Įkraunama...
Įkraunama...

Pylimeliu g 44 A Vilnius

Laba diena,

Gal kas isigijote buta Pylimeliu g. 44 a Vilniuje? Kokia nuomone apie si projekta. Mane baugina, kad iki stoteles net 1 kilometras - kaip pirmokelis nueis ir gris is mokyklos, juk gali taip nutikti kad nepriveziosi vaikucio. Ka Jus manote? Kaip pati vieta? Kapinaites uz 4 km, bet mirusiuju bijoti nera ko. Dekoju uz nuomones.
Atsakyti
na, kapinaites tai cia isvis ne prie ko biggrin.gif yra daug prabangiu vietu antakalny, kur kapines gerokai arciau (antakalnio, saules kapines)
vieta tai grazi, tarp misku, dviraciu takas cia pat. iki stoteles nors ir kilometras, bet uztat daug troleibusu, autobusu. IKI irgi yra. vaikas uzaugs, visa laika pirmoku nebus. tik klausimas, koks tas kelias iki stoteles, ar pakankamai saugus. gyvai nesu ejus.
maciau, kad keliais projektais domites. as tai tik uz pylimelius buciau, ne uz ka i lazdynelius ar bajorus nesikelciau. bet cia mano asmenine nuomone. rolleyes.gif kita vertus, klausimas kas statytojai, ar patikimi
Atsakyti
Mes buvome apžiūrėti, nes gyvename netoliese.
Dėl kapinių tai jos ten toli, nėra ko nerimauti biggrin.gif
Patiko aplinka - aplink žaluma, nauja statyba (nėra daug senų sodų namukų), yra kur pasivaikščioti.
Kaip ir visuose buvusiuose soduose erzina keliukai. Važiuojant su vežimuku tarkim nuo to namo iki IKI (ir einant trumpesniu keliu) tai tikrai vargo vakarienė... Jei renkamės ilgesnį kelią (t.y. per Semenavičiaus ir Počobuto gatves), galime eiti jau ir šaligatviu smile.gif man asmeniškai tas kalnas nuo IKI parduotuvės tai iššūkis biggrin.gif
Susisiekimas nusileidus nuo kalno yra labai geras.
Pats namas manau bus labai kokybiškas, ką atspindi ir kvadrato kaina smile.gif
Mes atsisakėm, nes už tokią kainą galima įsigyti erdvesnį būstą. Bet čia vėl kiekvieno nuomonė wink.gif
Atsakyti
Man Pylimėliuose nepatiko, kad kol kas ten toks vizualus "bardakas" - yra nuosavų namų, yra kotedžų, yra skirtingų naujos statybos butų. Net landšaftas skirtingų aukščių, kažkaip trūksta dar vientisumo.
Atsakyti
Sveiki, tai negi nėra ten jau gyvenančių? Mane tai labiausiai domina tas geoterminis šildymas, garso izoliacija.
Atsakyti