Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų priežiūra
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Anile
Na va, uzvedziau sia tema, nes kiekviena diena susiduriam su ta pacia problema- plaukuciu prieziura.....Mano mergaites plaukai labai stori, labai veliasi, tai net nezinau ko imtis....Gal jus zinot kokias kaukes ar pan., kurias galetu vaikams naudoti, gal is kokiu naturaliu produktu ka nors zinote...zodziu, vargstam su tais plaukiukais, o nukirpti taip nesinori... ax.gif
Corudel
Mano irgi tokie, bet susigyvenau. Pinu, risu, labai ivairias crazy sukuosenas is tokiu galiu padaryt...
Anile
na as irgi dziaugiuosi, kad pas ja tokie grazus palukai, bet kol dar maza pasiutusi mergaite, tai labai sunku tuos jos plaukucius suvaldyti, tarkim iseiti kur nors palaidais tai galim pamirsti doh.gif doh.gif doh.gif rolleyes.gif ax.gif nes po tokiu pasibuvimu, tai plaukai- vienas didelis veltinis....zodziu visada tik susipynus reikia vaikscioti, tai ir pinu tai i viena kasa, tai i dvi, net arklio uodegos negaliu suristi, nes galiukai susivelia, juk ji dar ;laksto, siunta kieme, tai ir susivelia....zinoma suprantu, kad dar kiek ugteles ir bus maziau vaikisku judriu zaidimu, gal tada, kai ramesne bus, tie plaukiukai maziau velsis, todel ir nukirpti nenoriu...zinoma, neauginu iki uzpakalio, bet na tokie pusilgiai man grazu, nesinori visai nutrumpinti, nors labai nusyla nuo ju, o jei ilgiau plaukiukai pabuna sukelti, tai net galva pavargsta.... ax.gif ax.gif ax.gif kas nesusiduria su tokiom problemom kaip asaros ryte, nes pesa plaukus (o kitaip neimanoma), tai turbut nesupras...bet gal kas turit kokiu patarimu, gal kokiais nuovirais perskalauti palukus, kad lengviau sukuotusi????
Špoka
Yra, berods, loreal purskaliukas kad plaukuciai nesiveltu.Zalia bonkyte tokia, kainuoja 9.99, tik nevisur buna.Mums jos uztenka metams.Galima purksti ant slapiu plaukuciu, arba, jei bandysi liaudiskas priemones, tai ji naudot extra atvejais-kai reik susukuot, o pesa-tikrai palengvins mazosios paneles kancias.Super dalykelis.Dar vaikiska balzama naudoju, jos plaukuciai iki juosmens, tai be jo nei krust. flirt.gif
O mano uogos ploniems ilgiems plaukuciams labiausia tinka Loreal serija vaiku plauku prieziurai- sampunai, balzamai po plovimo, balzamas lengvinantis sukavima.Teko istrinkt galva su sebamed vaikisku sampunu, tai kaltunas baisus gavosi ir kiti sampunai kudikiams mums tokia laime padovanoja unsure.gif
ziza
Mano kinderio plaukai nėra labai stori, bet jų daug ir veliasi kaip pasiutę. Pas mus močiutė užsiima anūkės plaukų kaukėm smile.gif , tai žibalu plauna, tai kiaušinį įtrina, tai žolelių nuovirais skalauja(aš kažkaip apsileidus šitoje srityje ax.gif ...
O kada aš vaika "skalbiu" tai po plovimo būtinai balzamą naudoju. Tai bent jau tuo metu plaukai gražiai išdžiūsta ir būna paklusnūs.
Anile
Na va, as ir galvoju ar galima naudoti suaugusiems skirtus balzamus vaiku plaukuciams???? As irgi buvau pardejusi naudoti, nes jau nebeimanoma buvo... doh.gif tai viena mano pazistama baisiausiai nustebo ir sake, kad tikrai negalima naudoti, nes ten jie labai stiprus ir nepritaikyti vaiku palukciams ir kad taip gali dar labiau sugadinti, nes jei nebus vis stipresnio balzamo tai jie dar labiau sauses....na, nezinau, as ta balzama kai dedu, tai nedaug ir dar stengiuosi priestai su vandenuku praskiesti....

