Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alytaus darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kenrna
Sveikos mamos, dėl prailgintų grupių darželiuose tai kiek girdėjau nuo rugsėjo bus kiekvienam darželyje tokia grupė.Taip pat ir į lopšelio grupes vaikus galima vesti iki metų, tikriausiai net nuo 6mėn.Gal kiek ir palengvės tėvams,kurie ilgiau dirba, bet auklėtojoms, tai didelė užuojauta.
reda.z
Nuo rugsejo as dukryte vesiu i Vilties darzeli. Tikiuosi sutarsim su aukletojomis.
meduka
QUOTE(simuteneve @ 2007 03 30, 14:47)
Sveikos Alytaus mamytes,

Iki vasaros planuojame persikelti i Alytu. Manau kad nuo rudenio musu panele (tada jau bus 2 metukai) jau keliaus i darzeli, tik nezinau kuri pasirinkti. Gal kas nors zinot ar Alytuje yra grupiu ar darzeliu kurie dirba pagal Valdorfo metodika?
As taip pat sutinku su mintimi, kad svarbu gera aukletoja, taciau kol nepatirsi savo kailiu, tol nesuzinosi.
Dar idomu, kada reiktu uzrasyti vaika i darzeli? Pvz. Vilniuje eiles trims metams i prieki... Ar ir Alytuje tas pats?  g.gif
Pasakokit, patarkit, informuokit, busiu labai labai dekinga!  4u.gif
*

Labas,na as cia gana paveluotai su atsakymu,kazkaip niekad nebuvau ilindus i sia tema ax.gif Siandien netycia uzklydau.Mes lankom l/d SAULUTE,vilties gatveje.Cia yra dvi grupes dirbancios pagal Valdorfo metodika.Viena is ju lankom mes,pas aukletojas Ina ir Violeta.Labai nuosirdzios,mylincios vaikus aukletojos thumbup.gif Galima sakyt kas menesi vyksta nuostabios sventes vaikams,kas jiems begalo patinka.Kaikuriose sventese dalyvauja ir tevai,o nesedi ziurovu kedese biggrin.gif Grupeje zaislai tik is naturaliu medziagu,mediniai,,pinti...Daug zaisliuku vyresni vaikai pasisiuva patys!Ketvirtadieniais patys kepa pyraga,arba gamina salotas.Kaip nustebo mano sunus kai gavo tikra peily ir pjauste agurka!Grupeje yra misraus amziaus vaiku,nuo 2 iki 7 metu.Vyrenieji mokomi globoti mazuosius ir dar daug naudingu ir smagiu dalyku,kuriu paprastose grupese tikrai nebuna.(Teko mums lankyti ir paprasta grupe,dirbancia pagal Verinelio programa,kitame darzelyje)Is viso viskas cia mums patinka super thumbup.gif Tik i sita grupe leisiu ir savo jauneli. smile.gif
Jei noresi suzinoti daugiau ka,rasyk man i az smile.gif
O kaip vaikas jausis darzelyje,priklauso ne nuo to geras tai ar blogas darzelis,o nuo grupeje dirbanciu aukletoju.Manau kiekvienam darzelyje yra mylinciu savo darba zmoniu,ir tokiu kurie ateina atsedeti valandas...
jolanta.l
sveikos, mirksiukas.gif
ka jus manot ar gal ka nors esat girdeje apie darzeli''saulute'' doh.gif
pernai vedziau i ''saulute'',bet man paciai nelabai patinka g.gif ,nes mazai veiklos,kazko ten truksta,o uzpernai vedziau i ''vilties'' pas aukletojas Gitana ir Danute tai ten ir mano suncius buvo patenkintas biggrin.gif ,o dabar ''saulutej'' nelabai yra noras eit verysad.gif .Vedu ,nes jis yra arciau namu,nes pakeitem gyv.vieta.
Kaip jus manot gal geriau grizti prie ankstesnio darzelio?
lydekute
sveikos, mamytes,

nuo rugsejo men. leisiu savo dukryte (1 m. 1 men.) i Vilties darzeli. Gal kas nors galite placiau aprasyti apie si darzeli??
rimuze
QUOTE(lydekute @ 2007 08 14, 14:31)
sveikos, mamytes,

nuo rugsejo men. leisiu savo dukryte (1 m. 1 men.) i Vilties darzeli. Gal kas nors galite placiau aprasyti apie si darzeli??
*

