Gal kas nors lanko Kauno lopšeli - darželi "Linelis"?Kaip jis?
Mane irgi domintų Linelis, bet žiūrių atsakymų apie jį jokių
Mes ir nuo balandžio 1 dienos pradėsim lankyti šį darželį. Tik aš dar ten nebuvau, vyras viską tvarko. Bet klausė į kokią grupę norėtume eiti paprastą ar montesori. Tai va dar nenusprendėm. Nežinau kaip dabar, bet man vaikystėj į jį eiti labai patiko. O kaip mano vaikui bus, žiūrėsim
mes kaip tik irgi uzsiraseme i si darzeli
QUOTE(batareika @ 2005 02 24, 12:38) Mes ir nuo balandžio 1 dienos pradėsim lankyti šį darželį. Tik aš dar ten nebuvau, vyras viską tvarko. Bet klausė į kokią grupę norėtume eiti paprastą ar montesori. Tai va dar nenusprendėm. Nežinau kaip dabar, bet man vaikystėj į jį eiti labai patiko. O kaip mano vaikui bus, žiūrėsim o tai keliu sunus prades lankyti darzeli ar lopseli?
Mano vaikui kaip tik šį mėnesį bus 3 metukai, tai va ir keliaus "pas vaikus". Tisa, kažkaip pratinti aš jo prie to darželio tai nežadu. Na gal anksčiau pasiimsim, jei galėsim.
Vat kaip, tai didelis iseis. Saviski leisiu nuo pusantru. Dabar suku galva i kokia grupe leisti ar i montesori ar i paprasta grupe
Manasis mazius jau nuo rugsėjo lanko šį darželį.Šiaip pradžia buvo sunki, bet tai normalu, adaptacija.O dabar į darželį- pasistrykinėdamas.O jei vaikui gerai tai ir man gerai;)Šiaip iš darželio neparsineša nei jokių keiksmažodziu, nei kitokių blogybių.Atvirkščiai dabar nuo stalo jis nurenka indus, rankas i iš lauko iškart puola plauti ir t.t. Nieko blogo negalėčiau pasakyt apie šį darželi;)
Siulau paskaityti savo susidaryta ispudi apie "Lineli" cia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=26029
Aa pati ruosiuosi vesti savo vaika Dainavos raj. i Lopseli - darzeli Lineli, mes uzsiraseme beveik pries metus del sventos ramybes, kad tikrai priimtu. Kiek kalbejau su direktore, uztikrino mane, kad nieko nera priverstinio, jei kas nepatinka ateikit skundimus man sakykit. Isspresim, jei kokios problemos. Daug kiek esu girdejus is kaimynu ir aplinkiniu kurie lanke si darzeli tikrai nemalonomu tikrai neturejo, dar rekomenduoju pasiskaityti cia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=26029
Aidana, į kokią grupę tavo vaikas eina? Maniškis jauniausiais grupėj, bet jau kaip jam patinka... Fantastika. Tik nuo 1 pradėjo eiti ir jokių problemų nebuvo, net auklėtoja stebėjosi. Žodžiu vaikas patenkintas, aš - tuo labiau. Tikrai negalvojau, kad viskas taip gerai bus.
Aš taip pat ruošiuosi vest vaiką į šį darželį, nors arčiau Kūlverstukas, bet paskaičius šiame forume nuomones ir palyginus, nusprendžiau pasirinkt Linelį
Strielka, o tas Kūlverstukas tai už stadiono??? Jei taip, tai kai liepos mėnesį Linelis atostogaus, tai vaikai į tą darželį bus nukreipti. Bet mes dėl mėnesio tikrai ten neisim, nes aš pati liepą pora savaičių atostogausiu, o kitu metu seneliai pažiūrės. Šiap tai vaikas tikrai patenkintas, trečiadienį bus mamyčių šventė. Be to, mūsų grupė "Linas" gal ir daugiau iš tos grupės atsiras. Laibai faina būtų.
Tai nuo keliu metu ten vaikus priima? Nuo1.5 ar nuo 1 ?
