Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Upė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
DIMONIJA
Norėčiau jūsų nuomonės apie šį vardą? Iš anksto dėkui
Bittersweet
man grazu smile.gif
igile
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 10, 08:13)
man grazu smile.gif
*

ir man drinks_cheers.gif
Šiaurinė
Gražu smile.gif tikras lietuviškas vardas smile.gif
Erina
Man nelabai vardas Upė unsure.gif , bet čia tik mano nuomonė.
Geriau rinkčiausi kokios upės pavadinimą pvz Rusnė ar Ūla
light blue
Gražus vardas. Pati neduočiau, gal nedrąsi esu lotuliukas.gif Bet šiaip patinka thumbup.gif
akai
Man sis vardas nepatinka, kodel pasakyti negaliu, bet kazkaip nelabai isivaizduoju kaip reiktu savo vaika vadinti siuo vardu.
***smile***
jie man del to reiketu apsispresti, tai tikrai savo mazyles taip nepavadinciau schmoll.gif
muminukas
Upė ok.gif
Lietuvių kalba turi daug maloninių - mažybinių priesagų, taigi galima ne tik Upe, bet ir Upele, Upyte, Upelyte, Upeliuku vadinti mirksiukas.gif
Isila
man tai labai gražu wub.gif
muminukas
g.gif kažkur mano pasisakymas dingo g.gif
Žodžiu, vardas ok.gif Galima vadinti ne tik Upe, bet Upele, Upyte, Upelyte, Upeliuku mirksiukas.gif

O! Atsirado... Na, tai pasikartojau ax.gif
Ne_gera
Vardas doh.gif tai tas pats, kaip vaiką ežeru vadinti doh.gif Baisus vardas doh.gif
Utiuitiutė
Pabūsiu bjauri, bet iškart iškilo klausimas: o kodėl ne Pelkė? g.gif

drinks_cheers.gif
chriss
Nu man šis vardas tai tikrai negražus schmoll.gif
Polė
Nei labai gražus,nei labai bjaurus,toks per vidurį 4u.gif .O kaip Erina siūlė Rusnė ar Ūla thumbup.gif
ziza
Nius, savo kinderiui neduočiau, o kiti žinau ir Jūra, ir Banga pavadino.
ugniuke
Man nelabai schmoll.gif nors dabar populiarūs vardai Jūra, Upė, Vėjas.... ax.gif
Ede
Asmeniškai man nepatinka schmoll.gif
Vilsen
man nelabai ax.gif
Beta
Man tai SUPER vardas thumbup.gif Dabar jei reiktų mergaitei rinkti vardą, tai tikrai būtų Upė wub.gif Ir vyro nuomonė ta pati wub.gif
*Citra*
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 10, 12:57)
Vardas  doh.gif tai tas pats, kaip vaiką ežeru vadinti  doh.gif  Baisus vardas  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
Erina
Kažkada, kai lankiausi bendraamžiuose, tai pas mus būrelyje buvo mergytė vardu Upė. Tai mama ją labai gražiai vadindavo Upyte wub.gif . Skamba gražiai, bet savo vaiko taip nevadinčiau smile.gif
ESLAUDA
QUOTE(Erina @ 2006 07 10, 11:39)
Man nelabai vardas Upė unsure.gif , bet čia tik mano nuomonė.
*

QUOTE(Erina @ 2006 07 10, 19:41)
Kažkada, kai lankiausi bendraamžiuose, tai pas mus būrelyje buvo mergytė vardu Upė. Tai mama ją labai gražiai vadindavo Upyte wub.gif . Skamba gražiai, bet savo vaiko taip nevadinčiau smile.gif
*

Nu ziuriu mano nuomone visiskai sutampa drinks_cheers.gif
Soni
man tai Upė ir yra upė schmoll.gif
Hermion@
Ir visai čia ne vardas, žodis ir tiek g.gif Kalnas, akmuo, pieva... Gal kam reikia dar idėjų?
Beta
Aš manau čia yra pripratimo reikalas, kai mane mama ruošėsi pavadinti Egle (o taip ir pavadino), tai daug kas iš pažystamų pirštą prie smilkinio sukiojo unsure.gif , aceit ko nesugalvojai Drebule pavadint doh.gif
muminukas
Kaip ir aušra, rasa, eglė, liepa, ieva, rūta, ąžuolas, vėjas, saulė, vasara ir kt. Na, kiti galūnę pakeičia ir vadina vaikus rytais, vakarais...
Ech, pasiskaitykit, merginos, apie lietuvių vardų kilmę cool.gif
Pangasija
vardas tai WOW thumbup.gif

nors mintis kyla -- tikriausiai suzavejo Ivanauskaites "Ragana ir Lietus" rolleyes.gif
Solle
QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 07:52)

