Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaliakalnis: l/d "Linelis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*Urte*
Urtei 2.3 m, bet tokia nemaza, auksta mergaite. Pakosejo praeita savaite, bet slogos nebuvo. O jus sia savaite jau einate? Siandien ryte atvedziau, tai tik keli vaikuciai buvo ir tie visi issijuose kosejo. Jus seniai lankote? Patenkintos?

QUOTE(lole @ 2006 10 02, 14:49)
Tai manoyra rupestelis okalbama turbut apie ta pacia Beatrice mano mazge, ojus dar turbut maziukai, ir jauciu as ja maciau sedincia viena rubinelei, ukletoja minejo, kad karts nuo karto pasedi viena, tai maniske griebe ja uz rankytes dave atsinestu savo zaislu ir nuejo, bet ji lyg praita savaite labai slogavo, kaip dabar jus laikotes. biggrin.gif
Papildyta:
Mamytes is Linelio junkites , draugausime mes lopselinukai "GYLIUKIAI" 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

lole
Mes jau einam nuo rugsejo pirmos, patenkintos labai ypac aukletoja Diana, super ji biggrin.gif o as ir siandien atvedziau tai visi sloguoja ir kodel mamos tokius veda? as tai net praita savaite nevedziau nors ir sveika per tuos sloguojancius, bet tiek ir uzteko biski bego nosyte, dabar nzn kaip bsu po sitos savaites galetu gal tokiu nevesti ir neuzsikrestu kiti, na ka as zinau. Maniske tai labai noriai eina o as neleidau praita savaiet del kitu nors turetu but atvirksciai ligoniukai sedet namie o sveikuoliai eiti. O kaip jums sekasi ar patenkinti? ar neverke, dar neteko su jusiske susipazinti biggrin.gif
*Urte*
As irgi patenkinta labai, mes labai lengvai pradejome, antra diena jau pasiprase likti miegoti, dvi savaites praejo super, o stai siandien prasidejo spektaklis... Urte verkia isikibusi man i kakla, as verkiu, aukletoja paeme man nuo ranku verkiancia, as taip ir isejau... ir visa kelia iki darbo verkiau, nes sirdis plyso... Niekada niekur nebuvau palikusi jos verkiancios... Pasiguodziau:)
O del ligu... Na, as is tu, kur truputi kosincia atvede, bet ji neslogavo, nuvedziau pas gydytoja, pasake, kad neiko baisaus, galiu vesti, todel ir vedu. Ir paprasciausiai neturiu galimybes buti namuose su ja, ir neturiu kam palikti.
Tiesa, pirmasis blogas pavyzdys is darzelio jau atkeliavo pas mus... Urte neikada neimdavo "soskes", nuo gimimo nebuvo paemusi i burna, bet vakar issitrauke is dezutes, sako, vaikai darzeli su papais vaiksto... tai taip ir nepaleido iki siandien, i darzeli atsinese....
lole
Na geras cia su ta soske biggrin.gif 2.gif taip ir as pastebejau kad visi su soskem ipac kai eina miegot, maniske ir po sia diena dar ja vartoja , bet mumspliusas aukletoja sake kad tik kai eina miegot, namie kaskodel tai jos is burnos nepaleidzia, as ir tikejausi prades eiti i darzelyje ten vaikai jau neciulpia bus geda ir isspjaus, bet... na bet manau viskam ateina savo laikas. Aukletoja minejo kad siandien ir su jumis snekejo del grindu grupeje, as tai simtu uz, nors mes ten busime tik iki rugsejo, jei jau sausi neperves, mat mums bus trys, bet vistiek vaikam graziau ir smagiau, o dabar nesuprasi kas nei dazyta nei linoleumas, tai as primeciau grindys iseis virs 1000lt ir plius darbas, tai idomukiek musus grupeje? O kaip jus i tai? Labai malonu kad pabendraujam nors internetu, jau galetu greiciau buti tas susirinkimas susipazintume. O tiesa kai as siandien Beatrice atvedziau ant devyniu , tai verkianciu vaikuciu nebuvo, jau ta musu aukletoja super super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Butu smagu kad daugiau mamyciu prisijunktu, o kur dingo Arno mamyte biggrin.gif g.gif
Giliukai mes cia
*Urte*
As tai tikrai uz, kiek reikes, tiek prisidesim, del vaiku geroves galeciau viska atiduoti:) Sake aukletoja, kad viso grupeje 15 vaiku, bet manau, kad kaip visuomet ir visur atsiras tokiu, kurie nesides. Man irgi sita aukletoja super! Bet ir sunkus ju darbas, niekada nesusimastydavau, kol nevedziau i darzeli...
Aciu uz paguoda, kad neikas neverke mirksiukas.gif
lole
QUOTE(*Urte* @ 2006 10 04, 10:05)
As tai tikrai uz, kiek reikes, tiek prisidesim, del vaiku geroves galeciau viska atiduoti:) Sake aukletoja, kad viso grupeje 15 vaiku, bet manau, kad kaip visuomet ir visur atsiras tokiu, kurie nesides. Man irgi sita aukletoja super! Bet ir sunkus ju darbas, niekada nesusimastydavau, kol nevedziau i darzeli...
Aciu uz paguoda, kad neikas neverke mirksiukas.gif
*

