Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dideli kūdikiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
granny
Vitaminus geriau tai tik pirmus tris men,veliau ne.Mano vaikinas gime 3,650kg ir 53cm ugio.Nepasakytum,kad labai didelis.Bet va dabar,jam 4men ugis 8,200kg ir 68cm.Tiesa,pries gimstant jam,sake,kad bus mazas vaikas.Apsiriko biggrin.gif
zyzna
visa nestuma geriau vitaminus pregnacare, priaugau 9kg, vaikiukas gime 3440g ir 50cm. o mes su vyru esam auksti, pati nesu is smulkiuju ax.gif mirksiukas.gif
babrusia
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 01, 19:38)
ka mes valgom g.gif  viskas chemiskai apdorota,ipac kas megsta vistiena pas ta vaikai dyckiai buna doh.gif
*

na kaip cia pasakius - as pati gimiau 4.5 kg, o pries beveik 30 metu tokio cheminio maisto nebuvo dar rolleyes.gif mano mama 4.2 kg gime, o mano vaikelis - 4.8 kg ax.gif taip kad cia vien genai itaka padare, o ne vitaminai ar maistas
mamamia*
O man patiko temos autores pasisakymas "o dabar ir mergaites ir berniukai kazkokie monstriski gimsta" kokie dar mostrai? biggrin.gif lotuliukas.gif tiesiog dideli vaikai.... Manoji gime 4560g, as gimiau 4300g mano brolis isvis 5500g(mus gimde naturaliai), ir jokie mes monstrai dabar, normalaus ugio, ir svorio esam biggrin.gif Man atrodo cia paveldimumas ir tiek. Beto vitaminu nevartojau, mano vitaminai augo anytos darze lotuliukas.gif 4u.gif
Edit_a
[quote=kaatyteaa,2010 01 06, 19:52]
O man patiko temos autores pasisakymas "o dabar ir mergaites ir berniukai kazkokie monstriski gimsta" kokie dar mostrai? biggrin.gif lotuliukas.gif tiesiog dideli vaikai....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tai jau tikrai sutinku - siaip tai monstro reiksme kitokia wink.gif
zuika.
sveikos 4u.gif
mano mazylis gime 5.1 kg . CP pagalba.
orchid39
mano mergaite gime 4130g ir 52cm ugio,pati priaugau 16 kg, kai pirmas vaikas gime 3200g ir 49 cm ugio, o pati priaugau 25 kg. Tai va, tokia matematika lotuliukas.gif . sutinku, kad dabar vaikai kazkokie didesni gimsta, ypac antrieji g.gif
Wild Pearl
QUOTE(Jasminete @ 2009 12 07, 15:26)
Mano nestuma priziurinti akusere liepe negert jokiu vitaminu, pasak jos no ju vaikai dideli, nuo kalcio leliuku kauliukai per kieti, sunku bus gimdyt. Pirmus menesius liepe tik folio rugsti gerti. Veliau viena menesi geriau gelezi. Daugiau jokiu vitaminu nevartojau. Apetitas per nestuma sumazejo, tik obuoliuku daug sunaikinau. Tai va koks rezultatas:

Per nestuma pasunkejau 15kg, kuriu pagimdzius neliko.

Mano pirmagime 4600g doh.gif  (tai koks bus antras???? blink.gif ), tai teko daryt cezari nes pagal mano sudejima - kitaip niekaip...

Tai va vitaminai mano atveju cia niekuo deti... Sakyciau genai:
Vyras gime: 3400g
Bet as pati gimiau (naturaliai doh.gif ): 4600g, o mano brolis net 5000g
doh.gif
*

