Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žagarėliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3
rence
??? ???
Kulinares padekit, koks zagareliu receptas  ir kaip juos kepti?:smile.gif
Mano vyras labai megsta juos.
Kai reikes pasigernti, iskepsiu ;D ;D ;D
O jei rimtai tai man jau geda, nes pastoviai praso pas anyta, kad iskeptu, o tai "mina" mano savigarba.  :-/
miskouoga
dabar iš galvos neatsimenu. Namie pažiūrėsiu ir parašysiu rytoj. wink.gif Galėsi lepinti savo vyrą.
Elena
ŽAGARĖLIAI
30-40 žagarėlių

500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
keli lašai citrinos esencijos
2 šaukštai romo
3 kiaušiniai
4 šaukštai pieno
125 g sviesto
cukraus pudros papuošimui

   Miltus ant lentos sumaišykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobutę. Suberkite cukrų, įlašinkite citrinos esenciją, supilkite romą, pieną ir įmuškite kiaušinius. Viską sumaišykite su dalimi miltų. Sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir, užžėrę likusiais miltais, užminkykite tešlą.
   Tešlą plonai iškočiokite ir ratuku supjaustykite juostomis, o šiuos - stačiakampiais. Juos per vidurį įpjaukite ir pernerkite kilpą. Fritiūrinėje įkaitinkite riebalus ir iš abiejų pusių apvirkite žagarėlius. Išgriebę graibstu, sudėkite ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai. Pabarstykite cukraus pudra.
Vilva
200g miltu
15g margarino
1 kiausinis
3 kiausiniu tryniai
50g cukraus
vanilino

Is visu produktu isminkyti tesla, kuo ploniau iskocioti ir supjaustyti/suraityti zagarelius.
rence
Elena, o vietoj romo tiktu koks kitas pvz.: brendis ar dar kas nors. ???
bea
ajfku tinka.... acakau uz elenka
astike
  Aš tai kepu tokius:kiek kiaušinių trynių tiek šaukštų grietinės, vanilinio cukraus.Suminkau tešlą, ją išmušu kočėlu, iškočioju labai plonai ( nuo mušimo atsiranda pūslelės) ir darau žagarėlius. Iškepus apibarstau cukraus pudra.Skanaus ;)Pabandykit ir jūs  :)
Ajuss
Čia mano sesers firminis žagarėlių receptas:
4 kiaušiniai, 1,5 stiklinės cukraus, 0,5l grietinės, 1 šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, miltų pagal kietumą (tešla turi būti labai minkšta) ir aišku aliejaus kepimui.

Tik pirmam kartui darykit pusę normos, nes laaaabai daug gaunasi, nu man tai skanūs jie[smiley=daemon.gif] ir, svarbiausia, nebrangūs wink.gif
Vetrungele
Kepti gali pagal visus rekomenduotus receptus. Tik noriu duoti gera patarima: i tesla ipilk alaus. Tuomet zagareliai bus issipute ir labai labai skanus. O i riebalus, kuriuose kepi zagarelius imesk zalia bulve. Sekmes. Butinai parasyk kaip sekesi. rolleyes.gif
arden
ash i zhagareliu teshla pilu rugpienio ir kiaushinius su cukrum plaku su mikseriu, tada labai purus ir minkshti gaunas
Čillė
Aš tai darau tokius žagarėlius, rašau pusės porcijos receptą, nes ir taip nemažai gaunasi biggrin.gif
4 dideli su kaupu šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, miltų tiek kad tešlą būtų galima kočioti.Plonai iškočioju ir darau žagarėlius.Iškepusius apibarstau cukraus pudra thumbup.gif
Ede
clap.gif Galesiu ir as seima savo palepinti zagareliais,labai pasiilgus buvau,o recepto neturejau..Aciu! tongue.gif wink.gif
Lukutis
sveikutes seiminykes, turiu labai skaniu mieliniu zagareliu recepta.galit pabandyti labai skanus thumbup.gif
mieliniai zagareliai
250g miltu
puse stiklines grietines
20g mieliu
3 tryniai
50g sviesto
50g cukraus
vanilinio cukraus
miltinio cukraus apibarstymui
aliejaus virimui

