Pabandysiu ir aš aprašyt savo romantiškiausią vakarą... Nors praėjo jau 3 metukai, bet jausmas gyvas iki šiol... Truputis priešistorės. Buvome kartu jau 3 metus. Gyvenome ir dirbome Airijoje. Dirbome sunkiai ir daug. Bet buvome vieningi ir mylėjome viens kitą labiau nei iki tol... Tą vakarą mano brangusis atėjo manęs pasitikti prie darbo, kartu ėjome namo. Aš jaučiaus nusikalus kaip šuo, zyziau ir verkšlenau, kad man depresija ir nieko nebenoriu. Galiausiai "skėliau", kad aš jam nerūpiu, jis man nerodo pakankamai dėmesio ir išvis gal manęs jau nebemyli... Jis tik pažiūrėjo į mane tokiu liūdnu žvilgsniu (net dabar ašarėlės kaupiasi). Kažkodėl nusiraminau... Juk myli mane, kaip galiu juo abejot. Na, gal todėl, kad esu nepakenčiama zyzlė ir jei jau man negera, apie tai turi žinot bent jau pusė pasaulio  bet dabar ne apie tai... TAS vakaras. Po kiek laiko (dienų ar savaičių, nepamenu) namuose chaosas - kraunamės lagaminus, PAGALIAU vykstam atostogauti  keliaujam į nuostabią salą, kuri vadinasi Gran Kanarija. Apsipratę su aplinka, "apsiuostinėję" viešbutyje ir aplink, "dirbame ant kojų" - vaikštinėjame, susipažįstame su naujomis vietomis, žavimės kalnais, vandenynu ir t.t. Vieną popietę (kaip visada) nulūžtame pokaituko. Kažkodėl labai noriu miego, ir žadinama neatsibundu. Mano brangusis (MB) mane švelniai ir primygtinai žadina, galvoju dar "ko tu man neduodi miegot"  bet atsikeliu, paprašo manęs pasipuošti... užsivelku Mažą Juodą Suknelę, pasipuošiu juodu kaklo papuošalu, susigarbanoju savo ilgus juodus plaukus, apsiaunu juodas aukštakulnes basutes. MB negali manim atsigrožėt, o ir pati jaučiuos ypatinga  MB taip pat atrodo ypatingai  . Kažkas suvirpa  kažką nujaučiu... MB deda į krepšelį butelį šampano, taures, pleduką, ima į rankas kamerą, einame iš viešbučio, žingsniuojame pakrante, pro prieplauką, jachtas (baltas kaip nuotakas), stebiuosi, koks nuostabus raudonas, kaip kruvinas dangus... saulė jau visai prie laidos... Įlankoje degasi žibintai, prieiname suoliuką. Kaip gerai, man kojeles paskaudo (aukštakulnės basutės daro savo  ). Išimu krepšelio turinį ant suoliuko, MB įjungia kamerą, kažką papliurpiam, pasifilmuojam vienas kitą. MB ima į rankas butelį šampano, prašo manęs paimti taures, einame prie skardžio krašto, vaizdas gniaužia kvapą. MB pradeda kalbėti, be galo jaudinasi, balsas dreba, aš taip pat jaučiu kylantį virpulį... Pagaliau sako "Siūlau tau savo ranką ir širdį... Ar tekėsi už manęs?" (dabar jau bliaunu kaip reikalas  ), o aš... (kas mane už liežuvio tempė?  ) ir sakau... "NEREIKIA NET KLAUSTI"  apsipilu ašaromis ir pakimbu MB ant kaklo, spėju tik akies krašteliu pamatyt kaip ištysta jo veidas, ir jau tik išgirstu kaip klausia "Tai ką čia reiškia?"  Sakau : "TAIP.Taip. Taip. Taip"  Ai, tiesa, dar gaunu dėžutę su nuostabiausiu pasaulyje žiedeliu (man jis toks  ), kurį, jei pasiūlymą priimu, turiu užsidėt pati, pasak MB. Tą ir padarau, žinoma. Pro šalį eina žmonės, mus sveikina, aš visdar nesulaikau ašarų, verkiu ir juokiuos tuo pat metu. Geriame šampaną, glebėsčiuojames ir stebime jau visai gestantį dangų... MB sakė visada prisimins, kad aš iš pradžių nepasakiau "Taip"  , o aš jam sakiau, kad nepamiršiu, kad jis ne pats man užmovė žiedą ant piršto  . Taigi, taip vyko mūsų sužadėtuvės. Stengėmės daryti taip, kaip rodo filmuose, bet išėjo savotiškai, su liapsusėliais ir PAGAL MUS. Todėl ir ypatingai. Nes tai - MŪSŲ vakaras. Ir niekas, niekada negalės to paneigti ar iš mūsų atimti. Kad ir kas atsitiktų. ZE END P.S. Priešistorėje aprašytas vakaras ypatingas tuo, kad tą dieną MB nupirko žiedelį, jį pirkdamas labai stipriai galvojo, mąstė, nes yra labai atsakingas. Nenorėjo suklysti. Tikuosi, nesuklydo
vanilla_ice
2006 07 11, 11:27
Kai pagalvoji, kokie tie vyra romantiški.... Labai  tavo pasakojimas Būkit laimingi
QUOTE vanilla_ice Paskelbta Šiandien, 12:27 Kai pagalvoji, kokie tie vyra romantiški.... Labai tavo pasakojimas Būkit laimingi
Maniškis tai labai, net aš tokia romantiška nevisada būnu  dėkui tau, vanilla_ice
na va paskaiciau tavo isimintiniausia vakara. ir tikrai buvo nuostabus!!! sveikinu!!! gyvenkit ilgai ir laimingai!!! p.s. pritariu jums mergaites kad vyrai romantiski. taip sakau lygindama save su vyru ir va dabar paskaicius. as turbut nesu niekada nieko tokio sugalvojus o mano vyras begale kartu...
