Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kur tėtis?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Kleopatra
kaip paaiškinti vaikui, kodėl jis neturi tėčio?
saulesmamyte
Kokio amziaus tavo vaikas yra?Nuo amziaus priklauso kaip vaikui graziai papasakoti,kad tevelio nera.As manau,kad nuo vaiku nereikia slepti visos tiesos ir viska reikia jam papasakoti.
vietinis
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 07 10, 21:10)
Kokio amziaus tavo vaikas yra?Nuo amziaus priklauso kaip vaikui graziai papasakoti,kad tevelio nera.As manau,kad nuo vaiku nereikia slepti visos tiesos ir viska reikia jam papasakoti.
*

po sio komentaro - daugiau komentaru nebereikia... 4u.gif
K.KEITE
as nemanau kad toks mažas vaikutis suprastu ta tokia tiesa,reiketu papasakoti,bet taip kad jis suprastu,o ne po pusvalandzio vel klaustu tai kaip ten yra? g.gif mano sesuo (kai jos dukrytei buvo 2 metukai)bande sakyti tiesa ,bet per maza buvo ir nesuprato.tad klausineti nesiliove. schmoll.gif pasakeme kad ne visi vaikuciai turi tevelius ir davem pavyzdi.o po to klausinejo ar kada nors ji tures teti smile.gif klausimai nesibaigs kol nepaaugs iki tokio amziaus kai prades suvokti.sesers mergaitei jau 8 metai.dabar viska supranta ir viska zino. wub.gif
Emis

Padekit ir man.... mano vaikas nesupranta kodel mes su teciu gyvenam atskirai, vis klausineja doh.gif . Kaip vaikui paaiskint, kad neklausinetu, o suprastu pagaliau.
Kristuciuke-mama
Artinasi ir man toks laikas. Nezinau, kaip pasakysiu vaikui, kad jo tevas paliko mus, kai jis negimes buvo doh.gif
Papildyta:
Artinasi ir man toks laikas. Nezinau, kaip pasakysiu vaikui, kad jo tevas paliko mus, kai jis negimes buvo doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.