Vau jug dar tokia mazyte doh.gif
inga77
Sveikos alytiskes 4u.gif
Gal galit pasakyti, kokia tvarka Alytaus darzeliuose, t.y., prieš kiek laiko reiktu uzrasyti vaika i norima darzeli?Aciu.
lydekute
QUOTE(rimuze @ 2007 08 18, 23:42)
Vau jug dar tokia mazyte  doh.gif
*

rimuze, ne visi gali leisti sau tokia prabanga butu su vaikeliu bent jau iki 3 m. As pradejau dirbti, kai dykrytei buvo tik 8 men., iki sio laiko priziurejo mociute ir bandziau samdyti aukles. Labai gaila, bet normalios aukles taip ir nepavyko rasti, taigi nusprendziau leisti i darzeli.
simuteneve
Sveikos mamos!

Ka galite pasakyti gero ir blogo apie darzeli "Boruzele"? Kaip ten aukletojos? Planuoju savo 2 metuku mergina nuo rudens leisti. Gal jau ir draugu pavyks surasti? blush2.gif
reda.z
Gal ka gero ar blogo zinote apie Volungeles darzeli?
jolka1978
girdejau kad geras vaiku darzelis du daideliai. as savo dukra vedu i drevinuko darrzeli jau3metai nesu labai patenkyta bet kad arciausiai namu.sis darzelis labai uzsikeles save pries kitus darzelius aukletojos nera malonios tik kur turtingesni teveliai tai tada sokineja apie ta vaika.
jurgaval
o gal kas zinot ar yra darzeliuose spec grupes alergiskiems vaikams? prispyre ir mus reikalas vesti i darzeli, bet TAIP NENORIU, kad net nemoku issakyt. labai gaila bus man ji palikt kazkam svetimam.
be to pries kiek laiko reikia uzsirasyti, nes mna reiketu pagreitinto varianto
loretas
Svarbu ne darželis, o AUKLĖTOJOS.
GitaZ
QUOTE(jurgaval @ 2007 09 11, 16:32)
o gal kas zinot ar yra darzeliuose spec grupes alergiskiems vaikams? prispyre ir mus reikalas vesti i darzeli, bet TAIP NENORIU, kad net nemoku issakyt. labai gaila bus man ji palikt kazkam svetimam.
be to pries kiek laiko reikia uzsirasyti, nes mna reiketu pagreitinto varianto
*

Yra, kiek zinau, tai "Du gaideliai" mirksiukas.gif Cia Vidzgiryje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(simuteneve @ 2007 08 28, 19:31)
Sveikos mamos!

Ka galite pasakyti gero ir blogo apie darzeli "Boruzele"? Kaip ten aukletojos? Planuoju savo 2 metuku mergina nuo rudens leisti. Gal jau ir draugu pavyks surasti?  blush2.gif
*

