Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stimulas sulieknėti
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4
Anastacia
SVEIKATA+SAVIJAUTA.
Man viršsvoris trukdė užsiimti daugybe dalykų ir neleido komfortiškai jaustis teniso kortuose schmoll.gif
mazhulia
waw, tikrai daug lieknejimui skirtu "varikliuku" thumbup.gif reikes ir man kai kuriais pasinaudot, nes ziuriu niekas NIEKAS nepadeda unsure.gif
visiskai_rami
del vestuviu ax.gif
EEmama
QUOTE(visiskai_rami @ 2006 03 02, 22:11)
del vestuviu ax.gif
*

man tai tas nepoadejo, ne kiek nenumeciau del tu vestuviu doh.gif biggrin.gif
swea
o maniškis turbūt neminėtas dar... ax.gif nes keistokas truputį doh.gif

man pavyzdžiui labai nepatinka būti PRIKLAUSOMA nuo maisto, nuolat norėti valgyti ir pan.

ir dar noriu būti kaip ta prancūzė, kuri valgo lėtai ir elegantiškai, kuriai maistas nėra svarbiausia, kuri atrodo puikiai, kuriai viskas tinka ir kurią VYRAI NEŠIOJA ANT RANKŲ wub.gif

ir dar šiaip aš idealistė, man reikia geriausios figūros. nes pasakiau sau,kad pirmiausia reikia susitvarkyti su savo kūnu, kad jau vėliau galėčiau pereti prie kitų dalykų - kalnų griovimo tongue.gif

ir sėkmes visoms nuoširdžiausios 4u.gif

tikėkit savimi ir būsit pačiospačios šauniausios! ir aš būsiu flirt.gif
stripulis
Sveikos, nepykit, jei tokia apklausa jau buvo - bent aš neradau tokia tema nei temelės, nei apklausos. Kodėl klausiu: aš per vargus sustorėjau, nes spaudė aplinkiniai - klausinėjo, ar nevalgau, gal sergu, kad tokia liesa, gailėjosi, kad aš tokia liesa vargšelė, net vyras aiškino, kad jo negundau tokia liesa... Ir štai dabar KMI idealus (21,4, buvo 14), ir aplinkiniai vėl daro spaudimą: stulbsta, kad taip sustorėjau, klausinėja, ar ne nėščia... Žiūriu, beveik visos ar liesinatės, ar storinatės, tad įdomu, kodėl? Pvz., aš suliesėti nebenorėčiau, norėčiau tik sustangrinti kūną - t. y., tapti sportiškesnė.
turtle
QUOTE(stripulis @ 2006 07 08, 01:43)
Sveikos, nepykit, jei tokia apklausa jau buvo - bent aš neradau tokia tema nei temelės, nei apklausos. Kodėl klausiu: aš per vargus sustorėjau, nes spaudė aplinkiniai - klausinėjo, ar nevalgau, gal sergu, kad tokia liesa, gailėjosi, kad aš tokia liesa vargšelė, net vyras aiškino, kad jo negundau tokia liesa... Ir štai dabar KMI idealus (21,4, buvo 14), ir aplinkiniai vėl daro spaudimą: stulbsta, kad taip sustorėjau, klausinėja, ar ne nėščia... Žiūriu, beveik visos ar liesinatės, ar storinatės, tad įdomu, kodėl? Pvz., aš suliesėti nebenorėčiau, norėčiau tik sustangrinti kūną - t. y., tapti sportiškesnė.
*

Sveika mirksiukas.gif Tai koks tavo ugis ir svoris dabar? Nes jeigu man kas pasakytu, kad su KMI 21.4 as stora, tai blink.gif ....
Na, as tai liekneju primiausia del saves mirksiukas.gif Balsavau uz geresne savijauta 4u.gif Spaudimo is salies kaip ir nejutau, dabar tik girdziu komplimentus, kad "labai pasikeiciau" cool.gif Pradejau sveikiau maitintis, valgau daugiau darzoviu ir vis pasportuoju, todel kunas tapo stangresnis mirksiukas.gif Tikrai nenoreciau buti kaulai+oda, man labiau patinka,kai kunas stangrus ir yra raumenuku cool.gif

O tau siulyciau maziau demesio kreipti i aplinkiniu nuomone mirksiukas.gif Nes juk kilgoramai ir centimetrai keicia tik isvaizda cool.gif
Kissa
Apklausoje neradau to, del ko as noriu suliekneti (aisku, priezasciu yra daug daugiau nei viena): tai pasitikejimo savimi stoka. Noriu jaustis grazi. 4u.gif O dabar jauciuos tarsi nepilnaverte.
mergyna su sijonu
QUOTE(Kissa @ 2006 07 08, 10:49)
Apklausoje neradau to, del ko as noriu suliekneti (aisku, priezasciu yra daug daugiau nei viena): tai pasitikejimo savimi stoka. Noriu jaustis grazi.  4u.gif O dabar jauciuos tarsi nepilnaverte.
*