na bet stebiuosi kaip mamytes sugeba uzauginti tokius didelius leliukus pilveliuose bigsmile.gif ,manau irgi tai itakoja peveldimumas labiau nei maitinimas ar pan....as visus savo nestumus geriau vitaminus ir visi vaikiukai gime ne didesni nei 3.500kg. biggrin.gif taip kad del vitaminu papriestarauciau kad jei geri tai ir vaikiukas bus didelis...netiesa mirksiukas.gif
Eluiza
O mano vaikas gime 4130 g 53 cm. As priaugau 17 kg. Gimdziau pati. smile.gif
Panelee
O aš iki nėštumo buvau labai liekna, priaugau 17 kg, o lėlytė gimė 3,990 smile.gif Gimdžiau pati,be nuskausminamųjų, tiesa ne be pasekmių mergytei...
Gailė
as irgi iki nestumo buvau labai liekan, nestumo metu priaugau 29 kg., berniukas gime 4170 g., ir 52 cm., bet nemanau kad itakos turi mamos svoris, visgi manyciau kad tai genai, mano brolis pries 30 metu gime 4700 g., ir 55 cm.
deimute21
mano vaikai gime taip pat dideli dukra pries 5 metus 3900g,ugis52,o va sunus pries menesi gime tai svere 5050g,ugis58cm.pati nepagimdziau sunaus tai dare cp
Evkis
sunus gime 4270 g ir 58 cm, jokiu vitaminu negeriau... pati gimiautokio svorio tai manau tai paveldima
Red Rose
Na,as pati sveriau iki nestumo 55kg,priaugau 11. Pati pagimdziau mergyte 4,140 ir 56cm. smile.gif pritariu toms,kurios mano,kad tai genai,nes mes su vyru taip pat dideli gimem smile.gif
mintarė
As per nes pirma nestumo priaugau 17 kg. mano pirmoji mergina gime 3630g ir 50 cm. su antraja priaugau 20 kg, ji gime 4044 ir 56 cm smile.gif
dabar man jau truputuka neramu nes mazajai 3 men , o jos ugis jau 66cm svoris 7kg. g.gif mano didzioji puses metu tokia buvo. net uosviai jau uzsimena, kad jei ji taip augs tai gigante bus blink.gif
ar dar kas auginat tokias monekenes ? ax.gif
Liulka
QUOTE(mintarė @ 2010 03 08, 17:45)
As per nes  pirma nestumo priaugau 17 kg. mano pirmoji mergina gime 3630g ir 50 cm.  su antraja priaugau 20 kg, ji gime 4044 ir 56 cm smile.gif
dabar man jau truputuka neramu nes mazajai 3 men , o jos ugis jau 66cm svoris 7kg.  g.gif  mano didzioji puses metu tokia buvo. net uosviai jau uzsimena, kad jei ji taip augs tai gigante bus blink.gif
ar dar kas auginat tokias monekenes ? ax.gif
*

Dazniausiai iki metu, pusantru susilygina visi vaikuciai. Mano sunelis 2.5 men 7.3 kg svere, ugis zemesnis buvo - 62cm. Dabar daug maz kaip visi, siek tiek aukstesnis gal. Pagal svori/ugi, kaip sako poliklinikoj auksciau vidutines normos, bet normos ribose biggrin.gif
vikulia 84
Pries pusantru metu pagimdziau suneli. Per nestuma ne per daugiausia priaugau svorio. O gime 4160g. rolleyes.gif O dabar nesuprantu, kur tas svoris dingo. Sveria 10kg. unsure.gif
belagio
Sveikos 4u.gif manasis gimė 4780 ir 55cm. Aš pati gimiau 4100 ugis 55. Nesu iš didžiųjų tik 1.62 ir vyras naaukštas, tai nelabai suprantu iš kur tas vaikas toks?? g.gif O dabar mūsų leliukas nedaug priauga apytiksliai 500 gr per mėnesį smile.gif Kažin ar čia normalu?? g.gif
Liulka
QUOTE(belagio @ 2010 04 06, 23:20)
Sveikos  4u.gif  manasis gimė 4780 ir 55cm. Aš pati gimiau 4100 ugis 55. Nesu iš didžiųjų tik 1.62 ir vyras naaukštas, tai nelabai suprantu iš kur tas vaikas toks?? g.gif  O dabar mūsų leliukas nedaug priauga apytiksliai 500 gr per mėnesį  smile.gif Kažin ar čia normalu?? g.gif
*

O jus savo pieneliu maitinates ar misinukais?
belagio
QUOTE(Liulka @ 2010 04 06, 23:28)
O jus savo pieneliu maitinates ar misinukais?
*

Taip, maitinu savo pieneliu smile.gif
Liulka
QUOTE(belagio @ 2010 04 07, 19:48)
Taip, maitinu savo pieneliu  smile.gif
*

buvau radusi info, kad anot PSO, maitinant savo pienuku, normalus prieaugis yra nuo 500gr per men smile.gif
Edgariene
mano berniukas gime 3910 g svorio, per nestuma buvau priaugusi 16 kg.
As pati gimiau 3300 g, o mano vyras 3100 g.
justmoon
Per nestuma priaugau 15 kg, pagimdziau mergyte 3765g ir 54cm ax.gif Pirmaisiais menesiais priaugdavo po 1-1.2kg, dabar per 2 menesius vos 500g. Mums 8 menesiai, sveria 8600g ir ugis 69cm. Daktare sake, kad mazokas svoris pagal ugi g.gif Vyras yra smulkus, o dukryte tevelio kopija, tai irgi manau, kad smulkute bus, nors gime tai nemaza rolleyes.gif
skrabaliuke
as kol laukiausi priaugau 18kg, o kleckas gime 4,6kg ir 52cm. gimdziau naturaliai doh.gif na, kad genai nzn, nes pas mane giminei visi normalaus svorio gime, vyro taip pat. dabar mums tuoj 6men sveriam 8.4 ir 71cm. pradzioj geriau tik folio rugsti, tai vitaminai atkrenta, gerai irgi nelabai.
beje, 3cia ir 4ta savaites priaugom po 500g, vien MP maitinau