Apie si darzeli nieko blogo pasakyti negaliu schmoll.gif Mano mazge ji lanke nuo 1,7 metuku, paskui del gyvenamosios vietos pakeitimo keiteme ir darzeli. Bet sia vasara ji lanke Boruzele du menesius, man patinka thumbup.gif
Atlante
Gal galit parašyti kokius esat girdėjusios atsiliepimus apie darželį Volungėlė?
Kitą rudenį planuoju mažąją leisti, ir nežinau kokį darželį pasirinkti , gyvename vidzgiryje 4u.gif
kenrna
Sveikos mamos, na dėl alergiškų vaikų tai tikrai žinau, kad didesnis dėmesys tokiems "du gaideliai" darželyje, nes dirba ten pažįstama ir papasakoja.Na, o mes lankome "viltį", bet ir ten tikrai žinau, kad yra tokių vaikų ir jiems pataiko maistą, tą, kurį gali valgyti.Mes jau priešmokyklinukai smile.gif lankome pas aukl.Nijolę, tai maniškis patenkintas ir į kitą darželį nors ir siūlėme arčiau namų eiti nenori.Pritariu, kad svarbu auklėtojos, o darželis lieka darželiu.Šis kaip ir vienas iš naujų - atskiri miegamieji, nes tuose senesniuose,tikrai vietos trūkumas.Dirba pagal "vėrinėlio"progr.Dabar priešmokyklinukams supirkom knygeles tai sakė dirbs jose.
reda.z
QUOTE(Atlante @ 2007 09 22, 17:03)
Gal galit parašyti kokius esat girdėjusios atsiliepimus apie darželį Volungėlė?
Kitą rudenį planuoju mažąją leisti, ir nežinau kokį darželį pasirinkti , gyvename vidzgiryje  4u.gif
*

Apie Volungeles darzeli esu girdejusi prastoku atsiliepimu, kad aukletojos neuzsiima su vaikais (4 ar 5 m. grupeje), mazai valgyti duoda. Baisiausia buvo tai, (pati pamaciau eidama pro ta darzeli), kai lopselinuku aukletoja atsidariusi pilnai langa sneka su kita aukletoja, kuri tuo metu buvo lauke. Tie maziulei visi sustoje buvo prie lango. As niekada nevesciau savo vaiko i toki darzeli.
mamiukas vaidukas
Sveikos mamtės. Apie lopšelį - darelį "VOLUNGĖLĖ" negalėčiau pasakyi jokių logų atsiliepimų... mirksiukas.gif Vedu ten savo mažylę, į naujai atsidariusią grupę (pačių mažiausių lelių smile.gif ). Esu tikrai patenkinta. Auklėtojos labai geros, rūpinasi vaikučiais, užsiima su jais. Ilgai rinkausi į kurį darželį vesti savo mergytę, tačiau pasirinkusi šį, tikrai nesigailiu dabar. Ten ir gražu labai viskas, grupės sutvarkytos ir auklėtojos šaunios ir valgyti vaikučiams tikrai duoda biggrin.gif
Tad jeigu nuspręsite ten vesti - tikrai nesigailėsite! smile.gif
Mockute
Sveikos visos  4u.gif

As noreciau suteikti info apie L/D Obelele

vedu du savo vaikus i si darzeli ir galiu tik pasidziaugti aukletojomis ir kolektyvu.
galiu pasakyti tik tiek,kad blogam zmogui visada ir visur buvo ir bus blogai.
EDCKA
As vedu savo maziuke i Lineli ir vyresnele i ji ejo, man tai viskas super niekuo negaliu skustis ir aukletojos fainos,manau jei kas butu negerai ,tai tikrai didesni vaikuciai papasakotu ir juolab nenoretu eiti.O maziuke eina i grupe pas Diana,tai tikrai aukletoja verta sio vardo,kaip ji graziai su jais bendrauja,visi vaikuciai tiesiog svyti,taip pat ir aukletoja ,kuri dirba puse etato toj grupej irgi faina ir jei ne ligos,kurios mus puola verysad.gif eitum be jokiu atostogu smile.gif Pritariu,kad siam darbui reikia ne tik atsidavimo,bet ir meiles vaikams smile.gif
1
QUOTE(Mockute @ 2007 10 23, 12:18)
vedu du savo vaikus i si darzeli ir galiu tik pasidziaugti aukletojomis ir kolektyvu.
*