paruosiama mieline tesla, ja reikia kildinti du kartus (jei kas nezinos kaip reikia kildinti , tai galesiu smulkia parasyti, kaip reikia). po to pakilusia tesla iskociojame kuo ploniau ( apie 2mm storio). ir suformuojame zagarelius ir verdame ikaitintintame aliejuje, paskui apibarstome miltiniu cukrumi. tongue.gif
labai skanus, pabandykit. thumbup.gif

p.s tiesa as dedu kiausinius su baltymais ir ispalu mikseriu. biggrin.gif
Onora
o as darau tokia kaip blynu tesla ir su tokia gelyte ant kotuko merkiu i riebalus. Ar cia jau nebe zagareliai buna?

Tik pamirsau tos skystos teslos recepta.
bea
QUOTE(Onora @ 2005 01 19, 10:20)
o as darau tokia kaip blynu tesla ir su tokia gelyte ant kotuko merkiu i riebalus. Ar cia jau nebe zagareliai buna?

Tik pamirsau tos skystos teslos recepta.
*


mano nuomone tai čia tikrai ne žagarėliai...
Onora
QUOTE(bea @ 2005 01 19, 10:32)
mano nuomone tai čia tikrai ne žagarėliai...
*




Bet tai skonis ir vaizdas lygiau kaip zagareliu, ir kaip tu "vestuviniu" voverusku...
Tik kad isvaizda grazesne.
smike
Oi, Onora, kaip as megstu tas vestuvines voveruskas! Buk gera, paieskok receptuko, prasau. ax.gif
Onora
gerai, paieskosiu, bet reikia tureti tokia formele ant kotuko. Jo lyg baltarusiskos buna - pas mane gelyte, o voveruskos neturiu. Ieskosiu recepto.
ultraviolet
Mano mama į juos būtinai dar degtinės biškį įpila tongue.gif
griegzde
QUOTE(Onora @ 2005 01 20, 11:06)
gerai, paieskosiu, bet reikia tureti tokia formele ant kotuko. Jo lyg baltarusiskos buna - pas mane gelyte, o voveruskos neturiu. Ieskosiu recepto.
*


na tai kur tas receptas, as turiu ir gelytes forma ir voveraitės, bet neturiu recepto. kaskoki turejau recepta bet is jo nelabai kas ir gavosi.
Lilė T.
Aš turiu tų gėlyčių receptą biggrin.gif , tik jau senokai kepiau blush2.gif .

1 stiklinė miltų,
1 kiaušinis,
1 š. cukraus,
1 stiklinė vandens,
50g degtinės,
žiupsnelis sodos, druskos, vanilės.

Miltus išmaišyti su kiaušiniu, cukrumi, druska, soda, degtine. Vandenį reikia pilti po truputį, pamaišant, kad nesigautų gabaliukų. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Giliame inde užkaitinti 0,5 l aliejaus ir laikyti ant silpnos ugnies. Formą pakaitinus aliejuje įmerkti į tešlą ir palaikyti keletą sekundžių. Paskui su prikibusia tešla į karštą aliejų. Atkibusia gėlytę pakepinti iki geltonumo ir ištraukti ant servetėlės.Pabarstyti cukraus pudra.
Skanaus smile.gif .
smike
O gal yra galimybe ideti to prietaiso nuotrauka? blush2.gif gal nesunku is medzio butu isdrozt. biggrin.gif O gal kas zino kur ju butu galima rasti pirkt?
bravada
QUOTE(smike @ 2005 02 03, 11:24)
O gal yra galimybe ideti to prietaiso nuotrauka?  blush2.gif  gal nesunku is medzio butu isdrozt.  biggrin.gif O gal kas zino kur ju butu galima rasti pirkt?
*


noutraukos idet neturiu galimybes bet aš pirkau turguj.moteriške sendaikčiais prekiavo ir ta voveruška turejo,kaina2lt
Amalia
QUOTE(smike @ 2005 02 03, 11:24)
gal nesunku is medzio butu isdrozt.  biggrin.gif ?
*


