Įkraunama...
Įkraunama...

Blogiausi kirpėjai Kaune

Sveikos mergaitės. Peržiūrėjau temas ir lygtais tokios nepastebėjau, o jei tokia tema yra,tai atsiprašau blush2.gif
Taigi, nusprendžiau sukurti šią temą po vieno tokio apsilankymo kirpykloje. Lankiausi pas vieną save labai išsireklamavusį kirpėja-stilistą Ernestą Švilpauską. Gal teko girdėti ir jums apie jį. Mano plaukai prieš dažymą buvo tos vadinamos lietuviškos spalvos, tiesa buvo šviesinti ir po to buvo dažyti sruogelėmis. Bet jau matėsi šaknys, todėl nusprendžiau, kad visgi gal vertėtų plaukus pasitamsinti truputį. Ilgai ieškojau tinkamo kirpėjo, pas savo kirpėją eiti nenorėjau,nes kiek ėjau, norimo rezultato niekada nesulaukdavau-arba plaukus nušviesindavo per daug ir vaikščiodavau su šalto atspalvio blondiniškais plaukais, arba kai pradėjo dažyti sruogelėmis,plaukai įgavo negražų murziną atspalvį. Todėl ir nusprendžiau susirasti "rimtą" kirpėją. Skaitinėjau kurį laiką ir šį forumą, ir kitus, vis nežinojau kur čia geriausiai būtų nueiti. Vieną vakarą visai netikėtai radau internete minėtąjį "stilistą" Ernestą Švilpauską. Ką gi, užsiregistravau. Mačiau internete jo foto,kokias daro šukuosenas,tiek paprastas,tiek vestuvėms,dažymus,na man patiko. Ėjau pasitikėdama. Atėjusi pasakiau,kad noriu plaukus šiek tiek pasitamsinti ir nežinau kuris atspalvis man geriausiai tiktų. Jis net nepažiūrėjęs į mane, nusprendė ,kad man "geriausiai" tiks ruda su raudonom sruogom. blink.gif Pasakiau, kad nenoriu šokiruojančio pasikeitimo ir nesu tikra,kad ta raudona spalva atrodys gražiai. Nuramino,kad ji nebus intensyvi,kad puikiai derės prie jo parinktų rudų dažų. Na galvoju,kad jis mato geriau nei aš?
ok.Pradėjo kuistis savo stalčiuose,niekaip negalėjo rasti savo svarstyklių dažams sverti.Tai tada iš akies atmatavo dažų ir pradėjo...dažyti. Dar spėjau paklausti,ar tas rudumas ir raudonumas man normaliai plausis,ar neryžės plaukai? Ne,čia labai geri dažai,viskas bus ČIKI. tiek tos ir šnekos iš pono stilisto. Kai pradėjo tepti dažus,supratau padariusi didžiausią klaidą savo gyvenime,kad apskritai pas jį apsilankiau. Tokio neprofesionalumo dar tikrai nebuvau mačiusi. Net nemoku žodžiais nusakyti kaip jis apskritai tepė dažus. Kaip besimokantis studentas, jeigu neblogiau. Kirpykloje prasėdėjau 4 valandas lotuliukas.gif lotuliukas.gif kirpėjas darėsi vis niūresnis ir piktesnis. tiesa,prieš tai nufotkino mano plaukus prieš dažymą, ir po dažymo,kad turėtų ką į feisbuką įsidėti ir kad kuo daugiau "laikų susilauktų" kaip pats pasakė. Nuplovus dažus ir išdžiovinus plaukus, aiškiai pasimatė neuždažytos vietos,pasakiau,kad jas matau. Aj sako,čia gal dar patonuoti reikėtų,bet čia tas užims nemažai laiko. Kaip jums patinka?? plaukai nusidažė netolygiai. tai jūs įsivaizduokit, paskui pamačiau foto prieš ir po,tai mane ištiko šokas-jos buvo fotošopintos! Mano prieš tai buvę plaukai nufotošopinti neva tai nudažyti tokiais kaip dryžiais, ir lygiai taip pat nufotošopinti po jo dažymo,pakeista spalva,paryškinta viskas,išdailinta. Vėliau, po dviejų dienų parašiau šiam žmogui asmeninę žinutę po galvos plovimo ir nusiunčiau nuotraukas po plovimo-plaukai buvo beveik atsiplovę,visų atspalvių. Na nemoku apsakyti nusivylimo. Dabar darau viską,kad tik ta spalva man kiek įmanoma labiau nusiplautų,vaikštau nei su rudais,nei su ryžais plaukais,žodžiu košmaras. Taigi merginos,mano patarimas-nevaikščioti pas tokius jaunuolius,kuriems didžiausia gyvenimo esmė ir prasmė yra feisbukas ir laikų skaičius bei garbė. doh.gif blink.gif jis net neatsiprašė,o pasakė-aš gi taip kruopščiai dirbau! na nežinau,jei pati būčiau kirpėja ir man atsitiktų toks dalykas,grąžinčiau žmogui pinigus,elementariai atsiprašyčiau. Paskui internete pasižiūrėjau ir išsiaiškinau su kokiais dažais jis man dažė-su firmos karaal,kurie kainuoja pigiau nei dažai kokiam droge-vos 24 Lt. Nemoku apsakyti savo nusivylimo. Gal ir daugiau kam yra tekę lankytis pas šį "stilistą"? doh.gif
Atsakyti
Sugrįžau po ilgokos pauzės ir matau,kad niekas taip ir nepasisakė šioje mano sukurtoje temoje. blink.gif nejaugi iš tiesų nėra Kaune tokių kirpėjų, pas kuriuos neitumėte gyvenime? Kurie sugadino plaukus, šukuoseną ir net neatsiprašė? Pasidalinkite savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu. Bet dar gerai, kad tik su spalva pridare problemu. Man "grozio salone" Sfinksas (Vilniuje) Veslava Juskevic ne tik nudaze plaukus i zaliai-melyna spalva,bet ir negriztamai juos sudegino (o buvo grazus, priziureti plaukai iki juosmens). Negana to, po menesio dar ir beprotiskas slinkimas prasidejo- manau pazeide ir plauku folikulus. Taigi tokie ir "meistrai" "prabangiuose salonose". Viska ka galim daryti- viesinti tokiu nieksu vardus, kad kiti zmones nepapultu i ju letenas.
Atsakyti
Kiek pastebėjau, tai temoj geriausi kirpėjai Kaune pasisakoma ir apie tuos kirpėjus, kuriais teko nusivilti. Be to, kartais vienam labai geras kirpėjas kitam visai nepatinka. Aš toje temoje taip pat jau rašiau apie savo patirtą košmarą pas Arūną iš grožio salono Formos. Praėjo jau keli metai, o tą baisų savo vaizdą po kirpėjo pagražinimo iki šiol su siaubu prisimenu doh.gif
Atsakyti
Na tas Ernestas toks keistokas, man teko kažkada susidurti šiaip smile.gif