visiskai tau pritariu.. 4u.gif
stripulis
Mano ūgis 172 cm, svoris 64 kg. Turiu pasakyt, kad iš esmės bandau nekreipt dėmesio į aplinkinius, nes puikiai suvokiu, kad realiai viskas tiesiog puiku, palyginti su tuo, kai buvau 172 cm. ir svoris 42 kg. Bet... atsiverti žurnalą - o ten dietos, ką nors sutinki - klausia, ar ne nėščia, pažiūri televizorių - ten irgi šmėkščioja liesos kino žvaigždės (kurioms paskui, beje, sunku pastoti). Atleiskit, kad neįtraukiau to punkto apie nepasitikėjimą savim, bet turbūt dabar jau neišdegtų suredaguot, kiek žinau. Gal bandom tą nepasitikėjimą pridėt prie grafos "noriu būti sportiškesnė", t. y. - gražesnė? Turbūt bus artimiausia.
Bet šiaip maniau, kad visos tos, kurios liesinasi - nepasitiki savim, nes kitaip juk nesiliesintumėt, tiesa? Tai ir neįtraukiau. Aš bent storinausi grynai dėl to, kad nepasitikėjau savim - juk dešimt metų iš manęs tai tyčiojosi dėl liesumo, tai gailėjosi, tai dar kokį velnią (likimo ironija - dabar būčiau mados viršūnėje su tuo savo svoriu), ir dabar po truputį vėl imu nepasitikėt, nors ir pasiekiau norimą rezultatą. Bet esu jau vyresnė, 28-erių, ir sakau sau: eikit jūs visi žinot kur, būsiu kokia esu. Ir jei norėsiu keistis, tai šįsyk tik dėl savęs o ne dėl to, kad kažkas to užsimanė.
meškutė_Nida
Kažkaip ligotai apklausos pavadinimas skamba- "Kodėl norite suliesėti?" unsure.gif Aš, asmeniškai, noriu sulieknėti. Pasirinkau atsakymą apie sportiškumą, nes auginu du mažus vaikus, paskui kuriuos tuoj nebespėsiu ax.gif Taip kad noriu būti sportiška ir sveikos išvaizdos mama biggrin.gif
Kissa
Na matai, stripuli, mes galim sakyti sau, kad lieknejam "tik del saves", taciau mes pacios neemen ir nesusigalvojom, kad grazi yra tik liekna mergina. Visuomene sukure toki stereotipa, i kuri privalom lygiuotis, jei nenorim, kad mus apsneketu, pasieptu ar tiesiog vadintu "nestandartinem".
stripulis
QUOTE(Kissa @ 2006 07 08, 16:02)
Na matai, stripuli, mes galim sakyti sau, kad lieknejam "tik del saves", taciau mes pacios neemen ir nesusigalvojom, kad grazi yra tik liekna mergina. Visuomene sukure toki stereotipa, i kuri privalom lygiuotis, jei nenorim, kad mus apsneketu, pasieptu ar tiesiog vadintu "nestandartinem".
*

Visiškai pritariu thumbup.gif Tik man, pvz., labai gaila, kad moterys yra visur spaudžiamos atrodyti tobulai, būti tobulos ir pan. Iš esmės buvo įdomu, ar kuri nors liesėjame (lieknėjame) dėl sveikatos problemų, nes man atrodo, kad tik dėl jų verta liesėti ir lieknėti. Visa kita yra būtent tas visuomenės stereotipas. Kas bjauriausia, pakeitus savo svorį visai nepasijunti geriau, nes visuomenė vis viena randa, kodėl prie tavęs reikėtų prikibti ir užmaskuota forma pasityčioti. schmoll.gif O dėl standartų - juk nuobodu būt standartine tongue.gif Bet užtat kur kas saugiau, dėl šito pritariu. Žinot, kas žavu? Kuo daugiau moteris pasiekia, tuo baisesni dalykai jai pripaišomi. Anksčiau jei vaikas būdavo chuliganas, tai būdavo sakoma, kad tėvai neišauklėjo (ir tėvas), o dabar sakoma, kad moteris mat nėščia ar netaisyklingai maitinosi, ar netaisyklingai galvojo, o tėvas jau niekuo dėtas. Taip ir su tuo svoriu: pasieki ką nors gyvenime, tai prikibs prie to, kaip tu atrodai. Ir mano pavyzdys rodo, kad tai, kaip aš atrodau, nieko nereiškia, vis viena prie manęs kabinėsis tie patys man galbūt šiokio tokio pasisekimo pavydintys žmonės... Ar sverčiau 42 kg. ar 64 kg. Man truputį gaila, kad pasidaviau jų spaudimui, bet... Iš kitos pusės abejoju, ar būčiau buvus labai vaisinga, turėdama KMI 14, taip kad iš dalies jie padarė man paslaugą.
Kissa
O kiek tu pati noretum sverti? Ar esi visiskai patenkinta tuo, kaip atrodai dabar?
Papildyta:
Ups, dar karta perskaiciau, kur tu rasei, kad noretum tik sustangrinti kuna. tai ir labai saunu, kad gerai jautiesi. Tavo situacijoje manau svarbiausia tai, kad tu buvai labai liesa ir visiems keista, kas cia atsitiko, kad emei ir sustambejai, bet tai toli grazu nereiskia, kad dabar atrodai blogai.
lil
prabalsavua uz geresenwe savijauta, nes pries 2 metus kai sveriau 13 kg maziau jauciausi 13 kartu geriau....nesuprantu tokiu punktu kaip spaudzia aplinkiniai, arva reikalaju daerbdavys- as ta datrvdavi uz diskriminacija i teisma paduociau doh.gif
stripulis
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]
Jaučiuosi blogai su savo nauju kūnu, nes jis man neįprastas, bet suliesėti nenoriu - taip ir iki beprotybės galima nuvaryt: liesėji-storėji-liesėji. Tiesiog planas mano buvo toks: sustorėju (tuo metu nesportuoju, nes sportuojant sustorėti nepavykdavo), ir tada imu sportuot, sustangrinu kūną. Tai pirmą dalį įgyvendinau, o antros nepavyko. O antros nepavyko štai kodėl: turiu skilusias kelio girneles, ir man vis periodiškai atsinaujina ši trauma, kai negaliu užsiiminėt jokiu sportu, susijusiu su kojų stangrinimu. Šiaip vis palankau karatė treniruotes, bet šiuo metu jų lankyt dėl tos traumos negaliu, o namie sportuot neprisiverčiu... Nes galėčiau daryt pratimus tik viršutinei kūno daliai, tas gana nuobodu, kai buvau pripratus treniruot visumą karatė treniruotėse. Tai dabar galima sakyt nesutariu su savim, dėl to ir landžioju į šią forumo dalį. Žiūriu, kad lašiniai apskritai yra gana tingus daiktas, anksčiau nepasportavus nė dienos negalėdavau ištvert, o dabar tik sėdžiu prie kompo ir tingiu tingiu tingiu. Bet svorio numest nenoriu mirksiukas.gif Tiesiog reikia prisiverst treniruot tą viršutinę dalį, o aš vis susirandu pasiteisinimų: pvz., ketinu pastot, tai va, jei smarkiai ištreniruosiu pilvą, jį paskui nuvagos strijos ir pan. Žinoma, tie pasiteisinimai visiškai nepateisinami blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lil @ 2006 07 08, 17:06)
prabalsavua uz geresenwe savijauta, nes pries 2 metus kai sveriau 13 kg maziau jauciausi 13 kartu geriau....nesuprantu tokiu punktu kaip spaudzia aplinkiniai, arva reikalaju daerbdavys- as ta datrvdavi uz diskriminacija i teisma paduociau doh.gif
*

