O norint grillyje išsikept juos su tais lapais, kad po to būtų procesas juos nusilupt, kaip juos ten paprieskonint (pasviestint, padruskint)? Ar tiesiog dėt su tais žaliais lapais ant griliaus (nevirus prieš tai?), o po to teptis valgant sviestukais/druskytėm/česnakiukais ir pan.?
Šian nusipirkau pirmą kartą, tai bais įdomu pasidarė kas čia kaip ir prie ko Pirmą kartą gal bandysiu be česnako, nes vaikiukai irgi norės paragaut, o su česnaku, turbūt būtų per aštru
Teko valgyt Kijeve vaikystej itrintas druskyte- laaaabai skanu... Noreciau pati issivirt bet nedrystu...Bijau kad nesigaus taip...
Aš kukurūzų burbuoles išverdu, tada keptuvėj apkepinu ant sviesto su kokiais nors prieskoniais- man labai tinka Bandzienės mišinys.
Aš,kukurūzų burbuoles išverdu nedideliame kiekyje prieskonių buljone.
Tuomet sumaišau sviesto+tarkuoto sūrio masę,ja aptepu kukurūzus,suvynioju į foliją ir ,įdedu į orkaitę,keletui minučių,o,,jeigu skubei visa to reikia įdedu į mikro bangę tiesiog į lėkštę{be folijos}
Labai skanu.
Tuomet sumaišau sviesto+tarkuoto sūrio masę,ja aptepu kukurūzus,suvynioju į foliją ir ,įdedu į orkaitę,keletui minučių,o,,jeigu skubei visa to reikia įdedu į mikro bangę tiesiog į lėkštę{be folijos}
Labai skanu.
Hm.. prisiskaiciau cia visko
O pas mano tevu kaime, aplink vien kukuruzai auga, kaip cia sakot - pasariniai. Bet mes juos visad valgom ir nera kad neskanus skonis, ir jos dideles ir grazios burbuoles.Tai tas pacias pasarines, net superka maisais, ir speju kad deda y koncervus , misraines ir tt .
O verdam mes truputy pasudytame vandenyje, apie pusvalandy, na paziuri kai jau buna ryskiai geltoni, vadinasi isvire.Ir tada sedim prie TV ar seip ir mirkom y druska ir valgom.Siuo metu dabar jos skaniausios, nes kuo tolyn tuo jos kietyn eina ir bus jau nebeskanios.
Tad jei vaziuosit ir pamatysit kad auga grazus kukuruzai, stokit ir nusiskinkit pora, pamtysit kad nera jau jie neskanus Patarimas kaip nusiskint ne per minksta ir ne per kieta- burbuoles galiukas turi buti islindes, ir is galiuko ziurekit, jei seklikes kelios,matosi zali plotukai, vadinasi burbuole visa tokia.Jeigu jau pamiltijusi tai bus jau per kieta.O jei grazus matosi galiukas su geltonom seklikem, skinkit
O pas mano tevu kaime, aplink vien kukuruzai auga, kaip cia sakot - pasariniai. Bet mes juos visad valgom ir nera kad neskanus skonis, ir jos dideles ir grazios burbuoles.Tai tas pacias pasarines, net superka maisais, ir speju kad deda y koncervus , misraines ir tt .
O verdam mes truputy pasudytame vandenyje, apie pusvalandy, na paziuri kai jau buna ryskiai geltoni, vadinasi isvire.Ir tada sedim prie TV ar seip ir mirkom y druska ir valgom.Siuo metu dabar jos skaniausios, nes kuo tolyn tuo jos kietyn eina ir bus jau nebeskanios.
Tad jei vaziuosit ir pamatysit kad auga grazus kukuruzai, stokit ir nusiskinkit pora, pamtysit kad nera jau jie neskanus Patarimas kaip nusiskint ne per minksta ir ne per kieta- burbuoles galiukas turi buti islindes, ir is galiuko ziurekit, jei seklikes kelios,matosi zali plotukai, vadinasi burbuole visa tokia.Jeigu jau pamiltijusi tai bus jau per kieta.O jei grazus matosi galiukas su geltonom seklikem, skinkit
as tai preitais metais bandziau issivirti pasudytame vandenyje burbuoliu o paskui pakepti. Nu man nepatiko
reiks pabandyti, esu kažkada valgiusi, patiko, o dabar gaminsiu pati, gal pavyks ir bus skanu
Svarbiausisi nuskinti pieniniame brandume,nes jei peraugs,tai gali valanda virti ir bus kaip kirvys
Paprascieusiaiverdame 10 -15 min,pabarstoma druska
Paprascieusiaiverdame 10 -15 min,pabarstoma druska
Kiek man yra žinoma maistiniai kukurūzai{kur perkame p.c},jie dar vadinami cukriniais,tai jų tokia rūšis.
O,pašariniai,tai jie nėra skanūs.
Ir,juos reikia mokėti paruošti,bent aš tą sužinojau toli nuo lt..
O,pašariniai,tai jie nėra skanūs.
Ir,juos reikia mokėti paruošti,bent aš tą sužinojau toli nuo lt..
QUOTE(regna @ 2009 08 22, 16:41)
Aš,kukurūzų burbuoles išverdu nedideliame kiekyje prieskonių buljone.
Tuomet sumaišau sviesto+tarkuoto sūrio masę,ja aptepu kukurūzus,suvynioju į foliją ir ,įdedu į orkaitę,keletui minučių,o,,jeigu skubei visa to reikia įdedu į mikro bangę tiesiog į lėkštę{be folijos}
Labai skanu.
Tuomet sumaišau sviesto+tarkuoto sūrio masę,ja aptepu kukurūzus,suvynioju į foliją ir ,įdedu į orkaitę,keletui minučių,o,,jeigu skubei visa to reikia įdedu į mikro bangę tiesiog į lėkštę{be folijos}
Labai skanu.
uch kaip skaniai skamba! as snd pirmakart nusipirkau turgely.. tavo pavyzdziu vadovausiuos
QUOTE(regna @ 2009 09 06, 00:51)
Kiek man yra žinoma maistiniai kukurūzai{kur perkame p.c},jie dar vadinami cukriniais,tai jų tokia rūšis.
O,pašariniai,tai jie nėra skanūs.
Ir,juos reikia mokėti paruošti,bent aš tą sužinojau toli nuo lt..
O,pašariniai,tai jie nėra skanūs.
Ir,juos reikia mokėti paruošti,bent aš tą sužinojau toli nuo lt..
juos reikia zinoti kada skinti, nes ju skanumas trunka trumpa laika, kaip anksciau kazkas rase,mpaskui buna kieti.. O seip as juos paprastai dedu y vandeny ir verdu o paskui su druskyte valgau..ir visai skanu
Kukurūzų burbuolės
Kukurūzų burbuoles nuplauname, sudedam į puodą, užpilam vandenių, įberiame žiubsnelį druskos ir verdame apie 40 min. (prieklauso nuo dydžio). Išvirtas išimam iš vandens, nusausinam ir pakelinam su gabalėliu sviesto, galima įspausti česnako jei mėgstat, aš tingėjau tai nedėjau Po kelių minučių galime barstyti druska ir skanauti!
Kukurūzų burbuoles nuplauname, sudedam į puodą, užpilam vandenių, įberiame žiubsnelį druskos ir verdame apie 40 min. (prieklauso nuo dydžio). Išvirtas išimam iš vandens, nusausinam ir pakelinam su gabalėliu sviesto, galima įspausti česnako jei mėgstat, aš tingėjau tai nedėjau Po kelių minučių galime barstyti druska ir skanauti!