Mes atsitiktinai nusipirkom ir pamatėm, kad yra tokių, labai patiko, bet kai norėjom nusipirktį vėl tokių pat (5 nr), pataikėm ant senesnio varijanto
Kas naudojat pampersus "Pampers", ar jau išbandėt tuos kur su gumytėmis?
Mes atsitiktinai nusipirkom ir pamatėm, kad yra tokių, labai patiko, bet kai norėjom nusipirktį vėl tokių pat (5 nr), pataikėm ant senesnio varijanto
šitie nauji pampersai ant viso sauskelnės korpuso pamarginti debesėliais, o tie seni lapais buvo
QUOTE(Pamparam @ 2006 06 27, 14:50) Dėkui, Rucelie, kažkaip nesumąsčiau to dalyko. Buvo mintis praplėšt patyliukais matosi, nereikia labai jau ten tyrinėt QUOTE(Rucelie @ 2006 06 27, 16:15) šitie nauji pampersai ant viso sauskelnės korpuso pamarginti debesėliais, o tie seni lapais buvo Ir mes taip identifikavome naująsias sauskelnes. Per baltą pako siūlę. Pirkome Karoliniškių Maximoje sekmadienį, nes Akropolio Maximoje neradome nė vieno pako naujųjų sauskelnių. Tikrai verta paieškoti
Atradau buda!!!
Nauieji turi ideta tokia zalia kortele, kad tipo jau nauji, o senieji neturi jos, o ten kur praplesimas ta kortele ir yra dedama, todel paemus kelis pokus iskart matosi praplesimo vietoj kad kortele ikista po plevele. Neapsigavau! patikrinta.
Tie nauji tikrai labai liuks. Tuoj baigsim poką, tai ieškosiu pagal jūsų patarimus
QUOTE(kristik @ 2006 07 18, 01:36) Ir as papasakosiu kaip mums buvo Na, juk nezinojau tu kitu tikrinimo budu Be to, manau, kad ne vartotojas turi nukenteti del to, kad jiems liko (ar jie vis dar gamina) prastesne preke Nu biškį per žiauriai tu čia elgiesi plėšydama pakuotes.Gerai zaRAza parašė,kad kokybė jų tikrai nesiskiria.Man tai jokio skirtumo,jeigu vyras ir nuperka senesio pvz Pampersus,tai dėl to nedepresuoju.O kitą sykį pati einu naujesnių paieškot ir tam pakuočių tikrai neplėšau.Čia manau biškį vaikiškai ir kvailai elgiesi QUOTE(gurma @ 2006 07 03, 01:21) Bandžiau atrasti kokius nors pakuotės skirtumus, bet nieko neatradau. Tik kiek kartų pirkau Maximoje tai buvo nauji, o kituose prekybos tinkluose - seno tipo pampersai. Taip, MAXIMOJE pirkau 4+ dydi ir buvo naujieji - puikus jie, man zymiai patogesni atrodo nei senieji
Valio
Kažkuri minėjo, kad pakuotėje (prie nurodytos praplėšimo vietos) yra įdėta kažkokia kortelė (nežinau kokia, nes dar nepralėšiau viso poko, kadangi turiu dar senų sauskelnių) . Ji mano pirktam poke buvo nukritusi į apačią Sėkmės
Apie najuosius Pampers sužinojau tik iš šios temelės. Gerą savaitę naršiau po visas parduotuves kaip buldozeris. Radau! Tikrai, pro poko šoną prasišviečia kiti paveikslėliai. Anksčiau mirguliuodavo lapeliai, dabar - natos. Tačiau jokios skrajutės nebuvo. O Jumbo pakuotės kaina pakilo maždaug 3 lt. Be to, ji dabar vienoda visuose prekybos centruose. Tačiau naujieji Pampers tikrai puikūs. Sėkmės paieškose.
Bet juk ant tu nauju ne tik debeseliai matosi... Uzpakalinej pamperso pusej ir didelis zveriukas nupaisytas... Bent jau ant 4 dydzio...
"Pagerintų" Pampersų, skirtų Rusijos rinkai, bent jau įpakavimas šiek tiek skiriasi. Ten pavaizduota kirmėlytė ir užrašyta stretch. Kodėl pas mus tokia makalynė gavosi?
