SuperMama
2004 08 12, 12:28
Kadangi nuo rudens planuoju uzsiimti forumo versijos atnaujinimu, reikes daryti ir nauja forumo apvalkala (sis netiks). Todel labai noreciau isgirsti jusu mintis ir pasiulymus apie tai, kokios spalvos, spalvine gama labiau tiktu mamu forumui. Kad ir akis neskaudetu ir jauku butu. Galite netgi pasiulyti nuorodas, jei matete kur nors grazu spalvini varianta. Taip pat galite rasyti kokios spalvos netinka, taip pat su pvz. Galima pasiulyti ne tik spalvas, bet ir pvz. atskirus elementus. Pvz. dabar jusu statusas-rangas zymimas kvadraciukais. Galima padaryti anciukus, sirdeles, ciulptukus, super-zenkliukus, gelytes ir t.t. O jeigu jums tinka ir sios spalvos, kurios yra dabar, taip pat parasykite. Labai lauksiu
Šmigija
2004 08 12, 14:18
Bent jau as prie siu spalvu ipratau ir prie kvadraciuku, ir akys iprato. Lengva persikine spalva manau irgi akiu nevargintu. na o kitas spalvas tiesiog reiketu ismegint. Lauksim naujoviu.
Manau zalios atspalviai tiktu. Grazu butu ir zydra, bet zydru forumu ir puslapiu yra labai nemazai
Dobšiukas
2004 08 12, 14:22
O man šis variantas labiausiai patinka  Tikrai nenoriu, kad kas keistųsi
Man patinka pastelinės žalios ir rožinės derinys.
Aušrinė
2004 08 12, 15:12
Aš ir pripratau prie šitų spalvų. Nors prie naujų ir per laiką įprastum. Svarbiausia, kad tai nebūtų ryškios rėkiančios spalvos. Norisi kažko jaukaus naminio... Gal žalsva gelsva melsva rausva... Kažkas tokio.
| QUOTE (Letta @ 2004 08 12, 14:23) | | Man patinka pastelinės žalios ir rožinės derinys. |
Malonios spalvos  . Zalios spalvos- ramybe, jaukumas. Svelniai rozines- romantika ir silti jausmai. Is esmes, zalios spalvos atspalviai- tikrai gera mintis. Hm... Sunku taip patarti. Reikia ziureti konkrecias spalvas is paletes. Nes kad ir ta pati zalia spalva, labai ivairi buna- nuo kareiviskos iki vulgarios... O buna ir rami ar rekianti, saldi ar solidi... Neuzpyk, supermama, bet man titulinio (ar kaip jis vadinasi- pirmojo) spalvos, tai nilabai... Sako, na "kazkatai" ir cviet - druga niet. Bet... Tiesiog tie atspalviai labai nepopuliarus- jie is tokiu, kuriuos labai megsta tik nedaugelis zmoniu... P.S. O logo paliksi toki pati?
O MAN LABAI NORMALIAI SIOS SPALVOS, KAZKAIP MATYT SUSIGYVENAU AS SU JOMIS....
| QUOTE (ENIGMA @ 2004 08 12, 17:46) | O MAN LABAI NORMALIAI SIOS SPALVOS, KAZKAIP MATYT SUSIGYVENAU AS SU JOMIS.... |
Tai taip, susigyveni zmogus po truputi. Bet pirmas ispudis tai buvo  ... Tai, sakau, gal reiketu draugiskesniu spalvu, labaiu "inviting", ar kaip cia pasakius  . Siltesniu, neikyriu, nepretenzingu...
Jau kažkada gyriau dabartines forumo spalvas, gėlytes. Nuomonės dar nepakeičiau Man tai labai šiltos ir malonios spalvos. Nors labiausiai nenorėčiau, kad pasikeistų veidukai Labai jau man jie išraiškingi
glinglingas
2004 08 12, 19:45
labai liuks jusu spalvos  geriausiai kaip bebutu pastelines spalvos. kuo maziau ryshkiu spalvu, ypac melina manau erzina. jei del paveiksliuku /nors man ir gelytes labai grazu/, -tai galima vietoje gelyciu leliukus pieshtinius -mergaites ir berniukai maziukus deti. suapvalinti puslapiu krashtus, raideles padaryti kaip pieshtas. del pagrindinio, -tai taip pat manu truputi sviesiau viska o svarbiausiai, kad nestriginetu puslapis tiek sekmes !