Ner uz ka . O as kaskaip net nepagalvojau kas kas gali neprisideti, bet jauciu kad rimtai tokiu buna g.gif o as dabar sedziu ir ieskau pagalbos internete gal jus zinote ar turite koki pavyzdi motivacinio laisko , mat bandau darbelio ieskotis biggrin.gif
*Urte*
parasyk man i AZ
savo el.pasta, galiu savo persiusti, gal pades:)

QUOTE(lole @ 2006 10 04, 11:31)
Ner uz ka . O as kaskaip net nepagalvojau kas kas gali neprisideti, bet jauciu kad rimtai tokiu buna g.gif o as dabar sedziu ir ieskau pagalbos internete gal jus zinote ar turite koki pavyzdi motivacinio laisko , mat bandau darbelio ieskotis biggrin.gif
*

lole
Parasiau dekui labai.
O as ir vel kur visos mamytes, GILIUKU biggrin.gif
lole
QUOTE(*Urte* @ 2006 10 04, 10:58)
parasyk man i AZ
savo el.pasta, galiu savo persiusti, gal pades:)
*

Kaip jus gyvenat ar einat i darzely, mes cia dvi savaites sirguliavom tai vel nevedziau net nzn ka cia daryt reikes, o juk paskutini karta slogavom pernai per kaledas, o dabar g.gif
*Urte*
Labas:) Mes einam be pertrauku i darzeli, tik tetis rytais veda, nes labai ryte verkai, atsikelia is ryto ir jau lovoj i asaras... nenoriu i darzeli!!! Tai siandien pirma diena po poros savaiciu verkimo, kai nebeverke. TAi taip ir einam. Nors vaakre tai labai linksma buna. Tiesa, rytoj susirinkimas teveliu, dalyvausite?
lole
QUOTE(*Urte* @ 2006 10 23, 11:32)
Labas:) Mes einam be pertrauku i darzeli, tik tetis rytais veda, nes labai ryte verkai, atsikelia is ryto ir jau lovoj i asaras... nenoriu i darzeli!!! Tai siandien pirma diena po poros savaiciu verkimo, kai nebeverke. TAi taip ir einam. Nors vaakre tai labai linksma buna. Tiesa, rytoj susirinkimas teveliu, dalyvausite?
*

Taip eisim , o mes biski matai sirguliavom, tai siandien po dvieju savaiciu ir verke, nors gal tai tik antras kartas. O ka sneka del gindu nes nieko su aukletoja nepasnekejau? biggrin.gif
*Urte*
As isvaziavusi buvau, tai vyras kuri laika vesdavo i darzeli, tai minejo, kad rinko grindims, bet net nezinau kiek:) Siandien ir mes eisim i susirinkima mirksiukas.gif
jolciukas
QUOTE(lole @ 2006 10 03, 12:28)
Mes jau einam nuo rugsejo pirmos, patenkintos labai ypac aukletoja Diana, super ji biggrin.gif o as ir siandien atvedziau tai visi sloguoja ir kodel mamos tokius veda? as tai net praita savaite nevedziau nors ir sveika per tuos sloguojancius, bet tiek ir uzteko biski bego nosyte, dabar nzn kaip bsu po sitos savaites galetu gal tokiu nevesti ir neuzsikrestu kiti, na ka as zinau. Maniske tai labai noriai eina o as neleidau praita savaiet del kitu nors turetu but atvirksciai ligoniukai sedet namie o sveikuoliai eiti. O kaip jums sekasi ar patenkinti? ar neverke, dar neteko su jusiske susipazinti biggrin.gif
*

