Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liepos atėjimo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4
Dasha
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 06 08, 13:07)
Nuoširdžiai blioviau ... iš juoko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Išgaravo visos baimės gimdyt smile.gif
Liepai sveikatytės ir skanaus pienuko, o Mamtyei ir Jaunuoliui kantrybės lotuliukas.gif Šaunuoliai smile.gif
*

Oj aciu, didele jau mano Liepa, bet pieneli vis dar geria pries miegeli. Tik skundzias, kad aukletoja darzely neturi pienelio, tik vandenuko ir arbateles biggrin.gif
Taistė
Kaip nuostabiai aprasyta istorija! Tokias norisi skaityti dar ir dar! thumbup.gif

Aikit sveikutes 4u.gif

Tik as nesuprantu to paprocio gimdyvei leisti skatinamuosius nors viskas sauniai savaime vyksta. Kad daktarams maziau lakstyt reiketu? unsure.gif
mochito
super linksma 4u.gif
Dasha
QUOTE(Taistė @ 2009 11 15, 15:02)

Tik as nesuprantu to paprocio gimdyvei leisti skatinamuosius nors viskas sauniai savaime vyksta. Kad daktarams maziau lakstyt reiketu?  unsure.gif
*

Na, bent jau mano atveju ne viskas sklandžiai vyko - kadangi kurį laiką daugiau neatsidarė kakliukas, bandė viską suaktyvint sujudinant - bet nepadėjo, tai ir ėmė skatinti. Beje kai prasidėjo skatinimas - akušeris dažniau būdavo pas mus - tai dėl to lakstymo kaip ir nesigauna logiškai, jiems kaip tik atidžiau tenka stebėti tiek gimdyvę, tiek vaikiuko tonus.
inetukea
na linxma tokia istorija, sekmes jums smile.gif
Papildyta:
..pamirsau pamineti kad si istorija man primine mano gimima..nes kaj mama pasakojo..jai gimdymo terminas ir buwo nustatytas birzelio 26, o kadangi pernesiojo taj ir gimiau liepos 4 d smile.gif kazkaip idomu skaityti,ir kartu atsiminti,,kad gywenime yra nemazai pasikartojanciu datu ir ivykiu g.gif
moteris-ne-indaplove
nu mamytes humoro jausmas tai nerealus biggrin.gif biggrin.gif super istorija biggrin.gif biggrin.gif
Bona -pari
thumbup.gif smagi mamytė 4u.gif daug laimės 4u.gif linkiu broliuko mirksiukas.gif
Madeiva
sauni istorija
Nomadica
jetau, jau taip smagiai skaičiau wub.gif
Jolanta19
Tikrai labai smagi istorija,sekmes Jums 4u.gif
mamyte_romantike
4u.gif thumbup.gif
Lady_W
gero trilerio ir dramos mišinys biggrin.gif thumbup.gif - nerealiai skagu kai istorija įtraukia taip kad neišeina sustot skaičius thumbup.gif gražu 4u.gif
Grazina U.
smile.gif
Dasha
QUOTE(inetukea @ 2010 02 28, 18:18)
na linxma tokia istorija, sekmes jums smile.gif
Papildyta:
..pamirsau pamineti kad si istorija man primine mano gimima..nes kaj mama pasakojo..jai gimdymo terminas ir buwo nustatytas birzelio 26, o kadangi pernesiojo taj ir gimiau liepos 4 d smile.gif kazkaip idomu skaityti,ir kartu atsiminti,,kad gywenime yra nemazai pasikartojanciu datu ir ivykiu g.gif
*

Ohooo, koks smagu sutapimas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Renesme
4u.gif
Dasha
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 03 20, 20:04)
4u.gif
*

aciuks.gif
Svajaaa
labai grazi istorija wub.gif
vilmutee
Labai graziai papasakota istorija wub.gif
Miss_E
labai graziai papasakota 4u.gif aukit sveikos ir laimingos thumbup.gif wub.gif
Dasha
QUOTE(Miss_E @ 2010 03 27, 13:39)
labai graziai papasakota 4u.gif aukit sveikos ir laimingos thumbup.gif  wub.gif
*

Ačiū mirksiukas.gif
asju
wub.gif
Žemietė
labai smagi isorija, sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sinsila3
nereali istorija ax.gif ir juokiaus ir asara bego...noresi ir daugiau,as ir ilgai nenorejau...paziurek,9metus net,o dabar neatsisakyciau ir dar vieno smile.gif tik manau kad jau traukinys nuvaziavo blush2.gif biggrin.gif
Briliantas
Smagi istorija thumbup.gif
aukite sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gotte
Apsiverkiau net blush2.gif labai grazi istorija 4u.gif ir gimdymas kazkuo i maniski panasus, o svarbiausia, kad ir mano dukrytes 2009 liepinukes vardas Liepa wub.gif tad viena Liepa siuncia kitai Liepai linkejimu 4u.gif auk didele ir grazute mergyte mirksiukas.gif
ŽanetaKava
4u.gif 4u.gif labai grazi istorija biggrin.gif

Dasha
QUOTE(sinsila3 @ 2010 06 10, 22:55)
nereali istorija  ax.gif  ir juokiaus ir asara bego...noresi ir daugiau,as ir ilgai nenorejau...paziurek,9metus net,o dabar neatsisakyciau ir dar vieno smile.gif tik manau kad jau traukinys nuvaziavo  blush2.gif  biggrin.gif
*

OJ nesakyk ne, tik reik bandyt, gal pavysi wink.gif

QUOTE(gotte @ 2010 06 11, 21:31)
Apsiverkiau net  blush2.gif labai grazi istorija  4u.gif ir gimdymas kazkuo i maniski panasus, o svarbiausia, kad ir mano dukrytes 2009 liepinukes vardas Liepa  wub.gif tad viena Liepa siuncia kitai Liepai linkejimu  4u.gif auk didele ir grazute mergyte  mirksiukas.gif
*

Ačiū labai, mūsų Liepa mažąjai Liepytei irgi siunčia bučkį oro_buckis.gif
Dasha
wink.gif
vikutuke
Superinė istorija, tokia ne saldi - natūrali, su juodo humoro dezyte. Super. kažin kiek tam Laimučiui metų? Nes turiu stiprų įtarimą kad jis mane klinikose priiminėjo, mama labai panašiai pasakojo, tik tam akušeriui kone pirmas gimdymas mano mamos buvo g.gif
Dasha
QUOTE(vikutuke @ 2011 02 18, 13:52)
Superinė istorija, tokia ne saldi - natūrali, su juodo humoro dezyte. Super. kažin kiek tam Laimučiui metų? Nes turiu stiprų įtarimą kad jis mane klinikose priiminėjo, mama labai panašiai pasakojo, tik tam akušeriui kone pirmas gimdymas mano mamos buvo  g.gif
*

Oj anuo metu jis sak4 ar 30 metų dirba jau, žmogus su patirtim smile.gif Visai glai būti, kad tas pats g.gif
Endesa
Niu va kaip smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai gerai nuteikianti ,optimizmo kupina istorija wub.gif Dabar esate labai grazi seima 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.