mielosios mamytes kur vedat savo vaikucius i darzelius alytuje.Girdejau kad darzelis girinukas neblogas
Man tiesiog nuostabus ,,Šaltinėlis''.Nepaprastai gražūs renginiai,vaikai įtraukiami į veiklą
O man super darželis "Pušynėlis"
QUOTE(NOKIA @ 2006 07 02, 21:24) Pritariu Sekmes
O aš vesiu prie 12vidurinės.
mums labai arti namų
o mes iki 3 metu lankem du gaidelius tai buvo
As pradejau leisti savo maziu i "du gaideliai"lopseli.Tai kol kas nieko blogo negaliu pasakyti.Apie ji girdejus tik gerus atsiliepimus.
Aš savo dukrytę vedu į Boružėlę". Kol kas jai ten geria sekasi, noriai eina į darželį. Sunku pasakyt kuris darželis alytuje geriausias. Į visus iš eilės nevesi, kad patikrintai kuris geresnis. Geriausia rinktis arčiau namų, ar arčiau darbovietės. Tik gal apie grupę geriau pasirinkti kokios info, jei įmanoma.
Aš savo dukryte vedu į" "Šaltinėlį". Auklėtoja nuostabi
Mes ir pasirinkom "Saltineli", visko buvo ir asaru ir graziu rytu kad eitu i darzeli, o apie kitus darzelius tai as nezinau nieko
QUOTE(Vaila @ 2006 07 08, 22:01) Pritariu Sekmes O kur tas darželis yra? Mes naujokai Alytuje, nuo pavasario dukrytę norėčiau pratint prie darželio. QUOTE(*Violeta* @ 2006 07 13, 00:49) O kur yra dvylika vidurinė, ar ne važiuojant nuo Vidzgirio iki matosi po kairei? QUOTE(a.narus @ 2006 10 14, 14:03) Aš savo dukryte vedu į" "Šaltinėlį". Auklėtoja nuostabi Pritariu, kad svarbiausia auklėtoja Mes gyvename Obelytės gatvėje, netoli televizijos bokšto, gal kartais vienas iš aukščiau minėtų darželių kaip tik netoli mūsų? QUOTE(BusGerai @ 2006 10 19, 16:00) O kur tas darželis yra? Mes naujokai Alytuje, nuo pavasario dukrytę norėčiau pratint prie darželio. O kur yra dvylika vidurinė, ar ne važiuojant nuo Vidzgirio iki matosi po kairei? Pritariu, kad svarbiausia auklėtoja Mes gyvename Obelytės gatvėje, netoli televizijos bokšto, gal kartais vienas iš aukščiau minėtų darželių kaip tik netoli mūsų? Saltinelis yra Putinuose pries 7vidurine
O kaip Azuoliukas
Na ,mielos Alytiskes, suteikit informacija apie Azuoliuka,ar niekas ten savo vaikuciu nevedat
mes už DARŽELĮ ''ŠALTINĖLĮ''. Vyresnioji lanke,tai iki dabar prisimena su dziaugsmu. Darzelio vadove ir aukletojos puikios. maistas tikrai geras. grupes tvarkingos, isvalytos, priziuretos. vaikai uzimti ivairiausia veikla. nerasi kampe vaikucio vieniso ar verkiancio. tikrai visais vienodai rupinasi ir myli. siais metais
prieme mano mazyle, is pradziu norejo mamytes, bet trys dienos ir pritapo prie kitu vaikuciu. esame dekingi labai,labai QUOTE(leliuga @ 2006 10 23, 14:46) mes už DARŽELĮ ''ŠALTINĖLĮ''. Vyresnioji lanke,tai iki dabar prisimena su dziaugsmu. Darzelio vadove ir aukletojos puikios. maistas tikrai geras. grupes tvarkingos, isvalytos, priziuretos. vaikai uzimti ivairiausia veikla. nerasi kampe vaikucio vieniso ar verkiancio. tikrai visais vienodai rupinasi ir myli. siais metais prieme mano mazyle, is pradziu norejo mamytes, bet trys dienos ir pritapo prie kitu vaikuciu. esame dekingi labai,labai Laba... Mano pupa ir keliauja Šaltinėlį.Esu labai patenkinta auklėtoja,maistas geras, vaikučiai užimti... O į kokią grupę keliauja Jūsų mažoji?