QUOTE na va paskaiciau tavo isimintiniausia vakara. ir tikrai buvo nuostabus!!! sveikinu!!! gyvenkit ilgai ir laimingai!!! p.s. pritariu jums mergaites kad vyrai romantiski. taip sakau lygindama save su vyru ir va dabar paskaicius. as turbut nesu niekada nieko tokio sugalvojus o mano vyras begale kartu...  ačiū už linkėjimus ir sveikinimus
petelne
2006 07 13, 12:59
Labai patiko tavo pasakojimas net asara nubraukiau,taip suspaude sirdi lyg as ten buciau buvus.Prisiminiau tuos romantiskus metus,kai susipazinau su savo vyru[pries 7m ].tuomet visa savaite atvaziuodavo ryte 7.30 manes nuvest i darba.Atidarydavau duris,o jis kas ryta stovedavo su puokste graziu roziu  :bigsmile.Pirmaisiais metais daug buvo romantikos,bet jau kokius 4metus,jos neliko ne laselio,man  .O as tokia suknista romantike,del to daznai  ,nustojau vilties,kad mano brangusis taps tuo nuostabiu romantiku koki sutikau.
Ne_gera
2006 07 14, 09:49
Labai graži ir romantiška istorija Tikriausiai jus jau esate vedusi pora? Juk nuo pasipiršimo 3 metai praėjo Būkit laimingi
petelne
2006 07 14, 11:18
QUOTE(Ne_gera @ 2006 07 14, 11:49) Labai graži ir romantiška istorija Tikriausiai jus jau esate vedusi pora? Juk nuo pasipiršimo 3 metai praėjo Būkit laimingi  [FONT=Optima]Taip tie 3metai buvo,kaip medaus menuo.  ,bet kiti 3m liudni,nuobodus,kaip tik tada  sunelio.Visa nestuma liejau asaras,nes vyras i mane nekreipe jokio demesio  ,maniau,kad teks vienai auginti vaikeli,bet jam gimus vel viskas daug maz susitvarke.Susituoke dar nesam nors jau 7metai ir tuoj gims antras vaikelis.Bet si klausima jau svarstome.  .Gal kiek nukrypau nuo temos,bet norejau pasakyt,kad romantiskas vyras gali tapt visisku neromantiku ir net nuobodziu
QUOTE Labai graži ir romantiška istorija Tikriausiai jus jau esate vedusi pora? Juk nuo pasipiršimo 3 metai praėjo Būkit laimingi jei klausi manęs  tada taip, susituokėme prieš metus  na, mano vyras iš tų žmonių, kurie nėra romantikai kasdien, bet jau kai sumąstys kąnors  sakykim, gėles dovanoja nedažnai, tame pliusas yra toks, kad aš TAS progas, kuomet gaunu iš jo gėles atsimenu labai gerai  dėkui tau didelis, Ne_gera QUOTE Gal kiek nukrypau nuo temos,bet norejau pasakyt,kad romantiskas vyras gali tapt visisku neromantiku ir net nuobodziu
matai... aš manau, kad tavo vyras padarė esminę klaidelę šiokią tokią. Jis tave bendravimo pradžioj paprasčiausiai... išlepino... gėlėmis ir dideliu dėmesiu... tu tiesiog įpratai gauti gėlių menkiausia proga... nžn, sunku pasakyt, kiekviena pora turi savo bendravimo ypatybių, bet aš asmeniškai nenorėčiau 3 metus iš eilės kasdien gauti po rožių puokštę  tiesiog pradėčiau nevertint... tikiuosi, nesupyksi, kad savo nuomonę pasakiau  tikiuosi, viskas pas jus susitvrakys... gal pabandyk savo vyrui švelniai užsimint, kaip tau buvo gera, manau, kad nėra stuobrys ir užuominą supras  na, o dėl patapimo neromantiku ar nuobodyla neapsaugotas nei vienas  sėkmės tau didelės,, linkiu meilės ir abipusio supratimo šeimoje... Dėkui už pagyras, merginos
100% pritariu IevaiIevutei!!! Petelne tu paprasciausiai pripratai ir dabar labai sunku kai vyras nebedaro tokiu staigmenu? o gal paprasciausiai pamegink tu kokia staigmenele jam paruosti ir jauciu viskas bus gerai. palepink ir ji biskuti... mano drauge guodesi lygiai del to paties: vyras nebedovanoja geliu! bet inai ir pati pripazysta kad buvo pripratusi prie to todel ir pyksta. o as tu romantisku staigmenu gaunu retai todel kazkaip ju ir nereikalauju. bet kai gaunu tai su kaupu!!! p.s. vakar dovanu gavau sidabrine grandinele ant rankos!!! siaip sau be progos. buvo beproto gera!!!