Labai pavydžiu, kad aplinkiniai nedaro jokio spaudimo mirksiukas.gif O darbdavį turėjau omeny ne vien kad nori sekretorės gražios, bet ir tuo atveju, jei darbo sąlygos to reikalauja: esate manekenė, šokėja ar pan.
Kissa
Oi zinok as irgi labai labai tingiu sportuot. Vienintelis man priimtinas dalykas - tai plaukimas. O gal ir tu pabandyk. Kasdien prie ezeriuko po kokia valandele pamirkti ir fizinio kruvio pakankamai smile.gif
stripulis
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]
QUOTE(Kissa @ 2006 07 08, 17:25)
Oi zinok as irgi labai labai tingiu sportuot. Vienintelis man priimtinas dalykas - tai plaukimas. O gal ir tu pabandyk. Kasdien prie ezeriuko po kokia valandele pamirkti ir fizinio kruvio pakankamai smile.gif
*

Žiauriai gaila, aš irgi mėgstu plaukiot, bet man beplaukiojant nuolat stringa tos kelio girnelės atplaišos (matyt, pajunta nesvarumo būklę ir brukasi kur nereikia blink.gif ), tai rimtu plaukiojimu irgi neina užsiimt. Ne, matyt reikės rinktis ne internetą, o televizorių, ir sportuot prie jo g.gif
Kissa
Na as namie tai daugiausia galiu 10 minuciu pasistaipyti. Uzsirasyciau i kokia aerobika, bet bijau, kad po pirmo karto daugiau jau ir nebekelsiu kojos. O ypac per tokius karscius. Padetis be iseities sad.gif Oi kaip blogai kai zmogus nejaucia meiles sportui
Alinva
Šiaip merginos yra prisiuntę iš interneto, ir aš įdėjus į puslapiuką 8 minučių pratimukų - gana ramūs, rankoms, pilvui, užpakaliukui, kojoms... Manau, 8 min per dieną atrasi, o poveikis, kaip sakė, jaučiasi gan stipriai, jei taisyklingai darai mirksiukas.gif
Tik va, aš tai neprisiverčiu, geriau į salę vaikštau blush2.gif
O šiaip, man tokios priežasties irgi nelabai buvo - norėjau ne tilpti į mažesnio dydžio drabužius, bet gražiai atrodyti su savo turimais, kurie pradėjo atrodyt ankštoki doh.gif o į kai kuriuos ir nebetelpu... tad tiesiog pasirinkau, kad noriu geresnės savijautos, nes realiai taip ir yra - noriu žiūrėdama į nuotraukas nematyti to išsišokusio pilvo, net ir su elastinėm kelnaitėm, ar riebaliukų klostelių aplink veidą. Tegul kol kas ir nedaug, bet geriau sustot anksčiau, negu mesti nuo 100 ar 100+.
Ir drabužiams sutaupysiu lotuliukas.gif
stripulis
Žiūriu, dauguma norit geresnės savijautos. Žinoma, pati ne visai tiksliai uždaviau klausimą, bet gal galit patikslint, kuria prasme geresnės: ar kad būtų geresnė fizinė forma, ar tiesiog norit gražiau atrodyt?
Ne_gera
O aš manau, kad dabar lieknumas madingas.
Jei ant podiumo vaikščiuotu vien storulės, ir visi vyrai mylėtu tik storules, mes visi pultume storintis ir norėtume būti gražios storulkos.
Taip, kad nereikia čia man tokių pasakų irnesakyk.gif kaip jus čia sakot liekėju "dėl savęs" "noriu jaustis laiminga" ir t.t.
Lieknumas tai tik mada irnesakyk.gif
Kissa
Na aisku, kad mada. O madingos visos nori buti. Man yra labai grazu paziureti i lieknas paneles. Jei buciau vyras, i drauges rinkciaus tik liekna, save prisiziurincia panele.

