Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklos Šeškinėje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
Tagulia
Mano dukryte rugsejo 1 d. taps pirmokele. Pasirinkome Ozo vidurine (prie Olimpic gymo). Bet as apie ja nieko nezinau sad.gif
Gal kas ka zino ir gali pasidalint ispudziais?
O gal pasisakytumet apie Seskines vidurine (buvusi 48 vid.)?

Apie Seskines mokyklas nieko isvis nezinau. Pati lankiau Pasiluose (60 vidurine, dabar girdejau ji vadinasi A.Puskino m-la)

Is anksto dekoju smile.gif
rusne
Kokią pradinukų mokytoją išsirinkai?
Tagulia
QUOTE (rusne @ 2004 08 12, 13:21)
Kokią pradinukų mokytoją išsirinkai?

kai nesem dokumentus, mums dave uzpildyt forma, kurioj tiesiog nurodyta klase "1 A". Paklausiau, kuri mokytoja bus, bet gavau atsakyma, kad bus ta, kuria paskirs (nes jie patys paskirsto, ir kaip supratau, nuo tevu prasymu tai nelabai priklauso sad.gif O gal klystu? As tokia zalia siais klausimais wub.gif )
Net neaisku kiek tu pirmu klasiu bus. Bet kai buvome atviru duru dienoje, buvo aiskinta, kad bus 2 klases: 1A ir 1B. Dalyvavo dvi mokytojos, kuriu pavardziu deja neisidemejau doh.gif Tai jos man abi patiko, nors kazkodel teveliu daugiau "buriavosi" ties tokia mokytoja sviesiais plaukais (gal tu jas ten pazisti?), tai pamaniau, gal ji geresne g.gif Ji zadejo but 1A klases aukletoja. Kazkur buvau uzsirasius jos telefona ir varda, tai paziuresiu namuose ir parasysiu cia.

Bet istikruju tai sunku mokytoja issirinkt, kai matei ja tik 1 karta ir tik keleta minuciu snektelejei unsure.gif
Gal turi koki man patarima? wub.gif
rusne
Na pavarčiau aš mokyklos puslapiuką ir, deja, tų mokytojų, kurios šiemet turės pirmas klases, pavardės man nieko nesako... Nuo penktos klasės savo vaikus tikrai leisčiau į kitą mokyklą...
Elvita
Tikrai labai gera mokykla yra Seskines pradzios mokykla. Tik i ja pakankamai sunku patekti, nes jau pavasari buna surinktos klases. Bet kam i mokykla tik kitais metais, siulyciau vesti i sia.
Joje dirba psichologe, logopede, labai kurybinga dailes burelio mokytoja.
Tagulia
QUOTE (Elvita @ 2004 08 13, 08:18)
Tikrai labai gera mokykla yra Seskines pradzios mokykla.

O kur ta mokykla? Ar tik ne priesais LNK studija (darzelio patalpose)?
Tagulia
QUOTE (rusne @ 2004 08 12, 23:02)
Na pavarčiau aš mokyklos puslapiuką ir, deja, tų mokytojų, kurios šiemet turės pirmas klases, pavardės man nieko nesako... Nuo penktos klasės savo vaikus tikrai leisčiau į kitą mokyklą...

Vistiek aciu wink.gif
Pasiziurejau namuose, ta mokytoja, su kuria kalbejau ir pas kuria mes uzsirasem (bet nezinia ar pakliusim) - Nijole Tauriene.
O kodel vestum nuo 5 klases i kita? Kas nors ten negerai?
Mane labai neramina tai, kad mokykla yra tokioj vietoj nepatogioj. Ten labai judri gatve, rytais ten tokie baisus kamsciai, ir nors yra sviesoforu reguliuojama pereja - vistiek baisu del vaiko. Rytais tikrai nevisad galesiu ja lydet?
48 mokykla (Seskines vidurine) arciau musu namu, bet kazkaip neaiskus atsiliepimai apie ja (net aukletoja pasake, jog tai ne pats geriausias variantas, tik tiek, kad labai arti namu, ir vaikai tikrai savarankiskai gali nueit).
Kuo arciau rugsejo 1, tuo baisiau man blink.gif
rusne
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 13, 14:42)
O kodel vestum nuo 5 klases i kita? Kas nors ten negerai?

