Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Ąžuolo" mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Martyna
QUOTE(Marile @ 2011 05 27, 11:41)
Sveikinam visus būsimus pirmokus  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Gal kas galit padėt su sarašiuku, kurį susakė paskambinus kad papuolam, iš to džiaugsmo spėju kad ne viską susirašiau  biggrin.gif papildykit kas prisimenat daugiau ko reikės būsimiem pirmokam birželio 2-3 dienos pamokėlėse  4u.gif
piešimo sąsiuvinys
pieštukai spalvoti
paprastas pieštukas
spalvotas popierius
flomasteriai
sąsiuvinys dideliais langeliais
žirklutės
trintukas
turbūt dar kokio tušinuko reikėjo?  g.gif  neužsirašiau  g.gif
*

Klijų dar reikėjo, tušinuko ne 4u.gif
vingiorykste
QUOTE(AADM @ 2010 09 29, 14:40)
Pirmas ispudis gali buti apgaulingas  verysad.gif Mokytojos dar vienas minusas-labai megsta pasigirti, kad draugauja su Kauno mero zmona (jai tai tikriausiai atrodo kaip pliusas. Jeigu taip tai pliusai tuo ir baigiasi). Man isviso atrodo, kad ji ne savo vietoje. Dirba ne ta darba verysad.gif  Kaip zmogus ji gal ir nebloga
*

Šiaip mano mergaitė mokosi pas Vilmą. Savo vietoj, nei ji girias - nei ką. Gal aš mama bloga esu - nelendu, neįkyriu mokytojai. Bet nėra nei blogų mokytojų, nei blogų vaikų - mes tėvai blogi.
Papildyta:
QUOTE(zukse @ 2010 11 29, 16:05)
Gal turite kokiu nuomonių apie šitus  pradinės m-klos pedagogus: (kitais metais jie turės pirmokus)

1. Aidana Bičkuvienė (4A)
2. Danute Guigienė (4B)
3. Viktoras Rimkus (4C)
4. Dalija Kriaučiūnienę (4D)
6. Aušra Veželienė (4E)
6. Ramutę Rimkuvienė (4F)
įdomios įvairios nuomonės  ax.gif  4u.gif Gal kai kuriu mokinukų šiemet kaip tik baigia mokslo metus pas šiuos pedagogus.
Ačiū.
*

Šiaip pati geriausia, pati nuostabiausia mokytoja. Tikra MOKYTOJA iš didžiosios raidės. Yra AUŠRA VĖŽELIENĖ. Kas leisite pirmokus pas ją tiems tikrai pasisekė. Nėra žodžių apibūdinti mokytojus profesionalumui, žmogiškumui. Gaila, kad tie 4 metai taip greitai prabėgo mums. Bet toks tas gyvenimas.
jancikas
pasidalinsiu patirtimi - manau jog verta eiti i sia mokykla, nes joje yra drausme:neparukysi, narkotiku neisinesi ir .t.t. mokytojai kaip ir visur, vieni labai faini kiti siaip sau, tik valdzia oi - geriau neuzkliuti Gecevicienei, ji vyriausia pavaduotoja , tiksliau visa valdzia jos rankose, direktorius tik marionete ax.gif
attente
Patekusieji pas Danutę Guigienę - džiaukitės labai labai. Mokiausi pas ją - išties nuotabi mokytoja. puikų žinių bagažą sukrovė, išugdė mus ir gerus žmones. dar dabar smagu susitikti buvusius klasiokus norsi iš "Ąžuolo" išėjau būtent po pradinės. Mokytoja ir apsilankius nekukliam būriui 12-okų, puikiai atsimena kiekvieną, kiekvienos iškrėstus pokštus, net turėjo išsaugojus mūsų metraštį.
Jei ir pakelia balsą, tai itk tada, kai jau tikrai iš kantrybės išveda. nebuvom mes patys drausmngiausi (toli gražu), bet ne dažnai tą balsą keldavo, stengdavos sutart gražiuoju.
Algimux
Norejau paklausti, ka manote apie mokyklos tiksla tapti nevalstybine katalikiska gimnazija (nuo 2012 rudens)?
Lapiuxe
QUOTE(Algimux @ 2011 10 26, 18:22)
Norejau paklausti, ka manote apie mokyklos tiksla tapti nevalstybine katalikiska gimnazija (nuo 2012 rudens)?
*

