Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnio parkas

maciau nauja projekta skelbimuose Antakalnio parkas
mano pastebejimai: vieta tai labai nebloga - jei langai ne i gatve, tai i dideli grazu parka. aisku, kaip daznam naujam projekte pilna mazu dvieju kambariu butuku su virtuve kambaryje, ir yra siek tiek ir triju kambariu. kaip tokioj vietoj, tai galejo ir keturiu kambariu butu pasiulyt g.gif
turi ir savo minusu - kairej pusej turgelis, desinej - daugiaaukstis su pastu ir ivaziavimu i IKI kiema, tai soniniuose butuose gyvenantiems tiketinas papildomas triuksmas (plius dar liftai pries buto duris..). na, dar priesaky (uz parko ant kalno) tuberkuliozes stacionaras, bet cia kaip kam. as kai puse gyvenimo pro ji pravaiksciojau, tai nematau jokiu baisumu, nes net zmoniu is jo iseinanciu beveik nesu macius. na, kiti privalumai tai savaime suprantami - mokykla uz keliu metru, parduotuves, troleibusai. ir antakalnio gatves kamsciai biggrin.gif na dar klausimas del parkingo - jei neissipirksi pozeminio, masina, manau, bus sunku pasistatyt.
Atsakyti
opa,
sitoje vietoje pragyvenau n metu, tad vieta zinau puikiai.

1. aplinka: vieta isties patogi, is miesto baliu gali grizti vasara ir pesciomis, arba budamas "prie tinginiu" nuvaziuoti iki centro ar ezeru su dviraciais. infrastruktura isties puiki...
gretima aplinka : vienas krastas "remiasi" i turgeli, kitas i beveik soc. busto daugiabuti, tas geltonu plytu, kur pastas 1me aukste. ten narkomanu landyne, del to ir parkelis daug metu buvo pilnas svirkstu ir hroneliu...paskutiniais metais, lyg parkeli kiek patvarke, pastate supnes ir t.t. kazin kaip ta vieta susitvarkys po naujo namo statybu. kas neatseka kuri tiksiai lia vieta, tai vietoj automobiliu aiksteles.
o seip isties fainai ten, parkas aplinkui (velgi iejimas i parka vasara buvo uzmetytas ciuzyniais ir bomzu palatkem, bet tikesimes naujo namo atsirasimas pagerins situacija.
seip gyventi ten buvo labai patogu.
2. na langai i gatve, aisku bus pakankamai triuksminga, bet jei aukstesnis aukstas, ir keliu langu paketai, gal kiek pagerins situacija..nors turekite omeny gatve labai apkrauta. pliusas vaizdo i gatve vakarine saule! mano mylimiausia orientacija, grizti vakare is darbo ir gali pasimegauti saulute...o langai i rytus istisai pilkuma, beje vaizdas ne 100% i parka, o i lgonine.
3. kazin kaip atrodys viskas gyvai, bent is foto bus daug daug asfalto...
4. kaina visai puse velnio (nepamirskime tai ne pasilaiciai)
5. tureciau laisvu investiciju, tikrai imciau 1k buteli ir kogero net su vaizdu i gatve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 01 04, 14:55)
4. kaina visai puse velnio (nepamirskime tai ne pasilaiciai)


Kaina pusę velnio nes pastatas blokinis ir energetinio naudingumo klasė "B".
Atsakyti
Įdomus projektas, turėčiau tokius klausimus / pastebėjimus:
Kas bus pirmame aukšte?
Centriniai butai, kurie turi langų kryptis į priešingas puses. Jų visi langai įgilinti, ir iš pietų pusės krenta šešėlis, ten bus tamsu?
Atsakyti
vieni pazystami teiravosi. sake 1me aukste bus maxima.
bet seip ten nieko dar nepradeta statyti, ar pan.
Atsakyti
Jau pradėta statyti. Pigesnis, nes projektas kaip bendrabutis: aikštelėje 9 butai. Mašinai būtina išsipirkti aiktelę. Nebus kur statyti. Numatyta max pirkėjams. Taigi nėra pigūs. Šildymo reguliavimo sistema neleis taupyti, nes "Vilniaus energija" kiek duoda namui, tiek ir skaičiuoja nepriklausomai nuo reguliavimo. Na butų skaičius kiek pamažins, na pašiltinti blokai kiek sulaikys šilumą, bet ar ilgam?
Atsakyti
Jeigu apacioje bus Maxima tai uz jokius pinigus nepirkciau cia buto.
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2015 05 24, 23:22)
Jeigu apacioje bus Maxima tai uz jokius pinigus nepirkciau cia buto.


o aš dar žavėjausi tais butukais su didele terasa II a. et... tikrai ne kas
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2015 05 27, 11:05)
o aš dar žavėjausi tais butukais su didele terasa II a. et... tikrai ne kas

Man Maxima yra dzin palyginus su tuo, kad visi kiti aukstai rukys ir pelenus barstys, patalus purys ir kt kratys pro savo balkonus i ta terasa..
Atsakyti
Terasų ir 8 aukšte yra. O šiaip balkonai įstiklinti. Na maxima nemaisys. Prekes kraus apačioje, uždaroje patalpoje, parkinge.
Atsakyti