Dėl žinių kokybės wink.gif.
Tagulia
QUOTE (rusne @ 2004 08 13, 13:56)
Dėl žinių kokybės wink.gif.

sad.gif Niu, va. Visai issigandau ohmy.gif Bet iki 5-os gerai? smile.gif
Elvita
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 13, 13:36)
O kur ta mokykla? Ar tik ne priesais LNK studija (darzelio patalpose)?

Taip ji yra priesais LNK studija, darzelio patalpose.
Uriukas
Na, apie mokyklas per daug nezinau, nors girdejau, kad toji priesais LNK visai nieko - butent ziniu atzvilgiu.

Bet pasakysiu kita keista dalyka. Vienu metu mes savo dukra vedem i darze seskineje (Ozo), tai laimingi is jos pabege del keliu priezasciu, bet svarbiausia - kazkokie keisti ten tie vaikai.... g.gif Nors mes patys gyvenam seskinej, seskines gyventojai kazkaip mums g.gif Ir vaikai kazkaip kitaip auklejami, nei as isivaizduociau, kad reiketu.... Atsiprasau uz tokia nuomone unsure.gif Gal cia mums taip pasitaike g.gif

Per savo gyvenima musu dukra yra lankiusi tris darzelius, taigi galimi palyginti - ir vaiku kontingenta taip pat. Kazkaip norisi suteikti kiek imanoma teigiamesne aplinka...
Gunda
O gal kam teko susidurti su mokytoja Baradinskiene is Seskines pradines mokyklos? Mano vaikas yra hiperaktyvus ir paskutiniais metais labai konfliktavo su viena aukletoja, tad bijau, kad ir cia nebutu konfliktu. Nes yra mokytoju ir aukletoju, kurios nesugeba dirbti su tokiais vaikais.
JustaZ
Sveikos, ikisiu ir as savo trigrasi. Mano vaikas siemet eis i antra klase Seskines pradineje mokykloje (kur prie LNK).
Ejome su vyru uzrasyti gal kazkur apie Kaledas. Direktore, aisku spardesi, nes gyvenome Baltupiuose, bet kazkur balandi suzinojome, kad prieme ir be jokiu dideliu pastangu.
Mokytoja pakliuvo pasakiska, vardas Zita, o is pat pradziu nieko nezinojome - nei apie mokytojas, nei apie pacia mokykla. Tiesiog reikejo vesti butent i pradine mokykla. Tiesa, bendradarbes sunus lanko sita mokykla, tai labai isgyre.
Tiesa, pamirsau pridurti, ir sunus labai patenkintas ta mokykla: burelius lanko (yra nemokamu), su mokytoja bendrauja kaip su drauge.
Tagulia
na negi nieks nieko aiskesnio apie Ozo vidurine nepasakys? sad.gif Kazkodel galvoju, kad be reikalo mes ja pasirinkom. Ir vietoj ji tokioj...grazioj, bet nepatogioj...Bet kai liko 1,5 savaites iki mokslo metu pradzios kazkaip nesinori kitur ieskot. Nors mum Zemynos vidurine ne per toliausiai, o apie ja girdejau daug neblogu atsiliepimu...
JustaZ
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 19, 11:35)
na negi nieks nieko aiskesnio apie Ozo vidurine nepasakys? sad.gif Kazkodel galvoju, kad be reikalo mes ja pasirinkom. Ir vietoj ji tokioj...grazioj, bet nepatogioj...Bet kai liko 1,5 savaites iki mokslo metu pradzios kazkaip nesinori kitur ieskot. Nors mum Zemynos vidurine ne per toliausiai, o apie ja girdejau daug neblogu atsiliepimu...