Sveikos Linelio mamytes, pamaciau geru atsiliepimu apie aukletoja Diana ir nesusilaikiau smile.gif Mes pernai lankem Lineli,pradejom eiti,kai buvom 1m ir 7men, pradzia kaip ir visiems buvo sunki, bet apie si darzeli liko tik silti prisiminimai, thumbup.gif mano mergaite dar iki siol prisimena draugus is Linelio ir aukletojas. Mes lankem Anciuku grupe, bet ir joje dirbo aukletoja Diana, tai teko jai kartu su manim ir paverkti, ir pasidziaugti mano mazyle smile.gif Labai siltas zmogus. thumbup.gif
Gal galiu paprasyti perduoti limnkejimus nuo Faustos smile.gif ???
Sekmes jusu mazyliams Linelyje 4u.gif
lole
QUOTE(jolciukas @ 2006 10 29, 22:33)
Sveikos Linelio mamytes, pamaciau geru atsiliepimu apie aukletoja Diana ir nesusilaikiau smile.gif Mes pernai lankem Lineli,pradejom eiti,kai buvom 1m ir 7men, pradzia kaip ir visiems buvo sunki, bet apie si darzeli liko tik silti prisiminimai,  thumbup.gif  mano mergaite dar iki siol prisimena draugus is Linelio ir aukletojas. Mes lankem Anciuku grupe, bet ir joje dirbo aukletoja Diana, tai teko jai kartu su manim ir paverkti, ir pasidziaugti mano mazyle smile.gif Labai siltas zmogus.  thumbup.gif 
Gal galiu paprasyti perduoti limnkejimus nuo Faustos smile.gif ???
Sekmes jusu mazyliams Linelyje  4u.gif
*

Aciu , tikrai perduosim, o kur jus pabegot kad nebelankot Linelio, o aukletoja Diana, tai ta pati ji dabar dirba Giliukuose, tikrai mielas ir siltas zmogus thumbup.gif
jolciukas
Mes nuo sio rugsejo pradejom lankyti darzeli salia namu, nes Linelis mums per toli,bet pernai niekur daugiau neprieme tokios mazytes,tik Linelis
lole
QUOTE(jolciukas @ 2006 10 30, 20:07)
Mes nuo sio rugsejo pradejom lankyti darzeli salia namu, nes Linelis mums per toli,bet pernai niekur daugiau neprieme tokios mazytes,tik Linelis
*

jei ne paslaptis koki darzeli?
jolciukas
Dabar mes lankom Ziogeli,jis mums prie pat namu smile.gif
Racegirl
tai kaip, ar nėra daugiau "montesorininkių" biggrin.gif iš linelio?
BooMe
labas mamytes, o kurioj mazdaug vietoj randasi tas linelis? wub.gif
lole
Jis randasi , beveik priesais Hiper maxima, kiemuose.
BooMe
cia kazin tas pats kur bendrabuciu kiemuose?
lole
QUOTE(BooMe @ 2007 08 17, 14:26)
cia kazin tas pats kur bendrabuciu kiemuose?
*

Na nzn , bet man atrodo ten nebendrabuciai, o is kitos puses gatve, berots ten ankscau piresais buvo parduotuve Dali.
^Braškytė^
Sveikos mamytes mano zuikutis keliaus irgi i si darzeli ,noreciau dar jusu nuomoniu apie si darzeli 4u.gif ar jusu vaikuciams ten gerai ,ar patinka ?
^Braškytė^
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 07, 16:44)
Sveikos mamytes mano zuikutis keliaus irgi i si darzeli ,noreciau dar jusu nuomoniu apie si darzeli  4u.gif  ar jusu vaikuciams ten gerai ,ar patinka ?
*