Man noretusi, kad matytusi visi vaikai pas narius, ne tik du. Nes kas turi daugiau, tai juos rasho i viena langeli su kitais, kad matytusi nario lange.
as labai noreciau,kad forume paskui pelytes rodykle lakstytu kokios nors zvaigzdutes ar sirdeles ar dar kas? na fainai butu ka? zaisti juk megstam Papildyta @ [mergetime]1092342085[/mergetime] va kaip cia http://www.propix.hu/www/elasticbullets/elasticbullets.html
arba kaip cia krentancios sirdeles http://www.ginevra2000.it/Disney/Princesses/index.htm
Upsiukas
2004 08 12, 22:52
O mane blasko visokie paskui pele lakstantys objektai... Spalvos manau tiktu pastelines, dabartiniam variante labai daug rudumo...toks rudeniskas puslapis, manau reiketu inest pavasarisko gaivumo (blyski zalia, gelsva spalvos, na...toks "akvarelinis" stilius) O jei rimtai, tai geriau be pribumbasu, tik kad neluzinetu...
| QUOTE (Upsiukas @ 2004 08 12, 23:53) | manau reiketu inest pavasarisko gaivumo (blyski zalia, gelsva spalvos, na...toks "akvarelinis" stilius)
|
nagi ruduo ateina,gal geriau kaip tik link rudens spalvu... o ziema fona pakeisti snaigelem...pavasari zaluma...
Titulinio spalvos ir man ne prie širdies
| QUOTE (Upsiukas @ 2004 08 12, 22:53) | O mane blasko visokie paskui pele lakstantys objektai... Spalvos manau tiktu pastelines, dabartiniam variante labai daug rudumo...toks rudeniskas puslapis, manau reiketu inest pavasarisko gaivumo (blyski zalia, gelsva spalvos, na...toks "akvarelinis" stilius)
O jei rimtai, tai geriau be pribumbasu, tik kad neluzinetu... |
Aukso zodziai...
voveriukas36
2004 08 14, 07:01
| QUOTE (*kristina* @ 2004 08 12, 22:13) | | (...) noreciau, kad paskui pelytes rodykle lakstytu kokios nors zvaigzdutes ar sirdeles ar dar kas? (...) |
"Miegamajame" toks daiktas neminėtinas galėtų lakstyt, ane ? Jei rimtai, tai visi tie pričindalai ir flash'ai tik apkrauna kompo darbą, tai - žaidimas mažiesiems
| QUOTE (voveriukas36 @ 2004 08 14, 08:02) | tai - žaidimas mažiesiems |
sutinku
voveriukas36
2004 08 14, 19:35
| QUOTE (meduza @ 2004 08 14, 07:41) | sutinku |
teip
SuperMama
2004 08 16, 21:15
| QUOTE (bea @ 2004 08 12, 23:02) | | Man noretusi, kad matytusi visi vaikai pas narius, ne tik du. Nes kas turi daugiau, tai juos rasho i viena langeli su kitais, kad matytusi nario lange. |
Šį dalyką tikrai galiu garantuoti, padarysiu
Patiko sis forumas babyclub.de. Tokjs paprastas ir malonus akiai
| QUOTE (viksrelis @ 2004 08 17, 14:18) | Patiko sis forumas babyclub.de. Tokjs paprastas ir malonus akiai |
o man visai cia nieko gero...
~♥KaipTaiKaip♥~
2004 08 17, 13:51
| QUOTE (viksrelis @ 2004 08 17, 14:18) | Patiko sis forumas babyclub.de. Tokjs paprastas ir malonus akiai |
Tai kad jis jau visai toks labai paprastas. Ne gelytes kokios nei leliuko kokio Man ir dabartinis visai geras, tik noretusi ko nors naujo. Galetu but fone vietoj gelyciu  paveiksliukai, arba kokie leliukai, mamytes, teveliai, bet ne visi paveiksliukai ju, o tik konturai
Asmeniškai man šiek tiek per ryšku. Man visai šitas tinklapiukas neblogai atrodo. Labiausiai fonas ir rašytinės raidės. babiestoday.com Rašytinių raidžių šriftas toks šiltas ir artimas.