Musu draugu vaikai (po 13 metu) eina i Ozo mokykla. Tevai labai dziaugiasi sia mokykla: maza bendruomene, visi viska apie kitus zino, puikus mokytojai, vyresni vaikai padeda mazesniems, nera narkotiku problemos (kaip , girdejau, kitur).
Labai svarbu pradinese klasese mokytoja - pasiklausinekite, kuri gera.
Tagulia
QUOTE (JustaZ @ 2004 08 19, 11:45)
Musu draugu vaikai (po 13 metu) eina i Ozo mokykla. Tevai labai dziaugiasi sia mokykla: maza bendruomene, visi viska apie kitus zino, puikus mokytojai, vyresni vaikai padeda mazesniems, nera narkotiku problemos (kaip , girdejau, kitur).
Labai svarbu pradinese klasese mokytoja - pasiklausinekite, kuri gera.

Aciu clap_1.gif
linksma kaip kudikiui pasidare clap.gif Pati nezinau, ko as taip nervinuos. Taip jau noris pasistengt del savo mazyles smile.gif
renax
Mes einam i Z.Augusto mokykla , svarbu rinktis ne mokykla o mokytoja . O mums su viskuom pasiseke ,mokytoja thumbup.gif ,direktorius labai patinka ,stipri anglu kalba ,bureliai nemokami arba simvolinis mokestis (3 lt uz priemones ) ,jokiu rinkliavu ,renovuojama direktoriu pris bet kokias rinkliavas ,suarganizuoja kitaip . Pradinukai turi atskira padalini . Galiu pasakyt tik tai kai pradejom eit buvom vienintele klase ,dabar jau 4 ,ir paklausa auga laugh.gif .
rusne
QUOTE (JustaZ @ 2004 08 19, 12:45)
g.gif Nenoriu aš pilt alyvos į ugnį, bet... tryniau tos mokyklos suolus daaaug metų ir apie "virtuvę" nemažai žinau. Yra keletas naujų jaunų mokytojų...
Nemanau, kad per keletą metų viskas taip stipriai pasikeitė. Na, ir daug kas juk priklauso nuo pačių vaikų.
Deja, aš galiu kalbėt tik apie vyresnėlius mokinukus...

O jei netiks (nors TIKRAI manau, jog viskas bus tvarkoj), galėsit pakeist mokyklą ar mokytoją wink.gif. Nematau priežasties jaudintis.
Elvita
QUOTE (Gunda @ 2004 08 17, 10:51)
O gal kam teko susidurti su mokytoja Baradinskiene is Seskines pradines mokyklos? Mano vaikas yra hiperaktyvus ir paskutiniais metais labai konfliktavo su viena aukletoja, tad bijau, kad ir cia nebutu konfliktu. Nes yra mokytoju ir aukletoju, kurios nesugeba dirbti su tokiais vaikais.

Jeigu labai svarbu galiu paklausti mamos, nes ji toje mokykloje dirba logopede wink.gif
Gunda
QUOTE (Elvita @ 2004 08 22, 21:10)
Jeigu labai svarbu galiu paklausti mamos, nes ji toje mokykloje dirba logopede wink.gif

Oi, Elvita, aisku tai labai svarbu. Jei gali...Labai pergyvenu, kad vaikui jau reiks eiti i mokykla. Ir labai noreciau, kad rastu su mokytoja bendra kalba, kad ji jam butu autoritetas.
Tagulia
QUOTE (rusne @ 2004 08 22, 18:31)
jei netiks (nors TIKRAI manau, jog viskas bus tvarkoj), galėsit pakeist mokyklą ar mokytoją wink.gif. Nematau priežasties jaudintis.

