Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pieniniai dantys 17mecio burnoje
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
geneva
ar tai, kad mano, 17metes merginos, burnoje vis dar yra 2 pieniniai dantys, blogai ar siaip kaip nors nenormalu?

vienas odontologas man vis sakydavo, kad nieko cia ypatingo ar keisto, nes kai kurie suaugusieji visa gyvenima pragyvena su pieniniais ir nieko.

kitas odontologas pamates iskart labai nustebo, tada jau buvo uzsideges daryt man nuotraukas ir operacijos budu ieskoti to tikrojo saknies, jei ji yra ir ja iskelti i pavirsiu.

kuris is ju teisus? g.gif
UnknownUser
Teisus antrasis, reikia isitikinti, ar yra uzuomazga nuolatinio danties.
Kurie cia liko pieniniai, ko gero, penktukai, ar ne?
Florestina
Pas mane 3 penktukai iskrito kai man buvo 15 metu, iki to man niekas nesake, kad jie pieniniai, tik kai eme judeti mokyklos gydytoja pasiunte i Zalgirio gatve ir ten pasake, kad tai pieniniai dantys. Niekas nedare jokiu tyrimu del uzuomazgu, bet jie ir neisdygo. g.gif
Gemini
QUOTE(Florestina @ 2006 07 17, 11:41)
Pas mane 3 penktukai iskrito kai man buvo 15 metu, iki to man niekas nesake, kad jie pieniniai, tik kai eme judeti mokyklos gydytoja pasiunte i Zalgirio gatve ir ten pasake, kad tai pieniniai dantys. Niekas nedare jokiu tyrimu del uzuomazgu, bet jie ir neisdygo. g.gif
*

Po šią dieną turiu bent vieną pieninę penkiukę blush2.gif Vieną pamečiau prieš 5 metus gal. O dabar man 29 g.gif
Rela
Mano dukrai 10 jau senokai nebeturi nei vieno pieninio Ar tai normalu? Aisku jai anksti sudygo iki pusantru metuku jau turejo visus 20. Tai gal normalu, kad jau ju nebeturi.
UnknownUser
10 metis pilnai gali netureti pieniniu dantu, ypac jei pirmieji dantys anksti pasirode ir pieniniai nuolatiniai pradejo anksti dygti. Svarbu, kad nuolatiniai gerai tilptu ir nebutu susigrudimo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.