Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krepšinio mokyklos, treniruotės
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3
Moteris
Mano treciaklasis sunus be galo judrus, todel noriu ji leisti i krepsinio mokykla. Vasara dalyvavo stovykloje, tai jam labai patiko. Gal kieno nors vaikas ta mokykla lanke, ir jus galite pasidalinti patirtimi smile.gif na, pavyzdziu, ar susimokejus uz moksla, dar daug reikia papildomai isleisti pinigu, kaip ten anglu pamokeles, ar visi mokytojai vyrai. Ir apskritai, ar vaikui ne per sunku lankyti dvi mokyklas. Busiu dekinga smile.gif
Mazule
Sveikute,
leisiu sau cia pasakyti savo nuomone, nes mano vyras profesionalus krepsininkas ir si ta ismano apie ta mokykla smile.gif
Visu pirma turi zinot pati, kodel vaika ten leidi - jei tikrai turi laisvu pinigu ir manai, kad ten jam bus geriausias budas praleisti laisva laika - pirmyn - manau tikrai geras pasirinkimas - pamokeles ir demesys vaikams ten tikrai neblogai organizuojamos.
Jei nori, kad vaikas pasiektu kazko krepsinyje - va cia jau sunkiau...per tiek metu ir sutokia baze nelabai ka si mokykla isugde...Kame problema? Visu pirma labai dideles treniruojamu vaiku grupes - duoda kamuolius ir visi begioja kaip kas ismano.
Beto, i amziaus grupiu rinktines labai sunku patekti zmogeliukui is gatves - ne veltui mokykla Prestizine wink.gif
Na, ir labai svarbu susirasti gera treneri - kad nesugadintu vaiko fizines formos ir noro ko nors siekt.
Linkiu sekmes smile.gif
kliopa
QUOTE (mazule2 @ 2004 08 15, 17:39)
Sveikute,
leisiu sau cia pasakyti savo nuomone, nes mano vyras profesionalus krepsininkas ir si ta ismano apie ta mokykla smile.gif
Visu pirma turi zinot pati, kodel vaika ten leidi - jei tikrai turi laisvu pinigu ir manai, kad ten jam bus geriausias budas praleisti laisva laika - pirmyn - manau tikrai geras pasirinkimas - pamokeles ir demesys vaikams ten tikrai neblogai organizuojamos.
Jei nori, kad vaikas pasiektu kazko krepsinyje - va cia jau sunkiau...per tiek metu ir sutokia baze nelabai ka si mokykla isugde...Kame problema? Visu pirma labai dideles treniruojamu vaiku grupes - duoda kamuolius ir visi begioja kaip kas ismano.
Beto, i amziaus grupiu rinktines labai sunku patekti zmogeliukui is gatves - ne veltui mokykla Prestizine wink.gif
Na, ir labai svarbu susirasti gera treneri - kad nesugadintu vaiko fizines formos ir noro ko nors siekt.
Linkiu sekmes smile.gif

Mazule, ar geriau treniruotis vaikui Vilniaus krepsinio mokykloj?
Mazule
Viskas priklauso nuo trenerio - reiketu pasizonduoti - parasykit man ju pavardes - as paklausciau vyro nuomones ir parasyciau jums... wink.gif nors yra ten ir visokiu nauju - gali ne visus zinoti...
Del Vilniaus sporto mokyklos ka as zinau - ten kaip paprasta mokykla plius sportas ar kaip Marciulionio - uzklasine?..tada gal geriau Marciulionio - issilavinimas labai svarbu, o su kasiu gali nesigauti ir prie puikaus trenerio tongue.gif
kliopa
QUOTE (mazule2 @ 2004 08 15, 17:58)
Viskas priklauso nuo trenerio - reiketu pasizonduoti - parasykit man ju pavardes - as paklausciau vyro nuomones ir parasyciau jums... wink.gif nors yra ten ir visokiu nauju - gali ne visus zinoti...
Del Vilniaus sporto mokyklos ka as zinau - ten kaip paprasta mokykla plius sportas ar kaip Marciulionio - uzklasine?..tada gal geriau Marciulionio - issilavinimas labai svarbu, o su kasiu gali nesigauti ir prie puikaus trenerio tongue.gif