| QUOTE (Letta @ 2004 08 17, 14:36) | Man visai šitas tinklapiukas neblogai atrodo. Labiausiai fonas ir rašytinės raidės. babiestoday.com Rašytinių raidžių šriftas toks šiltas ir artimas. |
Va čia tai jau geriau
| QUOTE (*kristina* @ 2004 08 17, 14:40) | | o man visai cia nieko gero... |
O as cia supermamai siuliau, o ne tau
| QUOTE (viksrelis @ 2004 08 17, 23:55) | O as cia supermamai siuliau, o ne tau |
tiesiog pasakiau savo nuomone
Springlet
2004 08 21, 08:23
Man patiko ir Viksrelio pasiulytas spalvinis derinys ir Lettos raideles, bei forumo fonas. Siaip tikrai grazu pastelines spalvos gelsva, zalsva, svelniai oranzine... ziurint koks ju derinys Rausva butu per saldi, melsva - saltoka, nors vel gi su kuo derinsi. O siaip tikrai grazu, kai tam tikra fono dali pagal sezona galima keisti, kaip ir dabartiniam musu forume Lakstantys daikciukai paskui pele man butu nepriimtini.
O man tai, pasayciau, kaip yra, taip gerai. Netgi, sakyciau, yra labai gerai! Spalvu prasme. Akiu nebraizo, jauku, silta. Siulau nieko nekeisti
Pievukas
2004 08 27, 17:07
| QUOTE (Noa @ 2004 08 24, 19:35) | O man tai, pasayciau, kaip yra, taip gerai. Netgi, sakyciau, yra labai gerai! Spalvu prasme. Akiu nebraizo, jauku, silta. Siulau nieko nekeisti |
Pritariu Noa - labai geras spalvinis derinys yra dabar - toks jaukus ir siltas
Lašelis
2004 08 30, 09:18
Vajej, isijungiau foruma ir nuo tu lapu net sirdi suspaude..  Pirma karta suvokiau, kad jau ruduo ant nosies Man sitos forumo spalvos grazios, iprastos, bet noreciau, kad sis tas keistusi. Pokyciai atliktu baldu perstumdymo bute funkcija - kartais reikia
Visu pirma, aciu kad esi, SUPERMAMA, spalvos is ties geriausiai pastelines, nes jos daug kam priimtinos. Smagu, jei pagal sezona kazkas keistusi. Nesupyk, bet labiausiai man uzkliuna ''old look'' piesinelis tituliniam puslapy. Na, kaip is senos pediatrijos knygos perpiestas. Ir dar jo spalva  . Noretusi siuolaikiskesnio dizaino.
Sveikos, Naujos spalvos tiesiog nuostabios. Man tai  patiko. Pati es interjero dizainere, bet cia nieko prikisti negaliu.
 Логотип Выбирайте логотип как можно тща¬тельнее. Избегайте неприятных и грубых изображений. Стрелки лучше не исполь¬зовать, за исключением стрелки, направ¬ленной вверх, которая символизирует рост. Квадраты и круги благоприят¬ные фигуры, символизирующие прирост энергии. Цвета должны быть подобра¬ны в соответствии с циклом взаимодей¬ствия пяти стихий. Многие вывески содержат логотип или фирменный знак компании. Их следует использовать с осторожностью. Если логотип содержит треугольники, кресты или стрелки, обращенные вниз, лучше не помещать его на вывеску.  Наиболее удачные сочетания цветов содержат следующие элементы: Вода, дерево, огонь (синий или черный, зеленый и красный) Дерево, огонь, земля (зеленый, красный и желтый или коричневый) Огонь, земля, металл (красный, желтый или коричневый и белый, серебряный или золотой) Земля, металл, вода (желтый или коричневый, белый, серебряный или золотой и синий или черный) Металл, вода, дерево (белый, серебряный или золотой, синий или черный и зеленый)
murzinyte
2004 10 27, 15:34
Man tai sios spalvos labai patinka, neikyrios , o ir prie atejusio rudens dera Jei ka keisit, tai prasau, apseikit be ryskiu sparvu ar daugybes margumynu
Aurytefuny
2006 01 27, 11:21
Man labai patinka koks dabar yra forumas, labai daug pasikeitimu, labai saunu kad daug temu suskirstyta, labai greit viska galima surasti, Jus nuostabus. Dabar labai laukiu pavasarinio pasikeitimo, nors ziema jau atsibodo su savo salciais, bet forume labai siltai atrodo snaiges
SuperMama
2006 03 08, 22:29
QUOTE(Savūnė @ 2006 03 08, 10:58) Kol nebus pakeistas forumo fonas, pavasaris neateis. Sužinojau iš aukščiau Man patiktų su garuojančiais kavos puodeliais, tiktų prie balintos kavos spalvos paklodžių  Ar būna kada kavos diena?  Šiaip idėja įdomi, gal kada reikės paskirti kavos dieną ir pakeisti elementus į kavos puodelius ir panašiai. Tuo pačiu galima ir kitas dienas sugalvoti - saldainių, dar ko nors, tik reikia ne tik foną keisti, bet ir kokias temas atitinkamas užvesti - "kokią kavą šiandien gerei" ir panašiai. Idėja tikrai gera, taip galima paįvairinti foruminį gyvenimą, kodėl gi nesugalvoti savo mažyčių švenčių ?
