Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

user posted image

vacation1.gif Sveiki atvykę į septintą Australų serialo gerbėjų temą! vacation1.gif

Kadangi Lietuvos televizijos šio serialo neberodo, žiūrime per Youtube ir aptariame čia. Kurias serijas jau pažiūrėjome, užsižymime šiame dokumente.

Sena tema čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 10 rugsėjo 2014 - 09:53
Aciu uz temute 4u.gif

Cia pagrindiniai musu megstamo serialo ziurovai ir aptarinetojai gossip.gif
Calaquendi 131
Elizad 96
Zizija 77
mitnick 57
Vilma4 55
Sivė 48
burnickiene 32
tuktuk 26
Neringiux 23
LabaiTyli 17
Sabalyte 17
bagyra9 13

Aciu visiems, kad cia esate aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 10 rugsėjo 2014 - 12:11
4u.gif Calaquendi, ačiū už naują temutę 4u.gif Labai faina foto thumbup.gif

Elizadai ne atostogos baigėsi, o dabar tą patį, kaip Reičel 4908 serijoje išgyvenu 2.gif Atrodo, kad mane ten rodę būtų, kai paryčiais išlindo nemiegojusi biggrin.gif Tai ir serialo žiūrėjimas aplėtėjo, nors užmesti nesirengiu, pagrinde dabar man kaip atsipalaidavimas 40 min benamių žiūrėjimas. Bet tik šią savaitę žiūrėjimą atnaujinau smile.gif

4910

Taigi, Airin, mano nuomone, Gibsis apgaudinėja, naudojasi jos laivu savo neaiškiems darbeliams, nes šioje serijoje Airin giria Gibsį, kad jis labai stengiasi žvejodamas, kad verslas turėtų geras pajamas, ir neva jis žino žuvingas vietas, kur ruošiasi plaukti žvejoti. Tik Alfui keista pasirodo tos vietos pasirinkimas, nes ten draudžiama žvejoti. Airin susirūpina, nenori naujų bėdų, bet Gibsis ją patikina, kad draudimas žvejoti jau panaikintas, Alfo informacija pasenusi. Ir Airin patiki..

Naujos šeimos vaikai Deksteris ir Indi apgauna tėvą, pameluodami, kad mokslo metai prasidės tik kitą savaitę, nors iš tikro jau tą pačią dieną prasidėjo. Jų tėvas Sidas tuo ir patiki, nes pats labiau užsiėmęs bandymu flirtuoti su Lėja, bet ji labai šalta jo atžvilgiu, nes matyt kaip moteris palaiko Sido žmoną, juk matė, kaip jie išsiskyrė ir dėl ko ši paliko šeimą.

Trėjus paskambina motinai ir pasako, kad ruošiasi viską užbaigti. Jo mama išsigąsta, kad Trėjus rengiasi pakenkti patėviui Džonui Palmeriui. Nulekia į ligoninę, bet ten viskas tvarkoje. Kol kas..

Kirstė prisipažįsta Mailsui, kad ji įstojo į universitetą ir mokysis būti mokytoja. Bet po pirmųjų paskaitų ji susikrimtusi, nes nieko nesuprato, galvoja, kad visgi gal blogai pasirinko. Mailsas bando ją įtikinti, kad čia viskas normalu, jis pats visus studijų metus nesuprato, ką daro lotuliukas.gif Bet jei jau universitetas Kirstę priėmė, tai ne be priežasties, reiškias, ji gali būti gera mokytoja.

Indigo susipažįsta su vaikinukų kompanija ir sužino, kad organizuojamas vakarėlis. Aišku pasisiūlo ateiti ir dar prisikviečia visus, su kuo susipažįsta. O dalyvauti vakarėlyje Indei ir Deksteriui labai paprasta, nes jų tėvas ruošiasi budėti ligoninėje, todėl nesukontroliuos, ar jie namie, ar linksminasi smile.gif Sužinojusi apie vakarėlį ir Nikolė nusprendžia sudalyvauti, nes šiaip jos nuotaika labai prasta. Džefui sunku suprasti, kodėl, galvoja, kad tik dėl to taip yra, kad Nikolė ilgisi tėvo, bet mes juk žinom, kad Nikolė dar ir Belės paslaptį slepia..

Trėjus pasirodo ligoninėje Džono palatoje tuo metu, kai ten atėjusi kokių tai reikalų tvarkyti Kirstė. Trėjus pasirengęs nežinia, ką patėviui padaryt, nes jo nuomone, patėvis jam sužlugdė gyvenimą, jam ir jo mamai. O Džonas dar tyčiojasi iš Trėjaus, sako, kalbėk, jei nori, niekas tavęs vis tiek nepagailės, tu vos ne lūzeris. Gerai, kad Kirstė irgi dalyvauja visame šitame, jai pavyksta įkalbėti Trėjų apsiraminti. Jis pasiduoda policijai. O Kirstė matyt supranta, kad ji visgi turi tai, ko reikia, bendraujant su paaugliais.

