QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 11:21)
mes nuo kito men vasario eisim i vilties darzeli tikiuosi jai tik ir patiks
Gal kas vedat vaikucius i "Pusyneli"? Kaip jums patinka lopselinuku aukletoja? Labai laukiu pasisakymu, noriu savo maziuka vesti, o sis darzelis gana patogioj vietoj.
Labai esu pasipiktinusi ant ""Linelis" darželio. Auklėtojos nuostabios, ko nepasakyčiau apie direktorę, nes manau ji liepe vesti vaikus i lauką, bet kam tokiam ore vesti vaikus i lauką? Dabar visi šitaip serga, Lietuvoje jau daug kur paskelbtos epidemijos, o juos veda i lauką. Ir kai šiaurės vėjas ir dar -11 laipsniu šalčio. Sorry, bet matė savo akimis kai vaikai lakstė išsižioję( taip pat ir Du gaideliai darželio vaikai) , o auklėtojos prilipę prie darželio sienų, nes joms šalta, o mūsų vaikai kai šunys laksto, nors tokių oru šunį nelabai išvysi. Dabar serga mano ir pražystamų vaikai. Negi sunku kažkaip grupėje juos užimti. Aplink balos kojas sušlampa arba sušąla, negi sunku juos pasaugoti, net širdį skauda, kai negalima niekuo pasitikėti. Aš manau jeigu mokėtų už vaikų skaičių auklėtojoms algą, tai labiau saugotų, kad neapsirgtų, nes nuo to priklausytų atlyginimas. Nelabai svarbu vaikas po ligos ar ne veda į lauką, net mokykloj po ligos duoda 2 savaites atleidimą nuo fizinio pamokų, o čia dar tokius pyplius tai tik saugot reikia.
Gal palaikys daugiau mamyčių mane su savo pasisakymais arba prieštaravimais.
Mes taip pat lankome "Linelį". O man kaip tik atrodo, kad blogu oru jų neveda į lauką
QUOTE(austeja001 @ 2011 02 06, 18:36) Mes taip pat lankome "Linelį". O man kaip tik atrodo, kad blogu oru jų neveda į lauką mūsų lopšelį, juos išvis retai į lauką veda, o jei dar oras blogas tai neveda, darželio kai kurios auklėtojos vat masto kitaip...
lankom "du gaidelius"...nei karto neteko susidurti, kad blogu oru būtų išvesti vaikai
QUOTE(artita @ 2011 02 10, 11:50) abu darziukai pries nosi mums, ir pagal juos tiksliau pagal vaiku kieki darzeliu kiemuose orentujames kada geras oras lauke kada siaip sau "Du gaideliai" nemacius nei sykio kad blogu oru vaikuciai butu vedami i lauka o vat linelio vaikuciai eina turbut bet kokiu oru QUOTE(Doomsday @ 2011 02 10, 12:45) abu darziukai pries nosi mums, ir pagal juos tiksliau pagal vaiku kieki darzeliu kiemuose orentujames kada geras oras lauke kada siaip sau "Du gaideliai" nemacius nei sykio kad blogu oru vaikuciai butu vedami i lauka o vat linelio vaikuciai eina turbut bet kokiu oru jo didieji vaikštinėja tokiu oru (vėjuoju ir t.t.) auklėtojos susigužę prie sienų ramstosi, ačiū D nesumasto mažiukų išvesti...
