QUOTE(pipire @ 2012 01 13, 08:50)
saltinelis prie putinu gimnazijos? ar prie saltniu pagrindines, as ir nevietine, tai nezinau skaiciais tu mokyklu 
Prie Šaltinių pagrindinės
Prie Putinų gimnazijos "Obelėlė", nerekomenduočiau
QUOTE(pipire @ 2012 01 13, 12:19) na gal taip vienareikšmiškai nereikėtų teigti, kad bloga Mums Šaltinėlis šiek tiek toliau nei Obelėlė, bet net nesvarsčiau apie galimybę vest į Obelėlę , nepatinka man ten kai kas QUOTE(lili* @ 2012 01 13, 13:52) na gal taip vienareikšmiškai nereikėtų teigti, kad bloga Mums Šaltinėlis šiek tiek toliau nei Obelėlė, bet net nesvarsčiau apie galimybę vest į Obelėlę , nepatinka man ten kai kas nu aisku, joa gal kas ir dziaugiasi palikdami vaikus, bet man ir tai neaktualau ir net baisu; ) tai teks rinktis greitoj ateity saltineli veliau dar pasikalsuinesiu apie aukletojas kokios geros? O beje koks saltinelio darbo laikas, nuo kiek iki keik dirba? QUOTE(pipire @ 2012 01 13, 13:36) nu aisku, joa gal kas ir dziaugiasi palikdami vaikus, bet man ir tai neaktualau ir net baisu; ) tai teks rinktis greitoj ateity saltineli veliau dar pasikalsuinesiu apie aukletojas kokios geros? O beje koks saltinelio darbo laikas, nuo kiek iki keik dirba? t kaip ir dauguma darželių nuo 7.00 iki 17.30, gal dar yra prailginta grupė iki 18val. , man neaktualu, tai nelabai ir žinau apie ją Tinklalapyj darželio galit pasižiūrėti
Sveikos, mamos
O mes vedam į Obelėlę- kol kas normaliai viskas
QUOTE(Sals@ @ 2011 12 21, 16:55) Pasirodo, iki rugsėjo mėn. visai nėra vietų Koks dar darželis arčiausiai Vilniaus g.? Dar visiškai nesigaudau gatvėse, per valandą vieną darželį atseku maps'uose Iš anksto dėkoju už pagalbą QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 11:44) Pasirodo, iki rugsėjo mėn. visai nėra vietų Koks dar darželis arčiausiai Vilniaus g.? Dar visiškai nesigaudau gatvėse, per valandą vieną darželį atseku maps'uose Iš anksto dėkoju už pagalbą pabandyk pasidomėti šiuo: Pasaka, Alytaus lopšelis-darželis Vingio g. 7A, LT-63219 Alytus Telefonas (315) 76600 QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 13:24) O jeigu nelinkęs? Manau tikrai palaukit, kol didieji šalčiai praeis, o tada bandykit O ar linkęs sirgt ar ne pamatysit pradėję lankyti darželį Mano dukryutė iki beveik 2m sirgi kartą sloga, o pradėjus lankytdarželį maximum ištemdavom nesirgę savaitę... taip ,kad linkiu sėkmės ir nesirgti QUOTE(lili* @ 2012 02 06, 13:45) Manau tikrai palaukit, kol didieji šalčiai praeis, o tada bandykit O ar linkęs sirgt ar ne pamatysit pradėję lankyti darželį Mano dukryutė iki beveik 2m sirgi kartą sloga, o pradėjus lankytdarželį maximum ištemdavom nesirgę savaitę... taip ,kad linkiu sėkmės ir nesirgti Kas dėl sirgimo, kaip bus - taip, o kol kas džiaugiuosi, kad iki šiol sveikas Gal kas lankote darželį Pasaka? Būtų išgirsti atsiliepimus, nes randu tik senokai rašytus QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 15:12) Kas dėl sirgimo, kaip bus - taip, o kol kas džiaugiuosi, kad iki šiol sveikas Gal kas lankote darželį Pasaka? Būtų išgirsti atsiliepimus, nes randu tik senokai rašytus Laba.... aš vaikystėje lankiau O šiaip manau, kad darželis kaip darželis. Kadangi gyvenu šale jo draugės ir kaimynės leidžia savo vaikučius į šį darželį, tai viskas gerai ir auklėtojom patenkintos. O sergamumo atžvilgiu asmeniškai mums darželis nieko neįtakojo QUOTE(mylimukeA @ 2012 02 06, 16:12) Aš sūnų jau antri metai vedu į "Pasaką" ir esu patenkinta. Pradėjau leisti beveik 3 metų, bijojau kaip pripras. Atsimenu, kaip šiandien, atvedžiau pirmą dieną, palikau pusei dienos, ateinu su baime apie pietus pažiūrėti kaip jam sekėsi, o jis pamatęs mane tempia mane į grupę ir rodo su kokiais žaisliukais žaidė. Neseniai ryte ėjome į darželį ir jis pasakė, kad jam patinka daržely.