Aciu, mazule. Krepsinio mokykla, kaip ir Marciulionio yra uzklasine. Tik penkis kart mazesnis mokestis thumbup.gif . O del treneriu pavardziu, tas ir yra blogiausia, kad as ju nezinau sad.gif , nuo sio rudens tik ruosiuos vesti. Jie tik nuo antros klases priima.
Moteris
O, pasirodo, as nieko nezinau apie krepsinio mokykla (ne Marciulionio). Kur ji randasi? Koks mokestis? Ir ka dar galit papasakoti apie ja? Aciu
kliopa
QUOTE (Moteris @ 2004 08 15, 19:31)
O, pasirodo, as nieko nezinau apie krepsinio mokykla (ne Marciulionio). Kur ji randasi? Koks mokestis? Ir ka dar galit papasakoti apie ja? Aciu

Ji vadinasi Vilniaus krepšinio mokykla. Nuomuoja salę grąžtų gamyklos patalpose. Ten gal Vivulskio gatvė g.gif nežinau. Žodžiu, netoli Hyper Rimi, kur prie Vingio kinoteatro. Mokestis už mėnesį buvo apie 30 litų. Gal nepabrango? Bet ten tik treniruotės vyksta, jokių papildomų pamokų nėra. Pirmais, gal dar antrais metais 3 kartai į savaitę, o vėliau kasdien. Svarbiausia, kad bent pirmais metais nėra tokios užaukštintos priėmimo atrankos, kaip Marčiulionio mokykloj. smile.gif
Moteris
Aciu uz info. Tik man ten labai strategiskai nepatogu smile.gif O marciulionke netoli mokyklos. Bet siaip informacija verta demesio.
Blobse
Labas rytas,

Norejau pasiteirauti, gal kurios iš jūsų vaikai lanko Vilniaus krepšinio mokyklą?
Daivika
Labas,

Man irgi būtų labai įdomu apie ją ką nors sužinoti 4u.gif
Blobse
Klausk, kas domina. Mes šiais metais pradėjom lankyti, tai ką žinosiu, galiu atsakyt.
rolanda
mane domina, kur si mokykla randasi? nuo kelintu metu vaikus priima. mano sunui 6 m., norejome i marciulionio krepsinio akademija, bet siais metais vienais metais vyresnius priima. smile.gif
Blobse
QUOTE(rolanda @ 2005 11 04, 21:17)
mane domina, kur si mokykla randasi? nuo kelintu metu vaikus priima. mano sunui 6 m., norejome i marciulionio krepsinio akademija, bet siais metais vienais metais vyresnius priima. smile.gif
*

Mokykla yra Birželio 23-iosios g. Priėmimas buvo rugsėjo mėn. Priiminėjo vaikus nuo 1998 m. gimimo ir vyresnius. Mes nuėjome, paprašėme ir mus priėmė, nors mes 1999 m. Tik sakė kitais metais jau turėsime eiti į savo amžiaus grupę. Bet žiūrėsim, kaip ten bus tais kitais metais smile.gif
uogytė
O gal zinot mergaiciu mokykla?
drugeliukassss
Gal kieno vaikai lanko krepšinio treniruotes Kaune,pvz. Sabonio krepšinio mokyklą arba sporto mokykloj (lygtai 4 vidurinė), arba dar kokiose kitose vietose. Kokie atsiliepimai, ar vaikams patinka. Kaip su lankomumu? Ar neatima per daug laiko nuo mokslų? Kokia užsiėmimų kaina?
Šiaip aktualu gal kas mergaitę leidžiate, bet jai parašysite apie berniukus taip pat būsiu dėkinga. 4u.gif
Galvojam dukra užrašyti, tai norisi sužinoti daugiau. smile.gif
VEgle
laba...