Pagyvensime ir pamatysime mirksiukas.gif kaip bus, savo nuomone išsakiau anketoje, pradinė mokykla labai šauni,puiki aplinka, šaunios mokytojos, maloni pradinės mokyklos pavaduotoja, daug būrelių ir ko daugiau norėti rolleyes.gif svarbiausia ,kad vaikas kasryt keliasi ir nori eiti į mokyklą.
Tad ketverius metus tikrai nieko nenorėčiau keisti,o kaip bus taip bus.
doremifasolasi
QUOTE(Algimux @ 2011 10 26, 20:22)
*

biggrin.gif bigsmile.gif kažkodėl įsivaizduoju vienuolius su bizūnais kieme ir koridoriuose, bei išrikiuotus vaikus ištiestais delnais, belaukiančiais kirčių su liniuote piktos akiniuotos senos mokytojos.... doh.gif
Čia kaip ir siužetas iš kino filmo.... bet,ar yra jau tokių Lietuvoje, ar bus vėl eilinis eksperimentas su vaikais? Jau kaip ir aišku, kad daugeliui mokyklų,bus riestoka, na, bet šita katalikybę diegė ir dar prieš ,,pasiverčiant'' į katalikišką, manau, kad siekiai ir tikslai yra aiškūs, neapsimestiniai...
ernoja
O kaip atrodo jums Jėzuitų gimnazija? Tai irgi yra katalikiška nevalstybinė gimnazija, bet į ją net nepatenka visi norintys.

Vertinu normaliai, nes lakstyti iš vienos mokyklos į kitą visai nesinori. jei mokestis ir bus toks, kaip klausiama anketoje, berods iki 40 lt už mėn, nieko baisaus. Kitu atveju vidurinės mokyklos nebus, liks tik iki 10 ar net 8 klasės. O jei atsiras tokių, kurie negalės, nenorės mokėti, galės rinktis Milikonių mokyklą, kuri greičiausiai taps progimnazija, t.y. iki 8 kl.

O jei kalba apie 2012 metus, tai vadinasi mokyklai gresia tapti progimnazija, vadinasi turėtų nebepriimti nuo rudens devintokų. kalbu apie tai, nes tas pats gresia mano mokyklai, kurioje dirbu: jei tampam progimnazija, nuo rudens nepriimam 9 kl, jei pagrindine- nuo 2014 nepriimam 11 kl.
AADM
QUOTE(vingiorykste @ 2011 05 27, 15:34)
Šiaip mano mergaitė mokosi pas Vilmą. Savo vietoj, nei ji girias - nei ką. Gal aš mama bloga esu - nelendu, neįkyriu mokytojai. Bet nėra nei blogų mokytojų, nei blogų vaikų - mes tėvai blogi.
Papildyta:

Šiaip pati geriausia, pati nuostabiausia mokytoja. Tikra MOKYTOJA iš didžiosios raidės. Yra AUŠRA VĖŽELIENĖ. Kas leisite pirmokus pas ją tiems tikrai pasisekė. Nėra žodžių apibūdinti mokytojus profesionalumui, žmogiškumui. Gaila, kad tie 4 metai taip greitai prabėgo mums. Bet toks tas gyvenimas.
*

Noriu pasakyti, kad ir as niekada nelendu prie mokytoju. Veliau supranti, kad blogai, bet buna jau velu.... unsure.gif
bevardė
Laba diena. Norėjau pasiteirauti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas, ar griežtos, ar pedagogiškos ir pan.:

Ramutė Jaraitienė
Rita Labanauskienė
Edita Miliušienė
Sonata Slidžiauskienė
Rita Petruškevičienė

Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif Galite ir i az jei nenorite atviraut
Mildute
Labukas, mane taip pat labai domina info apie mokytojas ir apskritai apie mokyklą... kada dokumentus nešt, ar reikia pas kleboną eiti... ką ten neštis ir pnš. Gal kas jau praėjote tą kelią visą 4u.gif
taranda
QUOTE(Mildute @ 2012 01 18, 12:17)
Labukas, mane taip pat labai domina info apie mokytojas ir apskritai apie mokyklą... kada dokumentus nešt, ar reikia pas kleboną eiti... ką ten neštis ir pnš. Gal kas jau praėjote tą kelią visą 4u.gif
*

Vasario 11d mokykloje atvirų durų diena.
migle.ma
Šiaip aš pati esu šią mokyklą baigusi ir tik geri atsiminimai ir atsiliepimai gali būti smile.gif labai gerai, kad yra griežta tvarka mokykloje. Be to, labai daug įvairių renginių organizuojama vaikams. Mano pradinių klasių mokytoja buvo D. Kairaitienė, jeigu kas nors norėtų vesti vaikučius, tai pas ją drąsiai drąsiai. Nereali mokytoja smile.gif šokom, vaidinom, dainavom, buvom kūrybiškiausia klasė smile.gif
Neringučia 777
QUOTE(bevardė @ 2012 01 18, 12:54)
Laba diena. Norėjau pasiteirauti apie dabartinių ketvirtokų mokytojas, ar griežtos, ar pedagogiškos ir pan.:

Ramutė Jaraitienė
Rita Labanauskienė
Edita Miliušienė
Sonata Slidžiauskienė
Rita Petruškevičienė
Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif Galite ir i az jei nenorite atviraut
*

laba diena 4u.gif mano vaikis siemet baigia 4 klase pas Edita Miliusiene,o dukrele prades kaip tik pas ja pirma klese.
Ka galiu pasakyt ...man si mokytoja labai patinka savo iniciatyvumu ,gyvybingumu ,jaunatviskumu.Yra griezta,bet kazkaip subtiliai...tikrai gera mokytoja smile.gif
bevardė
QUOTE(Neringučia 777 @ 2012 02 09, 09:44)
laba diena  4u.gif mano vaikis siemet baigia 4 klase pas Edita Miliusiene,o dukrele prades kaip tik pas ja pirma klese.

Tai vis tik galima pasirinkti mokytoją iš anksto?
Neringučia 777
QUOTE(bevardė @ 2012 02 09, 13:08)
Tai vis tik galima pasirinkti mokytoją iš anksto?
*

sito tai nezinau ar galima ,bet kadangi brolis ejo pas ja tai ir mes prasysimes smile.gif
gurma
O kaip yra šioje pradinėje mokykloje su prailgintomis grupėmis: ar veikia tokios, jei taip - iki kelintos valandos, ar mokamos papildomai ir pan. 4u.gif

Ir dar klausimėlis - mačiau kad pamokos prasideda 8.30 val, o kaip daro tėveliai su pirmokais (kurie dar patys nelabai ateina) ir juos tenka atvežti anksčiau? Ar būna kokia nors gyvybė mokykloje nors nuo kokių 8 val smile.gif

Kaip tik ruošiuosi savo pirmokę leisti ax.gif

p.s. negalėjau atvykti į atvirų durų dieną, tai dabar klausimų milijonas ... doh.gif
ernoja
Būna ir prieš 8 val kas nors. Dėl prailgintos nežinau, kai sūnus ėjo nebuvo.
Mildute
QUOTE(gurma @ 2012 02 15, 11:52)
O kaip yra šioje pradinėje mokykloje su prailgintomis grupėmis: ar veikia tokios, jei taip - iki kelintos valandos, ar mokamos papildomai ir pan.  4u.gif

Ir dar klausimėlis - mačiau kad pamokos prasideda 8.30 val, o kaip daro tėveliai su pirmokais (kurie dar patys nelabai ateina) ir juos tenka atvežti anksčiau?  Ar būna kokia nors gyvybė mokykloje nors nuo kokių 8 val smile.gif

Kaip tik ruošiuosi savo pirmokę leisti  ax.gif
p.s. negalėjau atvykti į atvirų durų dieną, tai dabar klausimų milijonas ...  doh.gif
*

aš buvau atvirų durų dienoje biggrin.gif

Prailginta grupė bus viena, joje bus 30 mokinukų. Kaip supratau iš maždaug 100 vaikų. Pavaduotoja sakė, kad nu jau labai sudėtinga būtų ten papult, nes priežastis tai jau rimta labai turi būt, žodžiu nežinau, kaip ten patekt reiktų... ar mokama ar nemokama, šito nesakė, o klausimų niekam ir nekilo, kai praktiškai nesitiki ten pakliūt.

