Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 10, DV-2015 / DV-2016

user posted image

Anketos Žalios Kortos (ŽK arba GC (Green Card)) loterijai pildomos čia: http://www.dvlottery.state.gov/
Daugiau informacijos apie ŽK: USCIS.gov

Anketos loterijai pildomos kiekvienų metų rudenį/žiemą (dažniausiai spalį).

Paprastu paštu laiškai laimėtojams nesiunčiami!

Pasitikrinti internete, ar laimėjote galima nuo gegužės 1 d. tame pačiame puslapyje, kuriame anketa buvo užpildyta.

Žalios kortos loterija yra visiškai nemokama!
O užmokesčio prašantys elektroniniai laiškai ir kompanijos yra sukčiai (aišku, galima mokėti pinigus, kad jie už jus užpildytų anketą, bet net ir nelabai anglų kalbą mokant pačiam duomenis į anketą suvesti ir nuotrauką įkelti yra juokų darbas).


Prieš tai buvusi tema 1
Prieš tai buvusi tema 2
Prieš tai buvusi tema 3
Prieš tai buvusi tema 4
Prieš tai buvusi tema 5
Prieš tai buvusi tema 6
Prieš tai buvusi tema 7
Prieš tai buvusi tema - 8

Paskutinė tema - 9

Prieš ko nors klausiant būtinai perskaitykite duotas nuorodas ir ankstesnes temas apie Žalios kortos lošimą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar buvo kam nors taip, kad visa buletenyje nurodyti jusu nr, o pakvietima i interview gaunat kitam men? Cia siaip visokios mintys iskilo..
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 03 09, 21:18)
Sveikos, ar buvo kam nors taip, kad visa buletenyje nurodyti jusu nr, o pakvietima i interview gaunat kitam men? Cia siaip visokios mintys iskilo..


Biški aiškiau klausimą parašykit smile.gif. Šiandien bus VB jau smile.gif
Atsakyti
Ta prasme pvz numeris telpa i numeriu intervala, kurie turetu eit i interviu pvz balandi, bet pakvietima gaunat geguze, kai jau pagal VB turetu but tolesni numeriai. Va ko noriu paklausti, ar yra kam taip buve.
VB manau bus ryt, nes kol kas dar ner.
Atsakyti
Taip gali būti kad turėtų būti pagal VB gegužę, o kviečia birželį, bet tai priklauso tik nuo to kada išsiuntėte 260 formas ar nebuvote jų atblokavę ir pan.
Atsakyti
Labas smile.gif
Kelis metus tyliai svajojau apie Ameriką, o va spalį tyliai ėmiau ir nusiunčiau duomenis žaliai kortai gaut. Niekas iki šiol net nežinojo, bet kuo arčiau gegužė, tuo baisiau darosi... Pasipasakojau draugei, kitai, o kad užsipuolė jos mane - kad aš nesuvokiu ką darau, kad čia rimtas reikalas. Aš, tiesą sakant, pažįstamų USA neturiu...
Kaip sekasi toms ir tiems, kurie va taip kaip aš - vyko neturint ten draugų? Neturint kas suras ir darbą ir gyvenamą vietą? (aišku, aš dar vizos neturiu, bet kas čia žino, kaip bus...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilitta: 11 kovo 2015 - 11:46
Lona ar papuolei į tą 30300 ?
Atsakyti
Balandis 30300. Tai čia reiškia, kad tų case nr.savininkai gaus pakvietimus pokalbiui balandžio mėn.?
Atsakyti
QUOTE(Be_happy @ 2015 03 11, 21:46)
Balandis 30300. Tai čia reiškia, kad tų case nr.savininkai gaus pakvietimus pokalbiui balandžio mėn.?

Ne gegužės mėn., nes balandi jau buvo
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, kas skaitot sia tema

as turiu zalia korta jau nuo 2003 metu, laimejau ja atsitiktinai ir visai ten nesiverziau, nusprendziau vykti pabandyti ir zinot pasakysiu ....as nesuprantu ko jus svaigstat del tos Amerikos....?Pragyvenus ten tiek metu as galiu pasakyti, kad visur gerai, kur musu nera...toj Amerikoj yra kruva problemu pradedant nuo apgailetinos medicinines prieziuros, protu nesuvokiamu kainu uz med paslaugas, jeigu neturi draudimo. Man reikejo isoperuoti eiline cista tai uzsiplese 10.000 dol! vaziavau i Lt ir operacija buvo padaryta uz dyka. Nesciosios turi tik 3 men vaikui pagimdyti ir ji priziureti, paskui ka tu nori ta tu daryk, kur nori ten dek ta savo vaika, jei negrysi po 3 men i darba, ismes. Esi ten visada antrarusis, doleriai ant medziu neauga - nesvaikit. Turesit sunkiai ir daug dirbti, nusikalstamumas su Lt nepalyginsi - ten visi nesiojasi ginklus ir niekad nezinai kada kokioj degalinej vakare atsitiktinai gausi kulka i kakta, nes kokie ******* susisaude.....vaiku negali vienu paleisti nuo saves nei per zingsni, juos grobia, turi visur ir visada buti su ta debiliska issisiepusio ir ale laimingo kauke, nuosirdziu zmoniu ten neperdaugiausiai. Negalvokit, kad ten tie mandagus pardavejai su jumis mandagus, kad nori - juos vercia tokiais buti. Ten viska valdo pinigai, pinigai ir dar karta pinigai. Visi vieni kitus stukalina darbe, del geresnes pozicijos gerkles kanda. Ten tokia pati kova uz islikima, kaip ir visur gyvenime, baikit jus cia svaigti....Pilna narkomanu, psichiniu visokiu..... Maisto ir valgymo kultura baisi - eda visi apsiputoje ir stori kaip bekonai vaiksto, net nevaiksto - parduotuvese vazineja su ratukais. Politikai melagiai kaip ir visur. Ar matet koks atotrukis tarp atlyginimu? Eiliniai zmones ten vargsta juodai ir tik grietinele maudosi pieno upese...Policija - niekam nelinkeciau papulti i ju rankas - tada jus pamatysit ko nemate...Lt tokiu bajeriu nebuna kaip ten. Ten kula i kakat gali gauti ne tik is *****, bet labai greitai ir is policijos uzteks tik vieno staigaus judesio ne pagal ju komanda ir pasigailesi, kad sujudejai is vis..... Jus dar daug ko nezinot apie Amerika is realaus gyvenimo joje .. man ten joks ne rojus zemeje, kaip daug kam gali atrodyti.... ir rimtai mastau apie gryzima i LT
Atsakyti
sad.gif kaip mazai pakilo VB si menesi... kazin ar besulauksim savo numeriuko sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2015 03 11, 23:34)
sad.gif kaip mazai pakilo VB si menesi... kazin ar besulauksim savo numeriuko sad.gif doh.gif


O koks Jūsų case nr.?
Atsakyti