Taip ir padarysim, jei ka. Tiktai aisku nesinori vaiko tampyt is vienos i kita... Siaip tai jei niekas nesikeis, noreciau kad vyresnese klasese dukra lankytu Vilniaus liceju arba Zemynos gimnazija (kiek zinau is savo buvusiu kursioku, tai labai geros mokyklos). Manau maniske yra pajegi gerai, rimtai mokytis. Visgi genai kokie! wub.gif
O del alyvos i ugni ir Ozo mokyklos... unsure.gif savaitgali aplanke mus ypatingai retas svecias - dukrytes tevelis. Tai kai isgirdo, kad i ta sulia uzsirasem ...sako, tu ka, isprotejai?! ten gi eina tokie, ko jau niekur nebepriima...Ir kaip as cia, TOKI vaika i TOKIA mokykla sugalvojau atiduot. Jau, sako, geriau buciau i 48 vidurine uzrasius.
na, laiko jau liko nedaug, tai manau nieko kolkas nekeisim. Paziuresim, kaip seksis g.gif Nors mokytojos, kurias maciau per atviru duru diena man visai patiko. O pati mokykla (ypac grindys ir tualetai pradinuku korpuse) - tragiskai atrodo ohmy.gif
Tagulia
QUOTE (renax @ 2004 08 22, 18:15)
Mes einam i Z.Augusto mokykla

O kur ji yra? smile.gif
rusne
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 23, 10:10)
O pati mokykla (ypac grindys ir tualetai pradinuku korpuse) - tragiskai atrodo ohmy.gif

Privalumas, mano manymu, yra tas, jog pradinukai turi savo atskirą įėjimą į mokyklą (į savo antrą aukštą), savo tualetą, nors ir tragišką (patvirtint ir paneigt negaliu, senokai nebepradinukas wink.gif)...
Tagulia
QUOTE (rusne @ 2004 08 23, 09:39)
Privalumas, mano manymu, yra tas, jog pradinukai turi savo atskirą įėjimą į mokyklą (į savo antrą aukštą), savo tualetą, nors ir tragišką (patvirtint ir paneigt negaliu, senokai nebepradinukas wink.gif)...

kai mes buvom ten pavasari, pastebejau, kad butent pradinuku korpuse sad.gif maziausiai susitvarkyta. Mokytoja buvo nuvedus mus i vyresniu vaiku korpusa, tai mes tik 2 auksto dali spejom apziuret (ten kazkokie darbai buvo iskabinti ant sienu), bet iskart i akis krito tai, kad sienos nudazytos, grindys plitelem graziai isklotos. O kai grizom pas maziukus ... ohmy.gif Kontrastas jauciasi. sad.gif na bet klasese visai nieko smile.gif Ir tikiuosi, kad jie vasara bent truputi ka nors pagrazino smile.gif
rusne
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 23, 12:25)
kai mes buvom ten pavasari, pastebejau, kad butent pradinuku korpuse sad.gif maziausiai susitvarkyta. Mokytoja buvo nuvedus mus i vyresniu vaiku korpusa, tai mes tik 2 auksto dali spejom apziuret (ten kazkokie darbai buvo iskabinti ant sienu), bet iskart i akis krito tai, kad sienos nudazytos, grindys plitelem graziai isklotos. O kai grizom pas maziukus ... ohmy.gif Kontrastas jauciasi. sad.gif na bet klasese visai nieko smile.gif Ir tikiuosi, kad jie vasara bent truputi ka nors pagrazino smile.gif

Na pavasaris rudeniui nelygus. Vasaros metu paprastai remonto darbai vyksta. O kas dėl tų plytelių, tai... gražu tai gražu, bet dėl saugumo g.gif
Kiek pamenu, tai man pradinukų korpuso dalyje atrodydavo jaukiausia, nes čia daugiausia spalvingų vaikų darbelių prikabinta būdavo smile.gif.
rusne
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 23, 12:25)
kai mes buvom ten pavasari, pastebejau, kad butent pradinuku korpuse sad.gif maziausiai susitvarkyta. Mokytoja buvo nuvedus mus i vyresniu vaiku korpusa, tai mes tik 2 auksto dali spejom apziuret (ten kazkokie darbai buvo iskabinti ant sienu), bet iskart i akis krito tai, kad sienos nudazytos, grindys plitelem graziai isklotos. O kai grizom pas maziukus ...  ohmy.gif Kontrastas jauciasi.  sad.gif na bet klasese visai nieko  smile.gif  Ir tikiuosi, kad jie vasara bent truputi ka nors pagrazino  smile.gif

