Mano treciaklasis sunus be galo judrus, todel noriu ji leisti i krepsinio mokykla. Vasara dalyvavo stovykloje, tai jam labai patiko. Gal kieno nors vaikas ta mokykla lanke, ir jus galite pasidalinti patirtimi
Sveikute,
leisiu sau cia pasakyti savo nuomone, nes mano vyras profesionalus krepsininkas ir si ta ismano apie ta mokykla Visu pirma turi zinot pati, kodel vaika ten leidi - jei tikrai turi laisvu pinigu ir manai, kad ten jam bus geriausias budas praleisti laisva laika - pirmyn - manau tikrai geras pasirinkimas - pamokeles ir demesys vaikams ten tikrai neblogai organizuojamos. Jei nori, kad vaikas pasiektu kazko krepsinyje - va cia jau sunkiau...per tiek metu ir sutokia baze nelabai ka si mokykla isugde...Kame problema? Visu pirma labai dideles treniruojamu vaiku grupes - duoda kamuolius ir visi begioja kaip kas ismano. Beto, i amziaus grupiu rinktines labai sunku patekti zmogeliukui is gatves - ne veltui mokykla Prestizine Na, ir labai svarbu susirasti gera treneri - kad nesugadintu vaiko fizines formos ir noro ko nors siekt. Linkiu sekmes
Mazule, ar geriau treniruotis vaikui Vilniaus krepsinio mokykloj?
Viskas priklauso nuo trenerio - reiketu pasizonduoti - parasykit man ju pavardes - as paklausciau vyro nuomones ir parasyciau jums...
Del Vilniaus sporto mokyklos ka as zinau - ten kaip paprasta mokykla plius sportas ar kaip Marciulionio - uzklasine?..tada gal geriau Marciulionio - issilavinimas labai svarbu, o su kasiu gali nesigauti ir prie puikaus trenerio
Aciu, mazule. Krepsinio mokykla, kaip ir Marciulionio yra uzklasine. Tik penkis kart mazesnis mokestis
O, pasirodo, as nieko nezinau apie krepsinio mokykla (ne Marciulionio). Kur ji randasi? Koks mokestis? Ir ka dar galit papasakoti apie ja? Aciu
Ji vadinasi Vilniaus krepšinio mokykla. Nuomuoja salę grąžtų gamyklos patalpose. Ten gal Vivulskio gatvė
Aciu uz info. Tik man ten labai strategiskai nepatogu
Labas rytas,
Norejau pasiteirauti, gal kurios iš jūsų vaikai lanko Vilniaus krepšinio mokyklą?
Labas,
Man irgi būtų labai įdomu apie ją ką nors sužinoti
Klausk, kas domina. Mes šiais metais pradėjom lankyti, tai ką žinosiu, galiu atsakyt.
mane domina, kur si mokykla randasi? nuo kelintu metu vaikus priima. mano sunui 6 m., norejome i marciulionio krepsinio akademija, bet siais metais vienais metais vyresnius priima.
QUOTE(rolanda @ 2005 11 04, 21:17) mane domina, kur si mokykla randasi? nuo kelintu metu vaikus priima. mano sunui 6 m., norejome i marciulionio krepsinio akademija, bet siais metais vienais metais vyresnius priima. Mokykla yra Birželio 23-iosios g. Priėmimas buvo rugsėjo mėn. Priiminėjo vaikus nuo 1998 m. gimimo ir vyresnius. Mes nuėjome, paprašėme ir mus priėmė, nors mes 1999 m. Tik sakė kitais metais jau turėsime eiti į savo amžiaus grupę. Bet žiūrėsim, kaip ten bus tais kitais metais
O gal zinot mergaiciu mokykla?
Gal kieno vaikai lanko krepšinio treniruotes Kaune,pvz. Sabonio krepšinio mokyklą arba sporto mokykloj (lygtai 4 vidurinė), arba dar kokiose kitose vietose. Kokie atsiliepimai, ar vaikams patinka. Kaip su lankomumu? Ar neatima per daug laiko nuo mokslų? Kokia užsiėmimų kaina?