Nejaugi niekas nelankot sio darzelio??? laukiu mamyciu nuomoniu apie si darzeli 4u.gif
Racegirl
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 16, 20:27)
Nejaugi niekas nelankot sio darzelio??? laukiu mamyciu nuomoniu apie si darzeli  4u.gif
*

sveika 4u.gif
mano vaikas jau du metai lanko šį darželį. esu patenkinta. bet tai manau priklauso nuo auklėtojos, o ne nuo darželio pavadinimo. pasakyk, į kokią grupę eisite ir susirinksi informaciją "gera tai grupė ar ne" smile.gif mirksiukas.gif

Be to, nuomonių juk yra - 7 puslapiai prirašyti biggrin.gif
^Braškytė^
QUOTE(Racegirl @ 2008 01 17, 18:34)
sveika  4u.gif
mano vaikas jau du metai lanko šį darželį. esu patenkinta. bet tai manau priklauso nuo auklėtojos, o ne nuo darželio pavadinimo. pasakyk, į kokią grupę eisite ir susirinksi informaciją "gera tai grupė ar ne" smile.gif mirksiukas.gif

Be to, nuomonių juk yra - 7 puslapiai prirašyti  biggrin.gif
*

noumoniu daug bet jos pasenusios jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif o nauju kaskaip nelabai yra o i kokia grupe tai net dar ir nz tik ruosemes eiti pas vedeja ir pasikalbeti g.gif rolleyes.gif bigsmile.gif
avieciuks
sveikos mamytes gal kurios mamytes vaikiukas lanko giliuku grupe butu idomu pabendrauti nes mes dabar sirguliuojam tai idomu kaip ten darzeli su aukletojom ar jau viskas gerai ar atejo nauje
Vilika
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 01 17, 19:14)
noumoniu daug bet jos pasenusios jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o nauju kaskaip nelabai yra o i kokia grupe tai net dar ir nz tik ruosemes eiti pas vedeja ir pasikalbeti  g.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif
*

Na tavo vaikiukas dar mažiukas labai, o mes iš lopšelio amžiaus seniai išaugom, tad nelabai galiu padėti. Maistas darželyje neblogas, nemažai vyksta renginių vaikams, o daugiau viskas nuo auklėtojų priklauso. Šį darželį lankome du metus ir esame juo patenkinti mirksiukas.gif
^Braškytė^
QUOTE(Vilika @ 2008 02 14, 13:55)
Na tavo vaikiukas dar mažiukas labai, o mes iš lopšelio amžiaus seniai išaugom, tad nelabai galiu padėti. Maistas darželyje neblogas, nemažai vyksta renginių vaikams, o daugiau viskas nuo auklėtojų priklauso. Šį darželį lankome du metus ir esame juo patenkinti  mirksiukas.gif
*

o kalbant apie maista tai girdejau blogu atsiliepimu g.gif sake kad ten nekoks maistas kad vien koses ir koses o mesytes labai retai duoda rolleyes.gif rolleyes.gif
lole
QUOTE(avieciuks @ 2008 02 09, 21:59)
sveikos mamytes gal kurios mamytes vaikiukas lanko giliuku grupe butu idomu pabendrauti nes mes dabar sirguliuojam tai idomu kaip ten darzeli su aukletojom ar jau viskas gerai ar atejo nauje
*

Labas, paskaitinejau labai idomu pasidare mes pernai lankem giliukus, ir labai buvom patenkinti va tik dabar labai idomu pasidare o kuri aukletoja isejo? Mes lankem pas Diana ir Virginija, nu tai ka galiu sakyti joms milijona kartu aciu super aukletojos o ypac DIana , ji man labai labai patiko na o svarbiausiai kad mano lepunelei taip pat. smile.gif
mamukas27
Gal kieno vaikai eina į montessori grupę,kur dirba auklėtoja Zita? Kaip jum ji? Man asmeniškai ,tai labai nepatinka ji,labai jau vaidmainė. Ir labai skirsto vaikus. Turi savo numylėtinius,tai juos labai žiūri, o tie kurie jai nepatinka ,tai tie vaikai jau nuskriausti.
papalike
Sveikos...Mums šis darželis irgi kieme praktiškai ir planuoju į jį užrašyti savo mažiukę. O idomu , ar labai iš anksto reiktų tai padaryti? Planuojam eiti maždaug nuo 1,5-1,7 m. amžiaus. Tai gal užteks kai nueisim jau kokių metų susipažinti....
*luka*
QUOTE(mamukas27 @ 2008 03 24, 16:04)
Gal kieno vaikai eina į montessori grupę,kur dirba auklėtoja Zita? Kaip jum ji? Man  asmeniškai ,tai labai nepatinka ji,labai jau vaidmainė. Ir labai skirsto vaikus. Turi savo numylėtinius,tai juos labai žiūri, o tie kurie jai nepatinka ,tai tie vaikai jau nuskriausti.
*

