Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dažnas noras šlapintis
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
Orrange
Gerb. gydytoja,

Jau 3 mėn. mane vargina dažnas noras šlapintis, bet tik noras. Tai pasireiškia ypač vakarais. Geriu tabletes Care Lady, kurios man padeda; bet jei tik pamirštu išgerti vakarais, tikrąja ta žodžio prasme norisi lipti sienomis. Bet negi visą gyvenimą turėsiu jas gerti?
Buvau prieš prasidedant šiai ligai pas ginekologę, nieko nerado, jokių nusiskundimų neturėjau, tik dėl nereguliaraus mėnesinių ciklo buvo padaryti hormonų tyrimai, kurie pasirodo esą nepriekaištingi, tai liepė mažiau nervintis, nemesti svorio, kurio buvau numetusi apie 5 kg.
Prasidėjus ligai, nuėjau pas šeimos gydytoją, kuri nusiuntė mane pas urologę, kuri paėmusi tepinėlį diagnozavo man makšties uždegimą, išrašė vaistų Fluconasoli 200mg., žvakutę, kurios pav. neatsimenu ir liepė jei nepraies pasirodyti pas savo ginekologę. Tam kartui vaistai padėjo, bet nustojus gerti, po savaitės vėl grįžo dažno noro šlapintis simptomai. Nuėjau pas kitą ginekologę, kuri paėmė tepinėlį ir dėl nereguliarių menstruacijų, patarė naudoti KT Marvelon. O dėl to, kad pasakiau savo problemą, tai sakė Care Lady tabletės yra augaliniu pagrindu ir nieko blogo. Po savaitės eisiu tepinėlio rezultatų pas tą pačią gydytoją. Kaip Jūs manote, ar normalu visą likusį gyvenimą gerti care Lady? Ir kas man yra per liga? Anksčiau jokiomis ginekologinėmis ligomis nesirgau. Dėkui už atsakymą iš anksto.
Rita Matulionytė
Tokia situacija tikrai nenormali. Aš abejoju, ar ginekologinės problemos sukeltų tiek besitęsiančius šlapinimosi sutrikimus. Manau kad vėl reikėtų pasirodyti urologui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.