Mes ėjom į "Putinėlį" grupės auklėtoja buvo labai gera, o po to ir paruošiamosios klasės auklėtoja
sveikos alytaus mamytes
apie darzeli galvoju dar tik ateiciai... bet butu labai idomu suzinoti, nuo kokio amziaus savo lelius pradejote leisti i darzelius?
Laba...
O mes tai ,,Ežiukai"...Aš pradėjau leisti 1 metų ir 9 mėnesių,nes jau trūko veiklos namuose...
aš tai norėčiau patarti vesti savo vaikučius į du gaideliu. Tikrai super darželis, vedžiau savo mergytes ir draugė veda labai patenkinta. maitinimas labai geras, o elergiškiems vaikučiams yra kitas. labiausiai mums patiko naujų metų šventės. Na tikrai super.
QUOTE(leliuga @ 2006 11 13, 10:19) as vezioju is centro kas ryta,tai biski paveluojam ir anksti pasiimu. bet karta maciau ir maziuke jusu. Kada tu pasiimi
laba.
mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita. QUOTE(Jurg@ @ 2006 11 13, 11:50) Kada tu pasiimi apie 16 val. tik siandien tai gal tete pasiims.nes siandien mano gymymo diena Papildyta: QUOTE(juga @ 2006 11 13, 12:17) laba. mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita. labas,i kuria perkele? as tai nuo kito rugsejo vesiu i 6 grupe.pas rimute ir janina. ten mano didzioji lanke. QUOTE(juga @ 2006 11 13, 11:17) laba. mano vyresnysis ir lanko "Saltineli" ir labai patenkintas.pradejo eit nuo dvieju metuku.mes pernai ir lankem" Ziogeliu "grupe,bet seis metais jau perkele i kita. O kodel jus kitoj grupej gi ir 2004 gimimo QUOTE(leliuga @ 2006 11 13, 15:18) apie 16 val. tik siandien tai gal tete pasiims.nes siandien mano gymymo diena Papildyta: labas,i kuria perkele? as tai nuo kito rugsejo vesiu i 6 grupe.pas rimute ir janina. ten mano didzioji lanke. O tai cia kada nori gali vaika perkelt i kita grupe
mano perkele i antra auksta, i paruosemukus pas Vilija,labai faina aukletoja ji anksciau buvo "Ziogeliu"grupes aukletoja. jis gimes 2001,ir ten eis dar ir kitais metais.Jurg@ mano mergina gimus 2004,bet ji dar neina i darzeli,bet galvoju gal jau leisti,tai gal ir prasyciaui i "Ziogeliu".seip tai ten pagal metus kelia i grupes,bet jei labai nori tai gali ir pati pasirinkti i kuria grupe,bet geriau kad su bendraamzeis butu
sveikos,man labai labai geras darzelis "girinukas"super,super.Ten leidziu savo maziuka,patenkintas labai labai
QUOTE(ivukas @ 2006 11 08, 17:58) aš tai norėčiau patarti vesti savo vaikučius į du gaideliu. Tikrai super darželis, vedžiau savo mergytes ir draugė veda labai patenkinta. maitinimas labai geras, o elergiškiems vaikučiams yra kitas. labiausiai mums patiko naujų metų šventės. Na tikrai super. Na mes kita rudeny bandysim eiti i DU GAIDELIUS ziuresim kaip ten mum seksis
O kaip jums darzelis Vyturelis?
sveikos mamytes.gal zinot Alytuje darzeli su prailginta grupe.