Isrozti tai gali, bet tada tu chrustu neiskepsi - cia tame ir fokusas, kad metaline- ji ikaitinta pritraukia tesla, ir tada aliejuje kepa is abieju pusiu.O degtine arba spiritas pilami, kas ne tiek tauku prisisiurbtu i tesla .
Jumi
QUOTE(molli @ 2004 01 09, 16:02)
Aš tai darau tokius žagarėlius, rašau pusės porcijos receptą, nes ir taip nemažai gaunasi biggrin.gif
4 dideli su kaupu šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, miltų tiek kad tešlą būtų galima kočioti.Plonai iškočioju ir darau žagarėlius.Iškepusius apibarstau cukraus pudra thumbup.gif
*


aciu uz receptuka!!! Bandysiu kepti butent tokius drinks_cheers.gif
MARKIZĖ
Greitai gaminami ir skanūs žagarėliai.
3-4 sumaišau su 5-6 šaukšt. cukraus, į kitą indą įpilu pusę stiklinės kefyro, šaukštą grietinės, pusę šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, įdedu kiaušinius, miltų. padarau tešlą iškočiojų nelabai plonai apie 3 mm, susuku žagarėlius ir verdu aliejuje. Gaunasi labai purūs ir greitai
Papugele
QUOTE(MARKIZĖ @ 2005 08 01, 14:12)
Greitai gaminami ir skanūs žagarėliai.
3-4 sumaišau su 5-6 šaukšt. cukraus, į kitą indą įpilu pusę stiklinės kefyro, šaukštą grietinės, pusę šaukštelio sodos ar kepimo miltelių, įdedu kiaušinius, miltų. padarau tešlą iškočiojų nelabai plonai apie 3 mm, susuku žagarėlius ir verdu aliejuje. Gaunasi labai purūs ir greitai
*


Ką 3-4? g.gif Šiaip atrodo,kad tikrai skanūs turi gautis mirksiukas.gif
Reila
gal kas žinot žagarėlių receptuką su varške? būtų smagu jei pasidalintumėte rolleyes.gif
Reila
negi nieks taip ir nežinot cray.gif
lapla
QUOTE(Onora @ 2005 01 19, 11:19)
o as darau tokia kaip blynu tesla ir su tokia gelyte ant kotuko merkiu i riebalus. Ar cia jau nebe zagareliai buna?

Tik pamirsau tos skystos teslos recepta.
*


Pamenu..Gamindavome su drauge.Dar ten kažkaip įvairių spalvų padarydavome.Gaila,kad ta gėlytė buvo pas draugę.Mielai įsigyčiau jei kur raščiau.O jei dar pas kokią moteriškę už 2lt....
mergaiciuke30
ŽAGARĖLIAI


30-40 žagarėlių

500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
keli lašai citrinos esencijos
2 šaukštai romo
3 kiaušiniai
4 šaukštai pieno
125 g sviesto
cukraus pudros papuošimui



Miltus ant lentos sumaišykite su kepimo milteliais ir viduryje padarykite duobutę. Suberkite cukrų, įlašinkite citrinos esenciją, supilkite romą, pieną ir įmuškite kiaušinius. Viską sumaišykite su dalimi miltų. Sudėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir, užžėrę likusiais miltais, užminkykite tešlą.
Tešlą plonai iškočiokite ir ratuku supjaustykite juostomis, o šiuos - stačiakampiais. Juos per vidurį įpjaukite ir pernerkite kilpą. Fritiūrinėje įkaitinkite riebalus ir iš abiejų pusių apvirkite žagarėlius. Išgriebę graibstu, sudėkite ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai. Pabarstykite cukraus pudra.

medasta
QUOTE(Vetrungele @ 2004 01 05, 22:09)
Kepti gali pagal visus rekomenduotus receptus. Tik noriu duoti gera patarima: i tesla ipilk alaus. Tuomet zagareliai bus issipute ir labai labai skanus. O i riebalus, kuriuose kepi zagarelius imesk zalia bulve. Sekmes. Butinai parasyk kaip sekesi. rolleyes.gif
*