As visiskai pritariu kazkieno zodziams: apkunumas yra ne liga, tai paprasciausias apsileidimas!!!!
stripulis
O man būtų siaubingai nuobodu, jei visos būtume 90-60-90 ir svertume po kokius 48 kg... Kokia mada bebūtų, svarbiausia, ar gerai jaučiamės su savo kūnais, nepaisant žurnalų, manekenių ir pan. Juk visas tas kūdinimasis yra didžiulis verslas: maisto papildai, sporto klubai, mažų dydžių drabužiai už dideles kainas... Be to, niekad nežinai, kaip tavo hormonai ir medžiagų apykaita pasikeis senstant. Iš tos serijos:" jei aš būčiau vyras, rinkčiausi tik liekną, save prisižiūrinčią panelę". O kai ta panelė virs trijų vaikų motina ir nebegalės būt liekna? Juk ne vienai po gimdymo nesiseka numest svorio? Tada ją reikia mesti ir vartoti kitą liekną panelę? Gal kas galvos: va, pati storulė, tai storas užtarinėja, nes nesiseka numest svorio... Bet aš jo priaugau per jėgą, o numest dar nebandžiau:) Tiesiog mane siutina tas spaudimas moterų protams, verčiantis jas atrodyti kaip paaugles, kas realiai, klaikiai neribojant maisto ir t. t. nėra įmanoma. Bet kai galvoji apie savo "netobulą" kūną ir graužiesi, nelieka laiko pagalvot apie savo teises, ko ir siekia vyriškoji pusė. Lieka būt paklusniai, nes žiūrėk, susiras liekną save prižiūrinčią panelę ir tave paliks. O moteris be vyro - off topicas, sorry,- mūsų visuomenėj juk nevertinama schmoll.gif
micietta
as italijoje 12 kg priaugau, tai noreciau bent kokius 6-7 numest, nes jau nebegaliu ziuret i padangas ant pilvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors MB ir taip gerai, man jau nebe schmoll.gif ypac vasara schmoll.gif
stripulis
Pas mane tai padangos ant nugaros, bet įtariu svorio numetus nepranyktų, reikia sportuot tiesiog... Bet labai karšta lotuliukas.gif O kai reikia pasiteisint dėl nesportavimo ,tinka bet kokie pasiteisinimai doh.gif
Kissa
Stripuli, aisku sutinku su tavim, apkunus irgi zmones (ir as ju tarpe), bet visi zmones turi pasirinkimo laisve. Man grazu lieknos paneles ir mano nuomone niekada nepasikeis, nors imkit mane ir pritvokit su lazda rolleyes.gif As jausiuos gerai tik tada, kai patiksiu pati sau, kai kuno nereiks slepti, kai nebesijaudinsiu, kad galiu isgirsti repliku, kai nebijosiu atsisesti vaikinams ant keliu, kai busiu tikra, kad vyras vestuviu diena pernes mane per tilta...ir t.t. Gal cia ir mano beda, bet liekno kuno kultas labai stiprus siandienineje visuomeneje ir as tam pritariu. Juk nepropaguoju perdeto lieknumo, kaulu vyniotiniu. Tiesiog uztenka, kad kuno nedengia nereikalingi riebalu sluoksniai ir nera baimes izengti i drabuziu parduotuve.
godule
ne ,na nesuprantu aš jūsų-tų kurios nebuvo storos,ūgis 170,svoris nesiekia 50-distrpfija,mano ūgis 164 ir kai svėriau 48 nors jaučiaus puikiai bet jau ir su rūbeliais buvo problema,ir nuotraukytėse kojos atrodė,kaip skruzdėliukų paradas,o dabar plius 30kg.va tai jau tikrai laikas ,kai pradedi saves nekest,ir žinai beveik kur problema,bet keist save sunkiau,nei kitiems patarimus dalint,aš jau pasiryžus beveik viskam,ir tarsi pradedu kažką daryt,bet turbūt,dar nesuvalgiau viso savo liūdesio unsure.gif
JaHarta
Atsakiau- kad galėčiau tilpti į savo drabužius...Nors beveik tinka ir atsakymas "dėl savijautos".Nors mano savijauta gera (fiziškai) ir dėl priaugtų kg nėra jokių fizinių sutrikimų (na aš ir antsvorio neturiu, tik šiaip kelis papildomu kg), bet psichologiškai jaučiuosi kaip ne savam kailyje, tarsi tai būtų ne mano kūnas g.gif

Geriausiai jaučiuos kai sveriu 52-53 kg, tai MANO svoris, o dabar sveriu 59 verysad.gif Ir nors niekur riebalų ypatingai nėra susirinkę (jie laimei pasiskirstė labai proporcionaliai po visą kūną), man bent jau bendras mano vaizdas atrodo šiek tiek stambesnis, nei buvo...Na ir rūbai aišku "ant ribos", kai anksčiau atrodydavo nerealiai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2006 07 12, 00:24)
O man būtų siaubingai nuobodu, jei visos būtume 90-60-90 ir svertume po kokius 48 kg... Kokia mada bebūtų, svarbiausia, ar gerai jaučiamės su savo kūnais, nepaisant žurnalų, manekenių ir pan.
*

Bet iš kitos pusės kai susimąstau kodėl būtent AŠ turiu turėti "nenuobodų, t.y. nestandartinį" kūną, tai suprantu, kad geriau tegu kiti būna 120-100-150, bet tik ne aš schmoll.gif Turbūt tokios mintys padeda tobulėti, siekti tobulesnio kūno g.gif Taigi, taip, jei visos būtume 90-60-90, būtų nuobodu, bet visos niekad nebūsime, o aš norėčiau...Na tikrai, nuoširdžiai sakau. Tas 90-60-90, beje, ne šiaip sugalvotas, tokios propoprcijos (na plius minus 1-4 cm) labai gražiai atrodo..Pati tokias turėjau kai buvau plonesnė ir tikrai jaučiaus puikiai su tokia figūra verysad.gif Todėl net ir žurnalai čia ne prie ko, tos proporcijos ne šiaip sugalvotos, tai tikrai laaaabaio gražu thumbup.gif
Na bet kita vertus, gražu kai ir šiaip figūra proporcionali ir sportiška, net jei ji nėra 90-60-90...Svarbiausia esmė: kad būtų krūtinė, lieknas lėmuo ir apvalus užpakaliukas.tos proporcijos tą ir nori parodyti, mano nuomone.