Siandien hyper rimi,savanoriu pr buvo labai daug nauju pamperiu ir dar su fischr price zaisliuku pridetu
Sveikutės. Pasiskaičiau čia patarimų ir neapsirikau. Nusipirkau naują pakuotę, bet vietoje mums tinkamesnio 5 dydžio teko tenkintis 4+, nes tik tokio dydžio vienoj iš kelių išieškotų radau naujas. Ieškojau pagal šone matomus debesėlius/lapelius. Net pati nusustebėjau, kad tikrai per šoną persimato.
Naujuju pampersu juostele su paveiksliuku priekyje gerokai siauresne nei senuju (ta, ant kurios lipdukai klijuojasi) ir piesinelis smulkesnis, o ir ant uzpakalines dalies yra nupiestas gyvunas - kartais suniukas, kartai liutukas. Tad gerai isiziurejus pakuote, matyti, kurie nauji, kurie seni. Tikrai lengva atskirti.
vakar pirkau eurovaistinėje (sekmadieniais su saulutės ar maximos kortele 15 proc. nuolaida) naujus pampersus, na tikrai jie
ir tikrai matosi, kad nauji, per baltą juostelę įsižiūri ir debesėliai ir užpakalyje esantis paveiksliukas
mes irgi prie naujuju perejom. super
Aš šiuos pampersus atradau gegužės mėnesį.
QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 14, 19:38) o kiek kainuoja siaip pas juos be nuolaidos? nes buna antkaini uzmeta tai tiek 15proc nelabai jauciasi pirkau ne jumbo, bet mažesnę pakuotę, ji eurovaistinėje bevei 44 litai, su nuolaida gavosi 37, ir dar eurolitų gavau. Maximoje ta pati pakuotė 40 kainuoja (berods, vakar žiūrėjau, bet nepamenu) bet išeina pigiau
oi kokia gera tema
Na va, apsisviete SM apie Pampersu naujoves ir mes susigundeme nusipirkti naujo tipo pampersu (4 dydzio). Labai liuksiski, tikrai labai patogiai uzsideda. Galimas daiktas, kad teks nuo zaliu Huggies pereiti prie siu Pampers.
QUOTE(Skraiduole @ 2006 08 18, 20:30) oi kokia gera tema Va šiaip ir mes pastebėjom, kad su naujaisiais žymiai dažniau reikia keisti patalynę. Nes sauskelnės net nebūna įpatingai šlapios, vadinasi viskas prabėga pro šonus
sveikos, atsirado dar naujesni uz naujuosius pampersus, su drambliuku, kuris sokineja ant pamperso(toks piesinukas nupiestas ant pakuotes. tai va naujieji(naujesni uz tuos kur cia diskutavote)su nesitampomais krasteliais
Labas, mamukės,
iš pradžių susivervinau, kai perskaičiau jūsų patarimus, kaip atskirti naujus pampius nuo senų, kadangi teko išbandyti vieną poką naujų pampersų, o kai paskutinį kartą užsipirkau keletą pokų, tai visus pataikiau paimti senus. Bet dabar kaip ir džiaugiuosi senais, nes su jais nepasitaiko "šlapių" naktų, kaip su naujais pampersais QUOTE(dera @ 2006 08 29, 18:23) sveikos, atsirado dar naujesni uz naujuosius pampersus, su drambliuku, kuris sokineja ant pamperso(toks piesinukas nupiestas ant pakuotes. tai va naujieji(naujesni uz tuos kur cia diskutavote)su nesitampomais krasteliais as ir nusipirkau situs su "sokinejanciu drambliuku", ar visuose juose yra zalsvoka juosta viduje? galvojau, gal koki pasene pas mane
Aha,ir man galvojau jau akyse zaliuot pradejo
O mes naudojam pampersus su debeseliais, ir tampomais kraštukais. Nežinau kodel, bet aš juos perku Vievi "Leader Price" parduotuvėje. jei kas važiuojate pro šalį galite užsukti ir nusipirkti. mano sesuo ten dirba, tik beda ta jog jie uzsakineja tik po du pokus, ir kol ju nenuperka kitu neuzsako. Na o Vilniuje kiek ieškojau tikrai taip pat niekur neradau. Tai kai nuvažiuoju pas seseri jau pasistengiu nusipirk jog užtektu iki karto.
negaliu pasakyt, kartais ir pati pagalvoju, kodel butent i šita parduotuve jau atveza naujus, o kitur nelabai eina gauti.