Na pavasaris rudeniui nelygus. Vasaros metu paprastai remonto darbai vyksta. O kas dėl tų plytelių, tai... gražu tai gražu, bet dėl saugumo g.gif. Nenorėčiau ant jų galva nusileist... huh.gif
Kiek pamenu, tai man pradinukų korpuso dalyje atrodydavo jaukiausia, nes čia daugiausia spalvingų vaikų darbelių prikabinta būdavo smile.gif.
Tagulia
QUOTE (rusne @ 2004 08 23, 11:37)
Na pavasaris rudeniui nelygus. Vasaros metu paprastai remonto darbai vyksta.

Vyksta, bet visur skirtingai. Turetu ir jie kazka paremontuot smile.gif
O maziuku korpuse tikrai daug piesinuku visokiu thumbup.gif Ir bent jau maniske tikrai ne i baisias grindis ziurejo, ir jai ten laaabai patiko (ypac kai dovanu is tuometiniu pirmoku gavo biggrin.gif ). Jai isvis rupejo tik tai, kad ten maziukam yra atskira kompu klase, ir kad i ja dai ir ileidzia clap_1.gif
Elvita
QUOTE (Gunda @ 2004 08 23, 09:07)
Oi, Elvita, aisku tai labai svarbu. Jei gali...Labai pergyvenu, kad vaikui jau reiks eiti i mokykla. Ir labai noreciau, kad rastu su mokytoja bendra kalba, kad ji jam butu autoritetas.

Mokytoja yra stipri, vaikus paruosia gerai, su klase susitvarko, ta prasme klaseje nera palaidos balos. Manau, kad viskas bus gerai wink.gif O Lukas kartais ne i Bitutes darzeli ejo?
Gunda
Aciu, Elvita, nuraminai. smile.gif Gal istikruju as per daug stresuoju, kad manajam jau laikas i mokykla.
Taip, Lukas is Bitutes... wink.gif
miilda
QUOTE (renax @ 2004 08 22, 18:15)
Mes einam i Z.Augusto mokykla , svarbu rinktis ne mokykla o mokytoja . O mums su viskuom pasiseke ,mokytoja thumbup.gif ,direktorius labai patinka ,stipri anglu kalba ,bureliai nemokami arba simvolinis mokestis (3 lt uz priemones ) ,jokiu rinkliavu ,renovuojama direktoriu pris bet kokias rinkliavas ,suarganizuoja kitaip . Pradinukai turi atskira padalini . Galiu pasakyt tik tai kai pradejom eit buvom vienintele klase ,dabar jau 4 ,ir paklausa auga laugh.gif .

O i kokia klase eina tavo vaikas? As galvoju, gal mums persivesti i Jusu mokykla? Mes lankome Ozo mokykla, bet man vis atrodo, kad ten per mazai dirbama. Mokytoja tai gera, bet maniskiui, tai reiketu grieztesnes ir reiklesnes. Mano vaikas viska padaro per 10 min, o paskui sukauja ir kelia triuksma. Anglu kalba ten nuo pirmos klases. Bet kad ka nors butu ismokes, tai nepasakyciau. Net neramu darosi. Galvoju, gal i koki papildoma anglu bureli uzrasyti.
Ama
Mano patirtis sako, kad geriau daugeliu atveju pradines mokyklos (nors as, aisku, taisykliu nekuriu laugh.gif ). Kazkaip zmoniskiau ten i viska ziurima, o jei man pasakytu, kad bus mokytoja 'kuria paskirs', apsisukciau ir lekciau su trenksmu. Su mokytoja butina susipazinti is anksto, o mano nuomone apie vidutini mokytoju kontingenta labai nekokia.
B@_n_G@
QUOTE (Tagulia @ 2004 08 12, 13:11)
Mano dukryte rugsejo 1 d. taps pirmokele. Pasirinkome Ozo vidurine (prie Olimpic gymo). Bet as apie ja nieko nezinau sad.gif
Gal kas ka zino ir gali pasidalint ispudziais?
O gal pasisakytumet apie Seskines vidurine (buvusi 48 vid.)?