Juk visas tas kūdinimasis yra didžiulis verslas: maisto papildai, sporto klubai, mažų dydžių drabužiai už dideles kainas...
*

Jo, su tuo sutinku doh.gif O kiek dar brangiausių vaistų lieknėjimui, kurie dažniausiai nepadeda doh.gif

Tiesiog mane siutina tas spaudimas moterų protams, verčiantis jas atrodyti kaip paaugles, kas realiai, klaikiai neribojant maisto ir t. t. nėra įmanoma. Bet kai galvoji apie savo "netobulą" kūną ir graužiesi, nelieka laiko pagalvot apie savo teises, ko ir siekia vyriškoji pusė. Lieka būt paklusniai, nes žiūrėk, susiras liekną save prižiūrinčią panelę ir tave paliks. O moteris be vyro - off topicas, sorry,-  mūsų visuomenėj juk nevertinama schmoll.gif
*

Na, manau, kad jei valgyt lengvai ir sveikai (aišku ne apie cepelinus kalbu), tai svoris tikrai bus nedidelis be jokių klaikių ribojimų. Na žinoma, kad kažkas ir nuo apykaitos priklauso, na bet va mano yra turbūt vidutinė apykaita, tai man padeda sulieknėti tiesiog "nepersivalgymas", lengvas neriebus maistas...

Dėl vyrų tai man tai dzin- lieknėju dėl savęs. Maniškis tai net nepastebėjo kad 7 kg priaugau, jam esu tokia pat mylima lotuliukas.gif O kiti vyrai tiek pat dėmesio kreipia kaip ir anksčiau...Tik pati jaučiuos negerai...Nežinau kodėl taip aršiai puoli vyrus, na yra tokių aišku durnių, kurie siekia apribot moterų teises, bet bent jau aš su tokiais nebendrauju, mano rate tokių nėra doh.gif 4u.gif
Pampuškiukas
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 12, 07:17)

Tas 90-60-90, beje, ne šiaip sugalvotas, tokios propoprcijos (na plius minus 1-4 cm) labai gražiai atrodo..
*

Bet jos ne visoms (kūno konstitucija), o gražiomis nori būti visos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2006 07 08, 01:43)
1. ir aplinkiniai vėl daro spaudimą: stulbsta, kad taip sustorėjau, klausinėja, ar ne nėščia... Žiūriu, beveik visos ar liesinatės, ar storinatės, tad įdomu, kodėl?
2.Pvz., aš suliesėti nebenorėčiau, norėčiau tik sustangrinti kūną - t. y., tapti sportiškesnė.
*

1. Nesupyk, bet tiems aplinkiniams reikėtų susisukti išbyrėjusius varžtelius į smegeninę stupid.gif
2. Esi šaunuolė, o sportas ištiesų sustangrins kūną ir išryškins siluetą. Asmeniškai aš labai norėčiau sverti 65 kg (mano ūgis irgi 172) ir pabandytų man tada kas pasakyti, kad aš stora doh.gif Ech, nors tiek sversiu gal tik kitame gyvenime blush2.gif
Alinva
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 11, 20:21)
O aš manau, kad dabar lieknumas madingas.
Jei ant podiumo vaikščiuotu vien storulės, ir visi vyrai mylėtu tik storules, mes visi pultume storintis ir norėtume būti gražios storulkos.
Taip, kad nereikia čia man tokių pasakų  irnesakyk.gif kaip jus čia sakot liekėju "dėl savęs" "noriu jaustis laiminga" ir t.t.
Lieknumas tai tik mada  irnesakyk.gif
*

Šiaip jau galiu papildyt dar vienu punktu - užvakar išgirdau klausimą, ar ne nėščia aš doh.gif
O dėl mados - lieknumas vėlgi yra skirtingas matas. Tegul ir vienodo sudėjimo ir ūgio merginos, sverdamos tiek pat, jausis viena storule, kita liekna. Nemanau, kad čia merginos liekninasi iki negaliu, bet sveikatos atžvilgiu, manau, geriausia tilpt į normalų kmi ar tik vos vos +.
Galų gale, jei aš visada buvau normalaus svorio (tikrai ne per mažo), ir staiga priaugau, tai kodėl turėčiau su tuo taikytis? Madų niekada nemėgau vaikytis, tiesiog gaila drabužių, tektų keist visą garderobą : ax.gif
Beje, nebūtinai proporcijos 90/60/90 gražiai atrodo, man asmeniškai gražu bet koks ne per daug apsileidęs, ne per daug nutukęs ir pakankamai tvarkingai apsirengęs žmogus (na kaip sau norit, aš gal ir ne prieš, jei panelės nori turėt didesnį pilvuką ar strėnas, bet dėl to nereikėtų užsiveržt 15cm ilgio džinsinio pažemintu liemeniu sijonuko, ant kurio uždrimba pilvo riebalų raukšlė (bliuzelė irgi trumpa), arba kai užsiveržia dydžiu per mažas pažemintu liemeniu kelnes, kurios įsiveržia į strėnas.
Ir storas žmogus gali atrodyt gražiai, jei pasirenka savo dydžio ir tinkančius drabužius, bet visgi per didelis antsvoris nesveika (kad ir kaip sakytumėt, kad tai mados dalykas).
stripulis
Įdomu, Milduk, ką laikai dideliu antsvoriu? Pvz., jei žmogus yra 172 ūgio ir sveria 72 kg, tai jau didelis antsvoris, ar ne? Aš čia tik kaip pavyzdį, nes šiaip įdomu.
godule
na sutinku tik su tuo ,kad kai pajauti kad imi storėt,reikia ieškot priežasčių -kodėl?nes aš tarsi buvau normali,o vieną rytą prabudus supratau ,kad esu l.stora ir tikrai žinau ,kad pati esu kalta.kad nerandu laiko nueit į klubą,dietos ne man ir darbo grafikas nesuderinamas su maitinimusi 5k.per dieną,oliekninamą kopūstų sriubą valgo tuoletas,bet man pagal mano gyv.būda manau idealu valgau ir lieknėju principas,taigi,bandysim skaičiut kalorijas,ir nejuokinkit žmonių,kad esat storos kai sveriat50kg.bet neleiskit sau ,pasiekti mano svorio(o tai l. daug)kokio nesakysiu schmoll.gif
Alinva
QUOTE(stripulis @ 2006 07 14, 02:09)
Įdomu, Milduk, ką laikai dideliu antsvoriu? Pvz., jei žmogus yra 172 ūgio ir sveria 72 kg, tai jau didelis antsvoris, ar ne? Aš čia tik kaip pavyzdį, nes šiaip įdomu.
*