[COLOR=purple]Pritariu, kad "Obeleles" aukletojos puikios thumbup.gif , mano pupa augina ir lavina nuo 2 metuku ir galiu tik padekoti 4u.gif . Si darzeli lanke mano seses du vaikuciai,dabar jie uzauge, o su kokia siluma prisimena darzeli, aukletojas, sventes,sokiu vadove biggrin.gif . O kiek teko nugirsti is aukletoju pokalbiu,tai jos paciu savo vaiku isauktus drabuzelius nesa i savaitines grupes , gal kuriam tiks. Mano vaikas cia jauciasi puikiai ir uz tai aciu 4u.gif
Zunkelis
QUOTE(Mockute @ 2007 10 23, 10:18)
*

Vat Jus ir suklydot, kartais ir BLOGI zmones suranda vieta, kur jiems gera ir net labai gera... group.gif ir kiekvienas zmogus turi teise i savo individualia nuomone, jeigu turi argumentu jai apginti nono.gif Taip, kad Jums niekas nesuteike teises spresti apie zmoniu geruma ar bloguma, ypac kai Jus ju net nepazystat blink.gif O as tik pasakiau savo individualia nuomone, kuria tvirtai apgyniau tongue.gif

Beje tikrai labai dziaugiuosi uz visas mama, kurios patenkintos darzeliu 4u.gif Juk kiekvienai mamai jo vaiko laime ir saugumas yra svarbiausia thumbup.gif

P.S. pasakymas apie blogus zmones, visiskai nepagrystas schmoll.gif
Evė
Mes tai savo mažulę jau nutarėm vesti į Obelėlę girdėjom labai puikus darželis ir netoli mūsų namų. Dar žinau tiek, jog yra viena labai pikta auklėtoja. Vardo geriau neviešinsiu. Mano sesės dukra lankiusi Obelėlę, pas tą pačią piktąją auklėtoją ir sakė, jog daugiau niekada gyvenime nenori jos akyse regėti, o tai dabar kai 5-tokė sako, kad labai gerai išauklėjo. Net nežinau pas kurią vesti. Bet mums dar anksti 6 dienelių bebūnant ką nors spręsti ar galvoti apie tuos darželius ir auklėtojas. rolleyes.gif
rabuska@
O as savaji nuo pavasario leisiu i LINELI, girdejau vien tik gerus atsiliepimus thumbup.gif
xinetax
Mano abu lanke "BORUZELE" tai buvom patenkinti visi, ir vaikuciai, ir mes su teciu smile.gif Labai tvarkinga visur, aukletojos nuostabios, tikrai daug ko pramoko vaikuciai thumbup.gif
bobune
QUOTE(xinetax @ 2007 11 22, 18:02)
Mano abu lanke "BORUZELE" tai buvom patenkinti visi, ir vaikuciai, ir mes su teciu  smile.gif  Labai tvarkinga visur, aukletojos nuostabios, tikrai daug ko pramoko vaikuciai  thumbup.gif
*

Mes irgi labai patenkintos BORUZELE thumbup.gif !!
data
Sveikos moterys ir merginos,esu cia naujoke blush2.gif
perskaiciau visus komentarus Jusu apie darzelius,taciau neradau nei vieno apie " Nykstuko " darzeli,gal kas ka zinot ar girdejote apie ji ka nors ???? verysad.gif
Jis randasi 1 Alytuje smile.gif
Užmirstuole
QUOTE(EDCKA @ 2007 10 23, 12:52)
As vedu savo maziuke i Lineli ir vyresnele i ji ejo, man tai viskas super niekuo negaliu skustis ir aukletojos fainos,manau jei kas butu negerai ,tai tikrai didesni vaikuciai papasakotu ir juolab nenoretu eiti.O maziuke eina i grupe pas Diana,tai tikrai aukletoja verta sio vardo,kaip ji graziai su jais bendrauja,visi vaikuciai tiesiog svyti,taip pat ir aukletoja ,kuri dirba puse etato toj grupej irgi faina ir jei ne ligos,kurios mus puola verysad.gif eitum be jokiu atostogu smile.gif Pritariu,kad siam darbui reikia ne tik atsidavimo,bet ir meiles vaikams smile.gif
*