Na va, prisiskaičiau ir nusprendžiau iš anksto savo pupą į šį darželį užrašyti, kad nereiktų po to eilėj laukti. Mums tai žiauriai geroj vietoj šis darželis per balkoną matos, galima sakyti, kad kieme
mes irgi į "Linelį" eisim. tik dar nenusprendžiau ar nuo 1,5 ar nuo 2 metukų
mes eisim į 1 montessori grupę QUOTE(ilja @ 2005 05 25, 16:57) Na va, prisiskaičiau ir nusprendžiau iš anksto savo pupą į šį darželį užrašyti, kad nereiktų po to eilėj laukti. Mums tai žiauriai geroj vietoj šis darželis per balkoną matos, galima sakyti, kad kieme O čia nuo pačių auklėtojų priklauso. Kiekviename darželyje jų būna visokių. Tai pat ir Linelyje. Mes taip pat ten ėjome į lopšelio grupę. Iš pradžių mums ten viskas nepatiko, norėjau keisti darželį, todėl perėjome į kitą grupę. Va ten buvo tikrai faina. Patiko ir mamytei ir dukrytei QUOTE(Vilika @ 2005 07 28, 11:22) O čia nuo pačių auklėtojų priklauso. Kiekviename darželyje jų būna visokių. Tai pat ir Linelyje. Mes taip pat ten ėjome į lopšelio grupę. Iš pradžių mums ten viskas nepatiko, norėjau keisti darželį, todėl perėjome į kitą grupę. Va ten buvo tikrai faina. Patiko ir mamytei ir dukrytei Prašom papasakoti kuri lopšelio grupė ir auklytė patiko, o kuri ne QUOTE(ilja @ 2005 07 28, 11:44) Na to nepadarysiu dėl etikos sumetimų ir dėl to, kad gal po vasaros vėl ten eisime. Manau tu supranti, kad nenoriu pakenti pati sau. Prieš pradėdama eiti li lopšį paprašyk, kad leistų apžiūrėti abi grupes ir tada pajusi pati, kur geriau tavo vaikui. Bent jau kai mes pradėjome ten eiti jokų eilų nebuvo. Tavo lelius dar mažiukas, tad kol jis užaugs iki lopšelinuko dar dag kas gali pasikeisti, auklėtojos taip pat. Užsirašyti iš anksto verta, o likus 2 mėn. iki lankymo pradžios nueik ir pasirink grupę. O kad vedėja būtų geranoriškenė, gali nunešti kokią malonią dovanėlę
Sveikos mamytes,
na va jau dvi savaites mano mazoji mergyte keliauja i lopselio grupe Linelyje. Butu idomu susipazinti su kitomis mamytemis,kuriu vaikuciai lanko Anciuku grupe. Ar yratokiu? Pasidalinkite savo ispudziais apie si lopseli. Mano mergyte, net keista,bet eina noriai. Pirmas zodelis ryte atsikelus "leli, einem", tai reiskia einam pas vaikus
Jolciuk, smagu, kad tavo dukrytei lopselyje patiko..
QUOTE(smėliukė @ 2005 09 29, 13:41) Jolciuk, smagu, kad tavo dukrytei lopselyje patiko.. Sveika, siaip eiliu nemanau,kad yra, nes as savo mergaite uzrasiau liepos menesi,kai darzelis ir direktore atostogavo,o jau nuo rugsejo be jokiu problemu pradejom lankyti ir dar vietu yra. Nereikejo nei dovanu, nei "patepimo" direktorei. Pinigeliu rinkimas tai teveliu susitarimo reikalas (bent jau musu grupeje), kiek nuspres, tiek susirinks, juk reikia ir zaisliuku nauju, ir grupe paremontuoti, juk viskas del savu vaikuciu Maistas,kaip ir visuose valdiskuose darzeliuose nera labai sveikas ir skanus,bet mano mergaite valgo visai neblogai, nors yra nevalgi (namie labai sunkiai isiulau). Daznai per pietus gauna vaisiu desertui. Is tikruju dar neilgai lankom, tai nieko blogo kol kas negaliu pasakyti. Manau daug ka pasako tai,kad mano "mamyciuke" noriai eina kas ryta Nu va kiek daug prirasiau
Labai smagu, kad tokie geri atsiliepimai apie šį darželį.