Čia tikrai nėra didelis antsvoris, pagal visas skaičiuokles iš viso ne antsvoris... Bet jei tu su tais 172 svertum 92 ar daugiau, tai tikrai nemanau, kad visą gyvenimą gerai jaustumeis. Stambesnio sudėjimo žmogui 72 galbūt būtų idealus svoris, smulkių kauliukų panelei gal norma atrodytų 55, ir ji neatrodytų per kūda.
Bet kai pažiūriu į savo gal 165-170 tesiekiančią močiutę (sumažėjo į senatvę), kuri sveria 100+, tai man gaila pasidaro... problemos su širdim, su sąnariais, padidėjęs spaudimas, pastoviai pavargstančios ir tinstančios kojos... sunku laipiot laiptais, net nuo kėdės atsikelt nelengva, prieš saulę būti nesinori - tame tikrai nematau nutukimo privalumų.
*ziurkyte*
man asmeniskai labai grazu liesa, sportiska moteris. 4u.gif pati iki gimdymo buvau labai kudute, galejau nesioti rubus, kokius tik norejau, del to labai gerai jauciausi. po gimdymo priaugus 30 kg, pasaulis man apsiverte auksty kojomis doh.gif negalejau ziureti i save, dingo pasitikejimas savim. net rubu normaliu deveti negalejau, nes niekas netiko.
stripulis
QUOTE(Mildukas @ 2006 07 14, 22:23)
Čia tikrai nėra didelis antsvoris, pagal visas skaičiuokles iš viso ne antsvoris... Bet jei tu su tais 172 svertum 92 ar daugiau, tai tikrai nemanau, kad visą gyvenimą gerai jaustumeis. Stambesnio sudėjimo žmogui 72 galbūt būtų idealus svoris, smulkių kauliukų panelei gal norma atrodytų 55, ir ji neatrodytų per kūda.
Bet kai pažiūriu į savo gal 165-170 tesiekiančią močiutę (sumažėjo į senatvę), kuri sveria 100+, tai man gaila pasidaro... problemos su širdim, su sąnariais, padidėjęs spaudimas, pastoviai pavargstančios ir tinstančios kojos... sunku laipiot laiptais, net nuo kėdės atsikelt nelengva, prieš saulę būti nesinori - tame tikrai nematau nutukimo privalumų.
*

Visiškai sutinku, tiesiog kažkaip pasirodė, kad gal būsi iš tų, kurioms 3 kg antsvoris jau antsvoris. Suklydau, meldžiu atleidimo blush-anim-cl.gif
Alinva
QUOTE(stripulis @ 2006 07 15, 15:13)
Visiškai sutinku, tiesiog kažkaip pasirodė, kad gal būsi iš tų, kurioms 3 kg antsvoris jau antsvoris. Suklydau, meldžiu atleidimo blush-anim-cl.gif
*