sveikos mamytes, o apie lopseli darzeli Putinelis gal esate ka girdeja?apie ji apskritai atsiliepimu nerandu o balandi bandysim jau keliauti
Straipsnis apie Alytaus darželius Gal kam bus aktualu
sweikos, pradejom lankyti Alytaus lopseli darzeli Boruzele grupe Meskuciu, bet po poros dienu supratau kad aukletojos man nelimpa, gal man tik vienai taip atrodo, nes noriu savo dukrytei ko geriausio.. galvoju i kita grupe gal pervesti, bet nenoriu daryti skubotu sprendimu ir balshkytis po grupes kas dvi dienas, gal kas yra lanke Meskuciu grupe siame darzelyje ir galite pasidalinti patirtimi??
QUOTE(kukute24 @ 2012 03 06, 14:14) sweikos, pradejom lankyti Alytaus lopseli darzeli Boruzele grupe Meskuciu, bet po poros dienu supratau kad aukletojos man nelimpa, gal man tik vienai taip atrodo, nes noriu savo dukrytei ko geriausio.. galvoju i kita grupe gal pervesti, bet nenoriu daryti skubotu sprendimu ir balshkytis po grupes kas dvi dienas, gal kas yra lanke Meskuciu grupe siame darzelyje ir galite pasidalinti patirtimi?? Perveskit į Širdučių. Mes meškučių vasarą pabuvom mėnesį, man irgi nepatiko
Sveikos mamytės
Čia yra šie darželiai: Alytaus miesto Vidzgirio mikrorajone yra šios ikimokyklinio ugdymo mokyklos: Alytaus lopšelis-darželis Linelis Jaunimo g. 13, telefonas 8-315-76630 , lopšelis-darželis Du gaideliai Jaunimo g. 15, telefonas 8-315-21661 , lopšelis-darželis Volungėlė Volungės g. 25, telefonas 8-315-76590 , lopšelis-darželis Boružėlė Likiškėlių g.14, telefonas 8-315-76620 , Drevinuko darželis-mokykla Topolių g.19, telefonas 8-315-70525 , Vilties darželis-mokykla Volungės g, 28, telefonas 8-315-75580 Kuris iš jų geriausias? Ačiū visoms už pasidalintą informaciją QUOTE(daqiva @ 2012 03 08, 11:58) Sveikos mamytės Čia yra šie darželiai: Alytaus miesto Vidzgirio mikrorajone yra šios ikimokyklinio ugdymo mokyklos: Alytaus lopšelis-darželis Linelis Jaunimo g. 13, telefonas 8-315-76630 , lopšelis-darželis Du gaideliai Jaunimo g. 15, telefonas 8-315-21661 , lopšelis-darželis Volungėlė Volungės g. 25, telefonas 8-315-76590 , lopšelis-darželis Boružėlė Likiškėlių g.14, telefonas 8-315-76620 , Drevinuko darželis-mokykla Topolių g.19, telefonas 8-315-70525 , Vilties darželis-mokykla Volungės g, 28, telefonas 8-315-75580 Kuris iš jų geriausias? Ačiū visoms už pasidalintą informaciją daugelis yra geri, žiūrint kokio amžiaus mažylis, koki poreikiai.siūlyčiau tą straipsnį paskaityti, kuris yra įkeltas. QUOTE(Ledas @ 2012 03 06, 16:25) na siandien jau penkta diena kaip mes einam i darziuka, ir trecia diena kai palieku as ja, is pradziu gal ir nelabai patiko man tos aukletojos bet dabar ziuriu kad jos tikrai labai tais vaikuciais rupinasi, dukryte dar ne kartelio neverke palikta, visada maloniai atsiliepia i tel skambucius kai paskambinu pasiteirauti kaip sekasi, manau dar pasiliksim Meskuciuosia, o paskui ziuresium kaip, man tai svarbiausia kad dukrytei butu gerai Papildyta: nezinau ar cia i tema, bet norejau pasiteirauti ka manot apie darzeliu maista? Ar vaikuciai jo valgo? Negryzta namo alkani? QUOTE(kukute24 @ 2012 03 09, 08:54) nezinau ar cia i tema, bet norejau pasiteirauti ka manot apie darzeliu maista? Ar vaikuciai jo valgo? Negryzta namo alkani? Kiek algo, kiek nevalgo, sunku pasakyt, auklėtojos