Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar darėt mažylio nuotrauką "echoskopu"?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ligiukss
Taip darėm dvi pirmą 6sav, o kitą 16 sav. biggrin.gif
Žaislų Karalienė
Musu pirmoj nuotraukoj matosi tik taskiukas, nes testas nieko nerode o MM nebuvo, tai gydytoja padare echo thumbup.gif ir pasake: yra kazkoks taskiukas, bet dar neaisku ar tai nestuke.gif
Wild Pearl
QUOTE(lialia99 @ 2010 10 24, 13:49)
sveikos;) gal kas zino kelintom mazdaug savaitem turi daryti ekoshopa? man jau 32 sav, paskutini karta dare kai buvo 17sav ir tai buvo antras kartas. Ar daznai ji daro jau nestumo gale? Dar nezinau lyties, o taip idomu;)
*

Jei neštumas sklandus ir nėra sveikatos bėdų tai jau turėtų daryti tik neštumo gale (arba jau ir nebedaryti).Taip kad gali būti ir nežiniukas iki pat pabaigos biggrin.gif Kitokiu atveju jei jau begalo smalsu,tai imanoma privačiai pasidaryti echoskopija,tik aišku jau kainuotų pinigėlius mirksiukas.gif
Morfija
Na turiu ir su pirmu sočiai foto smile.gif ir su šiuo jau nemažai, nes kaskart kai daro echo duoda ir nuotraukyčių ir tikrai ne po vieną, vieno vizito metu mirksiukas.gif
Net pažiūrėjau specialiai na tai 12 tai tikrai jau turiu iš šito antrojo nėštumo, nors echo daryta tik 3 kartus wink.gif

Papildyta:
QUOTE(lialia99 @ 2010 10 24, 13:49)
sveikos;) gal kas zino kelintom mazdaug savaitem turi daryti ekoshopa? man jau 32 sav, paskutini karta dare kai buvo 17sav ir tai buvo antras kartas. Ar daznai ji daro jau nestumo gale? Dar nezinau lyties, o taip idomu;)
*

Na man genetikai jau 15sav ir 6d. nėštuma kai buvo pasakė, kad ir vėl berniukas mirksiukas.gif
O pabaigoj echo jau netikslūs būna mirksiukas.gif
nes pvz su pirmu nėštumu buvo tokia situacija apie 20sav., man gydytoja, kuri echoskopavo visus pilvinuko vidinius organus pasakė, kad KO GERO bus berniukas bigsmile.gif O kai buvo 30sav., mano ginė pasakė, kad kas dėl lyties - tai mergaitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors gimė berniukas lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif Sakė g.b., kad pvz mažai vandenų ir pimpis prisispaudęs prie placentos ir nesimato jo wink.gif Taip kad gali būti kad jums gims nežiniukas - staigmena bigsmile.gif
LunRi
As tai kiek dariausi echo, tai tiek ir turiu nuotraukyciu. Nereikejo net prasyti daktares-pati padarydavo kiekviena karta.

O del echo,tai jei poliklinikoj lankaisi, tai ten priklauso, berods, trys echo g.gif
Ruby Tuesday
As ejau privaciai echoskopo, nes mano gine nedaro nuotraukyciu. Buvo 19 savaite, tai paprasiau nuotraukytes ir pasakyti lyti, pasake, kad berniukas, padare 4 labai mazas nuotraukytes, is kuriu 3 nesuprasi, kas yra, o ketvirtoje aiskiai matosi, is ko nustate, kad berniukas. Ech, taip norejau grazios vaikucio nuotraukytes pilvuke, o gavau pimpaliuko nuotrauka... biggrin.gif
gajane
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 12 11, 14:01)
Ech, taip norejau grazios vaikucio nuotraukytes pilvuke, o gavau pimpaliuko nuotrauka... biggrin.gif
*

lotuliukas.gif , ir tai svarbus prisiminimas (ypač būsimai marčiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

O pačios gražiausios nuotraukytės nuo 12 iki 14 savaitės.

