Autorius:Mažulėlė (Visos nuotraukos)
Nuotrauka:640x468, 50331 baitļæ½
Atnaujinimo data:01-12-2009, 13:04
Peržiūrų:877
Už nuotrauką balsavo:10
Reitingas:1.88

Persikinė svajonė

4 kiaušiniai
150 g cukraus
130 g miltų
1 pakelis persikų želė
1skardinė konservuotų persikų
1 indelis kondensuoto pieno
400 g grietinėlės
2 tryniai
100 g varškės
3 šaukštai želatinos
Margarino kepimo formai patepti
Šokoladinių papuošimų tortui papuošti

Kepimo formą patepame margarinu.
Iš biskvitui skirtų produktų paruošiame tešlą ir iškepame biskvitą. Atvėsusį biskvitą padaliname į 2 lakštus.
Į tortinę formą įklojame apatinį lakštą, ant jo sudedame konservuotus persikus ir užpilame pradėjusia stingti persikų želė.
10 min. laikome šaltai.
Į torto formą dedame antrą biskvito lakštą.
Kremui suplakame grietinėlę, į ją įmaišome kondensuotą pieną, trynius, pertrintą varškę ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkintą bei ištirpintą želatiną.
Kremą supilame ant antrojo lakšto.
30 min. tortą laikome šaltai.
Tortą išimame iš formos, o viršų papuošiame šokoladiniais papuošimais tortams.

Skanaus!

p.s. jeigu Jums norisi dar daugiau kalėdinės dvasios - į grietinėlės kremą galima įdėti aguonų, o persikus pakeisti apelsinais arba mandarinais.

Balsavimas uždarytas 13-12-2009.