Mokykla atrakinta nuo 7 ryto, sako gal padarys pamokas nuo 8, bet čia tik mąstymai
gurma
QUOTE(Mildute @ 2012 02 15, 19:52)
aš buvau atvirų durų dienoje biggrin.gif

Prailginta grupė bus viena, joje bus 30 mokinukų. Kaip supratau iš maždaug 100 vaikų. Pavaduotoja sakė, kad nu jau labai sudėtinga būtų ten papult, nes priežastis tai jau rimta labai turi būt, žodžiu nežinau, kaip ten patekt reiktų... ar mokama ar nemokama, šito nesakė, o klausimų niekam ir nekilo, kai praktiškai nesitiki ten pakliūt.
Mokykla atrakinta nuo 7 ryto, sako gal padarys pamokas nuo 8, bet čia tik mąstymai
*

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Jūs turbūt irgi turite pirmoką ar pirmokę smile.gif O ta prailginta grupė nesakė iki kelintos valandos būtų, jei pavyktų papulti.
Neįsivaizduoju kur dėti septynmetę jei pamokos baigiasi apie 12-13 val, o patys dirbam iki 17 val... Namo pati nepareis dar, nes gabaliukas nemažas doh.gif
Mildute
QUOTE(gurma @ 2012 02 15, 20:04)
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Jūs turbūt irgi turite pirmoką ar pirmokę smile.gif  O ta prailginta grupė nesakė iki kelintos valandos būtų, jei pavyktų papulti.
Neįsivaizduoju kur dėti septynmetę jei pamokos baigiasi apie 12-13 val, o patys dirbam iki 17 val...  Namo pati nepareis dar, nes gabaliukas nemažas  doh.gif
*

tai va, ir visi tėvai taip dirba, na, bent jau labai didelė dauguma....

nepamenu iki kurios valandos ta grupė dirbtų, nes aš suprantu, kad maniškė be privilegijų ten nepapultų... g.gif

šiaip galima pasiskambinti pavaduotojai 837 37 75 88 ir pasiklausinėti kas domina. Labai maloniai viską atsako (aš skambinausi šiuo telefonu prieš atvirų durų dieną, aiškinausi smulkiau kada kaip kas ten vyks.)
Marile
Prailginta grupė mokama. Tiksliai nepasakysiu, nes nelankom. Na nežinau, man pasirodė kad yra šansų ten pakliūt smile.gif Maniškė šiuo metu pirmokė, ir iš mūsų klasės keli vaikai po pamokų eina ten. Aš pati buvau nuėjus pakalbėt su mokytoją (bet neprireikė), tai susidariau vaizdą, kad daugiausiai ir lanko tie vaikai, kuriems namai toliau (pvz iš romainių), ir tėvai dirba. Aišku, vietų skaičius ribotas, bet manau tose situacijose, kur tikrai tikrai reik, įmanoma ten patekt smile.gif Ir nėra taip, kad visi labai nori ten, nes bent jau mūsų klasės koks trečdalis tėvų vis dar ateina pasiimt po pamokų - vienos mamos su leliukais, vadinasi nedirbančios, kitos šiaip, nžn kodėl jos turi tą galimybę. Žodžiu, norėjau pasakyt, kad man irgi taip atrodė, kad visi tėvai dirba, o visi vaikai nori į prailginta. Bet pasirodė kad ne biggrin.gif Kiti randa išeitį.
gurma
QUOTE(Marile @ 2012 02 16, 12:16)
Prailginta grupė mokama. Tiksliai nepasakysiu, nes nelankom. Na nežinau, man pasirodė kad yra šansų ten pakliūt  smile.gif Maniškė šiuo metu pirmokė, ir iš mūsų klasės keli vaikai po pamokų eina ten. Aš pati buvau nuėjus pakalbėt su mokytoją (bet neprireikė), tai susidariau vaizdą, kad daugiausiai ir lanko tie vaikai, kuriems namai toliau (pvz iš romainių), ir tėvai dirba. Aišku, vietų skaičius ribotas, bet manau tose situacijose, kur tikrai tikrai reik, įmanoma ten patekt  smile.gif Ir nėra taip, kad visi labai nori ten, nes bent jau mūsų klasės koks trečdalis tėvų vis dar ateina pasiimt po pamokų - vienos mamos su leliukais, vadinasi nedirbančios, kitos šiaip, nžn kodėl jos turi tą galimybę. Žodžiu, norėjau pasakyt, kad man irgi taip atrodė, kad visi tėvai dirba, o visi vaikai nori į prailginta. Bet pasirodė kad ne  biggrin.gif Kiti randa išeitį.
*