Per vakarėlį Deksteris leidžia laiką su Ane, matosi, kad jie vienas kitam simpatizuoja. Tai Džai nelabai prie širdies, bet Anei nė motais, ji juk jau nebėra su Džai pora. O Indigo patinka Džefas, bet šalia jo sukiojasi Nikolė, kuri labai padaugina alkoholio. Indigo gal kažkuo ir panaši į Nikolę iš manierų, bet kai prie jos bando vienas iš bernų kabintis, siūlydamas paeiti kur nuošaliau, Indigo jam pareiškia, kad ją mama ne taip išauklėjo, ji žino savo vertę ir tikrai nepasirašys tokiems pasiūlymams smile.gif Tuo tarpu iš Lėjos Sidas sužino, kad vaikai jį apgavo, kad mokslo metai jau prasidėję. Ir dar sužino, kad netoliesi vyksta vakarėlis, kur greičiausiai jo vaikai ir yra, o visai ne namie.

Nusigėrusi ir visu savo gyvenimu nusivylusi Nikolė išlekia girta iš vakarėlio ir sėda į pirmą pasitaikiusią mašiną, prašydama nuvežti ją pas tėvą..

4911

Visgi, Nikolei baigiasi gerai viskas, nes mašiną, į kurią ji sėdo, vairuoja Sidas, jis kaip tik ieškojo savo vaikų, bet pamatė girtą Nikolę, kaip tėvas privalėjo ja pasirūpinti ir nuvežė į namus. O po to ir savo vaikus prigriebė smile.gif

Po medaus mėnesio grįžta Belė ir Eidenas. Tokia graži pora wub.gif Laimingi ir deja... Vis dar sunku susitaikyti, kad būtent tokią pabaigą scenaristai šiai porai sugalvojo, ir taip greitai.. Belė apsisprendusi pranešti blogąją naujieną apie save visiems artimiesiems, todėl sukviečia visus pas save.

Kolina susipažįsta su Sidu. Prieš susipažindama iškalba, kad reikėtų rimtai su juo pasikalbėti apie vaikų auklėjimą, bet kai Sidas keletą gražių žodžių Kolinai pasako apie skanų jos gaminamą maistą, Kolina jau kaip šilkinė su Sidu lotuliukas.gif

Nikolei toliau depresija. Džefas bando išklausti, kas jai yra, bet Nikolė tik pasako, kad tiesiog nori bent trumpam pamiršti, koks jos gyvenimas blogas, viskas blogai.. O Indigo jau turi kvietimą į naują vakarėlį. Iš pradžių Nikolė atsisako sudalyvauti, bet serijos gale gauna žinutę nuo Indigo, kviečiančią į vakarėlį, ir matyt susidomės šiuo kvietimu..

Belė pasako artimiesiems visą tiesą apie savo sveikatą. Visi labai liūdni, tik Airin reakcija keistoka. Ji tarsi šaltai sureaguoja, išeina dirbti į kavinę lyg niekur nieko. Net Eidenui nepavyksta su ja išsikalbėti, nes supranta, kad iš tikro Airin išgyvena, tik savaip. Bet galiausia ir Airin neišlaiko verysad.gif Ji ateina pas Belę išsiverkti..

Sužinojęs blogąją naujieną ir Džefas supranta, kodėl Nikolės tokia bloga nuotaika pastaruoju metu buvo. Jie lyg ir bando pasibučiuoti, bet Džefas visgi pasako, kad tai ne sprendimas. Nikolė vėlgi lieka viena su savimi..O verkiančią Anę paguodžia Deksteris..
Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 09 10, 14:50)
Elizadai ne atostogos baigėsi, o dabar tą patį, kaip Reičel 4908 serijoje išgyvenu 2.gif Atrodo, kad mane ten rodę būtų, kai paryčiais išlindo nemiegojusi biggrin.gif  Tai ir serialo žiūrėjimas aplėtėjo, nors užmesti nesirengiu, pagrinde dabar man kaip atsipalaidavimas 40 min benamių žiūrėjimas. Bet tik šią savaitę žiūrėjimą atnaujinau smile.gif

bigsmile.gif Vau kokios naujienos thumbup.gif Sveikinimai didziausi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Elizad, didžiausi sveikinimai!!!!!! yahoo.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Calaquendi, dėkui už naujus jaukius namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie sveikinimų group.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš su didžiausiais sveikinimais 4u.gif