drinks_cheers.gif labai sutinku drinks_cheers.gif
migliukas24
QUOTE(data @ 2008 01 29, 01:43)
Sveikos moterys ir merginos,esu cia naujoke  blush2.gif
perskaiciau visus komentarus Jusu apie darzelius,taciau neradau nei vieno apie " Nykstuko " darzeli,gal kas ka zinot ar girdejote apie ji ka nors ????  verysad.gif
Jis randasi 1 Alytuje smile.gif
*

labai geras darzelis gera aukletoja VILIJA IR Laima Bereznauskiene.

prašau patarimo, kurios veda savo atžalas i darželį "GINTARĖLIS''. Gal galėtumėte parekomenduoti auklėtoja,kuri labai myli vaikučius.

Galvoju pradėti vesti nuo kokio gegužės mėnesio savo mažają.

Kokie atsiliepimai apie šį darželį?
ačiū už pagalbą.
Krisliukas
QUOTE(leliuga @ 2006 11 12, 18:26)
LABAS, Mes lankom ziogelio grupe. mano dukryte Ugne. mirksiukas.gif
*

Greitu laiku ir mes keliausim į darželį ,,Šaltinėlis". Sunelis jau užrašytas. Nepamenu kaip vadinasi grupė sakė ten yra papūga... smile.gif (,,Montesori" programa). Adrijus tik pamatęs papūgą iš karto dave jai vardą ,,papūga BŪMBA". Ir pats bumba man, kad greičiau leisčiau jį į darželį pas papūgą. lotuliukas.gif
data
QUOTE(migliukas24 @ 2008 02 07, 14:51)
labai geras darzelis gera aukletoja VILIJA IR Laima Bereznauskiene.
*

na girdejau,kad gera aukletoja Vilija,bet iki jos musu niekas neprileido,motyvavo direktore,kad toje grupeje vietos nera,o kai pasikalbejau su pacia aukletoja,tai sake,as jusu dukros laukiau,bet vedeja sake,kad mes pacios uzsimaneme i kita grupe......va tau ir tvarka!!!!!!!!!!!!!! blink.gif

o dukrai tiesiog kiekvienas rytas depresingas tik isvydus aukletoja Vida Bagdonaviciene i asaras ir nenori likti. Nesuprantu,kame reikalas,nes kai pavadavo kita aukletoja pora men.su nuotaika ir noru dukra ejo i darzeli!!!!

Gal galite ka patarti!!
-Sandrita-
o tai negalima pervesti į kitą grupę? g.gif
Atlante
QUOTE(EDCKA @ 2007 10 23, 12:52)
*

QUOTE(Perl@ @ 2007 11 21, 11:49)
O as savaji nuo pavasario leisiu i LINELI, girdejau vien tik gerus atsiliepimus thumbup.gif
*

užrašiau savo pupą nuo rudens į Linelį, užrašė pas Linutę ir Dianą, tikiuosi čia tos pat auklėtojos, apie kurias taip gražiai atsiliepiama smile.gif
_soul_sister_
o kur cia Saltinelis,randasi? g.gif
simuteneve
Sveiki 4u.gif