...nupirkau loreal balzama, sampuna tai visada tik jo naudoju vaikiukui, tai prisisminiau, kad anksciau buvau jai aju pirkusi ta balzama, tai neblogas...bet kazkada parduotuvej buvau isvis pirkusi toki superini, tokiam baltam flakoniuke su mikimauzu, tai va ten tai super, papurski- plaukai kaip silkiniai, sukos pacios slysta, bet niekur tokio neberandu, o ir firmos tiksliai nepamenu...
aschenputtel
Mums ir ta pati problema,plaukai ilgi, veliasi,kai reikia sukuoti plaukus,tai daug riksmu ir vos ne asaru.Tai mes gelbejames Kerastase aliejuku plaukams.Vos tik plaukus juo patepi,plaukai silkiniai ir lengvai sukuojasi ir tas svelnumas keleta dienu issilaiko

user posted image
***smile***
na man jau daugiau metu (16) ir naudoju normalias priemones, ne vaikams, bet kai buvau kipykloj tai kirpeja patare galiukus plauku supurkst balzamu purskiamu kur skalaut nereikia, tai nenutriuse dabar plaukai, lengva sukuot, plaunant paprastu balzamu, o po to ant dregnu purskiamu 4u.gif pasidmekit, gal ir vaikisku tokiu geru rasit 4u.gif
ygrikute
flirt.gif sveiki man dar tik 12 metu, bet irgi noreciau jums patarti.Mano plaukai irgi yra stori ir labai ilgi tad patariu: pameginkite plauti galva su suaugusiu sampunu (pvz. shauma, dove, garnier) ir tikrai nepakenkia as taip plaunu jau nuo kudykystes ir nepakenkia, o plaukai tapo dar grazesni ir geresni. smile.gif
tik drugelis
QUOTE(Anile @ 2006 07 03, 00:18)
Na va, as ir galvoju ar galima naudoti suaugusiems skirtus balzamus vaiku plaukuciams???? As irgi buvau pardejusi naudoti, nes jau nebeimanoma buvo... doh.gif  tai viena mano pazistama baisiausiai nustebo ir sake, kad tikrai negalima naudoti, nes ten jie labai stiprus ir nepritaikyti vaiku palukciams ir kad taip gali dar labiau sugadinti, nes jei nebus vis stipresnio balzamo tai jie dar labiau sauses....na, nezinau, as ta balzama kai dedu, tai nedaug ir dar stengiuosi priestai su vandenuku praskiesti....

*

Nupirkau dukrai sampuna su balzamu tipo "2 in 1". Pasitareme ir nutareme, kad verta pabandyti, nes dukros plaukai ilgi, sunkai sukuojami... doh.gif Paziuresime kaip bus.
jausma
oi maniškės plaukaučiai labai ploni, o nori gi jų ilgų vis augina, šukuojame juos šlapius iš karto kol dar labai nesusivėlė, o žibalą taip pat bandžiau tik nuo jo labai pleiskanos atsirado, o po kurio laiko nenaudojant - dingo.
Surfinija
Kad plaukučiai lengviau šukuotųsi yra AVON purškiamas balzamas vaikiškas smile.gif . Mums jis padeda. Nors panelių plaukai nėra stori, bet ploni ir ilgi, o nukirpti nei viena nesileidžia doh.gif .
Gilele
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 07 01, 11:16)
Yra, berods, loreal purskaliukas kad plaukuciai nesiveltu.Zalia bonkyte tokia, kainuoja 9.99, tik nevisur buna.
*

thumbup.gif thumbup.gif mes šitą irgi naudojome smile.gif veliau pirkome tos pacios firmos, tik nuskalaujamą... tas man pasirode dar geresnis, tik maziau patogus naudoti... Na nes dar karta skalauti reikia:)