Atsakyti
Žiauriai susigraudinau, kai Belė pasakojo apie ligą... cray.gif Taip skaudu...
Atsakyti
Sveikinam ir mes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vilma oi ne nesu tokia gera žinovė,kad versčiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki

Elizad, nuosirdus sveikinimai 4u.gif Jei ne paslaptis mergaite ar berniukas? bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus 4u.gif Mergaitė wub.gif

Man irgi buvo žiauriai graudu, kai Belė prisipažino visiems, kad serga verysad.gif Neįsivaizduoju, kaip turėtų žmogus tokiam jaunam amžiuje jaustis, tik suradęs savo gyvenimo meilę, tik sukūręs šeimą ir žinantis, kad tik keli mėnesiai beliko.. Įsivaizduoju, kokios liūdnos bus serijos, kai jau Belė pasitrauks iš serialo verysad.gif Nelabai tokias mėgstu, graudūs tie atsisveikinimai būna..

4912

Naujas vakarėlis ir vėl jame sukiojasi Indigo ir Nikolė. Ir vėl Nikolė prisigėria, o jų abiejų ieško Sidas ir Mailsas. Džefas bando įtikinti Nikolę grįžti namo, iki kol visai neprisidirbo, bet nespėja, nes atvažiuoja policija ir Nikolė dar ir apsivemia prieš pat policininkę lotuliukas.gif

Čarlė sėdi liūdna namie ir vis laukia Andželo skambučio, bet Andželo neskambina ir neieško jos. Čarlė dar vis tikisi, kad gal Andželo jos neaplanko, nes nenori rodytis jos namuose, kur visi kiti nelabai draugiški jo atžvilgiu, bet matyt iš tiesų supranta, kad priežastis visai ne tame. Andželo tiesiog jos vengia..

Visas miestelis sukrėstas žinios apie Belės ligą. Sužinojusi šią naujieną Rubė apsisprendžia, kad nereikia delsti meilės reikaluose, jei jau tikrai kažką myli, turi mėgautis šia meile čia ir dabar, todėl pasiūlo Ksaverui nuveikti kai ką ypatingo blush2.gif

Po apsikvailinimo dar viename vakarėlyje Nikolė pagaliau susipranta, kad jos elgesys nelabai tinkamas. Ypač kai visi pergyvena dėl Belės, o Nikolės elgesys toks, tarsi ji čia didžiausia auka, juk ne viskas sukasi aplink ją. Taip Nikolė ir pasako Mailsui, bet iš tikro jos depresija nė kiek nesumažėjusi. Ji nuvažiuoja į ligoninę ir pasiprašo pagalbos, nes jau labai blogai, turbūt reikėtų ir kokių vaistų pavartoti. Bet ateina apžiūrėti jos Sidas, dėl ko Nikolė susinepatogina ir išbėga taip ir nesulaukusi pagalbos.

Rosas, Moraga, Marta ir Hugo išvažiuoja neva į Jebikryką, bet iš tikro Marta nusiveža juos aprodyti savo įsirengtos fermos. O ten jų laukia staigmena lotuliukas.gif Rubė nusprendė savo staigmeną Ksaverui įgyvendinti Martos fermoje. Pasiėmė slapta raktus nuo fermos ir ten abu atsiduoda meilei tongue.gif Ir yra užklumpami, ypač piktai sureaguoja Rosas. Pradeda šaukti, kad neleis tam pasikartoti dar kartą, kad Ksaveras turi sėsti į kalėjimą ir pan. Visus tokia reakcija labai nustebina, dėl ko po to Rosas atsiprašo, o Rubės ir Ksavero laukia rimtas pokalbis su suaugusiais. Labai pikta dėl viso to ir Čarlė ant Rubės, juk Rubė jai žadėjo, kad dar palauks, bet Rubė įsimylėjusi Ksaverą ir yra labai laiminga, nesigaili nė kiek to, kas įvyko.

Andželo pagaliau ateina pas Čarlę pasikalbėti ir deja, jis nori skirtis.

4913

Reičelė pervargusi ir įsitempusi. Jei neužsiima kūdikiu, ji negali atsipalaiduoti, nes išgyvena dėl skundo ligoninėje. Tonis visaip bando ją apraminti, bet prastokai jam sekasi. Visgi galiausiai Reičel sulaukia geros žinios, kad ji išteisinta dėl kūdikio mirties. Taigi kaip ir galėtų atsipalaiduoti, bet prie jos namų durų pasirodo mirusio kūdikio tėvai, neva atėjo pasakyti, kad jokių pretenzijų neturi. Bet kūdikio motina taip keistai žiūri į Reičel kūdikį, kad ją rimtai išgasdina. Kai vėliau Reičel nubunda prisnūdusi ir neranda namie Hario, ji visa paklaikusi išbėga jo ieškoti. O vaikutį ramiai sau pasiėmęs Tonis, dėl ko Reičel labai supyksta, prašo daugiau taip nedaryt.

