Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gimdysiu (-žiau) viena
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Misaki
gimdziau su vyru, bet kitakart noreciau, kad saremiu metu jis palatoj palauktu ir i gimdykla ateitu nebent man ko prireiktu, nes tuo metu man vienintelis malonus zmogus buvo akusere su nauja epiduro doze. su vyru tuo metu sneketis tikrai nenorejau, o visokie prisilietimai ir masaziukai netgi nervino. o kai jau lenda vaikelis, noreciau kad jis butu, nes tai tikrai svarbi ir jaudinanti akimirka... wub.gif vyras net anksciau uz mane pamate musu stebukliuka, paliete jo islindusia galvele, man pranese, kad su plaukuciais vaikas ir matosi veidas smile.gif
Tai vat
Jeigu vyras ateina padeti,tai gal g.gif bet jei stovi salia ir ziuri,tai koks tolkas? Be to,manau,kad vyras turi buti moraliskai pasiruoses,pries tai domejesis ir zinoti del ko eina kartu...nes jei dar del jo tektu pergyventi,tai kosmaras doh.gif Pati maciau priimamajame vyrus ant minkstasuoliu miegancius ir laukiancius kol zmonos pagimdys....toks ju pasirinkimas,prievartos neturetu buti...
*fujimi
Pirmą lėliuką gimdžiau vyrui dalyvaujant, o antrą - viena, tiesa su nestuma priziurejusiu gydytoju mirksiukas.gif
jauciausi labai gerai, trecia irgi gimdyciau viena
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.