Galbut yra mamyciu kuriu vaikuciai lanko Varpeliu 5 grupe Boruzeleje? ax.gif

Ir apskritai, labai liudna zaisti vienoms kieme, kai neinam i darziuka, tai galvoju gal atsiras mums kompanija kokia blush2.gif smile.gif
inguliuxs
sveikos mamytes 4u.gif
norejau jusu paklausti, as planuoju vesti mazaja nuo rugsejo i darzeli Saltinelis, girdejau apie ji geru tasiliepimu ir jis mums pakeliui namucio, bet nezinau pas kokia aukletoja? o ten yra lopselinuku grupe, nes ji pas mane rugseji bus tik metuku ir 2 men g.gif? gal zinot kokia aukletoja puikia?
milediR
QUOTE(inguliuxs @ 2008 03 26, 23:31)
sveikos mamytes  4u.gif
norejau jusu paklausti, as planuoju vesti mazaja nuo rugsejo i darzeli Saltinelis, girdejau apie ji geru tasiliepimu ir jis mums pakeliui namucio, bet nezinau pas kokia aukletoja? o ten yra lopselinuku grupe, nes ji pas mane rugseji bus tik metuku ir 2 men g.gif? gal zinot kokia aukletoja puikia?
*

mano mazoji jau antra savaitele kulniuoja i darziuka "Saltinelis". siaip man ten kolkas viskas patinka, aukletojos geros, veikla ivairi, grupe grazi... tik kad labai jau sunkiai issiskiriam rytais ir susitinkam po pietu, verkia.. verysad.gif labai jau mamytes truksta unsure.gif bet tikiuosi, kad viskas greitai susitvarkys.
lopselio grupes man regis ten net dvi, maniske ziogeliuose smile.gif
Užmirstuole
QUOTE(Atlante @ 2008 03 13, 23:55)
užrašiau savo pupą nuo rudens į Linelį, užrašė pas Linutę ir Dianą, tikiuosi čia tos pat auklėtojos, apie kurias taip gražiai atsiliepiama  smile.gif
*

NIu tai dabar labai norim susipazinti ax.gif koks mergaites vardas? mano mazoji Smilte ir ten keliauja ax.gif

QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 14, 10:54)
o kur cia Saltinelis,randasi? g.gif
*

Putinuose pries 7 vid. smile.gif

QUOTE(milediR @ 2008 03 28, 21:41)
mano mazoji jau antra savaitele kulniuoja i darziuka "Saltinelis". siaip man ten kolkas viskas patinka, aukletojos geros, veikla ivairi, grupe grazi... tik kad labai jau sunkiai issiskiriam rytais ir susitinkam po pietu, verkia.. verysad.gif  labai jau mamytes truksta  unsure.gif  bet tikiuosi, kad viskas greitai susitvarkys.
lopselio grupes man regis ten net dvi, maniske ziogeliuose  smile.gif
*

Man ir patiko sitas darzelis kol neatradau dar geresnio net nera ka lyginti schmoll.gif Labai svelnios, malonios, geros nu net zodziu truksta drinks_cheers.gif
Viska papasakoja tik izengus i grupe thumbup.gif ka valge, ka veike ir pan. ko Saltinelyje nesulaukdavau verysad.gif Ir man tos aukletojos visada tokios susirauke atrodydavo ypatingai jei paskutine as ja pasiimdavau doh.gif bet ka man daryt jei darbas iki 17,00 unsure.gif Linelis pasirinkimas thumbup.gif
kince
QUOTE(milediR @ 2008 03 28, 23:41)
mano mazoji jau antra savaitele kulniuoja i darziuka "Saltinelis". siaip man ten kolkas viskas patinka, aukletojos geros, veikla ivairi, grupe grazi... tik kad labai jau sunkiai issiskiriam rytais ir susitinkam po pietu, verkia.. verysad.gif  labai jau mamytes truksta  unsure.gif  bet tikiuosi, kad viskas greitai susitvarkys.
lopselio grupes man regis ten net dvi, maniske ziogeliuose  smile.gif
*

kokioje grupėje esat mes varliukų ir kaip jum darželis mes tai patenkintos dabar ir mažasis stovi eilėje
Doomsday
sveikos mamos 4u.gif
nors manoji dar labai maza, bet laikas greitai eina g.gif tai svarstau kuri darzeli pasirinkti ar du gaideliai ar Lineli abutu prie pat namu g.gif gal zinot kaip ten su eilem reikaliukai? gal jau dabar uzrasyt g.gif ?
Atlante
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 31, 16:54)
NIu tai dabar labai norim susipazinti  ax.gif koks mergaites vardas? mano mazoji Smilte ir ten keliauja  ax.gif