Jais prekiauja Sarma smile.gif
Vilmoshka
Anile,
yra toks labai geras Schwarzkopf purškalas plaukams (didelis berods 250 ar 300 ml flakonas kainuoja 25,00 Lt. Jo įsigyti galima kirpyklose, dirbančiose su Schwarzkopf. Tai va. Maniškės plaukai nestori, bet ilgi, ir kai išplauni - tragedija ant galvos. Žodžiu plaunam su Johnson&Johnson šampūnu, o paskui supurškiam su tuo kondicionierium - jis tinkamas naudoti ir vaikams. Tai nuo to laiko jokio vargo su plaukučiais neturim thumbup.gif
tik drugelis
O gal mamytes cia kazka ir apie sukuosenas pakomentuotu, pvz. kaip suderinti mergaites norus ir sukuosenos "tinkamuma" mokyklai...
Ar leidzia dukros supinti kokias kasas, ar buna kokiu nelabai vykusiu noru ir kaip tada sprendziate problema?
Gilele
O mes va radikaliai tą problemą išsprendėme - nuvaziavome pas mano kirpėją ir trumpai nusikirpome smile.gif Mes jau antrą kartą taip padarome, tiesa, pirmą kartą kai kirpome plaukai buvo iki užpakalio smile.gif tai nusikirpome iki pečių...
Buvo grazu, bet neypatingai patogu - vaikui lindo į akis, nes jų daug, o surišt nebesusiriša smile.gif

tai jau šį kartą tai visai trumpai - kaip Amelija iš filmo smile.gif
Vai kaip visiems palengvėjo smile.gif Išsiplaunam, kelios minutės ir sausi ir vaikas pats gali susišukuoti ir išsidžiovinti smile.gif

Kai pati mokės tvarkytis, galės augint nors ir kelių metrų kasą smile.gif
Edelveis
mums labai tiko šampūnas SCHAUMA'KIDS. Kai labai jau neklauso - vis dėlto naudoju ir lengvus balzamus.
Di8
Mano dukros plaukai iki juosmens, naudojam schauma'kids šampūna, o po to perplaunu su Margarita lietuvišku balzamu, ir sausi puikiai išsišukuoja biggrin.gif
gekoniuke
Mano dukters plaukai iki juosmens, banguoti, ploni bet pačių plaukučių daug. Abi naudojam tas pačias priemones GNLD šampūną ir kondicionierių, karts nuo karto jį keičiam kitokiu. Šiuo metu į himalaya liniją. Prieš plovimą pasidarom kaukę su aliejukais. Galiukus pamaitinam avon aliejuku. Plaukus pinu į vieną ar dvi kasas, mūsų m-kloj daug ilgakasių ir kasos netgi labai madingos, svarbiausia retkarčiais pasidovanot kokį gražų niekutį į plaukus.
maziux2
o su kuo plauti galvą, kad plaukai neslingtų? Mano dukros plaukai yra labai ploni, sausi, labai veliasi ir dar slenka kuokštais...Pati nebežinau ką reikėtų daryti... unsure.gif
gekoniuke
QUOTE(maziux2 @ 2007 02 25, 14:35)
o su kuo plauti galvą, kad plaukai neslingtų? Mano dukros plaukai yra labai ploni, sausi, labai veliasi ir dar slenka kuokštais...Pati nebežinau ką reikėtų daryti... unsure.gif
*