Šiaip aktualu gal kas mergaitę leidžiate, bet jai parašysite apie berniukus taip pat būsiu dėkinga. Galvojam dukra užrašyti, tai norisi sužinoti daugiau.
laba...
mes savo vaikiną leidžiam į Perkūno krepšinio mokyklą. jam labai patinka, labai noriai lanko. treniruotės vyksta tris kartus per savaitę, bent jau mums mokslams tikrai nemaišo. bet kiek žinau, mergaičių grupių ten nėra
Sabonineje kaip tik nuo praeitu metu yra mergaiciu grupe.Mes taip pat pora metu lankeme ten, bet anais metais perejome i sporto mokykla.
QUOTE(drugeliukassss @ 2006 09 04, 18:08) jų centrinė būstinė dabar yra prie Saulėtekio (tik šią vasarą persikraustė), tačiau treniruotės vyksta po visą miestą. mes einame centre, bet yra ir kalniečiuose, ir šilainiuose, ir petrašiūnuose tikrai... pažiūrėk www.kmperkunas.lt
sveikos, o gal kas nors ir patirties apie sabonio krepsinio mokykla gali papasakoti -? Kaina treniruociu, aprangu, papildomos kokios islaidos? Ne sita man arciausiai namu butu, o dabar kiek suprantu, ten atostogos, nes uzdaryta...
Sveikos mielos mamytės,
mes nusiteikėme lankyti treniruotes Vilniaus krepšinio mokykloje. Su 2000-ųjų gimimo jaunimu užsiims treneriai Semionovas ir R.Kairys. Kadangi kol kas dar yra galimybė pasirinkti, labai prašau atsiliepimų apie šiuos trenerius.
Ar yra Vilniuje krepšinio būreliai kur nors arčiau centro?
Nes kiek skambinau visi usiėmimai vyksta Šeškineje.
Iš tiesų marčiulionkėj kaina gerokai didesnė, nei VKM (40 Lt), tačiau mes pasirinkome "valdišką" dėl kitų motyvų, vienas iš jų - labai nepalankus užsiėmimų laikas. Luko klasiokas norėjo lankyti marčiulionkę, tačiau gavosi taip, kad mokykloje dar pamokos nepasibaigė, o jau reikia būti treniruotėje....
Mes einam pas trenerį Semionovą, Lukui labai patinka, nors kol vaikų dar sąlyginai daug, tai aišku sunku juos suvaldyti Dėl marčiulionkės tai prisidėjo ir tai, kad keli pažįstami atsisakė dėl subjektyvių kriterijų, kurių viešai nesinorėtų ir komentuoti, kadangi tai jau bus "viena boba sakė" QUOTE(ditax @ 2007 09 30, 20:26) O kaip krepsinis atsiliepia auganciu mergaiciu figurai? Ar nrsudarko? Maniske nori lankyti, o as bijau... Na mano dukra treniruojasi sporto mokykloje, tai kol aš jos laukiu, visada matau, kaip praeina merginos, lankančios krepšinį, būtent paauglės. aš dar anksčiau padariau sau tokią išvadą
Lanko sunus jau 2 metus Marciulionio mokykla. Jam ir man nebepatinka. Man - nes daznai nebuna treniruociu, nors pinigus mokame, vaiku neskatina. Sunus nera geras zaidejas (to ir nesiekiu), tai treneris ji demotyvuoja, skatina nelankyti. Noriu nuo 2008 rudens lesti i Vilniaus Krepsinio mokyka. Gal ten geriau? Gal zinot kas treniruoja/s 1999 m. gimusius berniukus. Taip pat brolis siemet nori startuot su krepsiniu (2000 m). Keik zinau, Vilniaus krepsinio mokyklos vieta pasikeite: kur jie dabar?