Na aš iš tokių, kurios šiek tiek pavydi, matydamos 172 cm ir 55 kg svorio paneles, bet puikiai žinau, kad man mažiau 60 nepasiekiama - gali šonkauliai šviestis, bet mažiau 59-60 nesversiu, viskas į užupakalį ir šlaunis sulipę doh.gif Šiaip aš buvau prisiauginus šiek tiek svorio (+13 kg nuo savo 60), aišku, į antsvorio kategoriją nepatekau, bet buvau labai netoli jo ribos, todėl dabar bandau grįžti prie savo 60 ax.gif Žinau, kad ir kiek besverčiau, tinkančių drabužių rasti bus sunku, toks sudėjimas...
Tiesa, mano pačios kauliukai nėra stambūs, nors gal ir ne patys smulkiausi ax.gif
stripulis
Ką gi, galima jau daryt šiokį tokį apibendrinimą. Iš esmės pirmauja du atsakymai: noriu suliesėt, nes noriu geresnės savijautos, ir noriu suliesėt, nes noriu tilpti į mažesnius drabužius.
Dabar dar pora mano klausimėlių prie šių atsakymėlių:
- Ar suliesėjusios jūs pasijuntate geriau (t. y., ar savijauta pasidaro geresnė, o gal tiesiog norisi liesėti toliau, toliau, toliau? Nes vakar šnekėjausi su drauge, kuri po nėštumo numetė 30 priaugtų kg, ir dabar nusprendė, kad jai liko numesti 1 kg, žodžiu, net nors ji pasiekė puikų rezultatą per pusantrų metų, jis jos vis viena netenkina, nes šmėžuoja dar 1 kg, kuris erzina)
Antrajai grupei:
- Kodėl norite tilpti į mažesnius drabužius
a) gėda kam nors pasisakyt, kad nešiojat L ar XL drabužius?
cool.gif L ar XL dydžio nėra gražių, seksualių ar pan. malonių drabužių
c) dabar madinga nešiot mažesnių dydžių drabužius
d) dar neseniai į juos tilpote, ir norite atstatyti ankstesnę padėtį (pvz., pasikeitė svoris po nėštumo, anksčiau buvo mažesnis)
e) jūsų priežastis (kita)
*Violeta*
Asmeniškai man suderinus mitybą ir numetus nereikalingus kg. labai pagereja sveikata, žarnyno problemos dingsta smile.gif
O dėl to negalėjimo sustot.. tiesiog manau kad paskutiniai norimi nukratyti kg. sunkiausiai krenta mirksiukas.gif
Alinva
QUOTE(stripulis @ 2006 07 22, 02:29)
Ką gi, galima jau daryt šiokį tokį apibendrinimą. Iš esmės pirmauja du atsakymai: noriu suliesėt, nes noriu geresnės savijautos, ir noriu suliesėt, nes noriu tilpti į mažesnius drabužius.
Dabar dar pora mano klausimėlių prie šių atsakymėlių:
- Ar suliesėjusios jūs pasijuntate geriau (t. y., ar savijauta pasidaro geresnė, o gal tiesiog norisi liesėti toliau, toliau, toliau? Nes vakar šnekėjausi su drauge, kuri po nėštumo numetė 30 priaugtų kg, ir dabar nusprendė, kad jai liko numesti 1 kg, žodžiu, net nors ji pasiekė puikų rezultatą per pusantrų metų, jis jos vis viena netenkina, nes šmėžuoja dar 1 kg, kuris erzina)
Antrajai grupei:
- Kodėl norite tilpti į mažesnius drabužius
a) gėda kam nors pasisakyt, kad nešiojat L ar XL drabužius?
cool.gif L ar XL dydžio nėra gražių, seksualių ar pan. malonių drabužių
c) dabar madinga nešiot mažesnių dydžių drabužius
d) dar neseniai į juos tilpote, ir norite atstatyti ankstesnę padėtį (pvz., pasikeitė svoris po nėštumo, anksčiau buvo mažesnis)
e) jūsų priežastis (kita)
*

Sulieknėjusi pasijuntu geriau, nes galiu nešiot daugiau turimų drabužių, o seniau pirkti pradeda smukti. Savo lygį matuoju pagal vienus šortukus - kai į juos telpu ir jie gražiai apgula (ne aptempia), tada galima nebekratyt wub.gif kažkada daug dirbau, buvau labai stipriai sukūdus, visus šonkaulius buvo galima suskaičiuot, vis tiek nesvėriau mažiau 59+, todėl nesu tokia užsispyrus, kad pasiekus 60 dar bandyčiau nukratyt 1-2. Kaulų vyniotiniu nenoriu būt, bet nenoriu būt ir tokia, kuriai einant iš pašalinių girdisi komentarai "mažiau bandelių valgyk" arba iš pažįstamų klausimai ar nelaukiu šeimos pagausėjimo schmoll.gif
man - D. Dar neseniai į juos tilpau, ir noriu atstatyti ankstesnę padėtį, tik svoris ne nuo nėštumo, o nuo KT pasikeitė blush2.gif
persy
esu nescia, svoris auga ohoho! taip kad po gimdymo tiesiog noresiu atgauti buvusias formas.. tikiuos pavyks ax.gif
Lėja32
Smagu, kai pilvo nereikia įtraukti...
Vaikščioti (bėgti į troleibusą, lipti laiptais) lengviau...
Parduotuvėj gali matuotis, kas patinka, o ne ieškoti, kas tiktų...
Daugiau komplimentų...
Geresnė sveikata...
Kezija
Labai pritariu Stripuli,-

