superine istorija
oi kokia istorija
labai panaši į mano... lašelinės, skatinamieji, skausmas ir noras eit namo arba nebegimdyt tik gaila mano istorijoj vietoj malonaus Laimučio buvo piktoka Oksana, kuriai nepatiko mano rėkimas aukit laimingi QUOTE(Mea @ 2007 01 03, 19:19) oi kokia istorija labai panaši į mano... lašelinės, skatinamieji, skausmas ir noras eit namo arba nebegimdyt tik gaila mano istorijoj vietoj malonaus Laimučio buvo piktoka Oksana, kuriai nepatiko mano rėkimas aukit laimingi aj, nagi velniai nemate tos Oksanos
Dasha, po tokiu istoriju norisi vaikiuku.
sian man kazkokia jautri diena, pablioviau biski nuo to grazumo laikykites
Nu istorija SUPER
O mamytės pasakojimo maniera dar labiau SUPER Tavo istoriją paskaičius kažakaip optimizmo pasiėmiau... kad visi baisūs dalykai baigiasi sėkmingai... Asaros liejosi skaitant... is pradziu is juoko... o paskui matyt nuo kitu emociju, kurios toooooooookios siltos Bukit sveikutes ir laimingos
Saunuole kaip susijaudinau
nu mamyte,maladiec
juokiausi balsu linksmosios istorijos kaltininkei daug sveikatytes QUOTE(Laivite @ 2007 01 11, 23:02) nu jau nu jau, prisimink savo istorija - kazin a maziau susijaudinsi QUOTE(romuciukas @ 2007 01 12, 09:55) nu mamyte,maladiec juokiausi balsu linksmosios istorijos kaltininkei daug sveikatytes oj na atsargiai jus su palinkejimais mano pupsikelis jau pradeda bandyt sedet liksma, šaunuolė mama ir Liepa, kad tokią mamą gavo ir jaunuoli, kaip suprantu neprastą
na ka, 8 men 2 savaites - 8300 g, 72 cm, turim 5is dantukus
Labai linksma istorijele. Sekmes Dashai su tuo pradesiancia lakstyti Liepa
Istorija tikrai pasakiska
QUOTE(Ievute10 @ 2007 03 22, 09:54) aciu QUOTE(Spurgiucs @ 2007 03 22, 10:39)
Ir juokiausi
Sveikinu nuoširdžiai
labai idomiai ir smagiai papasakota istorija- ir pasijuokiau is sirdies, ir asarele nubraukiau. Saunuole, mama
Skaičiau ir juokiausi.
o ash tai apsizliumbiau skaitydama.kaip visada.negalima man JOKIU istoriju skaityt
esi didelė šaunuolė kad ištvėrei tokį gimdyma,linkiu aukti sveikom..
Linksma buvo skatyti šią istoriją.
labai nuosekliai parasyta, labai gerai viska galima isivaizduot
oj aciu visoms labai uz mielus palinkejimus
Dziugu, kai mamyte TUO metu nepraranda jumoro jausmo
Saunuole!!! Sveikatos, aukit dideles ir sveikos
nereali istorija
sauni mamyte
Grazu... sauni mamyte..
Fantastiska istorija
aciu mamytes, kiekviena istorija ya nepaprasta ir nepakartojama
o maniskei rytoj bus 11 menesiu.. bet nei viena diena negaliu patiket, kad tai buvo taaip seniai, ir ta bandanti lakstyt mergyte yra mano
1 metukai: 9300 g ir 77 cm.
Greitai užaugo mano zuikis, didelė jau, protinga tokia atrodo ir meili kaip agnelėlis:wub:, išdykus kaip velniukas
Tokios kaip tu turėtų gimdyt kuo daugiau - tautos genofondo labui. Rimtai. Nu blyn, kokia moteris
verkiau kai skaiciau... bet sypsojaus ir verkiau...kokia tu saunuole, koks saunuolis jusu jaunuolis
QUOTE(biologė @ 2007 12 02, 16:24) uj griežtas nuosprendis QUOTE(remisita @ 2007 12 03, 19:51) visi jie neblogi kartais būna a čia šiandien radau netyčia nuotraukėlę darytą prieš metus kalėdiniam kalendoriui, toookia mažytė dar
istorija tai unreal
sveikatytes abiems ir lauksim antros istorijos QUOTE(pupute @ 2008 01 13, 14:59) istorija tai unreal sveikatytes abiems ir lauksim antros istorijos QUOTE(Zylute1 @ 2008 01 13, 15:19) QUOTE(millamia @ 2008 01 16, 23:42)
Be galo smagu skaityt istorija, parasyta su geru humoro jausmu!!! Pati dar negimdziau ir daznai gimdymo siaubo istorijos gali is viso nuo gimdymo atbaidyti. Bet as dabar tiek prisijuokiau, kad is tos skausmingos situacijos galima ir nebloga anekdota papasakot
O anekdoto veikejai is viso fantastiski!!!
Nereali istorija
Aukit dideles, sveikos ir grazios Ps.: Lauksim nuotrauku is balerinos pasirodymu didziojoje scenoje ateityje
Aciu aciu mergytes
Nu fantastiska istorija, visiskai nebaisiai atrodo gimdymas kai su humoru parasytas
nu faina istorija ir labai smagiai parasyta..ale lelyte tavo nuostabaus grozio
sekmes jumi
super
aciu visoms, uzeju va 2 metuku proga pasiskaityti ir pati..
ir as gimdziau pas Laimuti ir kas idomiausia- gimiau pas ji pati:) |