QUOTE(darbsti @ 2007 06 05, 12:08) Padekit! O kas darot zagarelius su varske. Noreciau issikepti zagareliu. bet kad jie nebutu nei trapus, nei kieti, nes seimyna megsta purius ir su varske, pastaruoju metu nebeiseina padaryti, nes istikruju dedu ka turiu, nepagal recepta. 500g varskes, 4-8 saukstai sukraus, 1 saukstelis kepimo milteliu, 2 kiausiniai, miltu - kol nelips prie ranku
aguonele
2007 09 21, 10:08
[quote=Lukutis,2004 11 17, 09:49] sveikutes seiminykes, turiu labai skaniu mieliniu zagareliu recepta.galit pabandyti labai skanus mieliniai zagareliai 250g miltu puse stiklines grietines 20g mieliu 3 tryniai 50g sviesto 50g cukraus vanilinio cukraus miltinio cukraus apibarstymui aliejaus virimui paruosiama mieline tesla, ja reikia kildinti du kartus (jei kas nezinos kaip reikia kildinti , tai galesiu smulkia parasyti, kaip reikia). po to pakilusia tesla iskociojame kuo ploniau ( apie 2mm storio). ir suformuojame zagarelius ir verdame ikaitintintame aliejuje, paskui apibarstome miltiniu cukrumi. labai skanus, pabandykit. Labai norejau paklausti kaip ta tesla reiktu du kartus kildinti  . Vakar dariau zagarelius pagal elena, skaniai gavos ,bet noretusi man ju ne tokiu sausu.delto bandysiu mielinius. labai aciu uz atsakyma .
Povila$
2007 09 25, 18:59
Sveikos merginos, gal zinot kaip pasigaminti tokius zagarelius kur maximose pardavineja? na jie tokie dideli, issipute ir miksti, beto buna apibarstyti cukrumi (ne cukraus pudra)... man jie patys skaniausi... Stai kaip sie zagarelia atrodo:
QUOTE(Lilė T. @ 2005 02 03, 09:26) Aš turiu tų gėlyčių receptą  , tik jau senokai kepiau  . 1 stiklinė miltų, 1 kiaušinis, 1 š. cukraus, 1 stiklinė vandens, 50g degtinės, žiupsnelis sodos, druskos, vanilės. Miltus išmaišyti su kiaušiniu, cukrumi, druska, soda, degtine. Vandenį reikia pilti po truputį, pamaišant, kad nesigautų gabaliukų. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Giliame inde užkaitinti 0,5 l aliejaus ir laikyti ant silpnos ugnies. Formą pakaitinus aliejuje įmerkti į tešlą ir palaikyti keletą sekundžių. Paskui su prikibusia tešla į karštą aliejų. Atkibusia gėlytę pakepinti iki geltonumo ir ištraukti ant servetėlės.Pabarstyti cukraus pudra. Skanaus  . sveiki bandziau si recepta,nezinau nesigavo,man tos gelytes prilipe ir labai riebios,tiesiog permirke,gal kas turit dar receptu begalo skanus dalykas tik niekaip iskept nepavyksta,IR DAR GAL KAM REIK VOVERUSKU FORMELES PIRKAU PAS GELEZNIKUS KAINAVO 10 LT.VISAI DAR NETEKO PANAUDOT MAT TURIU GELYTES
GALUZE, Gėlyčių receptasPabandyk išsikepti pagal šį receptą gėlytes. Ir būtinai parašyk kaip sekėsi. Laukiu su nekantrumu. Pagal šį receptą aš pati jau nedrįstu kepti, nes prieš tai kepiau gėlytę irgi pagal Lilės T receptą ir taip pat gavosi prilipusi ir riebi. Į šį, kur įdėjau nuorodą, receptą taip pat gal reikėtų pilti truputį degtinės ar acto, kad neprisitrauktų riebalų. Ir dar čia turbūt priklauso nuo laiko, kiek kaitinti formelę riebaluose ir kiek laikyti tešloje? Labai laukiu atsiliepimų. Aš savo gėlytę jau nugrūdau toli, nes neturiu verto dėmesio išbandyto recepto.