O man irgi kartą nepasisekė su dažymu. Prie Hypermaximos, lyg Basanavičiaus gatvėj ten dar ir dabar mačiau yra ta kirpykla, "Jaunimo stilius" ar kažkaip panašiai vadinas. Rekomendavo draugė kirpėją (nepamenu vardo, gal Aušra g.gif ). Užsiregistravau ir nukeliavau visa patenkinta dažyti savo šviesių blondiniškų šaknų. Įkalbėjo ponia kirpėja mane natūralia spalva dažytis, nes plaukai labai pažeisti šviesinimo. Ilgai įtikinėjant ir parodant ant manekeno galvos kaip atrodys ta natūrali spalva (na ten ne visai natūrali, bet koks 7 nr dažų būtų) sutikau. Ir ką, išplauna galvą, o mano plaukai visi raudoni, kaip šviesoforas. Aš sėdžiu akis išpūtus ir nesuprantu, kas čia man pasidarė. Nes pripratus jau daug metų save šviesiaplaukę buvau matyt, o dabar... Kirpėja pamatė mano persikreipusį veidą, tuoj puolė įtikinėt kad šita spalva man labiau tinka, dar jos kolegė kažkokia jai paantrino, susimokėjau nemažus pinigus ir ...išėjau. Kitą dieną visą praverkiau dėl tos plaukų spalvos. Dar mėnesį išvaikščiojau, nes atostogos buvo, o paskui pati nusidažiau tamsiai rudai.