mes savo vaikiną leidžiam į Perkūno krepšinio mokyklą. jam labai patinka, labai noriai lanko. treniruotės vyksta tris kartus per savaitę, bent jau mums mokslams tikrai nemaišo. bet kiek žinau, mergaičių grupių ten nėra verysad.gif
peledziuke
Sabonineje kaip tik nuo praeitu metu yra mergaiciu grupe.Mes taip pat pora metu lankeme ten, bet anais metais perejome i sporto mokykla.
VEgle
QUOTE(drugeliukassss @ 2006 09 04, 18:08)

O kur ta Perkūno krepšinio mokykla?
*

jų centrinė būstinė dabar yra prie Saulėtekio (tik šią vasarą persikraustė), tačiau treniruotės vyksta po visą miestą. mes einame centre, bet yra ir kalniečiuose, ir šilainiuose, ir petrašiūnuose tikrai... pažiūrėk www.kmperkunas.lt

minte
sveikos, o gal kas nors ir patirties apie sabonio krepsinio mokykla gali papasakoti -? Kaina treniruociu, aprangu, papildomos kokios islaidos? Ne sita man arciausiai namu butu, o dabar kiek suprantu, ten atostogos, nes uzdaryta...
advokate
Sveikos mielos mamytės,

mes nusiteikėme lankyti treniruotes Vilniaus krepšinio mokykloje. Su 2000-ųjų gimimo jaunimu užsiims treneriai Semionovas ir R.Kairys. Kadangi kol kas dar yra galimybė pasirinkti, labai prašau atsiliepimų apie šiuos trenerius.
ditax
QUOTE(peledziuke @ 2006 09 04, 15:29)
Sabonineje kaip tik nuo praeitu metu yra mergaiciu grupe.Mes taip pat pora metu lankeme ten, bet anais metais perejome i sporto mokykla.
*

O kaip krepsinis atsiliepia auganciu mergaiciu figurai? Ar nrsudarko? Maniske nori lankyti, o as bijau...
Marija5
Ar yra Vilniuje krepšinio būreliai kur nors arčiau centro?
Nes kiek skambinau visi usiėmimai vyksta Šeškineje. verysad.gif
taja:)
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 01, 19:57)
Ar yra Vilniuje krepšinio būreliai kur nors arčiau centro?
Nes kiek skambinau visi usiėmimai vyksta Šeškineje.  verysad.gif
*

Marčiulionio krepšinio akademija mirksiukas.gif
Marija5
QUOTE(alina @ 2007 10 08, 17:02)
Marčiulionio krepšinio akademija  mirksiukas.gif
*

Bet ten turbut kainos labai jau aukštos. g.gif
JuliaVa
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 08, 18:09)
Bet ten turbut kainos labai jau aukštos.  g.gif
*

jo,kainaos nemazos,mano sunus lanko,tai iki siol mokejom po 140,o nuo sio rugsejo pabrango iki 220 doh.gif
advokate
Iš tiesų marčiulionkėj kaina gerokai didesnė, nei VKM (40 Lt), tačiau mes pasirinkome "valdišką" dėl kitų motyvų, vienas iš jų - labai nepalankus užsiėmimų laikas. Luko klasiokas norėjo lankyti marčiulionkę, tačiau gavosi taip, kad mokykloje dar pamokos nepasibaigė, o jau reikia būti treniruotėje....
Mes einam pas trenerį Semionovą, Lukui labai patinka, nors kol vaikų dar sąlyginai daug, tai aišku sunku juos suvaldyti smile.gif

Dėl marčiulionkės tai prisidėjo ir tai, kad keli pažįstami atsisakė dėl subjektyvių kriterijų, kurių viešai nesinorėtų ir komentuoti, kadangi tai jau bus "viena boba sakė" smile.gif
Sniega1
QUOTE(Marija5 @ 2007 10 08, 17:09)
Bet ten turbut kainos labai jau aukštos.  g.gif
*

kainos tikrai aukstokos doh.gif
Bishojo
QUOTE(ditax @ 2007 09 30, 20:26)
O kaip krepsinis atsiliepia auganciu mergaiciu figurai? Ar nrsudarko? Maniske nori lankyti, o as bijau...
*