Gėlytės128 postas Ciocia Polia voveruškų receptas (tinka ir gėlytei ant ilgo kotelio) http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...3632&st=120
Gėlyčių ir voveruškų receptas: 1st. grietinės, 2 kiauš.,5-6šaukšt.miltų, druskos, truputis vandens, kad tešla būtų, kaip lietiniams.Cukraus pudros, aliejaus kepimui. Ištryniau kiaušinius, įdėjau grietinę, druskos truputėlį, miltus, gavosi labai tiršta tešla,tada pyliau vandenuko nedaug, kol tešla gavosi, kaip lietiniams. Labai įkaitinau formas aliejuje ir padėdavau šakute nukrapštyti nuo formos į aliejų voverušką. Gavosi gerai , aliejaus nepritraukė  . Kepiau vakar tai šeimyna greit suvalgė.
kirkstuniene20
2008 06 16, 09:37
 sveikos kuri norit bandykit labai skanus: žagarėliai iš varškes reikes: 400g varskes 3 kiaušinių 200gr grietines 1 arbat.šaukštelis sodos ar kepimo milteliu (nubrauktas) vaniles, 1,5 stiklinės cukraus(jei norisis saldžiu beri 0,5 stiklines ir daugiau jei ne tai maziau) ir riebalu virti. eiga: kiausinius su varške ištrinam...poto cukru su vanile beriam ir išmaisom.i grietine idedam sodos ar kepimo milteliu ir išmaisom kad padydetu grietines puse karto. tada viska ismaisome ir beriam mašydamos miltus kad galimetu tešla kočiot... ir daryti zagarelius kepti kol gražiai apskrus... labai skanūs
biggrin.gif biggrin.gif sveikos kuri norit bandykit labai skanus: žagarėliai iš varškes nestuke.gif reikes: 400g varskes 3 kiaušinių 200gr grietines 1 arbat.šaukštelis sodos ar kepimo milteliu (nubrauktas) vaniles, 1,5 stiklinės cukraus(jei norisis saldžiu beri 0,5 stiklines ir daugiau jei ne tai maziau) ir riebalu virti. g.gif Cia 1,5 stiklines miltu
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2008 06 16, 11:37)  sveikos kuri norit bandykit labai skanus: žagarėliai iš varškes reikes: 400g varskes 3 kiaušinių 200gr grietines 1 arbat.šaukštelis sodos ar kepimo milteliu (nubrauktas) vaniles, 1,5 stiklinės cukraus(jei norisis saldžiu beri 0,5 stiklines ir daugiau jei ne tai maziau) ir riebalu virti. Sitie skanus zagareliai.Tik miltu man prireike ne 1.5 stiklines (  ),o 4.5stiklines.Neskaitant,kad reikia ir kociojimui.
Atsiprasau,ne 4.5stikliniu reikejo,o 3.5
Noriu pasiūlyti greitai pagaminamus riestainukus, jiems pagaminti nereikia daug laiko ir sugebėjimų, galima valgyti su arbata, kava.
Produktai: 250 g varškės, 160 g miltų, (apie 1 st.) 1 kiaušinis, 1- 2 šaukštai cukraus, 1 a. š. sodos, riebalų virimui. Darbo eiga; 1. Kiaušinį, cukrų ir varškę gerai ištrinkite. 2. Sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkykite tešlą. 3. Iš gautos tešlos iškočiokite apie 3 mm storio lakštą. 4. Didelės stiklinės pagalba išpjaukite skrituliukus, o iš jų dar išpjaukite mažesne stiklinaite. 5. Gautus žiedelius virkite keptuvėje įkaitintuose riebaluose. 6. Verdame, kol pagelsta viena pusė, tada apverčiame ir užbaigiame virti.
Man vyras yra padaręs formelę, tai aš iš karto išspaudžiu žiedelius.