Patarkit
Sveikos, mamytės. Na, maniškiui dar tik 4,5 bet tikrai yra minčių į kokį sportą leisti, nes labai aukštas ir sportiškas berniukas, nenustygstantis vietoj, labai patinka baseinas.. tai dar aišku nežinau.. buvo minčių apie Marčiulionio mokyklą, bet iš atsiliepimų suprantu, kad visgi iš šitos mokyklos vien tik vardas ir pinigų plėšimas.. ?
Laba,
mes lankem Marciulionio mokykla Pas ...pamirsau pavarde Trenere moteris, griezta, ale nieko
o nuo keliu metu vaikus priima i krepsinio mokyklas?
mums irgi labai butu svarbu suzinoti adresa...
Laba diena,parasykit adresiuka Vilniaus krepsinio mokyklos ir nuo kiek metu galima leisti i treniruotes.Aciu.
mamytės, vedančios vaikučius į VKM, ar galit adresiuką parašyt?
Skambinausi i VKM tai suzinojau kad priemimas-registracija vyks rugsejo 3-4d 18val birzelio 23-10 sporto mokykloj(lyg graztu gamykla buvus ar kazkas panasaus), ten ir galima suzinot kur kokio amziaus grupiu vaikai treniruojasi, nes kaip supratau jie issimete po ivairias mokyklas. Gal kazkam pagelbejau
Na is kitos puses yra internetas, kur parasius Vilniaus krepsinio mokykla ismeta kontaktus
http://www.vilniauskrepsiniomokykla.lt/ cia jei kas, pasiskambindavau ir pasiklausdavau ko nors
Tik neveskit vaiku pas Marciulioni. Jei vaikas ir gabus, taip atrodys tik jums, o treneris vis tiek pasirinks tuos, kurie tures geras "rekomendacijas". Gerai pasvarstykit kiek Lietuvos rinktinej vyru is Marciulionio mokyklos? Kur jie tie garsieji "marciulioniukai"?
kiek skambinau į krepšinio mokyklas, tai arba į butą pataikau arba priima nuo 7m... o ar nėra tokių, kur nuo 5m. priima?
QUOTE(Draidra @ 2008 09 05, 08:17) kiek skambinau į krepšinio mokyklas, tai arba į butą pataikau arba priima nuo 7m... o ar nėra tokių, kur nuo 5m. priima? mes leidom pernai, jam buvo beveik šeši Šiemet mums beveik septyni, bandom vėl lankysim Marčiulionio krepšinio mokyklą QUOTE(Roma.Romualda @ 2008 09 04, 14:16) Tik neveskit vaiku pas Marciulioni. Jei vaikas ir gabus, taip atrodys tik jums, o treneris vis tiek pasirinks tuos, kurie tures geras "rekomendacijas". Gerai pasvarstykit kiek Lietuvos rinktinej vyru is Marciulionio mokyklos? Kur jie tie garsieji "marciulioniukai"? Norėjau paklausti ar jūs žinote kažkokių gyvų pavyzdžių apie tai ką rašote? Norėčiau sužinoti daugiau, nes sūnus jau trečius metus lanko šią mokyklą, pradėjo nuo 7m, bet mes žmonės paprati "be rekomendacijų", vaikui sekasi gerai ir labai patinka, bet jeigu ten taip yra , tai pradėjau galvoti, kad gal reikėtų perkelti jį į VKM
Laba
Planuoju sūnelį leisti į "Tornado" krepšinio klubą Kaune Poškos g. Gal kas lankote?
LABAS. NORIU LEISTI SUNU I VKM, PAS TRENERI ZILI. GAL KAS TURIT INFORMACIJOS APIE SI TRENERI?
Gal kas vedat sūnų į Kauno krepsinio mokyklą "Aisčiai",Miško g.pas trenerį S.Marčiukaitį? Pasidalinkit įspūdžiais.Ačiū !
O sakykit kaip su mergaitėm?
lanko mano dukryte vkm jau 2 metus.
|