O ką duoda bulvė aliejuje?
Amalia
QUOTE(Reila @ 2005 11 14, 10:44)
gal kas žinot žagarėlių receptuką su varške? būtų smagu jei pasidalintumėte  rolleyes.gif
*


Tik dabar pastebejau, ko ieskai. Duosiu vienos forumietes receptuka, manau, neuzpyks :
500g varskes, 4-8 saukstai sukraus, 1 saukstelis kepimo milteliu, 2 kiausiniai, miltu - kol nelips prie ranku.
Dariau is puses kiekio, pilnas bliudas gavosi. Beje, ju nereikia taip plonai kocioti kaip iprastiniu.
pupenelis
Matau kalbat apie gėlytes ir voveruškas. Labai seniai ir aš su drauge kepdavau tuos gardėsius, bet va formelė draugės buvo. Gal kas parduotumėt tą formelę, gal kam jau nebereikalinga? Galėčiau pasiimti ir Kaune ir Vilniuj ir Klaipėdoj.
Legra
QUOTE(Reila @ 2005 11 14, 12:44)
gal kas žinot žagarėlių receptuką su varške? būtų smagu jei pasidalintumėte  rolleyes.gif
*




Zagareliai su varske:
Reikia-pakelio varskes,pora stikliniu kefyro,vieno kiausinio,saukstelio sodos,miltu,cukraus.
Issukame varske su kefyru,suberemia soda,tada kiausini,cukru,miltus.
Tesla pusvalandziui dedame i saldytuva.
Beje sita tesla,tik be cukraus,labai tinka ir ir ceburekams thumbup.gif

dzestina
na o kam ta bulve? ax.gif
NeringaJ
QUOTE(dzestina @ 2006 02 18, 17:18)
na o kam ta bulve? ax.gif
*


Mano mama sako kad bulvė neleidžia degti riebalams. bet tikrai nežinau.
Aislanda
QUOTE(NeringaJ @ 2006 02 27, 20:41)
Mano mama sako kad bulvė neleidžia degti riebalams. bet tikrai nežinau.
*

Mano mama ta pati sako ax.gif
sagritute
QUOTE(studente @ 2006 03 16, 11:24)
Settings --> Charting options --> Thermometer and Temperature method --> Units padaryk celsius
*



O jums nebūna, kad verdant žagarėlius aliejus putoja? Aš atsimenu, kiek su mama virdavom, tiek putodavo taip, kad net per viršų bėgdavo. Nuo to laiko žagarėlių aš nebeverdu.
Rimse
QUOTE(sagritute @ 2006 03 16, 13:18)
O jums nebūna, kad verdant žagarėlius aliejus putoja? Aš atsimenu, kiek su mama virdavom, tiek putodavo taip, kad net per viršų bėgdavo. Nuo to laiko žagarėlių aš nebeverdu.
*




Aš galvoju, kad aliejus putoja dėl to, kad darydama žagarėlius barstai miltų. Aš visada kočiojimo lentą ir rankas patepu tik aliejumi, todėl man niekas ir neputoja.

Šiandien kaip tik kepiau mielinius žagarėlius pagal Bea mielinių spurgų receptą. Labai skanūs gavosi thumbup.gif .
inga-uk
seniai norejau zagareliu issikepti, bet buvau recepta pamirsus, tai galvojau padaysiu is galvos, kartais juk visai neblogai gaunasi, taip kepu beveik visus pyragus, nes visi receptai namuose pas mama, o dabar galesiu ismeginti jusu, aciu bigsmile.gif
Letta
Iš knygos „Lietuvių valgiai“

Žagarėliai

0,5kg miltų,100g sviesto, 6 tryniai, 2 kiaušiniai, 30g cukraus, 1st.grietinės, 25g spirito, vanilinio cukraus, riebalų virimui.