Mums pirmą echo padarė 9 savaičių ir net nneklausęs, gydytojas padavė nuotrauką vyrui. Tai toje nuotraukoje nelabai kas irgi gražaus matosi. Tik galima atskirti, kur galvytė, kur pilvukas ir kur galūnės.
Eisiu vėl, kai bus virš 13 sav., gal tada padarys gražią bigsmile.gif .
Oresta3
Dariau tik viena 22sav. Gavosi is profilio. Puikiai matyti veidas.
Iveco
man 12savaiciu dare smile.gif
Jurgitita87
As turiu 4 savaiteliu, taskelis mazas ir beveik 9 savaiteliu. Turiu prasyma mamyciu, kurios turi echoskopijos nuotraukas 8 arba 9 savaiciu. Gal galite pasiziureti i jas ir pasakyti, ten mazdaug, kur turetu buti sprandas ar tokia pat spalva, kaip ir viso kudikio? Ar issiskiria? As, kai buvau ligoninej, nes man skaudejo pilvo apacia, paziurejo per echoskopa, padare foto, vaisius buvo 8savaiciu 6 dienu, toje nuotraukeleje matosi vaisius, bet ten kur sprandas yra toks nemazas juoduliukas, man nustate, kad ten sprando rauksles storis, ji yra 3,8mm. Norejau paklauti, gal gydytoja kazka sumaise, galbut ant visu foto tie taskeliai juodi yra? Nes juk sprando rauksle matuoja tik nuo 11 savaiciu. Esu labai issigandusi, ryt eisiu as savo gydytoja ir ziuresiu ka ji sakys, labai noreciau tiketis, kad ligoninej gydytoja del raukslytes storio kazka sumaise.
Tobi
Viso turim 3 nuotraukytes. Pirmoji kurioje matosi tik toks mažas mažas taškelis, antroji kur matosi jau užsimezgusios rankytės, kojytės, akiduobės ir visas jo kūnelis, o trečioji nuotraukytė viskas kuo aiškiausiai stuburiukas ir t.t. vos vos bet tilpo į vieną nuotraukytę ir mums tą dieną buvo 19sav. nestuke.gif
Dezdemona*
Turiu gal 10 biggrin.gif Mano gine net neprasoma dave per visas echo, graziausia turiu ~30ties savaiciu kur labai aiskiai matosi veidukas smile.gif
Smilee
Turiu dvi nuotraukytes:) 15 ir 20sav:) bet dar noriu:)
lialiuncik
priklauso manau nuo gydytojos ir istaigos kur esat priziurimos...nes man irgi padare 6 savaiciu jau nuotraukyte pirma... nestuke.gif
Sissta
Mes netgi irasinejom i DVD ( Klaipedoje Vetrungei tai daro) kai apziurinejo su echoskopu smile.gif
Migliuka
Mums dare nuoraukyte 18-19 sav ir 33-34 sav. Taip pat buciau dariusi ir anksciau, bet aparatas ginekologiniame kabinete tiesiog nedare nuotrauku.

Pirma karta "fotografavomes" II ligoninej tai nelabai ten kas matosi, veliau krikscioniskuose gimdymo namuose, tai pas juos foto daug kokybiskesnes. o viena tokia grazi - veidukas taip graziai "pagautas", kad net matomi bruozai i tevelio panasus.

Jeigu nepasiulo foto butinai paprasykite.
samantila
Mes jau turim tris nuo taškelio iki 19 sav puikūs vaizdai visose smile.gif
apelsincike
Kaip susilaukti tobulo kūdikio
Pritariate tokiai genų inžinerijai ar visgi norisi savo - kad ir su kumpa nosike?
emiljana
Gerai būtų, ateini, užsisakai kokio nori vaiko, jie parodo, kaip jis atrodys užaugęs, kokį mąstymo aparatą turės. O dar geriau, kad išvis gimdyt nereikėtų, ateini po metų pasiimti jau padaryto smile.gif
Airisė
QUOTE(emiljana @ 2011 07 31, 13:35)
O dar geriau, kad išvis gimdyt nereikėtų, ateini po metų pasiimti jau padaryto  smile.gif
Neblogai būtų... lotuliukas.gif
Brigitarimkuviene
Siauliu klinikose nedave nuotraukos, ske neturi tokio aparato nuotraukoms. doh.gif
Spurgytė
Turiu maždaug 23 savaičių veiduko nuotrauka. Akivaizdžiai matosi, kad tėčio kopija mane ten spardo. smile.gif wub.gif Nuotrauką perfotografavau, saugoma kompiuteryje.
pipiriuke30
Turiu jau pirmą nuotraukytę thumbup.gif Nors mano nestuke.gif dar tik 8sav ax.gif Net neklausė, ar noriu nuotraukytės, iškart padavė thumbup.gif
Simbulis
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 11 04, 14:32)
Turiu jau pirmą nuotraukytę thumbup.gif  Nors mano  nestuke.gif  dar tik 8sav ax.gif Net neklausė, ar noriu nuotraukytės, iškart padavė thumbup.gif
*