Nesuprantu, kodėl nepaprašiau perdažyt normaliai, nes mano ta žadėta natūrali spalva tikrai nebuvo raudona biggrin.gif
Atsakyti
kaip matau ne man vienai tokios problemos....uzjauciu merginas....as po 1.5 metu lankymosi kirpyklose netekau daug plauku ir spalva nei siokia,nei tokia. bet nusprendziau dabar grieztai,kad daugiau i JOKIAS kirpyklas neisiu, o pati pirksiuosi dazus ir jei reikes pasidazysiu (ka dariau ir anksciau labai sekmingai). plaukai mano dabar issauseje,gal kazkiek ju ir nuluzineje,naudoju geros kokybes sampuna ir balzama su keratinu,keratino kompleksa. situacija pamazu taisosi. labai sunku rasi gera specialista,kuris nudazytu plaukus jiems maziausiai pakenkdamas,kuris pamatytu kuri spalva geriau tiks ir tt. taigi siuo metu pasirasau uz naturalia spalva,kad ir kokia nuobodi ji bebutu... unsure.gif
Atsakyti
o as va siandiena gryzau is apsilankymo pas Ernesta Svilpauska- ir kategoriskai priestarauciau jusu nuomonei, gal ponia pati nezinot ko norit gyvenime?
Is rausvo varinio atspalvio perdaze man i rudai auksini, kardinaliai pakeite sukuosena - tiesa pati fotografavau pries ir po rezultata, kol maisesi dazus ir pan.
Labai kruopsciai ir svelniai dirbo, nepese plauku,netase fenuojant,ka megsta kitos kirpejos. ir aciu dievui nukirpo taip, kaip norejau, ir kaip nenukirpdavo nei viena kirpeja kiek beprasydavau. Pries kazka darydamas-kelis kartus paklause, kiek leidziu kirpti, ar tinka spalvos kuriomis pasiulys nudazyti.
esu labai patenkinta rezultatu, bei zmogaus atsidavimu darbui, kruopstumui. Priemones kuriomis dirba tikrai profesionalios, - nebent Jums nieko nesako CHI, Karal, Keune. Mano plaukai zvilgantys, minksti, tikrai primaitintas plaukais. Tai tokia mano nuomone wink.gif o jeigu atrodo, kad esu kokia drauge ar pan.- nepasididziuociau,jeigu tamsta Kaune- atvaziuosiu pasirodyti pries ir po rezultatus, paciupineti pati plauka duosiu ir nuotraukas parodysiu.. biggrin.gif
Beto jeigu jusu ponia nuomone sis zmogus butu perdetai issireklamaves,tai ar jis dirbtu su Lietuvos zvaigzdemis?? - jeigu blogas stilistas butu nemanau kad kuri noretu prisileisti. o is nuotrauku sprendziant, tikrai su izymiais zmonemis sis kirpejas dirba.
p.s. Jusu net nick'as - toks parodantis kad poniai amzinai viskas negerai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trauktine: 20 gruodžio 2014 - 21:34
QUOTE(trauktine @ 2014 12 20, 21:30)
o as va siandiena gryzau is apsilankymo pas Ernesta Svilpauska- ir kategoriskai priestarauciau jusu nuomonei, gal ponia pati nezinot ko norit gyvenime?
Is rausvo varinio  atspalvio perdaze man i rudai auksini, kardinaliai pakeite sukuosena - tiesa pati fotografavau pries ir po rezultata, kol maisesi dazus ir pan.
Labai kruopsciai ir svelniai dirbo, nepese plauku,netase fenuojant,ka megsta kitos kirpejos. ir aciu dievui nukirpo taip, kaip norejau, ir kaip nenukirpdavo nei viena kirpeja kiek beprasydavau. Pries kazka darydamas-kelis kartus paklause, kiek leidziu kirpti, ar tinka spalvos kuriomis pasiulys nudazyti.
esu labai patenkinta rezultatu, bei zmogaus atsidavimu darbui, kruopstumui. Priemones kuriomis dirba tikrai profesionalios, - nebent Jums nieko nesako CHI, Karal, Keune. Mano plaukai zvilgantys, minksti, tikrai primaitintas plaukais. Tai tokia mano nuomone wink.gif  o jeigu atrodo, kad esu kokia drauge ar pan.- nepasididziuociau,jeigu tamsta Kaune- atvaziuosiu pasirodyti pries ir po rezultatus, paciupineti pati plauka  duosiu ir nuotraukas parodysiu..  biggrin.gif
Beto jeigu jusu ponia nuomone sis zmogus butu perdetai issireklamaves,tai ar jis dirbtu su Lietuvos zvaigzdemis?? - jeigu blogas stilistas butu nemanau kad kuri noretu prisileisti. o is nuotrauku sprendziant, tikrai su izymiais zmonemis sis kirpejas dirba.
p.s. Jusu net nick'as - toks parodantis kad poniai amzinai viskas negerai...  g.gif