Kaip tik ruošiausi ir aš jūsų klausti apie Pampersus su žaliu sluoksniu ir radau jūsų diskusijas apie tai. Su žaliu sluoksniu pasitaikė pirkti kartą, bet labai labai nusivyliau jais, jie ištisai praleidžia sysių (nors dydis ir geras). Nespėjam išvažiuoti iš namų kur nors su ką tik uždėtu pampersu, o viskas prabėga pro šalį. Jau nekalbu kad iš po nakties visa dukrytės lovytė būna šlaputėlė. Su vyru nusprendėme, kad pasitaikė brokuoti pampersai. Kaip jums atrodo šie su žalia juost?
O tuos tampomais kraštais, pataikėme tik vieną kartą nusipirkti, jie labai tikrai geri ir patogūs vaikučiui. Po to pasitaikydavo tik tie senieji (bet ir jie tikrai geresni už tuos su žaliu sluoksniu).
Paskutini karta ir mes nusipirkom senus Pampersus, nes paprasciausiai emiau ir uzmirsau, kas ten ant sono turi buti - lapeliai ar debeseliai. Paaiskejo, kad debeseliai
Nagi labai lengva parduotuvėje įsitikinti, ar tai "tampomi" pampers'ai ar ne. Pakuotės šone (kur yra siaura baltos spalvos plėvelė-per ją matosi pampersai) turi matytis aitvariukai (tokie geltonai violetiniai rombai), nes ant tų pampers'ų pavaizduoti būtent tokia piešinukai.
QUOTE(rasuliz @ 2006 09 30, 11:29) Nagi labai lengva parduotuvėje įsitikinti, ar tai "tampomi" pampers'ai ar ne. Pakuotės šone (kur yra siaura baltos spalvos plėvelė-per ją matosi pampersai) turi matytis aitvariukai (tokie geltonai violetiniai rombai), nes ant tų pampers'ų pavaizduoti būtent tokia piešinukai. Įsitikinti, tai aišku lengva
Šiandien "tampomus" Norfoj pirkau Raudondvario pl..Dar tampomu perku Eurovaistinėj Maximoj Savanoriuose. Ir išsiaiškinau kaip atskirti kurie tampomi, o kurie su žalia juosta. Tai va - tampomi su baltu pliusu, o su žalia juosta su geltonu pliusu.
Ir aš neįkertu arba visai žabalė esu ir to pliuso nematau.
Specialiai nusipirkau a la naujus pampersus su begemotu Dėkoju Dievui kad pačią mažiausią pakuotę nusipirkau
Va Lenkijoje (į LT gi iš Lenkijos vežamos Pampers sauskelnės) tos gerosios Pampers štai tokiame pakelyje
Gal greitu laiku tuos begemotinius Pampers pakeis su debesėliais
Parduotuvese pasigedau PAMPERSU su debeseliais
aš irgi jų pasigedau,mano vaikui labai jie tiko,nešuto
tai va,liko tik su begemotu,niekur nerandu bezdeseliu
Oi, kaip reikia su debeseliais....
i kokia parduotuve beuzeiciau, visur einu Pampers pakuociu apziureti...
Turbut jau tokiu nebus,nes Pampers nuolat sauskelnes tobulina,tai dabar naudojam naujas.
aha kur su debeseliais
Dingo tie pampersai "s kancami"
QUOTE(Meida @ 2006 10 19, 08:31) Dingo tie pampersai "s kancami" va va as dabar atradau tipo pakaitala, bet deja ne tas tai HUGGIES, bet ju buna tik nuo 10-16kg, Nr 4+ ir tik mazos pakuotes 14vnt..,kitokiu matmenu dar nemaciau, jos taip pat su elastingu liemeniu... perku RIMI, ar yra IKI nezinau, o MAXIMOJ nemaciau... pameginkit, gal patiks o del pampers, tai net pikstu ant tiekeju, nors nezinau ar jie kalti
ir mes norim pampersų su debesėliais
Aga kazkur dingo
Rytoj vaziuoju i viena baze jai kartais ten bus pranesiu
Nebuvau net atkreipus dėmesį į debesėlius
|