As ir turiu 2 nuotraukytes ax.gif Manes irgi neklause, tiesiog dave i albuma smile.gif
dovil14
Dariausi Santariškėse, pas genetikę, turiu keletą nuotraukyčių (vėliausia daryta 28sav) ax.gif
pipiriuke30
jau turiu ir antrą foto thumbup.gif 12sav. Matosi jau veidukas iš profilio, nosiukas, lūpytės thumbup.gif Prieš miegą vis pasižiūriu, pasidžiaugiu wub.gif
Jovani
čia kažkuri mamytė minėjo,jog jai nuotraukėlės nedarė todėl,kad lelius jau per didelis,tai turiu pasakyt,kad nė velnio jie ne per dideli,man veiduko foto davė net 38 savaitę ir viskas kuo puikiausiai matėsi- akytės,nosytė, lūpytės, sugniaužtos rankytės wub.gif
Bonama
turiu 3 dieneliu embrionuko nuotraukyte bigsmile.gif
dovil14
QUOTE(Bonama @ 2011 12 14, 11:06)
turiu 3 dieneliu embrionuko nuotraukyte  bigsmile.gif
*

bigsmile.gif retas atvejis
cheeky-monkey
turejau du skanus: 12 sav, turiu 7 foto, ir 23 sav, turiu dar 2 foto 4u.gif
Kitte
Vakar buvau pas gydytoja ir turim 2 foto wub.gif
luli
kai laukiausi pirma karta,nors ir lankiausi privaciai,niekas nepasiule padaryt unsure.gif nuotraukytes,o ir pati nrsusiprotejau paprasyt,na o su antru nestumu jau turim kelias nuotraukytes smile.gif
ausrytyja
Sveikos mamos, nu aš nuotraukytes turiu 2 - 7 savaičių ir 14savaičių.O rytoj važiuoju echoskopuoti, tai manau gal irgi turėsiu nuotraukytę smile.gif
AUSRELINA
mums 20 savaičių, turiu 5 foto, paskutinę, darė genetikė, tai profiliu tik galvytę , matosi nosytė, smakriukas, burnytė biggrin.gif
vestinuka
Mergaites gal kuri zinote,ar daro echoskopo nuotraukytes Dainavos poliklinikoje,Kaune? g.gif
Sofija83
Turiu jau 6 skirtingu savaiciu (man 18 sav), turiu net 3D 15 savaiciu, specialsite gera pabuvo tai ijunge mum 3d pasidziaugt. Kita savaite didysis ultragarsas, lb laukiu! bigsmile.gif
ingoo
Jau kelis kartus tyriausi echoskopu, tai gydytoja net neprašyta padarė nuotraukas, kaip savaime suprantamą dalyką. smile.gif
Pravda
QUOTE(ingoo @ 2012 02 04, 12:24)
Jau kelis kartus tyriausi echoskopu, tai gydytoja net neprašyta padarė nuotraukas, kaip savaime suprantamą dalyką.  smile.gif
*