Mano vyresnėlis darželyje beveik nesirgo, buvo metai, kai nesirgo nei karto, todėl tikiu, kad buvo rūpinamasi
QUOTE(migliukas24 @ 2011 02 06, 18:37) Labai esu pasipiktinusi ant ""Linelis" darželio. Auklėtojos nuostabios, ko nepasakyčiau apie direktorę, nes manau ji liepe vesti vaikus i lauką, bet kam tokiam ore vesti vaikus i lauką? Dabar visi šitaip serga, Lietuvoje jau daug kur paskelbtos epidemijos, o juos veda i lauką. Ir kai šiaurės vėjas ir dar -11 laipsniu šalčio. Sorry, bet matė savo akimis kai vaikai lakstė išsižioję( taip pat ir Du gaideliai darželio vaikai) , o auklėtojos prilipę prie darželio sienų, nes joms šalta, o mūsų vaikai kai šunys laksto, nors tokių oru šunį nelabai išvysi. Dabar serga mano ir pražystamų vaikai. Negi sunku kažkaip grupėje juos užimti. Aplink balos kojas sušlampa arba sušąla, negi sunku juos pasaugoti, net širdį skauda, kai negalima niekuo pasitikėti. Aš manau jeigu mokėtų už vaikų skaičių auklėtojoms algą, tai labiau saugotų, kad neapsirgtų, nes nuo to priklausytų atlyginimas. Nelabai svarbu vaikas po ligos ar ne veda į lauką, net mokykloj po ligos duoda 2 savaites atleidimą nuo fizinio pamokų, o čia dar tokius pyplius tai tik saugot reikia. Gal palaikys daugiau mamyčių mane su savo pasisakymais arba prieštaravimais. Sutinku 100 procentu kai pamaciau praeita savaite , kad tokiu vejuotu oru vede-jau vos susilaikiau nepasakius,,šuns žmonės tokiu oru neveda"
As tada nesuprantu kodel jus bijot pasakyt kad jusu vaiko nevestu
mes vaiką stengiamės visada pasiimti, kad neišvestų į lauka ir jos tai žino, bet nepasiūlo, kad gali jo ir nevesti i lauką, nes ryte nėra galimybės kam pažiūrėti, todėl vedam.
Tada ką daryti?
Sveikos mamytes
Maciau kai kurios teiravosi apie l.d/ Volungele, man teko pabuvoti tame darzelyje ir gan ilgai kad pamatyciau kaip aukletojos bendrauja su vaikais. Ypac noreciau pagirti ,, Naminuku " grupes aukletojas Lina ir Angele, tai pat seimininkute. ir vaikucius priziuri ir maistas lb lb nuostabus teko paragauti. Beje darzelio aplinka atnaujonta sutvarkyta, o toje grupeje aplinka sudekuoruota aukletoju rankomis. Ir man asmeniskai patiko tai kad integruoja veikla susijusi su etnokultrura ir lb idomiai ir kuribingai. Ir kolektyvas aukletoju draugiskas ir visi kompetetingi. Pasakymai girdejau ar kazkas sake nereiskia kad patys susiduret, tegu sneka tie kurie patys vedet. pastoviai buna sugedes telefonas paskui. Kai mano dukryte sukaks 3 metukai tada tikrai vesiu tik i ta darzeli
o mums , kad vaikai eina į lauką patinka
QUOTE(iingaxxx @ 2011 02 19, 19:03) o mums , kad vaikai eina į lauką patinka apie gerą orą ir ėjimą čia nekalba, kas be ko kad gerai lauke, bet ne prie vejo, arba kai parsiveda šlapiom subinėm QUOTE(-Sandrita- @ 2011 02 20, 09:42) apie gerą orą ir ėjimą čia nekalba, kas be ko kad gerai lauke, bet ne prie vejo, arba kai parsiveda šlapiom subinėm nu nors uzmusk netikiu, kad prie didelio vejo vaikai vedami i lauka. o del slapiu subiniu, tai mums darziuke prase, kad atsinestume kitas kelnias, geriausia neperslampamas, ejimui i lauka
Sveikos
Ar nežinot koks darželis dirbs šiemet vasarą? QUOTE(iingaxxx @ 2011 02 20, 14:23) nu nors uzmusk netikiu, kad prie didelio vejo vaikai vedami i lauka. o del slapiu subiniu, tai mums darziuke prase, kad atsinestume kitas kelnias, geriausia neperslampamas, ejimui i lauka nemušiu
pas mus daržely "Saulutė" veda ir šaltu oru, per lietų ne, vedė ir per vėją paprasčiausia 5-10 min pastovėt ir įkvėpt gryno oro. Aš džiaugiuosi, nes lauke mažiau bacilų bei grupėj
QUOTE(Sarlatane77 @ 2011 02 26, 12:33) pas mus daržely "Saulutė" veda ir šaltu oru, per lietų ne, vedė ir per vėją paprasčiausia 5-10 min pastovėt ir įkvėpt gryno oro. Aš džiaugiuosi, nes lauke mažiau bacilų bei grupėj ne visada darzeliai kalti buna del vaiku ligu
Sveikos mamytes.
