Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik....

nu jo. Tik kad pyragų atsivalgėm iki negalėjimo biggrin.gif Sakau - reik pertrauką padaryt iki Kalėdų bent, o tai nebus šventiniai pyragai šventiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 12 05, 15:05)
nu jo. Tik kad pyragų atsivalgėm iki negalėjimo  biggrin.gif  Sakau - reik pertrauką padaryt iki Kalėdų bent,  o tai nebus šventiniai pyragai šventiniai biggrin.gif

pavlovos daaaaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2016 12 08, 06:00)
pavlovos daaaaug smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Toks vaizdelis, kad aš čia viena likau žiopla neapsiskaičiuojanti biggrin.gif
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo. ax.gif Gal kas mestelės kokią mintį, kur jo daaaaug reikia. Varškės ir pieniškų sriubų nebesiūlyti - visuotiškai pabodo. Varškės spurgų dar puse dubens mėtosi. Durnuma tame, kad mūsiškių tik vienas gali šiaip pieną gert, kiti netoleruoja. Tai įprastai per sav. sunaudojam iki litro (o galioja iki 11d). Paprastai kokiems kepiniams, truputis į kavą. O čia... Nors maudykis
P.S. giminėms, draugams, kaimynams jau bandėme įsiūlyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 01 03, 12:36)
Toks vaizdelis, kad aš čia viena likau žiopla neapsiskaičiuojanti  biggrin.gif
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo.  ax.gif Gal kas mestelės kokią mintį, kur jo daaaaug reikia. Varškės ir pieniškų sriubų nebesiūlyti - visuotiškai pabodo. Varškės spurgų dar puse dubens mėtosi. Durnuma tame, kad mūsiškių tik vienas gali šiaip pieną gert, kiti netoleruoja. Tai įprastai per sav. sunaudojam iki litro (o galioja iki 11d). Paprastai kokiems kepiniams, truputis į kavą. O čia... Nors maudykis
P.S. giminėms, draugams, kaimynams jau bandėme įsiūlyti biggrin.gif

oho pieno doh.gif
siulyciau pieniskus vaisinius kokteilius gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 01 03, 12:41)
oho pieno doh.gif
siulyciau pieniskus vaisinius kokteilius gerti smile.gif

netoleruojam, deja verysad.gif
pas mus pienas turi būt kažkaip apdorotas karščiu. Gilių kavą, pvz., padariau. Jau minus 3 litrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2017 01 03, 11:36)
Toks vaizdelis, kad aš čia viena likau žiopla neapsiskaičiuojanti  biggrin.gif
Pas mus 12l pieno laukia sunaudojimo.  ax.gif


Gal pasidarykit kieta brinza suri su cesnakais ir kmynais,arba su ciobreliais ir kanapem, arba minksta brinza,kazkas panasaus i Feta...Ir skanu ir galiojimas laaabai ilgas.
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2017 01 04, 16:00)
Gal pasidarykit kieta brinza suri su cesnakais ir kmynais,arba su ciobreliais ir kanapem, arba minksta brinza,kazkas panasaus i Feta...Ir skanu ir galiojimas laaabai ilgas.

blink.gif oooo, žinot kaip ji daroma? galima plačiau? Tinka parduotuvinis pienas?
Žinau, kad googlas visagalis, bet... ten tiek visako ir dažnai pasitaiko užsiraut ant nevykusių receptų. Ypač tokių kur retesni. Arba reikia ingredientų važiuot už jūrų-marių. Jei turit - pasidalinkit išbandytu receptu.
(o pas mane jau tik 6 litrai liko biggrin.gif gilių kava "ant bangos" biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 09 sausio 2017 - 09:17
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku hmm.gif Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars lady.gif
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku hmm.gif Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 09 26, 13:32)
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku  hmm.gif Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars  lady.gif
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku  hmm.gif Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars  lady.gif

Baravykai - nerealus gėris. Tik dėl sriubos tai nepatarsiu - nedarau. Bet... Darau barščius su "ausytėmis". Išverdu paprastus raudonų burokėlių barščius ir link pabaigos sudedu "ausytes". Tos "ausytės" - tai koldūniukai su grybais. Paprastai tai būna džiovinti, užplikyti, išmirkyti tame pačiame vandenyje ir sumalti baravykai. Tada nukošiu, skystį - į barščius, maltus grybus su labai mažai aliejaus apkepinu su svogūniuku, kvep pipirais ir lauro lapu. Toks ir įdaras. Kai pravėsta - formuoju mažus koldūniukus ir apverdu barščiuose. Nepaprastai skanu. Net jaunimas, kuriems burokėliai atrodo nevalgomas dalykas, šiuos barščius lapnoja ir net pasiilgsta. O šaldyti baravykai, manau, irgi turi puikiai tikt. Atšildot, sumalat, pakepinat...
Bandykit. Nebijokit bandyt! Kaip sakoma - Nojaus laivą pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2017 09 26, 05:32)
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku  hmm.gif Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars  lady.gif
Papildyta:
turiu nemazai saldytu grybu. Lyg baravyku  hmm.gif Galvoju, gal sriubai juos butu galima sunaudoti, bet... nezinau kaip tokia sriuba virti, kiek laiko grybai verdami, ko dar deti. Gal kuri ka patars  lady.gif

barsciai su grybais wub.gif trinta grybu sriuba wub.gif bandeles su grybais ir t.t. wub.gif
Atsakyti
o i ta trinta grybu sriuba ka dar deti? Ir kiek laiko virti grybus?
Atsakyti