Esu nevilty, pasimetusi, galbut tai mano blogo auklejimo pasekme. Negalime zaisti viku koklektyve, bijau net pagalvoti, kas bus pradejus lankyti darzeli. Supikes, puola kasti tai tesiasi apie pusmeti, niekada nesu mususi( galbut tai ir yra mano auklejimo klaida) , bandau vestis i sali aiskinti, atrodo kad jis supranta, eina atsiprasyti, bet tai buna tik iki kitos pasitaikiusios progos.
QUOTE(agata @ 2006 06 30, 22:56) Esu nevilty, pasimetusi, galbut tai mano blogo auklejimo pasekme. Negalime zaisti viku koklektyve, bijau net pagalvoti, kas bus pradejus lankyti darzeli. Supikes, puola kasti tai tesiasi apie pusmeti, niekada nesu mususi( galbut tai ir yra mano auklejimo klaida) , bandau vestis i sali aiskinti, atrodo kad jis supranta, eina atsiprasyti, bet tai buna tik iki kitos pasitaikiusios progos. zinoma,kad blogo auklejimo pasekme... aiskinimai tokio amziaus vaikui nepades...tik tavo demesi taip gauna, tai ko nesikandziot?...ikando,- istraukei is smelio dezhes,be zodziu parneshei namo/ pasodinai i vezimeli ir pasakei,kad kita karta,kai nores elgtis graziai gales vel zaist su vaikais. Basta. Vel isvedi i lauka/ paleidi zhaist tik tada, kai jau neberekia ir neprotestuoja....arba po keliu valandu. Vel ikando kam,- kartoji. Labai greit apsispres kas jam geriau Jei ikanda tau,- pasakai, kad tau nepatinka ir iseini uzsirakini vonioj su knyga. Paprastai lengvai viskas susitvarko QUOTE(uups @ 2006 07 01, 10:18) zinoma,kad blogo auklejimo pasekme... aiskinimai tokio amziaus vaikui nepades...tik tavo demesi taip gauna, tai ko nesikandziot?...ikando,- istraukei is smelio dezhes,be zodziu parneshei namo/ pasodinai i vezimeli ir pasakei,kad kita karta,kai nores elgtis graziai gales vel zaist su vaikais. Basta. Vel isvedi i lauka/ paleidi zhaist tik tada, kai jau neberekia ir neprotestuoja....arba po keliu valandu. Vel ikando kam,- kartoji. Labai greit apsispres kas jam geriau Jei ikanda tau,- pasakai, kad tau nepatinka ir iseini uzsirakini vonioj su knyga. Paprastai lengvai viskas susitvarko Pas mus paprastai lengvai viskas nesusitvarko, Musu, ir siek tiek didesniu nepuola kasti, ignoruoja mazesnius uz save. jei nemusu vaiko dirzu, tai nereiskia kad as jo nebaudziu. Aiskinu ka negerai daro, uzdarau kambaryje, is kurio po pusvalandzio isskrenda angelelis. Jei is jo nori draugas atimti zaisla konfliktas baigiasi ikandimu i rankyte, ir zaislas atkovotas.
pabandyk ir nustebsi. Tikiuosi, po pusvalandzio ish kambario 'ishskridusio angelelio' nepuoli myluot ir visaip kaip demesiu kompensuot, nes gal jis kaip tik to ir siekia. O aishkinti irgi pratinkis kuo maziau (situo atveju pakanka trumpo "kasti negalima"),- atsimink kaip pati reaguodavai i amzinus tevu pamokslus
zinoma auklejimo pasekme bet jie is to isauga mano seses vaikas taip pat kandziodavosi supykes bet nieko isaugo. griezciau auklek ir tiek
|