Na mano dukra treniruojasi sporto mokykloje, tai kol aš jos laukiu, visada matau, kaip praeina merginos, lankančios krepšinį, būtent paauglės. aš dar anksčiau padariau sau tokią išvadą smile.gif , kad tai vis dėlto turbūt priklauso nuo genų g.gif Nes yra labai daug mergaičių, kurios yra gražiai nuaugusios, aukštos, lieknos thumbup.gif, bet yra ir tokių, kurių eisena grubi, pačios elgiasi grubiai, sportiško sudėjimo, blauzdos raumeningos doh.gif Vis dėlto turbūt po lygiai yra ir tokio, ir tokio sudėjimo 4u.gif
EGle mama
Lanko sunus jau 2 metus Marciulionio mokykla. Jam ir man nebepatinka. Man - nes daznai nebuna treniruociu, nors pinigus mokame, vaiku neskatina. Sunus nera geras zaidejas (to ir nesiekiu), tai treneris ji demotyvuoja, skatina nelankyti. Noriu nuo 2008 rudens lesti i Vilniaus Krepsinio mokyka. Gal ten geriau? Gal zinot kas treniruoja/s 1999 m. gimusius berniukus. Taip pat brolis siemet nori startuot su krepsiniu (2000 m). Keik zinau, Vilniaus krepsinio mokyklos vieta pasikeite: kur jie dabar?
Patarkit
Individualistė
Sveikos, mamytės. Na, maniškiui dar tik 4,5 bet tikrai yra minčių į kokį sportą leisti, nes labai aukštas ir sportiškas berniukas, nenustygstantis vietoj, labai patinka baseinas.. tai dar aišku nežinau.. buvo minčių apie Marčiulionio mokyklą, bet iš atsiliepimų suprantu, kad visgi iš šitos mokyklos vien tik vardas ir pinigų plėšimas.. ?
cola
Laba,
mes lankem Marciulionio mokykla
Pas ...pamirsau pavarde lotuliukas.gif , ale sunus jau taip jo bijojo, grieztas pasirode, tada pervedem pas per gera, kuris nelabai ka teuzsiminejo, o kai pradejo kelt normaliai kainas, perejom i VKM (mokestis 40 Lt), Sigmos patalpose
Trenere moteris, griezta, ale nieko smile.gif
syva
QUOTE(cola @ 2008 08 13, 11:05)
perejom i VKM (mokestis 40 Lt), Sigmos patalpose
*

sveikos,
gal galit tikslesnį adresiuką įmest? ax.gif
Mavija
o nuo keliu metu vaikus priima i krepsinio mokyklas? g.gif
voras34
mums irgi labai butu svarbu suzinoti adresa... 4u.gif
DANI001
Laba diena,parasykit adresiuka Vilniaus krepsinio mokyklos ir nuo kiek metu galima leisti i treniruotes.Aciu.
syva
mamytės, vedančios vaikučius į VKM, ar galit adresiuką parašyt? mirksiukas.gif ar jau nesilankot šioje temoje? g.gif nes Sigma laaabai didelė biggrin.gif
Bonzile
Skambinausi i VKM tai suzinojau kad priemimas-registracija vyks rugsejo 3-4d 18val birzelio 23-10 sporto mokykloj(lyg graztu gamykla buvus ar kazkas panasaus), ten ir galima suzinot kur kokio amziaus grupiu vaikai treniruojasi, nes kaip supratau jie issimete po ivairias mokyklas. Gal kazkam pagelbejau ax.gif
cola
Na is kitos puses yra internetas, kur parasius Vilniaus krepsinio mokykla ismeta kontaktus tongue.gif

