Norėčiau jūsų nuomonės apie šį vardą? Iš anksto dėkui
man grazu
Gražu
Man nelabai vardas Upė
Geriau rinkčiausi kokios upės pavadinimą pvz Rusnė ar Ūla
Gražus vardas. Pati neduočiau, gal nedrąsi esu
Man sis vardas nepatinka, kodel pasakyti negaliu, bet kazkaip nelabai isivaizduoju kaip reiktu savo vaika vadinti siuo vardu.
jie man del to reiketu apsispresti, tai tikrai savo mazyles taip nepavadinciau
Upė
Lietuvių kalba turi daug maloninių - mažybinių priesagų, taigi galima ne tik Upe, bet ir Upele, Upyte, Upelyte, Upeliuku vadinti
man tai labai gražu
Žodžiu, vardas O! Atsirado... Na, tai pasikartojau
Vardas
Pabūsiu bjauri, bet iškart iškilo klausimas: o kodėl ne Pelkė?
QUOTE Geriau rinkčiausi kokios upės pavadinimą pvz Rusnė ar Ūla
Nu man šis vardas tai tikrai negražus
Nei labai gražus,nei labai bjaurus,toks per vidurį
Nius, savo kinderiui neduočiau, o kiti žinau ir Jūra, ir Banga pavadino.
Man nelabai
Asmeniškai man nepatinka
man nelabai
Man tai SUPER vardas
Kažkada, kai lankiausi bendraamžiuose, tai pas mus būrelyje buvo mergytė vardu Upė. Tai mama ją labai gražiai vadindavo Upyte
QUOTE(Erina @ 2006 07 10, 11:39) Man nelabai vardas Upė Geriau rinkčiausi kokios upės pavadinimą pvz Rusnė ar Ūla QUOTE(Erina @ 2006 07 10, 19:41) Kažkada, kai lankiausi bendraamžiuose, tai pas mus būrelyje buvo mergytė vardu Upė. Tai mama ją labai gražiai vadindavo Upyte Nu ziuriu mano nuomone visiskai sutampa
man tai Upė ir yra upė
Ir visai čia ne vardas, žodis ir tiek
Aš manau čia yra pripratimo reikalas, kai mane mama ruošėsi pavadinti Egle (o taip ir pavadino), tai daug kas iš pažystamų pirštą prie smilkinio sukiojo
Kaip ir aušra, rasa, eglė, liepa, ieva, rūta, ąžuolas, vėjas, saulė, vasara ir kt. Na, kiti galūnę pakeičia ir vadina vaikus rytais, vakarais...
Ech, pasiskaitykit, merginos, apie lietuvių vardų kilmę
vardas tai WOW
nors mintis kyla -- tikriausiai suzavejo Ivanauskaites "Ragana ir Lietus"
Labai gražus
QUOTE(Solle @ 2006 07 11, 13:38) Jau kad vardas lietuviskas ,tai jau turi buti grazus Man negrazus vardas O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 15:33) O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu QUOTE(muminukas @ 2006 07 11, 13:33) O eglė, liepa ir ieva tai jau ne medžiai, tikrai ne Nesakau, kad savo vaiką Upe vadinčiau, bet yra keli tūkstančiai gražių ir negražių vardų, kuriais savo vaiko nevadinau ir būsimų nevadinsiu Taip medziai.Man nei Egles ,nei Liepos ir kitu medziu,dangaus ,vandens kunu pavadinimais duoti vaikui vardai yra negrazus
Man - nea
QUOTE(Solle @ 2006 07 11, 15:27) Taip medziai.Man nei Egles ,nei Liepos ir kitu medziu,dangaus ,vandens kunu pavadinimais duoti vaikui vardai yra negrazus Aš pati esu Eglė, ir man tas vardas
Gražus vardas, tik reikia derinti prie pavardės. Juk tik tokie vardai ir yra lietuviški, Kiti - lotyniški, hebrajiški ir visokie kitokie.
tarp kitko beveik visi vardai kazka reiskia,viena ar kita kalba
o man grazus - mazas upeliukas butu namuose
Papildyta: ir ne toks dar daznas kaip rusnes, liepos, ulos....
Man labai grazus
Ir man labai labai gražus
UPĖ - gražus vardelis
gal ir nieko, upė
nevadinciau savo vaiko niekada nei upe nei ezeru nei kalnu neis misku kazkaip kvailai skamba! Net nezinojau kad yra dar tokiu vardu!
O gal geriau Bala ir šauksi vaiką Balute ,Balute .....Nu mamytės susiimkit negu gražių vardų nėra
|