plovimas su kažkuo mažiausiai padės,dažniau dukrytei šviežių morkų sulčių pasiūlyk, nupirk jai kokybišką šampūna, balzamą, aliejuką galiukams, pakeiskit plaukų šepetį. Savo garbanei(jai irgi l. velias)vakar nupirkau Comair plaukų šepetį skirta ilgiems, ploniems ir besiveliantiems plaukams, jis pats medinis, didelis ir plokščias, o plastikiniai dantukai be bumbuliukų galuose ir kiekvienas apsuptas mažesnių šerių kupsteliu. šiaip tokio amžiaus mergaitei tiktu visos ir suaugusiems skirtos priemonės, informacijos gana nemažai rasi skyrely plaukų priežiūra. Žinoma nereikia pamiršti ir papildų, bet čia jau į až.Sekmės mirksiukas.gif
maziux2
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 27, 14:39)
plovimas su kažkuo mažiausiai padės,dažniau dukrytei šviežių morkų sulčių pasiūlyk, nupirk jai kokybišką šampūna, balzamą, aliejuką galiukams, pakeiskit plaukų šepetį. Savo garbanei(jai irgi l. velias)vakar nupirkau Comair plaukų šepetį skirta ilgiems, ploniems ir besiveliantiems plaukams, jis pats medinis, didelis ir plokščias, o plastikiniai dantukai be bumbuliukų galuose ir kiekvienas apsuptas mažesnių šerių kupsteliu. šiaip tokio amžiaus mergaitei tiktu visos ir suaugusiems skirtos priemonės, informacijos gana nemažai rasi skyrely plaukų priežiūra. Žinoma nereikia pamiršti ir papildų, bet čia jau į až.Sekmės mirksiukas.gif
*

ačiū labai už pagalbą biggrin.gif
Vyyte
Kokius sampunus perkat savo paauglems ar naudojat kondicionieriu ir jai taip tai koki nuplaunama ar ne r dedat kaukes ir taip toliau nes mano pupa uoga tai turi pleiskanu ir visokiu putu laku kaukiu kondicionieriu ir kvepianciu sampunu nori o jos perkalbet neiseina nes as jai isrinkciau specialu sampuna nuo pleiskanu is vaistines kuris butu su vaistais bet ji nenori nesileidzia nei tu ka! blink.gif blink.gif
Sirana
O jai paciai tos pleiskanos nekelia diskomforto? Juk nemalonu... ir negrazu, kai peciai apkrite "sniegu"...
Vyyte
kaip suprantu nekelia nes tipo tie sampunai kurie yra su vaistais smirda del to inai ju nenaudoja o reikia kad kvepetu ax.gif
Sirana
O nebandet "Head & Shoulders"? Jeigu situacija nera labai baisi, tai jis visai nieko, bent jau mano vyras labai ji giria. Ir kvepia labai maloniai, yra ivairiu rusiu. Bet jeigu jau reikia gydomojo, tai gal verta kreiptis i vaistine ar kokia specializuota parduotuve, gal pasiulys koki "nesmirdanti" ir kartu gydanti varianta?..
Vyyte
buvau jai nupirkus sampuna kvepejo arbuzais ir tuo paciu gydomas buvo bet jei vistiek netiko nes prie jo nera kondicionieriaus o tu visu headandshowders nenoriu jai pirkti nes pagal mane jie yra prasti blink.gif gal kas dar ka patars ka darot ar leidziat visokius kondicionierius kaukes lakus putas ir kitokias nevaikiskas sakyciau priemones maniske reikalauja ir ka nori ta daryk privalai pirkti doh.gif
Sirana
Nu joo... Paauglyste yra paauglyste doh.gif
IngridaB
QUOTE(Sirana @ 2007 07 25, 17:22)
O nebandet "Head & Shoulders"?