O kaip ten aplinka toje mokykloje? Ji dar tos senesnės statybos ar nors kiek parenovuota (pvz. langai) ?
Marile
QUOTE(gurma @ 2012 02 16, 12:42)
O kaip ten aplinka toje mokykloje? Ji dar tos senesnės statybos ar nors kiek parenovuota (pvz. langai) ?
*

man tai ten viskas patinka biggrin.gif Ji tokia darželio stiliaus, sakyčiau biggrin.gif Dėl langų g.gif Man atrodo seni langai g.gif (tas mano nepastabumas doh.gif ). Šiaip kiek girdėjau, visokių klasių yra, kažkurios šaltesnės. Mūsų klasė labai šilta, vaikai nuėję persirengia batus, klasėj buna su bateliais, ne su lauko žieminiais storais. Man asmeniškai tai viskas ten patinka, ir aplinka jauki, ir mokytoja, o labiausiai tai turbūt kad klasės mažos (iki 20 vaikų). Turbūt vienintelis minusas tai seni tualetai (skylės tos senoviškos), mano vaikas pradžioj buvo apakęs, nesuprato kaip ten kas bus lotuliukas.gif
Nikolete
Kai kurios klases su naujais langais, kai kurios su senais. Vaiku klasese po 24. Siaip jau ankstoka, nes klasytes mazos. O del prailgintos grupes, tai berods 7 Lt viena diena g.gif
Marile
QUOTE(Nikolete @ 2012 02 16, 16:39)
Kai kurios klases su naujais langais, kai kurios su senais. Vaiku klasese po 24. Siaip jau ankstoka, nes klasytes mazos. O del prailgintos grupes, tai berods 7 Lt viena diena  g.gif
*

Tai jūs matyt ne pirmokai. Čia gal mums labai pasisekė, nes pirmokų dabar 6 klasės, ir visose iki 20 (mūsų klasėj 15 vaikų).
Martyna
QUOTE(Mildute @ 2012 02 15, 18:52)

Nežinau ko ten jie taip branginosi, bet bent jau prieš pora metų tai visiškai nebuvo sunku į ją papult, reikėjo tik prašymą parašyt, jokių privilegijų nereikėjo, kainavo 7 ar 8 Lt į dieną (tiksliai nepamenu, nors 2 metus maniškis lankė blush2.gif ), nesvarbu ar eina vaikas, ar neina tą dieną, nemoki tik už tas dienas, kurios būna pateisintos gydytojo pažyma arba pažyma iš darbo, kad tėvams atostogos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gurma @ 2012 02 15, 10:52)
Ar būna kokia nors gyvybė mokykloje nors nuo kokių 8 val smile.gif

Įsileidžia sargas ir 7:30, teko pora kartų tokiu laiku vest blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2012 02 16, 15:30)
o labiausiai tai turbūt kad klasės mažos (iki 20 vaikų).

Pas mus klasėj 24 vaikai kaip ir kitose mokyklose ax.gif
gurma
O iki kelintos valandos reikia pasiimti vaikiuką iš prailgintos grupės?

