Pati gimus sveriau 4050.Mano dukryte gime 5200g ir 61cm.Auga normaliai. 3 men sveria 7200. Per nestuma priaugau 15 kg.Praejus savaitei po gimdymo kilogramai sutirpo.
mano vyresnioji gime (41sav)3,5kg, antroji panelyte (37sav) - 3,190kg, o maziausioji(40sav) - 4.5kg. Visos gime naturaliai ir gana greitai:)
as gymiau 3800, vyras irgi teik pat, musu dukriukas gime 4316, didele mergaite, na matot as priaugau 30 kg.per nestuma, gal irtas sudare, nzn
Sveiki, esu puslapio http://kineziterapija.wordpress.com/catego...kineziterapija/ autorė, (ten paspaudus ant nuorodų rasite daug nuotraukų ir pamokymų, kaip sportuoti namie) manau, kad mankšta daug kartų geriau nei masažas, tai net rašo mokslinė literatūra, darau mankštas, jeigu galvojate, kad kažkas negerai jūsų mažyliui, rašykite komentaruose prie bet kurio įrašo, atsakysiu į Jūsų klausimus, ir jeigu reikės atvažiuosiu. Sėkmės.
mano dukryte gime per 3 valandas 4120gr
QUOTE(sauadsa @ 2009 05 26, 22:07) Mano pirma dukrelė gimė 4250 svorio, 55 cm ūgio, ekstrinį cezarį darė po14 valandų gimdymo. Antra dukra gimė 4230 svorio, 55 cm, ir jau planinis cezaris buvo Pas mane labai panasiai su dukryte...as pati maza ir smulki, tai nepavyko pagimdyti...4,200kg ir 54cm. Kaip gydytoja pasake, tai reikai rinktis vyra pagal savo gabaritus
Mano mazyle gime 3970 g. o ugis - 55 cm. Visus stebino greitais augimo tempais. Jau po menesio svere 5,5 kg. Antra men. - 7,3, trecia - 8,6, o 4 men - 9 kg.
pirma sunu gimdziau 3 val. gime 3,5 kg., antra 4 val. gime 4,3 kg. abu naturaliai.
Musiskis gime 4240g ir 54cm ugio (gimdziau pati. gimdymas su saremiais 6val,pats stumimas apie 30min. Teko kirpti)
Per nestuma priaugau 21kg Pati gimiau 3.8kg, vyras 3.7kg. Tikejomes dickio, bet ne tokio didelio O augimo tempai pas mus irgi nezmoniski: 1men - 5.8kg ir 59cm; 2men - 6.9kg ir 64cm QUOTE(SaulenaP @ 2009 06 07, 10:08) Musiskis gime 4240g ir 54cm ugio (gimdziau pati. gimdymas su saremiais 6val,pats stumimas apie 30min. Teko kirpti) Per nestuma priaugau 21kg Pati gimiau 3.8kg, vyras 3.7kg. Tikejomes dickio, bet ne tokio didelio O augimo tempai pas mus irgi nezmoniski: 1men - 5.8kg ir 59cm; 2men - 6.9kg ir 64cm OHO
na maniske gime 4,3 kg ir zadukais didokais
pirmas vaikas (sūnus) gime 4530 g 55cm, priaugau 25kg;
antras - (sūnus) 4010g. 55cm,priaugau 20; trecias - (dukra) 4480g. 55cm priaugau 16 kg. as pati gimiau 3,1kg .; vyras - 3,8 kg. vitaminu negeriau, net nezinau kodel tokie vaikiukai dideli uzaugo. nepasakyciau, kad ir daug valgiau. istinusi buvau daugiau.
Maniskis gime 4518 g ir 54 cm
menesiuko buvo 5900 g ir 59 cm dabar esam penkiu menesiuku sveriam 8100g ir ugis 69 cm zodziu musu maziukas tikrai ne maziukas
dukryte gime 3270g 50 cm
nors as priaugau apie 30kg,o pati gimiau 4500g
Mano vaikinukas gimė 2 savaitėm anksčiau ir buvo 3200 ir 52 cm. Dabar mums jau 7 mėn. sveriam 11600 ir esam 77cm. Gydytojas sako , kad didoki ir storoki.Nu mes ir taip tokio stambaus sudėjimo, dar ir žandukus tokius " fainuoliukus" turim
Na musu mazyle gime 4950g ir 56cm
cia mano seimos moterys, tiek mama, tiek mociute gimde visus vaikus gerokai virs 4kg bet va tolimesniu augimu tai nepasizymejome dabar mum 6,5men, o sveriam tik 7,6k ir 70cm
maniskis gime 4.650, 57cm. gimdziau pati
Pagimdziau sunu 4460 g, bet va ugis 60 cm...kur jis pilvelyje
gimdziau 14 valandu ir naturaliai pagimdziau
as gimiau 3600, vyras 4300,o dukrite 4680!!!
mano dukryte gime 4200g ir 54cm
1men 5000g ir 57 cm 2 men 6000g. ir 59 cm 3 men 7200 g. ir 64 cm 4 men 7800g. ir 67 cm 5 men...nu ziuresim kai pas gydytoja nueisim QUOTE(katkuviene @ 2009 06 04, 15:37) as gymiau 3800, vyras irgi teik pat, musu dukriukas gime 4316, didele mergaite, na matot as priaugau 30 kg.per nestuma, gal irtas sudare, nzn O jei nepaslaptis kaip sekesi ar sekasi svori mest?