Užrašiau ir aš savo mažutę į darželį. Mes eisim tik po 1,5 metukų. Kažkas mane prigasdino, kad visur eiles ir nepriims jeigu pervėlai užrašysiu Mano draugės du vaikučiai lanko Linelį. Kiek pakalbu su ja ir matau jos vaikus, tai tikrai leidžia suprasti, kad ten jiems gerai. Tik kiek supratau ten mokina maldeles ir t.t. Tai lyg ir ne katalikiškas darželis. Tikiuosi lazdos neperlenks...
Mes ir užsirašėme į "Linelį" Vasarą mergytei sueis trys metukai ir pradėsime eiti į darželį. Mano mergaitė labai jautri, todėl labai bijau, kad darželyje gali nepatikti. Labai prašau atsiliepkit mamytes, kurių vaikai lanko Linelį ir patarkit, kurią grupę geriau pasirinkti. Juk kiekviename darželyje būna visokių auklėtojų, todėl labai man neramu. Manau, kad mažųjų darželinukų grupės turėtų dvi būti...Na patarkit man, juk lankantys jau pastebėjo, kur geresnės auklėtojos, tvarkingesnė grupė. Jei nenorit rašyti į forumą, rašykit AŽ. Labai lauksiu jūsų atsiliepimų.
QUOTE(Vilika @ 2005 07 28, 10:22) O čia nuo pačių auklėtojų priklauso. Kiekviename darželyje jų būna visokių. Tai pat ir Linelyje. Mes taip pat ten ėjome į lopšelio grupę. Iš pradžių mums ten viskas nepatiko, norėjau keisti darželį, todėl perėjome į kitą grupę. Va ten buvo tikrai faina. Patiko ir mamytei ir dukrytei vis dėl to parašykite, kokie pavadinimai tų grupių. be to, jei ir parašysite kokią pakeitėte, is tike nieko neatsitiks, juk neakas iš SM
Na dar vis nesulaukiu žinių
Mano dukryte kaip tik lanko si darzeli. ji taip pat yra be galo judri, kaip tik del to jai labiau patinka darzelyje nei namuose. ji net savaitgaliais prasoso i darzeli, taigi manau, kad ten jai tikrai smagu.
beje, kazkas rase, kad ten maldeles mokina. nu tai tikrai nesamone, nieko tokio as tikrai nepastebejau. tik darzelis yra etnokulturines pakraipos, tai reiskia, kad jie svencia visas tradicines lietuviskas (katalikiskas) sventes, bet tai tikrai nera blogai. kaip tik vaikai susipazista su lietuviskom tradicijom. su lopselio grupemis susidurti neteko, nes maniske pradejo lankyt nuo 3m., ir grupes mes nesirinkom, o ejom ten, kur buvo laisva vieta, nes teko skubiai atsisveikint su aukle, tai kito pasirinkimo kaip ir neturejom. ir tikrai negaliu pasakyti nieko blogo. mano dukrytei patinka ir aukletojos ir uzsiemimai... beje ji darzelyje dar eina i prailginta grupe, taigi gaunasi, kad tenka pabedraut su keliu grupiu aukletojom, bet tikrai nei vienai priekaistu neturiu.
As apie si darzeli galiu pasakyti tik gerai
Bent kolkas labai dziaugiuosi,kad pasirinkom sidarzeli,nors jis ir nera arciausiai namu.
Norejau paklausti, kaip yra lopselinuku grupese su vezimu palikimais? Musiskis nuo rudens eis i anciukus, dar netures 2 metuku, tai zadam veziot vezimuku. Ar yra jiem skirta vieta, kur galima palikti?
