitės. Mums pirmą echo padarė 9 savaičių ir net nneklausęs, gydytojas padavė nuotrauką vyrui. Tai toje nuotraukoje nelabai kas irgi gražaus matosi. Tik galima atskirti, kur galvytė, kur pilvukas ir kur galūnės. Eisiu vėl, kai bus virš 13 sav., gal tada padarys gražią
Dariau tik viena 22sav. Gavosi is profilio. Puikiai matyti veidas.
man 12savaiciu dare
As turiu 4 savaiteliu, taskelis mazas ir beveik 9 savaiteliu. Turiu prasyma mamyciu, kurios turi echoskopijos nuotraukas 8 arba 9 savaiciu. Gal galite pasiziureti i jas ir pasakyti, ten mazdaug, kur turetu buti sprandas ar tokia pat spalva, kaip ir viso kudikio? Ar issiskiria? As, kai buvau ligoninej, nes man skaudejo pilvo apacia, paziurejo per echoskopa, padare foto, vaisius buvo 8savaiciu 6 dienu, toje nuotraukeleje matosi vaisius, bet ten kur sprandas yra toks nemazas juoduliukas, man nustate, kad ten sprando rauksles storis, ji yra 3,8mm. Norejau paklauti, gal gydytoja kazka sumaise, galbut ant visu foto tie taskeliai juodi yra? Nes juk sprando rauksle matuoja tik nuo 11 savaiciu. Esu labai issigandusi, ryt eisiu as savo gydytoja ir ziuresiu ka ji sakys, labai noreciau tiketis, kad ligoninej gydytoja del raukslytes storio kazka sumaise.
Viso turim 3 nuotraukytes. Pirmoji kurioje matosi tik toks mažas mažas taškelis, antroji kur matosi jau užsimezgusios rankytės, kojytės, akiduobės ir visas jo kūnelis, o trečioji nuotraukytė viskas kuo aiškiausiai stuburiukas ir t.t. vos vos bet tilpo į vieną nuotraukytę ir mums tą dieną buvo 19sav.
Turiu gal 10
Turiu dvi nuotraukytes:) 15 ir 20sav:) bet dar noriu:)
priklauso manau nuo gydytojos ir istaigos kur esat priziurimos...nes man irgi padare 6 savaiciu jau nuotraukyte pirma...
Mes netgi irasinejom i DVD ( Klaipedoje Vetrungei tai daro) kai apziurinejo su echoskopu
Mums dare nuoraukyte 18-19 sav ir 33-34 sav. Taip pat buciau dariusi ir anksciau, bet aparatas ginekologiniame kabinete tiesiog nedare nuotrauku.
Pirma karta "fotografavomes" II ligoninej tai nelabai ten kas matosi, veliau krikscioniskuose gimdymo namuose, tai pas juos foto daug kokybiskesnes. o viena tokia grazi - veidukas taip graziai "pagautas", kad net matomi bruozai i tevelio panasus. Jeigu nepasiulo foto butinai paprasykite.
Mes jau turim tris nuo taškelio iki 19 sav puikūs vaizdai visose
Kaip susilaukti tobulo kūdikio
Pritariate tokiai genų inžinerijai ar visgi norisi savo - kad ir su kumpa nosike?
Gerai būtų, ateini, užsisakai kokio nori vaiko, jie parodo, kaip jis atrodys užaugęs, kokį mąstymo aparatą turės. O dar geriau, kad išvis gimdyt nereikėtų, ateini po metų pasiimti jau padaryto
QUOTE(emiljana @ 2011 07 31, 13:35) O dar geriau, kad išvis gimdyt nereikėtų, ateini po metų pasiimti jau padaryto Neblogai būtų...
Siauliu klinikose nedave nuotraukos, ske neturi tokio aparato nuotraukoms.
Turiu maždaug 23 savaičių veiduko nuotrauka. Akivaizdžiai matosi, kad tėčio kopija mane ten spardo.