Kaip jus pagimdot tokiu galiunus
Papildyta: beje- nestumo metu priaugau30kg, po gimdymo gryzusi namo sveriau -10kg, per 4men dar 10kg nukrito
Labukas mono mazylis gime ir didziulis 4970kg 57cm
Labuka, na maniske pupa gime 3870 ir 55 cm, o va antrasis 4646 ir 58 ugio. Beje, abu pagimdziau pati, tiesa, buvau abu kartus kirpta
QUOTE(gosas @ 2009 07 04, 18:58) Kaip jus pagimdot tokiu galiunus Papasakok placiau - rasai, kad dviratukas, kiek Jums laikelio? Kada gimdei - galbut tam svoriui dar per anksti nukristi?
sveiki mes gimem 4140 ir 53 cm . dabar mums tik 15 dienu bet iš akies matau kag svorio tai priaugom nemažai atrodom kaip spurgyte
Sveikos esamos ir dar busimos mamytes
Mes gimem 4700 kg ir 58 cm.
Sveikos "milzinuku" mamytes!
Mano dukryte irgi gime nemaza 4268g. ir 54cm, bet manau cia del to, kad ir mudu su teveliu ne is mazuju - as 181, jis 192. Per nestuma priaugau 20kd, bet praktiskai visu ju atsikraciau jau per 1men. dabar dar liko pora kg, bet kadangi maitinu tai irgi galvos nesuku. Ginekologe, kuri priziurejo nestuma visa laika sake, kad leliukas nemazas ir lenkia savo bendraamzius. Paskutinem savaitem darant echo kompiuteris net nebeskaiciuodavo musu amziaus, rasydavo "out of range". Nezinau kaip jus, bet asmeniskai mane tai erzina visu reakcijos "oho kokia didele", "vaje koks milzinukas", "kaip tu pagimdei" ir pan. Gal del to, kad girdziu jas kasdien nuo pat gimimo, bet butu mano valia tai ooooj atsakyciau as visiem komentatoriam!!! Viena giminaite net sugebejo issireiksti "tai jau tikrai Rasa Dramblyte pas jus" nors vaiko net nemate! Virsune!!! Gimdziau pakanakamai lengvai, net nekirpo, bet uztat dukryte gime siek tiek pridususi. Tada daktarai pradejo ieskoti ligu - atseit toks didelis vaikas tai nera normalu! Istyre viska ka galejo. Nieko nerado. Galu gale israsant is ligonines i dokumentus irase "Diagnoze - ypac didelis vaikas". QUOTE(geguziukas1 @ 2009 07 24, 16:08) Gimdziau pakanakamai lengvai, net nekirpo, bet uztat dukryte gime siek tiek pridususi. Tada daktarai pradejo ieskoti ligu - atseit toks didelis vaikas tai nera normalu! Istyre viska ka galejo. Nieko nerado. Galu gale israsant is ligonines i dokumentus irase "Diagnoze - ypac didelis vaikas". Taip, mum irgi tokia "diagnoze" parase QUOTE(geguziukas1 @ 2009 07 24, 16:08) Viena giminaite net sugebejo issireiksti "tai jau tikrai Rasa Dramblyte pas jus" nors vaiko net nemate! Virsune!!! Bet i toki komentara tikrai sureaguociau, nes jis "truputuka" netaktiskas. Siaip ne visi supranta, kad mamytes ypac iskart po gimdymo "truputuka" jautresnes nei iprasta
Mano aukselis gime 5200g ir 57cm
maniskis gime 3950 gr ir jis man toks mazuliukas atrode, o visos gydytojos vis pabrezia, kad jis dickis
maniskis vyrukas 4 kg. ir 55 cm. kaimyne palatoje dar didesni 200 gramu turejo. Bet nieks nesake, kad didelis, na nebent kai gimdziau paciupinejo ir pasake didelis vaikas, tada iskart prakirpo. Bet kai gime nieks to neakcentavo.
Priaugau virs 20 kg. dar liko 8 kuriu niekaip nesiseka numesti.