na va, būtų tikrai šaunu susipažinti. Urtė mano pupa smile.gif
tik va dabar mes užsirašę nuo rugsėjo, o prireikė eiti dabar, nes mamytė į darbuką išeis taip netikėtai ax.gif tai priėmė mus į kitą grupę, berods sakalėlių, mažiukai tenai visi, penktadienį susipažinome, pirmadienį iki pietučių pabus, o trečiadienį mėginsiu iki vakarienės palikti.
o kokia tavo mergytės grupė? 4u.gif
Užmirstuole
QUOTE(nareta20 @ 2008 04 05, 09:25)
sveikos mamos 4u.gif
nors manoji dar labai maza, bet laikas greitai eina g.gif tai svarstau kuri darzeli pasirinkti ar du gaideliai ar Lineli abutu prie pat namu g.gif gal zinot kaip ten su eilem reikaliukai? gal jau dabar uzrasyt g.gif ?
*

Uz Lineli thumbup.gif jei nuo metu leisi tai manau pusmecio gana g.gif
megee
o man iškilo toks klausimas (niekur neradau temos apie pradines mokyklėles). noriu savo dukrą leisti į šv. benedikto gimnaziją į I klasę. Gal kas susidūrėte su šios mokyklos mokytojom, kokią geriausia būtų pasirinkti? Gal kas leidžiate savo vaikus į šią gimnaziją? Prašau patarkite 4u.gif
zyzu
Man ši problema taip pat iškilo. Norėčiau irgi į šitą mokyklą leisti dukrą, tačiau nieko nežinau apie mokytojus bei kada reikia užrašyti ? Mes planuojame eiti nuo kito rudenio, tai ar jau bėgti užrašyti dabar ? Patarkite kas nors. g.gif Girdėjau, kad ten ne visus priima ir kad bus daug norinčių.
milediR
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 03 31, 17:54)
NIu tai dabar labai norim susipazinti  ax.gif koks mergaites vardas? mano mazoji Smilte ir ten keliauja  ax.gif
Putinuose pries 7 vid. smile.gif
Man ir patiko sitas darzelis kol neatradau dar geresnio net nera ka lyginti  schmoll.gif  Labai svelnios, malonios, geros nu net zodziu truksta drinks_cheers.gif
Viska papasakoja tik izengus i grupe thumbup.gif  ka valge, ka veike ir pan. ko Saltinelyje nesulaukdavau  verysad.gif Ir man tos aukletojos visada tokios susirauke atrodydavo ypatingai jei paskutine as ja pasiimdavau  doh.gif bet ka man daryt jei  darbas iki 17,00  unsure.gif Linelis pasirinkimas  thumbup.gif
*

Manoji lanko ziogeliu grupe, kolkas nepastebejau susiraukusiu aukletoju, atrodo viskas normaliai g.gif
Be to, mums pacioms reiketu rodyti daugiau iniciatyvos ir dometis savo vaikais, o ne laukti is kitu, kol papasakos mirksiukas.gif labai suprantu aukletojas, nesistebiu, kad kartais atrodo be nuotaikos ar pavargusios. pagalvokit apie tai,kad grupeje buna iki 15 maziuliuku doh.gif nezinau kaip kitos mamos, bet man ir vienos kartais buna per daug blush2.gif