Turiu jau pirmą nuotraukytę
Dariausi Santariškėse, pas genetikę, turiu keletą nuotraukyčių (vėliausia daryta 28sav)
jau turiu ir antrą foto
čia kažkuri mamytė minėjo,jog jai nuotraukėlės nedarė todėl,kad lelius jau per didelis,tai turiu pasakyt,kad nė velnio jie ne per dideli,man veiduko foto davė net 38 savaitę ir viskas kuo puikiausiai matėsi- akytės,nosytė, lūpytės, sugniaužtos rankytės
turiu 3 dieneliu embrionuko nuotraukyte
turejau du skanus: 12 sav, turiu 7 foto, ir 23 sav, turiu dar 2 foto
Vakar buvau pas gydytoja ir turim 2 foto
kai laukiausi pirma karta,nors ir lankiausi privaciai,niekas nepasiule padaryt
Sveikos mamos, nu aš nuotraukytes turiu 2 - 7 savaičių ir 14savaičių.O rytoj važiuoju echoskopuoti, tai manau gal irgi turėsiu nuotraukytę
mums 20 savaičių, turiu 5 foto, paskutinę, darė genetikė, tai profiliu tik galvytę , matosi nosytė, smakriukas, burnytė
Mergaites gal kuri zinote,ar daro echoskopo nuotraukytes Dainavos poliklinikoje,Kaune?
Turiu jau 6 skirtingu savaiciu (man 18 sav), turiu net 3D 15 savaiciu, specialsite gera pabuvo tai ijunge mum 3d pasidziaugt. Kita savaite didysis ultragarsas, lb laukiu!
Jau kelis kartus tyriausi echoskopu, tai gydytoja net neprašyta padarė nuotraukas, kaip savaime suprantamą dalyką.
Mes turim 16 savaiciu net 3 nuotraukytes
turime foto 16 ir 21 savaites.plius darant echoskopija vyras viska filmavo su kamera,tai dar ir video turime.genetikos centre superine aparatura,tai galima suskaiciuoti visus stuburiuko slankstelius ir kauliukus,puikiai matosi plakanti sirdele,judancios kojytes rankytes.
Vakar buvau pas gydytoja, prasiau nuotraukytes, bet vaikiukas buvo apsivertes, sako nuotraukyte neiseis ir tarpkoji virkstele uzstojus, tai ir lyties pasakyti negalejo...
Turim jau dvi foto
Mes turim viena foto ir DVD kur nufilmavo apziuros metu
Darem nuoraukytes, tiksliau, daktare paklause ar noresim, tai gavom 6 nuotraukas, visokiais rakursais, ir rankyte, ir pilvuka ir pedute, ir galvyte, ir stuburiuka
as net nezinau kodel bet man nesiule padaryt nuotraukos, gal del to kad valdiskoj ejau.. ir apskritai mums jau 26 savaite, o per echoskopa ziurejo tik du kartus. ar taip gali buti? ar cia kazkaip kenkia kad neziuri per kiekviena vizita? darosi nebejauku jau net kodel neziuri kaip augam, ar sveiki. pirmas mano nestumas tai nezinau kaip turi buti. o apie nuotraukeles tai manau visai net nesvajot galiu...
QUOTE(shirsyte @ 2012 04 16, 22:57) as net nezinau kodel bet man nesiule padaryt nuotraukos, gal del to kad valdiskoj ejau.. ir apskritai mums jau 26 savaite, o per echoskopa ziurejo tik du kartus. ar taip gali buti? ar cia kazkaip kenkia kad neziuri per kiekviena vizita? darosi nebejauku jau net kodel neziuri kaip augam, ar sveiki. pirmas mano nestumas tai nezinau kaip turi buti. o apie nuotraukeles tai manau visai net nesvajot galiu... na keistai cia jums , kad nuotraukeles nesiule, o jus paprasyt galite QUOTE(beautee @ 2012 04 20, 18:20) na keistai cia jums , kad nuotraukeles nesiule, o jus paprasyt galite na va, vakar buvau, tai butu vel neziureje musu per ekraneli, bet jau pati paprasiau
Viskas remiasi i pinigus, kiek valstybe skiria lesu, tiek ultragarso tyrimu ir gaunate. Ultragarso tyrimas su svietimu nieko bendro neturi, sis tyrimas remiasi garso bangom, per fizika turbut moketes.
valdiskoje poliklinikoje niekas mums nuotraukeles nedave,todel ejome privaciai sumokejome 40lt uz echoskopa ir gavome dvi nuotraukeles
Abu kartus dariaus privaciai,dave ir foto ir dvd
|