Seikos Linelio mamytes, na nuo pirmadienio mano pupa prades lankyti si lopseli, tai man taip neramu, lyg as biciau kokia pirmoke
QUOTE(Brashke2 @ 2006 05 22, 09:47) aš siūlyčiau eiti i I-ąją Montesori (auklėtojos Zita ir Raimonda) Labai gera atmosfera ir labai vaikai ten gerai jaučiasi. Kitų grupių nebandžiau ir nežinau nieko apie jas. Galiu tik pasakyt kad į mūsų grupę yra eilės patekti... mas Šiandien pirmą dieną buvome I montessori grupėje. man atmosfera tikrai labai patiko - mano mažei irgi lyg patiko, bet kai ėjom namo, mačiau, kad įspūdžių vienai dienai buvo daugoka... QUOTE(lole @ 2006 08 31, 09:08) Seikos Linelio mamytes, na nuo pirmadienio mano pupa prades lankyti si lopseli, tai man taip neramu, lyg as biciau kokia pirmoke Mes kita pirmadieni irgi eisim i sita lopseli, tik mano maziukui dar 1,5 m. Tai ar nesete ka aukletojoms? As irgi galvoju gal pradziai uztektu saldainiu dezutes. Tiesa, dar girdejau, kad lopselinukams keis langus, tai kokiai savaitei uzdarys grupe. QUOTE(estela @ 2006 09 04, 14:11) Mes kita pirmadieni irgi eisim i sita lopseli, tik mano maziukui dar 1,5 m. Tai ar nesete ka aukletojoms? As irgi galvoju gal pradziai uztektu saldainiu dezutes. Tiesa, dar girdejau, kad lopselinukams keis langus, tai kokiai savaitei uzdarys grupe. O i kokia grupe jus einat , mes tai i giliukus
O iš 1 montesori dar kas nors yra?
Mamytes atsiliepkit ar kas weda sawo maziukus i "lineli" gyliuku grupe, norim bendrauti
Na dar ne teko su juo susipazint, bent jau kai as atvedu beatrice apie puse desimt nei vienas berniukas neverkia
O gal dar daugiau mamyciu prisijungtu
Sveikos mamytes, mes irgi praeita savaite pradejome eiti i giliukus, norim orisijungti prie jusu draugijos:)
QUOTE(LUXOTTICA @ 2006 09 28, 12:05) Sveikos mamytes, mes irgi praeita savaite pradejome eiti i giliukus, norim orisijungti prie jusu draugijos:) Sveika malonu kad musu ratas pleciasi, o ka tu vedi? Man dabar nutarem iki pirmadienio pasedet namuose, nes paziurejau vakar ir issigandau siaubas, visi vaiksto snarglini kosija, tai galvoju pabusim namie, kol tas virusiukas eina, o jus ar dar nesusirgot?
Malonu susipazinti:) Mano mergaite Urte. DAbar trecia savaite, kaip einam. Aukletoja kaip tik minejo, kad mano mergaite is tu, kuriai smagiau vienai , nei su vaikais, bet sake, kad jau progresas yra, nes nusiziurejo sau drauge Beatrice:) Draugausim
QUOTE(lole @ 2006 09 28, 13:43) Sveika malonu kad musu ratas pleciasi, o ka tu vedi? Man dabar nutarem iki pirmadienio pasedet namuose, nes paziurejau vakar ir issigandau siaubas, visi vaiksto snarglini kosija, tai galvoju pabusim namie, kol tas virusiukas eina, o jus ar dar nesusirgot?
Tai manoyra rupestelis okalbama turbut apie ta pacia Beatrice mano mazge, ojus dar turbut maziukai, ir jauciu as ja maciau sedincia viena rubinelei, ukletoja minejo, kad karts nuo karto pasedi viena, tai maniske griebe ja uz rankytes dave atsinestu savo zaislu ir nuejo, bet ji lyg praita savaite labai slogavo, kaip dabar jus laikotes.
Papildyta: Mamytes is Linelio junkites , draugausime mes lopselinukai "GYLIUKIAI" |