Kokia aukletoja rekomenduotumet darzelyje "Du gaideliai"
Dar nera tarybos patvirtinta, taciau Svietimo skyrius siulys vasara dirbti Obeleles darzeli, cia putinuose Saltiniu gatveje.
Na kolkas darželiui nepasirašau
Bet į kiemą, kad ir koks vėjas, kasdien po valandą, pusantros o tai ir dvi pilnu žingsniu einam. Aišku, darželyje ne vienas grupėje vaikutis ir sužiūrėti juos nėra taip lengva. O dar keisčiau dėl atsarginių kelnyčių kai rašo mamos kad reikia kitas turėti daržiuky. Net minties nebuvo, kad be jų į daržą eiti, kai vedžiau savus, kurie jau dabar vyrai ir merginos. Turėdavom ne tik atsarginių kelnyčių bet ir marškinukų, maža kokia bėda gali atsitikti. Beje, maniškiai į Nykštuką ėjo, ko gero ir mažąjį bandysiu nuo rudens ten pat leisti, nes jau ir auklėtoją buvome susitikę (tą kuri sesę prižiūrėjo). Puikus žmogus ir tiek metų su vaikais. Maniškis kad ir nelabai į svetimus, bet matomai šis žmogus jam tiko, kad iš karto keleta temų diskusijas pradėjo megsti Sėkmės visoms mamytėms
Yra toks posakis...nezinau -liaudies jis ar ne-"nera blogo oro,yra bloga apranga".Vaikui reikalingas grynas oras kasdien.Mes ir ligos metu einame kiekviena diena.Isimtis buna:nuo -15 saltis,smarkus lietus,supergusingas vejas.
QUOTE(austeja001 @ 2011 03 23, 09:29) Tikrai sutinku Bet daugeliui mamyciu sloga,kosulys jau yra argumentas neiti i lauka,kas yra labai neteisinga.Kazkada taip gyvenau.Po dvi savaites vaikas nebuvo prausiamas po dusu ir nevedamas i lauka(cia pagal gyd.rekomendacijas),taciau paskui mane "atpotrino " nuo situ "paklydimu" Juolabiau,kai atvedamas i darzeli vaikas ir prasoma jo nevesti i lauka Nors kai paskut.metu matau,kaip mamos persiorientuoja vezlio greiciu i vaiku apranga,tai...gal geriau,kad ir nevestu.Vaikai dar su tom pacio zieminem kombikelnem "su krutinelem" ir su zieminem striukem...O apacioj "riebus" "riebus" megztukas ir ant galvos mazdaug 5cm storio ziemine kepure............. QUOTE(Viliausmama @ 2011 03 23, 12:04) Bet daugeliui mamyciu sloga,kosulys jau yra argumentas neiti i lauka,kas yra labai neteisinga.Kazkada taip gyvenau.Po dvi savaites vaikas nebuvo prausiamas po dusu ir nevedamas i lauka(cia pagal gyd.rekomendacijas),taciau paskui mane "atpotrino " nuo situ "paklydimu" Juolabiau,kai atvedamas i darzeli vaikas ir prasoma jo nevesti i lauka Nors kai paskut.metu matau,kaip mamos persiorientuoja vezlio greiciu i vaiku apranga,tai...gal geriau,kad ir nevestu.Vaikai dar su tom pacio zieminem kombikelnem "su krutinelem" ir su zieminem striukem...O apacioj "riebus" "riebus" megztukas ir ant galvos mazdaug 5cm storio ziemine kepure............. LABAI PRITARIU JŪSŲ PASISAKYMUI
Sutinku su pasakymu "nėra blogo oro tik bloga apranga". Ir aš taip pat labiau už nei prieš, kad darželyje kuo daugiau vestų į lauką.