Man didziausia staigmena budavo, kai del atitinkamu progu rasdavau atsidarius SM nauja fona  Visada viskas patiko. O va po Kvakes posto susimasciau: ar rimtai seniai jau tos gelytes? gal dar progos nebuvo joms pakeisti?
viskas pas jus liux išskyrus,kad žmonėm reikia naujovių. galbūt reikėtų pakoreuoti truputį...kaip: -pakeisti ne pacią spalvą, bet tik atspalvį šiltesnį-jaukesnį. -pats šriftas ok, jo spalva(jeigu bendras fonas keisis) turetų taip pat keistis. -pagrindinis puslapis, mano nuomone, turetu keistis daugiausiai. -pacios schemos nereiketu keisti. Žmones priprate ir žino kaip naudotis, todel pradžiai labai daug ir kardinalių pakeitimų-nerekomenduočiau. tai tiek Papildyta:...ir dar ... esu dizainere  (magistratūroje UK.) jeigu reikia pagalbos šiuo klausimu-kreipkitės asmeniškai (po vestuvių liepos 6d.-20d.) turėsiu daugiau laiko čia ir susirenkam, padėti, pasidalinti patirtimi ir žiniomis
ROMA'ntike
2006 07 16, 11:12
O man norėtusi kažko melsvo su geltonu
Mūsų forumo spalva yra persikinė ir jos atspalviai. Melsvos manau (t.y. beveik 100 proc. tikra) nepasirinksim
ROMA'ntike
2006 07 17, 17:12
QUOTE(Auges @ 2006 07 17, 07:08) Mūsų forumo spalva yra persikinė ir jos atspalviai. Melsvos manau (t.y. beveik 100 proc. tikra) nepasirinksim  O tai jeigu tik kažkokios detalės būtų???Kaip kažkas minėjo kokie mėlyni debesiukai?Geltona saulutė  arba melsvos gelytės? Ir dar man labai patinka Super Mamos laidos įžanga,visai įdomiai atrodo  .
Dangiuks
2006 07 17, 17:15
Ir aš manau, kad kažkokios detalės mėlynos būtų visai gražu...
Iš tiesų jau norėtųsi kažkokio kitokio atspalvio. Sutikčiau su nuomone, kad tapetai galėtų pasikeisti į linksmesnį, margesnį foną su kokiais debesiukais, gėlytėm, saulyte. Akim jau atsibodo tas pats fonas, nors dabartinis irgi jaukus ir mielas.
blackie
2006 07 22, 14:07
as uz kokia zalsva arba kad ir sodria zalia pievute su daug daug mazyciu visokiu gelyciu... cia jeigu keistumet, o siaip tai liux ir sitaip, tik naudojimosis schemos nekeiskit please  viskas labai patogu ir gerai
Viskas čia LABAI  informacijos tiek, kiek turbūt niekur kitur nerasi, spalvos, šypsenėlės irgi  O kam pachatint reik - tam yra skypai, icq, mIRC... ir dar yra daug šaunių žmogiukų, kurie negaili savo laiko tam, kad čia būtų tvarka
|
|