smilgaa
2008 12 14, 17:05
QUOTE(Elena @ 2003 10 30, 19:00) ŽAGARĖLIAI 30-40 žagarėlių 500 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 100 g cukraus keli lašai citrinos esencijos 2 šaukštai romo 3 kiaušiniai 4 šaukštai pieno 125 g sviesto cukraus pudros papuošimui Miltus ant lentos sumaišykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobutę. Suberkite cukrų, įlašinkite citrinos esenciją, supilkite romą, pieną ir įmuškite kiaušinius. Viską sumaišykite su dalimi miltų. Sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir, užžėrę likusiais miltais, užminkykite tešlą. Tešlą plonai iškočiokite ir ratuku supjaustykite juostomis, o šiuos - stačiakampiais. Juos per vidurį įpjaukite ir pernerkite kilpą. Fritiūrinėje įkaitinkite riebalus ir iš abiejų pusių apvirkite žagarėlius. Išgriebę graibstu, sudėkite ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai. Pabarstykite cukraus pudra. labai ačiū už receptuką
QUOTE(saule** @ 2007 02 23, 18:20) as visada verdu tokius: 5 stiklines miltu, 4 kiausiniai (kartais ir penkta imusu, jei siek tiek kietoka buna tesla:), 6 saukstai cukraus, didelis indelis grietines, truputis acto (cia kad riebalu kepant neprisigertu), aliejaus virimui. kam patinka, isvirtus apvolioti cukraus pudroje. Skanaus P.S. niekada aliejus neputoja man, bet siaip mama man visada sakydavo, kad jei ka, tai imesti i riebalus puse bulves ir neburbuliuos  Prisikepėm žagarėlių pagal šį receptuką.Patingėjau kept pagal elenos receptą. Gavos man nelabai skanūs, nes tokie minkšti, o man patinka traškūs, bet manau, kad kai atšals tai padžius.Šiaip visada kepdavau paprastus:kiaušiniai, grietinė, cukrus ir miltai.
labai skaniai atrodo
QUOTE(Letune @ 2008 05 18, 18:09) GALUZE, Gėlyčių receptasPabandyk išsikepti pagal šį receptą gėlytes. Ir būtinai parašyk kaip sekėsi. Laukiu su nekantrumu. Pagal šį receptą aš pati jau nedrįstu kepti, nes prieš tai kepiau gėlytę irgi pagal Lilės T receptą ir taip pat gavosi prilipusi ir riebi. Į šį, kur įdėjau nuorodą, receptą taip pat gal reikėtų pilti truputį degtinės ar acto, kad neprisitrauktų riebalų. Ir dar čia turbūt priklauso nuo laiko, kiek kaitinti formelę riebaluose ir kiek laikyti tešloje? Labai laukiu atsiliepimų. Aš savo gėlytę jau nugrūdau toli, nes neturiu verto dėmesio išbandyto recepto. NERODO RECEPTO! oi kaip kepti?o taip noretusi siu skanumynu Papildyta:QUOTE(bea @ 2005 01 19, 10:31) mano nuomone tai čia tikrai ne žagarėliai...  tai tikru tikriausi lietiniai ar forminiai kaip kiti vadina zagareliai gaunasi labai ploni ir trapus
štai aš šiandien dariau varškės žagarėlius. ir vat kas gavosi
IdeaFixe
2009 03 16, 11:59
QUOTE(Elena @ 2003 10 30, 18:00) ŽAGARĖLIAI 30-40 žagarėlių 500 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 100 g cukraus keli lašai citrinos esencijos 2 šaukštai romo 3 kiaušiniai 4 šaukštai pieno 125 g sviesto cukraus pudros papuošimui dariau viska pagal recepta, bet man nelabai, per daug ishsipute. Noretusi traskesniu, kuri recepta geriau naudoti?
Katiniena
2009 03 16, 22:42
man kaip tik skaniausi tie, kurie minkšti ir išsipūtę
Juodoji Fėja
2009 03 17, 09:11
aš tai tešlą darau tokią pat kaip ir varškėtukam tik, dar truputuką kepimo miltelių įdedu  gaunas labai skanūs, bet čia tiem kurie mėgsta minkštus netinka  nors mačiau receptukų su varške parašyta, tai manau, kad čia tas pats principas
vingiliauskiene
2009 03 18, 12:11
[quote=Elena,2003 10 30, 18:00] ŽAGARĖLIAI 30-40 žagarėlių 500 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 100 g cukraus keli lašai citrinos esencijos 2 šaukštai romo 3 kiaušiniai 4 šaukštai pieno 125 g sviesto cukraus pudros papuošimui Begalo skanūs žagarėliai.... Ačiū....