Marile
QUOTE(Martyna @ 2012 02 18, 00:08)

Pas mus klasėj 24 vaikai kaip ir kitose mokyklose  ax.gif
*

Aha, jau supratau, kad tik dabartiniai pirmokai mažesnėse klasėse. O kaip kitais metais bus, turbūt priklauso kiek klasių dabartinių ketvirtokų.
ernoja
QUOTE(Marile @ 2012 02 16, 16:41)
Tai jūs matyt ne pirmokai. Čia gal mums labai pasisekė, nes pirmokų dabar 6 klasės, ir visose iki 20 (mūsų klasėj 15 vaikų).
*

Nuo rugsėjo vieną iš pirmų klasių išdalins, liks tik penkios. Pamiršau tik, kurią, bet tą, kurioje vaikų mažiausiai. Nebent atsirastų dar keli vaikai, kurie ateitų.
Marile
QUOTE(ernoja @ 2012 02 18, 11:21)
Nuo rugsėjo vieną iš pirmų klasių išdalins, liks tik penkios. Pamiršau tik, kurią, bet tą, kurioje vaikų mažiausiai. Nebent atsirastų dar keli vaikai, kurie ateitų.
*

jie tikisi, kad ateis vaikų iš kitų mokyklų, nes aplink mokyklose po 26-27 mokosi. Labai tikiuosi, kad mūsiškės nedalins, nes mokytoja tai superinė.
ernoja
QUOTE(Marile @ 2012 02 18, 11:30)
jie tikisi, kad ateis vaikų iš kitų mokyklų, nes aplink mokyklose po 26-27 mokosi. Labai tikiuosi, kad mūsiškės nedalins, nes mokytoja tai superinė.
*

Tai kad pradinėse tik po 25 klasėje gali būti, o tos aplink tai tik Milikonių. Šiaip čia žinios iš vienos pradinių klasių mokytojų, šeštą klasę mokykla sukomplektavo savo iniciatyva, kad nereikėtų mokytojos atleisti, nes skyrius buvo davęs sutikimą tik penkiom pirmom klasėm. Taip atsitiko, kad gal pora vaikų susirinko daugiau ir susidarė galimybė dar vieną klasę sukomplektuot. Bet per mokslo metus keli vaikai išėjo. Tai jei pirmokų yra iki 125, jie telpa į penkias klases. Jeigu daugiau- liks šešios.
Marile
tai ir Mašioto didelės klasės (bent jau viena mama sakė, kurios mergaitė dabar ten pirmokė). Bus kaip bus, ką darysi. Bet šiaip gaila būtų, jeigu išdalintų. Reik kažkaip tų vaikų prisikviest biggrin.gif
Martyna
QUOTE(gurma @ 2012 02 18, 10:34)
O iki kelintos valandos reikia pasiimti vaikiuką iš prailgintos grupės?
*

Gal iki 6 g.gif Tiksliai net nežinau, nes visada šiek tiek po 5 pasiimdavau 4u.gif
Papildyta:
*

Tik Mašioto mokykloj po tiek, bet iš jos tai netikiu, kad kas nors ateis, o visose, kitos 24 ir mažiau 4u.gif
Papildyta:
Labai tikiuosi, kad mūsiškės nedalins, nes mokytoja tai superinė.

O pernai leido pasirinkti mokytoją? Ar kur pateko , ten pateko?
ernoja
QUOTE(Marile @ 2012 02 18, 11:42)
tai ir Mašioto didelės klasės (bent jau viena mama sakė, kurios mergaitė dabar ten pirmokė). Bus kaip bus, ką darysi. Bet šiaip gaila būtų, jeigu išdalintų. Reik kažkaip tų vaikų prisikviest  biggrin.gif
*

Na iš Mašioto vežti į kitą Šilainių galą būtų nesąmonė. Vienintelė mokykla, iš kurios gali ateiti, Milikonių. Nebent kažkas persikeltų iš kito rajono.
Marile
QUOTE(Martyna @ 2012 02 18, 12:29)

O pernai leido pasirinkti mokytoją? Ar kur pateko , ten pateko?
*

sąlyginai, sakyčiau. Aš nežinau ar visi rinkosi, ar visiems leido, bet gal konkrečiu atveju ir galima g.gif Per atvirų durų dieną pernai kalbėjo apie tai, kad jie leisdavo pasirinkt, bet būdavo situacijos, kai pas kažką per daug norinčių, tai sakė gal ateity ir neleis rinktis. Na mes prašyme pažymėjom pas ką norim, bet ten kita situacija buvo, nes ta mokytoja į savo klasę priima vaikus iš Aušrinės darželio, jeigu tokie ateina, o mes kaip tik buvom iš to darželio, o gyvenam ne pagal rajoną. Ir papuolėm.