Šypsenėlė24
2006 07 14, 22:33
Labai jau romantiska istorija
QUOTE p.s. vakar dovanu gavau sidabrine grandinele ant rankos!!! siaip sau be progos. buvo beproto gera!!! kaip smagu... Sipsenele 24 -> ačiū
petelne
2006 07 18, 20:03
vilma QUOTE undefined Sutinku su jumis mergickos,kad tuomet buvau perdaug islepinta,todel dabar kartais smulkmenu nepastebiu.  Ir dabar kai taip uoliai man siulo gera masina,tai as aiskinu,kad man uzteks ir pigesnes.Vakar taip viska apmasciau ir supratau,kad reikia tai ivertint ir su dziaugsmu priimti.[aisku tos masinytes dar savaite reiks palaukt,nes yra dauzta,bet kaip smagiai vaziuoja  ,isbandziau]
na va matai koks saunuolis!!! sekmes jums!!!
QUOTE Sutinku su jumis mergickos,kad tuomet buvau perdaug islepinta,todel dabar kartais smulkmenu nepastebiu. Ir dabar kai taip uoliai man siulo gera masina,tai as aiskinu,kad man uzteks ir pigesnes.Vakar taip viska apmasciau ir supratau,kad reikia tai ivertint ir su dziaugsmu priimti.[aisku tos masinytes dar savaite reiks palaukt,nes yra dauzta,bet kaip smagiai vaziuoja ,isbandziau]
Ievuzhe
2006 07 21, 18:35
Grazu:)
Padūkėlė
2006 09 06, 18:05
Linkiu, kad tavo vyras ir toliau palepintu tave romantiskomis akimirkomis
Nikre06
2006 09 12, 11:36
Dėkui merginos  o dėl palepinimo tai to sulaukiu, be abejo  nėra jis pas mane toks, kad neštų glėbiais gėles, teiktų dovanas menkiausia proga, bet man daug svarbiau, kai bučiuoja, dažnai sako (nuoširdžiai) kad myli ar rytais, pabudęs anksčiau, apkabina mane miegančią... tai - (MAN) brangiau už bet kokias dovanas
Bufeto vedėja
2006 10 02, 15:34
QUOTE(IevaIevute @ 2006 10 02, 12:09) Dėkui merginos  o dėl palepinimo tai to sulaukiu, be abejo  nėra jis pas mane toks, kad neštų glėbiais gėles, teiktų dovanas menkiausia proga, bet man daug svarbiau, kai bučiuoja, dažnai sako (nuoširdžiai) kad myli ar rytais, pabudęs anksčiau, apkabina mane miegančią... tai - (MAN) brangiau už bet kokias dovanas  smagu skaityti tokias ypatingas istorijas  pas mus suzadetuves taip pat buvo isimintinos be galo, nes maniskis taip pat nera is tu, kurie laksto su gelemis is paskos ir murkia diena nakti  uztat labai smagu gauti gelyciu netiketai, arba kai oro uoste pasitinka su chrizantemomis, kuriu nekenciu, bet dziaugiuosi, nes jis stengiasi  aisku po to vis primenu, kad tai ne MANO geles  o apie bucinuku ir rytiniu apkabinimu salduma isvis nekalbu, va cia tikrai dovanos ir pacios mieliausios, nors kartais ir nutraukia koki saldu saldu sapna Zodziu, sekmes autorei ir visoms kitoms zmonelems
liaulia
2006 10 05, 02:35
Sveikutes, mergiotes!!! Na pasigirsiu, pries tris savaite istekejau, sukurem nauja jauna seima  Esam be galo isimyleje, vis dar laizom ta salduji medu  Kalbama apie romantiskiausia vakara. Manasis buvo pries pat vestuves, diena pries. Tiesiog pabegome nuo visu, nes namuose buvo surmulys, paskutiniai organizavimai..pabegom...i pajury kur grazu ir ramu, vaiksciojom papludimiu, fantazavom apie ateiti, tas vakaras buvo labai isimintinas, nes jautem, kad rytoj jau busim vyras ir zmona, tas ranku susikabinimas, degancios meile akys, buciniai, glamones buvo pilni aistros, jaudulio, virpesio, buvom lyg ant sparnu  JUK RYTOJ JAU BUSIM SEIMA!!!!!!