Viskas, kas nurodyta recepte, suminkoma ir tešla ant lentos mušama kočėlu, vis lankstant į vidų, kad joje atsirastų pūslelių. Kuo daugiau tešloje oro, tuo trapesni žagarėliai. Tada tešla atšaldoma, pridengus drobele, kad neapdžiūtų. Prieš verdant iškočiojama 2mm storio lakštais, ratuku arba peiliu supjaustoma 10-12cm ilgio, 2cm pločio kaspinėliais, per vidurį įpjaunama ir perneriama kilpa.
Riebalai įkaitinami plačiame neaukštame inde. Į taukus įmetame porą griežinėlių žalios bulvės. Jei įleistas žagarėlis tuoj čirkšdamas iškyla, riebalai tinkamo karštumo. Kai viena pusė apgelsta, žagarėliai apverčiami. Po to išgriebiami ant sieto ir apibarstomi cukraus pudra.

Mieliniai žagarėliai

250g miltų, 0,5 st.grietinėlės arba pieno, 20g mielių, 3 tryniai, 50g sviesto, 50g cukraus, vanilinio cukraus arba citrinos žievelės, 100g cukraus pudros apibarstymui, riebalų virimui.

Tešla paruošiama kaip visos mielinės tešlos.
Pakilusi tešla iškočiojama kuo ploniau (apie 2mm storio), ratuku arba peiliu supjaustoma 10-12cm ilgio, 2cm pločio kaspinėliais, per vidurį įpjaunama ir perneriama kilpa. Išverdama įkaitintuose riebaluose, po to apibarstoma cukraus pudra.

Lietiniai žagarėliai

6 tryniai, 50g cukraus, 100g miltų, 25g degtinės, vanilinio cukraus, 100g cukraus pudros apibarstymui, riebalų virimui.

Tryniai ištrinami su cukrumi, suberiami miltai, supilama degtinė ir gerai išplakama. Tešla tirštoka. Į įkaitintus riebalus tešla pilama šaukštu įvairiai iškraipant. Išverdama iš vienos, paskui iš kitos pusės. Ant išgriebtų žagarėlių užbarstoma cukraus pudros.

Forminiai žagarėliai (gėlytės, voveruškos)

150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2st.grietinės, 100g cukraus pudros, truputis druskos, riebalų virimui.

Kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, sudedama druska bei miltai ir viskas šaukštu labai gerai išplakama. Tešla turi būti tokio tirštumo, kaip lietiniams.
Riebalai įkaitinami puode. Forminiams žagarėliams virti vartojamos įvairios formelės (žvaigždučių, gėlyčių, voveruškų pavidalo) ant ilgų kotelių. Formelės gerai įkaitinamos riebaluose, panardinamos į paruoštą tešlą ir skubiai leidžiamos į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis pats iš formelės iškris. Išgriebti žagarėliai atvėsinami ir pabarstomi cukraus pudra.
Altika
as visada verdu tokius:

5 stiklines miltu,
4 kiausiniai (kartais ir penkta imusu, jei siek tiek kietoka buna tesla:),
6 saukstai cukraus,
didelis indelis grietines,
truputis acto (cia kad riebalu kepant neprisigertu),
aliejaus virimui.
kam patinka, isvirtus apvolioti cukraus pudroje.

Skanaus smile.gif

P.S. niekada aliejus neputoja man, bet siaip mama man visada sakydavo, kad jei ka, tai imesti i riebalus puse bulves ir neburbuliuos smile.gif
rudens-vaikas
QUOTE(rence @ 2003 10 30, 01:48)
??? ???
Kulinares padekit, koks zagareliu receptas  ir kaip juos kepti?:smile.gif
Mano vyras labai megsta juos.
Kai reikes pasigernti, iskepsiu ;D ;D ;D
O jei rimtai tai man jau geda, nes pastoviai praso pas anyta, kad iskeptu, o tai "mina" mano savigarba.  :-/
*



as kazkaip tikrojo recepto net nezinau turbut, bet dedu tai, kas saldytuve uzsilike ir nenoriu kad sugestu. tai priklausomai nuo to, ko yra, ta ir dedu: na, aisku butina miltai, vanduo, cukrus, kiausiniai (dazniausiai dedu 2-3), po to koks jogurtas ar kefyras smile.gif . viska sumaisai, kai jau tesla gaunas pakankamos konsistencijos, issiminkai, zagarelius pasidarai ir kepi aliejuj. nors darau is akies ir gramais nieko tiksliai neskaiciuoju, visada pavyksta 4u.gif
Letune
QUOTE(Letta @ 2007 02 23, 18:02)
Iš knygos „Lietuvių valgiai“



Forminiai žagarėliai (gėlytės, voveruškos)

150g miltų, 3-4 kiaušiniai, 2st.grietinės, 100g cukraus pudros, truputis druskos, riebalų virimui.