http://www.vilniauskrepsiniomokykla.lt/

cia jei kas, pasiskambindavau ir pasiklausdavau ko nors ax.gif
Roma.Romualda
Tik neveskit vaiku pas Marciulioni. Jei vaikas ir gabus, taip atrodys tik jums, o treneris vis tiek pasirinks tuos, kurie tures geras "rekomendacijas". Gerai pasvarstykit kiek Lietuvos rinktinej vyru is Marciulionio mokyklos? Kur jie tie garsieji "marciulioniukai"?
Draidra
kiek skambinau į krepšinio mokyklas, tai arba į butą pataikau arba priima nuo 7m... o ar nėra tokių, kur nuo 5m. priima? unsure.gif o mano mažiui taip reikėtų tokio užsiėmimo...
Viga
QUOTE(Draidra @ 2008 09 05, 09:17)
kiek skambinau į krepšinio mokyklas, tai arba į butą pataikau arba priima nuo 7m... o ar nėra tokių, kur nuo 5m. priima?  unsure.gif o mano mažiui taip reikėtų tokio užsiėmimo...
*

5 metų jis dar iki krepšio nedames.
QUOTE(Draidra @ 2008 09 05, 08:17)
kiek skambinau į krepšinio mokyklas, tai arba į butą pataikau arba priima nuo 7m... o ar nėra tokių, kur nuo 5m. priima?  unsure.gif o mano mažiui taip reikėtų tokio užsiėmimo...
*

mes leidom pernai, jam buvo beveik šeši mirksiukas.gif palankė vaikis mėnesį ir metė, nes neatlaikė moralinio krūvio verysad.gif Visi vaikai vyresni, veržlesni, drąsesni....

Šiemet mums beveik septyni, bandom vėl cool.gif lotuliukas.gif tikiuosi šį kartą viskas bus thumbup.gif

lankysim Marčiulionio krepšinio mokyklą ax.gif
Draidra
QUOTE(Viga @ 2008 09 05, 06:26)
5 metų jis dar iki krepšio nedames.
*

tai taip.. galbūt.. bet 7m. tai irgi kažin ar dames rolleyes.gif ir kažkaip įsivaizdavau, kad vaikus kuo anksčiau pradėt mokyti tuo geriau rolleyes.gif
Daivika
QUOTE(Roma.Romualda @ 2008 09 04, 14:16)
Tik neveskit vaiku pas Marciulioni. Jei vaikas ir gabus, taip atrodys tik jums, o treneris vis tiek pasirinks tuos, kurie tures geras "rekomendacijas". Gerai pasvarstykit kiek Lietuvos rinktinej vyru is Marciulionio mokyklos? Kur jie tie garsieji "marciulioniukai"?
*

Norėjau paklausti ar jūs žinote kažkokių gyvų pavyzdžių apie tai ką rašote? Norėčiau sužinoti daugiau, nes sūnus jau trečius metus lanko šią mokyklą, pradėjo nuo 7m, bet mes žmonės paprati "be rekomendacijų", vaikui sekasi gerai ir labai patinka, bet jeigu ten taip yra , tai pradėjau galvoti, kad gal reikėtų perkelti jį į VKM g.gif
QUOTE(Draidra @ 2008 09 06, 19:00)
tai taip.. galbūt.. bet 7m. tai irgi kažin ar dames  rolleyes.gif ir kažkaip įsivaizdavau, kad vaikus kuo anksčiau pradėt mokyti tuo geriau  rolleyes.gif
*

pasirodo, šiemet į Marčiulionio akademiją priima ir 2002 gimimo, t.y. šešiamečius mirksiukas.gif
NYLE MA
Laba bigsmile.gif

Planuoju sūnelį leisti į "Tornado" krepšinio klubą Kaune Poškos g.

Gal kas lankote?
linde
LABAS. NORIU LEISTI SUNU I VKM, PAS TRENERI ZILI. GAL KAS TURIT INFORMACIJOS APIE SI TRENERI?
maila123
Gal kas vedat sūnų į Kauno krepsinio mokyklą "Aisčiai",Miško g.pas trenerį S.Marčiukaitį? Pasidalinkit įspūdžiais.Ačiū !
Nuokata
O sakykit kaip su mergaitėm? smile.gif Ar lanko kurios iš čia rašiusių dukros vkm? smile.gif
kinoana
lanko mano dukryte vkm jau 2 metus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.