Papildyta:
[quote=megee,2008 04 11, 20:34]
o man iškilo toks klausimas (niekur neradau temos apie pradines mokyklėles). noriu savo dukrą leisti į šv. benedikto gimnaziją į I klasę. Gal kas susidūrėte su šios mokyklos mokytojom, kokią geriausia būtų pasirinkti? Gal kas leidžiate savo vaikus į šią gimnaziją? Prašau patarkite 4u.gif
*

na nezinau, as savo vaiko neleisciau i sia gimnazija schmoll.gif
pirmas dalykas, ten labai daznos rinkliavos, kas, manau nelabai priimtina. mokykla turi aprupinti vaikus butiniausiom priemonem ir be rinkliavu. g.gif
antra, ten katalikiska mokykla, vaikai buna apkrauti ivairiom prievolem, daznai jiems net nesuprantamom.
dar zinau ne is vieno, kad labaiu mylimi pasiturinciu tevu vaikai...
bet kuriuo atveju Alytuj yra ir daugiau geru mokyklu ar gimnaziju. thumbup.gif
megee
QUOTE(zyzu @ 2008 04 15, 12:50)
Man ši problema taip pat iškilo. Norėčiau irgi į šitą mokyklą leisti dukrą, tačiau nieko nežinau apie mokytojus bei kada reikia užrašyti ? Mes planuojame eiti nuo kito rudenio, tai ar jau bėgti užrašyti dabar ? Patarkite kas nors. g.gif Girdėjau, kad ten ne visus priima ir kad bus daug norinčių.
*

aš galvoju leisti dukra į pirmą klasę nuo 2009 metų, tai kaip buvau jos užrašyti, tai sakė, kad dar laiku spėjau nes vietų jau nedaug liko, o kas dar nori šiais metais leisti tai jau pavėlavote -vietų nėra.
zyzu
Išgasdinai mane megee, tai ir aš nulėkiau užrašiau savo dukrą į katalikišką mokyklą 2009 m. Prašymą priėmė, o kaip bus kitąmet bala žino. Juk dar pokalbiui kvies pasirodo, o jei mes netiksim? Na bus matyti.
Wija
Sveikutės. Na, ir aš pasidalinsiu prisiminimais apie savo dukružės lankytus darželius. Kai buvom mažytės, nuo 1 m.2 mėn lankėm "Boružėlėj" "Nykštukų" grupę. Patiko auklėtojos, bet mano dukrytei mylimiausia buvo šeimininkėlė ax.gif .Pakeitę gyvenamą vietą po poros metų pradėjom lankyti "Nykštuką". Tai manoji tiesiog įsimylėjus auklėtoją Astą thumbup.gif ,net mokyklą lankydama nuolat apie ją kalba ir prisimena, o Vidos taip pat kažkodėl privengė, nenorėdavo prie jos likti doh.gif
megee
QUOTE(zyzu @ 2008 04 22, 12:39)
Išgasdinai mane megee, tai ir aš nulėkiau užrašiau savo dukrą į katalikišką mokyklą 2009 m. Prašymą priėmė, o kaip bus kitąmet bala žino. Juk dar pokalbiui kvies pasirodo, o jei mes netiksim? Na bus matyti.
*

tu matai, dar pasirodo pokalbiui kviečia g.gif , o man sakė kad paskambins ir turėsim ateiti, kad sužinotumėm kokioje grupėje, susipažintumėm su mokytoja.
Įdomu apie ką tas pokalbis (tikiuosi neklaus ar tėvai turtingi lotuliukas.gif )
jole
QUOTE(megee @ 2008 05 12, 17:39)
tu matai, dar pasirodo pokalbiui kviečia  g.gif , o man sakė kad paskambins ir turėsim ateiti, kad sužinotumėm kokioje grupėje, susipažintumėm su mokytoja.
Įdomu apie ką tas pokalbis (tikiuosi neklaus ar tėvai turtingi  lotuliukas.gif )
*

Pokalbis būna pas psichologę, kuri daro vaiko tyrimą. Ir nuo to nepriklauso ar vaiką priims ar ne. Kai formuoja klases tai ji rekuomenduoja kuri vaiką ikurią klasę, kad nebūtų vienoj klasėj vien tik judrūs vaikai, o kitoj lėti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.