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 01, 18:38)
ka mes valgom g.gif  viskas chemiskai apdorota,ipac kas megsta vistiena pas ta vaikai dyckiai buna doh.gif
*

cia gali buti siek tiek tiesos. nes siaip jau pagrinde valgau tik vistiena ir kalakutiena, o nestumo metu is vis vienitele mesa buvo vistiena, visa kita veee
VaiPė
Pirmas nėštumas 32kg. Vaikas 4446gr ir 57cm.
Antras nėštumas 25 kg. Vaikas 4408gr ir 58 cm.
Pagimdžiau abi pati biggrin.gif

kas įdomiausia,su antru nėštumu labai prisižiūrėjau mitybą.Realiai visa mėsa naminė buvo,daržovės taipogi. Nevalgiau jokių vynuogių ar bananų,nuo kurių neva vaikams svoris auga.Negėriau vitaminų ir še tau kad nori biggrin.gif
O priežastis paprasta.Pasirodo mano MB gimė 5,2kg doh.gif Jo sesuo 4,6kg. Tai nėr ką norėt,kai abi mano panos į tėtį.
Tik bijau pagalvoti,jeigu sekantis vaikiukas bus berniukas,koks jo svoris gali būt unsure.gif
erikyte
As vis gi manau, kad kadangi dabar ne karo metai valgome istisus metus ka tik norime ir nereikia eiliu stoveti prie kiausiniu ar pan, tai dideli kudikiu svori lemia labai gera mamu mityba ir zinoma nestumo metu priaugtas svoris.
Mano svoris pastojus buvo 52 kg, ugis 167cm , vyro ūgis 190 cm;
Priaugau apie 10 kg. kudikį gimdžiau 38 savaitę 3.00kg. 50 cm (berniukas). Dabar 6 mėn- 70 cm ir 8.1 kg.
Pati gimiau 3.3 kg. 51 cm, vyras 4.5 kg. 55 cm
Meskutia
Sveikutės. Aš pati esu smulkute, smulkaus kūno sudėjimo, o vat sūnų pagimdžiau 58 cm ir 4380g. Nors vyras taip pat nei labai aukštas nei stambus.. biggrin.gif Dabar mums jau keturi mėnesiai ir sveriam 7kg 240 g o ūgis jau net 69 cm... biggrin.gif Tai jau darosi sunkoka neišiot biggrin.gif
Spindi*
Mums pransaujamas labai didelis leliukas unsure.gif tyliai uzsimenama ir apie CP unsure.gif
Sako genai. As gimiau 3900g, vaiko tetis 4500g smile.gif
belagio
smile.gif+2010 04 17, 22:36-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 04 17, 22:36)
Mums pransaujamas labai didelis leliukas unsure.gif tyliai uzsimenama ir apie CP unsure.gif
Sako genai. As gimiau 3900g, vaiko tetis 4500g smile.gif
*