visada tvirtina ,kad valgė, bet buna,kad pasiimam po vakarienes ir vos speja grįžt namo ir valgyt prašo ir kerta taip,kad atrodo pusę dienos badavo Ten su jais nežaidžia ,kaip mes namuose, kiek valgė, kiek spėjo.... QUOTE(lili* @ 2012 03 09, 10:05) Kiek algo, kiek nevalgo, sunku pasakyt, auklėtojos visada tvirtina ,kad valgė, bet buna,kad pasiimam po vakarienes ir vos speja grįžt namo ir valgyt prašo ir kerta taip,kad atrodo pusę dienos badavo Ten su jais nežaidžia ,kaip mes namuose, kiek valgė, kiek spėjo.... o kaip maisto kokybe? meniu? pasiziurit ka valgo jusu vaikai? viena drauge sake kad darziukuose vaikus maitina desrelemis, zuvu pirsteliais ir kopustu salotomis su majonezu!!!! Mes dar darziuki nevalgem, bet kita savaite manau jau paliksiu ir pietums ja, tai vat ir susidomejau kaip ten viskas
mano sūnus eina į Girinuką, tai meniu dar pakenčiamas.tikrai ne dešrelėm ir piršteliais maitina. bet čia turbūt priklauso gal nuo darželio.nors meniu turėtų būti panašus visur
Pasilikau pasirinkimą iš dviejų darželių, kurie arčiausiai namų. Tai "Du gaideliai" arba "Linelis". Šiandien buvau apžiūrėti "Linelio" . Darželis renovuotas, visur gražu. Planuoju leisti 1,9 mažylį - tai lopšelinukas būsimas:)
"Dviejuose gaideliuose" dar nebuvau. Mamytės gal galėtų pasidalinti patirtimi, kuris darželis iš šių būtų geresnis ir gal žino kurios lopšelinukų grupės auklėtojos geresnės. QUOTE(daqiva @ 2012 03 09, 17:11) Pasilikau pasirinkimą iš dviejų darželių, kurie arčiausiai namų. Tai "Du gaideliai" arba "Linelis". Šiandien buvau apžiūrėti "Linelio" . Darželis renovuotas, visur gražu. Planuoju leisti 1,9 mažylį - tai lopšelinukas būsimas:) "Dviejuose gaideliuose" dar nebuvau. Mamytės gal galėtų pasidalinti patirtimi, kuris darželis iš šių būtų geresnis ir gal žino kurios lopšelinukų grupės auklėtojos geresnės. Ir dar: nekokius girdėjau atsiliepimus apie Linelio logopedę. Ar kam teko susidurti? QUOTE(kukute24 @ 2012 03 09, 08:54) nezinau ar cia i tema, bet norejau pasiteirauti ka manot apie darzeliu maista? Ar vaikuciai jo valgo? Negryzta namo alkani? Maniskes tai darželyje valgė, vyresnė dabar jau į mokyklą keliauja, tai sakė, kad darželyje labai skanai maitino, daug skaniau nei mokykloje. QUOTE(kukute24 @ 2012 03 09, 10:59) o kaip maisto kokybe? meniu? pasiziurit ka valgo jusu vaikai? viena drauge sake kad darziukuose vaikus maitina desrelemis, zuvu pirsteliais ir kopustu salotomis su majonezu!!!! Mes dar darziuki nevalgem, bet kita savaite manau jau paliksiu ir pietums ja, tai vat ir susidomejau kaip ten viskas Pasižiūriu ką valgo. Meniu įvairus. Šiaip gal ir būna kartais tų dešrelių. Bet aš namie irgi kartais tų dešrelių nuperku
Nežinau vardo. Man tokius atsiliepimus pasakė viena mamytė, ten vedusi savo berniuką, Minėjo, kad vien dėl logopedės pervedė į kitą darželį. Tik tiek žinau, kad toji logopedė direktorės dukra. Toji mamytė pasakojo, kad anoji logopedė pareiškė: "nesusitvarkau su Jūsų vaiku" taip duodama suprast, kad neužsiims su juo. Tad Jūsų mamytės kiekvienas žodis ar atsiliepimas man labai brangus. Ačiū visoms atsiliepusioms:)
As niekada nevesciau savo vaiko i du gaideliai darzeli, nes is administracijos bendravimo ir is issilavinimo lygio aisku, kad tai baisi vieta vaikams augti ir lavintis.