Šitie parduotuviniai juoką kelia,kad reklamuojasi išnaikinsią pleiskanas. blush2.gif Pas mano dičkį paauglystėje,kai atsirado pleiskanų tik Nisoral iš vaistinės padėdavo.Ir MB naudoja kas kiek laiko.Ir abu berniukai ,eji tik atsiranda kas kiek laiko ir vėl paplauna galvas ir dingsta tikrai ilgam.Gal atrodys kainuoja nemažai,bet jo reikia labai ne daug,o ypač vyriškai giminei(nors dičkio plaukai gana ilgi).Buteliuko paknka ilgam.MB taupydamas vieną kartą išplauna su paprastu šampūnu,kitą kartą jau su Nisoral.O pas mane ir dukrą nėra pleiskanų,nors sako,kad užkrečiama. mirksiukas.gif
Vyyte
uoi nezinau ka daryt kaip gera butu vat nupirkt ta sampuna kad plautu galva jau gal 10 isbandziau bet pana taip ispuikus kad ne jai smirda jai kvapas nepatinka visokiu dar priedu jai truksta o as tom reklamom taip netikiu kad man nuo ju net bloga netikiu kad nusipirkus ten kaskoi headandshowdears nebeliks pleiskanu man atrodo sampunas neturi kvepet ar but kazkoks labai jau reklamuojamas biggrin.gif
Sirana
Nu jei pana per daug ispuikus ir nori vaiksciot su pleiskanom, tai tegu pavaiksto, kai bernai prades juoktis, tai tada gal isbandys ir nekvepianti sampuna biggrin.gif
Vyyte
Vat taip man ir taip atrodo kad pana per daug ispuikus doh.gif bet negaliu taip palikti plauku nes poto pasigaus kokia liga nuo tu pleiskanu tada bus liudniau rolleyes.gif
ooo
paieskok eurovaistinese didesnese Cutrin sampuna nuo pleiskanu, jei laaabai daug ju, dar yra serumas, kuriuo galvos oda itrint
kainuoja nemazai - apie 27 litus kiekvienas (savaitgaliai su maksima kortele apsimoka pirkti - 15 proc nuolaida), bet uztenka sampuno 2 menesiams normaliai galva plaunant, nes jo labai nedaug tereikia, o serumo ir ilgesniam laikui
be to, yra ir kondicionierius is tos serijos, ir kvepia labai skaniai biggrin.gif
ir plaukai labai atsigauna (o siaip kur su dervom gydomieji sampunai buna ir smirda jie, ir plaukams neypac gerai)
gal sitas tiks 4u.gif
ai, tiesa, paprastu putu ir laku negalima, nes skatina pleiskanu atsiradima, nebet yra spec. putos ir lakai neutralus, be jokiu alergizuojanciu medziagu, teiraukites vaistinese arba specializuotose kirpeju parduotuvese, tikrai patars koki geriau isigyti esant tokiai bedai 4u.gif
Lithium
na, kad šiais laikais tu smirdančių gydomųjų šampūnų nėra daug. galima pasitart dėl šampųno ir su savo kirpėja ar kosmetologe. Internete daug medicininių straipsnių apie pleiskanas, pasiūlyk pasiskaityt - ten galima rast info ir apie tai kaip komplikuotis viskas gali, gal susimąstys mirksiukas.gif
Mįsliukė
Savo paauglėms merginoms nuo mažumės stengiausi įskiepyti supratimą, kad savo plaukus reikia mylėti, kad tai yra viena iš didžiausių moters puošmenų, kad jie visada turi būti švarūs ir tvarkingi. Jos visada renkasi šampūnus pagal savo plaukų tipus, mat pas vieną plaukai normalūs, o pas kitą linkę riebaluotis.Visada perkame ir žiūrime, kad būtų geri, kokybiški, tiktų plaukams. Šiuo metu abi naudoja "Citre shine" liniją, mat Kristianoje buvo jiems nemaža nuolaida thumbup.gif Pastoviai abi naudoja kondicionierių taip pat iš tos pačios firmos, kaip ir šampūnas. Ir dar tepa plaukų galiukus spec. aliejumi, kad jie būtų gražesni ir nesišakotų. Kartais užsideda kaukę plaukams, esu nupirkusi italų firmos skirtos profesionaliai priežiūrai, bet vien tik iš augalinių komponentų balto šokolado kvapo. Na , o visokias putas, garbanėlių ar tiesinimo priemones naudoja retai, nebent yra kažkokia proga ir nusprendžia ypatingai pasigražinti.
Corudel
kiek zinau vaikams ir paaugliams negalima sampunu nuo pleiskanu. o as pati naudojau Sulsenos kauke. pedejo, o sampuna (taip patare kirpeja) lietuviska Margaritos, dar sake, kad blizgantys ar perlamutriniai sampunai dar labiau skatina pleiskanas..
Gegytė
QUOTE(jausma @ 2006 10 13, 20:31)
oi maniškės plaukaučiai labai ploni, o nori gi jų ilgų vis augina, šukuojame juos šlapius iš karto kol dar labai nesusivėlė, o žibalą taip pat bandžiau tik nuo jo labai pleiskanos atsirado, o po kurio laiko nenaudojant - dingo.
*