Mums taip pat, nereikėjo jokio atskiro prašymo 4u.gif
puma
Mes turim 16 savaiciu net 3 nuotraukytes wub.gif wub.gif pradzioj negalejau atsiziuret i savo leliuko profili 4u.gif wub.gif rankytes, kojytes, na kitaip visas kunelis matosi, gydytoja ausytes rode, bet as ju ten niekaip neiziurejau... blush2.gif wub.gif
Koso
turime foto 16 ir 21 savaites.plius darant echoskopija vyras viska filmavo su kamera,tai dar ir video turime.genetikos centre superine aparatura,tai galima suskaiciuoti visus stuburiuko slankstelius ir kauliukus,puikiai matosi plakanti sirdele,judancios kojytes rankytes.
Svajone_25
Vakar buvau pas gydytoja, prasiau nuotraukytes, bet vaikiukas buvo apsivertes, sako nuotraukyte neiseis ir tarpkoji virkstele uzstojus, tai ir lyties pasakyti negalejo... verysad.gif
vai2te0528
Turim jau dvi foto wub.gif tik antroj foto susiguzes kukuliukas gavosi, nusisukes toks, tai nugaryte, pilvukas matosi, galvyte, tik ne is priekio biggrin.gif
ViShy
Mes turim viena foto ir DVD kur nufilmavo apziuros metu wub.gif
puma
Darem nuoraukytes, tiksliau, daktare paklause ar noresim, tai gavom 6 nuotraukas, visokiais rakursais, ir rankyte, ir pilvuka ir pedute, ir galvyte, ir stuburiuka wub.gif wub.gif
shirsyte
as net nezinau kodel bet man nesiule padaryt nuotraukos, gal del to kad valdiskoj ejau.. ir apskritai mums jau 26 savaite, o per echoskopa ziurejo tik du kartus. ar taip gali buti? ar cia kazkaip kenkia kad neziuri per kiekviena vizita? darosi nebejauku jau net kodel neziuri kaip augam, ar sveiki. pirmas mano nestumas tai nezinau kaip turi buti. o apie nuotraukeles tai manau visai net nesvajot galiu...
beautee
QUOTE(shirsyte @ 2012 04 16, 22:57)
as net nezinau kodel bet man nesiule padaryt nuotraukos, gal del to kad valdiskoj ejau.. ir apskritai mums jau 26 savaite, o per echoskopa ziurejo tik du kartus. ar taip gali buti? ar cia kazkaip kenkia kad neziuri per kiekviena vizita? darosi nebejauku jau net kodel neziuri kaip augam, ar sveiki. pirmas mano nestumas tai nezinau kaip turi buti. o apie nuotraukeles tai manau visai net nesvajot galiu...
*

na keistai cia jums , kad nuotraukeles nesiule, o jus paprasyt galite smile.gif as iskarto paklausiau g.gif na o del svietimo tai vaikeliui nelabai gerai sviesti daug.mane sviete tik karta.mums 10 savaiteliu, paskui svies 20 ir viskas.sake priklauso tik 2 kartus nestuke.gif
shirsyte
QUOTE(beautee @ 2012 04 20, 18:20)
na keistai cia jums , kad nuotraukeles nesiule, o jus paprasyt galite smile.gif as iskarto paklausiau  g.gif  na o del svietimo tai vaikeliui nelabai gerai sviesti daug.mane sviete tik karta.mums 10 savaiteliu, paskui svies 20 ir viskas.sake priklauso tik 2 kartus  nestuke.gif
*

na va, vakar buvau, tai butu vel neziureje musu per ekraneli, bet jau pati paprasiau smile.gif augam sveiki, tik kiek per dideli pagal savo laika smile.gif kiek pakalbejau su kitom mamytem kurios taip pat lankosi ten pat, tai sake kad nera galimybes padaryti nuotraukele, nes nekoks aparatas. tai net nezinau, gal uzteks ir to kad augam sveiki smile.gif vat labai sunku susivokti viska, kai pirmas leliukas smile.gif
Polina
Viskas remiasi i pinigus, kiek valstybe skiria lesu, tiek ultragarso tyrimu ir gaunate. Ultragarso tyrimas su svietimu nieko bendro neturi, sis tyrimas remiasi garso bangom, per fizika turbut moketes. smile.gif . Kadangi as laukiuosi dvynuku mane tikrina ultragarsu kas dvi savaites, kas karta parodo ir man kur kas, maciau kaip pirstuka i burna isikises leliukas ciulpia, kaip geria, matosi, kaip prasizioja ir ryja vandenuka, vaizdas nenusakomas thumbup.gif . Kas karta padaro ir nuotraukeles bent kelias, o genetike ir 3D pora padovanojo, galim segt i albuma smile.gif
lauriuksis
valdiskoje poliklinikoje niekas mums nuotraukeles nedave,todel ejome privaciai sumokejome 40lt uz echoskopa ir gavome dvi nuotraukeles biggrin.gif
luckyme
Abu kartus dariaus privaciai,dave ir foto ir dvd wub.gif o valdiskoje,vienoj dave man rodos nemokamai(skirtinguose miestose gyvenom tai teko keliose poliklinikose lankytis)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.