QUOTE(Viliausmama @ 2011 03 23, 13:04) Nors kai paskut.metu matau,kaip mamos persiorientuoja vezlio greiciu i vaiku apranga,tai...gal geriau,kad ir nevestu.Vaikai dar su tom pacio zieminem kombikelnem "su krutinelem" ir su zieminem striukem...O apacioj "riebus" "riebus" megztukas ir ant galvos mazdaug 5cm storio ziemine kepure............. 15m. dirbu tokioj įstaigoj, bet turbūt taip ir nepriprasiu prie šito, ta pati apranga prie -15 ir ta pati kai lauke +10. Kaip tie vaikeliai neiškempa QUOTE(GREK @ 2011 03 24, 07:35) 15m. dirbu tokioj įstaigoj, bet turbūt taip ir nepriprasiu prie šito, ta pati apranga prie -15 ir ta pati kai lauke +10. Kaip tie vaikeliai neiškempa gerai pastebeta
Sveikos:) perskaitau tema ir toks jausmas,kad alytuje vos penki darzeliai ir visi tik apie juos,o kiti,nejaugi tik tiek darzeliu.. ziurineju saviskiui,gali prireikti,bet kaip alytu zinau is matymo,tai sunku suprast kur tie darzeliai..pagal zemelapi galeciau gatves paziuret,bet neaisku kokiose gatvese darzeliai... vargelis.pazistamu paklausinejus pamini daugiau kitu darzeliu,kuriu temoje nera..ir juos giria,taip ,kad issirink jei gudrus:) tikejausi rasti sudetus pavadinimus,adresus kaip atrodo Kauno darzeliu temoje vos atsivertus.. tem pacios mamytes sudejo ar kas temeles perziuri?gal kas turit panasios informacijos,galit imesti?
QUOTE(danguje @ 2011 04 05, 10:23) Sveikos:) perskaitau tema ir toks jausmas,kad alytuje vos penki darzeliai ir visi tik apie juos,o kiti,nejaugi tik tiek darzeliu.. ziurineju saviskiui,gali prireikti,bet kaip alytu zinau is matymo,tai sunku suprast kur tie darzeliai..pagal zemelapi galeciau gatves paziuret,bet neaisku kokiose gatvese darzeliai... vargelis.pazistamu paklausinejus pamini daugiau kitu darzeliu,kuriu temoje nera..ir juos giria,taip ,kad issirink jei gudrus:) tikejausi rasti sudetus pavadinimus,adresus kaip atrodo Kauno darzeliu temoje vos atsivertus.. tem pacios mamytes sudejo ar kas temeles perziuri?gal kas turit panasios informacijos,galit imesti? gal paprasčiau būtų parašyti kokioj gatvėj gyvenat, ir tam rajone žiūrėtis QUOTE(danguje @ 2011 04 05, 09:23) Sveikos:) perskaitau tema ir toks jausmas,kad alytuje vos penki darzeliai ir visi tik apie juos,o kiti,nejaugi tik tiek darzeliu.. ziurineju saviskiui,gali prireikti,bet kaip alytu zinau is matymo,tai sunku suprast kur tie darzeliai..pagal zemelapi galeciau gatves paziuret,bet neaisku kokiose gatvese darzeliai... vargelis.pazistamu paklausinejus pamini daugiau kitu darzeliu,kuriu temoje nera..ir juos giria,taip ,kad issirink jei gudrus:) tikejausi rasti sudetus pavadinimus,adresus kaip atrodo Kauno darzeliu temoje vos atsivertus.. tem pacios mamytes sudejo ar kas temeles perziuri?gal kas turit panasios informacijos,galit imesti? prasau
va kiek radau