QUOTE(limita @ 2009 01 20, 14:12) štai aš šiandien dariau varškės žagarėlius. ir vat kas gavosi  niam niam kaip skaniai atrodo...labai vilioja..
dariau pagal elenos recepta, tai gavosi miksti ir trapus, o galvojau bus pusti minksti..bet siaip ir tokie skanus, tokie kaip sausainukai
arfineja
2009 09 24, 21:43
QUOTE(asaraa @ 2009 09 20, 14:00) mmm... kaip skaniai atrodo... Taip seniai valgiau zagareliu  reiks kada prisiruost pasigamint
DANIELE22
2009 10 27, 20:34
QUOTE(kirkstuniene20 @ 2008 06 16, 10:37)  sveikos kuri norit bandykit labai skanus: žagarėliai iš varškes reikes: 400g varskes 3 kiaušinių 200gr grietines 1 arbat.šaukštelis sodos ar kepimo milteliu (nubrauktas) vaniles, 1,5 stiklinės cukraus(jei norisis saldžiu beri 0,5 stiklines ir daugiau jei ne tai maziau) ir riebalu virti. eiga: kiausinius su varške ištrinam...poto cukru su vanile beriam ir išmaisom.i grietine idedam sodos ar kepimo milteliu ir išmaisom kad padydetu grietines puse karto. tada viska ismaisome ir beriam mašydamos miltus kad galimetu tešla kočiot... ir daryti zagarelius kepti kol gražiai apskrus... labai skanūs  ačiū puikūs žagarėliai  kas man labiausiai patiko,kad visiškai neprisigeria riebalų
čikuraku
2009 11 01, 17:34
na einu bandyti lipinti pagal Elenos receptuka zagariuku ziuresim kas ten gausis...
rutike@@@
2009 11 16, 00:15
As irgi pagal Elenos receptuka dariau, tik brendzio vietoj romo pyliau. visai neblogi gavosi O kam ta brendi pilti? nes norejau maziukei savo duoti paragauti, bet pagalvojau su alkoholiu daryti, tai nereikia
QUOTE(rutike@@@ @ 2009 11 16, 00:15) As irgi pagal Elenos receptuka dariau, tik brendzio vietoj romo pyliau. visai neblogi gavosi O kam ta brendi pilti? nes norejau maziukei savo duoti paragauti, bet pagalvojau su alkoholiu daryti, tai nereikia  Alkoholis pilamas dėl to, kad neprisisiurbtų riebalų sausainukai virdami  o mažiukei galėjai duoti (kaip gaila, kad vargšiukė negavo sausainuko  ) juk alhoholis skyla prie 72 laipsnių, lieka tik aromatas, jei tai buvo romas, brendis...
sendien dariau zagareliu pagal pirma recepta,gavosi labai skanus ir traskus.  tik labai daug ju pas mane nes visokio dydziu dariau.sekanti noreciau minkstus pasidaryt.
Magnifique
2009 11 17, 22:45
Tingiu per visą temą eit,bet argi niekad nedaro TIKRŲ žagarėlių? Tikrieji turi būti su degtine arba spiritu. Man čia bobulė tokia paaiškino.Vasarą su drauge važiavom į Kačerginę (Netoli Kauno).Ten veža mikriukas.Kažkokia bobutė nedamatė kada atvaro.Mes pasakėm ir pavaišino žagarėliais.Bet TOKIAIS NEREALIAIS,kad negalėjau atsistebėt! (Važiavo pas draugę ir vežė dovanų,o taip gavosi ,kad mum ji įkišo pusę žagarėlių  ) Sakė daro pagal senovinį receptą.Turėtų būti realiai su spiritu,bet sunku gaut,tai daro s degtine.  Bet skonis...patikėkit manim!Ir trapūs ir neprisigėrę riebalų
QUOTE(Elena @ 2003 10 30, 19:00) ŽAGARĖLIAI 30-40 žagarėlių
500 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 100 g cukraus keli lašai citrinos esencijos 2 šaukštai romo 3 kiaušiniai 4 šaukštai pieno 125 g sviesto cukraus pudros papuošimui
si vakara ir mes ju issikepem ir stai koks rezultatas gavos
Renata123
2010 01 17, 23:05
QUOTE(ingauk @ 2010 01 17, 19:12) si vakara ir mes ju issikepem ir stai koks rezultatas gavos Waw  kaip zagareliu uzsimaniau, vaikystes skanestas! Sakykite, prasau, jie gaunasi minksti ar trapus? Nes viena karta kepiau pagal SM rasta recepta, tai be abejo, gavosi skanus, bet trapus, o MB megsta tik minkstucius. Gal patarsite kaip issikept minkstus zagarelius. Aciu!