man atrodo kad darzeli Obelele (jeigu toks tikrai pavadinimas) putinuose yra prailginta grupe
aciu uz informacija
Negi tiek mažai čia mamyčių,kurių vaikučiai eina i lopšelį BORUŽĖLĖ
QUOTE(Asio @ 2006 10 21, 15:57) Mano vyresnėlis lankė "Ąžuoliuką", o dabar ir mažius paruošiamukas. Man visai patinka auklėtojos, ir šiaip vaikams būna daug visokių renginių. Manau, kad daug kas priklauso nuo mūsų pačių požiūrio. Jeigu ateisi į darželį ieškoti auklėtojos trūkumų tai, aišku, ir rasi jų.
Sveikos mamos, perskaičiau visus jūsų pasisakymus.Mes galima sakyti lankom "Vilties"d/m.vidzgiryje.Tiksliau retai einame, nes yra galimybė sėdėti namuose, ypač dabar kai šalta.Naujo planavimo darželis su atskirais miegamaisiais yra kineziterapeutė, masažistė,jos ima vaikus, kai šeimos gydytojas rekomenduoja,šokių pamokėlės.Žodžiu visai neblogai, pavasarį vėl bandysim keliauti, nes kolkas nenorime ligų.
Sveikos Alytaus mamytes,
Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika? As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi. Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats? Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga!
Mes lankom "Lineli", cia visai greta "Du gaideliai". Pries tai lankem "Boruzele", labai patiko, bet pasikeite gyvenamoji vieta, tai ir darzeli pakeitem. I darzeli vedu nuo 1.7 metuku veikli ta mano mergaite, namuose neissedetu. "Linelio" darzelis
Papildyta: QUOTE(simuteneve @ 2007 03 30, 14:47) Sveikos Alytaus mamytes, Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika? As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi. Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats? Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga! gal kaip kur ir yra tokiu bajeriu, kad reikia is anksto uzrasyti, Alytuje tai nemanau, kad toks atvejis daznas, nes vaiku siais laikasi truksta tiek darzeliuose, tiek mokyklose, kaip tik vyksta intensyvus verbavimas, kad tik butu tu vaiku. Gal didesne problema tuose vadanamuose prestiziniuose darzeliuose - "drevinukas", "girinukas".....manau tai ispustas reikalas, visur gerai, kur musu nera QUOTE(simuteneve @ 2007 03 30, 14:47) Sveikos Alytaus mamytes, Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika? As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi. Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats? Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga! Sveikos, žinoma, kad reikia užsirašyti iš anksto. Pati dirbu darželyje ir žinau. Beje, jums neatrodo, kad jei tik ateini ir priima, vadinasi nedaug vaikučių, o jei jų nedaug, gal kas nors ten ne taip? Žinau, darželių, kuriuose trūksta vietos ir vaikučiai po pusmetį laukia, kol bus laisva vietelė. Irgi įdomu, kodėl?
o tsi kuriam tu dirbi? ir ar tame darzeli daug labai vaikuciu? as tai vedu i "saulute", nes man arciausiai namu, nors netoli yra kazkoks geresnis zymiai, bet kazkodel sirdis mane vede i "saulute". kol kas nesiskundziu. sakau kol vaikas nesiskundzia, tol ir as nesiskundziu.
Sveikos mamaitės,
Mano abudu lanko l/d Ąžuoliukas. Esu labai patenkinta auklėtojomis. Anksčiau mergina lankė l/d Volungėlę, tai aplinka darželio nauja, tačiau viena auklėtoja tai QUOTE(gitaska @ 2007 02 04, 01:39) Mano vyresnėlis lankė "Ąžuoliuką", o dabar ir mažius paruošiamukas. Man visai patinka auklėtojos, ir šiaip vaikams būna daug visokių renginių. Manau, kad daug kas priklauso nuo mūsų pačių požiūrio. Jeigu ateisi į darželį ieškoti auklėtojos trūkumų tai, aišku, ir rasi jų. ir mano mergina paruošiamukė, taigi teks padraugauti |