Ką manot apie darželį NYKŠTUKAS? Jo auklėtojas? Ar ten vyksta, kokie mokymai vaikams? Kiek žinau, darželis mažas. Tik dvi grupės. Gal kas daugiau žino?
Mus irgi domina informacija apie šį darželį, nes jis arti namų
Sveiki,
tikrai keista, kad apie ši darzeli nėr jokių zinučiu. Apie visus ką nors randu, o čia tyla. Ar ti reiškia, kad ten nieko gero, o gal atvirkščiai QUOTE(IngaSt @ 2006 12 04, 16:48) Sveiki, tikrai keista, kad apie ši darzeli nėr jokių zinučiu. Apie visus ką nors randu, o čia tyla. Ar ti reiškia, kad ten nieko gero, o gal atvirkščiai Sveikos mamytes, Mano dukrele lanko ji nuo 3m.11men. Darzelis tikrai labai mazas - tik 2 grupes, miegamuju atskiru nera, tik loveles, tokios plastmasines (ir kas pradzioje sokiravo-tokios zemos, beveik palei zeme) sudedamos viena ant kitos ir prie sienos sustatomos Didziuku grupes aukletoja maniskei viena tai nelabai patinka ir kol kas mazai jie ten ruosiasi mokyklai, daro pratybas vaikai, kas nori ir viskas Na, as leidziu i si darzeli dukra, nes pasigimdziau antra ir man visai salia namu. Bandziau uzvesti kalba, gal einam kitur, bet ji net girdet nenori, tad patariu, is karto issirinkti gera, kuris patiks ir vaikams ir jums. Papildyta: Beje, tai tik mano asmeniniai ispudziai
man maziuku grupes patalpos labai fainos pasirode
zodziu, mazas jaukus darzelis
Gal galit parasyt kokioj gatvej sis darzelis?
Seinu g. Nykstukas
Mane taip pat domina šis darželis,gaila,kad mažai nuomonių apie jį.Vakar kaip tik pro jį važiavau,tai mačiau,kad daromas remontas
Keliam temą,gal atsiras lankančių šį darželį?
labas mamytes, siek tiek daugiau nei uz metu noriu leisti savo dukryte y darziuka, sitas yra visiskai salia namu, tik nuomoniu apie jy mazoka, bandziau pazvelgti nuo varteliu y kiema, tai matosi kad kazkas yra uz namo, bet kas nelabai matosi... gal kieno nors vaikuciai lanko, labai prasau nuomoniu....
tai ir as papasakosiu apie si darzeli
Psisakysiu šioje temoje ir aš, nes tikrai maža atsiliepimų apie šį darželį. Kiek tėvų, tiek ir nuomonių. Mano sūnus lanko šį darželį nuo 3 metukų ir dabar jau ruošiamas yra priešmokyklą. Taip, čia ateina molininkė, vaikai daug turi prilipdę molinukų ir labai gražių. Piešia, dainuoja, ruošia šventinius pasirodymus. Darželis yra labai mažas. Tik dvi grupės, pirmame aukšte mažiukai nuo 3 iki 5 metuku, o antrame jau nuo 5 iki mokyklinio amžiaus. Taigi iš tokio mažo vaikų darželio manau nereikia tikėtis, kad iš jūsų vaiko padarys kažką. Bet jei norėtumėte, kad vaikas sportuotų, turėtų daugiau ir įvairių užsiėmimų, tai taip, šis darželis yra ne tam, jis per mažas. Na, o auklėtojos, tai manau kaip ir visur, nesu girdėjusi, kad vaikui patiktų abi
Aš asmeniškai nesu nusivylusi šiuo darželiu, nors rinkausi, kad arti namų. Bet dėl veiklos, jei norite daug daugiau, kad vaikas užsiimtų, tai patarčiau rinktis didesnį darželį.
Ar yra lankančių šį darželį, kokie atsiliepimai apie auklėtojas, maitinimą, ugdymą?
Gera pradžia Bendroji priešmokyklinio ugdymo ir ugdymosi programa Darželio parengta ugdymo programa |