QUOTE(Renata123 @ 2010 01 18, 00:05) Waw  kaip zagareliu uzsimaniau, vaikystes skanestas! Sakykite, prasau, jie gaunasi minksti ar trapus? Nes viena karta kepiau pagal SM rasta recepta, tai be abejo, gavosi skanus, bet trapus, o MB megsta tik minkstucius. Gal patarsite kaip issikept minkstus zagarelius. Aciu!  sitie, bent man gavosi trapus
Gal galit pasakyti, ar galima 2 saukstus romo pakeisti 2 saukstais degtines? O gal visgi geriau romo nusipirkti?
Agnesik
2010 01 22, 13:58
Aš irgi šiandien užsimaniau žagarėlių, taigi po darbo pabandysiu iškept pg Elenos pateiktą receptuką. Man atrodo, kad galima pakeist ir degtine, nors romas gal kvapo priduoda...
Agnesik
2010 01 25, 10:22
Aissstute
2010 01 29, 18:47
As kepiau zagarelius pagal kazkurios mergaites duota recepta praeioj temutej. Visiems labai patiko, gavosi traskus ir labai daug. Tik as dejau daugiau cukraus. Va receptas: 5 kiaušiniai 400 g grietinės 7 šaukštai cukraus vanilinio cukraus, 1 a.š. kepimo miltelių, miltų Minkome tešlą, kočiojame, pjaustome stačiakampiais, persukame per skylutę, padarytą viduryje ir kepame aliejuje iš abiejų pusių. Iš visos procijos išeina gana nemažai. Bet jau laaabai skanūs  Dabar bandysiu kept minkstus ir su varske, nes nebandziau dar tokiu, o cia kaip tik recepta radau
QUOTE(Leksa @ 2010 01 18, 13:21) Gal galit pasakyti, ar galima 2 saukstus romo pakeisti 2 saukstais degtines? O gal visgi geriau romo nusipirkti?  as nedejau nieko, nes kepiau vaikams ir nieko ten tu reibalu nebuvos prisigere
ziwiliute
2010 01 31, 15:11
ateinu isgirti ir padekoti kirkstuniene20 uz NUOSTABU recepta! kepiau siandien zagarelius is varskes, nu pasaka kokie skanus, tikrai neprisigeria riebalu, cukraus nepamazinau, dejau kuo maziau miltu, kociojant lipo truputi, ale minkstuciai kokie gavosi, mm.... nuostabus, skonis beveik kaip spurgu. aciu labai uz recepta, dabar situos ir bekepsiu, nes man minkstuciai labai patinka žagarėliai iš varškes reikes: 400g varskes 3 kiaušinių 200gr grietines 1 arbat.šaukštelis sodos ar kepimo milteliu (nubrauktas) vaniles, 1,5 stiklinės cukraus(jei norisis saldžiu beri 0,5 stiklines ir daugiau jei ne tai maziau) ir riebalu virti. cia maniskiai
Renata123
2010 01 31, 20:11
QUOTE(ingauk @ 2010 01 31, 15:00) as nedejau nieko, nes kepiau vaikams ir nieko ten tu reibalu nebuvos prisigere  Kiek zinau, tai alkoholis isgaruoja (issiskaido) pasiekus ~72 laipsnius ir lieka tik kvapas, jei tai buvo koks brendis ar kt.aromarinis kvapas. Tai manau, kad ir vaikams yra nepavojinga duoti tokius kepinius. QUOTE(ziwiliute @ 2010 01 31, 15:11) ateinu isgirti ir padekoti kirkstuniene20 uz NUOSTABU recepta! Laaaaabai skaniai atrodo!!!  Aciu, kad uzrodet si recepta, mano seima taip pat megsta tik minkstucius zagarelius, bet vis gaudavosi trapus, todel juos seniai nekepiau. O situos butina iskepsiu artimiausia diena. Aciu!
Aissstute
2010 02 01, 16:16
Ziviliute kokie nuostabus zagareliai  man tai skanus ir trapus, bet db bandysiu situos minkstus, nes niam niam kaip skaniai atrodo
JOLKA999
2010 03 21, 14:29
nu ka,keliam tema i virsu  atnesu jum tikrai skaniu zagareliu,kas labai patiko,visiskai neprisigeria riebalu,ir tokie lengvai tapus  receptas cia. http://aguonele.blogspot.com/2010/02/zagareliai.html
bandaleks
2010 04 17, 08:29
Traskiu zagareliu (panasiai kaip simtalapio) teslos paruosimas, as padarau per 45min., nes turiu BRAUN blenderi (dovanojau zmonai, dazniausiai tenka paciam ir naudot).