Mano sunelis gime 4,642kg 53 cm niekas nesitikejo tokio didziulio. Nors tetis gime 5 kg, o as 3,750 kg. per nestuma priaugau kokius 25 kg
QUOTE(Liulka @ 2009 07 24, 17:55) Taip, mum irgi tokia "diagnoze" parase Bet i toki komentara tikrai sureaguociau, nes jis "truputuka" netaktiskas. Siaip ne visi supranta, kad mamytes ypac iskart po gimdymo "truputuka" jautresnes nei iprasta Na mane irgi zeidzia siek tiek "tokios ar panasios" pastabos, milzinas, dickis, - tos nuostabos ohohoh - kaip kokiu senu kaimo bobuciu... kad medikai klysta - tai faktas...pagimdziau leliuka ir sako nu ir uuugis - 60 cm...visi aikciojo is nuostabos, kur pas tave toks tilpo...na ka gii praejo menuo..keliaujam svertis matuoti ugi - na jau manau bus koks 62 cm...ir ka jus galvojat - vos vos su sesele istempem vaika iki 60 cm...tai ka ten gimdykloj matavo - as nznz
as irgi turiu dicki--gime 5.340 kg ir ugis 60 cm.tai mano 4-as vaikutis.pradejau pries 22 m. nuo 2.500 kg berniuko ir vis didyn ir didyn.istikruju--mazi ir dideli gimsta su problemom kazkokiom.dickiui truko plautis ir teko guleti santariskese 12 d.Dabar mes namie ir labai daug valgom--ne pagal amziu ,o pagal svori.
pirmoji 4400kg.
antroji4400kg. trecioji 4200kg. mazuliuke mano QUOTE(Liulka @ 2009 07 24, 17:55) Taip, mum irgi tokia "diagnoze" parase Bet i toki komentara tikrai sureaguociau, nes jis "truputuka" netaktiskas. Siaip ne visi supranta, kad mamytes ypac iskart po gimdymo "truputuka" jautresnes nei iprasta Jooo, mano vyrukui irgi pasak4 oho koks riebukas Blin, tai supykau.
Mano gimė 4,214 Kg 54 cm. Per nėštumą priaugau 16 kg.
nesuprantu..priaugau 18 kg...gime lelius 4460, ugis ale 60 (manau isties buvo 58)...
turiu drauge - priaugo 30 kg...gime lelius vos virs 3 kg... QUOTE(Edit_a @ 2009 08 05, 13:59) nesuprantu..priaugau 18 kg...gime lelius 4460, ugis ale 60 (manau isties buvo 58)... turiu drauge - priaugo 30 kg...gime lelius vos virs 3 kg... toli grazu nevisada "valgymas" lemia vaiko svori QUOTE(Liulka @ 2009 08 05, 13:09) toli grazu nevisada "valgymas" lemia vaiko svori daug kas dar lemia ir genai , mano teta nera maza t.y ji auksta ir vyras stambokas ir aukstas, visi ju vaikai apie2 metrus ugio, tai va vienas is vaiku buvo gimes net apie 6 kg, tai gimdymas buvo labai labai sunkus, nors anais laikais, nezinau kodel cezario nedare , keista, jug kada didelis vaikas tikimybe yra cezario sulaukt, o ji pati pagimde, tai ja i si pasauly vos atkacialino
Mano sunelis gime 5200g 57cm. bet jis nenutukes tiesiog didelis vaikiukas.priaugau 19kg.ligonineje juokavo kad tikriausiai skaniai ir daug valgiau.atsisveikindama su gydytoju paskiau kad kita kart maziau valgysiu kad mazesnis vaikutis butu o jis man pasake kad ne nuo to priklauso. Be to mano vyras gime 4200g o kiti broliai dar sunkesni tai manu viskas tuom ir pasakyta
QUOTE(mamulka10 @ 2009 08 05, 19:56) daug kas dar lemia ir genai , mano teta nera maza t.y ji auksta ir vyras stambokas ir aukstas, visi ju vaikai apie2 metrus ugio, tai va vienas is vaiku buvo gimes net apie 6 kg, tai gimdymas buvo labai labai sunkus, nors anais laikais, nezinau kodel cezario nedare , keista, jug kada didelis vaikas tikimybe yra cezario sulaukt, o ji pati pagimde, tai ja i si pasauly vos atkacialino na mes su vyru "kudenos", ir patys gimem po 3.5 kg, todel tas siek tiek pasaipus pasakymas KITA KARTA MAZIAU VALGYK, atskleidzia siek tiek mediko neprofesionaluma...kita vertus mazius gime 40 sav+2 d., galbut dar itakos turejo geriami vitaminai nestumo metu...siaip daznai pagalvoju, ka dariau ne taip, nors ir baseina lankiau ir labai daug judejau iki paskutines minutes - namie nesedejau, bet va berniukas gime didelis, taciau siandiena savo grazuoliuku labai dziaugiuosi, bet kai prisimenu, koks sudetingas buvo gimdymas, suvokiu, kokia itaka turi didelis kudikelio svoris
mano mazius gime 4 kg. ir 55 cm. priaugau 22 kg. as gimiau 2 kg vyras apie 3.5.
mano lelka gime 4140g ir 55cm, na vyras irgi 4kg gime, as tai gal 3500..
Maniske gime 4160 gr. 55 cm, o as pati gimiau 3100 gr. 51 cm
Mano dicke gime 4560 gr 53 cm. Nestumo metu priaugau 25 kg.
|