QUOTE(liaulia @ 2006 10 05, 03:35) Sveikutes, mergiotes!!! Na pasigirsiu, pries tris savaite istekejau, sukurem nauja jauna seima  Esam be galo isimyleje, vis dar laizom ta salduji medu  Kalbama apie romantiskiausia vakara. Manasis buvo pries pat vestuves, diena pries. Tiesiog pabegome nuo visu, nes namuose buvo surmulys, paskutiniai organizavimai..pabegom...i pajury kur grazu ir ramu, vaiksciojom papludimiu, fantazavom apie ateiti, tas vakaras buvo labai isimintinas, nes jautem, kad rytoj jau busim vyras ir zmona, tas ranku susikabinimas, degancios meile akys, buciniai, glamones buvo pilni aistros, jaudulio, virpesio, buvom lyg ant sparnu  JUK RYTOJ JAU BUSIM SEIMA!!!!!! 
liaulia
2006 10 06, 11:20
Aciu brangioji Kaip jusu vedybinis gyvenimas? Vis dar laizot ta salduji meduti?
na kaip cia paskius po poros meteliu, jau nebe taip daznai tenka palaizyti meducio.... vis ta  trugdo.... va ir dabar mano brangenybe miega, o as cia sedziu... geda peleda....
[QUOTE]Zodziu, sekmes autorei ir visoms kitoms zmonelems [/QUOTE] Dėkui [/QUOTE] liaulia Paskelbta 2006 10 05, 03:35 Sveikutes, mergiotes!!! Na pasigirsiu, pries tris savaite istekejau, sukurem nauja jauna seima Esam be galo isimyleje, vis dar laizom ta salduji medu Kalbama apie romantiskiausia vakara. Manasis buvo pries pat vestuves, diena pries. Tiesiog pabegome nuo visu, nes namuose buvo surmulys, paskutiniai organizavimai..pabegom...i pajury kur grazu ir ramu, vaiksciojom papludimiu, fantazavom apie ateiti, tas vakaras buvo labai isimintinas, nes jautem, kad rytoj jau busim vyras ir zmona, tas ranku susikabinimas, degancios meile akys, buciniai, glamones buvo pilni aistros, jaudulio, virpesio, buvom lyg ant sparnu JUK RYTOJ JAU BUSIM SEIMA!!!!!! [QUOTE] Sveikinimai liaulia  gyvenkit meilėj ir santarvėj
elickaa
2007 05 04, 08:45
grazu
Labai grazi istorjia
cuoliukė
2007 05 08, 14:31
Jo apie tokias piršlybas manau, kad svajoja kiekviena mergina. Tikrai graži istorija
dzestina
2007 05 13, 18:39
Labai grazi istorija  sekmes gyvenime ir kad niekad nesibaigtu romantika
zuika12
2009 05 19, 15:37
`Agnieska`
2009 05 27, 14:59
Ech.. kokia TA Meilė nuostabi  Įsimylėję žmonės - patys gražiausi. Išlikit tokiais visą gyvenimą
#ANDROMEDA#
2009 05 27, 16:12
grazi istorija...sekmes jums ateityje, bukit laimingi..
Velniukste;)))
2010 04 24, 00:40
nuostabi istorija
Romantiska
Sako lietuviai nemoka dziaugtis svetima laime, netiesa!!! Sveikinu su tokiomis graziomis suzadetuvemis! Tikiuosi ir as kada nors turesiu koki ypatingesni vakara...  )
Darbštuolių Skrynia
2011 10 28, 15:40
laimes jums
|
|