Martyna
QUOTE(Marile @ 2012 02 18, 13:57)
sąlyginai, sakyčiau.

Prieš pora metų tai neleido, net neleido prašyme pažymėt, todėl ir klausiu, nes mano mažoji irgi keliaus į pirmą klasę rudenį, bet į kitą mokyklą 4u.gif
Marile
QUOTE(Martyna @ 2012 02 18, 15:13)
Prieš pora metų tai neleido, net neleido prašyme pažymėt, todėl ir klausiu, nes mano mažoji irgi keliaus į pirmą klasę rudenį, bet į kitą mokyklą  4u.gif
*

ai suprasi ten juos biggrin.gif pažymėt leido, bet nieko nežadėjo, nežadėjo nei kad išvis papulsim į mokyklą, ir jei būtų darę mažiau klasių, gal būtume ir nepapuolę, nes nepriklausom pagal adresą.
Laurutė*
Sveikos 4u.gif

Mano sūnus ši runebi irgi pradės eit į mokykla, bandysim papult į šią mokyklą. Buvom atvrose dienos, tai kalbejau su viena mokytoja, tai kaip supratau jos pačios galės pasirinkt dalį vaikų iš norinčių patekt pas jas, o kitus jau paskirs. smile.gif tik nežinau pagal ką jos rinksis tuos vaikus g.gif
gurma
Mamytės, o prašymus priimti į pirmą klasę pildote laisva forma (ta prasme atsinešate jau parašytus) ar duoda konkrečias prašymo formas pačioje mokykloje? 4u.gif
Martyna
QUOTE(gurma @ 2012 02 22, 15:54)
Mamytės, o prašymus priimti į pirmą klasę pildote laisva forma (ta prasme atsinešate jau parašytus) ar duoda konkrečias prašymo formas pačioje mokykloje?  4u.gif
*

Duoda mokykloje 4u.gif
Isila
sakykit, o kokia tikimybė, kad vaikas papuls į tą pačią klasę kaip ir kiti iš tos pačios darželio grupės ateinantys vaikai? Nes iš maniškio grupės dalis vaikų eis į Ažuolą, tai norėtųsi, kad papultų į tą pačią klasę g.gif
Martyna
QUOTE(Isila @ 2012 02 26, 21:14)
sakykit, o kokia tikimybė, kad vaikas papuls į tą pačią klasę kaip ir kiti iš tos pačios darželio grupės ateinantys vaikai? Nes iš maniškio grupės dalis vaikų eis į Ažuolą, tai norėtųsi, kad papultų į tą pačią klasę  g.gif
*

Didelė mirksiukas.gif Bent jau seniau visi iš Aušrinės darželio į tą pačią klasę patekdavo 4u.gif
ernoja
Radau išorės audito atsiliepimus apie mokyklą:

Mokyklos stiprieji veiklos aspektai:

1. Mokykloje ugdomos vertybės, tradicijos ir ritualai kuria savitą mokyklos kultūrą (1.1.) *.
2. Aukšti mokyklos pažangos siekiai (1.2.).
3. Paveiki mokyklos darbo tvarka (1.3.).
4. Įvairūs ir prasmingi mokyklos ryšiai (1.4.).
5. Palankus mikroklimatas ugdymui(-si) (2.2.3., 2.3.3.).
6. Pamokų organizavimo ir mokymo kokybė pradinėse klasėse (2.2., 2.3.).
7. Mokinių mokymosi motyvacija (2.4.).
8. Mokinių akademiniai ir kiti pasiekimai (3.2., 2.1.5.).
9. Mokyklos rūpinimosi mokiniais politika (4.1., 4.3.1., 4.4.).
10. Tėvų pedagoginis švietimas (4.5.).
Laurutė*
QUOTE(Isila @ 2012 02 26, 22:14)
sakykit, o kokia tikimybė, kad vaikas papuls į tą pačią klasę kaip ir kiti iš tos pačios darželio grupės ateinantys vaikai? Nes iš maniškio grupės dalis vaikų eis į Ažuolą, tai norėtųsi, kad papultų į tą pačią klasę  g.gif
*