Kiaušiniai išplakami, supilama grietinė, sudedama druska bei miltai ir viskas šaukštu labai gerai išplakama. Tešla turi būti tokio tirštumo, kaip lietiniams.
Riebalai įkaitinami puode. Forminiams žagarėliams virti vartojamos įvairios formelės (žvaigždučių, gėlyčių, voveruškų pavidalo) ant ilgų kotelių. Formelės gerai įkaitinamos riebaluose, panardinamos į paruoštą tešlą ir skubiai leidžiamos į įkaitintus riebalus. Verdama, kol žagarėlis pats iš formelės iškris. Išgriebti žagarėliai atvėsinami ir pabarstomi cukraus pudra.
*



Kepiau pagal šį receptą savo gėlytę- tai gavosi siaubingai prisigėrę riebalų ir nenukrito nuo formos. Nepatariu niekam bandyti šio nelogiško recepto. Ir visiems kepiniams riebaluose padėjau tašką.
manx
[quote=Elena,2003 10 30, 19:00]
ŽAGARĖLIAI
30-40 žagarėlių

500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
keli lašai citrinos esencijos
2 šaukštai romo
3 kiaušiniai
4 šaukštai pieno
125 g sviesto
cukraus pudros papuošimui



Dariau pagal Elenos recepteli ir gavosi labai skanus zagareliai thumbup.gif ,tik ipyliau dar truputeli alaus ir imaisiau grietines 4saukstus.Vaisinau darbe koleges,tai visos gyre ,kad labai jau skanus blush-anim-cl.gif ,na va po truputi draus nebloga kulinare jusu pagalba 4u.gif
vida/d
[quote=manx,2007 05 05, 21:25]
[quote=Elena,2003 10 30, 19:00]
ŽAGARĖLIAI
30-40 žagarėlių

500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus
keli lašai citrinos esencijos
2 šaukštai romo
3 kiaušiniai
4 šaukštai pieno
125 g sviesto
cukraus pudros papuošimui
Dariau pagal Elenos recepteli ir gavosi labai skanus zagareliai thumbup.gif ,tik ipyliau dar truputeli alaus ir imaisiau grietines 4saukstus.Vaisinau darbe koleges,tai visos gyre ,kad labai jau skanus blush-anim-cl.gif ,na va po truputi draus nebloga kulinare jusu pagalba 4u.gif
*

[/quote]
as irgi isbandziau Elenos recepta.Tikrai skanus gavosi,tik vietoj pieno kefyra pyliau ir taip pat 3saukstus grietines idejau. thumbup.gif
ugniukas

oi kaip aciu mergaites uz receptukus !!! 4u.gif senai jau ir as bedariau zagarelius , kai tik suvalgysim napaleona kur vakar dariau , reikes zagareliu issikepti thumbup.gif sasiuvinys papildytas dar keliais receptukais essen.gif
darbsti
Padekit! O kas darot zagarelius su varske. Noreciau issikepti zagareliu. bet kad jie nebutu nei trapus, nei kieti, nes seimyna megsta purius ir su varske, pastaruoju metu nebeiseina padaryti, nes istikruju dedu ka turiu, nepagal recepta.
Amalia
QUOTE(darbsti @ 2007 06 05, 12:08)
Padekit! O kas darot zagarelius su varske. Noreciau issikepti zagareliu. bet kad jie nebutu nei trapus, nei kieti, nes seimyna megsta purius ir su varske, pastaruoju metu nebeiseina padaryti, nes istikruju dedu ka turiu, nepagal recepta.
*


500g varskes, 4-8 saukstai sukraus, 1 saukstelis kepimo milteliu, 2 kiausiniai, miltu - kol nelips prie ranku 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.