Alytaus lopšelis-darželis ĄŽUOLIUKAS Naujoji g. 64, LT-62384 ALYTUS - (315) 76470 Alytaus lopšelis-darželis BORUŽĖLĖ Likiškėlių g. 14, LT-63163 ALYTUS - (315) 76620 Alytaus lopšelis-darželis DU GAIDELIAI Jaunimo g. 15, LT-63314 ALYTUS - (315) 76581 Alytaus lopšelis-darželis EGLUTĖ Vilties g. 28A, LT-63205 ALYTUS - (315) 76650 Alytaus lopšelis-darželis GIRINUKAS Daugų g. 8, LT-62172 ALYTUS - (315) 76560 Alytaus lopšelis-darželis LINELIS Jaunimo g. 13, LT-63313 ALYTUS - (315) 76630 Alytaus lopšelis-darželis NYKŠTUKAS A. Juozapavičiaus g. 44, LT-62265 ALYTUS - (315) 76521 Alytaus lopšelis-darželis OBELĖLĖ Šaltinių g. 3, LT-62346 ALYTUS - (315) 72930 Alytaus lopšelis-darželis PASAKA Vingio g. 7A, LT-63219 ALYTUS - (315) 76600 Alytaus lopšelis-darželis PUŠYNĖLIS Margio g. 1/16, LT-62153 ALYTUS - (315) 76551 Alytaus lopšelis-darželis PUTINĖLIS Putinų g. 18, LT-62324 ALYTUS - (315) 76510 Darbo laikas: I-V: 7-17.30 val. Alytaus lopšelis-darželis ŠALTINĖLIS Šaltinių g. 26, LT-62341 ALYTUS - (315) 72941 Alytaus lopšelis-darželis SAULUTĖ Naujoji g. 32, LT-63254 ALYTUS - (315) 72960 Alytaus lopšelis-darželis VOLUNGĖLĖ Volungės g. 25, LT-63175 ALYTUS - (315) 76590 Alytaus lopšelis-darželis VYTURĖLIS Miklusėnų g. 38A, LT-62333 ALYTUS - (315) 72921
Mažas pataisymas. Šitie du:
QUOTE(artita @ 2011 04 05, 09:29) Alytaus lopšelis-darželis ĄŽUOLIUKAS Naujoji g. 64, LT-62384 ALYTUS - (315) 76470 Alytaus lopšelis-darželis EGLUTĖ Vilties g. 28A, LT-63205 ALYTUS - (315) 76650 jau uždaryti. Ir dar yra du darželiai - mokyklos: Drevinukas, Topolių g. 19, tel. 70525 Vilties, Volungės g. 28, tel. 75580
Sveikos, mamytės
Kakžaip nieko nerandu apie Dainavos mikrorajono darželius QUOTE(seimuke @ 2011 04 09, 17:00) Sveikos, mamytės Kakžaip nieko nerandu apie Dainavos mikrorajono darželius labas, as vedu savo vaikinuka i si darzeli. bet jau mes ne i maziausiuju grupe einam. siaip darzeliu esu labai patenkinta. mano drauge veda i maziausiuju grupe, tai kolkas nieko blogo apie aukletojas nesiskunde QUOTE(Jolanta.r @ 2011 04 09, 20:57) labas, as vedu savo vaikinuka i si darzeli. bet jau mes ne i maziausiuju grupe einam. siaip darzeliu esu labai patenkinta. mano drauge veda i maziausiuju grupe, tai kolkas nieko blogo apie aukletojas nesiskunde Smagu girdėti, kad nieko blogo neturit ką pasakyti Gal dar kas turit kažkokių atsiliepimų?
Labas rytas, uzrasiau savo vaikuti i darzeli Nykstukas pirmame alytuje. Nuo pirmadienio bandysim pasipratinti po kelias valandeles pazaisti su vaikuciais. Eisime i lopselinuku grupe Boruzele. Gal kas gali parasyti apie aukletojas Maryte ir Dovile? Ar uzsiima su vaikuciais? Ar patenkinti darzelio maistuku?
QUOTE(alira @ 2011 04 12, 08:18) Labas rytas, uzrasiau savo vaikuti i darzeli Nykstukas pirmame alytuje. Nuo pirmadienio bandysim pasipratinti po kelias valandeles pazaisti su vaikuciais. Eisime i lopselinuku grupe Boruzele. Gal kas gali parasyti apie aukletojas Maryte ir Dovile? Ar uzsiima su vaikuciais? Ar patenkinti darzelio maistuku? Būsim grupiokai |