Šlapių plaukų šukuot negalima,pažeisit!

aš tai naudoju visokius baltarusiškus šampūnus,jų yra labai įvairių,ir kvapai kai kurių faini.mano plaukai ilgi stori ir šviesūs,bet labai nesivelia...kokius 3kart. dienoj šukuoju ir nėra problemų.
Doncewa
Galiu pasakyti viena dalyka mirksiukas.gif KOSMETINIS ZIBALAS jo yra pirkti visose kosmetikos parduotuvese kaina apie 2 lt. smile.gif plaukai nesivlelia,blizga,lengvai sukuojasi.Pilti jo reikia nedaug,ant slapiu plauku.O isplovimui reikia isspausti siek tiek citrinu sulciu kad nusiplautu ir neliktu riebaluota galva blush2.gif ax.gif 4u.gif
Čiobrelis
Mano plaukai irgi kartais būna tikras kaltūnas. Taigi pradėjau naudot nenuplaunamą balzamą RASA SU ŠILKO BALTYMAIS ir plaujkai tikrai lengviau šukuojasi thumbup.gif O šampūną man kirpėja perka, juos ten reikia iš katalogo užsakinėt, parduotuvėj negausi schmoll.gif Jie nėra tokie labai jau cheminiai todėl ir patinka mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
amadina
Noriu patarti, kaip galima lengvai susitvarkyti su besivelianciais plaukais - ilgai kankinausi su dukros plaukais (plaukai ilgi, ploni, bet jų daug ir garbanoti) doh.gif Tai šukuotis buvo tikra kankinė, kol viena moteris užsiimanti plaukų priauginimais pasiūlė pabandyt šukas, skirtas būtent priaugintiems plaukams (aš nelabai domėjaus, ten yra keli priauginimo būdai, bet yra ten kažkokios kapsulytės plaukuose, kurių negalima užkabint, tai reikalingos specialios šukos). Tai va, įsigijau, kainavo 30 lt, iš pirmo žvilgsnio pagalvojau - š..., plaukų nekabins, bet ir neiššukuos.... Bet pabandėm thumbup.gif Dabar lengvai iššukuojam susivėlusius plaukus thumbup.gif
Justutis
Prisimenu vaikystėje turėjau ilgus plaukus, užpakalį dengdavo, galai garbanodavosi truputį. O kaip veliasi... Todėl labai ilgai vaikščiojau su kasomis. Po to ~4 klasėj maždaug pradėjau bjaurėtis ilgais plaukais, tiesiog man jie siaubingai atrodydavo. Norėjau nusikirpt, bet mama pati nukirpo tik kokius 3 centimetrus... Dar kentėjau. Paskui nuėjom į kirpyklą, norėjau, kad plaukus patrumpintų kirpėja, aišku mama tuomet ėjo kartu... Aš tik griuvau į kirpėjos kėdę ir sakau kirpkit plaukus kol mama įsikniaubus į žurnalą lotuliukas.gif Na ir nukirpo maždaug 20 centimetrų biggrin.gif Mama kai pamatė tai jai oro pritrūko, nes baisiausiai patiko jai ilgi plaukai, todėl mano plaukus saugojo kaip auksą ax.gif O aš visa išsišiepus iki ausų rolleyes.gif Na, o vakar nuėjau į kirpyklą ir nusirėžiau plaukus iki pečių, na truputį ilgesnius. Ech, esu pati laimingiausia, dabar negaliu veidrodyje į savo plaukus atsižiūrėti thumbup.gif Ir kaip lengvai šukuojasi, nepalyginsi kaip anksčiau net ašaros kai šukuodavo riedėdavo... Ir pagaliau galiu plauti su Dove šampūnu, nes jis man su ilgai plaukais neišsiskalaudavo, na o dabar pamėginau, tiesiog šaunumėlis thumbup.gif