Mes lankėme montessori I grupę vasarą, kai mūsų grupė atostogavo. Jau nebeatsimenu auklėtojų vardų, tik žinau, kad viena buvo labai jauna, o kita jau senyvo amžiaus kūda tokia labai. Nežinau kodėl, bet visą laiką jaučiau, kad aš jai labai nepatinku, o kaip elgdavosi su dukra nežinau, nes per trumpai mes ten buvom, o be to dukrytė maža buvo, tai dar nieko nepasakodavo. O ta jauna man labai patiko thumbup.gif
TJolke
p.s. cia blogai nurodytas adresas: Savanoriu pr. 23 butu Savanoriu pradzia, o sis darzelis netoli buvusios Rausves ( dar anksciau Griciupio, o dabar IKI) kiemuose. Man atrodo ten Savanoriu pr. 236a
evaj
Sita grupe labai gerai zinau . Butent ci aaugo puse musu gimines vaiku . Bet kad ir kaip bebutu gaila, Raimonda isejo dirpti i mokykla, o dabar dar ir turi leliuka. O jos mama Zitute jau galvoja apie isejima taip pat. Dabar pas mus irgi kyla darzelio klausimas . Manau jai liks Zitute eisim ten , o jai ne eisim prie namu. Manau ta grupe ir yra nuostabi savo aukletoja ir jos atsidavimu vaikams. Tokio rupestingumo neteko dar niekur matyti.
mamukas27
QUOTE(*luka* @ 2008 04 02, 14:36)
Mes lankėme montessori I grupę vasarą, kai mūsų grupė atostogavo. Jau nebeatsimenu auklėtojų vardų, tik žinau, kad viena buvo labai jauna, o kita jau senyvo amžiaus kūda tokia labai. Nežinau kodėl, bet visą laiką jaučiau, kad aš jai labai nepatinku, o kaip elgdavosi su dukra nežinau, nes per trumpai mes ten buvom, o be to dukrytė maža buvo, tai dar nieko nepasakodavo. O ta jauna man labai patiko  thumbup.gif
*

vel
as savo maziu esu uzrasiusi i lineli.noreciau isgirsti daugiau nuomoniu apie si darzeli,apie jame dirbancias aukletojas mirksiukas.gif
rutaškina
LABA DIENA VISOMS MAMYTEMS.

LABAI ESU LAIMINGA, KAD MANO DUKRYTEI TEKO LANKYTI MONTESORI I GRUPE, PAS LABAI GERBIAMA IR MYLIMA VISU VAIKU IR TEVU AUKLETOJA ZITA.

MIELOSIOS NEKREIPKITE DEMESIO I SKELBIMA, KAD AUKLETOJA ZITA BLOGA.
TAI TIKRAS MELAS, BLEFAS, TIK ZEMO LYGIO ZMOGUS GALI SKLEISTI TOKIA INFORMACIJA. TAI "BOBU" KALBOS.

ZITA, TAI VISIEMS TOS GRUPES VAIKAMS, KAIP MAMA, JI LABAI GERBIAMA PEDAGOGE, NE TIK KAUNO MIESTE, TAI MONTESORI PRADININKE, VAIKU NUMYLETINE. TIK JOS DEKA, TIK DEL JOS MES LANKEME TA GRUPE.

DIDZIAUSIA PAGARBA AUKLETOJAI ZITAI, TAI PEDAGOGAS IR ZMOGUS IS DIDZIOSIOS RAIDES.