Apie Seskines mokyklas nieko isvis nezinau. Pati lankiau Pasiluose (60 vidurine, dabar girdejau ji vadinasi A.Puskino m-la)

Is anksto dekoju smile.gif

vaje,kol dar ne rugsejis siulyciau pervest i kita mokykla,bet jokiu budu nepalikti Oze!na ta mokykla yra...
joje yra turbut tik 1_maksimum 2 pirmoku klases!is jos beveik visi bega!

as mokausi seskines vid.mokykloj.praitais metais is musu mokyklos ismete viena desimtoka...kadangi buvo klaikus pazymiai ,mokyklos nelankymai ir pan.o jis nuejo i ozo mokykla ir ten ji lengvu lengviausiai priima...na ozo mokykla tikrai nera gera...nezinau kaip ten mokytojai,bet pazistu zmoniu kurie is ten pabego,galvodami apie ateiti...
ai va prisimenu...kazkada viena mano drauge buvo pradinuke...kaazko jinai nesuprato per pamokas,ir pradejo muistytis,suktis atgal i klasej esancius draugus,mokytoja tai pastebejus griebe jospenala ir sveite i siuksliu deze...!na as manau kad taip mokytojai neturetu elgtis!
tai va...kaip jau minejau lankau seskines mokykla...na neneigsiu,buna visko ir piktu mokytoju ir pan..:)pradinuku mokytojai yra gan geri:) (mano sesuo dabar 3bus)ir yra labai patenkinta mokykla!musu mokyklos mokytojai moko ir universitetuose9kai kurie),kai kurie raso vadovelius!na istikruju yra geras paruosimas tolimesniam gyvenimu...smile.gif
manau gali dar leisti savo vaika i ozo(siais metais)galbut jam patiks...o veliau galesi pervest ir i kita mokykla...
niu sekmiuko tau....ir tavo vaikui...smile.gif
Tagulia
O SEskines vidurine tai kuri? As jau susipainiojau... doh.gif Tai prie LNK studijos tokia raudona ar ta kuri buvus 48 vidurine?
Kitina
sveikos mergaitės.kita rudenį sūnui bus 6,7m,tad žadu leisti į mokyklą.gal galėtumet ką papasakot apie šeškinės vidurinę mokyklą?Ar verta ten užsirašyt ar verčiau leisti įpradinę mokyklą,kur prie Lnk,bet tada berneliui tektų pavažiuoti autobusu.Ačiū
Ir Guste
Kitina,
daugiau apie mokyklas kalbama kitam (7+) skyrelyje, bet jei trumpai reziumuojant:
as savo dukra is Seskines vidurines pasiemiau po pirmu metu, ne tiek del salygu (puse bedos, atskiras fligelis ir tualetai (na, neblizga, bet atskiri...)), o del mokytojos. Paprastai kas gali, tas veda savo vaikus i pradines mokyklas, ir, zinoma, is anksto susipazista su mokytoja. Sekmes smile.gif
Kitina
Ačiū už atsakymą,o jei nepaslaptis tai į kurią mokyklą perėjot ir ar esat patenkinti?o kada išleidai savo mergytę į pirmą klasę ar virš 7 metukų ar virš šešių?mano bernaitis darželio nelankęs tai tos mokyklos ne jis bijo,o aš
Ir Guste
Isleidau septyniu, gal ne del to, kad ko nors nemoketu ar mokyklos bijotu, o todel, kad butu tais pat metais dvi traumos: mokykla ir sesyte unsure.gif , o be to, mano Auguste smulkute (ne taip kaip antroji, kur nuotraukoj tongue.gif ), bijojau, kad sveikata paslubs.
Perbegom i Sviesos pradine, ir iki siol gailiuosi vienintelio dalyko - kad laukem iki metu galo. Mokytoja - kazkoks stebuklas (pazistami uzrode), klaseje beveik visi aukstesnio nei vidutinio intelekto, labai drasus, mastantys ir savo nuomone turintys vaikai (galvojau net straipsni kazkada i "Tavo vaika" pasiulyt, bet wub.gif ilga istorija biggrin.gif ).
Mano drauges leido i Seskines pradine, irgi dziaugesi.
humoras
QUOTE(Ama @ 2004 08 25, 17:26)
Mano patirtis sako, kad geriau daugeliu atveju pradines mokyklos (nors as, aisku, taisykliu nekuriu laugh.gif ). Kazkaip zmoniskiau ten i viska ziurima, o jei man pasakytu, kad bus mokytoja 'kuria paskirs', apsisukciau ir lekciau su trenksmu. Su mokytoja butina susipazinti is anksto, o mano nuomone apie vidutini mokytoju kontingenta labai nekokia.
*