Papildyta:
QUOTE(Kritikė @ 2014 12 20, 22:11)

visų pirma nereikia manęs kiekviename sakinyje "poniuoti" as ir pati puikiai zinau kokia esu lotuliukas.gif antras dalykas-as pasakiau savo nuomone ir jos nekeisiu niekada siuo atveju. nes jaunuoliui TIKRAI labai truksta patirties,viso labo dirba tik 4 metus. karaal kosmetika plaukams,tiksliau tai dazai yra patys prasciausi ,kainuojantus vos 24 Lt. man irododymu apie tamstos plauus tikrai nereikia,nes man tai jau nebeaktualu. kitas dalykas-nenustebciau jei esi jo drauge, o gal cia ir pats "profas" rasineja po slapyvardziu. lotuliukas.gif
Atsakyti
va del to mane ir biesina tokios tamstos, kurios manosi kad cia draugai rasineja ir pan. ar tai net neva pats kirpejas, pasiziurekit kitas temas, kuriose sitas mano nick'as oponuoja- gal tada susivoksit ka snekat?? nemanau kad labai reikstusi kulinarijos skyriuje,ar saldumynu skyriuje.. zodziu bele sneket ,nesvarbu ka wink.gif .
tai jeigu neaktualu,tai kam praejus kiek laiko vel snekat-" oj, nejaugi nera nusivylusiu kirpejais, sugryzau cia po kiek laiko".. nu zodziu,juokinat, su tais "man jau nebeaktualu".
Atsakyti
O man atrodo kvailiausias dalykas diskusijose - neigti kito žmogaus patirtį. Jeigu blogai apkirpo, vadinasi, buvo tokia konkretaus žmogaus patirtis. Nieko čia naujo nėra, kad vienai patinka kirpėjas ar kirpėja, o kita, pasiklausius rekomendacijų, grįžta baisiausiai nusivylusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 21 gruodžio 2014 - 14:19
QUOTE(trauktine @ 2014 12 20, 22:31)
va del to mane ir biesina tokios tamstos, kurios manosi kad cia draugai rasineja ir pan. ar tai net neva pats kirpejas, pasiziurekit kitas temas, kuriose sitas mano nick'as oponuoja- gal tada susivoksit ka snekat?? nemanau kad labai reikstusi kulinarijos skyriuje,ar saldumynu skyriuje.. zodziu bele sneket ,nesvarbu ka wink.gif .
tai jeigu neaktualu,tai kam praejus kiek laiko vel snekat-" oj, nejaugi nera nusivylusiu kirpejais, sugryzau cia po kiek laiko".. nu zodziu,juokinat, su tais "man jau nebeaktualu".


o mane biesina svilpiaus drauges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2014 12 22, 15:35)
o mane biesina svilpiaus drauges  lotuliukas.gif

Pavydi ,kad pati neesi tokia? biggrin.gif 4u.gif ne drauge as, o kliente,kuri pas ji buvo tik viena syki dar..
MAziau biesinkis,madam,matomai visai draugiu neturi gyvenime,uztatais tik kritikuoti ir temoki-pagal savo nick'a blush2.gif 4u.gif
Atsakyti