SVEIKATELES IR ILGU, ILGU METU TAI AUKLETOJAI

P.S. čia mano draugės iš Kauno patirtis
Kristina-Dimka
sveikutes,gal kas galite pasakiti ar labai dideles eiles i lineli lopseli? smile.gif
Nylė
NEREKOMENDUOCIAU TO DARZELIO

ATKREIPKITE DEMESI, KOKIA APLEISTA DARZELIO APLINKA. MANAU, KOKIA ISORE, TOKS IR VIDUS. TEKO MATYTI IR KITUS SENESNES STATYBOS DARZELIUS, BET JIE RENOVUOTI, TVARKINGI.
O CIA JOKIU PASTANGU VADOVAS NEDEDA, KAD BUTU PADORUS VAIZDAS. ATKREIPKITE DEMESI, KOKIOS VAIKU ZAIDINU AISKTELES, SIAUBAS.
GAILA VAIKU

mamukas27
QUOTE(rutaškina @ 2008 05 14, 14:19)
LABA DIENA VISOMS MAMYTEMS.

LABAI ESU LAIMINGA, KAD MANO DUKRYTEI TEKO LANKYTI MONTESORI I GRUPE, PAS  LABAI GERBIAMA IR MYLIMA VISU VAIKU IR TEVU  AUKLETOJA  ZITA. 

MIELOSIOS  NEKREIPKITE DEMESIO I SKELBIMA, KAD AUKLETOJA ZITA BLOGA.
TAI TIKRAS MELAS, BLEFAS, TIK ZEMO LYGIO ZMOGUS GALI SKLEISTI TOKIA INFORMACIJA.  TAI "BOBU" KALBOS.

ZITA, TAI VISIEMS TOS GRUPES VAIKAMS, KAIP MAMA, JI LABAI GERBIAMA PEDAGOGE, NE TIK KAUNO MIESTE, TAI MONTESORI PRADININKE, VAIKU NUMYLETINE.    TIK JOS DEKA, TIK DEL JOS MES LANKEME TA GRUPE.

DIDZIAUSIA PAGARBA  AUKLETOJAI  ZITAI, TAI PEDAGOGAS IR ZMOGUS IS DIDZIOSIOS RAIDES. 

SVEIKATELES IR  ILGU, ILGU METU TAI AUKLETOJAI

P.S. čia mano draugės iš Kauno patirtis
*

Nu kaip ir kiekvienas zmogus turi savo nuomone ir turi teise issakyti. As tai isvis uz tokias aukletojas,kurios sulaukusios brandaus amziaus garbingai iseitu i uztarnauta poilsi. Tegul uzleidzia jauniem pedagogams vieteles. Mano vaikas ejo i sita grupe ir mano atsiminimai tikrai nekokie. Jau nekalbu apie aukletoja Zita. Matyt jus buvote jos isrinktieji ir numyleti. O ant musu akies neturejo,tai akivaizdziai matesi. O apie aplinka, tai is viso be komentaru. Parodykit man nors viena toki apsileidusi darzeli,kaip "Linelis",negi darzelio valdziai ir toms pacioms aukletojoms nesvarbu,kad jau lapai kelis metus turbut negrebti,jau nekalbu apie lauko priemones,kurios tikriausia "karakusmecio" metais dazus mate. schmoll.gif
^Braškytė^
QUOTE(TJolke @ 2008 04 02, 16:37)
p.s. cia blogai nurodytas adresas: Savanoriu pr. 23 butu Savanoriu pradzia, o sis darzelis netoli buvusios Rausves ( dar anksciau Griciupio, o dabar IKI) kiemuose. Man atrodo ten Savanoriu pr. 236a
*

drinks_cheers.gif taip toks adresas (salia musu namas,partizanu 9 blush2.gif ) o cia radau nekokiu nuomoniu apie si darzeli tai net susimasciau ar tikrai ten taip su tom aukletojom g.gif nejaugi jos taip skirstos vaikucius verysad.gif va cia
papalike
4u.gif o sveika...mes irgi is Partizanu 9 smile.gif Is kurios laiptines jus? smile.gif

Apie auklėtojas, tai manau, kad kiekvienam darželyje visokiu tu aukletoju pasitaiko. Ko gero nerasi tobulo darželio unsure.gif
Siguteb
Sveikos mamytes,

Ieskau savo pupai darzelio, noreciau leisti nuo rugsejo. Rugseji mums bus 2,9men. Kaip manote, ar i si darzeli patektume? O tokio amziaus dar lopselinukas ar jau darzelinukas skaitosi?