Čarlės nuotaika irgi labai bloga. Ji pasako Rubei, kad Andželo ją metė. Rubė bando paguosti Čarlę ir pasisiūlo kartu nueiti į ligoninę Čarlės apžiūrai. Apžiūros metu dabar jau Sidas vėl užsimena apie cezario pjūvį ir Čarlės buvusį nėštumą. Čarlė pasako, kad ji nesilaukė niekada, o pjūvis yra po kitos operacijos. Bet Rubei jau keistoka pasirodo, kad du daktarai iš eilės padarė tą pačią klaidą ir pagalvojo, kad randas po cezario. Kai Rubė išeina, grįžęs Sidas atsiprašo Čarlės, kad vos neišdavė jos paslapties, bet jis kaip daktaras puikiai supranta, kad randas tikrai po cezario. Čarlė prisipažįsta, kad ji tikrai kažkada laukėsi, bet vaikutis gimė negyvas.

Marta ir Hugo džiaugiasi meile. Jie aplanko Reičelę ir Tonį, o vėlesniems dienos planams Marta pasiūlo važiuoti į jos fermą ir ten gerai praleisti laiką. Hugo biški laužosi, nes jam vis iškyla akyse nuogas broliukas fermoje lotuliukas.gif Bet galiausiai Marta jį suvilioja smile.gif

Moraga nugirsta Roso pokalbį su Čarle, kad jie elgsis ir toliau, kaip susitarę, kad tik Čarlė pati nuspręs, ką sakyti ir ko nesakyti apie kūdikį. Ir Moraga nusprendžia netylėti, per šeimos pietus pasako, kad nevertėtų laikyti paslapčių, kokios jos bebūtų. Ji pati kažkada turėjo kūdikį, kurį atidavė įvaikinti, todėl ir kiti turėtų prisipažinti. Čarlė pasako, kad taip, ji iš tiesų kažkada laukėsi, bet vaikas gimė negyvas.

Atsakyti
QUOTE(Elizad @ 2014 09 11, 12:03)
Dėkui už sveikinimus 4u.gif Mergaitė wub.gif

wub.gif

Man irgi keista, kad Beles negydo g.gif Raset, kad serga jau kelis menesiu... Bet pati suzinojo irgi tik nesenai? ... Gal tada kai kamavosi del tu tableciu vartojimo buvo jau ir del ligos blogai tik niekas to nezinojo g.gif O kas jai konkreciai yra? Auglys? Galvoje?
Liudnos labai serijos. Ziurint galvoju - cia gi tik serialas, bet is kitos puses - serialas ir yra sukurtas is gyvenimo, o realybeje irgi taip buna, daug mirsta jaunu zmoniu verysad.gif
Beje, jei seriale viskas butu tik gerai ir grazu tai niekas taip ilgai jo neziuretu - atsibostu ax.gif

Dar man keista, kad pradeda poros draugaut ir stengiasi, kad kiti pritartu, palaimintu ju draugyste doh.gif Kazkokia nesamone. Dar suprantu jei tai seima, bet kad itiktu visai giminei ar draugams tai ... doh.gif

Kazkaip nepamenu, o apie Andzelo ir Čarles ana draugyste visi zinojo? g.gif

Truputi kvailai atrodo, kad Reicel tokia protinga moteris stengiasi vaika augint pagal knyga lotuliukas.gif

Su ta pora kur kudiki prarado tai tikrai kazkaip keistai ten viskas buvo. Juk nescia blogai jautesi, tikrai prastai ji ten atrode. O jai vis palauk, palauk blink.gif Manau Reicel kaip pati budama tokioj pacioj padety turejo zut but priimt pacia pirma ax.gif

Airin kazkaip labai jau greitai is atsinaujinusio alkoholizmo issikapste ax.gif

Eideno reakcija suzinojus apie Beles liga ne labai maloni buvo, atrodo galejo kitaip elgtis, bet kazin kaip tokioj soko busenoj jauciasi zmogus, gal ir patys taip pasielgtume g.gif Beje, labai jaudinanti scena kai atejo nakti prie Beles lango cray.gif

Beje, gal kas zinote ar Belei is anksto buvo numatytas toks likimas seriale ar pati norejo pasitraukt, tai taip ir baige viska su ja?
Man visada labai idomu jei ka parasot apie tikrasias priezastis ar siaip ka nors is asmeninio aktoriu gyvenimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 11 rugsėjo 2014 - 14:22