Nesijaudink viskas bus Ok, ir tie didesni kūdikiai net fainesni , ne taip baisu juos paimti biggrin.gif Ir šiaip jau yra ką paimti ,gimsta ne leliukai, o tokie jau tikri vaikiukai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Spindi*
QUOTE(belagio @ 2010 04 18, 23:01)
Nesijaudink viskas bus Ok, ir tie didesni kūdikiai net fainesni , ne taip baisu juos paimti  biggrin.gif  Ir šiaip jau yra ką paimti ,gimsta ne leliukai, o tokie jau tikri vaikiukai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Tai jo, geriau negu neisnesiotukas. Ramiau jautiesi thumbup.gif bet kaip toki isgimdyti unsure.gif
Liulka
QUOTE(belagio @ 2010 04 18, 22:01)
Nesijaudink viskas bus Ok, ir tie didesni kūdikiai net fainesni , ne taip baisu juos paimti  biggrin.gif  Ir šiaip jau yra ką paimti ,gimsta ne leliukai, o tokie jau tikri vaikiukai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Tas teisybe, bet palankiausias ir maziukui ir mamai "tradicinis" svoris, gimdymo metu mazesne komplikaciju tikimybe, o ir paskui nereiks papildomu tyrimu, besiaiskinant ar tai genai, ar diabetas pvz. ...
Visad.su.tavimi
Aš pati gimiau 4000g, mano sūnus gimė 4322g, pagimdžiau labai lengvai, jokių plyšimų thumbup.gif
zostena
As irgi gimiau pati 4 kg, turiu 2 dukras. Pirmoji gime 4100 g, o mazoji 4500g. Per pirmaji nestuma priaugau 14 kg, per 2-aji 11 kg. Tiesiog gime sveikos, grazios pupos ir be jokiu cezariu!!!!!
EB
As gimiau 3,600kg,vyras panasiai,o leliukas musu gime 4790kg,57cm,tai galbut todel,kad vyras aukstas ir stambus.Pati nepagimdziau
KORNYTĖ
tiek as ir tiek vyras gimem nesverdami ne 3 kg,o va abi musu panelytes gime virs 3 kg,ir ugiai gan nemazi.Gimdymai be jokiu komplikaciju ir plysimu praejo.
dovilecrx
Mano sunus, Arnas gime 3.540kg.51cm,o va dukra 4520kg 56cm ir be plysimu!Tai labai dziaugiuosi!As pati gimiau 3.500kg ir 51cm,o vyras 4.500 51cm smile.gif
nara_lt
per nestuma priaugau 20 kg blush2.gif
lelius gime 4.735 kg ir 56 cm thumbup.gif man bemiegant cool.gif dabar mums pusantro menesio ir esam 6 kg. nugara tiek man tiek vyrui jau skaudet pradejo....
tiek as tiek vyras gimeme + - 3.500
Renata N.
pati buvau smulki,vyras irgi tik aukstas smile.gif paneles gime
1. 3.540kg 54cm
2. 4.760kg 56cm thumbup.gif
3. 3.380kg 56 cm
uztat dabar vidurinioji tooooooooookia smulki ax.gif kad su mazaja tinka tie patys rubai ax.gif pvz. mazajai dzinsai geri,o viduriniajai sortais tampa tie patys dzinsai thumbup.gif
neri25
dukryte gime 3.450 kg 53 cm o sunelis 4.070 kg 54 cm
kristalcik25
musu mazyle 52cm,3710g 4u.gif
kitke
maniskis gime 4,440kg, 60cm.man atrodo kaip tikras milzinas.pati iki nestumo sveriau 53kg, ugis 172cm, iki normalaus KMI truko 10kg.per nestuma priaugau 25kg. gal del to toks didelis? gimdziau pati nors manau kad tikrai turejo daryti cezari...
popuri
Mano mazylis gime 4234g ir 52 cm ax.gif Manyciau, kad nemazas. Gimdziau pati, bet kirpo. Taciau ta pacia diena viena mamyte pagimde 4700g mazyli, ir pagimde pati thumbup.gif
gintare887
Mūsų sūnelis gime 3130 g ir 51 cm. Pati per nestuma priaugau virs 20 kg 4u.gif
Liulka
QUOTE(kitke @ 2010 05 13, 15:09)
maniskis gime 4,440kg, 60cm.man atrodo kaip tikras milzinas.pati iki nestumo sveriau 53kg, ugis 172cm, iki normalaus KMI truko 10kg.per nestuma priaugau 25kg. gal del to toks didelis? gimdziau pati nors manau kad tikrai turejo daryti cezari...
*

Jeigu gydytojai leido paciai, vadinasi ivertino visus parametrus smile.gif ir gerai, kad jus galejot pati, manau ir vaikeliui taip geriau cool.gif
Gute7
Pirmasis vyrukas gime 4269g ir 53cm, nestuke.gif priaugau 18 kg
Antrasis gime 3940g ir 54cm, nestuke.gif priaugau 20 kg doh.gif
DoraSi
Mano mergina gimė 4950 g. ir 62 cm. ūgio bigsmile.gif , pati per nėštumą priaugau apie 26 kg. blink.gif
claudet
mano bernai pirmas gime 3125 antras 4100 doh.gif net nuo stalo pasokau perklausti koks svoris, priaugau po 20 kg, su vyru esam neauksti ir nestambus, gimem po 3500 kazkur, net nustebom is kur toks didelis antras galejo gimti, g.gif dabar vyras is stuomens ir liemens 5 metu drabuzius nesioja o bus tik 3 metai birzeli, ir laukiames trecio priaugau 6 kg pilvas mazesnis uz anuos trigubai pirmus, bet vis tiek bijau jai bus dar dvigubai didesnis tikrai neisgimdysiu, antra reikejo jegu pasistengt isgimdyti, bet jokiu komplikaciju nebuvo. 4u.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.