ta vat as esu ozo mokyklos mokynis irtikrai zinau kaip ten viskas yra ir pakalbesiu tikrai be pagrazinimo. Sitos temos visai nesekiau ir uzsiregistravau pasakyt kai tik del to kad pasakyt kaip viskas atrodo is mokynio pozicijos...
_aatkeliavau i oza nuo trecios klases ir iskart pajutau skirtuma pvz anglu kalba Kuri vadinas "sustiprinta" is tikruju neprilygo ryto vid mokyklos lygiui bet mokytoja bendrauja irgi nelyginamai bet sy kart geriau nes ji draugadama moko netaip kaip tos mokyklos mokytoja (nor as nezinau kaip ten kytos mokytojos bet as toi Shulioi (ryto) turejau dvi) man tikrai ten patiko nes visi tikrai draugiski agresivesni vaikai ssusi domeja tik sportu ir niekas jiem daugiau nerupi. Kai gavau aukletoja ir isejau is maziuku korpuso tapau penktokas ir tikrai suttikau ir geru mokytoju ir blogu (pvz darbu arba senoji informatikos mokytoja yra siaubingos reksnes kurios pleso ausis smile.gif svelniau tariant bet buvusi anglu mokytoja ir dabartine lietuviu mokytoja - dir.pavaduotoja laukyte nerialios mokytojos kurios kiekviena pamoka desto vis idomiau vieninteliai minusai tai valgikla (brangi, neskani, brangi) ir anglu kalba bet uzstat puikios kompiuteriu klases, sporto sale ir po salia treniruokliu sale kuri( kurioje visada yra laukemi vaikai per langus) poto el. pazimiu knygelles tikrai nera problemu del narkotiku (sakau is mokynio puses) ir t.t.
o del seskines shulios as ir ne ka galiu pasakyt _ baisi sporto sale (atsimenu kaskada per rungtynes kaskokia mergaite per bata isivare raksti) sklinda gandai kad kaskokia mokytojapas jus shulioi nurove vaikui ausi neticiom o kaip sake kad pasmus tik blogiausius siucia tai jaigu ir taip yra tai zinokites kad ir mes juos metam thumbup.gif tai tas ozas nera jau toks baisu kai panele prigazdino