Zmones visada ras ka prikisti. Anksciau dejuodavo kokia as plona, o as savim buvau patenkinta ir dziaugiausi, bet liudna buvo kai kurioms bendradarbems, vis pasiepdavo: "musu panele", net ir parduotuveje kreipdavosi pardaveja"Panele", nors mano dukra jau panele. Man bendradarbe sakydavo, kaip taip buti be pilvo ir kad ji pilvuka pasilieka, juk amzius nemergautinis. Bet as jauciausi puikiai ir sau buvau grazi. Kai sustorejau, tai as staiga tapau "neimanomai stora", o ta bendradarbe is kailio neresi, kad tik savo pilvuka panaikintu, ir panaikino. Jau dabar nieko nebesako. As supratau, kad is pavydo man buvo aiskinama, kad pilvukas reikalingas. Na ir pavydi moterele. Zodziu, kalbos nesiliaus, o jei suplonesiu greiciau, tai jos dar suintensyves. Tai manes daug neveikia stipriai, bet siek tiek erzina, tuo labiau, kai zmogus kalba is pavydo ir ne gero linkedamas, ar dziaugdamasis su tavim, ar liudedamas su tavim, o makaronus kabina, atsiprasant. Bet zmoniu nepakeisi, svarbiausia, kad tu dziaugtumeis savim, tuomet ir gyvenimas tampa spalvingas ir idomus, esi geidziamesne, nes gali pasipuosti kas patinka, o ne maisu. As kalbu apie estetika, nes mes moterys taip sukurtos, kad sie dalykai mums turi reiksme. As megstu grazia aplinka, taip pat ir zmogaus kunas yra labai grazus, ir tikrai nesukurtas buti apauges riebalais. Zinoma, saikingas kiekis reikalingas, bet tik tiek. As dar balsavau del sveikatos, nes kai sportavau ir buvau plona, jauciausi ir jaunesne, ir sveikesne, ir laimingesne. Dabar man nemalonu i zmones iseiti, jauciuosi nemaloniai prie lieknu moteru, ir dar kai vyras salia, o as, jo zmona, storule. Kaip jis jauciasi, galiu tik spelioti, bet atsakyma kuzda nuojauta. Be to, lyg pastebiu, kad pradeda dairytis i lieknuoles - stai svarbiausias dalykas del ko. Negali kaltinti vyro, kad jam patinka, kas patinka. Zinau, myli mane ir mes turim grazius nuosirdzius santykius, bet jei ir ilgiau nesikeisiu, manau, kad geruoju vistiek nesibaigs. Biblijoje rasoma, kad istekejusi moteris rupinasi, kad patiktu vyrui. Ir taip turetu buti. Nes tik pabandyk tai ignoruoti, paziuresi kuo viskas baigsis.
Spurgelė
Noriu atrodyti nuostabiai ir nešioti dydį kokį noriu,o ne kokį galiu smile.gif
lauryna
As noreciau suliekneti del savijautos ir kad galeciau normaliai nesioti savo senuonius rubus blush2.gif Dar pries metus buvau lieknute mergaite,ugis 171 cm,svoris 50 kg.Nors ir senai sportuoju,per puse metu priaugau 6 kg,buvo ivairiu problemu asmeniniame gyvenime.Nusiraminimui daug valgydavau,zodziu maistas buvo mano paguoda.Kai pradejau nebetilpti i savo rubus, labai susimasciau blink.gif dabar valgau daug maziau ir tikiuosi numesti apie 4 kg.Manau, suderinus mityba ir sporta turetu man pavykti smile.gif
taina
Man tinka visi atsakymai.
Bet labiausiai tai sulieknėti norėčiau todėl, kad geriau jausčiausi 4u.gif
Adorė
QUOTE(lauryna @ 2006 08 17, 09:42)
As noreciau suliekneti del savijautos ir kad galeciau normaliai nesioti savo senuonius rubus blush2.gif Dar pries metus buvau lieknute mergaite,ugis 171 cm,svoris 50 kg.Nors ir senai sportuoju,per puse metu priaugau 6 kg,buvo ivairiu problemu asmeniniame gyvenime.Nusiraminimui daug valgydavau,zodziu maistas buvo mano paguoda.Kai pradejau nebetilpti i savo rubus, labai susimasciau blink.gif dabar valgau daug maziau ir tikiuosi numesti apie 4 kg.Manau, suderinus mityba ir sporta turetu  man pavykti smile.gif
*

Na, sorry...Tai cia reiskias tu PAPILNEJAI ir nori SULIESETI blink.gif blink.gif blink.gif
Ajezus marija bigsmile.gif
Alinva
QUOTE(Adorė @ 2006 08 17, 22:38)
Na, sorry...Tai cia reiskias tu PAPILNEJAI ir nori SULIESETI    blink.gif  blink.gif  blink.gif
Ajezus marija  bigsmile.gif
*

Pasakyčiau tik vieną - minimaliai tokio ūgio žmogui reiktų svert 54 g.gif subrendo, tapo normaliu žmogum, tai vėl nori griaučiais patapt (tuo labiau, kad raumenys tai sunkesni už riebalus) doh.gif Na sutikčiau, gal kažkoks riebaliukas ir atsirado, bet moterys ir turi būti nors kiek moteriškos, kad vyrai kaulais akių neišsibadytų lotuliukas.gif
Yuta
Kai pries metus sveriau 10 kg maziau, zymiai geriau jauciausi, buvau enrgingesne, istvermingesne, taip pat labiau pasitikejau savimi, o dabar pajudeti prisiversti tampa labai sunku, nera istvermes, kai begu iskart pajuntu tuos papildomus 10kg "judancius kartu su manimi". Veido oda tapo nebegrazi, riebi, atsirado spuogeliu, nors pries metus buvo pavydetinai svari, aisku atsirado nemazi zandai, kurie man kompleksus "varo", is ovalo formos veidas pasidare apvalus, tad pirmiausia noriu suliekneti vien del saves, del sveikos isvaizdos ir puikios savijautos, noriu nebejausti, kad nuolat kazka nesiojuosi su savimi, nes dabar butent taip ir jauciuosi..
zinoma noriu itilpti i visus savo ankstesnius drabuzius, vel girdeti komplimentus is aplinkiniu (dabar kazkodel visi aptile, nors pries metus ju nestigo tikrai doh.gif ), pasitiketi savimi, nesistengti nuolat paslepti nereikalingu kg.
lauryna
QUOTE(Gilte @ 2006 08 20, 12:17)
Kai pries metus sveriau 10 kg maziau, zymiai geriau jauciausi, buvau enrgingesne, istvermingesne, taip pat labiau pasitikejau savimi, o dabar pajudeti prisiversti tampa labai sunku, nera istvermes, kai begu iskart pajuntu tuos papildomus 10kg "judancius kartu su manimi". Veido oda tapo nebegrazi, riebi, atsirado spuogeliu,  nors pries metus buvo pavydetinai svari, aisku atsirado nemazi zandai, kurie man kompleksus "varo", is ovalo formos veidas pasidare apvalus, tad pirmiausia noriu suliekneti vien del saves, del sveikos isvaizdos ir puikios savijautos, noriu nebejausti, kad nuolat kazka nesiojuosi su savimi, nes dabar butent taip ir jauciuosi..
zinoma noriu itilpti i visus savo ankstesnius drabuzius, vel girdeti komplimentus is aplinkiniu (dabar kazkodel visi aptile, nors pries metus ju nestigo tikrai doh.gif ), pasitiketi savimi, nesistengti nuolat paslepti nereikalingu kg.
*

Puikiai tave suprantu smile.gif Papasakok, kaip per metus 10 kg priaugai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.