3 Kiausiniai,
50 g sviesto,
Pakankamai teslai iskocioti miltu,
Sviesta kapoti su miltais (as tai darau su blenderiu), kai jau sviesto trupineliai l, mazi, deti po viena kiausini ir kapoti toliau, deti kita kiausini ir taip tris kiausinius vis pakapot tesla.
Tesla turi gautis tokia, kad butu galima minkyt ant stalo, tai reiskia kad miltu dedu is akies kol pasiekiu teslos norima kietuma. Kai tai pasiekta minkome tesla ant stalo apie 15 minuciu. To reikia tam kad iskociotume tesloje esanti sviesta. Tada kociojame is teslos mazdaug kvadrata iki kokiu 2 3 mm, tada perlenkiu i keturias dalis zodziu krastus i viduri ir tada kitus krastus, kuriu dar nelenkem sudedam kaip knyga, kociojam toliau iki panasaus plonumo, (kadangi esam vyrai stengiames per stipriai nekociot, bent jau as taip stengiuos, kad nesigautu susidariusiu tarp sluoksniu burbuliuku sproginejimo, zodziu svelniai kaip masazas). Kai iskociojom, vel perlenkiam taip pat ir vel kociojam, ir isviso as darau 3-4 kociojimus. Zodziu kuo daugiau kociosi tuo daugiau gausis burbuliuku ir bus trapesni. Po kociojimo pjaustom juosteles, ipjaunam juose ipjovas ir persukam viena juostels gala per ta ipjova, lengvai pataisydami suformuojame zagareli ir galima jau det i keptuve su riebalai, pritariu moteriskem del pusiau perpjautos zalios bulves riebaluose, kepti kaip blynus vartant. Iskepus, sudeti i inda kuriame apibersite cukraus milteliai ir viskas, dabar jau galima valgyt... Ir pasakyt zmonai kad labai skaniai ir pats moki issikept zagarelius... Nu cia juokauju aisku...
Laura81r
2010 05 08, 13:17
oi,uzsimaniau zagareliu!!!!!!!jei nepatingesiu,siandien pamakaluosiu kokius  ir tada irgi pasidalinsiu ispudziais
Siandien kepiau zagarelius. puse normos: 2kiausiniai 100 gr grietines sodos ant peilio galo 100gr cukraus miltai tikrai neriebus, traskus
irmulia
2010 05 08, 22:07
| i |
| PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:
1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.
3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.
4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.
6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.
7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Laura81r
2010 05 09, 22:13
bandziau pirma karta kepti zagarelius.tai toki skanus visai gavosi,buvau labai pasiilgusi tokio namu gamybos skanesto. 650g miltu 0.5 stiklines grietines cukraus pudros, vanilino,acto truputi,aliejaus kepimui. dar dejau cukraus kelis saukstus. dariau is puses normos,mum su vyru pats tas,prisikirtom,galvojau sprogsim  toki traskus,ten kur storiau iskociota,minksti.zodziu,skanu.
kepiau pagal elenos recepta, nu galvojau pirma ir paskutini kart, tesla lipo ir prie ranku prie stalo , tiesiog velesi, tas sviestas kol issilyde, o boze boze, nu miltuot teko , bet nuo to labai aliejus putojo, nu pervargus siaip ne taip.. bet rezultate skonis liuks, trapus skanus ir sotus
Laura81r
2010 05 16, 12:37
QUOTE(GITALE @ 2010 05 15, 19:13) kepiau pagal elenos recepta, nu galvojau pirma ir paskutini kart, tesla lipo ir prie ranku prie stalo , tiesiog velesi, tas sviestas kol issilyde, o boze boze, nu miltuot teko , bet nuo to labai aliejus putojo, nu pervargus siaip ne taip.. bet rezultate skonis liuks, trapus skanus ir sotus  kita kart bandyk pagal mano recepta  jau jeigu man pavyko is pirmo kart,tai ir jum pavyks.ir jokiu teslos lipimu prie ranku  irgi buvo traskus,skanus ir sotus
|
|