Ką norėjau pasakyti: Jeigu vaikas bjaurisi ilgais plaukais ir nori nusikirpti, leiskite... Paekspermentuos, juk galų gale tie plaukai auga ir ataugs... 4u.gif
gluosnis
Visos temos neskaiciau, gal jau buvo toks receptas ...mes po galvos plovimo skalaujam plaukus vandeniu su actu, plaukai blizga, lengvai sukuojami, grazus... kuo sausesni plaukai tuo maziau acto reikia mirksiukas.gif
panteryteieva
Tai va mano dukra labai nemėgsta šukuot plaukų ir tada jie veliasi. Aš jai pagrasinu, kad nukirpsiu plaukus, o ji tada porą dienų gražiai susišukuoja, o paskui vėl tas pats. Mušti kaip ir nesinori, bet nežinau ką daryti doh.gif
Gal kas gali patarti? rolleyes.gif
Fenikse
Na tai ,kad nesišukuoja tikrai nėra gerai ,bet mušino tai manau jei imsitės tai labai susipyksite schmoll.gif
panteryteieva
tai ką daryti?
Pangasija
pabandykit plaukų kremą, kuris nuimą vėlimą.

o kokio ilgio plaukai? gal tikrai būtų geriau turėt trumpesnius?
GREK
QUOTE(panteryteieva @ 2007 09 07, 13:49)
Tai va mano dukra labai nemėgsta šukuot plaukų ir tada jie veliasi. Aš jai pagrasinu, kad nukirpsiu plaukus, o ji tada porą dienų gražiai susišukuoja, o paskui vėl tas pats. Mušti kaip ir nesinori, bet nežinau ką daryti doh.gif
Gal kas gali patarti? rolleyes.gif
*

Paprastas sprendimo būdas, jau mūsų išbandytas - nuperki balzamo Garenje Fructis ilgiems plaukams ir užtepi ant šlapių išplautų plaukų. Lengvai išsišukuoja plaukai ir problemos nėra. mirksiukas.gif
valdiena
Mano taip pat nemėgsta šukuotis, čia jai kaip bausmė ir į mokyklą pasišiaušus nueina, pradinėse klasėse tai dar mokytoja sušukuodavo[dirbu pamainom].Ir plaukai nelabai ilgi ir netiek jų daug, kad būtų sunku susišukuot. Nežinau kodėl, bet nemėgsta ir viskas, o nukirpt trumpai pati nenoriu.
@KIMIRK@
ka daryti,o mano vaikinas nenori kirptis plauku.jam tik 7 metai.
Paauglė.
QUOTE(ROMASIUKAS @ 2008 05 20, 14:37)
ka daryti,o mano vaikinas nenori kirptis plauku.jam tik 7 metai.
*

Tai gal nori auginti? man tai pavyzdžiui labai gražu vaikinai su ilgais plaukais. Bet ne per ilgiausiai iki pečių kokių 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.