Papildyta: QUOTE(daqiva @ 2012 03 10, 16:18) AS tikrai nevesciau i du gaidelius, nes tiek kiek teko bendauti su ju ju administracija, tai arogantiska ir pasiputusi. Tikrai niekada nevesciau vaiko i toki darzeli. QUOTE(gintaryyte @ 2012 04 05, 15:03) As niekada nevesciau savo vaiko i du gaideliai darzeli, nes is administracijos bendravimo ir is issilavinimo lygio aisku, kad tai baisi vieta vaikams augti ir lavintis. Papildyta: AS tikrai nevesciau i du gaidelius, nes tiek kiek teko bendauti su ju ju administracija, tai arogantiska ir pasiputusi. Tikrai niekada nevesciau vaiko i toki darzeli. Na ta administracija tikrai nedaug prisideda prie vaiko lavinimo Darzelio direktore - keistoka, bet su ja turejau reikalu tik pateikiant prasyma. Taigi man ji netrukdo QUOTE(daqiva @ 2012 03 09, 18:11) "Dviejuose gaideliuose" dar nebuvau. Mamytės gal galėtų pasidalinti patirtimi, kuris darželis iš šių būtų geresnis ir gal žino kurios lopšelinukų grupės auklėtojos geresnės. abu vaikai keliauja į šį darželį, atsiliepimai kuo geriausi QUOTE(gintaryyte @ 2012 04 05, 16:03) As niekada nevesciau savo vaiko i du gaideliai darzeli, nes is administracijos bendravimo ir is issilavinimo lygio aisku, kad tai baisi vieta vaikams augti ir lavintis. Papildyta: AS tikrai nevesciau i du gaidelius, nes tiek kiek teko bendauti su ju ju administracija, tai arogantiska ir pasiputusi. Tikrai niekada nevesciau vaiko i toki darzeli. na kiek teko susidurti su administracija viskas buvo ok, aš labai džiaugiuosi, kad vaikučiai eina būtent čia, o apie auklėtojas galiu rašyti ir rašyti ir tik gerai, specialiai auklėtojų nesirinkau, bet per kelis metus jau kaip ir visas pažystu, tikrai viskos kūrybingos, išradingos, veiklos tikrai daug QUOTE(artita @ 2012 04 05, 20:50) abu vaikai keliauja į šį darželį, atsiliepimai kuo geriausi na kiek teko susidurti su administracija viskas buvo ok, aš labai džiaugiuosi, kad vaikučiai eina būtent čia, o apie auklėtojas galiu rašyti ir rašyti ir tik gerai, specialiai auklėtojų nesirinkau, bet per kelis metus jau kaip ir visas pažystu, tikrai viskos kūrybingos, išradingos, veiklos tikrai daug QUOTE(samke @ 2012 02 20, 22:42) sveikos mamytes, o apie lopseli darzeli Putinelis gal esate ka girdeja?apie ji apskritai atsiliepimu nerandu o balandi bandysim jau keliauti Sveikute
Gal jau kas žino, kuris darželis dirbs vasarą?
Sveikos, gal galit patarti pas kuria aukletoja vesti i lopselio grupe 2 gaideliuose? As pradesiu vesti nuo rugsejo. Mano dukrytei bus metai ir 3 menesiai
Sveikos mamos, labai noriu sužinoti jūsų patirtis, nuomonę apie priešmokyklinukų mokytojas "Drevinuke". Labai nesinori vesti darželio nelankiusio jautraus vaiko visiškai nieko nežinant apie pedagogą. Padėkit jei galit
|