Kiek girdejau tai sake skirtys darzelio grupes kad kuo maziau vaiku patektu i viena klase, nes paskui mokytojoms labai sunku susitvarkyt su vaikais, kai ateina viena grupe i viena klase. g.gif
Isila
o kodėl sunkiau susitvarkyt? blink.gif šiaip - keistai atrodo. Mano manymu, kaip tik geriau, vaikam lengviau, pažįsta vieni kitus, streso bent mažiau g.gif

neapsisprendžiu: leist į Ažuolo ar į Veršvų? g.gif Veršvos prie namų arčiau, Ažuolo prie darbo doh.gif
gurma
QUOTE(Isila @ 2012 02 28, 13:24)
o kodėl sunkiau susitvarkyt?  blink.gif  šiaip - keistai atrodo. Mano manymu, kaip tik geriau, vaikam lengviau, pažįsta vieni kitus, streso bent mažiau  g.gif

neapsisprendžiu: leist į Ažuolo ar į Veršvų?  g.gif  Veršvos prie namų arčiau, Ažuolo prie darbo  doh.gif
*

Žiūriu, visoms mamytėms dilema, kur leisti savo vaikus. Aš irgi svarsčiau ar prie senelių ir sesės darželio leisti ar prie namų ir nusprendžiau, kad visgi prie namų į Ąžuolą leisiu. Pirmus pora metų gal bus ir sunkėliau, teks į prailgintą vesti ar į namus parvežinėt per pietus, bet jau kokioje 2 klasės pabaigoje ir vėliau galės pati savarankiškai grįžti į namus 4u.gif
Isila
Mum su mašina iki Ąžuolo - 5min, jei važiuot - aplink, ilgai ir dar su persėdimais. Tad reiktų prailgintos grupės. Nes vienam grįžti tikrai būtų sudėtinga. Tačiau šalia brolio darželio ir darbovietės.

Veršvos - arčiau namų, pavažiuot 1 autobusu tik kelias stoteles. Bet vėl - visai į kitą pusę nei brolio darželis. Tačiau jau ankstėliaus vienas galėtų iki namų grįžti. Obettačiau - tik pradinė mokykla, vidurinės tektų ieškoti kitos. doh.gif

Taip ir mėtausi.
Laurutė*
QUOTE(Isila @ 2012 02 28, 13:24)
o kodėl sunkiau susitvarkyt?  blink.gif  šiaip - keistai atrodo. Mano manymu, kaip tik geriau, vaikam lengviau, pažįsta vieni kitus, streso bent mažiau  g.gif

neapsisprendžiu: leist į Ažuolo ar į Veršvų?  g.gif  Veršvos prie namų arčiau, Ažuolo prie darbo  doh.gif
*

Kaip sake tai del tos priezasties kad jie vieni kitus pazista, tada drausmes klaseje nebuna. todel sake tiketis kad visa grupe pateks i viena klase nereikia.

mums ir ta pati dilema, yra salia pradine mokykla romainiuose, bet ja tolokai pareikt reiketu, vienas tikrai dar negristu, o autobusas irgi nevaziuoja.bet prie azuolo gyvena tevai ir sese mano, tai grist iki ju butu ne problema, bet pradzioj vistiek eis i prailginta
Martyna
QUOTE(Laurutė* @ 2012 02 29, 13:29)
Kaip sake tai del tos priezasties kad jie vieni kitus pazista, tada drausmes klaseje nebuna. todel sake tiketis kad visa grupe pateks i viena klase nereikia.

Prieš pora metų ne tik iš tos pačios grupės, bet net ir visi iš to pačio darželio vaikai į tą pačią klasę pateko. Bet čia būtent iš Aušrinės, nes viena klasė dirbo pagal tą pačią metodiką gera pradžia kaip ir darželis 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.