Gal kuri neseniai uzrasete ir zinote laisvu vieteliu situacija? Is anksto dekoju uz informacija.
^Braškytė^
QUOTE(papalike @ 2008 05 20, 10:35)
4u.gif  o  sveika...mes irgi is Partizanu 9 smile.gif Is kurios laiptines jus? smile.gif

Apie auklėtojas, tai manau, kad kiekvienam darželyje visokiu tu aukletoju pasitaiko. Ko gero nerasi tobulo darželio  unsure.gif
*

sveika thumbup.gif mes is paskutines biggrin.gif o jus is kurios ?
Papildyta:
QUOTE(Siguteb @ 2008 05 20, 11:10)
Sveikos mamytes,

Ieskau savo pupai darzelio, noreciau leisti nuo rugsejo. Rugseji mums bus 2,9men. Kaip manote, ar i si darzeli patektume? O tokio amziaus dar lopselinukas ar jau darzelinukas skaitosi?

Gal kuri neseniai uzrasete ir zinote laisvu vieteliu situacija? Is anksto dekoju uz informacija.
*

kas del vietu tai as nz ar yra reikia nueiti iki pacio darzelio mirksiukas.gif o mes ir jau keliausim i si darzeli bet nuo Sausio menesio smile.gif ,aisku aukletoju visokiu pasitaiko ax.gif
^Braškytė^
situacija darzeli tokia : JEI zadate vesti vaikuti i darzeli tai nieko nelaukite ir nueikite pas direktore ,parasysite prasyma ir paliksite jai (reikia dar vaikucio gimimo liudijimo)o pries rugseji darys sake naujas grupes ,tai va jei bus vietos tai papuls jusu vaikutis o jei nebus tai ir nepapuls ,reikes laukti eiles kitam kartui ax.gif tai va taip man sake pati direktore smile.gif o direktore tai pasirode tikrai maloni moteris mirksiukas.gif
Siguteb
Aciu.

QUOTE(Kristulka25 @ 2008 05 20, 21:03)
situacija darzeli tokia : JEI  zadate vesti vaikuti i darzeli tai nieko nelaukite ir nueikite pas direktore ,parasysite prasyma ir paliksite jai (reikia dar vaikucio gimimo liudijimo)o  pries rugseji darys sake naujas grupes ,tai va jei bus vietos tai papuls jusu vaikutis o jei nebus tai ir nepapuls ,reikes laukti eiles kitam kartui  ax.gif  tai va taip man sake pati direktore  smile.gif  o direktore tai pasirode tikrai maloni moteris mirksiukas.gif
*

^Braškytė^
QUOTE(Siguteb @ 2008 05 20, 23:18)
Aciu.
*

ner uz ka mirksiukas.gif 4u.gif
TJolke
jo.. nuomuoniu yra visokiu... Kiek girdejau, jiems tiesiog su ukvedziu nesiseka... jau kruva pakeite... gal del to aplinka ir kencia.. direktore tikrai simpatiska ir gera moteris atrodo...
aisten
As nuo rugsejo menesio taip pat vesiu savo mazute i si darzeli (rupjuti sueis 2 metukai). Uzrasiau i si darzeli, nes jis mums priet pat namu ir neblogi atsiliepimai is mamyciu, kuriu vaikiukai lanko ji. Su keliomis darzelio kieme teko kalbetis. Uzrasiau, kai dukryti buvo 10 menesiu, bet geriau uzrasyti ir dar anksciau, nes paprasciau nebelieka vietu i darzeli. Yra lopselinuku dvi grupes po 15 vaiku.
Direktore man pasirode labai maloni moteris, kiek teko su ja kalbetis. smile.gif Neseniai buvome pas ja, pasitikslinti ar tikrai galesime nuo rugsejo men ji lankyti.
Gal cia yra mamyciu, kurios taip pat nuo rugsejo ves savo mazulius i lopselinuku grupe? 4u.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.