Tikiuosi as tai jums irodziau mirksiukas.gif
Milano
Sveiki, na noreciau ir as pasisakyti apie Seskines mokyklas... apie Ozo vidurine tikrai nieko gero nepasakysiu, tik tiek kad i ja priima visus mokinius ismestus is kitu mokyklu... o apie Seskines vid (buvusi 48-oji) galiu pasakyti kad mokytojai ten surinkti tikrai geri... esu dalyvavusi vienoj konferencijoje, tai tos mokyklos pedagogai buvo ivertinti labai gerai, ypac buvo minimi geri mokslo rezultatai olimpiadu ir egzaminu atzvilgiu...
beje labai prajuokino pasisakymas kad ausi mokytoja nurove Seskines sulioj biggrin.gif totali nesamone biggrin.gif pati ten mokiausi ir dabar brolis mokosi bet tokio dalyko nera buve biggrin.gif
sviliukas
Sveikos mamytes, norejau paklausti, gal kuris is Jusu vaikuciu mokosi sioje mokykloje? Idomu butu isgirsti Jusu nuomone apie sia mokykla ir siaip... doh.gif , mano dukra sioje mokykloje lanko 1 klase, mes naujokes ir noretusi kuo daugiau suzinoti, kaip ir kas TEN vyksta
Liunita
Mano vaikas šiemet jau pabaigė šią mokyklą. Likau patenkinta, labai gera mokytoja buvo ir šiaip geras kolektyvas. O kas Jūsų mokytoja?
Linkiu sėkmės. 4u.gif
sviliukas
Musu mokytoja Matuliene, siaip baigiantis pirmam mokslo menesiui esu irgi patenkinta, vaikas i mokykla eina su noru, mokytoja irgi visai nieko thumbup.gif , ir direktore labai patiko.
stewie
QUOTE(miilda @ 2004 08 25, 09:26)
O i kokia klase eina tavo vaikas? As galvoju, gal mums persivesti i Jusu mokykla? Mes lankome Ozo mokykla, bet man vis atrodo, kad ten per mazai dirbama. Mokytoja tai gera, bet maniskiui, tai reiketu grieztesnes ir reiklesnes. Mano vaikas viska padaro per 10 min, o paskui sukauja ir kelia triuksma. Anglu kalba ten nuo pirmos klases. Bet kad ka nors butu ismokes, tai nepasakyciau. Net neramu darosi. Galvoju, gal i koki papildoma anglu bureli uzrasyti.
*

as irgi Ozo mokyklos mokine.ir siaip esu patenkinta sia mokykla, nes mokytojai beveik visi yra labai faini, narkotiku problemos irgi nera, nes visi buve narkomanai siemet baige mokykla, pati mokykla kasmet grazeja. dabar as 8-toje klaseje, bet kitais metais pereisiu i kita mokykla, nes mokina tikrai silpnokai. bet gaila bus ja palikti...o jeigu Jusu vaika mokina mokytoja Bajuriuniene, tai net nezinau, kaip ji gali silpnai ismokyti. ji mane mokina, ir as esu labai ja patenkinta.per jos pamokas nepazaisi, bet bent jau kazka ismoksi, tik noro reikia mokytis...
vasariuke
mano dukra pries kelis metus baige sia pradine.Mokytoja-E. Šukienė.Nuostabi mokytoja.Sugeba suderinti ir griežtumą, ir reikluma, ir gerumą.Ir dukra buvo stipriai paruošta ir mokytoja patenkinta.
Litvinaitiene
Sveikutes,

nuo kito rugsejo mano dukra eis i 1 klase. Noriu leisti butent i sia mokykla. Ka gero girdejote (gal blogo) apie sias mokytojas: Tamulienė, Upenieks, Bagdziuniene.

Aciu
sviliukas
Butent apie sias mokytojas, nieko negaliu pasakyti, nes ju nezinau, bet praejus 2 mokslo menesiams galiu pasakyti, kad esu labai patenkinta sia mokykla, geri mokytojai, gera aplinka, ir dukra labai patenkinta
vasariuke
Upenieks labai faina.Pazistu ja-ir griezta ir gera.
bavarija
Savo vyriasniaja taip pat noriu nuo kitu metu leisti i sia mokykla.
Kokia patariste rinktis mokytoja. Tik pavardziu ju nezinau. Prisistate vardais:
Nijole, Ruta, Danguole (atrodo)
Erszebeth
O mes gyvename Šeškinėje, tačiau šūlią lankome Pašlaičiuose (Žemynos pagrindinę). Kažkodėl man susidarė įspūdis, kad nėra gerų mokyklų Šeškinėje. Geriau jau pavažiuot porą stotelių, ką ir darome. Dalis mano dukros bendraamžių (kiemo draugų) persivedė į Žemyną, nors prieš tai lankė mokyklą Šeškinėjė (buvusią 48 vidurinę).
Savūnė
O kas blogai buv. 48-oj? blink.gif
Klausiu, nes kadaise mokytojavau ten. Mokykla neatrodė silpna g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.