Ech, pasiskaitykit, merginos, apie lietuvių vardų kilmę  cool.gif
*

Jau kad vardas lietuviskas ,tai jau turi buti grazus tongue.gif
Man negrazus vardas blink.gif ,upė yra upė ,o ne zmogaus vardas schmoll.gif
Rimantė
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 10, 13:57)
Vardas  doh.gif tai tas pats, kaip vaiką ežeru vadinti  doh.gif  Baisus vardas  doh.gif
*

Pritariu. Man irgi nepatinka. schmoll.gif Man atrodo yra tikrai graziu vardu. Nesupyk, bet tokie vardai kaip upe, vejas ir t.t. tai ne vardai.. doh.gif
groovy
Labai gražus 4u.gif
muminukas
QUOTE(Solle @ 2006 07 11, 13:38)
Jau kad vardas lietuviskas ,tai jau turi buti grazus  tongue.gif
Man negrazus vardas  blink.gif ,upė yra upė ,o ne zmogaus vardas schmoll.gif
*

O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne mirksiukas.gif
Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu smile.gif
Bittersweet
QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 15:33)
O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne  mirksiukas.gif 
Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu  smile.gif
*

drinks_cheers.gif apie egle irgi galima purtyt galva ir sakyt-cia medis ir viskas koks dar vardas zmogaus,bet visi iprate ir normalu.taigi as manau cia ipratimo reikalas,kadangi vardas upe gana retas uztai ir neiprastas.skamba graziai,trumpas ir toks man kazkoks pakyletas,toki zmogu isivaizduociau paslaptinga ir ramu na toki 'islaikyta' smile.gif
Solle
QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 13:33)
O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne  mirksiukas.gif 
Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu  smile.gif
*

Taip medziai.Man nei Egles ,nei Liepos ir kitu medziu,dangaus ,vandens kunu pavadinimais duoti vaikui vardai yra negrazus doh.gif
Šokoladka
Man - nea schmoll.gif 4u.gif
Beta
QUOTE(Solle @ 2006 07 11, 15:27)
Taip medziai.Man nei Egles ,nei Liepos ir kitu medziu,dangaus ,vandens kunu pavadinimais duoti vaikui vardai yra negrazus doh.gif
*

Aš pati esu Eglė, ir man tas vardas thumbup.gif Jei dabar reiktų vaikams rinkti vardus, tai mūsų (abieju su vyru nuomonė sutampa) pasirinkimas butų: sūnus - Ąžuolas (Ąžuoliukas wub.gif ) , dukra - Upė (Upyte wub.gif )
ezra
Gražus vardas, tik reikia derinti prie pavardės. Juk tik tokie vardai ir yra lietuviški, Kiti - lotyniški, hebrajiški ir visokie kitokie. smile.gif
Bittersweet
tarp kitko beveik visi vardai kazka reiskia,viena ar kita kalba
Dela
o man grazus - mazas upeliukas butu namuose 4u.gif
Papildyta:
ir ne toks dar daznas kaip rusnes, liepos, ulos....
Žemuogė
Man labai grazus biggrin.gif
Kaliteja
Ir man labai labai gražus wub.gif wub.gif wub.gif toks dvelkiantis gerumu ir ramybe.........
TiMa
UPĖ - gražus vardelis wub.gif bet man gražesnis JŪRA bigsmile.gif
Amelita
gal ir nieko, upėsmile.gif
LEDINE20
nevadinciau savo vaiko niekada nei upe nei ezeru nei kalnu neis misku kazkaip kvailai skamba! Net nezinojau kad yra dar tokiu vardu!
Bittersweet
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 13, 17:53)
nevadinciau savo vaiko niekada nei upe nei ezeru nei kalnu neis misku kazkaip kvailai skamba! Net nezinojau kad yra dar tokiu vardu!
*

nu bet segara tai tikrai daug gudriau skamba biggrin.gif
Beta
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 13, 17:01)
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Nome
*

Čia kas-vardas? blink.gif blink.gif
LEDINE20
*

As nesakiau kad man tas vardas patinka paprasciausiai norejau isgirsti kitu nuomone...
ir nereikia cia prikaisioti gerai?
Bittersweet
QUOTE(Nome @ 2006 07 13, 18:14)
Čia kas-vardas?  blink.gif  blink.gif
*

nu jo,taip iseina lotuliukas.gif
GIEDRŪNĖ
O gal geriau Bala ir šauksi vaiką Balute ,Balute .....Nu mamytės susiimkit negu gražių vardų nėra doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.